Letos by to šlo

Autor

Pamatujete, z dnešního pohledu je je to vlastně "strašně dávno", když si naši rakouští bratři zvolili Jorga Haidera s takovými preferencemi, že se tento "nácek" mohl stát rakouským premiérem? Pamatujete si tehdejší mediální řev i pokřik všech ó Velkých komisařů v EU, že tohle by teda nešlo, že lidská práva, evropské hodnoty... a ono to fakt nešlo, Haider si musel nechat zajít chuť a po čase se pro jistotou zabil v autě? 

Tehdy ještě měla Brusel dost sil na to, vnucovat svojí vůli zcela jasně a nekompromisně. Tehdy se i Maďaři i Poláci (a vlastně i Britové) museli celkem kroutit a dávat si velký pozor, co řeknou a jak budou dosahovat svých cílů. Na svojí budoucnost se všichni ti Orbáni a Kaczynští museli chystat velmi velmi pozorně. 

Pak Británie vystoupila z EU, Polsko začalo zakazovat homosexuály i potraty, Maďaři si zvolili Orbána, Rakušani si zvolili Kurze, u nás vyhrál Babiš. Začalo se to mlít v Itálii i ve Francii... a i když se na Slovensku stala prezidentkou Čaputová a u nás se premiérem stane Fiala, i když byl Kurz nakonec odejít a celá jeho partaj se teď skládá jako domeček z karet, i přes tato bruselská vítězství to zase vyskakuje jinde.

Poláci jsou silnější než kdy jindy a nějaký spor o Turow mají zcela u zádele.  Ve Francii by se reálně mohl stát prezidentem kandidát, který mluví jako Le Pennová, ale je asi jenom stokrát chytřejší a vzdělanější... a umí líp mluvit. V té nejvíc západní Evropě si demonstrují tisíce lidí proti covidovým opatřením, policie nasazuje vodní děla. A i v těch zemích, kde to teď vypadá na vítězství pravdy a lásky, tak tam ta opozice nikam nezmizela. Ta síla, která dala Babišovi 72 poslanců, ta tady pořád je. Nikam taky nezmizel ten milion propadlých hlasů. Na Slovensku Čaputová také nevládne nijak v klidu a v poslední době tam jejich vlády dělají taktiku KDD - každý den dobrý. 

Zkrátka a dobře, jakmile někde pravda a láska poháněná médii zvítězí, odstaví Salviniho, vypořádá se s Kurzem, Babišem i Ficem, zase to vyskočí jinde. Připomíná mi to americký boj proti terorismu. Ani největší vojenská velmoc už neměla síly na to, aby bojovala proti všem. Jakmile někde zvítězili, rozsypalo se to zase jinde.

Mimochodem - to byla úspěšná taktika První světové války, jen jim trvalo, než na to přišli - útočit dokud to šlo, jak nepřítel přesunul zálohy, útok zastavit a začít s novým útokem zase někde jinde. 

Prostě začíná být vidět, že  Brusel i všichni ti velcí evropští potentáti už nestíhají všechno. Sotva napřou své mediální a neziskovkářské síly proti jednomu problému, tak ho sice třeba s vypětím sil zdolají, ale vzápětí se objeví jiný problém. Zpravidla o něco větší, silnější a zkušenější o neúspěchy svých kolegů. Co jiného je Lukašenko a jeho migrační pozvánka? 

Já nevím, jestli Eric Zemmour vyhraje ve Francii volby. Ani nevím, jestli obhájí Orbán. Ale vím zcela jistě, že hlasy a podpora ani pro jednoho z nich hned tak nezmizí. Nezmizí ani protibruselské nálady u nás a nezmizí znechucení nad Čaputovou. A i když mají demobloky opravdu hodně sil i prostředků, všechno už nezdolají. Alternativa v celé Evropě je teď pořád ještě trochu jako Fidel na začátku. Taková partyzánština plná idealistů i hlupáků, snílků i romantiků, ale už se mezi nimi objevují i osobnosti, které jsou schopné vytyčit nějaké obecněji platné principy. A už je nelze potlačit všechny dohromady. Je možné si držet velkou a silnou mediálně neziskovkářskou armádu a opravdu nikdo nemá sílu na přímý útok proti ní, ale už je možné ji na periferiích přepadávat a lokálně vítězit. 

