Zeman právě vyhrál volby

Autor
Štítky

Jede si takhle prezident Zeman do Ruska, aby nás tam zavlekl stále více na východ a znovu ohnul česká záda pod ruskou knutu. Alespoň takového hýkání jsme mohli minulý týden zaslechnout z úst velkého množství lidí, Miroslavem Kalouskem počínaje a Jakubem Jandou konče. Znovu jsme se dozvěděli, jaký zrádce náš prezident je a jak velikou dělá naše země chybu, když se lísá do přízně ruského medvěda.

A pak přišle článek v ruských armádních novinách Zvězda. Že okupace Českolovenska v roce 1968 byla vlastně správná, protože zachránila v naší zemi mír a tak dále a tak dále. A to bylo jako píchnout do vosího hnízda. Co osobností a politiků vyzývalo Zemana k okamžitému návratu... to bylo zase humbuku v médiích a samozřejmě to byla nejlepší potvrzenka všem zemanovým odpůrcům, jakého škůdce národa to máme na hradě.

 

A ejhle... Zeman se posadí proti premiérovi Ruské federace, blízkému příteli Vladimíra Putina, který bez Vladimírova svolení neudělá vůbec nic. Kolem stojí novináři, kamery, foťáky, mikrofony a ten Zeman si bez problémů dovolí tohoto arcisatana naší pražské kavárny školit. Myslím, že to stojí za kompletní zveřejnění. Až zase někdo bude plkat, jaký je Zeman rusofil a podržtaška východním zájmům... Děkuji tímto Parlamentním listům, kde jsem si dovolil to obšlehnout:

 

Miloš Zeman: Vážený pane premiére, bohužel mám pro vás jeden dárek, který není tak příjemný, jak dárky obyčejně bývají. Je to kopie textu z deníku Hvězda. Tady, prosím. Napsal to nějaký blázen. Já bych se tím normálně vůbec nezabýval. Ale toto bylo zveřejněno v době mé návštěvy. Tady si to vezměte. Jde o to, že ten článek tvrdí, že v roce 1968 nebyl takzvaný demokratický socialismus s lidskou tváří ani demokratický, ani socialistický, a tvrdí také, že sovětská okupace nebyla okupací. A také, že my jsme už od dob 2. světové války jako suverénní stát dodávali do Německa zbraně, jako bychom byli Německem okupovaní. To není historik. Je to úplný nesmysl. Pane premiére, já se vždy snažím ve všech svých funkcích, ať už jako premiér, tak jako prezident, rozvíjet vzájemně výhodné vztahy. Ekonomické, a nejen ekonomické vztahy. Ale teď někteří lidé, někteří politici v Praze předkládají, abych já ukončil svoji návštěvu v Rusku kvůli tomuto textu a vrátil se domů. Já si myslím, že to nemá smysl, ale když si ten text pročtete, vy sám zjistíte, že je to ještě horší, než co řekl premiér Jaceňuk v německé televizi ARD, pokud si vzpomenete: v roce 1943 SSSR napadl Německo a po cestě okupoval Ukrajinu. To je citace bývalého ukrajinského premiéra. A tohleto je to samé. Je to urážka mého národa, mé vlasti. Pane premiére, já po vás chci, abyste veřejně řekl, že to je záležitost, která nemá nic společného s oficiální pozicí vaší vlády. Mimochodem, Hvězda je to oficiální deník ministerstva obrany, a pokud je mi známo, pan ministr Šojgu je stále vaším podřízeným.

