Ještě se toho hodně nestalo

Autor
Štítky

Ještě se toho hodně nestalo – litterate.cz

Když promluví zbraně a zmlknou můzy, tak je to opravdu jako vyvolání démona. Otevřete dveře, ono to vleze dovnitř a pak už jde všechno svojí cestou. Už to nikdo nemá pevně v ruce. Válka nikdy nejde podle plánu. Vždycky se dějí věci, se kterými nikdo nepočítal. Válka se živí sama sebou, vtahuje do sebe další a další nezúčastněné. A téměř vždy se v ní použije všechno, co je k dispozici. Obzvlášť ve chvíli, kdy se ukáže, že se situace nevyvíjí podle původních představ.

Dovolte mi proto suše konstatovat, že v současné válce mezi Ruskem a Západem se toho ještě hodně nestalo. Škála využitelných řešení je ještě obrovská a jeden střípek se přidal předevčírem – Ukrajina zavřela ropovod Družba. Nepřijala poplatky za tranzit a zavřeli kohoutky.

Slovnaft a MOLL okamžitě zareagovaly a zaplatily tranzitní poplatky samy. Prý si to pak s Ruskem nějak vyúčtují. Ukrajinská strana na to prý reagovala pozitivně… Nevím sice, co to znamená, ale moje vrozená nedůvěřivost mi říká, že to zřejmě nebude až takhle jednoduché. Stejně jako to není jednoduché s tou turbínou na Nordstrýmu. (Update – 10.8.2022 v 17.00 – Tak prý na Slovensko ropa teče, ale k nám nedoteče, protože jsme nezaplatili tranzitní poplatky… pokud to celé nechápete, tak jste jasný proruský šváb)

Samozřejmě to nemá co dělat ani s penězi ani s technikou. Je to jen pokračování války jinými prostředky. Pro vítězství je třeba použít vše. A tak Rusové poučují Němce, jak zachovávat vlastní sankce na vojenský materiál turbín Rolls Royce, Ukrajinci zase střílejí na jadernou elektrárnu a rozhazují miny v obytných oblastech a oťukávají situaci ohledně zavřených ropných kohoutků.

S tou zavřenou Družbou to bude stát za sledování, protože v tomto příběhu je Orbán a jeho maďarská neutralita…. a tak může jít o prachobyčejnou ukrajinskou pomstu. Že je to kontraproduktivní a bez slovenského benzínu by ukrajinská armáda už dávno stála, to je v dnešní postfaktické době zanedbatelná komplikace, na kterou se nikdo neohlíží. Že to teď pustili, ještě neznamená, že za týden nepřijde nějaká sabotáž nebo vyšší moc.

Ale dost už o ropovodu… V příštích dnech se ukáže, jestli bude benzín stát 90Kč/l, nebo jestli se vše vrátí do starých kolejí. Já osobně bych si v této chvíli tipnul, že se ropa zase pustí, protože tak blbí snad na Ukrajině nemohou být. A pokud se ropa nepustí, tak bych si zase tipnul, že brzy bude po válce, protože musíte být v hrozném srabu, abyste zastavili ropu těm, kteří váš režim drží při životě.

Kam se dá ještě zajít? Když je možné rozhazovat miny, střílet na jadernou elektrárnu, zastavit ropu… co ještě tam v Kyjevě mohou vymyslet? My tady na Kydech máme tendenci vidět v posledních ukrajinských krocích příznaky krachu. Umírající kobyla nejvíc kope, logiku to nemá žádnou. A protože všichni sledujeme i jiné zprávy, než ČT1, tak připouštíme velké ztráty na lidech i technice a dovedeme si představit ruskou převahu. Ale dovedeme si také představit, co dělají zoufalí lidé. A pokud se ukrajinský režim rozpadne, výsledkem bude ještě větší bordel.

