Skutečná ruská propaganda

Autor
Štítky

Volání po míru nahrává ruské propagandě… Takhle nám to tvrdili. Rusko zahájilo nevyprovokovanou agresi proti mírumilovné zemi a je zapotřebí, aby za to zaplatilo. Celý svět se spojil proti Rusku. Západ dodá zbraně i peníze, spustí zničující sankce proti ruské ekonomice, Ukrajinci vyženou okupanty ze země a Rusko se rozpadne.

Všechny hlasy, že by to mohlo být jinak, byly hlasem ruské propagandy. Jakékoliv volání po míru, diplomacii a jednání, to byly notičky přímo z Kremlu. Jakýkoliv názor, že Rusko neprohraje, že je celý ten konflikt od začátku „nějaký divný,“ to byl důkaz poraženectví a kolaborantství. Rusku už brzy dojdou náboje, lidi, technika, čipy, jídlo, rakety, letadla, vrtulníky a lodě. Ruská ropa Putinovi na válku nevydělá. Ruský plyn nesmí do Evropy (pro jistotu odpálíme trubky), protože to Rusům sebere peníze, které sypou do armády. Každý, kdo tvrdí něco jiného, ten podlehl dezinformacím a ruské propagandě.

Takhle to říkali. Jakýkoliv střízlivější hlas byl umlčen a prohlášen za zrádcovský. Jakýkoliv jiný názor se dostal na hranu kriminalizace, kterou jsme tady u nás, jako obvykle, dotáhli nejdál.

A co mezitím dělala ruská propaganda? Inu, svojí práci. Šířila informace, že Rusko je slabé. Šířila informace, že Rusové nejsou schopní prolomit ukrajinskou obranu. Posílala do války padesát let staré obrněnce, nechávala několik dní stát desítky kilometrů dlouhé konvoje. Neříkala nic o skutečných záměrech a skutečných cílech. Nechala západní novináře, ať si vytvářejí domněnky, živila ty domněnky „důkazy“ o ruské neschopnosti, nevyvracela spekulace o mezinárodní izolaci Ruska, nevyvracela spekulace o Putinově zdraví. Nevyvracela vítězný ryk Ukrajinců, že osvobodili Kyjev i Charkov, nechali Západ si myslet, že osvobodili Cherson. Západ ať si skutečně myslí, že už brzy zvítězí.

Byla to ruská propaganda, která nechala Západ, ať se chytne do vlastní pasti. Ať vytvoří iluzi velkého vítězství, ať všichni papaláši řeknou věci, které už nepůjde vzít zpátky. Ať Zelenský řekne, že osvobodí celé území Ukrajiny i Krym. Nechali Bidena i většinu progresívních generálů, aby začali porcovat medvěda. Nechali západní média vytvořit iluzi velkolepé ofenzívy, která nemůže selhat, protože má nejlepší zbraně, nejlepší techniku, nejlepší poradce i nejlepší vojáky.

Ruská propaganda splnila svůj účel. Donutila tady na Západě prakticky všechny politiky, aby říkali „hop,“ i když nepřeskočili.

A pak, když mělo dojít na splnění slibů všech těch Fialů, Bidenů, Scholzů, Macronů i dalších, tak to skončilo masakrem na ruských minách. I s celou tou zázračnou technikou i zázračným výcvikem.

Jo, před dvěma měsíci byla ruská armáda plná ožralých mužiků, kteří utečou jen co uvidí prvního Leoparda. Žádný novinář tenkrát neříkal to, co dneska běžně najdete i v majnstrýmu – že některé ukrajinské jednotky ztratily 80% mužů, že Rusové dobře bojují, že jejich Lancety a dělostřelectvo jsou vážnou překážkou. Ani to nesměl říkat… Kdyby Seznam takový rozhovor pustil před dvěma měsíci, tak by to byla ta nejhorší ruská propaganda. Prostě to nemohli říct i kdyby chtěli, protože ne my, ale oni podlehli ruské propagandě. Rok tvrdili, že Rusko je na kolenou a nikdo neměl odvahu si přiznat, že se prostě spletli. Jejich vlastní aktivisti by je ukousali.

Jsme slabí, říkali Rusové. Stačí ještě vybrakovat jeden sklad. Stačí ještě dodat pár tanků… ano, už to jaksi demilitarizuje celou Evropu, ale už už to bude. Rusové jsou těsně před porážkou. Takhle se dělá propaganda. Takhle se dělá skutečná psychologická operace. Na bojišti se dneska nic utajit nedá. Takže se to musí udělat v hlavách generálů i veřejnosti.

