Mám ze Zdeňka radost

Autor

https://www.litterate.cz/mam-ze-zdenka-radost/

Můj dnešní článek je reklama na Zdeňka Svěráka. To abyste viděli, že nejsem jednostranně zaměřen a nezáleží jenom na tom, zda za mnou jmenovaná osoba přijede. Zdeňka Svěráka jsem skutečně nikdy k sobě nezval a ani on prozatím neprojevil zájem za mnou přijet. Nicméně Svěrákův poslední politický počin mě tak moc potěšil, že jsem se rozhodl o něm napsat. Myslím, že už tušíte…. ano… jde o Svěrákovu podporu generálu Petru Pavlovi v jeho prezidentské kampani.

Začnu trochu zeširoka. Předpokládejme, že u nás všechno dopadne, jako obvykle. Že na podzim nedojde na žádnou výraznou proměnu naší politické scény. Demonstrace a nátlakové akce se ukáží příliš slabé, vláda se bude držet koryt zuby nehty, Rusko trochu povolí a tak stále bude v trubkách plyn (možná poteče přes Nordstrým 2), Síkelův tarif nějaké peníze mezi lidi pustí a nebude třetí světová válka. Prostě bude jen o trochu větší bordel, než je dneska, ale nikde nebudou žádné pochodňové průvody, nebude žádný převrat ani Majdan, prostě se bude čekat na volby o něco netrpělivěji než obvykle.

Předpokládejme, že Fiala tlak ustojí. Jednoduše má podporu ze zahraničí, podporují ho pravdomluvná mééédia, jeho odpůrci se ukáží slabší a taktika nic nedělat a tím pádem nikoho z koaličních partnerů nenasrat, se ukáže jako kupodivu dobrá. Koalice sice ztratí nějaká ta města v komunálních volbách, ale vyhodnotí si to jako ještě malou ztrátu a my tady na Kydech budeme spekulovat, jak se mohlo stát, že Hřib je znovu pražským primátorem a zdatně mu sekundují Čižinský a Pavka Novotný. Lid bude frustrovaný, nespokojený, ba i zoufalý, ale nic mu to nepomůže, protože ústavní zákon je ústavní zákon. Demokracie first. Budou volby, žádné puče.

A bude prezidentská volba. Protože nám vláda nepadne, tak se Babiš nakonec rozhodne kandidovat na Hrad. Ze všech kandidátů je nejtěžší vahou. Má za sebou třicet procent voličské veřejnosti, republiku objíždí už teď, jako obvykle nenechává nic náhodě, má peníze i poradce a nejen že si je platí, ale dokonce jim i naslouchá, je pracovitý a zvyklý brzy vstávat, takže bude mít Kotlinku objetou líp než blahé paměti Zeman s autobusem. Myslím, že nejsem daleko od pravdy, že Babiš má bianco šek na postup do druhého kola. Potvrzují to i průzkumy. Nikdo jiný tolik hlasů nedá ani zdaleka. Jeden další kandidující miliardář se už oddělal v přímém přenosu na Slavíkovi a druhý na tom teď intenzívně pracuje na fejsbůku. Moc vážných kandidátů nezůstává.

Naše mééédia už mají svou favoritku v podobě Danuše Nerudové, protože když to vyšlo na Slovensku, co by to nevyšlo i tady že? Spousta Slováků je dodneška z Čaputové naprosto unešená. A pak je tu ještě náš Petr Pavel, jehož reklamy na vojáckou mužnost musely zejména v Praze slušně zabrat. Podívejte na Svěráka, jak pěkně se to povedlo.

Zpátky k Babišovi…. Je to asi rok zpátky, kdy jsem si přečetl rozhovor s Jiřím Paroubkem, který tvrdil, že Babiš se hladce dostane do druhého kola, ale i když má působivé procento příznivců, ve druhém kole to stačit nebude, protože má ještě větší procento odpůrců. Koneckonců, to se projevilo i ve volbách do sněmovny. Babiš je výrazný politik, který budí nejen sympatie, ale i antipatie. Paroubek prostě a jednoduše tvrdil, že Andrejko má nadbytek fanatických odpůrců, kteří to hodí komukoliv, jen aby se prezidentem nestal slovenský STBák a že těchto odpůrců je víc než příznivců.

