Dovedu si představit...

Autor
Štítky

Dnes se krátce vrátíme k naší politické scéně a blížícím se volbám. Mílovými kroky se také blížíme k zřetelnému a zřejmému vyústění covidové pandemie, protože kompletně naočkovaných budou do konce týdne už nejspíš čtyři miliony lidí. Pokračují volební kampaně, vláda pokračuje v činnosti a pomaloučku polehoučku se nám stále více vyjasňuje situace. Dneska vám nabídnu zase jeden další z mnoha úhlů pohledu na letošní volby. Ne, není ani pravdivý ani zasvěcený. Je pouze představitelný... alespoň pro mě. A snad budete mít alespoň důvod se nad ním zamyslet. 

1. Od mé poslední předvolební analýzy se v  podstatě ve všech průzkumech potvrdilo, že Piráti ztrácejí. V toto případě je to jejich vlastní chyba, protože asi z nedočkavosti neudrželi šik a podobně jako Sirotci u Lipan vyrazili na mohutnou zteč, aniž by pochopili, že jejich soupeři ještě nejsou poraženi. Jsem ze srdce rád, že k jejich propadu jsem přispěl svým dílem.  Zaznamenal jsem docela dost lidí, kteří byli odhodláni Piráty volit, ale když si sami na pirátských fórech přečetli, co na ně jejich milovaní politici chystají, začali couvat. Inu, peníze jsou až na prvním místě. Od té odby Pirátská kampaň funguje systémem zveřejni a smaž. Příjemně mě překvapilo, že tento způsob žalostné sebeprezentace převzali i Starostové. Je to jak nákaza. Jedni s  tím začnou a místo aby je ostatní umravnili, začínají to dělat také. 

Podle mě se toho do voleb stane ještě víc... Volební lídři Pirátostanu teď musejí před voliči slibovat, že neudělají to, co udělat chtěli.  A členská základna na ně začíná bušit, protože to přece mělo vypadat celé jinak. Očekávám proto v té jejich koalici ještě zajímavé otřesy. 

2. Mám své zdroje, které říkají že vrchní Michprd Benjaminn Roll se vrací k teologii a od září nastoupí jako vikář (to je roční praxe v některém sboru, při které se má naučit dělat farářinu). Existuje slušná šance, že to bude sbor mého přítele JakuPa a pokud to dopadne, pozvu Rolla na zabijačku. Určitě se dozvím hodně zajímavého.... Každopádně z toho plyne, že finančně i materiálně nejvyfutrovanější aktivistická skupina to balí a do voleb zřejmě nezasáhne ani jako politická strana s Minářem, ani jako demonstrační cirkus s Rollem. 

3. Fiala je debil... a s ním i Pekarová Adamová i Jurečka... jako sláma z bot z jejich kampaně čouhá, že na jejich předvolební mítinky nikdo nechodí. Fiala se fotí, kterak osaměle brouzdá o vinicích a spolu se fotí na houpačkách... ale především kolem nich nikdo není. Ani noha. Já nevím jak vy, ale pro mě z toho plyne, že Spolukoaliční marketéři celkem správně odhadli, že ty tři není možné pustit mezi lidi, protože by jednak kecali nesmysly a jednak by brzy dostali nakládačku. 

4. Zato Šlachta je všude. Ale úplně všude. Dokonce i ve Vidlákově mám pocit že existují nejméně dvě šlachtovské skupiny které spolu snad dokonce soutěží. Nemine týden, abych jeho Přísahu netahal ze schránky. Fajsbůk mi ho vnucuje dnes a denně. Bilbórdy má také všude. Jeho plakáty tu visí po plotech a dělá to stejně jako kdysi Babiš. Lidi ať budete v Přísaze volit kohokoliv, volíte především Šlachtu. 

Jasně, na takovou kampaň si kluk vzal úvěr... Zajímalo by mě u které banky, protože tam chci taky. Zřejmě se tam na ksicht dají půjčit neuvěřitelné deseti, možná i stamiliony korun. 