Dmitrij Medveděv: Vážený pane prezidente, vy jste zmínil tuto publikaci nebo tento text. Zaprvé, vy jste naprosto správně řekl, že je to text, výplod jednotlivce, a jak je tady napsáno, toto je mínění tohoto člověka a je to jeho soukromá, osobní pozice, názor, který není totožný s názorem redakce tohoto telekanálu. Já jsem samozřejmě připraven toto sám potvrdit, nakolik Ruská federace, stejně jako vaše země, má různá média. Na druhou stranu, my se opravdu snažíme tyto věci sledovat, myslím tím, že my se principiálně nevměšujeme do prostředků masové komunikace. Ať už jsou to média soukromá, komerční, nebo státní. To je i případ tohoto textu, který neodráží pozici mojí vlády. Tato pozice byla zformulována už v roce 1993, v době, kdy jsme pracovali a dojednávali dvoustrannou smlouvu mezi našimi zeměmi. Tato naše pozice byla mnohokrát potvrzena nejvyššími představiteli našich zemí, včetně prezidenta Vladimira Putina, pokud se nepletu, on se v tomto smyslu vyjádřil v roce 2006. Mluvil o událostech 1968. Stejně tak se vyjadřují i všichni další oficiální představitelé, včetně mě. Co se týká vašeho citátu bývalého premiéra Jaceňuka, já bych chtěl upozornit, že tento text nenapsal bývalý premiér. Jaceňuk tehdy mluvil sám za sebe, byl to tehdy premiér země. Toto je prostě jeden z novinářů, velmi pravděpodobně má nějaké vlastní názory a pohled na věc. Upřímně řečeno, já tady nevidím nějaký postranní úmysl, co se týká data zveřejnění tohoto textu. Samozřejmě to ale nijak nezlepšuje atmosféru v době vaší návštěvy. Co se týká vaší návštěvy, já bych ještě jednou rád řekl, že vás známe právě jako člověka, který se snaží rozvíjet vzájemné vztahy mezi našimi zeměmi, oceňujeme vás za to, ceníme si vás jako politického představitele, který vystupuje v této pozici. A není to vůbec lehká pozice, když se podíváme na to, jaké jsou v současné chvíli naše vztahy s EU. A já opravdu doufám, že váš příklad bude vzorem pro utužení vzájemných vztahů mezi našimi zeměmi, mezi našimi vládami a mezi našimi národy. Já stále myslím i na ne zcela jednoduchá období naší společné historie a mám samozřejmě na mysli i události roku 1968 v Československu. Chtěl bych vás proto, pane prezidente, poprosit, abyste bral ohled především na oficiální pozici Ruské federace, jejího prezidenta, premiéra i naše další kolegy.

Miloš Zeman: Velmi dobře, pane premiére. Já velmi rád přijímám vaše oficiální veřejné prohlášení, že tento text, podle mě text blázna, jakým byl i premiér Jaceňuk, že vy nemáte vůbec nic společného s autorem tohoto článku.

Dmitrij Medveděv: O tom vůbec nepochybujte. Nic společného s autorem textu nemáme. Já se tady nechci vyjadřovat k jeho psychickému stavu ani k psychickému stavu bývalého ukrajinského premiéra, ale především vy jste slyšel naši oficiální pozici, děkuji pěkně.

Miloš Zeman: Děkuji, rozumím, doufám, že redakce Hvězdy se zamyslí.

 

Musím se Zemanovi omluvit za všechno, co jsem proti němu měl. Říct něco podobného na plnou hubu ne někde v zákulisí mezi čtyřma očima, ale zcela veřejně před celým světem, to je kus Zemana. Kdy se naposled Česká republika před nějakým velkým světovým hráčem takhle ozvala? Kdy si naposled třídní otloukánek dovolil říct před třídním rváčem něco takového? A ještě k tomu vyjádřený jasný postoj směrem k Jaceňukovi a tedy i k Viktorce Nulandové, která si ho dosadila a tedy i k všem západním bratrům. .

Bylo to jasné a zřetelné stanovisko. Navíc se nám třídní rváč stejně veřejně musel vymáčknout, jak to vlastně myslí. A dovedu si představit, že ve Zvezdě už někdo dostává padáka. 

 

Narovnala se vám trochu záda? Po dlouhé době je k tomu důvod. A neudělal to Zaorálek ani nikdo jiný v této republice. Udělal to zase ten neoblíbený Zeman, kterému leckdo nemůže přijít na jméno. Skoro bych řekl, že mu tohle pro vítězství ve volbách bude stačit. Kdybych byl vyznavačem konspiračních teorií, měl bych skoro dojem, že si Zeman tuhle situaci vysloveně přihrál na scénu.

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Jo, taky oceňuji nediplomatický slovník našeho prezidentského výtržníka. Jakkoli bych ho tu a tam majzul přes gesicht srolovaným mokrým ručníkem, velmi často naopak chtě-nechtě oceňuji nediplomatickou přímočarost jeho vyjadřování.
A se slzou v oku konstatuji, že bohužel mezi jeho konkurenty není žádný státník jeho formátu .... S výjimkou jednoho univerzálního dietního instantního želé bez chuti a zápachu buď klauni a baviči, nebo něco horšího.

