Šestnáct procent ostatních

Autor

Viděli jste nový průzkum voličských preferencí od SANEPu? Určitě ano, veřejným prostorem to docela zarezonovalo. Hnutí ANO má podle něj 33%, ODS na druhém místě má 13%, Piráti a SPD mají kousek přes 9%, PRO má přes 6% a zbytek by se do sněmovny nedostal. Leckdo už se k tomu vyjadřoval, já osobně jsem k těmto průzkumům spíše skeptický, takže nebudu sčítat procentní body jednotlivých koalic a jásat, že ANO, SPD a PRO mají dohromady skoro padesát procent a Pětikolka má sotva 35%. Do voleb je ještě daleko, dokonce i do případných předčasných.

Zde máte obrázek:

Ovšem trendy jsou jednoznačné… Vítek Rakušan si zřejmě už neškrtne, protože si nedovedu představit, že by Piráti byli znova tak blbí a vzali je do koalice, kde by byli zase překroužkováni. A pokud budou pirátští marketéři vykřikovat, že nejlepší pro naší budoucnost je sebrat důchody těm starým co tu „nechali spálenou zemi“ a dali to mladým, tak bych řekl, že Bartoš si už ve sněmovně taky nezařeční. O Svetrové Dvousvetrové a Lidovcích ani nebudu mluvit.

Navíc platí dávné pravidlo, které zavedl bloger Vlk. Pokud bude mít ANO, PRO a SPD stojedničkovou většinu, všichni libtardí demokrati rázem zapomenou, že Andrejko je vtělené zlo a agent Bureš a raději se obětují, aby nešel do koalice s populisty a proruskými zrádci. To najednou bude medových řečiček… ČSSD by mohla mluvit. ČSSD vládla, pokud měla s komunisty ve sněmovně většinu. Pak se vždycky našlo dost demokratů do koalice ochotných. Teď to bude naprosto stejné, o tom není třeba si dělat iluze. Takhle si libtardi udělali pochod institucemi. Postarali se, aby byli v každé vládě. Nezapomeňte na to, oni umějí svoje očerňování Zemanů, Paroubků, Topolánků, Nečasů, Sobotků i Babišů zapínat a vypínat podle potřeby a pravdoláskaři u televize jim to žerou.

Proč to všechno píšu…

Včera v diskusi na fejsbůku zazněl vyčítavý komentář, že pořád mluvím o sjednocení opozice a přitom skutek utek, protože si stejně každý kope na svém písečku a já to v lepším případě přehlížím a v horším dokonce přímo kolaboruju s někým, kdo se jen chce vyšvihnout nahoru.

Přátelé, to je ovšem základní omyl. Já se nesnažím sjednotit OPOZICI. To je zcela nereálný nesmysl. Nikdy u nás nevznikne žádná komunisto – trikoloro – okamurovsko – rajchlovsko – babišovsko – Svobodno – Realisticko – Přísahové Občanské fórum. I když jsem v mnoha věcech stále ještě idealista, tak v tomto ohledu jsem brutální pragmatik. Nic takového prostě není možné a ani nikdy nebylo. A i kdyby se ukázalo, že všichni milují Vidláka více než sebe samotného, i kdyby se u mě všichni přejedli špeku, popili portského a podepsali takové spojení, nejspíš by nebyli o moc silnější, než je dnes hnutí ANO. Možná dokonce by byli dohromady ještě slabší.

Nejzákeřnější otázka před volbami je, s kým by ta či ona strana šla do koalice. Na to se prostě nesmí odpovídat, protože vždycky je to špatně. Ať odpovíte cokoliv, vždycky budete mít segment voličů, kterým to bude vadit a prostě vám to nehodí. Dělat koalici, to je vždycky ošemetné a skoro vždycky to znamená, že silnější pohltí toho slabšího. Podívejte se na jmenovaný průzkum, jak jsou na tom TOPka a Černoprdelníci… Nebo jiný příklad – podívejte, jak hladce si Andrej Babiš přebral voliče ČSSD, aniž by se s nimi musel spojit v jedné straně.

Opozice je mnohem silnější, když tvoří jednotlivé strany, které reprezentují určité proudy voličů. SPD bude vždycky jiná než ANO a Jindra Rajchl není totéž, co Okamura.