5. Babiš si stále jede svou... očkovat, očkovat, očkovat. Za každou cenu, jakýmikoliv prostředky, s marketingem, soutěžemi, s čímkoliv. Říkejte si co chcete, ale on to na těch zhruba sedm milionů očkovaných dotáhne. Koncem týdne nejspíš překročíme čtyři miliony plně naočkovaných a první dávku má v sobě přes pět milionů lidí. V posledních dnech sice klesl zájem o první dávku, ale neklesl k nule. Jen se zpomalil. A stačilo vyrukovat s možností očkování bez registrace - pro náhodného kolemjdoucího, lidí se našlo dost. Samozřejmě to nevím jistě, ale koncem září bych to viděl na 6.850.524 naočkovaných. K tomuto číslu jsem se dopracoval trojčlenkou a bral jsem do úvahy kontinuální pokles zájemců. Z osobních zdrojů z firmy jsem stále přesvědčený, že v září přijde velké snímání okovů po vzoru Velké Británie. 

6. ČSSD se do sněmovny nedostane a podle mě se tam nedostanou ani komunisti. Stejně tak neuspěje ani Trikolóra, protože bez Klause je prázdná a neuspěje ani Volný, protože ty demonstrace na jeho podporu jsou poněkud malé. A je mi líto, že to musím říct takhle natvrdo, ale víte, mám řadu podřízených v práci a znám se prakticky se všemi lidmi, co u nás mají co do činění s obilím. Nálepku s Volného blokem mají na autech spolehlivě ti největší lemplové, ulejváci a nemakačenkové. V mé osobní sociální bublině je Volný blok doménou těch, které bych osobně nejraději už dávno vyhodil z práce, ale... nejsou lidi. Nevím jak je to jinde, nemíním to paušalizovat, ale pochybuju, že právě tyto typy lidí jsou schopni ve svém volném čase udělat nějakou dobrou politickou kampaň. Militantnost není v naší zemi dobrým základem pro politickou kariéru. 

7. Okamura je na svém, určitě neztratí, spíše získá. Nejspíš se k němu vrátí většina těch, co teď ještě jsou ochotni volit Volného i Majerovou Zahradníkovou, až se chvíli před volbami ukáže, že hlasy pro ně jsou spláchnuté do záchoda. Zároveň to Okamurovi hodí i leckdo od ČSSD nebo komunistů. Pokud náš polojaponec neudělá nějakou hloupou chybu, posílí. Ale dovedu si představit, že bude pokračovat ve své tradici... do sněmovny se v jeho hnutí dostanou strašní kreténi a Okamura bude zakládat třetí stranu. 

Víte jaký dojem to na mě všechno dělá? 

Že premiérem bude Šlachta...  Koneckonců stejně mu kampaň platí Andrejko. 

Babiš, Šlachta a Okamura dají dohromady malou většinu. Pirátostan a Spolukoalice dají dohromady možná 90 - 95 mandátů, ale nepostačí to. Podle mě budou pokračovat v pozvolném pádu a nakonec na tom nebudou o moc lépe než dneska. 

Okamura je ten nejlevnější a možná ani nebude muset s Andrejem dělat koalici. Stačí, když pro všechny svoje věrné dostane dobře placené pozice náměstků, což mu Babiš rád splní, protože Okamurovo vedení strany se vejde do výtahu. Šlachta je nový a jde mu hlavně o tu korupci a vyšetřování... co kdyby mu Andrej dal premiérské křeslo a sám si nechal většinu ministerstev? Na vládě pak ANO vždycky Přísahu přehlasuje, Andrejko půjde na finance, Schillerová na místní rozvoj a v krajním případě by možná mohli dát Okamurovi ministerstvo práce. On by se tam bavil škrtáním dávek pro nepřizpůsobivé a ukázalo by se, že škrtá hlavně chudým bílým, co ho volí, takže by mu tahle hra mohla vystačit celé volební období. 

