David a Absolom

Autor
Štítky

Zprávou dne je bezesporu mladý Andrej kterak se potkal se svým otcem na začátku kampaně ANO, řádně ho zpražil, oznámil mu, že půjde proti němu, že bude vidět v médiích, obvinil tatíka, že mu ublížil a zase odešel. Samozřejmě tam byl úplnou náhodou se svým kamarádem Vítem Klusákem a šli na polívku... 

Jo a víte co udělal jeho otec? Nic. Stál, lehce kroutil hlavou. Nevyjel na syna, nehádal se s ním, nezkoušel ho uklidit, nechal všechny jeho výtky bez odpovědi. Nechal synka, ať si řekne co chce. Ať klidně naruší jeho start kampaně i když každá vteřina synkova projevu podkopává Andrejovu budoucnost.... 

Ani později, když se vzpamatoval, neřekl vůči svému klukovi jedinou výtku. Ani tu nejmenší. Řekl jen, že se o syna vždycky dobře staral a že nikomu nepřeje, aby něco takového musel zažít. Nevypadá takhle nějak otcovská láska? Kdykoliv se mohl synátora zříct. Kdykoliv ho mohl zatratit a poslat do háje. Mohl si na něm smlsnout, mohl kdykoliv vytáhnout ty papíry na synkovu hlavu, mohl cokoliv. Neudělal to. Prostě stál a nechal se okopávat. 

Jaký jsme národ? Jak na vás tohle působí? Jste rádi, že Babiš dostává přes držku od jednoho ze svých nejbližších? Nechává vás to chladnými? Musím říci, že to pro mě byla hodně silná scéna, která bude mít na volby větší vliv než se zdá. A přestávám věřit, že by Andrejko svého synka nastrčil. Vlastně poprvé jsem na chvíli měl pocit, že nevidím toho nejúspěšnějšího ministra financí, co v životě dosáhl bezprecedentních úspěchů (tak se tituluje sám na obalu své knihy), ale na chvíli jsem viděl neúspěšného tátu, kterému v tomto případě nejsou platné všechny peníze světa.  

 Ale začínám si připouštět, že mefisto Kalousek je skutečný arciďábel... tohle je hodno jeho génia i jeho povahy. 

Zdá se, že Andrej nebude v kampani jen čelit svým politickým konkurentům, kteří na něm samozřejmě nenechají nit suchou. To určitě předpokládal a s tím dovede žít. Dokonce má někde vysoko v hiearchii nějakého krtka. Spolukoalice si jeho volební heslo "do roztrhání těla" zaregistrovala dřív než s tím dneska přišel. A měli už připravená kontrahesla.  Ale i s tím se asi dalo počítat. V téhle zemi se najdou zrádci všude a na všech postech.  Nebo to ani nemusel být zrádce. Někdo se prostě prokecl o den dřív. Stejně věděl předem, jak budou reagovat média i sociální sítě. 

Ovšem bojovat se synem? S krví své krve? Kterého má nejspíš rád, jen mu nikdy nevěnoval dost času, protože budoval firmy... A synek vypadá odhodlaně. Nebude se s tatíkem mazat. A tatík na něj nejspíš má kupu papírů a kupu posudků plné různých osobních věcí. A bylo by tak snadné to použít. Ale znamenalo by to synka odrovnat a možná i odrovnat definitivně.  Takže Babišovi nezbývá nic jiného, než to snášet.  Za těchto okolností vést kampaň? Než budou volby, bude prošedivělý Andrejko úplně bílý. Čelit synovi, který ho bude obviňovat...  

Na druhou stranu... konečně zjistíme o Andrejovi něco, co nám doposud bylo utajeno. Zatím jsme viděli jen protřelého byznysmena, manžera, tvrdého obchodníka, ranaře, schopného až všehoschopného. Teď se budeme měsíc dívat i na jeho druhou stránku. Na otce a člověka. Bude to velice velice poučné a zřejmě i tvrdé. Zřejmě uvidíme alespoň na chvíli, co se skrývá za tou tvrdou slupkou. 