Ale i kdyby to bylo naopak, dovedete si představit ty možnosti, které může v nouzi nejvyšší ještě použít Putin? Rusové vystříleli několik tisíc raket Kalibr. Většinou na vojenskou infrastrukturu. Vynechali elektrárny i většinu mostů. Určitě mají minimálně stejné množství raket ještě připravené, kdyby se jejich plány nepovedly, aby za sebou alespoň řádně zhasnuli. Těch elektráren zase není tolik… Také jsme zatím byli ušetřeni plošného bombardování měst. Byli jsme ušetřeni chemických útoků, bakteriologické války, zatím ani nebyla žádná radioaktivita. Na území EU ještě nedošlo na sabotáže, žádná bomba ještě nespadla na prezidentský palác. O jaderném úderu ani nemluvím.

Tohle všechno je ještě k dispozici. A ten zlý vražedný ruský diktátor nic z toho nepoužil. Fakt chceme, aby se stal zoufalým? Fakt chceme, aby byl ve stejné situaci, ve které vidíme Zelenského? Fakt chceme, aby kolem sebe kopal stejně jako ukrajinská armáda, jen desetkrát tolik? Fakt chceme, aby přemýšlel o jaderném tlačítku? Fakt chceme, aby jednoho dne dal příkaz k úplnému zastavení kohoutků? Půdu si na to připravuje. Pokud to udělá, nastane problém hned od dalšího dne. Viz zastavení ropy Ukrajinou, které trvalo jen několik dní.

Kurňa jeďte někdo do Moskvy a začněte z té války dělat kompromis. I když se staly hrozné věci, ještě celé řady jiných katastrof jsme byli ušetřeni. Ještě všude víceméně všechno funguje. Ba i ten plyn pořád ještě máme. Ještě jsme nemuseli vypnout průmysl, ještě nám nikdo nevypnul proud. Možnosti válečných řešení jsou ještě veliké.

Na Ukrajině zahynulo hodně lidí. Ale ještě mnohem víc jich zahynout může a nejspíš i zahyne, pokud to takhle bude pokračovat. Proto si myslím, že jakékoliv příměří je lepší, než budoucnost. Pro obě strany, pro nás, pro všechny. Pokud se dál bude dávat přednost válce, tak budou vyzkoušena další válečná řešení. Na obou stranách. Ještě mají hodně možností. Ještě se toho hodně nestalo.

V mnoha svých článcích jsem varoval před myšlenkou, že nemůže být hůř. To pak lidi dělají blbosti a myslí si, že jejich situace se může jedině zlepšit. Zpravidla ale jen zjistí, že pod nimi je ještě další stupeň katastrofy. Jak to máme v citátu dne? Dopadli jsme na dno… a to se pod námi utrhlo…

Proto znovu opakuji, že jsme byli lecjakých válečných průserů ušetřeni. Jednejte o příměří. Je to lepší než jakákoliv budoucnost na kterékoliv straně.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.6 (67 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Dobrý den, pěkně píšete, ale to mám já jet do Moskvy a vyjednat MÍR ? Tohle si myslí 90% lidí ale bohužel jak přetavit zbožné přání v realitu nikdo neví.

Průměrný počet slepic: 4.3 (15 hlasů)

In reply to by Jan Macik (neověřeno)

Trvalý odkaz

Valka na Ukrajině je zaležitost RUSKA a U.S,A nikdo z nas tady včetmě nami špatně zvolene vlady nema moc ji řešit!NAOPAK je vidět plan pana Putina,na odzbrojeni naši republiky a realizaci vybouchani skladů AMERU!

Budeme muset zkusit prodiskutovat NAŠE potřeby a když občane nebudou mit zsjem pedevšsim probrst programy polit.formaci a pochopit při diskusinobsah bodů PNZ tj Planu NarodniZachrany a to krok za krokem pak všechno to hajcovani toliko pro hovada dobre jest!Otazka č jedna zni
Vi někdo z vas co je to jako zakladni potřeba sobor pismen SOCIALNI STAT nebo STAT SOLIDARNNi?
No ni?
AAt SV

Průměrný počet slepic: 1.8 (6 hlasů)