V poslední době mám stále neodbytnější pocit, že si tento rozhovor přečetli i v babišově volebním týmu, případně z průzkumů zjistili to samé. Prvním kolem Babiš bez problémů projde, ale pak se proti němu spojí nadkritická většina jeho odpůrců, které nemá šanci přesvědčit. I kdyby mluvil o Evropské unii jako o ztělesnění ráje, i kdyby adoroval Bidena a USA jako největší maják svobody a demokracie, stejně mu to ve volbách nehodí. A zároveň, pokud nebude používat slovo Orbán, zřejmě mu to nehodí ani jeho příznivci.

Tento rébus má ovšem politické řešení. Stačí, aby do druhého kola s Babišem postoupil náš neohrožený generál. On je totiž jako Babišovo dvojče. Také soudruh, také protekční, také měl pletky s komunistickou mocí, také byl řádně prověřený a spolehlivý. Prostě STBák číslo dva. Když budou v druhém kole dva Babišové, jeden jak druhý, tak by voliči prostě mohli zůstat doma a nehodit to ani jednomu. Výběr mezi ptačí a prasečí chřipkou, to už se u nás jednou osvědčilo a Zeman to díky tomu uhrál. Na Schwarzenberga stačilo jen ve správnou chvíli vytáhnout Benešovy dekrety a bylo vymalováno. Že to Kchárl ještě vylepšil neznalostí české hymny, to už byla jen třešnička na dortíčku.

Vlastně se vůbec nedivím, že se soudruh generál topí v penězích na kampaň. Být Babišem, také bych mu nějaké poslal. Utkat se s Nerudovou, to je o hubu, protože v takovém případě by její hezký ksichtík mohl na vítězství stačit, ale dostat do druhého kola Petra Pavla, to je vlastně jediná Babišova šance.

Pokud mám pravdu, tak teď bude náš generál pěkně kampaňovat, bude to mít v klidu, v televizi bude moudře hovořit a nikdo si na jeho minulost ani nevzpomene. Svěrák ho bude podporovat a veškerá negativní kampaň se zaměří na Nerudovou a ostatní přicmrndávače, aby generálovi uvolnili cestu. Petr Pavel se dostane do druhého kola. A pak přijdou ty televizní debaty, kde se Svěrák nejspíš zase vyznamená jako u Schwarzenberga a najednou se všechna ta historická špína na soudruha Pavla vylije naráz. Třeba se najde i jeho diplomová práce na téma Socialismus – budoucnost lidstva, možná se najde nějaký dávný kamarád, co na něj něco napráská, bude mu položeno pár zajímavých otázek o jeho změně smýšlení a lidi zjistí, že se to JežiBabišovi dá docela v klidu hodit, protože vedle Petra Pavla jsou jeho hříchy vlastně malé. A ti, co Andreje vysloveně nenávidí za jeho minulost, ti budou nenávidět i Petra Pavla za takřka totožnou minulost a k volbám ani nedojdou….

Pochopili? Děkuji.

Je to taková hezká ironie, že Svěrák neochvějně (a možná i zdarma) pracuje, aby se Babiš stal prezidentem.

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.5 (50 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

polibek politické smrti!

Průměrný počet slepic: 4.6 (12 hlasů)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

Proč nechcete probrat program naseho budouciho presidenta Babuše?Je to proto. aaaaaa. že pry neexstuje?Tak se ho tu v diskusi aspon slussně zeptejte kolik plati ,jestli ty plne mzdy ,ve svych tovarnach v Nemecku,kde je ten Socialni stat!