Že by se jednalo co do načasování onoho ruského článku o náhodu, to pochopitelně nelze vyloučít, leč pravděpodobnost je pod jedním procentem.

Co se týče Medveděvovy odpovědi, ocenil jsem, že Medveděv nepřipomněl, že v ČT i jiných poloficiálních kalouskoidních sdělovadlech se výpotky českých autorů s podobným QP (kvocient pitomosti), jaký má onen génius ruské podprůměrnosti, vyskytují minimálně dvakrát do týdne.

Jen mají opačné zaměření.
A zdaleka nemusí být autorem jen skorovládní superexpert Jakub Janda či sociálně-demokratický ministerský vydloubávač hybridních hrozinek z ruské vánočky.

Co se týče objednavatele onoho provokačního článku a toho, kdo poňoukl či zaplatil onoho ruského užitečného idiota, aby jej přepožil do ruštiny, určitě bych ho nehledal mezi spolupracovníky Putina. Spíše bych se řídil známým Komu to prospívá a hledal na našem území.

U samoného Zemana však zcela jistě nikoliv, vzhledem k částečné informační blokádě by se jednalo o příliš riskantní tah.

Ale je třeba uznat, že náš vetchý starý pán s hůlčičkou stále ovládá judo, ani becherovkový doping nepotřebuje.
Za tu tiskovku by si zasloužil kilo Vidlákovy nejlepší české tlačenky z německého čuníka a placatici moravské slivovice.

Zatím bez slepic

In reply to by Asfaltový holub (neověřeno)

Trvalý odkaz

Není třeba nic dodat. Můj dojem - beru informace víceméně z mainstrému - je stejný.

Komu čest, tomu čest. Jak už jsem napsal na Kydech, čím míň mu to běhá, tím líp mu to mylslí.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Myslím, že se velmi záhy ukázalo, že šlo o článek soukromé osoby na jakémsi diskuzním blogu. Je to jako by Putin protestoval proti článku třeba na diskuzním blogu iDnes, kde jsou Rusko a Rusové uráženi téměř denně.

Podle mě to byla připravená provokace dohodnutá lidmi typu Chovancových chovanců a jediná reakce, která tomu byla ve skutečnosti úměrná, byla naprostá ignorace.

Zeman ale musel reagovat. Ne ani tak kvůli tomu hloupému článku, ale kvůli našim médiím, která tu hnědou smradlavou hmotu u nás okamžitě rozmázla do všech mediálních zákoutí. Pro něho to ovšem ve skutečnosti byla parádní PR akce v rámci jeho prezidentské nekampaně.

Zeman má našlápnuto vyhrát už v prvním kole, což by bylo nejlepší. Ušetřila by se spousta peněz a emocí.

Zatím bez slepic

Maneco,
vpodstatě se shodujeme.
Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby ty "rozhořčené" vzájemně koordinované články našich pisálků byly napsány ještě dříve nebo současně s tou provokací v onom ruském kanále a kdyby je koordinovaně napsal jeden a týž tým.

Je ovšem pochopitelné, že jak americký, tak ruský vojensko- průmyslový komplex jsou nutně znepokojeny jakýmkoli náznakem uvolnění napětí mezi Ruskem, Evropskou unií či nedejpánbu USA. Na všech třech stranách je dostatek těžkotonážních psychopatů.
A náš starý Bimbo jim vytrvale hází vejce do větráků.

Zatím bez slepic

Ten by na takový level nedosáhnul. To není práce pravdyalásky. Jejich média jen spolkla udičku a už jí nedokázala vyplivnout.To je nahrávka odjinud. Zeman sebral body.

Bavím se.

Zatím bez slepic

In reply to by Admirál (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ty vyšší globální levely sleduje a pravidelně analyzuje V.V.Pjakin. Stojí za to si ho cca 1x za 10 dnů poslechnout:

Otázka - Odpověď V.V. Pjakina ze dne 13.11.2017 Titulky CZ
https://www.youtube.com/watch?v=pP0ClExk-tk
https://www.youtube.com/channel/UCEB0x0zrM5P9GC0Do7SGTGQ/videos

Zatím bez slepic

Jeden čas jsem to párkrát zkusil a přiznám se, že jsem z toho neměl vůbec dobrej pocit. Raději už to opakovat nebudu a zůstanu u levelu nízkého. Nebo, že bych přece jen kliknul a podíval se, jestli se něco nezměnilo. Jsem teď v pokušení...