Mi drazi voliči z SV,kdyby jste někde na nějakem vršku viděli chlapa jak tam stavi korab dejte mi tady jeho čislo mobilu,zda se mi,že jsem tu jedina, kdo stoji za zachranu!No mohu se i mylit,ale jistota je jistota!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

In reply to by Jan Macik (neověřeno)

Trvalý odkaz

o realizaci giga elektronickeho konentraku republiky už dnes,když ještě ten pry Parlament se jen třepe na to brzy realizovat odhajlovsnim do zakona a hned zskon o tuhe cenzuře jako za Rakouska ,Tomu stale odmitate jsko voliči věřit, budou vaše nynějši hlasy křičici po svobode zastaveny už do zákona odsouhlašenym POLICEJNIM statem poslušneho nroda SLOUHŮ na urovni otroků!

Vidite,že piratsky režim mi tu demoluje a brzdi komenty,aby vypadaly,že na ně MUSITE po dvou dnech zapomenout,pry jsem sama jako ten HUS a dam se upalit!MERDE!
ONI je totiž na rozdil od mnohych zde marně 33 tisic let diskutujicich čtou moje komenty a vidi,že bod 2 PNZ obsahuje dokonce i jejich možnou prermanentni kontrolu a to dnem i noci VŠEMI VOLIČI a jsou bez sebe strachem,že by se mohla podařit jeho realizace a pak ti ptaci přestanou smolit a drbat ty kteři je zvolili a pry chtěji realizaci teroru policejnimi jednotksmi,ktere si vycinkali kličemi,k majetkům ze socialismu o ktere budou bez skrupuli brzy okradeni a nenajde se ani pan Pinočet pana dřevorubce Bernarda,kteremu bude hampty dampty zakazan vsgup do lesa a přikažou mu tence kakat po konzumaci ponrav!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3 (8 hlasů)

Z ČSSD nic nezbylo a nyni take brzy i z KSČM,kde se funkcionaři vysvětlili strajdu Marxe ,ktery se postaral svou knižákou KAPITAL ,aby chudina zbohatla a vlatnila biliony pod jeaajaiácahá dnes jejich chrobalivou značkou,kde se vytvořila jen funkcionařska buržoasie a ta,aby si zachranila svoje tepla křesla ,kde ty Nemehela prdi,schovavaji se tsm před voliči aby nemuseli vysvětlovat proč se jejich individualisticka strana řidi vadnymi stanovami a tak uplně zesrani a vypadli z Parlamentu,kde nechali svou značku odsouhlašenim Policejniho statu pry do zakona!
To je pro ty zbabělce,kteři nyni bez spoluprace s voliči budou umirat TISICKRAT a ne jednou ,když je vyhodili za podpindostničeni z Parlamentu a oni dale touži po jejich velkemu revolucionaři FIDELU kastrolovi a n nas občany voliče tu kašlou a neobjevi se mezi nsmi!

Pry si na cestě zpět do Parlamentu vystači sami a penize na tu cestu ziskaji prodejrm pry stovek nemovitosti ,ktere nam občanům za socialismu patřily a nyni je chtěji ti funkcionařsti buržousti rozpustit na platy, protože pry kdo nic neděla nic nezkazi!
Co myslite je to moje lateřeni pravda nebo ne?A vo to de!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Už nikdy nevolit polit.formace ODS,KDU,TOP,PIRATY jsou to pry nelmarxiste hrubeho zrna a tedy zločinci pod STANEM a bude hotovo!

VOLTE VY SALATI jedině Program Narodni Zachrany zn.PNZ,alebo taky ne a pak se připravte,že neuvidite jen anděličky,ale všchny svate!Je to zavod s čaem nebot EU bude plnit rozskasz přecedy ODS zrušit s pravem statů veta i volby a z republiky nadělaji pry sračku a ukradou vam všechny aktiva. hlavně penize tim Šwabrm Velkeho resetu!

No ni?

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Nikdo vy salati nevi NA ČEM na jakem zakladě se msme spojit!!?Zas na nudné svrženi vlady?Co bude ale potom?Zas to same a zas jen funkcionsřske NEMEHLA odhajlovajici vadne zakony ?Serem tak robota!