Říkám to správně?  Nebo jsem úplně mimo? Jasně, lídři a mluvčí jsou odstraňováni, ale to podhoubí narůstá. Pro Bruselské je nutné vynakládat stále více sil, aby si ubránili alespoň to hlavní. A musejí se smířit s tím, že všechno naráz mít nemohou. Ano, jsou schopni ještě silných protiútoků, které jsou opravdu drtivé - viz kompro na Babiše ohledně jeho francouzských nemovitostí, nebo kompro na Kurze, že si zaplatil zmanipulovaný průzkum (a předtím se domlouval s Rusy),  ale plošně už si svoje ojroúzemí nepokryjí. 

Já si myslím, že není náhoda, že právě teď se pokoušejí zavádět velkého bratra. Že se pokoušejí dalšími (a mnohem dražšími) prostředky nějak ubránit. Pokud nejsou tam v Bruseli už úplně a totálně mimo, tak prostě musejí vidět, jak se jim to drolí. Není divu, že jsou ochotnější ke stále otevřenější konfrontaci a stále méně jim jde o zachování tváře a demokratických pravidel. 

Proč to všechno píšu... 

Jestli je čas zachránit se nějakou pořádnou válkou, tak je to teď. Teď je situace ještě relativně příznivá. Zbavili se celé řady problematických lokálních vládců a nastolili celkem výhodné proevropské podmínky.  Zemmour ještě nevyhrál, Orbán ještě neobhájil a Poláci nemají rádi Rusko...  No jestli dělat válku, tak teď.  Spustit to, zakonzervovat současné podmínky, nastolit výjimečný stav, omezit demokracii pod záminkou konfliktu. 

A spustit ho je strašně jednoduché - stačí překročit nějakou tu Ruskem vytyčenou červenou čáru. Ukrajina má v bojových pozicích polovinu armády. Stačí začít znovu plánovat nějakou základnu NATO v blízkosti Donbasu. Z ojropolitického hlediska má případná větší válka na Ukrajině samá plus. A oni tam v Bruseli  už dávno nekoukají na ekonomické aspekty. Zakázali si vidět, že energovody vedou z východu na západ a ne naopak. Zakázali si vidět tu deindustrializaci. Zakázali si uvažovat o chybějících ocelárnách. 

Ale zato vidí, jak jim hrozí Zemmour, že se u nás Fiala brzy znemožní a Čaputová už se znemožnila na Slovensku. Vidí, že Orbán má podporu, že i v Itálii zřejmě nevyhrají jejich hoši. Vidí, že za rok či dva budou mít zase plnou Evropu odpůrců silnějších než kdy dřív. A i když v čele nebude Babiš nebo Salvini, najdou se jiní. Ta podpora ve společnosti už prostě je a rozhodně neklesá. S každou fakturou za drahý plyn a s každým útokem nožem, který samozřejmě s ničím a nikým nesouvisí, klesá Bruselským podpora. 

Samozřejmě to velmi snadno navléknou, aby Rusko bylo agresorem. To Ukrajina si přece jen chce vzít svoje vzbouřenecké regiony. Rusko nikdy nedopustí, aby se válčilo na ruském území. Bude to na Ukrajině. Tohle se dá mediálně zvládnout. Stejně tak se dá mediálně zvládnout výjimečný stav u nás, protože Rusko přece útočí už skoro na EU... Zákony o výjimečném stavu jsou aktualizované, připravené a vsadím se, že je v nich hodně nových kliček, které by nás ani nenapadly. 