Je samozřejmě v našem zájmu, aby tyto strany po volbách dokázaly utvořit koalici, protože si navzájem budou alespoň trochu věřit a nebudou mít mezi sebou neřešitelné rozpory. K tomu se samozřejmě snažím dle svých možností přispívat a pokud někde neřešitelné rozpory budou, budu o tom psát, protože to snižuje budoucí možnost nějaké změny v této zemi. Kdo není součástí řešení, ten je součástí problému a pak je lepší, aby vůbec nebyl. V současnosti i vrabci na střeše cvrlikají o tom, jak moc rádi se mají Okamura s Babišem… před volbami to pro mě bude velmi prioritní téma, ale teď je to předčasné. Ještě je dost času, aby se z mizerných vztahů daly udělat korektnější.

Já se nesnažím sjednotit OPOZICI. Já se snažím sjednotit ALTERNATIVU. To je prosím těch 16% hlasů schovaných pod kolonkou „Ostatní“. To jsou ti, kteří mají podle tohoto modelu zase velkou šanci prodloužit Fialovi mandát. To jsou ti, kteří nechtějí volit menší zlo a volí dobro, které propadne a díky tomu vyhraje to větší zlo. Pochopili? Já se snažím o to, aby opozici nepropadaly hlasy.

Při minulých volbách propadlo milion hlasů, které by to Fialovi nikdy nehodily. A tak se stalo, že si půlku vzal Babiš a druhou půlku Fiala. Tím získala pětikolka těch osm poslanců navíc a fakt by mě zajímalo, jestli si někdo zde pod článkem troufne říct, že je lepší, když vládne Fiala, než kdyby vládl Babiš. Bez ohledu na všechny námitky vůči němu.

Teď vidíte, že v případě předčasných voleb by se situace mohla v bledě modrém opakovat… Pětikolka si zase seskládá nějaké ty koalice, díky kterým libtardům nepropadne ani hlas. A na opozici bude Vidlák zase marně apelovat, že nejdůležitější je, aby žádný hlas nepropadl a proto je nutné volit ty, kteří mají šanci se dostat do sněmovny a ne těšínská jablíčka. Zase budu mluvit o menším zlu a zase budu poslouchat, že kdo volí menší zlo, ten volí také zlo… a zase se budu dívat, jak díky přepočtům hlasů přijdou k moci cenzoři, tyrani a neschopní hospodáři.

A to prosím je situace lepší než při posledních volbách. Už máte na výběr ze tří stran. Minule jsem říkal, že se do sněmovny dostane jen Babiš a Okamura. Všechno ostatní jsou vyhozené hlasy. Teď jsme na tom líp. Do sněmovny se dostane PRO, SPD a ANO. Máme o stranu víc. Ostatní jsou na tom bohužel nejspíš ještě hůř než předtím a dost mě mrzí, že to tak musím říci. A SPD bude muset svoje pozice potvrdit příští rok v ojrovobách… bohužel si dost uškodili nezvládnutou koncovkou prezidentských voleb.

Já budu až do voleb pracovat na tom, aby kolonka „ostatní“ byla co nejmenší. Buď ať se tam najde někdo, kdo se do sněmovny dostane a nebo aby co nejvíc lidí pochopilo, že nemá cenu volit ty, kteří se tam stejně nedostanou i kdyby měli pod obleky andělská křídla. Budu pořád psát o menším zlu a budu se snažit, aby ti, co se do sněmovny mohou dostat, měli tak dobré vztahy, aby neměli chuť jít dělat koalice s ODS nebo Piráty, ale věřili si navzájem natolik, aby do společné vlády šli i přes hnojomety velkých médií a nenechali se otrávit.

Budu se snažit pracovat na tom, abychom měli co nejlepší alternativní média s co největším dosahem, která s těmi pravdoláskařskými budou hrát stále rovnocennější hru. Až jednou bude nějaký americký ambasador vysvětlovat Rajchlovi, že ho nechá v České televizi zničit, aby se mu náš český Trump mohl vysmát a říct, že je mu úplně jedno, co o něm natočí na Kavkách, protože hned následující den se celý národ dozví, jak to bylo doopravdy…

Všichni máme do voleb právě tyto tři úkoly:

Musíme se snažit, aby propadlo co nejméně hlasů, protož přesně tohle udělala pravda a láska. Jim nepropadl ani jeden.

Dále se musíme snažit, aby opoziční strany měly po volbách dost chuti udělat koalici. To je také to, co udělali libtardi. Byl to tlak Milionu chvilek a dalších, že se pětikolka dala dohromady a udržela se. To je ten důvod, proč byste měli přijít na Václavák i když si myslíte, že demonstrace současnou vládu neshodí.

A do třetice se musíme postarat, aby naši lídři nepotřebovali Českou televizi, ale aby měli dost prostoru pro svojí prezentaci u nás. Abychom sami měli dost sil na veřejnou debatu i zpětnou vazbu pro politiky. Musíme mít vlastní instituce a podpůrné struktury. Čím víc toho zvládneme, tím lépe budeme připraveni a tím spíše to po volbách dopadne pro nás dobře.

