Lokaj na koberečku

Autor

Lokaj na koberečku – litterate.cz

Nejprve jedno krátké video:

Pokud jste odkaz přeskočili, pak vězte, že na něm ojrohodnotný byrokrat Guy Verhofstadt sjíždí Fialu jako malého kluka za to, že si dovoluje klást odpor při tvorbě nových ojropravidel, ktrá zruší už tak okleštěná práva veta malým státům. Proč? Protože válka na Ukrajině vole! Takže než budete číst dál, pusťte si to. Trvá to jen dvě minuty.

Nejlepší není ten bruselský papaláš. Takových tam mají dvanáct do tuctu. Vzpomeňte si na Cohn Bendita, kterak přišel mistrovat Klause ohledně podpisu Lisabonské úmluvy. Nebo se podívejte na libovolné video se strážcem klimatu Timmermansem. Z nich ta arogance prostě teče jak Niagara. Normální stav. Ředitelé zeměkoule rozkazují a stále více připomínají orientální despoty.

Ale podívejte se na blyštivého Péťu. I kdyby nic jiného, tak jeho výraz stojí za to. Najednou to není ten krásně nasvícený a nažehlený premiér, který se vyhřívá v blescích fotoaparátů. Najednou je tam za debila. Sice dostal funkci, ale právě zjistil, co mu ve skutečnosti dali. Právě zjistil, že má jen držet hubu a krok.

Pamatujete, jak furt dokolečka opakovali, že jsme suverénní a nezávislá země? Tak se podívejte, jak to vypadá, když premiér hrdé, suverénní a nezávislé země dostává do držky. Nedostává tavbu od Putina, ani od Lavrova. Nedostává záhul od Siting Pinga. Dostává kartáč od přítele a spojence z největších, kterého máme následovat i do horoucích pekel (což se nám brzy vyplní)

Podívejte se na to video, pak běžte na stránky ODS a porovnejte si ten rozdíl. Vidíte dokonalý prototyp lokaje. Před plebsem si hraje na pána a pak tam v Bruseli poklonkuje kdejakému hejhulovi a nechává se od něj úkolovat.

A právě mu to šrotuje v hlavě. Jak to udělat… Když splní zadání, tak bude tady doma ukousán, protože ani mezi pražskými líbodémo nejsou všichni úplně vydlabaní a těžko budete ohlašovat super pokrok v zahraničních vztazích tím, že odevzdáte poslední zbytky suverenity. Když zadání nesplní, tak ho ukoušou ti, kteří ho dosadili.

Není to tak dávno, co nám naši pravdomluvní novináři vysvětlovali, že konečně jsme v Evropě zase slyšet, konečně se nemusíme stydět, konečně máme toho správného premiéra a ještě lepší vládu, která všechno napravila. Až s nimi budete polemizovat, pusťte jim tohle video. Pusťte jim, jak to tam Fiala má v Bruseli doopravdy. Není třeba nic dodávat. Dnešní článek jsem vlastně ani nenapsal já, ale Fialův ksicht.

Mimochodem – všiměte si – Péťa má ještě nějaké instinkty a podle toho, jak ho Verhofstadt jebe, tak se Fiala snaží ze sebe neudělat debila úplně a zřejmě se snaží rozhodování o zrušení práva veta oddálit nebo zahrát do autu. Ale zdá se, že byl protřelým byrokratem prokouknut a dostal takový kouř, že se vzmohl jen na psaní poznámek.

V této chvíli už opozice žádnou volební kampaň nepotřebuje. Stačí jen pouštět dokolečka dokola toto video. Hodí se takřka ke všemu, čím se modroptáci chlubí v placené fejsbůkové kampani. Páni kandidáti na prezidenta, vidíte to? Co potřebujete víc?

Ne, že by nám to nějak pomohlo. Máme tu dostatek voličů, kteří nevidí zlo a neslyší zlo. Dokud nebudou sedět hladoví a zmrzlí, tak prostě nepovolí. Máme tu dostatek voličů, kteří volí srdcem (a nejen mezi líbodémo), takže to dopadne jako obvykle. Ale ta Péťova tvář, když dostává pojeb, to je nejdražšší zadostiučinění v českých dějinách. Bude nás to stát suverenitu, majetky, statky… zimu, mráz a strádání. Tak alespoň tohle máme. Český lokaj na koberečku, jak ho jebou. Péťo, užij si to. Chtěl jsi s pány na led, teď to máš.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (71 hlas)

Komentáře

Trvalý odkaz

Sedí a kouká jako pejsek. To mu šlo od samého začátku. Jak se k tomu postaví? Jak mu řeknou.