Já to vidím tak, že letos jsou pro případnou válku s Ruskem ty nejlepší podmínky. Ne, nemusí jít o světový konflikt. Stačí aby to na Ukrajině jelo pořádně. Stačí aby nestačilo pár zelených mužíčků, aby se toho musely zúčastnit tanky a stíhačky. Aby do měst musely padat bomby a aby se dalo fotit lidi rozmáznuté výbuchem. Stačí aby Putin neměl na vybranou a toho se dosáhnout dá. Bratři Amíci rádi pomohou, ti by byli nejšťastnější, kdyby se EU ujala nějaké menší války, aby Rusko nemělo čas sílit a oni se mohli soustředit na Čínu. I úvěry by určitě dodali, i válečný materiál by dodali. Ideální stav - Evropa by svojí válkou s Ruskem zaplatila Amíkům válku s Čínou...

Když se v poslední době dívám na mapky ukrajinského a ruského rozmístění sil, tak mám pocit, že se tu Rusům vysloveně nabízí, aby udělali takový opak operace Zittadelle - aby prostě vzali ukrajinskou armádu do kleští a zničili ji jedním úderem. Na jedné straně provokace, stavby základen, dodávky vojenského materiálu a na straně druhé královská nabídka zbavit se nepříjemného souseda jednou provždy. Na nějaké Ukrajince sere pes... 

Prostě pokud se mají evropské problémy řešit válkou, tak letos pro to jsou úplně ideální podmínky. Dneska je výročí Pearl Harboru... mám tak trochu dojem, že my v Evropě v poslední době probouzíme spícího medvěda. Z podobných důvodů jako to dělali Japonci. A s podobným výsledkem. 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.5 (158 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Ken pravil, že vyhláška o povinném očkování je hotová a vstoupí v platnost.

Průměrný počet slepic: 3.8 (26 hlasů)

srovnává Babiše s Orbánem či Kurzem :-) .
Zemnour nasazený fašisty ve Francii proti vlastenecké frontě LePennové je stejný kůň jako Babiš ši Fiala proti Okamurovi.

Průměrný počet slepic: 3.3 (46 hlasů)

To je nový level. Žid nasazený fašisty....

Průměrný počet slepic: 4.6 (28 hlasů)

In reply to by Petula (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tak už jsem pochopil, proč topák Válek propaguje zrušení povinného očkování a příslušné Kenovy připravované vyhlášky. Včera se Válek prokecl, když pod čarou sdělil, že kdyby se EU komise rozhodla nařídil povinnou vakcínu v celé Evropě, pak by samozřejmě souhlasil bez výhrad. A je to jasné !

Příslušné info, jak to dopadne, má jistě dobře ověřené. Proto vůbec nic neriskuje, když nyní vysílá lidumilné signály.

A po dnešním článku na Aeronetu už víme i my:
https://aeronet.cz/news/ursula-von-der-leyen-je-nacase-zvazit-mandatorn…

Průměrný počet slepic: 4.7 (13 hlasů)

In reply to by Vlastimil (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ani hovno.

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

Ten francouzský Žid má za úkol podkopat práci paní LePen. Bohužel se zdá, že mu to jde od ruky.

Průměrný počet slepic: 4.6 (28 hlasů)

In reply to by VlastimilČech (neověřeno)

Trvalý odkaz

Podkopat práci Marine "islám patří k Francii" Le Pen?