Jasné?

To je Vidlákův program, tohle Vidlák dělá, tohle Vidlák dělat bude.

 

 

 

 

 

 

 
Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (205 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Nebo si poçkate na směrnici EU k vytvoření Evropského elektronického pasu potřebného pro měnuu a vyrabování vašeho majetku CBDC.

Doufám že každý ví ,že z vás budou opravdoví BIDNICI a pan Reichl vás chce mít k tomu pečené vařené.Nase vedení odmítá dovolit prodat naše data a proto se nemuzeme dostat na jeho program ,ale mužeme ho tady probrat když budeme na to sjednocení.
No ni?🚴😪

Průměrný počet slepic: 3.5 (15 hlasů)

Budou čekat, na svatýho dyndy kydálystu a až nebude co brát, půlka blboňů bude dělat ukrajánky v bavorsku nebo ve španělých. Ve volném čase nám sem budou posílat videjka jak u nich demonstrují místní blboni, keří pak utečou do emeriky, někeří tam napíšou i knížky nebo tamní ústavy, jak bysme se jako otroci měli demosgráticky chovat, a jiní zdrhnou kam jim bude stačit konto, přepravní korporátní lístek.

Průměrný počet slepic: 2.5 (16 hlasů)
Trvalý odkaz

Nebo si poçkate na směrnici EU k vytvoření Evropského elektronického pasu potřebného pro měnuu a vyrabování vašeho majetku CBDC.

Doufám že každý ví ,že z vás budou opravdoví BIDNICI a pan Reichl vás chce mít k tomu pečené vařené.Nase vedení odmítá dovolit prodat naše data a proto se nemuzeme dostat na jeho program ,ale mužeme ho tady probrat když budeme na to sjednocení.
No ni?🚴😪

Průměrný počet slepic: 2.1 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

ale mně to přijde, jako úmyslný boj dřevěným mečem proti kovovému.
Poté, co minulé volny vyhrál péťikolce Rychetský, vytvoření koalic a hodně přes milion propadlých hlasů, bych čekal použití této taktiky i na druhé straně. Pokud to dobře čtu, tak už teď je jasné, že na to nedojde. O úspěchu ve volbách má rozhodnout naše disciplinovanost spojená s křišťálovou koulí předem ukazující kdo projde a kdo ne ? Neměli by snad ti politici prokázat svoji schopnost jednat již PŘED volbami, vytvořením koalic, aby hlasy nepropadly ? Je opravdu fér nechávat to na nás ? Je to to, čím si chtějí získat naši důvěru ? Pokud si ji nezískají, tak se bude zase házet ze zoufalství, hlasy budou propadat.
Já nevěřím, že nikdo nepůjde se STANem, dostane to třeba Spolu jako stranický úkol, nebo jak se tomu dnes říká, od loutkovodičů.
Já neveřím, že jim propadnou hlasy.
Já nevěřím, že se kvůli šlapání po důchodcích mladí voliči odkloní od Pirátů, spíše naopak, jakkoli je to smutné.
Nechci propadat naprosté skepsi ani rozsévat malověrnost, tak raději nepíši, čemu začínám věřit.

Průměrný počet slepic: 4.8 (51 hlas)

Politiky nigdo nepotřebuje, je to banda drahých herců, tlučhubů. Nechcu slyšet žádnej jejich názor. Mají se sečíst potřeby obyvatel, nejlépe od našich rodičů, že? Sečtené potřeby se hodí na stoly k vyřízení. Hotové.

Pak se bavme esli malej Benda, Fiala nebo Rychecký nebo Pepek z hradu by byl schopen zařídit plnění potřeb k naší spokojenosti na účtenky a gdyž né, tak čau. Su přece demokrad, né? Muheeeeee

Průměrný počet slepic: 3.1 (20 hlasů)

Sasine, nápad dobrý, to NIKDO asi nerozporuje, ted musíš napsat to "B"! KDO, to sepíše a KOMU doručí!! Vo tom, je celá zdejší diskuze. Rajchla ne, Babiše, ne a další a další NE! Tak nezbývá, než dobré nápady hodit do hajzlu a do volební urny pětikoilku! K tomu, tady spějete mílovými kroky. jste fakt podivní. Hovno v ruce a machrujete tady všichni, jako byste měli Posl. sněmovnu v kabeli. Už se vzpamatujte, jste k smíchu, ale k tomu tragickému!!!!

