Výsledek se brzy dostavil...

Autor

Do celkové skládačky, jak už brzy slavně zvítězíme nad Ruskem si přidejte další dílek. Klesající akcie evropských bank. Jako obvykle se nám sem přelily problémy z USA, ale oni tam za Atlantikem mají přece jenom lepší možnosti s tím něco dělat, než evropští vazalové. Jejich dolar je pořád ještě rezervní měna (alespoň pro Evropu), pořád si ho ještě mohou tisknout jak chtějí a v posledních měsících docela slušně vydělali na energetických surovinách, které evropští hejlové kupovali nejdráž v historii. Nebudu zabíhat do detailů, přečtěte si Pavla Šika na fejsbůku, jehož rozbory jsou naprosto dokonalé a pochopitelné i pro laiky.

Ani nebudu mluvit o tom, že po roce trvalých vítězství se nám nějak roztrhl pytel se špatnými zprávami. Prý není střelný prach, takže se nedá zvýšit výroba munice… generál Pelz si dovolil udělat rozhovor, který jako by z oka vypadl našim spekulacím zde na Kydech. Jak vidíte, nemysleli jsme si to jen my dezoláti, ale znalejší došli ke stejnému závěru a ó hrůzo, dovolují si ho (už) vyslovit na veřejnosti. I v majnstrýmu se začínají objevovat podivné poměry ztrát – jako že Ukrajina ztratila 200 tisíc mrtvých a Rusové 20 tisíc. Pokud by toto byla pravda, tak už nepotřebujete žádné další vysvětlení ruské taktiky ani jejich záměrů.

Čínský prezident jede do Ruska na tři dny, ale určitě to nic neznamená. Putin se v klidu prochází po Mariupolu. Bulíře zmlátili, že si dovolil defétistické řeči (a může být rád, že to přežil a vyvázl). Trump je si jistý vítězstvím ve volbách příští rok a určitě se modlí k Všemohoucímu, aby do té doby Biden nadělal ještě pár dalších katastrof. A u nás se měsíc co měsíc dozvídáme, jak jde rozpočet do hajzlu a jak bude zapotřebí o to víc ždímat z lidu nové daně.

Hele, všímáte si, že nejuměřenějším politikem posledního roku je Babiš? Když si poslechnete jeho loňská vystoupení, tak tam neuslyšíte, že benzín bude stát 150 Kč. Nebo, že v zimě zmrzneme, protože nebude plyn. My jsme všechna ta rizika hodnotili mnohem dramatičtěji, ale on měl pravdu. Upozorňoval na reálné problémy, nijak je nezveličoval ani nesnižoval. Byl to i Babiš, který několikrát řekl na plnou hubu, že inflaci by nejlépe vyřešilo snížení cen energií. Navrhoval vykoupení minoritních akcionářů ČEZu a dokonce na to mělo hnutí ANO napsaný i nějaký parlamentní návrh, jak to udělat.

Babiš vlastní u nás i na Slovensku jedny z největších spotřebitelů plynu. Slovenská Šaľa (tuším) dělá asi čtvrtinu tamní spotřeby. A tak měl Babiš svoje zprávy a věděl líp než my všichni, jak to s plynem doopravdy bude. Nijak to nedramatizoval, ale také nezlehčoval. Jeho připomínky byly navýsost odborné (možná proto jim nikdo nevěnoval pozornost)

Byl to Babiš, který mluvil o zprostředkování míru za pomoci Francie a Maďarska. (Asi proto bylo nutné nasadit Haagský tribunál, aby se to nedalo udělat). Babiš není nijak proruský, ale také není proukrajinský a i když to leckomu nevonělo, mluvil o reálných možnostech, jak k míru dojít. Opět se to obešlo bez vzdušných zámků, možná proto to bylo tak málo atraktivní. Nebyly to žádné chiméry ani zbožná přání, ale politický realismus, kterému samozřejmě bylo nutno zabránit, protože už brzy zvítězíme i bez střelného prachu. Stačí projevit patřičné morální rozhořčení nad Veľkým bocianem a všechno ostatní se stane samo.

A to je celá ta politika Antibabiš, ne? Stačí se zbavit zloducha, odstavit ho od moci, stačí se patřičně rozhořčit nad jeho praktikami, které ve skutečnosti vyfabulovali režimní intervjuci (ano, soud Babiše osvobodil), stačí kolektivně projevit pět minut hněvu a hned jak zloduch zmizí ze Strakovky, tak vysvitne slunce a všechno se samo napraví.

Teď prožíváme výsledky této politiky. Babiš a jedině Babiš byl tématem minulých voleb. Všichni byli proti Babišovi… i Okamura. I milion lidí, kterým hlas propadl. Fiala se stal premiérem, protože slíbil, že zatočí s Babišovou drahotou a Babišovými způsoby. Výsledek se už dostavil a vidíte ho denně na cenovkách v hytlermarketu.

Kde se stala chyba? Inu, morální rozhořčení nestačí. Nestačí se jen ujistit, že Pětikolka jsou ti hodní a Babiš je ten zlý. Ono se to totiž musí umět. Podle pražské kavárny vyhráli ti hodní, morální a správní. Vyhrálo dobro. Bohužel velmi neschopné dobro. Zoufale neschopné. V tomto ohledu se Fiala neliší od Bidena, ale vlastně ani od Ládi Vrabela. Ono se prostě nestačí jen hemžit a projevovat správné názory. Na jakoukoliv stranu. Nic se nestane samo. Vždycky to chce kupu práce, znalosti a nebo alespoň ochotu se poučit. Kolektivní tanečky nenahradí ekonomickou neznalost a hospodářský diletantismus. I když je vláda podle všech měřítek líbodémo dokonale morální, pokrok a prosperita se nedostavily. Naopak… správný kafírník se připravuje na návrat do středověku, jen si ještě myslí, že to bude romantické.

