Vyděste je!

Autor
Štítky

Vyděste je! – litterate.cz

Přátelé, v poslední době jsem přímo zavalen dotazy, čeho se vlastně snažím dosáhnout. Jestli jsem se nechal koupit – tu od Rajchla, tu od SPD… jestli mě neplatí Babiš, Putin… Jestli jsem ideolog nebo politik, jestli mě brzy uvidí za někoho kandidovat, abych se konečně domohl odměny za své reklamní služby… K tomu dostávám spoustu přátelských i méně přátelských varování před tím či oním, ale také dostávám spousty díků a hezkých přání.

Snažím se pisatelům odpovědět, ale upřímně – už to nejde. Je toho na jednoho Vidláka trochu moc. Můj šafář se mi s tím snaží pomoci, ale za chvíli to bude moc i na něj. Předem se tedy omlouvám všem, kteří mi napíší a nedočkají se odpovědi. Snažím se všechno přečíst, jsem za to rád, ale musím také obsloužit grunt, nakrmit dobytek, pohrát si s dětmi, být milý na manželku, chodit do práce a alespoň občas si popovídat s přáteli… prostě prosím o shovívavost. V dnešním textu se pokusím alespoň nějak obecně odpovědět.

Cítím, že se blíží vyvrcholení mých blogerských snah. Vidlákovy kydy píšu už víc než pět let. Po celu dobu propaguji soběstačnost a drobné zemědělství, snažím se široké veřejnosti ukázat, jak se dneska skutečně na polích hospodaří a co se s tím dá dělat. Pět let také komentuji politiku a světové události a snažím se při tom dodržovat své krédo – neřeším, kdo je hodný a kdo je zlý, ale kdo vyhraje a kdo prohraje. Zároveň tvrdím, že v politice je důležitější, jak se věci jeví, než jaké doopravdy jsou. A pak jsem také apoštol apokalypsy, vidím situaci vždycky spíš tím podělaným navrch a ačkoliv nejsem prepper, píšu o tom, jak se zabezpečit, protože na obzoru jsou temné mraky.

Hele, a teď se to všechno stalo. Přišla bída na EU i na naší zemi, přišel účet za všechny chyby posledních třiceti let. Zároveň se mi přímo před očima zhmotňuje moje volání po národním probuzení a semknutí. Já o tom dlouhá léta psal, já se na to snažil připravit a burcoval jsem lid, aby se také připravil.

Nádavkem se mi poštěstilo sledovat zrod nové politické strany a nového lídra, kterého jsem měl doma a mohl jsem si oťuknout i jeho letoru. Takřka v jednom okamžiku do mého života vstoupila realita, kterou jsem si nepřál, ale kterou jsem předvídal. Teď se ukáže, zda jsem i správně předvídal, co je třeba udělat. Bude záležet na tom, co máme doma a co umíme. Dále bude záležet na tom, jak se spojíme a bude záležet, koho postavíme do čela. Bude záležet, jestli nás rozpráší a nebo jestli se semkneme.

Když jsem se na tuto situaci dlouhá léta připravoval, tak bych si rád i zdokumentoval, jak to dopadne. Chci u toho být. Od začátku do konce. Naše země vklouzla do času velkých změn. Jen máloco zůstane na svém místě a málokdo bude stejný, jaký byl před rokem. Chci to celé popsat – euforii, snahu, celé to probouzení národa, ale také chci vidět, kde to bude drhnout, kdo tomu bude házet klacky pod nohy, kdo se nechá koupit, kde budou největší rozpory, co se snese jako kompromis. Chci zdokumentovat úlohu EU, USA, Německa i Ruska, chci se z co největší blízkosti dívat na všechny aktéry, chci to komentovat, chci psát, co si o tom myslím a chci vám čtenářům dál ukazovat jiné úhly pohledu, které by se vám při vašem rozhodování mohly hodit. Budu se snažit popohánět národní sebeuvědomění, budu tomu odstraňovat z cesty kameny úrazu, ale nebudu mlčet, když uvidím stíny v ráji.