Lidi už s toho chyta fantas,vidi sice po komunisticku červeně,ale jsou zas bez programu na př. PNZ prima klima to stači radostně ZAS volit ten nejhorši druh kapitalismu bez přivlastků čili bez skrupuli,vychazejici z gangsterismu!?
Přeji všem to pokračcovani štastne cesty do pekla k psnu Belzebubovi!
Jediné tam bude teplo a hlavné NEZMODRATE!!Uhli je tam dost!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Příměří je přestávka ve válce, že? A jak vidíme v historii, příměří se vždycky obrátí znova ve válku. Vezměte třeba válku Židů proti Arabům. Kolik už bylo příměří! A boje vždycky znova vypuknou. Vždycky v příměří Israel zbourá nějaké domy Palestinců, obsadí kus jejich půdy, vždycky Palestinčata nahází nějaké kameny, zase se někdo odpálí, Palestinci někoho důležitého zavraždí a naopak Židi zneškodní nějakého oberteroristu.... Anebo 1. Světová válka. Jaký byl reálný výsledek? Na staně Dohody: Srbsko dokonale poraženo, Rusko rozmetáno, Rakouská vojska hluboko v Itálii za řekou Piavou, britské loďstvo velkým dílem uloženo na dně Jutského moře, německá vojska málem na dohled Paříže.  Kdo teda vítězí?

Ale 11. listopadu v 11 hodin bylo dohodnuto PŘÍMĚŘÍ. A jak to dopadlo? To příměří a jednání v něm a o něm obrátilo vítězství v porážku a nastavilo podmínky pro druhé kolo té války, které se říká Druhá světová... A příměří, které leta trvá v Korei? Je to dobře? Nenarodila z toho příměří dynastie Kimů s atomovými zbraněmi?

Na Ukrajině to jde špatně. Podle toho, co se tam už stalo v historii, se Ukrajina proměnila na škaredý bolák, na abscest. A pozor, nemůžou za to sami Ukrajinci! (přiznávám se, že po všech zkušenostech s nimi mám pro ně slabost a držím těm pracovitým lidičkám palce) Co všechno se na obyvatele té země postupně sneslo! Oni to podle mne ani nebyli jiní lidi než Rusové, Poláci, Češi, Slováci... jen historie území  kde žijí, z nich udělala to co jsou- Ukrajince. Kdekdo do nich vrtal až šlapal, kde kdo je chtěl ovládnout, kde kdo s nimi bojoval, kde kdo je okupoval a nějak drtil, rozděloval a zase spojoval. Tohleto se muselo projevit, ta historie. A historie nazačala ani Specielní operací, ani útokem na ruskojazyčné obyvatelstvo, ani oděsským masakrem, ani majdanem, ani druhou světou válkou, ani Golodomorem, ani tou první válkou, ani  nastěhováním Židů, nezačala ani Napoleonem, polským záborem, nezačala Tatary, Mongoly... řekl bych, že to chudáci odskákali za půl Evropy. A navíc, Ukrajinci jsou mezi sebou víc odlišeni, než třeba u nás Hanák od Choda, či Pražáka. Různé historie jednotlivých částí té veliké země. Něco jiného je požidovštělý chlápek z Haliče, a něco jiného havíř z Donbasu. Nemohou se podobat veselému, napůl Řekovi z Oděsy a jsou jiné nátury než Charkovjan. I my uznáváme, že letora Choda je trochu jiná, než Moravského Slováka anebo Slezáka. A Ukrajina? Vezměte do úvahy ty vzdálenosti. A různé dějiny těch navzájem vzdálených částí Ukrajiny!

Někdo řekne, Ukrajinci se musí rozhodnout sami. OK! A kteří Ukrajinci? Ti Haličtí? Nebo Donbasští? Kteří? Ta země nepotřebuje příměří-malou přestávku ve válce. Ta země potřebuje MÍR. A takové podmínky, aby byla většina obyvatel spokojena a aby žádná část obyvatel nebyla novou mírovou situací drcena a hrubě postižena, protože všichni šťasni a zcela spokojeni býti nemohou.