Babiš dělal reálpolitiku. Tady i v Evropě. Nemachroval, ale zařizoval, aby se vlk nažral a koza zůstala celá. Podepsal grýndýl, ale bez časového rámce a chtěl za to spoustu evropských miliard do rozpočtu. Nevymýšlel jak zmizet z EU, která nás kompletně obklopuje, ale snažil se odstraňovat netarifní bariéry. Spolupracoval s V4, kamarádil se s Orbánem a přikláněl se k Francii jako nejmenší velmoci, která u nás má nejméně sil na prosazování svých zájmů. Kde se nedalo vzdorovat, tam alespoň překážel a brzdil. Povinné očkování nezavedl a v poslední době několikrát říkal, že by covid příště řešil jinak. Aneb, když to děláte v rámci možností dobře, jen se tím nikomu nezavděčíte.

Teď máme u kormidla představitele morální politiky. Pamatujete na Vítka Rakušana a jeho předvolební plakáty? Svým způsobem to pokračuje i Petrem Pavlem. Řád a důstojnost… opět morální kategorie. Akorát je to morálka založená na tom, že jim jejich příznivci hodně odpouštějí a nás o to víc nenávidí. Výsledek se brzy dostavil. Za rok a půl se nic nevyřešilo, jen se skoro všechno rapidně zhoršilo. Proč? Protože schopností netřeba. Stačí být mravní podle líbodémo měřítek a vše přijde samo.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.1 (364 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Rajchl:

Řešení vysokých cen potravin v jednotlivých zemích:

1) Polsko - 0% DPH na základní druhy potravin po dobu 6 měsíců

2) Slovensko - dohoda s osmi obchodními řetězci na zastropování cen 400 základních potravin po dobu 3 měsíců

3) ČR - ministr Nekula v březnu zjistil, že jsou potraviny drahé a oznámil, že je potřeba s tím něco dělat

V normální firmě už by byl takový neschopný manažer dávno odvolán.
Já doufám, že společně už brzy dáme padáka nejen Nekulovi, ale celé téhle vládě národní katastrofy.

-------------------------------------------------------------------------

Rajchl:

Jiří Pehe včera v pořadu 168 hodin vyslovil následující moudro:

"Proruskou demonstraci můžete organizovat dvěma způsoby. Buď tak, že tam přijdou lidé s ruskými prapory a budou demonstrovat za Rusko a za jeho zájmy, což by asi v současné době neprošlo už kvůli českým zákonům, a nebo tak, že budete mluvit o českých občanech, kteří jsou upozaďováni na úkor Ukrajiny, na úkor války na Ukrajině, kvůli tomu, že na Ukrajinu dodáváme zbraně."

Chápete, co řekl?

Že kdokoliv, kdo bojuje za to, aby byly zájmy český občanů na prvním místě před dodáváním zbraní na Ukrajinu, je automaticky proruský?

Jinými slovy - abyste nebyli proruští, tak musíte mít zájmy Ukrajiny (a dodávání zbraní) ve svém hodnotovém žebříčku výše než zájmy občanů naší země!!!

Je ten člověk normální?
-------------------------------

Názory:

- A to nejsou Ukrajinci v EU, ani NATO a my jsme jako ČEŠI POVINNI dřít bídu podle nich. V zájmu uvědomělosti. A oni mají právo v naší zemi hajlovat, chovat se jako by jim to tu mnohdy patřilo.Vyvěšovat modrožluté hadry. Kdo se ozve tak budí pohoršení. Drž ústa, plať daně a JIM vše zadarmo. Zvrácené bolševické myšlení. Musíme se mít blbě a ještě se na to usmívat.

- přesně tak oni ti žlutomodří to mají asi jinak hozený.
Jak se vám nelíbí co naše vláda páchá za zvěrstva, jste proruský, máte naší vlajku na profilu tak jste ruský troll, nesmíte se ani omylem otřít o ukáčka rusák jak vyšitý atd atd.. Na Ukrajině jsem byla viděla jsem dost a co mi říkala u nás holčina tam odtud tak se nedivím že jich tolik zdrhalo ještě před válkou a světě div se, i do Ruska.. Vyprávěla mi ty hrůzy a do týhle černý díry mi posíláme možný i nemožný. Ti kteří to opravu potřebují tak mají smůlu.. Bohužel 

- no jo, vždyť oni nejsou v EU ! Já bych jim naše místo ochotně přenechala. Co vy?

- Tady na Bali jich je spousta, jen dělají problémy, rvou se v restauracích a ničí majetek balijců…

- Oni prostě musí překroutit každý náš názor, každou naší myšlenku, když řekneme, že chceme mír, tak oni hned vysvětlí, že tím myslíme, že vlastně chceme válku, že fandíme Rusku, když se nám nelíbí inflace, tak tím vlastně myslíme, že nemáme rádi Ukrajinu, když máváme českou vlajkou, tak to znamená, že fandíme Rusku, oni nejlíp ví, jak my to myslíme. My totiž ani myslet nesmíme, my to neumíme, proto musi myslet oni za nás. Ještě že je máme

- a pak ten vyvalenec řekne že co mi dáváme za videa jsou dezinformace a oni mluví pravdu.. Vždyť lžou jen co otevřou oči. Tohle nedopadne dobře, musíme jít do ulic všichni a hlavně držet při sobě a ne aby šel Čech proti Čechovi 😪. To už tady myslím bylo 😪

- už si to vyzkoušeli na covidu. Teď se diví, že jim to nežerem, jako ze začátku covid.

- Stokrát vyslovená lež se stane pravdou. Když můžou z bývalého komouše a rozvědčíka udělat druhého Havla, tak už se není čemu divit. 