Proto si myslím, že byste toho 28. září na další demonstraci měli přijet.

Podívejte se, co už se stalo – jednou jsme zahulákali „vládě do oken“ a už jde zastropovat cenu energií. Půl roku to nešlo, bo minoritní akcionáři a další zákonnné důvody. Jednou zamáváte vlajkami a ejhle, najednou je lid víc než akcionář. Jestli si někdo myslí, že by vláda zastropovala ceny i bez demonstrace, tak ať se nechá vyšetřit. Lid vládu vyděsil k akci.

Jenže je to jen taková vějička. Oni se ještě svého lidu nebojí dost. Cena elektřiny kolem deseti korun za kWh a plyn přes 50 Kč za kubík – to je pořád likvidační cena. Oni prostě chtějí zkusit, jestli nás tímhle nerozdělí. Pokud je teď necháme vyhrát, můžeme si být jistí, že během dvou měsíců nám všechny ty žebračenky zase vezmou nějakým jiným způsobem. Lekli se nás a začali proti nám bojovat. Po původních panikářských prohlášeních, že jsme všichni ruští trollové, začali bojovat poněkud efektivněji. Dostali jsme první kost a oni zjišťují, kdo se nechá vylákat ven z hradeb. Udělali jsme první krok a hned nás chtějí rozdělit. To se dalo čekat.

Ale než půjdeme na tu demonstraci, můžeme udělat ještě jednu věc. Můžeme jim ukázat, že máme i jiné možnosti. Pojďme je řádně vyděsit. Ještě víc, než první demonstrací. Pojďme je zasáhnout v samotném jádru.

Blíží se nám komunální a senátní volby. Podle mě se minimálně do jejich skončení nedá na naší politické scéně čekat žádné zemětřesení. Nikdo z politiků nebude deset dní před volbami riskovat nějakou velkou roztržku, protože je to příliš nebezpečné. Všichni dělali kampaně a fakt nikdo nestojí o to, aby volby nakonec rozhodovalo nějaké výbušné téma, které přišlo těsně před otevřením hlasovacích místností. Třeba pád vlády. Všechno se může stát až po volbách.

Chcete demisi této vlády? Chcete, aby se něco změnilo? Přijďte k volbám a nevolte je. Nevolte je ani přímo, ani v koalici a to ani tehdy ne, když budou koalovat s nějakým místním uskupením, které má normální lidi. Nevolte je vůbec. Jakmile uvidíte někde napsáno ODS, KDU, TOP, STAN nebo PIR, prostě jim to neházejte, i kdyby měli za místního lídra někoho zcela přijatelného. Přijďte k volbám a hoďte to komukoliv jinému.

Tam, kde teď nějaký modropták starostuje, tam se musíte obzvlášť snažit, aby se mu nezadařilo. Bez ohledu na jeho schopnosti. Tentokrát košile nesmí být bližší než kabát. Starosta vám levnou energii nezařídí a nezachová vám pracovní místa.

Tihle partajní šíbři, kteří díky vaší volbě vyletí z funkcí, to budou vaši vyslanci, kteří vládu zaříznou. Ty stovky a tisíce lidí, kteří budou nade vší pochybnost vědět, že neprohráli kvůli své neschopnosti, ale kvůli neschopnosti Fialy a Rakušana. Tohle musí z letošních komunálních voleb trčet jako výhružné memento. Jsme v takové situaci, že je úplně jedno, jaká je místní situace. Musí být úplně putna, jak schopný je místní pětikoaliční politik, ale prostě musí být odejít, protože před časem na nějakém kongresu zvolil za šéfa strany úplného kreténa, který ničí tuhle republiku.

V každém straníkovi od Starostů musíte vidět toho, kdo zvolil Hýkelu s Rakušanem do předsednictví. V každém ODSákovi musíte vidět toho, kdo zvolil Fialu do čela strany a dopustil tu dnešní katastrofu. Dejte jim ochutnat odpovědnost, třeba i dávnou. To oni jsou vinni, že dopustili takové magory.