Zatím bez slepic

In reply to by Admirál (neověřeno)

Trvalý odkaz

"To je nahrávka odjinud" - přesně to si také myslím.

Zatím bez slepic

Dnes už je tam sice článek novej, ale ten předchozí byl nejspíš stejného formátu:

http://tvzvezda.ru/
http://tvzvezda.ru/news/qhistory/content/201711221454-sil9.htm

Zatím bez slepic

Úplně stejné to s iDnes není, protože iDnes není vydáván ministerstvem či nějakou složkou státu. Což snad měl být právě případ onoho inkriminovaného blogu. Trochu rozdíl to prostě je.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

kdože si to z našich rusobijců denně pročítá blogy nějaké TV zvezda o jejíž existenci jsem až do dnešního dnes neměl ani tušení, ani tušení, že tam jsou nějaké blogy, které by se potencionálně mohli týkat i nás.

Já si nečtu ani Washington Post ani Guardian ani Figaro ani Algemeine Zeitung (němčináři prominou) ani blogy na Al Jazíra (co kdyby tam byly rafinované ruské manipulace, díky kterým Clintonová prohrála volby - třeba fotka její vráščité držky, kterou ji určitě rusové nějak záludně přišili na obličej). Nevím, co je teď v Rusku za hlavní noviny (ani v Číně, ani v Severní Korei či na Kubě) a překvapuje mně, že někdo vůbec ví, co hledat.

Kdo zrovna na týhle Zvezdě šmejdil, aby vyšmejdil, co vyšmejdil a honem o tom začal křičet.

Smrdí to tajnejma službama na sto honů a ne moc chytrejma, ale jestli v zájmu genderismu tajné služby musí nabírat lesbické, agentky z menšin, co prolezli univerzitu díky pozitivní diskriminaci zcela bez emotivních poranění, tak není čemu se divit, že už to ani tam není tak rafinované, jak to bývalo.

Myslím, že Zeman si to nemusel nijak speciálně objednávat. Na pitomost svých oponentů může sázet jistě jak na to, že zítra bude další den a prostě v určitém rytmu vždy nějakou blbost vygenerují.

Pak už je to asi tak náročné, jako hrát šachy s pětiletým děckem s mentálním postižením. Občas vám sice praští do figurek, ale vyhrát fakt nemůže. Jen to samo vůbec neví.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Na Sputniku hodnotí průběh a význam Zemanovy cesty následovně:
"Ruská média pozorně sledují a pečlivě informují o návštěvě českého prezidenta Miloše Zemana v Rusku. Na všech kanálech přenášeli jeho jednání s Vladimirem Putinem a tiskovou konferenci obou prezidentů. Jak je tato návštěva reflektována v samotném Česku?
Česká média se ovšem převážně věnují článku na webu ruské armádní televize Zvezda, podle nějž by mělo být Československo vděčné za invazi vojsk v roce 1968, řekla v rozhovoru pro Sputnik předsedkyně Institutu slovanských strategických studií v Praze, politoložka Radmila Zemanová-Kopecká."

pokračování: https://cz.sputniknews.com/ceskarepublika/201711226309772-zeman-putin-n…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pamatujete si, jak Zeman sám řekl, že se stala vážná věc, že v nějakým počítači na Hradě se našly pedofilní fotky? Taky vypadá jak v zárodku utípnutá provokačka.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Také se přidám ke kladnému hodnocení Zemana.
Po všech těch trapasech naších médii,tak to mohl i očekávat,že mu hodí do cesty balvan.
Co mě překvapuje,co tam dělá V.Dlouhý,který se postaral o zrušení obchodování s Ruskem po jarmulkové revoluci.
Z mého pohledu,ještě Rusko dává naději na rozvíjení obchodů,tam je trh nenaplněn co bude trvat dlouho,než bude i Ruský člověk vybíraví.
Jenže,kolik je občanů,kteří to takto kladně vyhodnotí,média se už postarají o znehodnocení této návštěvy,bude potřeba prolomit tuto negativní kampaň proti Zemanovi,aspoň alternativní média musí tlačit na oficiální média.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Z LitN:

" Sice to vypadá jak z nějakého sitcomu, ale jak na vás působila celá mediálně-politická výměna ohledně ruského článku stran roku 68? V úterý se mainstream čertil, že je to projev ruské arogance. Dnes, po scéně Zemana s Medveděvem, pan Kalousek tvrdí, že je to akce připravená Hradem a FSB...