- A kdo je v naší zemi ještě normální?? Vždyť tady vládne přehlídka větších klaunů než za doby líbačky Husáka s Brežněvem. Lžou, kradou, vyhrožují a ještě si berou do huby demokracii a pravdu. Nevím, jestli je to ještě pořád k smíchu, protože už bych brečela vzteky 

- ..hoďte na něj síť..a odvezte ho na ukrajinu..tam už na něj čekají..jsem Čech..po Babičce vnuk z UA..resp.CSR..Mukacevo..politici rozestvali Slovany ..hrozný...!!!!..

- Nejsem proruskej ani proukrajinskej ale tam se už dočista všichni zbláznili. Je tam ještě někdo v ty vládě kdo je třeba pročeskej? Všechny do jednoho vzít za fligr a vyhodit je. Já nevím jestli fetujou něco, nebo si ulejvaji nějaký prachy bokem, nechápu fakt

Průměrný počet slepic: 4.7 (104 hlasů)

Nicolas Sarkozy varoval parlamentní vyšetřovací komisi, že Evropa je nejbrutálnějším kontinentem, ze kterého vyšly největší světové války a všichni v Evropě to mají v sobě! Zapomněli jste na Bosnu, když tvrdíte, že Evropa takovou válku jako na Ukrajině zatím nezažila! Myšlenkou vzniku EU bylo zabránit válkám, ale teď je to EU, která bubnuje do války! Inflace v Evropě se nedá zresetovat oškubáním důchodců, ale pouze zničující válkou!

Bývalý francouzský prezident Nicolas Sarkozy svědčil ve čtvrtek 16. března před parlamentní vyšetřovací komisí francouzského parlamentu a jeho Národního shromáždění, kde se vyšetřují příčiny ztráty francouzské suverenity a energetické nezávislosti. Francie totiž dlouhá léta odebírala lacinou energii z Německa a postupně odstavovala své jaderné elektrárny, přičemž velká část té elektřiny z Německa vlastně z Německa ani nebyla, protože velká část jí pocházela ze zemí Východní Evropy, především z České republiky, která je největším exportérem elektřiny v Evropské unii v přepočtu na hlavu obyvatelstva, ale přitom právě v ČR mají občané nejvyšší ceny elektřiny v EU.

Spolu s tím, jak začaly růst ceny energií v EU poté, co Američané vyhodili do povětří oba plynovody Nord Stream, z jejichž plynových dodávek Německo vyrábělo levnou elektřinu, tak ve Francii začaly kolabovat podniky, ale i domácnosti, které si nemohou dovolit už platit tak vysoké účty za elektřinu. A francouzský parlament k tomu svolal vyšetřovací komisi, kdo je vlastně zodpovědný za to, že došlo k uzavírání francouzských elektráren. Před komisí se neustále operovalo s jediným důvodem pro tuto krizi, a to je válka na Ukrajině. De facto za to, že se Evropská unie dobrovolně odstřihla od ruských energií a paliv s odůvodněním, že nakupovat ropu a plyn od Ruska by znamenalo financovat Kremlu válku na Ukrajině, prý může právě Rusko.

Evropská unie měla zajistit, že už nikdy v Evropě nevypukne válka. Brusel ale místo toho vyzbrojuje Ukrajinu a bubnuje do války
Před komisí zaznělo, že Evropa takovou válku, jaká je na Ukrajině, ještě nikdy v poslední době nezažila, ale to není pravda. Sarkozy se totiž rozpovídal o tom, co bylo hlavní myšlenkou ES, později EHS a dnes Evropské unie. Původním cílem Evropské unie bylo zabránit válkám, aby se už nikdy v Evropě žádná válka neodehrála, protože Evropa je nejbrutálnější kontinent na světě, ze kterého vzešly obě světové války a v historii byla právě Evropa kolébkou nejstrašnějších válek v dějinách. Nikoliv Afrika, nikoliv Asie, ale Evropa je nejbrutálnějším kontinentem. A právě Evropská unie a projekt Evropského společenství měl zabránit další velké válce v Evropě.

Nicolas Sarkozy před parlamentní komisí
Jenže, to, co vidíme právě teď, to není Evropská unie, kterou jsme znali, prohlásil Nicolas Sarkozy. Evropská unie bývala založena na míru a na absolutním odporu proti jakýmkoliv válkám. Jenže dnes se něco změnilo a Evropskou unii nepoznáváme. Evropská unie namísto míru a diplomacie bubnuje do války na Ukrajině a schvaluje další a další dodávky zbraní. Podle Nicolase Sarkozyho je to konec původní myšlenky Evropské unie, která měla zaručit mír v Evropě.

Podle Sarkozyho, pokud nedojde k zastavení vyzbrojování Ukrajiny, se celá Evropa propadne do barbarství a celoevropského konfliktu. Sarkozy zkrátka jen jinými slovy popsal proces fašizace a nacifikace Evropy, které pramení z revanšismu a revizionismu po II. sv. válce, protože vítězství Sovětského svazu nad nacistickým a rasově “nadřazeným” Německem nebylo ani 78 let po válce stráveno ze strany černé šlechty, tedy Londýnských kanceláří.

Fialova vláda okradla důchodce na valorizacích důchodů a vzápětí oznámila, že po úspoře peněz na seniorech nakoupí pro armádu munici za desítky miliard korun!
Fašismus prorůstá hluboko do srdcí i slovanských národů, což je možné vidět v rozštěpení národů, kdy země Evropy se rozdělují na válečné fanatiky a na odpůrce války, mezi nimiž dochází k obrovské nenávisti a dokonce už i fyzickým útokům. Prostor Evropy je zakonzervovaným sudem výbušnin, který se čas od času prostě otevře a nechá se explodovat, čímž dojde ke zničení Evropy a k restartování HDP. Válka totiž resetuje inflaci.