Zařiďte stávajícím vládním stranám debakl, který povzbudí jejich vnitřní opozici. Všem a všude. Zařiďte, aby všichni viděli, že prohráli kvůli Fialovi, Rakušanovi, Jurečkovi, Pekarové a Bartošovi. Mluvte o tom ve volební místnosti… že prostě nemůžete volit ODS, protože Fiala. Že nemůžete volit Starosty, protože Rakušan. Ve volebních místnostech sedí zástupci všech stran, aby byla kontrola. Oni to uslyší a svým šéfíkům to řeknou.

Určitě nemusím zdůrazňovat, že totéž platí i pro volby do senátu. Tady mám ještě jeden vysloveně osobní zájem. A tím je současný předseda senátu Miloš Zastrčil. To je ten, který zničil byznys Škodovky v Číně, který nechtěl počítat grošíky, ale chtěl rovně stát. To je ten, který tuhle republiku zařízl ve větší půlce světa. Jestli tenhle chlap bude znovuzvolen, tak to budu brát jako osobní prohru.

Tímto nabízím reklamu kterémukoliv kandidátovi ze stejného obvodu v Jihlavě. Ať si mi ohlásí a přijede za mnou. Popijeme, pokecáme, řekneme si, jak to vidí, já mu pak vycajchnuju článek a dám prostor. Pokud přijede víc kandidátů, pustím víc článků. Kdo přijede, ten dostane reklamu. A dám si fakt záležet.

Oni tam na vládě fakt věří ve své fantasmagorie, jako že ty protesty řídí Putin. Myslí si, že to spraví tou správnou kampaní, když použijí správná slova a kdyby to nestačilo, tak nasadí cenzuru. Myslí si, že buranům stačí zamávat před nosem trochou robotních úlev a oni budou držet hubu. Dejme jim ochutnat naší sílu u voleb. Ještě pořád se hlasuje vhozením obálky do urny, ještě pořád se to přepočítává ručně a ještě pořád na to přepočítávání kouká hodně lidí z různých stran. Žádné počítačové přepočítávání zatím neexistuje. Tak jim ukažte, že v této zemi vládne český občan. Udělejte jim z voleb zabíjačku. Ukažte jim, kolik lidí hlasuje pro Českou republiku.

To bude ještě před demonstrací. Bude to taková generálka. Letos platí, že i ti největší nevoliči musejí k urnám a musejí to hodit komukoliv mimo stávající pětikolku. Nepusťte SPOLUkoalici k ničemu. Zlikvidujte jim kariéry. Udělejte jim z jejich plánů a vizí kůlničku na dříví. Zařiďte, aby si vzpomněli, kdo tady skutečně vládne. Shoďte je takovým způsobem, aby proti tomu dávné oranžové tsunami bylo jen slabý odvar. Kdekoliv se objeví nápis ODS, KDU, TOP, STAN a Piráti, od toho ruce pryč.

Nevoličů je skoro 40%. Vy dokážete zničit kteroukoliv politickou kariéru jen svou přítomností u voleb. Tak pojďte a hoďte to komukoliv, kdo není od Pětikolky.

A až bude po volbách, až budou demoralizovaní a rozložení, až na sebe budou křičet a obviňovat se za ten debakl, pak jim znova na demonstraci zahulákáme do oken. Bude nás víc a budeme silnější. A buďte si jistí, že se z toho poserou.

Ukažte jim, že nás není jen 200 tisíc z Václaváku. Ukažte jim, že hodně starších lidí nemohlo přijet, ale chtěli tam být. Ukažte jim, že hodně lidí muselo do práce, ale chtěli na Václaváku být. Ukažte jim, že hodně lidí mělo jiné starosti, ale v duchu byli s námi. Ukažte jim, že nás není jen 2,5% voličů. Ukažte jim, že jsme se semkli i jinak než s českou vlajkou pod koněm. Volby ukáží, kolik nás doopravdy je. Ukažte jim, že jste nemohli být na Václaváku, ale do volební místnosti dojdete. Udělejte z letošních komunálek volby s největší účastí, které pohřbily Pětikolku.