Skutečný charakter se pozná, když se dostane do krize a pozná tím lépe, čím horší krizi prožije. Uvidíme to v přímém přenosu. Nedovedu si představit silnější zbraň, kterou proti Babišovi mohli vytáhnout. Všechny ty Vrbětice, Čapí hnízda a Agrofertí dotace, to je nic proti tomu, že se syn postavil proti tátovi a táta s tím nemůže nic udělat a může se jen dívat. 

V Bibli je o tom velice poučný příběh. O králi Davidovi, proti kterému se postavil jeho syn Absolom. Král David nakonec nad synem zvítězil a jeh syn padl v poslední bitvě. Ale pro Davida to nebylo vítězství. Dodnes je to jeden z nejsilnějších uměleckých námětů.

 "Ach Hospodine, proč ti nemohu dát svůj život za jeho?"

Mimochodem - král David byl Babišovi hodně podobný. Měl dost nevybíravé metody, když něco chtěl, tak si to vzal a kdo se mu nepoddal, toho zničil. 

No nic... podíváme se, co si o všem myslíte vy a zjistíme kolik hyen dneska vykoukne z brlohu. 

 

 

 

 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (117 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Že je politika svinstvo, na to jsme si zvykli. Že jsou možné všelijaké podrazy vidíme dnes a denně. Co tu ještě nebylo je používání jakýchkoli metod za jediným účelem, ublížit, odrovnat.
Nelze se pak divit pochybnostem nad demokracií a jejímu fungování. Někdy, dost často, to připomíná kopání hrobu.
Snad jediným světlým bodem je, že i někteří kavárníci a liberálové se od toho hyenismu opatrně distancují. Aly vydržme, za pár let do bude standard.

Průměrný počet slepic: 4.8 (51 hlas)

In reply to by strejda (neověřeno)

Trvalý odkaz

Příběhy Babišova syna zaplnily mediální prostor už dávno. Sice se říká že jedno z osmi dětí se jaksi nepovede a nemusí to být až to poslední. Když jsem to četl, tak jsem za Babiše plakal. Jakou budoucnost vidí takový tatínek. Určitě by rád, až umře, aby jeho majetek sloužil kloudnému potomkovi.

Průměrný počet slepic: 4.7 (26 hlasů)
Trvalý odkaz

Pokud někde chybuji, opravte mne.
Docela tenká knížka, která mne dostala už v dětství. A dovolila mi pochopit cosi málo o tom, co se v Gorolistánu odehrávalo po celé dvacáté století.

Průměrný počet slepic: 4.6 (14 hlasů)

Moc mi to vonělo, když měl někdo založeno a já byl po větru...ale v hubě to dělalo rotyku.

Ve dvacátém století se tam děly různé věci. Ale psát o některých by bylo dnes trestné (např. antisemitismus apod.).
I některé Bezručovy verše by dnes mohly být trestné. Natož některé pasáže ze Sokola Tůmy, mimochodem - v divadelní úpravě jeho jedné knihy hrál pozdější národní umělec Holub, snad i hlavní roli, za protektorátu (to ale hrál kdekdo, jen židům a židovkám to náckové zakázali)..

Průměrný počet slepic: 3 (9 hlasů)

koupit.
Tarase kouřil jeden můj praujec a taky děda.
Oba kouřili "skrynty".
Skrynta byla ručně ubalená cigareta.
Dědek ji uměl ubalit jednou rukou. Ujec taky, ale neměl je tak hezké.

Průměrný počet slepic: 3.9 (13 hlasů)

Mám kamaráda (Moravák), který provozuje cca 20 let malou stavební firmu ve Skotském Edinburghu. Ten díky místnímu deštivému podnebí dokáže ubalit cigáro jednou rukou v kapse. :-)

Průměrný počet slepic: 4.1 (8 hlasů)

dokáže ubalit cigáro jednou rukou při jízdě na koni a ve druhé mává šavlí. (jako Targus 10ti kilovou palicí). Ataman ubalí cigáro i při souloži.