Pokud máte kdekoliv nezvladatelnou inflaci, můžete ji zastavit v zásadě dvěma způsoby, buď drakonickým zchudnutím obyvatelstva tak, aby už si nemohlo nic kupovat, anebo vypuknutím zničující války, která zničí infrastrukturu a hodnoty, takže se začíná od nuly, od základů a s novou platební jednotku, novou měnou, případně měnovou reformou po skončení války. V zásadě třetí cesta neexistuje, protože měnová reforma v době míru je praktiky politicky neprůchodná. Je to okradení občanů za bílého dne, úplně všech, bez rozdílu, a nejvíce by to postihlo právě nejbohatší lidi, takže tato cesta je prakticky vyloučena.

Okrást důchodce, to chce odvahu…
V Česku vidíte zatím v reálu naživo realizaci první cesty, okradení důchodců o valorizace, s cílem snížení jejich kupní síly na úkor inflace, zatímco Fialenkova vláda uspořené peníze za tento rok chce použít na nákup munice pro českou armádu za desítky miliard korun [2]. Na důchodce tak peníze nejsou, ale na nákupy munice jsou zaručeně. Je to typický mechanismus, jak snížit inflaci skrze snížení kupní síly velké skupiny nejzranitelnějšího obyvatelstva, tedy důchodců….

https://aeronet.news/video-nicolas-sarkozy-varoval-parlamentni-vysetrov…

Průměrný počet slepic: 4.9 (70 hlasů)

Babiše se jim podařilo vygumovat a stejným způsobem se teď chovají k vlastním lidem, k V4, Maďarsku, Orbánovi, Rusku, prostě všemu ostatnímu tak, jak dostali do notiček.
Babiš byl široko daleko u nás zatím jediný zkušený politik, který by naše lidi nenechal padnout, a rozhodně by nepreferoval dodávky zbraní na Ukrajinu na úkor důchodců a dalších nízkopříjmových obyvatel.
S tím článkem doslova a do písmene souhlasím.

Průměrný počet slepic: 4.8 (71 hlas)

Jj, Jiřík Pehe a Sašík Mitrofanov, to jsou perlorodky stálice :-)

Průměrný počet slepic: 4.8 (40 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

vyjádřil "nějaké Phe napsalo". Ten uměl hodnotit, doufám že bude někam alespoň občas psát.

Průměrný počet slepic: 4.8 (23 hlasů)

Hladíka hodnotil také jako blbce nevhodného na ministra a ten už je teď přesto pevně ukotvený ve funkci.
Být blbec je dnes už jediná podmínka vstupu do vysoké politiky vládnoucí pětidemolice.

Průměrný počet slepic: 4.8 (26 hlasů)

To samé "lipánek", ten nám také ukázal zač je toho loket...
Hladík ještě ukáže, zatím se rozjíždí se svým "tvrdým jádrem" nesmiřitelných...
Být blbec, fanatický a poslušný toť kompetentnost

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)

Chybí mi jeho bonmoty:-) a snad až se trochu "vzpamatuje" z té nadílky špíny kolem jeho "odcházení", bude se občas vyjadřovat k dění...

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

už od pohledu odpuzující člověk s povoláním, které mu bohužel zajišťuje finanční nadstandart. Ačkoliv nic, kromě jedovatých slov neprodukuje. A skoro český Saša? To co píše, to je jen pro hlupáky kaša.

Průměrný počet slepic: 4.6 (11 hlasů)

Doufám, že Babiše "nevygumovali":-)!
Je pravda, že je teď nějak "upozaděn" a jen doufám, že nic nevzdává, že ho to "neotrávilo" a že si piluje strategii...
Má hodně voličů a také aspoň nějaké "páky"...a také zarputilost
Jednota se sice moc zatím nekoná, ale on patří každopádně k těm "silnějším", velmi by chyběl.
Má i zkušenosti, má pracovitost, má lidi, má peníze a také sociální cítění a zdravý rozum.. tak snad doufám "nekončí"...

Průměrný počet slepic: 4.9 (10 hlasů)

„Slavný“ řidič: Prověřování kolem ČT (VIDEO!!!)

https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Jmeno-jede-vsude-Slavny-ri…

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

Sarkozy, to je ten jemuz půjčil Kaddafy par mega? Kde bere plyn ukrajina?

Průměrný počet slepic: 4.6 (12 hlasů)

Kdyby se do toho nes.aly SS a nechaly Kaddáfího Kaddáfím a Saddáma Saddámem, kteří tam vládli pevnou rukou, a do kterých jim nic nebylo, neměla by Evropa tolik problémů s uprchlíky a migranty, které má.

Průměrný počet slepic: 4.8 (13 hlasů)

Včelko, zase tu budou FURT, ty stejné plky. Na Kosa Nostra!!! Krásný 6 min. rozhovor se Sachsem , publicistou!!!! Poslechněte, je s překladem, zde, hledejte PRAVDU a argumenty. tady jsou na dlani!!!!!!

Průměrný počet slepic: 4.4 (13 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nejnovější Geffrey Sachs! Naprosto polopaticky o Ukrajině
video s TV rozhovorem Geoffreyho Sachse, kde  se vyjadřuje  k ukrajinské válce a jejímu zákulisí! Má to jen 6 minut! Vynikající časová investice!
https://vlkovobloguje.wordpress.com/2023/03/21/nejnovejsi-geffrey-sachs…

Průměrný počet slepic: 4.9 (8 hlasů)

Cykly se stávají skutečností.Vzpominate si?
Kdysi HoLandsky gulden,pak britská libra a nyní dolar to jsou ty cykly a jak to vypadá je dolar stále více u konce s dechem a to znamená i VALKU!Nebo nastoupí Nový Světový Řád a začne se koulet RUBL nebo snad Riminbi ?Ta HRUZA!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.1 (16 hlasů)

Paní Anno, já Vás upřímně lituji. A myslím to zcela vážně, ne ironicky ani se Vám nevysmívám. Ale zcela vážně žít ve Vašem světě plného zla a zkázy, musí být hrozné. Je mi z toho smutno. Zkoušela jste vyhledat nějakou psychickou pomoc? Prosím, zkuste to, svět ještě není tak hrozný.