Da nám ho do prvniho članku naši zdemolovane Ustavy aassa, kde ho pry vytuneloval president ODS?To se tu budeme zas jen bavit o vodě a generalovi co vypada jsk panak do střelnice?
A zase zapomeneme ,že nam chudině chybaji dvè třetině platů?
Bože božičku to jseme tu ale hlupci a ta ta demonšstrace zas bude fakt to MERDE což je francouzske sproste slovo,ktere gardisti zařvali u Waterloo a tak je tam ten general Windiškrec, nebo to byl Pavel nebo co, dal děly zmasakrovat na sračku??
AAtSV
No ni?
äaa táiáná áaááaaaaa

Průměrný počet slepic: 3.3 (12 hlasů)

ANNA z KSH.
Já bych se ho zeptal už teď,kdyby jste byl prezidentem ČR,jel byste do Ruska,jednat o dodávkách plynu pro ČR?

Průměrný počet slepic: 5 (11 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tak by to mohlo začit!
No ,a!e kdyžten Socialni stat je košile bližsi než kabat!Do prvniho članku Ustavy dopravit JEDNO SLOVO ,když je v Prdlamentu většina pravé a skwěle pravice,ta Okamůra ma bod 10 v programu a nevi co s nim komunisti krachuji kvůli vadnemu svemu vntřnimu papiru,nevi co to je marxismusa,mysli si že je to vlada jejich buržosnich funkcionařů ,kteři cucaji naše penize z našch nesaamoaaviaataoaastaai ááaa nemovitosti a jejich kandidat ns presidenta se tu mezi nami neumi objevit,aby jsme mu tý záaklady vysvětlili,jak vyhrat toho presidenta,to nechce,tak by to mohlo vyjit a razem by byly dvě tetiny platů v kase vyměnou za funkci presidenta!
S těmi kpitalisticymi zločinci z Bruseli se pohraje VOVA ma z nich čurinu ,ten kancleř še dava fotit ped turbinou v Nemecku,kde byly opraven jen 4 chyby ze čtrnacti aby jim ten SP 1 vybuchl na sračku a dalšich par turbin je už polovičcni opotřaebeny aaaaaaaaaaaaaabáeaánaa ááaaa šrot!býáaaa
No a SP2 je připraven spustit hned tak co by tam ten Babuš dělalmotal by se nanejvyš tomu čáaaaertovi pod nohamaáaaaaaaaaaaaaaáaááaaaaaaa?
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.7 (11 hlasů)

nabyvam dojmu jako by se necitil članem SV tedya Společanostiá avoličů a jakoby se chtel podobat režimnim politikům,kterym je 33 leta jedno jakě maji poteby jejich voličči aihaji z bukem jen s cilem jejich triky obrat VŠECHNY vaoaliče o jejich hlas a stat se presidenty!aaawaaaawa

Na ty jejich špeky,skáči češsati volici a domnivaji sea,žae po pevzeti moci jako obrovska tlama voličaea sežerou a naserou! Když áábáuaaadaaoaauaa aaáaaaaa. Abudou pote reabelovat zakaze jim precedaáa nebo president i Vidlakovy kaaydy a pes EUa zakazem pav VETA zrusi i volby a realizuji hhldky přechod z kapitalismu do digitalniho otroctvi!
Bernardovi jako devorubci se i s jeho dvema koulovnicemi budou smat jak se dobře ten pry pravičak pripravil a oberou ho i o jeho zlato a vstupmdo les mu zakažaou!
Tomu nikdo z SV nevěři a bude tim padem pravě do protivky tleskat až v zime ho najdeme na ulici pod snehem modreho antuheho jawko poleno pry si, je tim sam vinen!
Bude řvat
PROČ JA JSEM NEPOSLOCHAL HLAS LIDU TEDY HLAS BOŽI A NEDAL UPALIT TU HUSITKU ANNU VČAS!!!
AAtSV
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.7 (6 hlasů)

asi nikdy splnujic tradice blbakova žadneho politika NIKDY!A covy všichni zuboženi voliči,kteři budou žit jedine s naději na ODPUSTKYna jejich teplo komin jako stado neandrtalců co by jste napsali našim zpupnm politikum ve zvacim dopise do zdejši diskuse,když vás maji za blblce

kteři budou biti aq nastavi hřbet na svoje jelita dalšich 33 let jen to fikne!
Takovou předlohu dopisu nam chefe tady jako obrovska čočka qdejte.O něco takoveho se nikdo nepokusil!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.2 (5 hlasů)