Průměrný počet slepic: 4.8 (12 hlasů)

In reply to by Aleš (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tak jak ho nemam ani trosku rad tak mi ho
bylo lito.Ale jeste vic je mi lito nasi zeme.
Takovy trapas,takova Ceska onuce:(

Průměrný počet slepic: 5 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

Ten sragora byl do EU dosazen ho rozbit na sračku a ted je to na něm vidět jak je šokovan,že to ma udělat i strejdovi PUTINOVI k vůli!
Fuj,fuj,fuj,to je hnuj!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.4 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Fijalenka nám před volbami sliboval změnu.
Nelhal. Tak neschopná ubožácká nula nám ještě premiéra nedělala.
A to jsem si myslel, že po křupanském Topolovi a submisivním Nečasovi nic horšího přijít nemůže....

Průměrný počet slepic: 4.8 (18 hlasů)
Trvalý odkaz

že jsem původně to video přeskočil, protože jsem stručný obsah znal z médií, takže jsem se rovnou začetl do článku. Až na vaše upozornění jsem se vrátil... a stálo to setsakra za to. Myslím, že toto divákům před diskuzí v O V M určitě nepustí! :-)))) Je to samozřejmě k smíchu, kdyby to nebylo spíš k pláči.

Průměrný počet slepic: 4.7 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

Kritika se ozvala dokonce i ze Slovenska, od poradce europoslance Milana Uhríka Mariána Ďuriše.

Podle něho Verhofstadt odhodil zábrany.

„Současný český premiér přišel do Bruselu s tím, že chce v dlouhodobém horizontu připravit vlastní zemi o právo veta zrušením jednomyslnosti při některých hlasováních v Evropské unii.

Předpokládal, že dostane pochvalu od byrokratů, kteří chtějí malé státy připravit o možnost veta, např. u tématu povinných kvót,“ uvádí poradce.

A dodává, že opak se stal pravdou a Verhofstadt Fialu sepsul i za to, že přišel po kolenou.

„Krátce a bez respektu: Přikyvuj nám a co chceme vykonej rychle a plynule,“ popsal Verhofstadtovy požadavky.

„Neurazil jen českého premiéra, ale i český národ.

Zástupce svých občanů s trochou sebeúcty by odešel,“ míní Ďuriš,

podle kterého by demokraticky zvolený lídr měl jednat asertivněji a suverénněji.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Rana-do-zad-Fialovi-Z-EU-…

Průměrný počet slepic: 4.7 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

Fialu jsem nevolil, budu se snažit být nestranně objektivní.

Použiju jedno slovo, bude vulgární, klíďo mě za něj zabanujte, ale mě v tomto trefnější nenapadá.

Video jsem bedlivě shlédl 2x. Ten Frhoštat má prostor u pultíku a Fialu prcá. Proč by neprcal. Má prostor u pultíku a jiný názor. Já očekával po přečtení článku, že Fiala bude přikrčený s vyděšeným výrazem, ale nic takového jsem tam nespatřil.

A upozorňuji vás, že o tomto prcání něco vím. Možná víc, než vás pět tady dohromady. V mládí mě dost prcala matka, vždy, když jsem udělal nějaký průser, což bylo dost často, dnes mě občas zprcá manželka, ale už méně, páč jsem se dost polepšil a průsery mívám pouze občas. Tam jsem se u toho vždy ještě já tvářil provinile, aby jako prcač viděl, že už to nikdy neudělám. Když já dnes někoho prcám, většinou se přikrčí.

Myslím, že jsem dost odborník na prcání tohoto druhu. Ale u Fialy jsem neviděl ani jedno. Jeden řve a druhý si kreslí kosočtverce do notýsku. Tak co má dělat? Co byste dělali vy? Když má někdo jiný slovo, na což má právo, tak mluví.

Průměrný počet slepic: 1.4 (11 hlasů)

Pane Bernard.
Parlament EU,není hospoda IV cenové skupiny.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

In reply to by Zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Obývák mé matky taky nebyla hospoda IV cenové skupiny, toto mi nepodsouvejte.

(A příště bych prosil "Pane bernarde", já vás také neoslovuji "Pane Zemědělec". Děkuji.)

Průměrný počet slepic: 2 (4 hlasů)

Napr. mu mohol priamo hladiet do oci a ironicky sa usmievat. To kreslenie (sklopenie oci) bol jednoznacny neverbalny prejav podriadenosti. Pravda nas idiot heger by ho este o 100% prekonal.

Průměrný počet slepic: 4.2 (6 hlasů)

Mohl na něj vlítnout ála Žirinovskij a ten pultík mu omlátit o hlavu.