Je to nejvíc win-win dohoda. Andrejko nepůjde od válu, Šlachtův čestný a neokoukaný ksicht bude budit důvěru, budou si hrát na nějaké vyšetřování, které nikam nepovede a za další rok bude Andrejko kandidovat na prezidenta a hladce vyhraje...  Všichni dostanou to svoje. 

A národ nakonec bude také rád... že covid skončil, že Piráti nedostali šanci na svoje experimenty, že Fialu vyhodili první den po volbách... Andrejko dostane šanci ukázat, jak je to doopravdy s naším zadlužením, Schillerová bude schvalovat projekty pro obce, což je hodně volebních hlasů napříště, Okamura bude mít šanci mě přesvědčit že není tlučhuba... a než budou další volby, budeme mít už úplně jiné problémy, které si dneska ještě ani neumíme představit. 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.4 (114 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

neočkovaní zdravotníci nebudou moci pracovat. Přitom jich je všude tak málo. To dojde i sem.

Průměrný počet slepic: 4 (5 hlasů)

In reply to by Sibyla (neověřeno)

Trvalý odkaz

Takže bude méně zdravotníků? Vláda a Adam Vojtěch jdou na diskuzi o Covidu úplně špatně. Místo, aby se snažili rozptýlit obavy z experimentálních vakcín, raději nařizují opatření, což je znak intelektem nedostatečných lidí, kteří neumí argumentovat a tak umí jen oponenty umlčet stalinisticky.

Průměrný počet slepic: 4.9 (7 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dá se s tím stalinismem souhlasit, leč noří se otázka: jakou by ona diskuse o COVIDu měla mít formu.
Mám obavy, že pro stát je diskusní forma málo efektivní. Nařízení a sankce, případně vyhrůžky, nebo zákazy následované sankcí, jsou pro dav efektivnější.

Průměrný počet slepic: 4 (3 hlasů)

Nařízení vlády by byla efektivní, kdyby měla oporu v zákonu, a tu nemají. Vláda prostě vydá nějaké nařízení, vyděsí tím občany nebo zlikviduje živnostníky, a když pak po pár měsících soud rozhodne, že opatření bylo nezákonné, už je pro lidi stejně pozdě. Kdyby uměla vláda trochu komunikovat a netlačila z 90% Pfizer a ze zbytku jen Modernu, tak mohla mít obyvatele na své straně. Tupý rozkaz agenta StB, který není vysvětlen těm, kdo se jím mají řídit, je možný v armádě, ale ne mimo ni!
A vakcíny vyrobené z inaktivovaného viru nejsou k dispozici.

Průměrný počet slepic: 4.6 (7 hlasů)

N

Průměrný počet slepic: 1 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Já bych tyhle volby zrušil. Výsledek může být děsivý, nebo ještě horší...

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)

S

Průměrný počet slepic: 1 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Odhad výsledků je to celkem trefný. Že Piráti půjdou ještě dolů si myslím taky stejně jako trojspolek - Fiala, Pekarová, Jurečka.
I u Okamury to vidím podobně.
Že by se do sněmovny dostal i Volný a jeho melody boys, si nemyslim ani náhodou.
Ale u jedné strany tu víru zas až tak moc nesdílím - Šlachtova Přísaha. Podle mě to je módní vlna půl roku před volbama, ale nakonec to bude stejný sešup ze slávy jako svého času předvedli Důchodci za životní jistoty.
A pokud jde o komunisty, tak tam to vidím pade na pade. A spíš projdou. Ale těsně.

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

In reply to by Woody (neověřeno)

Trvalý odkaz

Všechno je móda, i to kdo vyhraje je móda založenáý dost často na tom, že se nadává pouze na někoho a tak lidi jsou unavení a podle toho volí ;)

Osobně si spíše říkám, že Šlachta krade pirátům, protože komanči a čssd lítá nahoru a dolů +- fur stejně, takže úbytek pirátům musí někde být a jediná strana co má +-odpovídající porcenta je šlachta, takže minimálně pokud je šlachta projekt na sebrání pirátům aspol. tak to někomu vyšlo...