Nami SV zvoleni pry naši zastupci ztratili očividně rozum a bez jakekoli naši nejlepe permanentni kontroly nakazili celou společnost nemoci!
Je to nemoc co největšiho zla ideologie vladniho NEOMARXISMU!Jejim cilem je rozbit vše co ma fungovat dokonce začnou i rodinou!!

Pry nam pote naordinuji medicinu,kdy nebudeme nic vlastnit a budeme proto štastni nebot je to novy Mein Kampf s nazvem ŠCHWABŮV
poitačovy giga koncentrak. na misto pry nami milovaneho kapitalismu,ktery nam pry přinaši přehršle svobody a solidarity!

Radši se h1olenkove dejme hned a PREVENTIVNE do dila včas a začněme společnost lečit včas než nam naserviruji k jidlu jen jajich červy!

TO SE MAME PRY STYDĚT OBLBENI GŘ TV, ZEPTAT KDE JSOU NASE BIFTEKY ,KTERE Si SEŽEROU TI NENAŽRANCI SAMI?
AAtSV
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.3 (6 hlasů)

A to NIKDY!
Individualismus naočkovany nemocnym lidovym pacientům je bude zsbijet jako mouchy!
Nebudou tomu věřit,že nenažrani banksteři se dokaži už davno permanentně sjednotit na obrani už tak zuboženych voličů a jim i seberou posledni chlup na dlani, kde pry už nic neni!

Individualiste vyškoleni 6 prioritami zobecnělych prostedků jejich řizeni,ktere oni ignoruji ,nechapou a zda se jakoby nikdy ani nemohli,že kdy se tu budou prat mezi sebou ostrymi myšlenkami a,odejdou domů spokojeně se brodic ve vlstni krvi pak doma zjisti,že byli okradeni a nevi ani kym a ani je nenapadne ,že je to banksterska sjednocená zločinnost navic zaplacena z jejich peněz pro GŘ TV sloužiciho jim k ohlupeni davu ,který sehnani do demonstrace bez jakehokoli programu se stane jen stadem oveček,ktere se vydasly do nejhoršiho druhau kapitalismu vychazejiciho z gangsterismu a v něm jsou a budou oholeny o vlastni vlnu aniž b se te loupeži dokazaly branit!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.7 (6 hlasů)

Cenime si jistě nesmirně jeho dlouholetou snahu pomoci nam v krušnych chvilkáwch našeho poznavani opravdove pravdy a tak si dovolim mu navrhnout to SPOJENI ,pokud ovšem ma odvahu opravdoveho muže a našeho krále!

Napadlo mi,že existuje zapomenuty kandidat na presidenta jmenem doktor SKALA,ktery ma sice svůj web, ,ale je bez diskuse!Nikdo nevi procč taky má vlstni TV www.stripkyzesveta.cz a vyzyva tam voliče k podpoře kandidatury!
Ja nevim kolik je tady jeho možnych voličů nebot tady chybi počcitadlo dušiek,ale co když je jich hodně.Pachtit se po republice do ochraptěni a zažit,že za dva dny posluchaci zapomenou na jeho proslov,bo je pry bez programu je fakt bida.
Tady mu to. nehrozi a bylo by zajimave zda se chyti přiležitosti a objevi se TADY mezi nejlepšsimi kvitky z čertovy zahradky a my tu budeme na oplatkou vychvalovat obraz pana FIDELA za jeho zády!Stači mu napsat na jeho emajl,že tu na něho netrpělive čeka hafo nejen jeho sympatizantůl
Kdyby všsak neměl na svoje voliče čas tak jestli je dobrý organizatot,což je činnost potřebna zejmena presidentovi,tak at tu pošle nějako sektetařku nebo sveho naměsttka at nas přežehli podle jeho gusta!
To by mu mohl jenoduše napsat zejmena naš šef majitel skwěleho webu plneho vzpurnych pravych levaků a i pravaků a vůbec každeho pořadneho válečnika Solidarity!