Průměrný počet slepic: 3.3 (7 hlasů)

na Iděsu se někdo se svědomím odhodlal "odtajnit tajné(?!)"
https://boskova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=779839 ozdrojováno z ÚZISu z minulého týdne
Nebudu spekulovat, proč má vláda(kovidový mluvčí Ken - obětina, blbec) dělat tak zásadní a kontroverzní rozhodnutí těsně před svým odstoupením. "Uhnije" se na to, jak špinavé svědomí Babiš měl (nejen podle ní) k němu chovala docela přátelsky, aspoň podle videí z TV v Bruseli. Dělej, co ti říkáme nebo půjdeš od válu a přijdeš o majetek? Nic jiného mě totiž nenapadá. A psal jsem dříve, není nad to, mít zkompromitovatelného premiéra přes minulost a zkorumpovatelného přes současnost. Viz manažerské divadýlko a řetízkový kolotoč na MZdrv. Vím, že o mě nešlo a nejde dál, jen mě vadí, že ze mě někdo bude dělat pitomce až do hořkého konce, na paralénu a se špejli v nose...
Nejde mi na rozum, proč zrovna tohle produkuje "prdlá" italská skupina, z první nejvíce postižené země. Prostě jsou ti Italové prdlí, a ještě pořádat protestní průvody....
Rozvádět to nemá cenu, víra je víra....ještě, že mi táhne na 70ku a jsem ateista v současnosti !
Jsem zvědav, jak s budoucími vazaly naloží ti noví. Cukr a bič? Tma a zima, občas světlo a teplo? Nový řád bez práva? Pardon, Nový svět? Hrr na Putina, plynové masky nutné. Na Ukraruině dějou se věci, přímo "Čarodějný hrnec". A náš "Pepek vyskoč(il)" má za sebou GMO "s(šp)enát" s narušenou DNA, už dlouho....

Průměrný počet slepic: 4.3 (38 hlasů)

In reply to by robertík 007 (neověřeno)

Trvalý odkaz

...odkaz na prdlou italskou skupinu https://www.youtube.com/watch?v=HRpBJbAeptc
Nu což, prdlému vše prdlé....:)

Průměrný počet slepic: 2 (11 hlasů)

Dosage Of Keflex For Cellulitis <a href=https://vsildenafilos.com/>viagra online generic canada</a> Worldwide Dutasteride

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Program 49. týdne zde: https://bit.ly/31BGiEo. Zahraniční výbor má v úterý 7.12. na programu uzavřené zasedání k situaci na východě Ukrajiny a na bělorusko-polské hranici. Výbor pro životní prostředí ve středu 8.12. projedná návrh rozpočtu SFŽP.

Průměrný počet slepic: 2.2 (16 hlasů)

vysokých malospotřebitelských cenách energií, které mají na svědomí poslanci ANO.

Průměrný počet slepic: 4.7 (24 hlasů)

A zveřejnění dalších 299 jmen ze seznamu, vy víte kterého. Objevil se týden před volbami.

Průměrný počet slepic: 4.5 (43 hlasů)
Trvalý odkaz

Pořád platí, že Putin se jenom brání tím, že obsazuje území slabších sousedů?

Průměrný počet slepic: 1.5 (51 hlas)

území obsadil?

Průměrný počet slepic: 4.7 (39 hlasů)

Vladimír Putin obsadil území Moskvy, což čeští politici vnímají jako akt bezprecedentní agrese vůči Západu.

Průměrný počet slepic: 4.8 (67 hlasů)

Moldávie, Gruzie, Krym, Donbas ... ruští dovolenkáři na tancích a uragánech se samozřejmě jenom brání - stejně jako se Brežněv jen bránil, když v roce 1968 obsazoval Československo.

Průměrný počet slepic: 1.6 (59 hlasů)

A také jen tak obsadil a napadl třeba Kosovo, nebo Libyi, nebo Írák, nebo Afghánistán.

Nejhorší na Rusku je, že na základě vylhané sprosté lži, že jsou v Íráku zbraně hromadného ničení, ho vojensky napadli.

Nebo nasazení demokracie do Libye po agresivním zásahu Ruska skončilo rozvratem státu a velkým poklesem do chudoby.

A tak dále.

Průměrný počet slepic: 4.9 (79 hlasů)

A Vy zase mlátíte černochy!!!