Průměrný počet slepic: 4.6 (16 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

No jo, včera sem si poslechl todle. :-) Věřte nebo ne, dokud nebude chápáno to A, tak Bé a bé a béééé..
https://www.youtube.com/watch?v=ORS0EPRdFeY

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Konečně nějaký pořádný návod, jak se vymanit z toho marasmu u nás a možná i na celém světě. Předpokládám, že původním autorem je samotný Aštar Šeran, který k nám takto promlouvá skrze orákulum. Jen mi není úplně jasné, co se rozumí potřebami obyvatel a kdo by tyto spotřeby měl sčítat. A zejména mi nedá spát otázka, jak přesně by měl probíhat ten proces "vyřízení" někým sečtených potřeb. Nešlo by to trochu rozvést pro nás neosvícené? Děkuji Milkman

Průměrný počet slepic: 4.4 (8 hlasů)

Miki, odpovědi, se NEDOČKÁTE. Utopie i když líbivá, NESPLNITELNÁ.

Průměrný počet slepic: 4.5 (6 hlasů)

No tak pokud je jasná základní teze, nevolit zástupce, ale volit přímo potřeby ( požadavky ), tak mechanizmus už nedá tolik práce. Jen chtít, ale blboni chtějí nadávat svým navoleným zas-tupitelům.

dojít k výsledkům by se dalo několika způsoby. Každý by volil čísla registrovaných potřeb jako ve sportce. Nebo to maj sáskaři na zápasy, ale nevolil by se ten cirkus, ale ty potřeby. Mohlo by se to rovnou sečítat na internetu, veřejný portál a seznamy pod sebou palcovaných potřeb (tedy požadavků).
Každej blboň jednou denně by mohl palcovat co chce, nebo jako u sipa si dá trvalý příkaz. jak prosté, ni. Jen chtít a přestat nadávat. Že to nemám už dávno udělaný, zaplacený, no dyk.

Jak registrovat potřeby. No tak úřadů máme plnou prdel, něgde gde se to právoplatně napíše a pak se to z teho místa objeví v centrálním seznamu potřeb. Třeba na ÚP, to je takovej otrokářskej ouřad, nebo na radnici, na ppoště gde se dá notářsky ověřit a ták,... Eště stíháte?

A co z teho jako bude, že.. No každej den blboni budou palcovat ty svý potřeby, každej podle svý blbosti a měsíčně se to uzavře. No a koncem roku by se vypočetla totální uzávěrka všeho co si lidi navymejšleli a co navolili a z teho by byla panečku naše ÚSTAVA. ČILI SILVESTRA BYSME MOHLI PŘEMENOVAT NA ÚSTAVU. Zapilo by se to, každej by věděl co v ústavě je, a každej by jí rozuměl, nebo myslíte že už ne? Že už by to nedali?

A fšiměte si změny paradigmatu. Nejdříve bysmě věděli, co se má dělat a pak na to hledali nástroje. Muheeeee

Ale nebojte se, bude se dál nadávat...

Průměrný počet slepic: 4.2 (6 hlasů)

Sasine, jste roztomile úsporný,,cha ..Někdo, nejspíš blboň, NĚKAM, KAM ? napíše, své potřeby, NĚKDO, KDO ? prostě někdo, to dá do Ústavy, NĚKDE, KDE, úřadů máme,cha,se to sepíše a NĚDKDO, nám ty potřeby uspokojí. Nepotřebujeme NIKOHO, NĚJAK, se TO udělá! Za břicho, se popadám, jediný NĚJAKÝ, JAKÝ stát na světě, s NĚKÝM, kdo TO udělá,cha,chá, jako vtip, dobrý, jako vážně, tragedie. Alespoň. dle mne.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zkuste ajo Zelenou knihu od Kaddáfího.

Zatím bez slepic

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

Přídopotek:
Ve volbách potřeb se volí, řeší a plánuje všechno, ale rozhodují o tem všichni nebo ti keří chtějí.
Můžou si zvolit ředitele továrny, obce, kraje, ale potřeby budou plnit jen ty, keré si přeje lid. Tedy i VY.
Může být i klidně nějaký senát moudrých, keří budou celé věky mudrovat, ale nebudou rozhodovat, páč všechno řeší volby potřeb.
A lidi mají ve skutečnosti obrovskou moc gdyž dají hlavy dohromady.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

A gdyž to lidi nepochopí, vymřou, páč režim a technokratickým týlem a všemocným rozhodováním o otrocích nemá pro své odpůrce žádné slitování. Zkuste najít nějaký film o budoucnosti, gde se budou mít lidi dobře.....