A šiřte tento článek. Udělejte vše pro to, aby ho v republice četl úplně každý. Ukažte, že mééédia k ničemu nepotřebujeme. Že to budeme my, kdo budou motorem budoucnosti a že si tentokrát dohlédneme na to, kdo bude u kormidla. Teď začneme v podpalubí a zbavíme se všech jejich nižších důstojníků. Pošleme je za Fialou, ať mu to otlučou o hlavu.

Především vy, kluci politický, co chcete teď uspět proti Pětikolce, vy byste tento text měli šířit jak stepní požá v podstatě povinně. Pomozte tomu, aby na Pětikolku tento text vyskakoval úplně odevšad. Uvidíte, že se jim pěkně stáhnou půlky.

Jo a doufám, že nemusím zdůrazňovat, abyste nevolili ani sympatizanty dnešní vlády ať kandidují pod jakoukoliv hlavičkou.

 

 

 
Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (133 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

se kamsi ztratil. Sabotáž? Napište znovu...co navrhujete?

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)

Pravě se konstituujici SV tj Společnost voliců , vytahla prvni Himers svobody ze zasobniku PNZ a ptate se statečně asi na jeho palebnou silu!?No je to bomba jak swiňa!

Po použiti by totiž zajistila,áaaaaa změnu režimu na takovy,ktery by nemohl krast jen tak mirnix dirnix zuboenym Slovanskym holubičkam,ktere se ještě nenaučily brannit ,dvě třetiny platů a pokrokovi kapitaliste v něm plati 14 eur pokladnim v Lidlu a z toho pekelně bohatnou a kvůli vysokynm platům maji v kase vyběrem dani giganticke penizky a mohou se dělit o svůj lup třeba i fifty fifty!
To ovšem narod Švejků nechce a tak budou muset všichni ostrouhat mrkvičky!
V zasobě tzv PNZ zasobniku jsou dalši divy svobodymilovnych členů SV ale ostatni jsou lini se zeptat, chteji dobrovolně do hladomorny a zfialovět zimou!
No ni?
U tohoto prvniho bodu jsme minule skoncili nebot zasah do černeho satanistickeho srdce čety vladnich diversantů seděl a už jsem se obavala,že jste i vy jeden z prvnivh statečnych valečniků SV nebožtik! No co musela bych sama dat inzerat,že dobře pllatici zrovna se rodici Společnost SV hleda zastoupeni a fertig!

Průměrný počet slepic: 3.9 (7 hlasů)

zopakuji obsah postulatu nr.JEDNA do potřeb voličů!
Do prvniho članku Ustavy kde chybi zcela zaměrně ODS pry presidentem výkotlany SOCIALNI STAT,který proto u nas neexistuje áááa a nami zvoleny Parlament tu diru změnil na stat POLICEJNi budeme muset JEDNOTNĚ a to celou formaci SV požadovat SOLIDARNNI STAT,kde se budou kapitalističti banksteři dělit o svůj lup fifty fifty áaaaá a aaaaaaaa a hotovo!
Proto budeme v našem zakladnim zajmu muset volit jen ty politiky a politicke formsce kteřé si tento SOLIDARNI stat daji do svych programů!

K doplněni Ustavy aaaaaaa totiž bude zapotřebi ústavni většina a tý politicke formace,kte4é změnu nechtěji jsou zbyteačne a ubiraly by jenom hlasy SV!áaaaaaasssss Jeho definice bude podobná Socialnimu statu,ktery v Ustavě chybi a proto neexistuje !!!aaáaaaaaaa
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.8 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

,,Bratři a sestry, běžte a bijte je!"

Průměrný počet slepic: 5 (21 hlas)
Trvalý odkaz

Som bol uz v dospelackom veku a tak si pamatam na ucinkovanie vojenskej pomoci ZSSR v Afganistane. Ako to tam prebiehalo si moze kazdy pozriet vo filme - 9.rota.
Rusi tam boli dost tvrdohlavi a nejake opustenie pozicii sa neakceptovalo. Nas mnogo. Vysledkom bolo tusim 20k mrtvych a slavny obrazok prechodu generala Gromova cez hranicny most ponad rieku Amudarju.