No ni?

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)

říkám s mírnou nadsázkou už od 90. let. Během dalších let se mi to jen potvrdilo - svému kolegovi už 20 let říkám, že Němci jsou chudí, proto my Češi bez problémů podstatnou část svých grošů podstupujeme Němcům (a dalším). Nebavme se o vysoce odborných pozicích, bavme se o běžných pracujících. Nikde v celé západní Evropě, o USA ani nemluvě, nenajdete takové množství běžných pracujících, kteří vlastní svoje bydlení a zároveň i mnoho z nich má další nemovitost v podobě chaty či chalupy jako u nás.
Češi jsou mlčícím národem, kde obyvatelé zvelebují své příbytky, chaty, chalupy, zahrady. Ano, i u nás je hodně lidí chudých, kteří mají problém ufinancovat každodenní život. Takoví jsou však i v tom Německu a v dalších západních státech.
Já mám na mysli tu část obyvatel, která je schopná zatím ještě stále své náklady zvládat. Tahle část populace je u nás v Čechách rozhodně bohatší, než identická část populace v západních státech.
Za minulého režimu byl v Německu větší "socialismus" než u nás. Prý ze strachu, aby tamní obyvatelé neměli nekalé choutky závidět náš "socialismus". Tohle s ukončením svaté "studené války" padlo. Všude na Západě. A běžní pracující začali chudnout...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

těm hloupým českým Honzům nezbyde nikdo lepší než chytrý Slovák Babiš. Já ho rád nemám, ale nebude-li zbytí, tak mu to hodím raději než těm ostatním českým parazitům.

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Pokud se udrží pětikolka,Babiš má smůlu,kdokoliv podporovaný pětikolkou má šanci i když osobně uvažuji o té Nerudové.Babiš už své ukázal a jedno je jisté,proti Bruselu nepůjde,ani proti NATO,jen to jinak vysvětlí občanům.Pak mám hrůzu z toho,aby Babiš byl prezident a třeba Havlíček,nebo Schillerové premiérem.Předem bych litoval voliče Babiše a ANO,jenže volič chce být klamán,dokud se pořádně nespálí.

Průměrný počet slepic: 2.2 (11 hlasů)

žádnou Andulu, to už raději Středulu!

Průměrný počet slepic: 3 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

To už i ten Babiš je zlatá volba.

Průměrný počet slepic: 4.7 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

Generál Petr Pavel je podle mě jen otrávená návnada,
respektive jak jsem napsal již před dvěma roky zde:

http://vasevec.parlamentnilisty.cz/blogy/general-petr-pavel-jako-predvo…

Gegerál vv Petr Pavel byl jen vybrán aby, řečeno cyklistickou hantýrkou, "rozjel peloton a připravil výhodnou pozici pro jiného lídra". Přičemž se domnívám, že jeho brzký start měl vylákat případné další zájemce o Hrad aby o sobě dali vědět a oni tak předčasně “vyvrcholili” a bylo více času na ně hledat komro.

Tehdy ještě nebylo jasné, kdo byl šíbry v ústraní vybrán jako "stájová jednička" dnes je však zřejmé, že jde o Danuši Nerudovou. Proto taky je tzv. mainstreamem včetně "veřejnoprávního" tolik protěžovaná, zatímco na gen. Pavla Kraďousek, pardon Kalousek již vytahuje jeho temnou minulost, neboť v průzkumech má před ní náskok větší, než je chtěné. Domnívám se proto, že buďto jej Danuše Nerudová předběhne a nebo ve správný okamžik gen. Pavel odstoupí v její prospěch a Danuši Nerudovou navrch ještě podpoří.