Průměrný počet slepic: 1.7 (7 hlasů)

Pásový vlek, který připomíná obří housenku, na níž sedí asi dvacet horníků, nás odváží o dalších tři sta metrů dolů z kopce. Horníci neustále něco žvýkají a plivou. "To je bago, speciálně upravený tabák. Já jej dělám z Tarase Bulby," říká Roman Gajdzica, šéf prvního těžebního úseku.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/jsme-tu-jako-potkani-rika-hornik.A04…

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)

Když obzor se šeřil
Já semknutou brvou
Ty vrahy si měřil
Ty bohaté židy
Ty grófy ze šlachty
Já škaredý kovkop
Jsem vyskočil z šachty ...

Jen tak popaměti.

Průměrný počet slepic: 4.9 (12 hlasů)

pozor, aby vás tady někdo neobvinil z porušování autorského práva.

Průměrný počet slepic: 1.8 (10 hlasů)

Nechybujete, ale vyvolal jste ve mně vzpomínky. Obsah této knížky jsme měli jako jednu z maturitních otázek z ruštiny. Vytáhl si ji spolužák, který si pospojoval několik málo témat z ruštiny, která si pamatoval a hovořil o synech Andrejovi a Ostankinu (rusky samozřejmě). :).

Průměrný počet slepic: 4.1 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Mlady Babis zrejme nie je schopny posudit, co je vhodne, a co nie, a nejaku tu dys musi mat ... ale clovek ma okolo seba dalsich ludi, ktori ho zastavia, alebo popostrcia, podla toho, ci ide previest kravinu, alebo nema odvahu na spravnu vec. Mlady Babis ma za sebou ludi, ktori ho postrcili do vystupu, z ktoreho sa budu este dlho smiat, a zorganizovali okolo toho kamery, a noviny, a proste aby cely narod videl, ze mlady Babis je nesudny, a stary Babis nemal sposob, ako sa zachovat 'spravne', pretoze rodinna hadka pred celym narodom by bola pruser, ale on je pruser aj to, ze bol ticho, a proste nechal tam mladeho zosmiesnit sa.

A ako povedal moj manzel - desi ma, ze sa do vlady moze dostat clovek, co takuto nechutnu vec zorganizoval. Nech uz to je ktorakolvek strana. (Ale ja hadam na anti-babis team, pac sa zdraham uverit, ze by si Babis trufol kadit do vlastneho hniezda s vierou, ze mu to dvihne preferencie)

Průměrný počet slepic: 4.8 (44 hlasů)

Samozřejmě, že se to seniorovi nehodilo takto veřejně, že by se měl dohadovat. Junior se poslední dobou setkával s členy tzv. kavárny. Tím současně nehodnotím, kdo má víc pravdy ohledně soužití uvnitř jejich rodiny, do toho veřejnost nevidí.

Průměrný počet slepic: 2.9 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

opozici a spol. musí téct hodně moc do bot, když s tímhle začali. Počítám ale že ani tohle jim a Novotnýmu nijak nepomůže. Teda leda by opravili wiki, kde je to o mladém napsáno, o té jeho nemoci.
V roce 2016 si Andrej Babiš mladší pořídil rodinný dům na pražském předměstí Ďáblice.[5] K listopadu 2018 však pobýval v Ženevě ve Švýcarsku se svou matkou. Podle tvrzení Babiše staršího jeho syn ve Švýcarsku studoval a nikdy nebyl českým občanem.[6] Sám Babiš mladší v rozhovoru pro Seznam Zprávy v listopadu 2018 uvedl, že má švýcarské občanství.[7]

Většinu života se věnoval letectví.[5] Podle Úřadu pro civilní letectví měl od 5. října 2011 do 30. dubna 2015 platnou pilotní licenci jako druhý pilot pro dopravní letadla typu Boeing 737.[8] Nejpozději v roce 2015 pracoval u společnosti Travel Service. Zaškoloval se i pro samostatnou licenci pro letouny typu Boeing 737, podle svědectví jiných pilotů ji však nezískal.[9] Podle bulvárního deníku Aha! z roku 2016 měl dostat od Travel Service výpověď.[5][10]

Tak kdo ví????

Průměrný počet slepic: 4.8 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

se motá prase z Řeporyj.
Ten ho klidně obětuje, jako obětoval Bartošovou.
To starýmu nepřeju.

A zároveň přemejšlím, co by byli schopni udělat mně, když jim budu v něčem vadit?