A Vaše maminka má pravdu. A jak říkáme my, atheisté: "Dej Bože ať to tam dobře dopadne!"

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (24 hlasů)

👍

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

A to na arcibiskupa CALA VIGANA projev.Tak pacani ho přijměte jako MOTTO zdejšaiahoa aawebu zkusme ho probrat co navrhuje a chvilimůže byá zavěšen s adiskusi pod nazvem dalšho hesla demonstrace a to

NÝNI JE ČAS JEDNAT, JINAK Z NAS VLADA IDEOLOGIE NEOMARXISTŮ SATANISTŮ ZOTROČI AŽ VŠICHNI ZMORAME!!

No ni?

Průměrný počet slepic: 2.4 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Politici nakonec dělají to, k čemu je lidé přinutí. A dnes jsou lidé pomalu ve stavu, kdy přijali tvrzení, že "konečné řešení" je pouze druhu, že vítěz bere vše a vítězem bude Ukrajina, která údajně zastupuje kolektivní Západ. Samozřejmě již nefunguje, nějaká kulturní výměna, abychom se naučili rozumět i druhé straně. A kultura také pacifismu a vzájemnému porozumění nepomáhá. Ovšem i Rusové definovali očekávaný výsledek války podle svých představ a tam také kompromisy přijatelné pro Ukrajinské vedení nejsou. Takže ještě můžeme doufat "až se zima zeptá" a horké hlavy trochu vychladnou, co bude.

Průměrný počet slepic: 3.5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

znamena pouze zabavu typu HRY a CHLEB pro už jasně nazžhavenene voliče,kteři se dělaji hloupi doslova čumi co se děje a NIKDO se neodvaži zeptat, kdo bude ten stale větši vladou satanistů zcela zaměrně vyvolavany maras neomarxisticke moci menšiny podvodně ziskane de fakto fašisticke brzy jen policejni,moci řešit!

V současnosti nezbývá,hrozi totiž plná cenzura te joury z ANO bude lip, než zabetonovavat vědomi,že už nikdy nesmime volit ODS,KDU,TOP s jejich PIRATY,pod pry starosty STAN s jejich Policejnim statem ,brzy jednotek GEHEIME STAATSPOLZEI tj.tajne statni policie jako to bylo za fašistickeho Německa a to se holenkove neobejde bez tzv převychovnch taborů tehdy zvanych KONCENTRAKY!
KSH jsou prozatim jen Křesťansko Socialni Hodnoty tj Zakladni potřeby formulovane v Prgramu Narodni Zachrany PNZ a prosazovane nejen přednim farmařem panem SASINEM,kterych si nesmite všimnout nebot GŘ TV ovladjici pry cely tzv Parlament jako svou vrtuli, ho nesmi dat v TV dnes a denně a za to žada po pry té vladě zla dalši zvýšeni poplatků za TV a novinku,ktera tu ještě nikdy nebyla ŘADU milionů a to se zpětnou platnosti za praci přesahujici úsili pry i Pepy Goebelse !Nesmime se tedy
poučit z minulosti ,nebot voliči režimu vychazejiciho z gangsterismu občane prý na urovni myšleni Švejků, byli vybrani jako narod ,ktery je mistr světa ve skoku na špek aby byl vzorově vyrabovan ns dno a i to dno prolomil?!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.4 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Je to jednoduche - ktoremu zo superov skor dojde kyslik.

UA musi komplet vsetko dovazat. Zaroven vsak pri znizujucom sa mnozstve matrosu, na ktory su zvyknuti vojci UA sa cast vojcov musi preskolit na zapadne zbrane. Ak ma krajina mix zbrani, z ktorych je znacna cast nekompatibilnych - obrovsky problem so zasobovanim a logistikou. O strate najudernejsich a najvycvicenejsich oddielov v UA army uz netreba nic pisat.
Rus zjavne nedovaza nic. Tak ako UA ma za zadkom NATO, rus ma za zadkom cinana. Cinan sa sice tvari, ze vojensky rusom nepomaha, ale staci ak doda rusku linku na vyrobu nabojov. A doda gulky, nabojnice a strelny prach. Linka v Rusku to uz skompletuje a je to made in Russia :)
UA iste profituje zo satelitneho prieskumu zo strany USA. Len ten profit nevedia nejak pretavit v nieco podstatne.
Iste - strata municaku je neprijemnost. Nuz ale - zmenilo sa nieco ked Rusi prisli o kriznik Moskva? Alebo ked im potopili lode v Berdjansku? Nic sa nezmenilo - parny valec ide stale rovnakou rychlostou.