Mohl se na něj ironicky usmívat (to bych udělal já).

Fiala mi ale přijde jako ten typ člověka, který své emoce dost skrývá. (jestli teda nějaké má). Vždycky jede touto svou cestou. Já ho zde nikterak nehodlám obhajovat, ale Vidlák tam viděl něco, co prostě vidět chtěl, ale já to tam neviděl. Toť vše. Třeba se pletu já, třeba ne. Zde jsme na názorovém fóru, tož jsem nahodil svůj názor.

Průměrný počet slepic: 1.2 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Inu, konečně mají Češi premiéra, jakého si zasloužili už odedávna.
Nebo teda nejpozději od přijetí Libanonské smlouvy, kdy k takové ztrátě suverenity zarputile mlčeli.
A Češky taky, to se rozumí.
Ale jak k tomu přijdu já a moje rodina, že...

Průměrný počet slepic: 3.9 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Pane Bernarde ja nerozumet co vy tu psat! ááaaa Ja to potřeba zjasnit!Ted se mi tu objevit vzkaz do pytle,že nesmim dale pokracovat!

No tak jen otazka?Vy chtit sebtat motor pila a jit pomoct podřezat co zbyva aaaaa z Ceska? ANO nebo NE?
Vite,že za tim zkušenym barokratem stoji mnoho jinych dřistalů? ,ANO nebo NE?
Kde žijete je to v Česku? ANO nebo NE!
Vezmete flintu a nasypete broky tomu našemu blyskavemu Petovi do prdele? ANO nebo NE?
Tak co valečcniku,chapete vo co de?To nejsou kecy jednoho šilence to je rozbiti nami vysoce oblibeneho EU na sračku a tanec EU na rozptylove loučce!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.2 (5 hlasů)

Já nechtít vzít motorová pila a podřezat to, co zbyla z toho Česko. NE

Vím, že tam za ním stojí fůra šmejdů, kterým jestli se povede federalizace EU, tak jsme v prdeli definitivně. ANO

Žiju sice v sudetech, ale jak se našim předkům odsud povedlo vyhnat Němce, jsem dnes v Česku. ANO

Nenasypu. Jenak nemám flintu na broky, ale dvě na kule, ale hlavně si myslím, že zbraň se má použít pouze, když střílíte na terč, lovíte zvěř, nebo se bráníte. Rozhodně by se neměla používat proti názorovým oponentům. NE

Akorát vím, že když já s někým nesouhlasím a polemizuji, oba máme právo vyjádřit náše protichůdné názory. A měli bychom k tomu dostat oba jistý prostor. Sice u jeho projevu budu skřípat zuby, ale tak to prostě je. Já zde dnes svým názorem nehájil žádnou ideologii, já prostě viděl, že se tam Fiala nekrčil, což bylo vyznění článku. A tečka. Pokračování zítra, Aničko, ve čtyři vstávám. Takže dobrou.

Průměrný počet slepic: 3.3 (7 hlasů)

Debil z EU (jouropy) měl právo veřejně prcat fialenku skolka nada!!
Ale fialenka měl právo (a dle Čechů i povinnost) vstát, bouchnout pěstí do stolu a zařvat do mikrofonu, urážet Čechy na jouroparmoši nikdo nebude (toho bohdá nebude). Takže jourodemokratura funguje, ale naši jourosráči nefungují. Co s tím malopivovarníku uděláte???

Průměrný počet slepic: 3.9 (9 hlasů)

Když budou mít myslivci schůzi a budeme tam probírat něco, na což máme rozdílné názory, tak pokud by v okamžiku, kdy jeden řečník začal hájit ve svém prostoru ten svůj, jeho oponent začal bouchat do stolu, tak se na ničem nedohodneme, jeho oponent se ani nedostane k tomu, aby vyjádřil názor protichůdný, jelikož se tam hromadně poperem. Věc zůstane nevyřešena, akorát my budeme mít natržené čenichy.

V čem s vámi souhlasím, Fiala měl vyjádřit mimoverbální nesouhlas. To neudělal. Ale řečí svého těla nevyjádřil ani mimoverbální podřízenost. A věřte mi, že na toto já jsem dost citlivej, to bych poznal. On je neslanej nemastnej, proto jsem ho nevolil, ale zbabělost, kterou mu zde pan autor podsunul, tu já tam neviděl.

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Pane Bernarde ja nerozumet co vy tu psat! ááaaa Ja to potřeba zjasnit!Ted se mi tu objevit vzkaz do pytle,že nesmim dale pokracovat!