- Celé mi to připadá tak neuvěřitelné, až jsem si to musela sama projít. Pod ruské ministerstvo obrany formálně spadá jakýsi mediální holding, v němž šéfují lidé, kteří první zkušenosti získávali v legendárních mediálních impériích Berezovského a Gusinského. A pod onen holding spadá i „vlastenecká televize“ Zvězda, která proslula jako chrlička „fake news“, i když její „fejky“ – třeba tvrzení typu, že v ukrajinské armádě na Donbase bojují nacistické zombies, nebo že EU má v plánu proměnit Ukrajinu ve svou gay kolonii – ze všeho nejvíc připomínají náš kdysi geniální magazín Hrom.

A na tomto ruském senzacechtivém bulvárním webu se objevil text o „bratrské pomoci“ v osmašedesátém. Mimochodem ve své předchozí „analýze“ týž autor zasvěceně popisoval, jak „maďarští fašisté“ v roce 1956 hromadně upalovali krásné komunistické maďarské děti… Ten člověk to nebude mít v hlavě asi úplně v pořádku, dokonce i redakce se od jeho textů distancuje, ale přesto ho očividně hltá celá česká politická a mediální scéna, což by zase pro změnu naznačovalo, že to v hlavě nemá úplně v pořádku ani ona. A tak vznikl „politický skandál“, z něhož naše „okrajová pravice“ hodlá vyždímat, co se dá, i kdyby se přitom sama měla stát semeništěm dezinformací a fejků. Jako kdyby neexistovaly v téhle zemi jiné a zásadnější problémy, než je jeden blbej text na webu beztak už pochybné ruské telky… Nebo jako kdyby v Česku i „seriózní“ média snad každý den nepsala o Rusku naprosté zhovadilosti. Zkrátka, mnoho povyku pro nic. Ale za to velmi cenný pohled na to, jakých pochybných stébel se tu u nás bude kdo chytat, jen aby to tomu Zemanovi „znechutil“.

Mě osobně pak ale zarazilo, že po Zemanově stížnosti text z webu Zvězdy zmizel. Tedy, že nátlak našeho demokratického prezidenta alespoň drobně přispěl k cenzuře médií v Rusku a tím současně i ke zkulturnění ruského bulváru. Dost to připomíná situaci se sankcemi, které ruské ekonomice také pomohly se nadechnout. Zase jim už pomáháme! Co by si bez nás asi tak počali? "

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Je taky možnost, že to bylo zinscenované hostiteli, aby Mildovi pomohli ve volbách.

On to neřekl Šojgu, ale nějaký čičmunda, kterého bylo snadné setřít

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Je taky možnost, že to bylo zinscenované hostiteli, aby Mildovi pomohli ve volbách.

On to neřekl Šojgu, ale nějaký čičmunda, kterého bylo snadné setřít

Zatím bez slepic

..iba teraz sme sa tu kdesi bavili,že západ nedobehneme,ani keby išiel oproti - a ejhle! Možno už na budúci rok budete ako v Amerike! ..tiež vám prezidenta dosadí Putin! :D

Zatím bez slepic

In reply to by tatko (neověřeno)

Trvalý odkaz

A ono snad na celé té naší zeměbouli existuje něco, co nezinscenoval Putin? (Tedy, pochopitelně, mám na mysli cokoli, co se nám tento týden zrovna nehodí. Na ty pozitivní věci má planeta Sorose a jeho globální zaměstnance - třeba přes dvěstě kousků v Evropském parlamentu, jak nedávno prasklo.

Oranžově revoluční - nikoli modrá nebo zelená planeta.
Humanitárně bombardovat nám třeba!
Kdo nebombarduje, haraší...
Když ti začne harašit, pomůže ti arašid, praví klasik)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Třeba by to ani taková inovace nebyla. O vašem prezidentovi si zase někteří na Slovensku myslí,
že ho dosadili amíci (nebo kdo).

Jakousi analogií mi to připomnělo starý vtip: S kým sousedí Sov. svaz? S kým chce!
A modernější úprava: S kým sousedí Rusko? S kým chce USA...