By som povedal, ze ekonomicko surovinovy monoblok Rusko Cina je nieco, co musi vojenskym planovacom v USA robit hlboke vrasky na cele.
Tym istym planovacom musi robit dalsiu vrasku stav EU, kde sice sa podarilo USA pomocou dolara doviest k poslusnosti a podriadenosti celu EU, ale ten vysledok ich asi nepotesil. Si myslim ze opat nieco planovaci prehliadli v planoch a takato EU je im na viacero veci. Ale vacsina z nich je na pritaz pre USA.

Uz sa velmi u nas nepise o osude diverzantov, co chvilu podpalovali v Rusku kde co. Mali tam take horlave obdobie. Dokonca sa s velkou slavou ukazoval do luftu vyhodeny zeleznicny most niekde pri Kursku? Belgorode?, ako UA dava rusom na budku. Most opravili do tyzdna a v ramci toho niekde v lese nasli pyromanov, co to sposobili. A ziadna dalsia infoska.

Predpokladam, ze na zaklade poctu kamier na Kryme dohladaju kto ze to im zrusil cast municie. Samotni chlapci z DRG mozno uz su za kopeckami, ale nik nezije vo vzduchoprazdne. Takze kontakty na Kryma maju o program postarane.

HIMARSy sa ukazuju ako neuveritelne presne. Ale... malo ucinne. Po troch uspesnych salvach nezlikvidovat most? Zaroven si rusi overili ze S400 vygumuje HIMARS ako taky, takze si z neho vrasky nerobia.
https://t.me/swodki/146655
A aj preto amici vicej HIMARSov na UA nechcu posielat. Ad 1 - nechcu si pokazit meno neucinnostou. Ad 2 - nechcu aby sa nejaky HIMARS dostal na polygon do Ruska :)))

Dnes som videl reportaz z obce Pesky. A stale si kladiem otazku, com ze to rusi komplikovane riesia cez artileriu?? Mesiace sa jebu a strielaju fcelickami (a nechaju sa ostrelovat fcelickami od UA) aby nakoniec udolali UA, rozomleli im betonove opevnenia a postupili dalej.
Jeden synchronizovany letecky koberec urobi za 10 minut to iste.

Průměrný počet slepic: 3.9 (8 hlasů)

na stránce Sakera je zajímavý přepis jeho rozhovoru s Michaelem Hudsonem. Mimo jiné tam reaguje na návštěvu Pelosiové na Tchaj-wanu, na postoj Číny a vlastně také na situaci kolem postojů obou států vůči Rusku.
Mimochodem na konci rozhovoru Hudson říká, že v příštích 10 letech by nechtěl být Evropanem....
http://thesaker.is/the-saker-interviews-michael-hudson-6/

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Takže opět odpověď Vidlákovi na včerejšek:

" Dávejte pozor na to, co si přejete Berrnarde. Mohlo by se Vám to vyplnit. Ne to vybombení, myslím, že ve vojenských plánech fakt nefigurujete. Ani v těch policejních. Ale ten Pinochett u moci by se Vám mohl vyplnit. Se všemi proprietami. Nejde si přát Pinocheta, který je protikomunistický a pravicový, protože on je ještě něco dalšího - nemilosrdný, tolerantní k vraždění opozice... Když si budete Pinocheta přát, dostanete ho celého". 

Potíž na vaší odpovědi, milý Vidláku, je to, že mi odpovídáte na úplně něco jiného, než se já ptal.