No tak jen otazka?Vy chtit sebtat motor pila a jit pomoct podřezat co zbyva aaaaa z Ceska? ANO nebo NE?
Vite,že za tim zkušenym byrokratem stoji mnoho jinych dřistalů? ,ANO nebo NE?
Kde žijete je to v Česku? ANO nebo NE!?
Vezmete fakl vaši flintu a nasypete broky tomu našemu blyskavemu Petovi z ODS do prdele? ANO nebo NE?

Tak co valečcniku,chapete aspon trochu vo co de?To nejsou kecy jednoho šilence to je rozbiti nami vysoce oblibeneho EU na sračku a tanec EU lejna a spol.. na rozptylove loučce!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1.5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Ono je rozdil polemizovat v civilu a divat se na prý naše zastupce,kteři se se svym zmrdanym OSD pětikolem zvrhli a namisto,aby chtěli chudine platit plne mzdy tak nam jako politici kradou dvě třetiny mezd,mlaskaji nad bifteky a davaji reklamu,že mame žrat hlisty, už cela desetileti!

Jako pravy Sudeták by jste se měl zeptat v blizkem Německu radši co tam maji za system,že když prohrali valku tak dneska plati dobři tamni kapitalisti pry plne mzdy a na tom tam bohatnou!

To by byla ideologie typu Penize jsou na prvnim mistě,ostatně je škoda,že se komunisti zvrhli a nechtěji spolupracovat s nami pravymi pravaky a nikdo nevi proč odsouhlasili jejich juristi republice v prdlamentu,když tam ještě byli, ten Policejni stat a ted se kryji,že maji jen tu funkcionařskou buržoasii a stale mohou byt i dnes skryti v bunkru ZA NAŠE PENIZE ,jeste ze sociku ziskanych lukrativnich nemovitosti tedy opakuji znovu za nas peniz a nechtěji to zachranne lano zn naš voličsky program zn. PNZ!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1.8 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Proč tohle video není na Novinkách? Tak pěkně tam pan Verhofstadt mluví, Peťka si zapisuje snad každé slovo. No na Andreje by tam takhle nemektal :-).

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

"Tak pěkně tam pan Verhofstadt mluví, Peťka si zapisuje snad každé slovo. "

Vy víte, že frhof diktuje a Peťka si to píše? Fakt? Co když ho nechá vykecávat a píše si tam svoje věci? (tohle já dělal ve škole celkem běžně).

Průměrný počet slepic: 1 (4 hlasů)

No byl by to Nemehlo užitečnějšia,kdyby konečne JEHO ODS zorganizovalo tu hromadu Sudetenlandsmanschaáaavtu v Praze s hlavnim bodem Programu

PRO NAŠE ČLENY UTISKOVANÉ v Česke republice nizkymi platy a to dokonce o dvě třetiny nižšimi platy nesž v Řiši holenkove požadujeme Spravedlivy řad socialniho zaměeni na Sudety!
No to by uvitali i pražšti křiklouni z řad komunistů tzv Pirati a mohli by si to taky dat taky jako hlavni program na Letnou,kde uspěšně odtroubili pana Babiše,ale blbe platy realizovane Aspen institutem pana šefa odborů,ktery beztak nepřeje Sudetenlansmanschaftu!
A a o nic se nestara,fuj,fuj,fuj!!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2 (3 hlasů)

"požadujeme Spravedlivy řad socialniho zaměeni na Sudety! "

Nám je tady fajn. Já jsem lesní dělník, tudíž blbeček a ve své sociální skupině v reálu mám tudíž samé další blbečky. Většinou jsou to řemeslníci. Kominík, tesař, klempíř, atd. Samej blbeček. Prachy fajn, v tomto si nestěžujeme. Já si k tomu lesnímu dělnictví ještě přivydělávám vykořisťováním svých nájemníků. Pochopitelně, máme v partě i pár nešťastníků, kteří si tolik nevydělávají, jsou to nějací inženýři, ale jsou to kurva jednou kámoši, tak když jim bude ach ouvej, my jim pomůžeme. Od čeho by jinak měl mít člověk kámoše.

Víte, Aničko, mě přijde, že vy jste zanícená socialistka. A já se vám nedivím. Je to velice lákavá myšlenka. Jako třeba tohlencto perpetuum mobile. To já mít, tak to prdnu do sklepa a ať mi pak všichni políběj prdel. Bohužel, ani to perpetuum, ani ten socialismus, se ještě nikdy nikde nikomu nepodařilo sestrojit tak, aby to fungovalo. Ale až to vymyslíte, dejte vědět. Jdu do toho. Ale do té doby budu spoléhat na svůj konzervativní pohled na svět.

Průměrný počet slepic: 2 (4 hlasů)