Najednou i takový Politico píše, že USA nejspíš promeškaly tu nejvýhodnější příležitost na mír… Ano, už před rokem jsme to říkali. Dejte libtardům dost času, vždycky na to nakonec přijdou. Sice to stálo zničení celého státu a budou z toho dalekosáhlé změny ve světové politice, ale nakonec na to asi přijdou. Ukrajina bude zničená, statisíce mužů přišlo o život, ale už jim to začíná docházet.

Izolované Rusko si dělá summity s půlkou světa. Izolované Rusko bez čipů si klidně posílá sondu na Měsíc, izolované Rusko přesměrovalo prodej surovin na jiné trhy. Tak vehementně jsme kolem Ruska stavěli plot, až jsme ho postavili okolo sebe. Tak dlouho jsme chtěli, aby Rusové měli problém, až jsme ho udělali u sebe.

A nejde to vzít zpět… je těžké si najednou připustit, že Rus prostě chtěl vypadat slabě, aby nás donutil k věcem, které bychom nikdy neudělali, kdybychom si byli vědomi jeho skutečné síly. Zafungovalo mu to tak dobře, že Seznam sice přinesl rozhovor se dvěma americkými žoldáky, kteří řekli, že jejich jednotka přišla o 85% mužstva, ale museli dodat, že jsou optimističtí a že to určitě dobře dopadne… Tak určitě… když přijdete do bitvy a přežije to patnáct lidí ze sta, tak to je skutečně důvod k optimismu.

V očekávání brzkého vítězství se ukončily řeči o nepřípustnosti kolektivní viny… na Rusa se to uplatnit dá, ne? V očekávání brzkého vítězství se ukončil antikomunismus… Pávek už klidně na Hrad může, už to nebude zapotřebí… Rusům se to povedlo. Jakýkoliv střízlivý hlas je kolaborace… takže žádná šance na korekci chyb a zbožných přání. Všechno kromě drtivého vítězství je prohra. A drtivé vítězství nebude. Na Ukrajině nebude co obnovovat, nebude pro koho, nebude s kým a nebude proč. Země je zadlužená na sto let dopředu a jediná její záchrana je v tom, že změní prapor… což se mi zdá jako stále pravděpodobnější budoucnost…

Ne my, to Fiala podlehl ruské propagandě. Může se teď říkat, že když se zločinu dopustí vláda, bude potrestána celá vláda včetně jejích členů, protože to jinak nejde?

To naši novináři podlehli falešnému pocitu brzkého vítězství. To naše neziskovky zahájily hon na ty, kteří to s republikou mysleli dobře. Uvěřili, že Rusko je možné porazit. Že je možné se pomstít za dávná příkoří, že je možné se pomstít za všechny jejich domnělé i skutečné hříchy. Uvěřili, že spolu s USA to dokážeme. Uvěřili, že na tom zbohatnou, že je pokryje alespoň odlesk slávy…

Teď se probouzejí a zjišťují, že jim z rukou kape ukrajinská krev a nic jiného nemají. Jak asi budou vypadat články v majnstrýmu za měsíc? Budou psát to, za co by je dneska ještě ukousali? Inu, takhle to je, když podlehnete ruské propagandě o slabosti.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý kdo pošle dar alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat moji knihu. Kdo pošle alespoň 200,- Kč, může si stáhnout audioknihu.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (362 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Bývalého inspektora Americké komise pro odzbrojení zřejmě nemusím blíže představovat, je zdejší komunitě známý díky svým článkům. Jeden, jeho poměrně čerstvý článek předkládám. Docela ladí s Vidlákovým úvodním článkem.
 

Realita pro NATO a Ukrajinu

Scott Ritter, 21. srpna 2023

V kultovním klasickém filmu z 90. let nazvaném "Bolestná realita" (Reality Bites) je ikonická scéna, v níž Leilaina, kterou hraje Winona Ryderová, pronáší hodnotící projev. "Co budeme dělat teď?" ptá se, než naváže ještě trefnější otázkou: "Jak můžeme napravit všechny škody, které jsme si způsobili?"
Na své otázky pak odpovídá prostým "Nevím".

Když sleduji, jak se představitelé NATO a Ukrajiny snaží pochopit realitu situace, v níž se ocitli, když dlouho slibovaná a tolik očekávaná protiofenzíva naráží na ruskou obranu, která se ukázala jako neproniknutelná, okamžitě se mi vybaví Leilainina slova.