Teraz to robia ako mudzahedini. Udru, obsadia, zavedu svoej moresy, pod tlakom nepriatela – ked treba - ustupia a po pol roku ci inej dobe sa zase vratia, ked sa nepriatel bude venovat inej casti bojiska. Postupne a trpezlivo rozsiruju svoj vplyv.

Afgancom trvalo 10 rokov, kym presvedcili rusov, ze maju ist dodom a 20 rokov, kym slavne a vitazne zmizli amici.

Dost ma teda prekvapuje netrpezlivost a chybajuci nadhlad hlavne ruskych komentatorov. Pri kazdom konflikte su dane priority a az potom tie zvysne nepodstatne veci. Rusaci otvorene deklarovali, ze v tejto casti konfliktu je ich priorita DNR, LNR, Zaporozie a Chersonstina. Referenda a pripojenie k Rusku. O charkovstine nebolo za pol roka ani zmienky, ze je v nejakom kratkodobom plane. Tak ako nie je v plane oblast okolo mesta Sumy….
https://cs.wikipedia.org/wiki/Oblasti_na_Ukrajin%C4%9B#/media/Soubor:Uk…

V Moskve si zratali, ze tento kus zeme sa neoplati drzat, pac ludi a zbrane potrebuju inde. Prenechali ho UA army ktora teraz bude musiet nasadit cast svojich prostriedkov na obhospodarovavanie 2000km2 to uz je pekny lan zeme a ak ho chce UA drzat, bude tam musiet ponechat par tisic ludi. Poriadny kus techniky. Holt kazda sranda nieco stoji.

O tom, ze je to planovane hovori I na prvy pohlad nesuvisica infoska, ked sa isty Kadyrov nehle rozhodol ist na dofcu s nedefinovanym terminom ukoncenia. Bo si ju zasluzi. V TG to napisal par dni pred zaciatkom velauspesnej ofenzivy UA. Proste ako alfa samcovi mu nevonalo, ze ma vyklidit uzemie par 1000km2 len tak. Sak aky bude mat imidz?? Na dalsi den sa z toho vyspal a dnes uz zase bude plnit akekolvek ulohy nech by to stalo co by to stalo…

Ak to teda dopadne v tychto dnoch tak, ze sa front pod Charkovom zastavi na severnych hraniciach LNR, bolo to planovane. Ani UA army neuverejnuje nejake skvele zabery nicenia techniky v chode a to co tam uz hrdzavie moze byt technika, ktoru rusi stratili, ked to tam obsadzovali. Treba len polutovat ludi, ze im rusi porozdavali ruske pasy, pobalamutili hlavy, ze su tam navzdy a … na civila serie pes. Cynizmus sa ruskym generalom vobec nevyhyba.

Ak sa UA prehryzie dalej, tak to rusi posrali.

Moj tip je 9:1 ze len stiahli ludi pac maju v planoch na tento rok a tuto kampan ine ciele.

Este je moznost, ze je to lavuska, ale vzhladom na velkost uzemia obsadeneho ukrajinacmi mi to pride uz ako velmi velka lavuska i na ruske pomary a zvyklosti :))

Průměrný počet slepic: 4.8 (22 hlasů)

Pane Zvědavče, nic proti Vám nemám, ku dnešnímu článku pana Vidláka se se Váš příspěvek tuze nevztahuje, ale využil jste prostor, dovolte, prosím, abych udělal totéž.