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Sasine, lidé ,když tu Vaši fantasmagorii nepochopí, vymřou, cha, no nevymřou,byli tu a budou, přes všechny věrozvěsty. Představte si.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

Já si myslím, že sasinovy popisy splňuje rodové nebo kmenové uspořádání.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

Aja si myslí, že gdyž bude volit hodné kolaboranty s cizí mocí, keří budou spolupracovat na vládnutí hodné cizí moci, že to není její eufemistické sluníčkové království. Myslí si, že gdyž zvolí hodné , fousaté a sympaťácké kolaboranty na moci, že se o ni budou zajímat, jenže Československo je rozkradeno na padrť, těch pár tisíc zbohatlíků, co si přivlastnili co bylo původně společné to nezachrání igdyby chtěli a herci potáhnou dycky tam gde jim režim nasypá. Tak je to. Prostě přes volení zastupitelů, bez teho aby měly plné stoly hotových nachystaných potřeb se nehneme z místa a harpagondechujci nám pak eště prodaj provazy, na kerých se blboni budou z nešťastné lásky k podvodníkům věšet.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

a rádi se perou mezi sebou ostrými myšlenkami a když dojdou domu brodic se po kostky ve vlastní krvi.zjisti,,že jim banksteři sebrali střechu nad hlavou a budou je nutit tomu štastne tleskat,neboť ohlupeni panem GR televize tak ten je bije mamutí kosti po kedlubnach a oni se tváří ßtastne a spokojeně, čímž bude dosaženo cíle NEOmarxistu konec japonec fertig💥🇨🇿!
No ni ?

Průměrný počet slepic: 3.9 (9 hlasů)

máš sice rozumný názor, ale stejně o něco více se ztotožňuji s viděním Vidláka.

Průměrný počet slepic: 4.3 (8 hlasů)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

já neříkám že na demonstraci nepojedu.
Jen si myslím, že by politici oposice/alternativy měli vytvořit předvolební koalice, obávám se že až uvidí koalice libtardů bude pozdě na vyjednávání a přihlášky.
Že nejdůležitější je přechod váhajících a budoucích váhajících k oposici/alternativě. Vidlák naprosto správně píše, že u nás je násilí konec, ale ono není dobrá ani nálepka prázdných křiklounů. A tu média po blokádě použijí, pokud zase nenastane nějaká daleko horší věc, ať už díky provokaci či nějaké popelkovině.

Průměrný počet slepic: 4.5 (10 hlasů)

Bingo, ale NESPLNITELNÉ. I dle mne, je PRVOŘADÉ ODSTRANIT TUTO VLÁDU. To ostatní, se může probírat a probírat a probírat,ale až bude pětikolka v hajzlu. NIC není důležitější. Pokud, to alternativci nepochopí, je to marnost každého, kdo se chce pokusit, vést tuto zemi o kousek líp.

Průměrný počet slepic: 3.7 (7 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

že nikdy není tak špatně, aby nemohlo být hůře. Teď je nejhorší vyhlídka, že péťikolka tu bude do voleb za dva a půl roku. A teď horrorový scénář. Vládu se povede do půl roku svrhnout, přijdou za rok nové volby. Na straně oposice/alternativy nebudou koalice, hodně lidí vyhodnotí péťikolku jako nejmenší zlo, propadne hlasů jako minule. To by znamenalo pět let do dalších voleb místo dvou a půl teď.

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

Stahujete gaťa a brod v nedohlednu. Tak, se nevítězí, takhle, teda NE. Už, si to uvědomte, že výhra je to, co spojí a koalice poté, jinak, tady mlátíme do klávesnic a pětikolka ksichtem Fialy, se nám směje. Právě pro to věčné remcání!!!!!!!!!!! Už je třeba, s tím přestat nebo se na vše vyprdnout. NIC jiného, už v batohu nadějí NENÍ,NEN9Í!! Uvědomte si to, už teď ,je pozdě!

Průměrný počet slepic: 3.9 (9 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

neříkám že na demonstraci nepůjdu.
Nechci být hnusný, ale myslíte že to výhra nás spojí jako nás spojila v 1989, kdy dokonce změnu chtělo více lidí než dnes ? I tehdy došlo na můj vrozený pesimismus, kdy první trhliny jsem spatřil v náhradě hesel "Dubček na Hrad" a definitivu mému názoru dal Venca flaška flagrantním účelovým porušením 48mi hodinové karenční lhůty před volbami v 1990.