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Analytik Visingr analyzuje situaci v Afganistanu po odchodu Amíků:
https://cz.sputniknews.com/20210712/dlouha-epocha-miru-v-evrope-skoncil…
Vypadá to, že teprve teď by se mohlo při určité konstelaci začít doopravdy bojovat v Kábulu za Prahu.

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)

"„Média zpravidla opakují, že se tam vlády opět zmocní hnutí Tálibán, ovšem jaksi neupřesňují, co by to mělo konkrétně znamenat, protože pak by se ukázalo, že znalosti drtivé většiny novinářů o Tálibánu i Afghánistánu jsou, mírně řečeno, děravé,“ uvedl analytik s tím, že Afghánistán není a nikdy nebyl stát v tom smyslu, jak to chápou Evropané.
„Bylo a je to území, které obývá rozsáhlé spektrum národností, kmenů a klanů, náboženských a politických skupin a kriminálních band. Většině z nich jde o úzké lokální zájmy, pouze malé menšině o celý Afghánistán, a takřka nikomu o nějaký globální džihád. Z toho také vyplývá, jak se chovají v konfliktech. Běžně přebíhají a mění strany dle momentální výhodnosti, tedy podle toho, kdo jim co nabídne z hlediska těch jejich úzkých zájmů. Nemají problém bojovat pod vlajkou Tálibánu, pak přejít k Američanům, potom bojovat proti všem, a pak zase přejít zpět k Tálibánu,“ vysvětlil Visingr."

Průměrný počet slepic: 3.9 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

knížku Jihn Grisham Vánoce nebudou.Dost dobrý

Průměrný počet slepic: 3.7 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

K

Průměrný počet slepic: 1.7 (11 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dvolháři, Trojlháři a Pětilháři možná ano, ale z jednotlivých subjektů bylo vždy první ANO.

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

JAKO SAMOSTATNÁ PARTAJ první?

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)

Spravne jste pochopil, ze jsem mluvil o dvou koalici.

Blba ze sebe delate hooodne nesikovne.

Průměrný počet slepic: 2.3 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Dal bych zde svůj názor na Šlachtu a Přísahu, který je z jednoho celodenního kontaktu, proto to bude jen takový subjektivní odhad. Šlachta nebude ten, kdo to celé financuje a vymyslel. Mají to zorganizované perfektně, potíž je, že ti pěšáci kolem jsou politicky negramotní a jediná odpověď na vše je ... "...co řekne Robert, co udělá Robert...". Šlachta je, dle mého, nejvýkonnější šroubeček schopný samostatného myšlení.
Všimněte si několika pozoruhodností - když vznikla Trikolóra, tak ji mainstream spíše potápěl, v žádném případě nevyzdvihoval nebo nějak zlehčoval vznik. U Přísahy je to naopak. Když Klaus ml. odmítl byť jen referendum o EU, tak nastal zlom a málem to šlo do kytek hned. Naproti tomu Přísaha veřejně ohlásila zůstat v EU a NATO a kupodivu ji to preference přidalo ... úsměvné. Má evidentně podporu hlavních médií a tady je tedy legitimní dotaz, kdo je schopen takhle ovládat média - Šlachta to zcela jistě není.
Tvrdím, že vše kolem Přísahy má přesný a propracovaný scénář a taky cíl. Lidí, kteří jsou schopni za tímhle ve skutečnosti stát moc není - Kalousek, Babiš a ... a třeba takový zbrojař Háva. První dva to z různých důvodů nebudou, Háva by na to měl, navíc by někde v pozadí mohl stát Myrda, na kterého by ale asi čekal jiný úkol. Pokud mám pravdu, tak by třeba navíc příštím prezidentem mohl být Kalousek ...
Jo, a nezapomeňte, že před nějakým časem proletělo mainstreamem, že další byznys-magnáti mají snahu zkopírovat know-how Babiše a trošku si z naší republiky taky něco urvat .... nač uplácet politiky, když si je můžu stvořit a řídit. Babiš jen jako první ukázal cestu a fakt, že to jde za celkem malý peníz.
Tohle se už asi nedá zvrátit, vše je "čirou náhodou" načasované tak akorát. je to stejné, jako na Slovensku při volbě prezidenta - těsně před volbou odstoupil jeden kandidát a místo něj tam strčili pohlednou ženskou. Než to lidi stačili prokouknout, tak bylo po volbách ... a mají pohledné sluníčko Čaputovou ... mimochodem ideální prezident pro podřízenou kolonii. Politicky negramotná, zajisté vděčná za "příležitost", takže oddaná ...