Pokud k tomu skutečně dojde, pak se dle mého názoru bude jednat o podvod a snahu obejít zákonné finanční limity na vedení kampaně. Ale nebude to poprvé a nejspíš to ani nikdo nebude řešit. Neboť na Slovensku tuto taktiku ve snaze protlačit Čaputovou již použili, ona jim vyšla a hlídači zákonnosti to nezpochybnili.

No a Svěrák podle mě jen čeří vodu, aby to nebylo tak okaté. Ve správnou chvíli přehodí výhybku na Nerudovou...

Průměrný počet slepic: 4.4 (16 hlasů)

,,,pak se dle mého názoru bude jednat o podvod a snahu obejít zákonné finanční limity na vedení kampaně,,,

Co to je? Kampaně proti POTŘEBÁM našich synů a dcer?

Průměrný počet slepic: 4.6 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

byl vždycky politicky hodně pomýlený. Ale, který umělec to má jinak?

Průměrný počet slepic: 4.1 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

Já na to mám jiný názor. Ano, Babiš si může myslet, že Petr-nebo-Pavel je jediný, koho může porazit. To mu neberu. Ale dle mého názoru Babiš prohraje v druhém kole i proti kolečku hnoje. Prostě proto, že postoj lidí vůči němu je většinově negativní. Samozřejmě, že je tento postoj přiživován mediálně i jinak, ale to je ve výsledku už jedno.

Průměrný počet slepic: 2.5 (11 hlasů)

Babiš má hodně odpůrců, ale není jich zase tolik jako příznivců. Vžďyť on je to ANO, které vítězí ve volbách. Viditelné je ale hlavně to, že ti jeho odpůrci jsou mimořádně aktivní a agresivní.

Průměrný počet slepic: 4.3 (10 hlasů)

No jo, ale vítězí třeba s 27%. Dalších 27% + 15% + 5% volil někoho, kdo se vůči němu vyhrazuje, a pak je tu hromada, co ho nesnáší, ale na parlamentní volby sere. Ti se také mohou zvednout a dojít hlasovat "proti", což tu většinu prostě dá.

Průměrný počet slepic: 3.9 (8 hlasů)

většinu čeho?

Průměrný počet slepic: 3.6 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Myslim, ze dnesnou spravou dna je vyzva zaminy Ciny, aby sa svet spojil proti USA.

To nie je stlpkar v nejakom platku, ale silna persona v hierarchii riadenia statu.

No a z toho vyplyvaju uplne jasne pozicie. Cina prestala varirovat a uz som niekde cital ze ide umorovat 900mld USD co ma nahonobene z prebytku obchodu. Je jasne ako sa bude Cina stavat k Rusku a jeho boji proti NATO na UA.

No a z toho zase vyplyva, ze USA zacinaju bojovat o holy zivot.

No a z toho vyplyva, ze v nasledujucom obdobi sa rysuje mala sanca na nestandardne moznosti vitazov vo volbach vdaka ustupu dominanta, ktory bude mat ine starosti ako riesit kto bude sefovat v ceskej kotlinke. Mozno bude mat CR stistko a cirou nahodou vyhra nesystemovy ne pro USA kandidat. Ale - som skor skeptik.

No a uplne zaujimave to bude s cipmi, ak Cina vyhodnoti ze nejaka blokada zeleniny ci leteckeho provozu je nic oproti presne mierenej rane "zabludenej" strely na linku vyroby cipov. Obcas sem tam nieco spadne proste nie tak ako by malo - vid bomba na velvyslanectvo Ciny v Belehrade. No a ked tam nejaka ta fcela spadne - bude po ftakach. Elektromobily stop. Pocitace stop. Resp. cena jedneho kusu PC sa vrati na uroven 100k.
A okna sa na autach opat budu otvarat kurblickou :)))

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)

Gdyž usa kradlo, zabíjelo a podvádělo SVĚT, čína kupovala jejich suché z nosa jako dluhopisy.