Ta válka je divná, taková "naoko". Rusové válčí, ale dodávají protivníkovi ropu a plyn. A podle všeho i elektriku. Nedivil bych se, kdyby mezi nimi bylo dokonce i telefonní a poštovní spojení, jezdily vlaky a autobusy. (no to snad opravdu ne! :-) ) Jaká válka? Ruská federace si stěžuje, že UA armáda je vyfutrována Západem. Proč v podmínkách absolutní vzdušné nadvlády Ruská armáda nezničila dopravní trasy, nebo alespoň uzly? Proč nebombarduje přehrady? To není válka "na půl plynu", to je válka na volnoběh, válka "naoko". Nebo ti ukrajinští uprchlíci. Oni nejvíc utíkají do Ruska. Tedy k protivníkovi. Nebo ti, kteří utekli do Evropy, ale zajedou si domů na dovolenou!!  Bohužel jsou tam taky zabíjeni lidi. Přesto je to divná válka.

Rád se nechám poučit, že se pletu, že to divná válka jen "naoko" není.

-------------------------------------------------------------------------------------

Pan Vidlák ocenil zastropování cen energií. Hmm... takže ti, kteří topí přímotopnou elektrikou, nebo elektrikou cezenou přes tepelná čerpadla, budou mít topení částečně placené státem. Dost dobré. Ale kde ten stát ty peníze vezme? No přece z nás, nikdo jiný tady není, medvědi z lesa to platit nebudou. Takže těm vykukům zaplatí část topení i pan Vidlák, co si nasyslil uhlí na šest zim, i pan berrnárt, co krade dřevo v lese, i V.Čech, co si koupil uhlí hned na na jaře.

To moje sousedka si koupila uhlí teď, přece uhlí se kupuje na podzim, že...  zaplatila za metrák 1.700,- Kč... Šla tedy babka na úřad, jestli by nemohla dostat nějaký příspěvek na tu drahotu, že bez uhlí  by v chalupě přes zimu zmrzla, ... a když jsou ty podpory na teplo... no nepochodila stařenka, nepochodila, s pláčem se vrátila... úřednice hlavičkou pokývala, politovala babku, ale nic jí nedala. Nemá nárok. Na chudinské topení uhlím se podpora nevztahuje .

Napadlo mne, jestli by nezkusila topit cukrem. Cukr stojí podle letáků v Penny 14,90Kč. A to je mnohem míň, 17,- Kč za kg uhlí. A cukr hoří docela výhřevně. Rozhodně by to pro ni bylo asi reálnější, než chodit po vysbíraném místním lesíku a hledat do kárky zapomenuté klacíky. Takové celodenní sbíraní klacíků do dvou kárek by přece babce stačilo na večerní zatopení, že jo... A mokré dřevo hoří pomalu, tak by i vydrželo... Proč Petro Ihorovič Fialenko, Pekari Dvousvetrová a jim na roveň postavení nepomůžou z našich peněz babičce ?

Průměrný počet slepic: 4.9 (25 hlasů)
Trvalý odkaz

Jo a doufám, že nemusím zdůrazňovat, abyste nevolili ani sympatizanty dnešní vlády ať kandidují pod jakoukoliv hlavičkou.

Tak u nás ani nemusím chodit k volbám

Průměrný počet slepic: 4.5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Já bych nemohl volit sám sebe! :c) Myslím, že efekt nevolení bude podstatný u velkých obcí, městysů a měst. V malých "dírách" do 1000 obyvatel půjde o to přece jen vybrat někoho, s kým se dá v reálu vyjít.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Dobrý den, prosím, kdy další část rad na " zimu v paneláku ". Děkuji. Tonda

Průměrný počet slepic: 3.6 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Dneska je to minimálně za 6 slepic! Přesně takhle jsem uvažoval při výběru koho budu volit, všichni kandidáti za politické strany jsou pro mě nevolitelní. Z toho důvodu jsem už několik let prostě nevolil, prostě jsem nemohl s klidným svědomím hodit hlas vůbec nikomu. Letos udělám moc rád výjimku, dokonce se těším, že pomůžu Taiwance poslat do pekel, navíc konečně je i slušný kandidát Tomáš Nielsen, kterého se nemusím stydět volit. Dokonce i v komunálních volbách mám letos v Jihlavě možnost to hodit někomu, kvůli komu si snad nebudu chtít po půl roce useknout ruce. Věřím, že ledy se pohnuly!