    Ukrajina vyslala do bitvy o záporožskou vesnici Rabotino poslední strategické zálohy v čele s elitní 82. leteckou výsadkovou brigádou. Zde, na polích, která se vlivem válečných podmínek stala úhorem, byly nejlepší ukrajinské bojové síly vyhlazeny ruskými obránci, kteří se odmítli vzdát. Na základě zkušeností stejný osud čeká i přední jednotky 82. brigády.

Rusko si mezitím ponechává neangažovanou rezervu více než 200 000 čerstvých, dobře vycvičených a vybavených sil, které se chystají zapojit do boje. Až budou nakonec nasazeny, bude mít Ukrajina nedostatek prostředků potřebných k odražení jejich útoku, což bude znamenat vrcholný okamžik ruské kampaně, jejímž cílem je dosáhnout zhroucení ukrajinské schopnosti svádět rozsáhlé pozemní boje.

Realita se stává skutečností.
Situace se stala tak zoufalou, že Stian Jenssen, náčelník štábu generálního tajemníka NATO Jense Stoltenberga, se z norského zázemí vyjádřil, že řešením pro ukončení konfliktu s Ruskem "by mohlo být, že se Ukrajina vzdá území a dostane za to členství v NATO".

Ale i zde Jenssen blouznil. Zatímco realita diktuje, že Ukrajina nikdy nezíská zpět svá bývalá území Chersonu, Záporoží, Doněcku, Lugansku a Krymu a že nejmoudřejší volbou by bylo připustit nevyhnutelnost ruského vítězství a zároveň se vyhnout potenciální ztrátě ještě více území. Jenssen zřejmě zapomněl, že jedním z hlavních cílů ruského rozhodnutí zahájit speciální vojenskou operaci bylo zabránit Ukrajině ve vstupu do NATO.

Pouze někdo zcela odtržený od reality může formulovat scénář, podle něhož má Rusko ustoupit v otázce, která je spojena s jeho existenčním přežitím (tj. rozšíření NATO na Ukrajinu), výměnou za přijetí již dosažené reality - ruské kontroly nad bývalými ukrajinskými územími.

Ukrajinská vláda i Jenssenův šéf Stoltenberg se proti představě výměny území za členství ohradili. "NATO bude podporovat Ukrajinu, dokud v konfliktu nezvítězí," řekl Stoltenberg na shromáždění novinářů v Oslu den po Jenssenově přehmatu, čímž naznačil, že tvrzení Ukrajiny, že klíčovou podmínkou pro řešení konfliktu zůstává vyhnání Ruska ze všech bývalých ukrajinských území osvobozených ruskými vojsky a nárokovaných Ruskem v důsledku referend konaných v roce 2014 (pro Krym) a 2022 (pro ostatní čtyři území).

Je však stále jasnější, že realita má navrch nad přáním. Ukrajina nemá šanci dosáhnout svých deklarovaných cílů, což Jennsenovy komentáře odrážely a Stoltenbergovy nikoli. NATO se potýká s problémy s obstaráváním nových zdrojů vybavení pro rychle se vyčerpávající ukrajinskou armádu, která přišla o velkou část tanků, bojových obrněných vozidel a dělostřeleckých systémů poskytnutých NATO a dalšími státy v rámci přípravy na neúspěšnou protiofenzívu.

Vybavení, které bylo dříve považováno za příliš provokativní, jako například stíhačky F-16, dostalo nyní zelenou k uvolnění pro Ukrajinu. Na ničem z toho však nezáleží - i kdyby Ukrajina dostala vše, co chtěla, faktem je, že Ukrajina nedokáže vytvořit lidskou sílu, ať už co do množství nebo kvality, potřebnou k tomu, aby mohla takové vybavení kvalifikovaně provozovat na moderním bojišti proti ruské armádě, která podle všech poctivých měřítek vyšla z tohoto konfliktu jako nejsmrtonosnější a nejschopnější bojová síla na světě.

USA i NATO se potýkají s tím, jak se vyrovnat se situací, kdy je strategické vítězství Ruska nevyhnutelné.

Jenssen sice později vyjádřil "lítost" nad svým nápadem na výměnu území za členství, ale faktem je, že tvrdý postoj Ukrajiny ohledně podmínek, které přijme v souvislosti s ukončením konfliktu, není realistický, a čím déle budou spojenci a partneři Ukrajiny pokračovat v tomto fantazírování, tím obtížnější bude cesta k případnému řešení.