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)

Sasin.
To je ten problém,USA kradli,zabíjeli a navíc dělali dluhy,jak je to možné?
Tomu jsme nechtěli věřit,proč je tolik mld. v USA a to kradení s pojené se zabíjením,nešlo ve prospěch státu USA,ale obohacovali se jednotlivci.Tohle všechno pozorujeme ve všech státech pod palcem USA.

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tedy, tomu času minulém. To jako znamená, že USA už nekradou a nezabíjejí? Ani se mně to nechce příliš věřit.

Průměrný počet slepic: 4.5 (4 hlasů)

Zauber.
Teď se okrádá jinak,pomocí dluhů a inflace.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

NE. Ra-dost není politika.

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)

radost není politika. To ať raději nikdo neříká. Neboť, Koudelkova BIS je všude jako ten hmyz. Viz Echo 24: „Nepřijatelné výhrůžky šéfa BIS.“ Chce bránit Vystrčila a Pekarovou proti znevažování

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

POLICEJNI STAT ktery zvolili společně i komunisti a SPD v Parlsmentu jako důsledek naprosto NEEXSISTUJICi kontroly voličů! Pak neni divu,že jeho voliči budou budou odvezeni panem Antonem ve 4 v noci brzy do pevychovnych neomarxistickych taborů a to všichni qq,kteři tady vyjadřiuji svůj vztek nad svou špatnou volbou a oblbovanim GŘ TV ktery si osedlal cely parlament ten se stal tim padem zbytečny!

Nu což jen noste na hranici kde bude brzy upalena znovu ohňova obět otypky dřivi jako ta babička mistru J.Husovi,ktry se sice stal nesmrtelnym,wale nic mu to nebylo platne! ! ? ?
No ni?

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Ale vy všichni to pokladate,za vzduch,ktery ješstě stale je zdarma!Ale holenkove vy budete platit za ignoranci toho PNZ,kde je kontrola doposud nikym kontrolovaneho prdlamentu hezky zobrazen ve svatem postulatu bodu 2!

Ohlupovani individualismem budou pry zuboženi voliči PLATIT a to giga inflaci a jakykoli protest bude potlačen POLICEJNiM TEROREM jako za Nemecka,no historie se ma opakovat!
Toho debaklu se strejda VOVA odmita učastnit a neni divu,že tvoři BRICS a MWS o kterem se tu NESMI nikdo ainformovat jinak mu hrozi basa!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Lide nevi,že u sousedů,kteři valku prohrali a z ruin se ještě kouřilo tamni obyvatelstvo in stalovalo do Zakladniho Zakona,který plati dodnes nebot tamni stat nesmi mit Ústavu Ša Ša Ša ze všeho nejspiše SOCIALNI STAT!
V naši republice lide nevi a nesmi se dozvěadet NIKDY,že je to jejich Zakladni potřeba,jinak budou výkradani do posledniho kolena a zaplati to jejich děti!

To v podstatě znmena,že budou muset aaaaas byt nejprve z republiky ty ruiny a pak teprve tu budou instalovany naše potřeby!No pane Sasine neni to švejkovina,ale bohužel jak se na to divam pravda!
Nepomže vůbec nic,ani to,že dostanem do peněenky ááaaaaaa 40 000 bude to malo lide jsou zvykli sloužit jim zvolenym politikům do roztrhani těla a hlavně MLČET a šup s kedlubnou do pisku!Tak co otroci bude bengal a to brzy !
No ni?

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)

Vlastní potřeby by měl znát každý normální člověk. Jen blboni znají hovno a volí si ke kydání hoven neznalé hovnivály, keří z nich dělají VELKÉ kuličky.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

jednoslépka je jedinec,
nespojí se s nikým
jiní by se mohli spojit, ....
i kdyby jen v pytli blech.

Zatím bez slepic