Průměrný počet slepic: 2.7 (24 hlasů)

In reply to by Dejv (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dejve, litujte sebe, Vaše pravda a láska, které tak věříte, lhala, viz. progr. prohlášení, už druhé, během roku a půl a Vy, furt věříte. Jste fakt tak hloupý, zfanatizovaný nebo, nemám ani slov....

Průměrný počet slepic: 3.6 (19 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nevím, proč do toho pletete politiku. Byla to seriózní rada. Není na tom nic špatného. Člověk musí pečovat o fyzické i o duševní zdraví, není dobré to zlehčovat.

Průměrný počet slepic: 2.7 (18 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

jsem zvyklá, že obyčejní lidé jako on ,jsou tak ohlupeni GŘ jeho soukromé veřejnoprávní,TV, že nejenom neumějí napsat svúj koment k věci,ale jdou schopni v rámci metody CHUCPE střelby do vlastní nohy a být "věřící",ale náboženství Satanistú!
Ať je sebou vezme jejich SATANISTICKA Asociální vláda do pekla,až bude SV požadovat zajištění nových voleb,to oni si představuji,že mohou měnit svoje vladni prohlášení, za které byli zvoleni prý podle chuti rok co rok!nebo co pět minut?

PROČ NEPOČKAJI NA NOVE VOLBXY, KTERE BY MEL ten DEJV POZADOVAT a ne TERORIZOVAT nebohou nevinnou Aničku!
No ni dejf?

Průměrný počet slepic: 3.2 (5 hlasů)

Omlouvám se, pokud jsem Vás urazil. Nemyslel jsem to ve zlém. A pokud byste pro sebe chtěla něco udělat, zkuste na pár dní vypnout internet, projděte se, někam vyražte s rodinou či přáteli. Uvidíte, že bude svět zase o něco lepší místo. A prosím nezavrhujte ani jinou pomoc.

Průměrný počet slepic: 2.8 (9 hlasů)

In reply to by Dejv (neověřeno)

Trvalý odkaz

Naučte se nazpaměť nové postuláty PNZ, přijďte tu zpět dát tam nějaký další postulát nebo rozslapejte neboli rizdupete PNZ na sračku! To poteseni které vás čeká si asi fakt nedovedete představit 🇨🇿💥Jinak vám tu dam celou řadu doporučení a jako člen SV se budete znovu radovat ze života a všichni si sloužíme místo šrot tanku na pořádne chlapíky a na kořalku a bude celonárodní mejdan,věnovaný pozdravu NIC NEZ NAROD!!
No ni

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

Souhlas! K politování jsou tu určitě jiní:-)!

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

In reply to by Dejv (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dejve, litujte sebe, Vaše pravda a láska, které tak věříte, lhala, viz. progr. prohlášení, už druhé, během roku a půl a Vy, furt věříte. Jste fakt tak hloupý, zfanatizovaný nebo, nemám ani slov....

Průměrný počet slepic: 3.8 (11 hlasů)

In reply to by Dejv (neověřeno)

Trvalý odkaz

Názory některých zdejších přispěvatelů jsou opravdu plné zaslepené nenávisti. S vaším názorem souhlasím a ani z něho nemám pocit, že jste hloupý sluníčkář. Člověk, který nesouhlasí s vývojem české politiky a ani sebevražedným chováním EU,
ještě nemusí žít život pohlcený svojí nenávistí a zlobou a okamžitě pálit na vše, co se pohne jiným směrem než předpokládá.
Naší společnost ovládla lež, nenávist, povrchnost, touha po moci a to ze všemi následky. Ano, jsme jako společnost opravdu v katastrofálním stavu. Tuto cestu jsme si ale vybrali jako národ ve volbách, a pouze v těch jí zase můžeme změnit. Jako lidé však můžeme žít svůj vlastní, hodnotný a dobrý život, za který se jednout nebudeme stydět. A ten se dá žít teměř za jakéhokoliv režimu. Tak a teď jdu ostříhat angrešt, podívat se jak začínají rašit stromy a mrknout na včely, zda se jim po zimě daří a pak hurá do práce co mne živí. A to je paráda. No ni?

Zatím bez slepic

In reply to by Dejv (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pokud by nalezla psychickou pomoc tam, kde viditelní orgáni české vlády, tak ji zavřou do léčebny ihned, poněvadž nemá stranickou a poslaneckou imunitu. Ani tu svatou pressaristů a presshyen.
Před několika lety bylo varování, že piráci budou zvyšovat daně z nemovitostí. Ha, ha, konspirace!
Máte nemovitosti? Už jste poslal děkovný dopis vládě?

Zatím bez slepic

Udelal dobre, ze se dal na politiku. Vedeni od pana Chvalovskeho a fotbalove srdicko, to jsou zkusenosti, ktere alternative pomuze hrat dobry zapas.

Průměrný počet slepic: 2.5 (17 hlasů)

Nechápe že ,se bude muset vyměnit celý režim kapitalismu bez přivlastkú neboli skrupulí a domnívá se asi dosti mylně,že se mu podaří v politice PIVOTOVAT tak to je málo!
Platí dosáhnout k tomu potřebné ústavní většiny neboť nový režim,který nekrade dvě třetiny přijmú SV tj Společnosti volicu , musí do prvního článku Ústavy a to on očividně nevi a tak projevuje svým způsobem, že se politik začátečník a nestačí být rétorem na pódiu a nechat si tleskat za svúj slabý program.
Změnu rezimu bude muset chtít SV tj lid pod pódiem.Slibil,že udělá to co budou chtít voliči a to je hlavně jiný režim, než rabijatske dřevní kapitalismus,který je bude rabovat do mrtva!Tak nevím nevím zda on ví co je to v politice ten tah na branku!
No ni?