Průměrný počet slepic: 1.8 (27 hlasů)

v naději, že jednou pochopí psané
https://www.euserver.cz/Articles/1099-200-let-terorismu-usa-prehledny-s…

a k těm černochům - které a kdy a lepší by bylo nebránit se a nechat se mlátit od nich.
Blbej - pokus se myslet a koukni se co to bylo za individua - obvykle to na wiki je.

Průměrný počet slepic: 4.8 (20 hlasů)

A já myslel že na ty černochy nedojde.

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)

Ale i zaživa upalovali, nebo nechávali se k smrti utrápit v podpalubí lodí, které je převážely jak dobytek...

Průměrný počet slepic: 4 (10 hlasů)

Gruzie - válku rozpoutala Gruzie. Tedy pokud věříme vyšetřování Evropské komice, viz: https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/1382191-valku-s-ruskem-rozpoutala-gr…

Krym - podle Ukrajinské ústavy měl právo na oddělení a tak ho po referendu využil, nastuduj si ústavu Ukrajiny.

Donbas - v.r.2014 byl v Kyjevě proveden nezákoný ozbrojený převrat. Zákoný prezident musel prchnout a vlády se v rozporu s ústavou Ukrajiny chopila skupina podporovaná z EU a USA.
Část území kde lidi zůstali věrní zákonné vládě a ústavě je Donbas.

Průměrný počet slepic: 4.9 (86 hlasů)

In reply to by Jan z Helvajzu (neověřeno)

Trvalý odkaz

Neházejte perly sviním.

Průměrný počet slepic: 4.7 (56 hlasů)

Já házím perly sviním i prasákům rád.
Kvalitní perly ničí zuby a prasáci a svině pak mají problém se nažrat.
Hubnou a pak zajdou na úbytě.

Průměrný počet slepic: 4.8 (43 hlasů)

In reply to by Jan z Helvajzu (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nikoli. Politbyro Campera, Jandy, Kučíka a dalších jen rozšíří seznam doporučených správných odpovědí na další možné otázky. A tím to skončí.

Průměrný počet slepic: 4.3 (19 hlasů)

In reply to by Jan z Helvajzu (neověřeno)

Trvalý odkaz

..."Přišli a sežrali nás", bylo to o GMO sviních s čipem 5G.....:)

Průměrný počet slepic: 3.5 (14 hlasů)

In reply to by Jan z Helvajzu (neověřeno)

Trvalý odkaz

geniální vynálezce. Proto si myslím, že bych záležitost s házením perel sviním dokázal zajímavě inovovat.
Neházejme perly sviním, nýbrž naopak: házejme svině perlám! Je potřeba jen malé, triviální úpravy: umístit předmětné perly co nejblíže zemskému středu, např. na dno hlubinného dolu. I propast by nebyla k zahození.

Aby celý proces házení sviní perlám byl vysoce hospodárný, místo perel lze použít antiperle. Stačí dvě na každou propast.

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)

Hoďte je Ponkrácovi.

Průměrný počet slepic: 1.3 (15 hlasů)

In reply to by Jan z Helvajzu (neověřeno)

Trvalý odkaz

Samolitr. Takže Rusko se po staletí jenom brání ... a tak se z malého moskevského knížectví probránilo k největšímu impériu na světě. Chápu.

PS V Gruzii překročili jako první ruské jednotky hranice Gruzie. Prostě normálka. Jelikož Vy Bruselu zásadně nevěříte, s vyšetřováním Sorosem placených nikým nevolených bruselských Lejn si leda vytřete prdel.

Průměrný počet slepic: 1.5 (26 hlasů)

v Osetii je jiného názoru.

Průměrný počet slepic: 4.6 (21 hlas)

In reply to by berkowitz (neověřeno)

Trvalý odkaz

Copak tam věří lejnům z Bruselu? To jsou v osetii všichni debilové??

Průměrný počet slepic: 1 (9 hlasů)

T nevím, ale debil jsi určitě ty, elfí sráči.