Průměrný počet slepic: 3.7 (7 hlasů)

Taky si myslím, že před volbami udělají cokoliv, aby pokračovali v oblbování nerozhodnutých.
To jim jde dokonale, v tom mají praxi - už vědí, že jim u naivních či hloupých projde úplně všechno - i to,
že hlásání čehokoliv před volbami se mávnutím proutku po volbách promění v pravý opak a nikomu z nich to nevadí.
Drží Spolu silou koryt, opájejí se mocí, a i kdyby tomu dali název "Spolu pod STAN", budou to chtít udržet za každou cenu.

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

Tak nenechat propadnout někdy za dva, tři, čtyři roky ten milion hlasů ministran jájistů.
Říkal jim už Okamura, dejte hlasy nám SPD, vaše se propadnou. Ne a ne a ne... Jediný pocit mám, že ta Trikolora a ostatní jsou nasazení bruselští v pláštíku odporu. Trikoloře jsem možná křivdil. Ale uvidím, co bude dělat dál.
Pětioligarchisti se po měsících handrkování domluvili, poněvadž povahově jsou téměř identičtí! Peníze, moc, loupeže...!
Ano, proč PRO nechce ani hosty z jiných spolků a přitom si vezme na tribunu mizenýho tlachala z odborů, které za kovidové totality nehnuly palcem u nohy?! Na férovku bych řečníky požádal o formát jejich projevu a pak je buď připustil k mikrofonu nebo řekl: "Nezlobte se, tohle tam nechceme."
Jestli Reichel tak nenávidí ty komunisti, nevadí mu komunistický bolševický prokurátor na nejvyšším justičním žebříku?
Jestli Reichel tak nenávidí ty komunisti, nevadí mu komunistický bolševický záškodník prezidentem České republiky 33 let po sametovém puči mladobolševiků?
Tak, jako to nevadí nynější hradní klace a jejím voličům?
Ještě jsem neslyšel a nečetl, co a jak bude dělat PRO, pokud se dostane po příííštích volbách do sněmovny.
Kdo mně to řekne?

Průměrný počet slepic: 4.1 (8 hlasů)

Myslím si, že v demokracii musí být možnost, obzvláště při nefunkčnosti velkých stran, aby vznikaly jiné nové strany.
Udělal jste mi radost že nejsem sám, komu přišel odborář na tribuně zcela tragický.

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Bude mezi ními místo pro rozvinutí vaší fantasie ,jak asi dopadnete když s vámi bude zsametat ta tlupa ASOCIALNICH SATANISTiCkYCH mocipánu tak dlouho,až uvidíte všechny svaté💥!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.8 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Ti „Ostatní“ by mohli už snad pochopit, že pokud Fialovi umožní prodloužit si mandát
a jejich hlasy propadnou, zůstanou už napořád pouze a jen těmi uremcanými „ostatními“.
Lež a nenávist převlečená za „pravdu a lásku“ jim v tom případě za to bude vděčná.

Průměrný počet slepic: 4.6 (26 hlasů)

Rajchl:

Nový manuál české vlády pro boj s vysokými cenami:

- pro potraviny do Polska
- pro benzín na Slovensko
- pro plyn do Maďarska
A pro neutralitu a racionální přístup k ukrajinskému konfliktu do Rakouska.

Pak je tady alternativní řešení - dostat tuhle vládu ze Strakovky a poslat na ministerstva lidi, kteří svoji práci umí.
Pak už budeme mít vše potřebné tady u nás.

Průměrný počet slepic: 4.7 (32 hlasů)
Trvalý odkaz

Babiš je srab A PŮJDE RADĚJI S ODS NEŽ S OKAMUROU.

Dále je třeba si říct, že černoprdelníci a pekarová se opět spojí s ods a možná i stan půjde do takové koalice, takže piráty potřebovat nebude...

Průměrný počet slepic: 4.4 (24 hlasů)

Babiš není pro nás, skutečné Čechy a vlastence, opravdu žádnou výhrou. Jenže, stojí v čele nejsilnější politické strany a je nutno jej brát jako silného hráče, který je skutečně pro nás lepší volbou, než ta šmejdská Fialovo-ukrajinská vláda.

Průměrný počet slepic: 4 (21 hlas)

Basbiš není srab, je na rozdíl od Mstitelů, cha, chá, REALISTA!!!! Proto, má za sebou 33% lidí as vy mstitelé a vlastenci, Bože, to se směju, až se za břicho popadám, máte za sebou NULU!!! Velkou NULU!!!!!!

Průměrný počet slepic: 3.6 (14 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

Cha chá, realista? Realista je u Macrona v nejvíc neomarxistické frakci vyjma Zelených?