Průměrný počet slepic: 4.7 (18 hlasů)

In reply to by D. Dvořák (neověřeno)

Trvalý odkaz

...........Vláda chtěla zneužít solidaritu lidí, teď couvá. Je nechutné, že to vůbec zkusila.
z pomoci, kterou stát lidem postiženým tornádem nabídne, se odečtou peníze, které jim případně dá pojišťovna, a také ty, jež dostanou z oněch sbírek na pomoc.

V reálu by to znamenalo, že se vezme ona miliarda, kterou lidé solidárně poslali, aby zjednodušili život těm, jimž přírodní živel sebral domov, a vloží se do státního rozpočtu. Z něj se pak blahosklonně bude poskytovat pomoc slíbená Schillerovou a Babišem. Kromě státních peněz by tak ministryně financí rozdávala i peníze, které směřovaly například do Nadace Via, Člověku v tísni, Armádě spásy či Diecézní charitě Brno. Rozhodně tedy ne vládě České republiky nebo Andreji Babišovi...............

Průměrný počet slepic: 2 (19 hlasů)

To mi něco připomíná...
... sloučení důchodového účtu a státního rozpočtu?

Kdopak to tehdy - v těch devadesátejch - spískal?

Průměrný počet slepic: 3.9 (12 hlasů)

Ministerstvo financí
České republiky
"Důchodový účet nebyl zrušen, protože neexistoval.
Výše uvedené tvrzení o prostředcích „ušetřených na důchody“ není pravdivé. Před rokem 1989, i po něm, až dodnes, jsou důchody financovány státem, ze státního rozpočtu. Důchodový systém fungoval a funguje na tzv. průběžném principu – důchody jsou hrazeny ze státního rozpočtu a od roku 1993, kdy bylo uzákoněno pojistné, jsou příjmy z pojistného odváděny do státního rozpočtu. Nedochází tedy k tomu, že by byly prostředky shromažďovány v nějakém fondu, z něhož by mohly být nějakým způsobem použity na něco jiného nebo zneužity. Výdaje na důchody jsou mandatorní výdaj, tedy ten, na nějž je zákonný nárok a výplata všech důchodů musí být ze státního rozpočtu pokryta,.........................

Průměrný počet slepic: 2.3 (10 hlasů)

In reply to by D. Dvořák (neověřeno)

Trvalý odkaz

"Má evidentně podporu hlavních médií a tady je tedy legitimní dotaz, kdo je schopen takhle ovládat média - Šlachta to zcela jistě není."

Ano tady je jádro pudla, přízeň médií hlavního proudu je podezřelá, zavání to účelovostí projektu stvořeného pro stažení hlasů. Kdo za tím stojí? Můžeme jen spekulovat.

Kromě toho, že Přísaha nepřináší v podstatě nic nového, je to hlavní příčina proč říkám - za mne NE.

Průměrný počet slepic: 4.9 (13 hlasů)

"přízeň médií hlavního proudu je podezřelá".

Průměrný počet slepic: 4.9 (12 hlasů)

Za podporou Šlachty,jsou podobné síly,jako za podporou všech oranžových revolucí.
Teď jde jen o to,dostat na důležité posty určité osoby,nemyslící,lehce ovladatelné.
Víme třeba,jaké byla propaganda na Slovensku,nebo v Bělorusku,hlavně sledujme tyto 3 měsíce,co bude dělat propaganda,kolem určitých osob.