Tohle mně nasralo.
Dostanu k volbám co nejvíc líných a nerozhodných.

Průměrný počet slepic: 4.9 (63 hlasů)

Zabít psa, kočku přibijí na vrata, dům zapálí dálkově ( vyrábí Jablotron)
odpálenou termitovou směsí, anonymní telefonáty manželce (pokud na ně slyší), upadne vám kolo od auta, vniknou do bytu,když jste v práci a přehodí fázi s nulákem, zmrzačí vám palec na ruce a policejní vyšetřování se potáhne nekonečně dlouho bez ohledu na zákonné limity...prostě nic hrozného, stačí ustoupit kam oni chtějí a bude klid. Po celou dobu bude jasné, že vás nezabijí (předpokládají, že jste si všechno nenechal pro sebe). Dokonce i stížnost na policistu se dostane až na ministerstvo, a to pověří vyřízením právě policistu, na něhož jste si stěžoval a ten nezjistí pochybení . Hlavně že vše bude zase v pořádku.

Průměrný počet slepic: 4.5 (39 hlasů)

idiotronic - hezký blábol, Vás je pro tuhle skupinu škoda, piště beletrii.

Průměrný počet slepic: 2 (28 hlasů)

In reply to by Zapadlo (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dneska se píše "dezinformace", "konspirační teorie" a "proruské narativy"! Zakopávat pravdu pod koberec slovem "blábol" je tuze nemoderní a způsobí u referenta-seniora nejméně povytažené obočí.

Průměrný počet slepic: 4.4 (16 hlasů)

Jestli je za tím Řeporyjec (ano, je to i jeho styl), říká si o trest natvrdo, zatím dostal podmínku. A ta ho nejspíš nenapraví.

Průměrný počet slepic: 3.9 (19 hlasů)
Trvalý odkaz

Co všecko se tak díky i vám kolem jeho osoby nedovíme.....
Ještě nějaké příhody z mládí by to chtělo, pak nějaké ty příhody s nápadnicemi a samozřejmě i něco z manželství. A jak se druží a jak je oblíben v kolektivu a že má rád králíky nebo jarní květy a zasněženou krajinu a pomlázku a Vánoce a buchty s povidly.....
A neříkejte mu obyčejně - Babiš. Dodejte vždy "Babiš, předseda strany" nebo " Babiš, náš vzor " atd apod. Možná by se hodilo i nějaké to biblické přirovnání, ale nepřehánějte to, já bych asi měl za tu krajní mez právě že toho Davida, výš už bych nešel, ať z toho pak není komedie nebo ať vás Hospodin vyvolaného národa neztrestá víc než si zasloužíte.

Průměrný počet slepic: 2 (35 hlasů)

Že on neumí stáhnout králíka - tím by měl u nás Vidláků skončit, že to veřejně na kameru nepředvedl.

Průměrný počet slepic: 4 (16 hlasů)
Trvalý odkaz

synkovi.
Ondroušek reagoval nejlépe, jak mohl. To jest (podle Vidláka) nereagoval (nevím, neviděl jsem).
Ideální stav.
Nikdo Andrejkovi nemůže nasadit psí hlavu, že je fotr - macecháč. (Macecháče jsem vymyslel fčilek a je to fajny vyraz pro fotra - zjeba, cype). Přes všecky ty moderní trendy, které již 30 let likvidují instituci rodiny, většina z nás nejméně podvědomě ocení kladný vztah rodiče, zejména pak otce, vůči svým potomkům, zejména pak nezbedným synkům (vím, o čem mluvím, jednoho mám na chov doma). Čímž Ondroušek zaboduje i u svých nevoličů, a to je, oč tu běží.
Abych byl poněkud umělečtější, Andrejko spáchal takovou rituální sebevraždičku, která jej namísto pohany, přivede do politické Valhally, tak jako staré bojovníky mělo propíchnutí kopím dovést k Odinovu trůnu.