Zatím bez slepic

In reply to by Slim (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ja som Vás (ani vás Čechov) svojim vtipkovaním nechcel uraziť,ten vtip mal byť na úkor blbov,čo vo všetkom hľadajú ruskú stopu,nech už sú odkiaľkoľvek..
Čo sa týka nášho Andreja (myslím toho čo máme doma :D ) tak si neviem celkom dobre predstaviť,že tie fámy čo spomínate môžu byť pravdivé..jeho CV by takej teórii krásne zodpovedalo .. jeho činnosť,ako prezidenta tiež na 100%.. ,ale tá inteligencia? Keď ale sledujem jeho fanklub,tak si aj viem predstaviť,že si tí Amíci povedali : ..na nich aj takýto stačí!

Zatím bez slepic

In reply to by tatko (neověřeno)

Trvalý odkaz

V pohodě, já to nebral jako urážku, vždyť jenom srandujem

Pokud jde o reakci Asf. holuba:
cizí volby ovlivňuje skoro každý, když může (a o něco mu tam jde). Netřeba se dát vzrušovat pár idioty, kteří všude vidí Putina. Američani to dělali po válce např. v Itálii a Rusové v tom mají taky dlouhou tradici (jak by taky ne, jejich rozvědky, spolu s izraelskými patří k nejlepším).

Velvyslanec Dobrynin např. ve svých memoárech vzpomíná, jak se ho Brežněv při letní návštěvě Moskvy ptal, jestli by měli zkusit nějak podvracet Nixonovu kandidaturu (1968). Dobrynin mu to nedoporučil, s tím, že by z toho mohl být skandál. (A mimochodem, vzpomeňte si, že Putin přece připustil, že ruští "vlastenečtí" hackeři se o něco mohli pokusit, jenom popíral, že by to byla oficiálně schválená akce...

Zatím bez slepic

mno... ale ty ruské nedokázaly odhalit zrádce Gorbačeva, dokonce mu pomáhali rozbít východní blok a SSSR, Páni izraelci zas ještě nepřišli na to, kdože jim to přesně zařídil mordování soukmenovců po Evropě - a jestli přišli, tak nevymyslely co s tím.

Když Netanyahu zahudruje směrem k Sorosovi, že za války kolaboroval s náckama, tak se najednou objevuje špína i na něj.

Co maj se Sorosem za problém nejlepší tajné služby, že ho prostě nekrouhnou je záhadou. - Nebo ne tak velkou záhadou, prostě mu jiní mocní kryjou záda, ale i ty by měla každá tajná služba umět zlikvidovat. Vždyť je to maximálně pár tisíc lidí, když počítáme celý rodiny.

Zatím bez slepic

Soros s náckama? Ve 14? Nebo snad už ve 13? :-) To mi připomíná Václava Klause, kterej už ve 4 pomáhal stavět na Míráku barikády

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Hello there Zeman právě vyhrál volby | Vidlákovy kydy

Find your audience, build a relationship and sell your products.
Reach your business goals with AWeber’s email marketing and automation platform.
With AWeber, you get all the email marketing tools you need to create and send beautiful and engaging emails.
For a behind-the-scenes look at how you can use AWeber.
Sign up free to our Test Drive email series: http://bit.ly/easy_email

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Hello there Zeman právě vyhrál volby | Vidlákovy kydy

Find your audience, build a relationship and sell your products.
Reach your business goals with AWeber’s email marketing and automation platform.
With AWeber, you get all the email marketing tools you need to create and send beautiful and engaging emails.
For a behind-the-scenes look at how you can use AWeber.
Sign up free to our Test Drive email series: http://bit.ly/easy_email

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Hi guys

I have written a tonne of articles on sex toys, bondage and other stuff with which I have some personal experience :D I would like to contribute these articles to your blog as I think that your audience would enjoy reading them and find them useful. I will try to write some articles.

You can access all the articles from my Google drive: https://drive.google.com/drive/folders/1lhtu2cXbHoiorZ_f_eJg9hxZ5qBW-NJ…

Here are some images and banners that you can use: https://drive.google.com/drive/folders/1gWxexdmp9wIecSU2zrjL7uIYhOUmMg_…

That is all for now. I will send you some more articles once I get a bit more free time as it is quite busy at work at the moment. I am really trying to expand my blogging presence so it would be awesome if you could link to Anastasia from Peaches and Screams (https://peachesandscreams.co.uk). I am a full time blogger with them.

I am also attaching my picture that you could use with each article :) You can select any of my bio pics from this folder: https://drive.google.com/drive/folders/19G0Na36YxaAgki6aR5pL0fpcTvbddhS…

Cheers
Anastasia x

Zatím bez slepic