Průměrný počet slepic: 4.3 (19 hlasů)

Co jsem posledni dobou zaregistroval , je nejaka reakce Rajchla, na toho Rakusana..
Pro nekoho , kdo chce vest opozici je to malo. Jenom reagovat.
Na nekoho navic, podradnyho.
Musi vest a ...Ze predu. A nejen na podiu pri demonstraci.
Vest a ziskat si tak respekt a uznani, neni zadarmo.
A tady zacinaji otazky..
To znamena temer denne vyhlasovat boj vlade , energicky utocit na vladu a na jeji nedostatky .
To znamena drzet iniciativu, aby vlada reagovala na opozici a co nejvice musela couvat , pripoustet a napravovat sve chyby a nedostatky..
Kdyz to vlada neudela nekolikrat, ztraci pozice..
/Tady muzeme klidne /a cynicky/pocitat s tim, ze kdo nic nedela, nic nezkazi, to je vyhoda proti vlade, ktera musi delat.
Vlada potom musi udelat vice dobreho a mene chyb , aby si udrzela pozice.
Jinak po nahromadeni problemu prijde na radu odchod stredem , jeden ministr po druhym, nebo najednou. Dalsi vysledek takovy taktiky , je ze vlada nakonec ustoupi a prohlasi, kdyz jste tak chytry tak pojdte pomahat a uz jste ve dverich , kde chcete bejt a muzete potom v tyhle situaci do nich v pravou chvili, jeste razne kopnout./.
Potom se skoro kazdej uplne samozrejme prida.
A tlaky na jednotlive cleny vlady a pozadavky na jejich zodpovednost a spravne reseni dulezitych problemu, jako clenu vlady, se tak zvysuji..
Je tech veci samozrejme vic ...

Průměrný počet slepic: 3.3 (6 hlasů)

Reichel je přece ultrapravičák.
Ucítil proud hlasů do politiky a sněmovny.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tak snad si to ti zodpovědní opravdu zodpoví, zvláště ten "křesťan" zdechan...

On tu mašinerii rozpoutal!“ Zmlácený Bulíř z Ukrajiny zpět v ČR. Trestní oznámení na Zdechovského

Český dobrovolník vypomáhající na Ukrajině Matouš Bulíř bude podávat trestní oznámení jak na agresory, kterými byl napaden, tak i na osoby, které trestné jednání vůči jeho osobě podněcovaly. Za hlavního iniciátora byl označen europoslanec Zdechovský (KDU-ČSL). V tiskové zprávě o tom informuje advokát Radek Suchý.

Celé video konfrontace se dostalo na internet, Bulíř nyní bude podávat trestní oznámení. „Klient se rozhodl, že aniž by byl jeho zdravotní stav ještě konsolidován, bude skrze mne činit razantní právní kroky vůči osobám, které se na něm dopustily fyzického násilí a které bylo navíc agresory zdokumentováno a šířeno na veřejných sociálních sítích,“ stojí ve zprávě.

Do České republiky se Bulíř podle Suchého vrátil bez jakékoliv pomoci třetí osoby, český konzulát na Ukrajině mu odmítl pomoci, přičemž o tomto „bezprecedentním přístupu“ bude Suchý informovat patřičné orgány.

Tím, že ale zajistil na místě samém skutečnosti, které nezapadají do mainstreamového hodnocení stavu na Ukrajině, jednostranného pohledu na ekonomickou pomoc Ukrajině, popř. na existující korupci ve strukturách státní a vojenské správy, stal se pro řadu vlivných osob osobou nepohodlnou,“ sděluje advokát v zastoupení Bulíře.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-On-tu-masinerii-rozpouta…

Průměrný počet slepic: 4.6 (29 hlasů)

Úhel pohledu Davida Bohbota…
Mého oblíbence. Na demonstracích i ve svých článcích vždy výstižně k věci. Takto i teď.
Budu doufat spolu s ním a dalšími, že správně bude řešení číslo 1!

Putin prý vyslal vzkaz: Uvědomte si, jak to teď bude
20.03.2023 12:21 | Rozhovor

Bezpečnostní expert David Bohbot má zcela jasno, proč ruský prezident Vladimir Putin v těchto dnech navštívil okupované ukrajinské město Mariupol. Chtěl tím USA i NATO vzkázat, že Bachmut, o který se teď vedou intenzivní boje, bude velmi brzy ve stejné situaci, jako je dnes Mariupol. Jak prozrazuje David Bohbot v aktuálním rozhovoru, Putin tak vyslal jasný signál, že je nejvyšší čas smířit se se situací a podle toho určovat další kroky Západu.