Zde trocha malé noční hudby s malám "eM", bohužel ne od Mozarta, ten o Valhalle nenapsal nic.
https://www.youtube.com/watch?v=PR6YMIbbV2A

Průměrný počet slepic: 3.6 (17 hlasů)

Letmo som zbehla diskusiu na idnesu, a tam hufne - na tych dvoch-troch strankach, co som dala, kritizuju ci sa vysmievaju Babisovi, ze tam stal vyvaleny, a nevedel co povedat ... ja vam neviem, ale narod, co mu nepride nechutne poslat ... nie celkom sudneho ... cloveka proti vlastnemu otcovi, a potom to pustat v telke a ukazovat jak v cirkuse, si asi ani nezasluzi lepsie vedenie, nez svine, co poslu dieta proti otcovi, a potom sa na tom bavia.

Jo, a jedna pani tam pisala, ze mlady Babis cosi mektal o narode, ze to musel mat naucene, pretoze normalny clovek, co sa ide hadat s otcom, vytahuje osobne veci, nie nejaky narod ... ale netrufnem si posudit, ci je to pravda, este nikdy som sa nehadala s rodicom, co okrem mna vedie cely narod :D

Průměrný počet slepic: 4.8 (41 hlas)

ze diskuze na idnesu byla koordinovana se setkanim obou Babisu.
Takovy frontalni predvolebni utok s pomoci trolu.

Průměrný počet slepic: 4.7 (24 hlasů)

Všimněte si, že diskutující trolové na iDěsu, často nadávají Babišovi, skrzevá jeho potlačování demokracie a svobody. A to na jeho vlastním médiu. Zvláštní.

To např. Bakala, to je jiném kanón, ten na (b)Aktuálně cé zet diskuse ze stejného důvodu zrušil, resp. převedl je na fejsbuk, kde ale skoro nikdo nediskutuje.

Průměrný počet slepic: 4.9 (14 hlasů)

Většina normálních diskutérů už na iděsu není, byli zablokování.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Kdož jsi bez viny, hoď kamenem...
Tohle hodnotit odmítám. Nic o tom nevím a nějaká ta rodinná lapálie je v mnoha jiných rodinách taky. Tady je akorát specifikum v tom, že tu je opravdu velká hromada peněz a spousta vlivu...
A pokud jde o mě, tak budu jenom doufat, že proti mě se takhle zostra jednoho dne nepostaví vlastní děti.

Průměrný počet slepic: 4.6 (25 hlasů)
Trvalý odkaz

je megaultraprasárna, pro kterou snad ani neexistuje pojmenování. Pokud ano, pak je nepublikovatelné.
Pokud mají potenciální voliči demobloku v hlavách mozky, pak by tento počin měl být pro ně vážným varováním; tahle parta se nezastaví před ničím.

Přečetl jsem pár příspěvků k akci na té ústecké výšince a jal se pátrat po onom "soudním znalci".
Takže:
Karel Kaufner je psychiatr na penzi.
NEní a nikdy NEbyl soudním znalcem.
Jeho profesní působení je značně mlhavé. V období cca 2000-2010 pracoval jako vedoucí lékař na psychiatrickém oddělení věznice Karsudden. Jeho činnost tam je spojena s několika útěky a nedostatečně zdůvodněnými propuštěními nebezpečných psychopatů, kteří na útěku nebo na "dovolené" opět vraždili, a dále pak s přehnanou "humanisací" psychiatrické detence (přístup odsouzených k internetu, nadměrné udělování "dovolených" odsouzencům a pod.). Po r. 2010 už se v souvislosti s Karsudden neobjevuje.
Co dělal před r. 2000, se mi z otevřených zdrojů nepodařilo zjistit.
Od r. 2013 provozuje se svou manželkou (?) Jarmilou Kocourkovou společnost "KJ Consulting AB", která se zabývá "vedení poradenské činnosti, kurzů a přednášek v oblasti zdraví, zdravotnictví, kultury a mezinárodní výměny, tlumočení, vedení, pořádání koncertů, ochutnávek vín a zážitkových výletů, vydávání a psaní novinových článků a knih, společnost bude provádět školení, výroba a prodej vzdělávacích materiálů a literatury, jakož i činnosti s nimi kompatibilní. Nabízíme lékařské služby v psychiatrii a forenzní psychiatrii a také asistenci při znaleckých posudcích u soudu v psychiatrických případech."
https://www.bolagsfakta.se/5569329971-KJ_Consulting_AB
Podle výsledovek jde o společnost potácející se na hranici bankrotu. Že by "optimalizace"?