Zatím bez slepic

No to víte, když na vaše jednotky s mandátem OSN útočí dělostřelectvo z cizího státu, je těžké se bránit na území jiném.

Průměrný počet slepic: 4.4 (21 hlas)

Ruské jednotky BEZ MANDÁTU OSN začaly obsazovat území Gruzie jako první. Ale tohle Vám na školení neřekli ... a ani to vědět nechcete.

Průměrný počet slepic: 1.7 (17 hlasů)

máte pravdu.
V tom případě můžete dokonce tvrdit, že gruzínští soudruzi si můžou střílet, z čeho chtějí a do koho chtějí, protože jsou na svém území.
Pokud byste měl extra zájem, mám publikaci ruského autora, který dosti přesně popisuje tehdejší dění s velmi tvrdou kritikou ruského velitelského sboru, potažmo vycvičenosti ruských jednotek.
Bohužel tento autor píše i o vojscích s mandátem OSN (modré přilby) resp. jejich eliminaci salvami gruzínských raketometů typu Grad.
Není to hezké čtení...

Průměrný počet slepic: 4.5 (15 hlasů)

jsi zmrd a budes se divit az se ti to vsechno vrati

Zatím bez slepic

Ignorování dějin a neznalost historie nás kvalifikuje na kandidáty nového zotročení. Ukrajina byla do roku 1654 nepatrný státeček, v rozmezí gubernie. Od roku 1654 do roku 1917 ruští carové darovali Ukrajině rozsáhlé území na severozápadě, včetně Kyjeva. Kyjev byl původně prvním hlavním městem Ruska. To si musíte uvědomit. V roce 1922 daroval Lenin Ukrajině východní území, zvané Novorusko. To je ono území, ve kterém se dnes vede válka. V roce 1939 daroval Ukrajině Stalin západní území a v roce 1945 po válce přidal k území Ukrajiny část naší první republiky, Podkarpatskou Rus. V roce 1954 daroval Chruščov Ukrajině Krym.
Oproti tomu "mírové akce" USA
1992-1994 - Okupace Somálska. Ozbrojené násilí proti civilnímu obyvatelstvu, vraždění civilistů.
1993 - Rusko. Američané pomáhali Jelcinovi zastřelit několik set lidí při útoku na Nejvyšší radu. Trvale kolují nepotvrzené zvěsti o amerických odstřelovačích, kteří pomáhali v boji proti „rudo-fašistickému převratu“. Kromě toho se Američané postarali o Jelcinovo vítězství v příštích volbách, i když pár měsíců před tím ho podporovalo pouze 6 % Rusů.
1994 - Rwanda. Příběh je temný, hodně se teprve uvidí, ale nyní můžeme říci následující: pod vedením agenta CIA Jonase Savimbiho bylo v zemi zabito zhruba 800 000 lidí
1995 - Chorvatsko. Bombardování letišť Srbské Krajiny před postupem Chorvatů.
1999 - Jugoslávie. Přes pohrdání pravidly mezinárodního práva, obcházení OSN a Rady bezpečnosti, USA silami NATO zahájily kampaň 78denního bombardování suverénního státu Jugoslávie.
2001-2014 - Invaze do Afghánistánu
2002-2004 - Venezuela. V roce 2002 se zde uskutečnil proamerický státní převrat, opozice nelegálně svrhla populárního prezidenta Huga Cháveze. Hned další den začalo lidové povstání na podporu prezidenta, Chávez byl zachráněn z vězení a vrátil se na svůj post.
2003-2011. Irák. USA a široká koalice napadá Irák a svrhává Saddáma Husajna (později ho nalezne v úkrytu a irácká vláda ho usmrtí). Více než 150 000 mrtvých civilistů
2003 - Převrat v Gruzii. Přímou pomoc gruzínské opozici poskytoval americký velvyslanec v Tbilisi Richard Miles
2011 - Libye. Nálety NATO uvrhly tuto kdysi podle afrických standardů prosperující zemi zpět do středověku, a co hůř, ponořily ji do občanské války
2013-2014 - Ukrajinský Majdan, boje na jihovýchodě Ukrajiny. USA prohlašují, že do vzniku ukrajinské demokracie investovaly 5 miliard dolarů.
To je jenom malinký výběr z akcí USA

Průměrný počet slepic: 4.7 (37 hlasů)

ještě připočíst koláčky, které pro Majdanisty pekla sama Nulandová.