Nejdůležitější dopad Putinovy návštěvy je ale psychologický. Jejím cílem bylo představit prezidenta Putina jako vítězného vůdce, který má plnou kontrolu nad situací. Do města přiletěl vrtulníkem a jeho prohlídku absolvoval v osobním voze, který sám řídil. Během cesty se osobně seznamoval se stavem renovace města, jeho významných budov, včetně údajně vybombardovaného divadla, a letiště. Setkával se s obyvateli města, a přijal dokonce pozvání na malé pohoštění od jednoho z nich. Návštěva byla jasným signálem vůči NATO, jemuž prezident Putin vzkazuje: „Pochopte konečně, že Bachmut bude velmi brzy ve stejné situaci, jako je dnes Mariupol, a přijměte to jako fakt. Uvědomte si, kdo tady určuje pravidla. Je nejvyšší čas smířit se se situací a rozhodnout se, jaké budou vaše další kroky.“¨

Existují tři možnosti a scénáře pokračování války na Ukrajině. První možností a současně nejlepším řešením pro svět by byla změna myšlení americké administrativy. Měla by pochopit, že Rusko nelze vojensky porazit a začít hledat možnosti diplomatického řešení konfliktu.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Zhave-Putin-pry-vyslal-…

Průměrný počet slepic: 4.2 (19 hlasů)

Putin prijel na navstevu na uzemi /ted/,suverenniho Ruska .
Ktery dobyl. Kde vladne.A nepusti.
Prijel se "poptat " , jako jejich velitel , po "zdravi" vojaku, aby vedeli, ze s nima pocita ..Ze sou dulezity..
Ze nesedi jenom v Kremlu za stolem a krici rozkazy v bezpeci kancelare..
Ze se neboji../Kdyz se muzou kolem potulovat nejaky.../.
Ty z druhy strany se musi dozadovat povoleni Putina, na vylet do Kyjeva..
/Za rok jsou volby a nejaka popularita a ty hlasy z armady se hodne pocitaji/..
A v neposledni rade , aby cinan, na ceste do Kremlu , si povsim...
Muze bejt ten vylet , taky potom, soucast jejich povidani...
A mozna chce nejakou pomoc na vystavbe jeho, Putinovi casti U.. Atd..
V Mariupolu neslo o Bachmut. Slo o Mariupol.
Menit mysleni tech neni mozne /ponekud naivni domnenka/,musi se cekat na vysledky dalsich voleb.
Taky za rok..Domnivam , se ponekud , ze usaci ,vzhledem k rustu necekanych a masivnich problemu ted , sami nevi , jaky budou a kam , jejich kroky zejtra...
A co s nima bude ....

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

Nebere podarmo,peníze jimiž lhaním na 7 prioritě rozbíjí republiku na sračku a tak doporučuji tu jeho stranu KDU ČSL volit dál za každého režimu pořád dokola,jen tak pojedete mí drazí voliči šupem do pekla hned poté, co se ta krize plnou silou za vedení pétidiversantu smrdicich rybich hlav plně rozvine.
Škoda že ani sám doktor Reichl a náš "oblíbenec" Babiš neodhalili,prý to neví , co mají ty politické formace ASvSatanistu za lubem kromě toho,že to jsou a budou ASOCIALOVE odlezlých hnatu a prázdných piratskych bílých lebek!\\
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.7 (11 hlasů)

Jo tak takhle se u nás zachází s těmi, kdo zjistí, jak se věci ve skutečnosti mají. Zdechlino, takto nás ty v Evropě reprezentuješ?
Konči, knedliku, konči!!!

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Mam-pocit-ze-dlouho-nic-…

Průměrný počet slepic: 3.3 (23 hlasů)
Trvalý odkaz

ale i ruští komentátoři uznali, že jeho cesta do Kyjeva byla fakt supr píár akce a že za celou dobu té mnohaleté války, se Putin na Dombasu nikdy neobjevil. Sráč připrcatělej, připlešlej a ještě zbabělej, kterej řídí tu válku z kanclu za těmi pozlacenými dveřmi v Kremlu, kde mu nic nehrozí. Tak tamodsud posílá mladé ruské chlapce na frontu, aby tam oni zařvali a on byl pak v dějepisu veden jako velký vojevůdce.

Hurá! Pardon, toto je proruský web, takže oprava: Urá

Průměrný počet slepic: 2.7 (28 hlasů)

A jet střílet na Bachmut!,Vykukovat z bezpečneéhoo lesa ,schovávat se za jeleny ,namísto,aby jste ulovil,toho vašeho prý vašeho zmetka Puttlera musí byl fakt nudné!Dovolila by vám to vúbec vaše Jahoda?Vždyť ta chudéra bude vdova,když se přihlásíte při mobilizaci do prvního sledu
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.9 (19 hlasů)

o víkendu jsem byl v lese za těmi jeleny, ale pušku jsem nechal doma, jelikož jsem na korbě svého auta lesní zvěři vezl do krmelce pytel kukuřice a splašil jsem i krmnou řepu a trochu jablek, tak abych jim přilepšil když teď v zimě mají málo potravy. On svět není černobílý a já nejsem pouze vrah nevinných zvířátek, ale musím se o ně postarat i v období, když jsou v nouzi.

A příště se Aničko husitko zkuste podepsat, jste sice dost čitelná svým stylem, ale včera jsme zde zrovna měli konflikt s nickem Anonym, tak aby nedošlo zbytečně ke konfliktu. I když u vás to nehrozí asi, váš text identifikuji po třech slovech. Sasina taky a i fůru jinejch, ale přeci jen, je to slušnost. Já jí dávám vám, dávejte jí i vy mě, prosím.

Průměrný počet slepic: 2 (7 hlasů)

abych já šel bojovat na Bachmut.

Kdysi v devadesátkách jsem měl povinnost naučit kácet stromy partu rusů. A byli to úplně normální lidé, jako vy, nebo já. (I když to jsem asi nezvolil ideální příklady, prostě byli to normální lidi, jako ti kolem nás). Kousek od mého baráku už hafo let bydlí ukrajinští dělníci, taky jsem s nimi, narozdíl od cigošů, nikdy neměl problém.

Mě na tom konfliktu vadí, že se spolu perou a že u toho chcípaj nevinní lidé a vinu v tomto dávám Putinovi. A přečetl jsem už mnoho protiargumentů, ale ještě se nikdy nikomu nepodařilo mi tento můj názor vymluvit.