Průměrný počet slepic: 4.8 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Scholz vola Putinovi a zdoraznuje:
Spolkový kancléř zdůraznil, že jakékoli další kroky Ruska vedoucí k anexím by nezůstaly bez odpovědi a nebyly by za žádných okolností uznány
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/scholz-putin-telefonat-rusko-ukr…

To znamena, ze dana udalost sa blizi a Scholzovi sa rosi celo, tak berie do ruky mobil a vola VVP.

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zvedavec.
Scholzův telefonát,je to něco,jako vyhlášení války Rusku.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Tak zatím jediný vyděšený v celém mém okolí je Vidlák. Jinak lidi dělaj víceméně to, co pořád. Staraj se vo svý a brblaj si pod vousy. Ale to dělaj celý život. Snad jen jeden machr z lešení držel řeč přes rádio (prostě řval), že Babiš je zloděj a Fiala všechno zvládne, páč je chytrej a nekrade. A Rusáky je potřeba vyhladit, ať to stojí, co to stojí.

Průměrný počet slepic: 2.9 (7 hlasů)

No, já bych řekl, že těch vyděšených je docela dost, když 200 tisíc z nich přišlo na demonstraci... 

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

Což o to, ale to jsou aktivní, činorodí lidé. Dokud nebude vyděšen šedý dav, volič 5K, střední třída a "polibte-mi-prdel-s-politikou", tak se v zásadě nic neděje.

Průměrný počet slepic: 4.3 (4 hlasů)

Až dojde na Němce, pochopíš, že ty já také moc v lásce nemám. Ale protože mám celý dny otevřená okna kanclu a kolem se hodně staví, tak leccos slyším a mnohdy i žasnu.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Adolf na počest toho, kdo chtěl naposled vyhlazovat.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Já to stále nechápu, protože ten, kdo chce Rusy vyhlazovat, to je mainstream nebo ten chlápek z lešení. Já sám za sebe jsem nic takovýho nepsal, mohu jen připustit, že se Rusáci stejně zničej sami :-)

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Tvůj příspěvek jsem chápal tak, že to vyhlazování je tvůj nápad. Soráč!

Zatím bez slepic

Já hodlám vyhlazovat jen mšice a plísně. Podzahradníci vpřed!

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Což o to, ale to jsou aktivní, činorodí lidé. Dokud nebude vyděšen šedý dav, volič 5K, střední třída a "polibte-mi-prdel-s-politikou", tak se v zásadě nic neděje.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Která se pravě konstituujea,že zas nevite můj studente co je to PNZ aaaaass no hrůza jak na vas působi Generalni Protektor se svym řizenim všeho lidstva jen 6 prioritami zobecnělych prostedku řizeni!
To vas degraduje jen na to,aby jste se i tady blbě zeptal na čislo své legitimace ve formaci SV,pry vic nedovedete,přiznejte se zločinče!
Solidarita je pro vas do dobra aážáaa,kdyžá vam ukradou sataniste ze ŠWABOVA udelu VSECHNO a ostatnim taky Spanělska vesnice! Stydte se nevzdělanče!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Jakmile jsem četl: nevolte v komunální politice strany 5K a dejte vedet, že to je kvuli Fialovi a vládě, hned jsem si vzpomněl na to co zaznělo jako první, když Fiala navštívil nedávno Jihlavu. Před radnicí skupinka vítačů z koalice, pan premier vystoupil z vozu a po prvních usměvech a přivítání z premiéra vypadlo: "Tak co, jak vidíte šance?" "Jako ve volbách?" ptá se hlas z kruhu vítačů a premiér vesele: "Ve volbách!"
A pak se ozve z hloučku magistrátních koaličníků nesměle ozve: "No doufáme, že nám to moc nepokazíte nahoře."

A to je přesně to, o čem píšete. Diky!

A kdo to chce vidět tak je to v čase 0:30 a dál
https://fb.watch/fEauy9KmJG/

Zatím bez slepic