Průměrný počet slepic: 4.5 (24 hlasů)

Když ono se těm Rusům docela těžko vysvětluje, že ve skutečnosti nejsou Rusové, nýbrž Moldavci, Gruzínci nebo Ukrajinci...

Průměrný počet slepic: 3.4 (9 hlasů)

Na to území slabších sousedů si dělá zuby NATO a to VVP rozhodně nemůže potřebovat, aby měl 80-100km od hranic s RF smečku z NATO.
Udělá všecko pro to, aby se tam zaprvé nedostali, zadruhé nemohli usadit a zatřetí slíbí Ukrajincům zvýšení životní úrovně narozdíl od současného zbědovaného stavu.
A sami Ukrajinci pak poženou případná vojska NATO svinským krokem. I Ukrajinci už ví, že vojska NATO všude a všechno jen rozjebou a utečou jak malí haranti.

Průměrný počet slepic: 4 (44 hlasů)

In reply to by Leoš (neověřeno)

Trvalý odkaz

Děkuji za potvrzení mých slov, lépe jste to napsat nemohl. Putin se prostě bránil tím, že obsadil ukrajinské sudety.

Na sliby o zvýšení životní úrovně zareagovali lidé v donbasu tím, že kdo mohl, tak utekl. Ale jinak máte pravdu - každá říše, která zvětšuje své území, se JENOM BRÁNÍ. Heslo alternativy je pořád stejné: miluj lež, prav lež, drž lež, braň lež až do smrti. Salut!

Průměrný počet slepic: 1.6 (54 hlasů)

Česká republika se také musela mnohokrát za posledních 30 let bránit.

Bránili jsme se úporně, když nás napadl Afghánistán - a museli jsme do něho jezdit na mise. U Kábulu se bojovalo za Prahu.

Stejně tak za Prahu bojujeme v Mali. Tam totiž potřebujeme hájit francouzské zájmy, ehm co to povídám ksakru! Potřebujeme se bránit proti agresi! Mali totiž napadlo a vyhlásilo válku České republice! Chtěli nás obsadit, prevíti!

V Kosovu jsme také bojovali proti Srbsku, co nás vojensky napadlo. Myslím, že tehdy začali střílet na Petřín a srbské letectvo bombardovat Hradec Králové. Museli jsme se nutně proti Srbům bránit, a napadnou Srbsko.

Průměrný počet slepic: 4.8 (58 hlasů)

Jasně, Putin imperiální expanzí na Ukrajinou jen bránil českém vojákům v Afghánistánu.

Vy se překonaváte :-)

Průměrný počet slepic: 1.5 (23 hlasů)

Ale on nepsal Putin v afgánu, ale že ty a tvý kamarádi něco dělají, takže je to snad něco normálního, tedy pokud neříkáš, že ty můžeš něco a druhý ne, to by pak zančilo, že nejsi demkrat, musíš si vybrat, zda jsi demkrat nebo zastánce dvojího metru ;)
Tak co, budeš nadávat na putina, ale obhajovat to samé u ČR a budeš zmrd jako putin nebo řekneš, že vláda ČR jsou stejný šmejdi jako rusáci a pak budeš demokrat a tím řekneš že si dosud obhajoval zmrdy?
Bohužel jsi těma kecama co jsi napsal tak zacyklenej, že ať řekneš a nebo B, furt obhajuješ z tvého pohledu zmrda :D

Průměrný počet slepic: 4.5 (13 hlasů)