Průměrný počet slepic: 2 (8 hlasů)

a tak ho ukradl a podepsal ON bo je to asi jeden z budoucích dozorcu v podvodníky připravovaném Digi koncentráku to voliče konzumentu ponrav a kobylek v ZELENEM údělu budoucích otroku banksterskych Nanucovaku, kterým,opravujete svúj barák,ten vám ukradnou a budete rojit slzy vodopadem múj pane !A tady zkusím dát osvěžení i pro ostatní,když se mi to povede🇨🇿💥!

https://www.youtube.com/watch?v=1UyIEbRK0ck&t=4s
No ni?

Průměrný počet slepic: 3 (1 hlas)

Podivej ,povysujes se na soudce a na to nemas.
A mit jen tak nebudes. Napriklad.
Rozdavas viny jako bezhlavej idiot.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Jde tady o ponekud rozvinuty pripad pathologicky hysterie..

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

Soudruhu, zvolavame zasrane naledi a slama uKravina.

Průměrný počet slepic: 4.2 (10 hlasů)

To se mu to lítá, když mu Rusové dají záruky bezpečnosti, to se mu dobře hraje divadýlko, vozembouchovi jednomu. A jestli jste si nevšiml, ani on nebyl na Dombasu.
Doby kdy vojevůdci jeli v čele vojsk jsou už dávno pryč.

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)

Vozembouch je bicí hudební nástroj, takže nevidím žádné srovnání s Putinem.
A moc možná ani nevíte o Donbasu, když píšete DoMbas..
A ani jsem neviděla, že by třeba vojevůdce Zelenský jel v čele svých vojsk.., asi se mu tedy taky dobře hraje to "divadýlko".

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

takže nevím, jak se mu v něm lítalo, ale hlavně mě pobavila vaše věta " když mu Rusové dají záruky bezpečnosti". Rusákům nic jiného nezbývalo. Dovedete si představit, kdyby jedním granátem odpravili amerického presidenta? Do půl hodky by přišli o Kreml, včetně toho pičuse, co tam uvnitř sedí.

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)

Ono ani tak Rusové na prezidenty nestřílejí, ale klidně mohli odmítnout, a kdyby nedali dopředu záruku, milý usácký prezident by ze svého usácka nevystrčil nos. (Cesta se připravovala několik měsíců, co asi trvalo nejdéle? právě to přemlouvání rusů,aby dávali bacha)
Takhle mu nic nehrozilo.
Se zárukami pro Putina je to jiné, na ty nikdo spoléhat nemůže - v sestřelování cizích i svých prezidentů mají usáci a zápaďáci dlouhou tradici...

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Včera jsem si povzdechla, že se to na nás hrne ze všech stran.
Ten tlak je soustavný a nejedná se samozřejmě o prkotiny, úmysl je jednoznačný, umořit nás, "ubít", vzít chuť něco se snažit změnit...
Tak doufám, že jim to zadarmo nedáme...

NENÍ TOHO NA JEDNOHO TROCHU MOC?
JINDŘICH KULHAVÝ

Informace nás drtí ze všech stran a rozhodně nejsou optimistické. V Haagu vydali mezinárodní zatykač na ruského prezidenta Putina i na Lvovovou-Belovovou, která zachraňovala na životech ohrožené děti z Ukrajiny (Pekarová Adamová to nazývá únosem). Je to jen další ukázka toho, jak je některým lidem a institucím na Západu realita vzdálená. Dostal se do stejné situace některý z amerických představitelů za všechny ty války vedené Spojenými státy na cizím území za posledních 50 let? A pokud ne, kde se bere ta drzost v jakýchsi soudcích někde v Haagu obviňovat hlavu největšího státu na světě?

V Moskvě se musí vcelku bavit nemohoucností evropských institucí a vlád, natož nad drzostí bezvýznamných figurek v taláru. Pokud by měli někoho stíhat, pak jim pár tipů dát můžeme. Soros, Schwab, Fauci, Gates, rodiny Rothschildů, Rockefellerů, Obamovi či Clintonovi. Nebo třeba otec a syn Bidenů.

Hrozící kolaps v bankovním sektoru začínající pádem amerických bank je tématem minulého týdne. Jedno je na tom pozitivní. Dozvídáme se, že klienti bankovních domů mají plno povinností a minimum práv.

Padající bankovní domino na chvilku upozadilo i Ukrajinu. Válka je tam díky dodávkám zbraní Zelenskému v plném proudu, umírají lidé. Je to zbytečné. Rusové se Krymu, Donbasu a dalších již dobytých území nevzdají. O celou Ukrajinu také úplně nestojí, jen nedovolí rozšíření NATO. Zatím k Ukrajině přistupují v rukavičkách. Vzhledem k arzenálu, který Moskva ovládá, je dosavadní konvenční válka takovou menší přetahovanou. Ukrajinci jsou na hraně, Rusové trénují. Západ ekonomicky krvácí. Střední Evropa nejvíce. Jak dlouho to vydrží, to nevíme, jisté však je, že díra v naší pokladně je obrovská a zalepit ji nikdo neumí. Přesto Ministerstvo obrany plánuje mohutné nákupy vojenské techniky a munice. To je přeci šílené.

V době, kdy část národa nemá co jíst a ceny všeho včetně energií a bydlení ji drtí, kdy politici projevují neúctu k seniorům i voličům, si Černochová s Řehkou budou kupovat nové hračky a doplňovat sklady vyprázdněné dodávkami na Ukrajinu. K tomu přidejme mainstream stále omílající nenávistnou písničku o zlých Rusech a skupině dezolátů. Ti přišli ke svému názvu tím, že se vzpírají vládní diktatuře a jsou schopni nazývat věci pravými jmény.
https://pravyprostor.net/?p=157818

Průměrný počet slepic: 4.4 (14 hlasů)