Nedávné odmítnutí jednání se Západem o ukončení konfliktu ruským ministrem zahraničí Sergejem Lavrovem to ostatně dokazuje. Jako hlavní důvod ruského postoje Lavrov uvedl skutečnost, že jakákoli taková jednání by nebyla ničím jiným než "taktickým trikem", který má dát ukrajinské armádě šanci na odpočinek a obnovu.

    Zdá se stále pravděpodobnější, že konec konfliktu bude mít podobu kapitulace, nikoli vyjednávání, kdy Ukrajina sehraje roli císařského Japonska v opakování ceremonie kapitulace v září 1945 v Tokijské zátoce na palubě lodi USS Missouri. Podmínky takového scénáře by byly bezpodmínečné, porážka Ukrajiny totální a cesta NATO nezvratná. Představitelé Ukrajiny a NATO by udělali dobře, kdyby se nad touto skutečností zamysleli, než se rozhodnou pokračovat v konfliktu až do "posledního Ukrajince".

Zdá se, že ruské podmínky, které byly stanoveny v mírové dohodě, kterou Ukrajina parafovala, než od ní pod tlakem bývalého britského premiéra Borise Johnsona ustoupila, jsou na stole, s výjimkou nově získaných ruských území. Alternativou, jak nedávno vysvětlil běloruský prezident Alexandr Lukašenko jednomu ukrajinskému novináři, by mohlo být rozdělení Ukrajiny, kdy by z národa zbyl jen žalostný stín jeho dřívějšího významu, zbavený ekonomické životaschopnosti.
Realita skutečně bolí.
 

Průměrný počet slepic: 4.8 (154 hlasů)
Trvalý odkaz

Německý kancléř znovu ztropil poprask a tentokrát v Mnichově prohlásil, že odpůrci pokračování války na Ukrajině jsou padlí andělé z pekla, kteří pracují pro Putina! Současně prohlásil, že hranice států se nesmí posunovat násilně, ale přitom docela zapomněl na to, že přesně tak před 15 lety vzniklo Kosovo a Německo jeho násilně posunuté hranice uznalo v roce 2008 spolu s dalšími 21 členskými státy EU!

Německý kancléř se ze sebe udělal minulý pátek v Mnichově znovu naprostého idiota. Tohle už není vtipné divadlo, ale je to tragédie německého národa v přímém přenosu. Konceptuálně vyprázdněná figura kancléře je v podstatě groteskou sama sobě, která jen dokola opakuje naučené pokřiky proti Rusku a proti Putinovi, přičemž ve výsledku to působí tak, že kancléř dělá z Němců blázny.

Blázny a hlupáky, kteří si nepamatují, co se v Evropě dělo jen před pár lety. Olaf Scholz měl už letos v červnu podobné vystoupení nedaleko Berlína, ale jeho vystoupení na stranickém mítinku v Mnichově minulý pátek 18. srpna překonalo naprosto veškerou představivost. Kancléř chtěl zřejmě zopakovat “úspěch” z června a znovu se vžil do role Adolfa Hitlera, ale tentokrát zaútočil přímo proti Němcům…

Američané chtěli odtržení Kosova od Srbska kvůli zachování existence své mamutí základny Bondsteel, se kterou Bělehrad nesouhlasil...

 

https://aeronet.news/…il/

Průměrný počet slepic: 4.7 (91 hlas)

Petr Pavel řekl, že dění ze srpna 1968 pochopil a prozřel až mnohem později...(„Když jsem se dozvěděl o invazi, byl jsem na prázdninách u babičky. Babička tehdy ráno seděla u rádia, že nás napadli Rusové (a Ukrajinci!!!)“ řekl Pavel o roce 68.

- Ale proč to nepochopil jako už poměrně starý kozel v srpnu 1989…? Kdyby nedošlo k hadráku, „neprozřel“ by ani v šedesáti! Proč? Protože se odhodlaně řídil starým známým „koho chleba jíš, toho píseň zpívej“ (a babička už nejspíš nebyla po ruce, aby mu to vysvětlila...).

Průměrný počet slepic: 4.7 (96 hlasů)

My víme, že lžou. Oni ví, že lžou.

Oni ví, že my víme, že oni lžou.

My víme, že oni ví, že my víme, že oni lžou.