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

svoje ruce a hlavu.

Průměrný počet slepic: 4.1 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Ví tedy někdo, kdo stojí za ušatým traktoristou?

Jsou to ti stejní, co ho úkolovali v akci Nagyová? Jsou to ti, co dělají vytrvale PR komoušovi Pavlovi, kterého by chtěli za presidenta? Nebo ti, co málem prosadili komouše Fischera v předposlední volbě a naposledy nezvládli prosadit Drahoše?

Ke Šlachtovi se přirozeně slétají určité typy lidí, ale ty prachy a mediální pokrytí, co má, to má původ jinde. Kde?

Průměrný počet slepic: 4.9 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

Hned na začátku mého odhadu volebního výsledku musím znovu konstatovat to co o LGM zde ví téměř každý, totiž, že už roky tvrdě stojím za Babišem. Proč?
Přečetl jsem si kdysi jeho vizi pod názvem zde: https://www.anobudelip.cz/file/edee/2017/o-cem-snim-kdyz-nahodou-spim.p…
Který z lídrů politických stran něco takového sepsal? Nevím o žádném.
Jako hodnocení 4 let vlády navíc Bocian nedávno rozeslal každému dospělému občanu ČR tento dopis:
https://www.anobudelip.cz/dopis/?fbclid=IwAR32gJyWgVcatL2ZBK66oIHN2wVFv…

Není tam všechno, co tato vláda ze svého programového prohlášení splnila, ale i to, v dopise uvedené, stačí. Zatímco opozice v čele s Pětilháři jen vládě okopávala za vydatné pomoci protivládních médií, v čele s ČT, kotníky a házela ji soustavně klacky pod nohy, sama hezky hajinkala a vždy ráno, do růžova vyspinkaná se po vydatné snídani vrhla kolem jedenácté hodiny do pomlouvání. Nikdy jsem od Pětilhářů neslyšel jediné kladné hodnocení toho, co vláda rozhodla a udělala, jen kritiku a pomlouvání. Prostě příručí, kteří za nic neručí.

Tak proto jsem ve střetu zájmu. Pro urputnou a zavilou pracovitost a plnění slibů, jsem skalním stoupencem Babiše. Během posledního roku jsem osobně třikrát poslal e-mail Bocianovi. Z toho 2 x jsem dostal obratem (do 30ti minut) osobně od něj odpověď, v tom třetím případě od jeho sekretariátu do týdne. Babiš opravdu nemusí dělat žádnou spešl volební kampaň, on jí dělá už čtyři roky každý den tím, jak pracuje ve prospěch Česka.

Přísaha je prý Babišova pobočka. Kéž by to tak bylo! Prý pro Šlachtu pracují dva Prchalovo marketingoví učni. Proč ne? Dovedu si představit plukovníka, jak velí ministerstvu vnitra. Řekl bych, že spousta policajtů má najisto koho volit. A sposutě ničemů cvakají při takovém pomyšlení půlky tvrději než štípačky na ocelový drát.

Pětilháři. Píšu tu pořád dokola, že ve lži se nedá dlouho žít. Nejen, že volby nevyhrají, oni ani nemají šanci dát dohromady víc jak 40%. Ty dva spolky budou navíc po prohraných volbách znamenat totální rozpady uvnitř jejich jednotlivých stran. Budou bečet, jako ten anglický pronárod po prohraném ME. Už dneska říká Kuba, že sice pro spolek hlasoval, ale že je to všechno nešťastné, protože to znamená, že ODS neaspiruje na to sama vyhrát volby a ona neaspiruje. Všichni sice žvaní, jak to vyhrají, ale ve skutečnosti vládnout nechtějí, protože se bojí zodpovědnosti a tvrdé práce. Podvědomě stejně na sebe práskají, že s vyhranými volbami nepočítají. Viz. pirátský návrh, jak získat peníze do rozpočtu příští rok navíc, když vezmou Babišovi dotace, jako podnikajícímu členu vlády.