Takže znovu. Když budu já mít na nočním stolku fotku Pinocheta, nebudu se svými sympatiemi k němu tajit, což nedělám, měl by mě můj politický omyl někdo rozmluvit tím, že mi zničí majetek, na kterém je ale závislých dost lidí, kteří se mnou tento názor nesdilí? Potrestáte spolu se mnou i je? Rusko to přesně takto z mého úhlu pohledu dělá.

Průměrný počet slepic: 2 (4 hlasů)

Jsou to sami fašisti..Dejte si řict a vystavte na nočnim stolku fotku pana Putina,je to fešak a nebudete muset po denacifikaci republiky ani obracet kabat jak to bylo s vladou za Nemecka!

Dost se stale divim,že se nechate vy Sudetaci okradat o dvě třetiny platů těmi zločinnymi čechůny,když vedle za hranici mate ten Socialni stat!Napsal by jste radši prosim co si pod nim představujete?
To by bylo aspoň živo a co děla ted ten Pinočet to je taky mona zajimve!No vůdce řekne a my nasledujem!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.6 (5 hlasů)

Pane Bernard.
Když to čtu mezi řádky,tak za jméno Pinochett,lze si domyslet i jiné jméno.

Zatím bez slepic

Berrnarde, dokud ho máte na nočním stolku, tak je to každému jedno. I Putinovi, Ale jak ho začnete dávat do ústavy, jak tam přidáte i vstup do NATO, jak se stanete prezidentem a začnete mluvit o jaderném statusu, tak se pak nesmíte divit. Ostatně Shaddám také mluvil o tom, že ropu bude prodávat za eura a už mu tam Amík vlítnul. Shaddám si nedával do ústavy jadernou bombu, ani nechtěl vstoupit do Varšavské smlouvy. Stačilo jen zřídit bagdádskou burzu na iráckou ropu. Tak jednoduché to bylo. 

Takže na nočním stolku si mějte co chcete... skoro každý chlap tam má obrázek nějaké kurvy. To se snese. Ale kdybyste se náhodou stal prezidentem, tak nedávejte ústavní návrh, že si bereme z Augusta příklad. Nedávejte tam nic o jaderných zbraních a ani tam nedávejte nic o odchodu z EU. Ono by se to těm mocnostem mohlo zajídat. Ale to za chvíli všichni uvidíme. 

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Právě o to jde,co se ještě nestalo.
Jak sledujeme,USA přitvrzuje děj,nebo-li stupňuje tlak a nelze přehlédnout,čím dál tím větší zapojení do války s Ruskem na Ukrajinském území.Jinak řečeno,jak ochabují Ukrajinští vojáci,tím víc dávají o sobě vědět USA.Už dříve na diskusích se psalo o velkém počtu zásobovacích letadlech co přistávají na Ukrajině,takže tam muselo být hodně vojenského materiálu z USA,co se teď postupně objevuje.
Pro mne je to zásadní,absolutní většina Ukrajinců byly podvedena,co známe i tady a tohle změnit bude těžké.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

jů, já jsem napsala

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

přeciž jej již uznejme za dobrého taktika a toho tam za pomstychtivce. A nebo Oskara. Vystavil by si jej v obýváku na skříň a ten tam by se zasejc povznesl nad tamtím označkováním, čestně by neměl pak už s kým bojovat a američané, vida, že to celý svět (totiž malinkatá částečka celého zbytku světa) sleduje, začali by s tím tamtím mluvit jako by nic... Nicméně článku dávám po slepici za to, že Vidlák klesá na mysli a hází všechny války do jednoho pytle, ačkoliv...

Průměrný počet slepic: 1 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

že se změnil tlak a je po všem? 😁

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

Jo, stále registruju změnu tlaku. Ale samozřejmě registruju taky snahy, aby se vše vrátilo zpátky. Tlak na ofenzívu, tlak na eskalaci. Čím víc klesá podpora ukrajině, tím větší je tlak na to to nějak vybičovat. V této chvíli bych ale řekl, že trend nepřetlačili, i když se snaží. 

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)