A ještě se mu rozpadá strana a Macurové jdou s topákama

Průměrný počet slepic: 3 (9 hlasů)

In reply to by Mstitel (neověřeno)

Trvalý odkaz

Směju se, směju, Babiš 33%,TOpka 4%!! I po Ostravské zradě těch dvou kulíšků, Mstiteli, jste na srandu nejen mně, staré babce, ale asi všem. Cha..,tak dlouho, jste nechtěli Babiše,až jste dostali pětikolku. GRATULACE!! Tak, si to zopákněte s rajchlem a dalšíma, jste jen namistrovaná jelita, co se pasovala na soudce všehomíra a Satan, dle anči, se vám posadil do křesla a šafáří a šafáří. Jste, GENIALNÍ, gratulečka.

Průměrný počet slepic: 4.2 (13 hlasů)

In reply to by Mstitel (neověřeno)

Trvalý odkaz

Macurové jdou s topákama....?
No ať si jdou, ať se vytříbí ti zakuklení vychcandírové, krysy opustily loď...., a kdy?
No když tu vyhrála fialovo-ropušanova lež a nenávist! O takové není co stát, o deb.ly.

Průměrný počet slepic: 3.8 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

a nepomohou mu,ani staré londynske banky,které mu pujcily miliardy.Dyt ten chlap se chvástal ,že umí republiku řídit jak podnik a teď 3x prohrál volby.
On se nechce spojit s námi SV a nechce si dát do svých bobkových listú program PNZ a tak dost možná znovu natáhne bačkory a bude muset prodat majetek a uprchnout do vyhnanství a to bude tak jediné cely výsledek !?Ať přijde mezi nás a my mu vysvětlí e,kde hraje muzika.
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.8 (18 hlasů)

ančo, už se vzpamatuj! plkáš tady o něčem, o čem NIKDO v tomto státě neví, že TO existuje!! Mluvíš jazykem, kterému NIKDO nerozumí, napiš nějaký odkaz, KDE a jAK a KDO vůbec tvoří, tvůj tvoje KHS, kolik vás je ,kde se dáte kontaktovat a nepiš hlavně furt to směšné, "no ni", shazuješ tou pitomostí vše, co píšeš.

Průměrný počet slepic: 3.1 (15 hlasů)

Tak tedy zkuste rozebrat jako první,první postulat PNZ!
1.
Jak mi Kazatelece Sociálních Hodnot tj KSH pomoct instalovat nový režim,kde NEPUJDE tak lehce vykrádat dvě třetiny přijmú všech domorodcu v republice a už tu jsou DVA návrhy ,kterých jak to vypadá jste si ve svém spravedlivém hnévu, jste si ani nevšimla a proto je tu podle vás basta fidli sebe mydlí!
No ni

Průměrný počet slepic: 3.5 (8 hlasů)

Anka, neodpovídáte na dotazy!! KDO, jste, KOLIK vás je, KDE sídlíte, jaký máte web, lidi, i když jsou někdy ovce, NEPUDOU za něčím, o čem ví prd a ještě to Vaše plkání o Satanistech, už je to únavné a NAPROSTO kontraproduktivní, Vaše výkřiky tady, Dejte kontakty, program, kde máte nějaký kontakt, jak, vás vyhledat, jinak, je to jak se Sasinem, O NIČEM!!!!

Průměrný počet slepic: 3.5 (11 hlasů)

Anka, já pro nikoho nepracuju, pracovala jsem tolik let, že by mě mohlo ohrát, pro NĚKOHO pracovat. Za to Vy, s tím Vaším Satanem, cha, jste asi zaháklá a začíná, se to na Vás podepisovat. No ni??? Ohlížíte, se často, ?cha......

Průměrný počet slepic: 3.8 (9 hlasů)

Tak tedy zkuste rozebrat jako první,první postulat PNZ!
1.
Jak mi Kazatelece Sociálních Hodnot tj KSH pomoct instalovat nový režim,kde NEPUJDE tak lehce vykrádat dvě třetiny přijmú všech domorodcu v republice a už tu jsou DVA návrhy ,kterých jak to vypadá jste si ve svém spravedlivém hnévu, jste si ani nevšimla a proto je tu podle vás basta fidli sebe mydlí!
No ni

Průměrný počet slepic: 3 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

se svého času hodlal spojit i s Marťany, aby mohl vést naší zemi k zářným zítřkům. Zatímco, Fiala je schopen spojit se s jakýmkoliv zlem, jen proto, aby zůstal u koryta co nejdéle a škodil, českým občanům. Jojo, zlatí Paroubkoví Marťani!

Průměrný počet slepic: 4 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

o obskurnich alternativach nemluve.

Průměrný počet slepic: 1.8 (21 hlas)
Trvalý odkaz

ANNA z KSH....PNZ!