Průměrný počet slepic: 4.8 (53 hlasů)

s ..., chvíle napětí... s Madam Pekari. Co navrhuje pálit knihy.
Ohníčkem z knih to začíná a takovouhle prasárnou to pokračuje

Průměrný počet slepic: 5 (45 hlasů)

"Klusák v rozhovoru pro iRozhlas řekl, že nic neplánovali, s Babišem mladším prý cestovali z návštěvy od klinického psychologa. „Když jsem ho opět vyzvedával a měli jsme se vydat na Prahu, tak jsem navrhl, že si dáme polévku. A protože jsem ve Větruši točil Ano, šéfe!, tak jsem navrhl, že zajedeme tam. Když jsme tam dojeli, tak parkoviště bylo plné policistů. A Andrej říká: Co se tady děje? Tak jsme zašli na recepci hotelu. A pan recepční nám pobaveně řekl, že je tady start kampaně hnutí ANO,“ popisoval Klusák. Dodal, že setkání obou byla „naprostá náhoda“..."
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/babis-junior-prepadl-sveho-otce-na-m…

K tomu komentář čtenáře pod článkem na Lidovkách z jiného úhlu pohledu:
"Shrnutí v souvislostech: mladého Andreje platí minimálně prostřednictvím honorářů a projektu Klusáka veřejnoprávní ČT z peněz nás koncesionářů (kdo jiný by tu ukřičenou slátaninu plnou podrazů a demagogie mohl odvysílat, že?).
Tedy měsíc před volbami ČT přímo zasahuje do předvolební kampaně a jednoznačně stojí proti ANO na straně opozice. Stačí to na odvolání Dvořáka Rado ČT? Dle mého bohatě!..."
Vidím to také tak.

Průměrný počet slepic: 4.8 (69 hlasů)

mladého.

Průměrný počet slepic: 5 (19 hlasů)
Trvalý odkaz

Téma - Brabec chce bojovat se suchem v kraji jihočeských rybníků.

Homére, já se divím, že se divíte. S takovou budete blbej a hnusnej až do smrti smrťoucí, o vašem "zaprdeleném" mládí, které slibuji ve svém sloganu, vůbec nemluvě.
Okamžitě mi pošlete dva litry, ať vás z toho mohu vysekat, jinak budete definitivně v prdeli.

Anebo zkuste uvažovat aspoň minutu normálně.
Brabec musí jet podle not, které mu dali do tašky už v autě! A nejste doufám tak naivní, abyste si myslel, že někdo extra kvůli vám bude měnit větičky v projevu jen proto, že už rok prší skoro non-stop. Zvláště, když si je soudruh Brabec natloukl do palice, a kdyby je vynechal, zbytek projevu by zcela zapomněl.
Kromě toho uvažte, jaká škoda by vznikla, kdyby se materiály s líbivým heslem "boj proti suchu" musely hodit do stoupy.

Průměrný počet slepic: 4.6 (16 hlasů)

cechoslezan (po vzoru afroamerican) vim, co znamena v cestine slovo "zaprdeleny" :-D

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

In reply to by Homer (neověřeno)

Trvalý odkaz

nejste Slezočech.
To byste byl v prdeli úplně.

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

Coby ta to teplučko a smrádek dal scarabeus, totiž hovnivál,...

Průměrný počet slepic: 2 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Před 40 lety emigroval do Švédska. Tam vystudoval Lekařskou fakultu na Karolinska institutet ve Stocholmu. Poté dosáhl specializace v oboru psychiatrie. Byl přijat jako vedoucí lékař na Regionsjukhuset Karssuden,největší nemocnici soudní psychiatrie ve Švédsku, kde probíhá výhradně nedobrovolná léčba většinou těžkých případů.
Pracoval zde23let,jednání u soudu byla každodenní rutinou.Posledních deset let pracujetaké jako samostatný nezávislý soudní znalec.Ročně se vyjadřuje u soudu přibližně ke 150 případům nucené léčby.