Okamura je hrůza. Oblbovač a obchodník s teplou vodou. Možná dobrý k tomu aby sebral Pětilhářům nějaké procento, bohužel je sebere všem ostatním.

KSČM se o fous do sněmovny dostane, ale je to s nimi jako s KS Francie a Itálie, pomalu, ale jistě končí. Kdo dnes ví, co to byla l´Humanité?

Dtto ČSSD. Socani ještě mají malou šanci, pokud se Hamáčkovi podaří zbavit pravdotrusů. Možná se mu to zdaří tak 50 : 50.

Psát o všech ostatních je ztráta času.
Ještě zbývá odpověď na otázku, s kým Babiš po volbách?
Troufnu si na odhad dvou trendů:

A/ Babiš (30%) + Šlachta (8%) + KomoušoSocani (10%)
B/ ANO v čele s ostravským šéfem a s ODS a někým dalším z Pětilhářů, Babiš hezky v pozadí jako Kacziňski v Polsku, hezky zpět v podnikání a současně z pozadí šedou eminencí v české politice.

U toho Béčka mi jen není jasné, jak se vyrovná s tím, že už nebude jezdit na top potlachy EU a volat si s ostatními šéfy. Každý má nějakou slabinu. Někdo sex, někdo moc, někdo peníze a někdo všechno. Babiš tu moc. Tak uvidíme. Nebezpečí obžaloby mu nehrozí, dokud bude Zeman na Hradě. V nejhorším tu legrácku pravdotrusům zruší.

Průměrný počet slepic: 3.9 (13 hlasů)

In reply to by Laco G. Mlynář (neověřeno)

Trvalý odkaz

A jak jsem psal- ANI ŽDIBÍČEK MÉHO HLASU BRUSELSKÉ SEDMĚ!!!
( Kvůli desítkám tisíc zbytečně mrtvých loni a letos )

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

... zbavit se pravdotrusů..."?

Aspen Hamáček k nim patří, proč by se jich probůh zbavoval?

Průměrný počet slepic: 4.6 (11 hlasů)

Aspen institutu? Mi to vyhrožování Aspenem připomíná módní opakování odkazů na Orwella, aniž jej kdo četl.

Průměrný počet slepic: 2.8 (9 hlasů)

Best in Covid

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

In reply to by Best in Covid (neověřeno)

Trvalý odkaz

Prosím čísla! A odkazy na zdroje.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

Best in COVID.
Babišovo vychloubání nezestárlo dobře, dostává tragický rozměr
18. září 2020

Průměrný počet slepic: 2.5 (8 hlasů)

vedla ve zvládání kovidu se bude až pandemie skončí. A ta zatím neskončila. Ano, jednu dobu jsme byli Best in kovid. Babiš radil celému světu, aby nosil roušky a hvězdy jako WHO, Trump, ale i němečtí politici v čele s Merkelovou se mu smáli a psali, že je to kravina.

Také jsem tu před rokem psal, že mezi hlavní kritéria, jak kdo zvládl kovid bude patřit:

1. počet zemřelých na 1 milion obyvatel,
2. změna HDP vlivem kovidu,
3. počet nezaměstnaných vlivem kovidu,
4. změna veřejného dluhu k HDP vlivem kovidu.

Primitivové, jako ty Anonyme samozřejmě si vybírají pouze ten ukazatel, který se jim hodí. Navíc stejní patřili k těm, co nařízení vlády sabotovali pod heslem, čím hůř pro Babiše a pro stát, tím lépe pro nás a tím přispěli k výsledku smrtnosti, který zatím máme.

Jenže účet se uzavírá až na konci a ten je zatím v nedohlednu a ÚSPĚŠNĚ NÁS V UKAZATELÍCH NÁKAZY A ÚMRTÍ DOHÁNĚJÍ DALŠÍ ZEMĚ.
V ukazateli 2., 3., 4. jsme v rámci EU opravdu stále Best in kovid. Jenom primitivové a poštívači jako jsi TY NIČEMO, to nechtějí uznat.