Dane Vidláku. Žádná krajnost nikdy nevyjde jako dlouhodobé řešení (myšleno "na věčné časy a nikdy jinak").

Části opozice (parlamentní i neparlamentní s tzv. volitelnými % + nevolitelní s opozičními názory dejme tomu 16%), pokud chtějí vyjít z opozice a chtějí řešit změnu ve společnosti, nejlépe změnu celého společenského systému musí společně, průběžně a trvale připravovat a realizovat onen PNZ, o kterém ANNA tvrdí, že je jasný a připravený. Já tvrdím, že je nutný, ale o jasném a hotovém plánu nechci slyšet, protože je z mnoha důvodů TAKTO neprůchodný.

Když si píchnu zrovna do Rajchla a tím zároveň Dane Vidláku do tebe, tak ostré vymezování se do drobečků zahrnutých do kolonky "ostatní", neodpovídá tomu, že nevěříte sociologickým průzkumům. Já jsem k průzkumům také skeptičtější, ale tak jak jsou předkládány jim věřím, věřím jejich určení. Vím, k čemu slouží a vždycky spolehlivě poslouží. K určení šedé volební zóně, co je průchodné a co ve volbách vynechat. Zatím to funguje dokonale. Vy podvědomě ty grafy potřebujete a využíváte.

Je zájem, aby "něco" jako PRO uspělo a potvrdilo postavení nejsilnějších. Je zájem, aby uspělo a nic neměnilo. Může se stát, že dokonce Rajchl uspěje a budiž mu přáno, ale bude hlídán, aby se podstata společenského vývoje neměnila. Je zájem, aby Drulák, Semín, Švihlíková a další byli slyšet, ale ne aby ovlivnili zásadně vývoj. K tomu musí sloužit udržitelné postavení skupin v kolonce "ostatní".
Tak se udrží zdání demokratičnosti, srovnáním cen vajec a elektřiny na úroveň zaplatitelnou podstatnou částí voličů je zajištěno udržení systému, který ani Rajchl měnit nemíní. Proto v Ostatních raději nebude jmenovat názvy stran a hnutí a ještě navíc konkrétní jména. Ta jména by mohla být v systému průzkumů dokonce nebezpečná pro další vývoj (ve spojení s ním).
Takže Dane, "ostatní" je v pořádku, názvy nezveřejňovat! Zbytečně nejmenovat a když ano, tak jemně, nebo ostřeji, podle vývoje, okopávat!!!

Průměrný počet slepic: 3.6 (8 hlasů)

S pobavením a zároveň s hrůzou pozoruji ze svého bunkru zvaného „80 –tiletý dědek“ hemžení na tzv. alternativní scéně. Uvědomují si všemožné vůdčí osobnosti od PRO, od KSČM, TSS, Přísahy, SPD, Volného bloku, ČSSD,ANS … když jmenuji ty poslední účastníky voleb, a že jich už jiných za 33 let bylo nepočítaně, že podporují hospodářský a politický systém který jejich voličům škodí? Aniž si to ti mnozí voliči (i těch vítězných vládních) uvědomují či chtějí přiznat. Vylepšit otrokářský, feudální, kapitalistický, či jinak závislý systém volbou jiného otrokáře, feudála, kapitalisty či jiného vlezdoprdelky či prospěcháře nelze.
Bavme se o systému, ne o režimu. Režim může být přijatelný nebo nepřijatelný po většinu v jakémkoli systému. Systém, jak ukázaly dlouhé dějiny člověka, je jenom špatný a dobrý – tedy pokud máme na mysli většinu lidí, ne jednotlivce. Systémy měnily a určovaly vždy vítězné velmoci, ne krčící se trpaslíci jako je Česko.
Resumé : demonstrovat nehodlám, hodím volební lístek komukoli z alternativy kdo mě zaujme (zřejmě zase spolehlivé opoziční a parlamentní /!/ foldynovské SPD), splním svoji občanskou povinnost, ale změnu v dohlednu nebudu očekávat. Protože kdyby volby nebo demonstrace mohly něco zásadního změnit pro většinu beze změny systému stejně by je zakázali nebo zfalšovali. Známe to z celé historie Československa od 1918 i Česka od 1993.

Průměrný počet slepic: 4 (11 hlasů)

Demonstrace je povinna , politicke ztrany jsou zkaza ,protoze demokraticky rozdeluji atomizuji..Ve prospech vrchnosti a moci a akademiku,rektoru Dvoraku...
Jenom celonarodni organizace Narodni jednoty se pocita a neco zmuze.

Průměrný počet slepic: 3.8 (5 hlasů)