Průměrný počet slepic: 2.5 (29 hlasů)

"nedobrovolná léčba těžkých případů", jednání u soudu, to si dala kavárna fakt záležet,

Průměrný počet slepic: 4 (21 hlas)

Pouze odborné curriculum vitae Karla Kaufnera.
Pro nás je vzorem dr. Protopopová, která právě odešla z Národní rady pro duševní zdraví, zřejmě aby se vyhnula nepříjemným otázkám.

Průměrný počet slepic: 2.1 (23 hlasů)

A co říkáš na tyto informace:

https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Babis-mladsi-tam-byl-nahod…

V kostce, Vít Klusák co pozval Babiš ml. se zná s jednou aktivistkou ve švédsku, které se zná s panem doktorem Kaufnerem, který jaká náhoda se setkává s Pekarovou s TOP09, a jsou z toho i fotky.

Mám teda na výběr, říct si, že tyto setkání jsou náhodné fluktuace co nic neznamenají a pan doktor je lepším doktorem, prtože on dělá ve švédsku a ty druzí doktoři v zaplivané české republice, takže je jasné, že on musí doktořinu umět 100x lépe
NEBO
Si řeknu, pan doktor jenom protože dělá ve švédsku není 100x lepší jak doktoři v ČR a ty fotky, kde je s paní Pekarovou z TOP09 ukazují, že je to prodejné doktůrek co odbornost dohodí pro pár stříbrných...

Průměrný počet slepic: 5 (40 hlasů)

"Ty papíry na hlavu si sháněli dohromady Klusák, Babiš junior a hlavně Novotný. Přišlo je to jako skupinu levněji. Po víkendu se sice všichni tři musí vrátit do ústavu, ale na to Ústí to prý Kalouskovi a Pekari stačilo..."
:-)(

Průměrný počet slepic: 5 (13 hlasů)

Je to Anička z Kuřimi.

Průměrný počet slepic: 4.7 (12 hlasů)

Takže emigroval ve 32 letech. Do té doby asi nebyl v hibernační kapsli a něco musel dělat i předtím. Leč nikde nic.
O jeho studiu, ani o praxi po studiu nelze z otevřených zdrojů zjistit nic. Jméno se objevuje až s maléry v Karsudden.
O jednáních u soudů nelze zjistit nic.
V žádném registru soudních znalců nebyl a není veden. Co je "samostatný nezávislý soudní znalec" netuším.
Sám nabízí pouze ASISTENCI při projednávání znaleckých posudků, nikoli VYPRACOVÁNÍ znaleckých posudků.
Takže?

Průměrný počet slepic: 4.6 (22 hlasů)
Trvalý odkaz

Babiš se synem? Těžká rodinná patologie. Nezávislý posudek tu nikdo neudělá, míní Hnízdil.
Marek Veselý 2. září 2021 19:46

Průměrný počet slepic: 1.8 (16 hlasů)

" Táto, kolikpak jsi dnes napsal hejtů a kolik lidí jsi svým psaním pozurážel a naštval? Máš splněno? Tak dostaneš pirátský nanuk!"

Průměrný počet slepic: 4.5 (34 hlasů)
Trvalý odkaz

to tenistka Cibulková si jinak dokáže užívat vydělaných miliónů

Průměrný počet slepic: 4.1 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

Premiér, nechal vlastní dítě zavřít na psychiatrii a pak jej nechal unést ruským kriminálníkem na okupovaný Krym, jen proto, aby nemohl vypovídat na Policii. Ale dobrá zpráva, Andrej Babiš mladší bude vypovídat příští týden k únosu i k Čapímu hnízdu.
------------------
Cyril Hoschl: "za každou cenu navést na depotní AP".
Šéf NÚDZ doporučil zápisem z vizity zahájit krajně kontroverzní léčbu. Odpůrci tohoto postupu uvádějí, že pacient je prakticky odsouzený stát se po řadu měsíců či let chronickým pacientem.
Kdyby A.B.ml. neutekl do Švýcarska, byl by zřejmě takto"léčen" dosud a tím vyřazen ze života.

Průměrný počet slepic: 2.3 (30 hlasů)