Je pravda (to pro Čmouda), že nejlépe si zatím ve všech ukazatelích vede komunisty řízená Čínská lidová republika, která již loni hospodářsky meziročně rostla. Ona Hyperliberální demokracie, která bohužel je i u nás prosazována zejména opozicí, je smrtonosná ideologie, jak ukázal kovid.

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

14. ledna 2021 17:40
Brusel zkoumá podporu pro sedm zemědělských podniků. Tvářily se jako malé, ale patří pod Agrofert a další.

Průměrný počet slepic: 3 (8 hlasů)

In reply to by Bruselská sedma? (neověřeno)

Trvalý odkaz

Fakt, tak jen tak dál, zkoumejte!

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

bez testu. Rozhoduje firma Ryanair. Přitom jinam očkovance bez testu na palubu bere.
Na co je kovidpas? Na hovno. Vlády? Na hovno? EU? Na hovno. Volby? Na hovno. Právo? Žádné není. Co dál? Hovno. Komu to slouží?

Průměrný počet slepic: 4.5 (20 hlasů)

zatáhne les.

Průměrný počet slepic: 3.3 (7 hlasů)

na nikoho nespoléhat, natož na vládu.

Jenže potom zahrozí zubatá a jak je dobrá státní nemocnice, ŽE?

Průměrný počet slepic: 3.4 (10 hlasů)

když celý život platím. Nemocnice přijímá jen známé doktorů a ty, které přiveze RZ a nemocnice je blahosklonně povolí vyložit. Třeba s infarktem až 4. nemocnice v řadě a tam odhoz na chodbu, lékař až po 4 hodinách. Běžte s Vašimi romantickými představami do prdele. Není nad osobní zkušenost.

Průměrný počet slepic: 3.9 (11 hlasů)

Máte pravdu, není nad osobní zkušenost. Také jí mám. Pohříchu totálně opačnou. A před naším zdravotnictvím se klaním a tluču hlavou o stůl. Jen se modleme, aby nám to tak ještě chvíli vydrželo a noví vládcové nám zdravotnictví nepředělali po moderním západním vzoru.

Ládiku, nebojíte se, že se z vás stane nenávistný básník?

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)

Vždycky jsem byl projektant, nic jiného neumím.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

Na začátku roku 2019 mi zavolal obvodní lékař, že poslední výsledek rozboru mé krve se mu nelíbí a nechť si lehnu na chvíli do naší městské nemocnice. Poslechl jsem ho a do 24 hodin jsem ležel na místní interně na kapačkách. Pobyl jsem tam 14 dní. Proklepli mě od shora dolů a od spodu nahoru. Srovnali mi to, co se jim nelíbilo. Perfektní obsluha zejména sestřiček, lékařů, ale i pomocného personálu.
Nejsem žádný prominent, jen obyčejný důchodce. Nikoho jsem neuplácel, nikoho jsem tam neznal. Ležel jsem na pokoji se třemi dalšími důchodci, žádný soukromý pokoj.
Klaním se před českým zdravotnictvím.

Jen jsem se potom připojil k protestům, když místní šíbři na radnici z ODS na tajňačku jednali s PENTou o prodeji tohoto ústavu. Nepovedlo se jim to, jen naštvali 75% obyvatel města a okolí.
Také s pomocí ministra Vojtěcha je naše původně městská nemocnice součástí Severočeské zdravotní. Šíbři z ODS se rozešli, jeden do dolní a druhý do horní parlamentní komory, asi aby mohli vrátit PENTě již předem vyplacené odměny.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

.Napsal uživatel Ládik!!! (neověřeno) dne Út, 13. 07. 2021, 18:33

Když vás přiveze rychlá, tak vás předají na příjmu lékaři protokolem s podpisem.

Je to jiná liga, než když přijdete s papírem „ přednostně ošetřit“, to můžete přijít na řadu až další den.

Doporučuji jízdu s diskotékou.

Není nad osobní zkušenost.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)