Přesto nám pořád lžou.

Průměrný počet slepic: 4.8 (98 hlasů)

Připravte se! Zdraží nejen auta, ale i byty, stavby, stroje, a všechny průmyslové a chemické výrobky! To povede k dalšímu zdražování potravin!

Podle včerejší analýzy londýnských bankéřů dojde v celé Evropě na podzim 2023 k nevídanému zdražení automobilů. Zdražení je dáno skutečností, že na každou tunu vyrobeného osobního automobilu je třeba použít 600 kg oceli, a tato ocel bude od 1. října 2023 zatížena novým bruselským poplatkem CBAM a hlavně náklady na administraci CBAM! Poplatek CBAM schválil parlament EU.

Paradoxně a zjednodušeně CBAM znamená, že evropské hutě se nyní musí přestavět z uhlí na elektřinu! Elektrické ocelářství přitom bylo typické pro Poldi Kladno! Tamní huti zanikly, aby uvolnily produkci západním hutím, které se nyní musí přestavět!

Politici STAN, Piráti, KDÚ-ČSL a TOP-09, kteří hlasovali pro zavedení poplatků CBAM se chovají jako typičtí drogoví dealeři! Jen místo drog distribuují svým klientům dotace! Celé party neziskovek, úředníků a vychytralých rádobypodnikatelů jsou jako narkomani závislí na neustále se zvyšujících dávkách dotací. Proto také volí své dealery a mediálně štvou proti ostatním stranám a politikům. 

Politika českých vlád je děsivá, nejdřív zaříznou moderní hutnictví na Kladně, a potom Fiala nechá zkrachovat i zbytek výroby oceli v ČR! Z čeho budou Češi platit za potraviny, energie a bydlení celou Fialovou bandu evidentně nezajímá!!

to jsou jen úryvky,  celý článek viz níže:
https://www.michalapetr.com/map-1763-bruselsky-darek-ceskym-motoristum-zdrazeni-automobilu-kdo-pro-nej-hlasoval-dalsi-na-rade-budou-hospodsti/
 

Průměrný počet slepic: 4.8 (63 hlasů)
Trvalý odkaz

Zemřou statitisíce mužů, ale co ženy?

 

Vám se to říká, ale já pak budu muset mít 10 manželek jak nějakej Maharadža. Kdo to bude všecko živit? A těch dětí? Každá bude chtít min. 2. To máte 20 dětí plus českou manželku, která bude nadávat samozřejmě nejvíc. :((((

Průměrný počet slepic: 4.8 (64 hlasů)

Pořídím si na stará kolena, stejně jako můj pradědeček Bern / Bernacki, když ho poslali dělat vrchního lesníka v haličské Staniměři, mladou ukrajinskou hospodyni. Rusky umím docela dobře, ukrajinštinu se na stará kolena učit nebudu, takže raději odněkud z východu, co nejdále od Haliče a Volyně.. 

Čeští mamánci si alespoň vrznou, pokud je tedy Petr Pavel nepošle do ruských minových polí..

Průměrný počet slepic: 4.8 (47 hlasů)
Trvalý odkaz

už jsem ve věku,kdy se musím šetřit pro tu doma :-)

přece si neuženu infarkt, néééé?

Průměrný počet slepic: 4.9 (42 hlasů)
Trvalý odkaz

Nevím jestli zrovna za měsíc, ale jednou určitě.

Dříve nebo později svazákům dojde, že k vítězství bývalé Ukrajiny a porážce Ruska se prolhat nejde. Svazácká frustrace bude velká. A svoji frustraci budou chtít ukojit nenávistí a lynčem. Začne boj s vnitřním nepřítelem, začne hon na všechny kdo povinně neplivou na Rusko. Činit se budou jak presstituti, tak diletanty z pětidemolice zpolitizovaná justice, a činit se bude i většina obyčejných nadržených svazáků.

Kompletní rozdělení naší společnosti bude dokonáno. ;o/ 

Průměrný počet slepic: 4.6 (48 hlasů)

Jestli se někomu podařilo rozdělit totálně naši společnost na věčné časy, tak to je tato zku*vená Fialova vláda se všemi svými buzerantskými poskoky.

Průměrný počet slepic: 4.6 (37 hlasů)

Společnost nebude rozdělena i když svazáci od pětikolky si to přejí.

Začalo to s Ukrajinou která nemá žádnou šanci zvítězit což přiznávají už i libtardi.

NATO a EU si vylámalo zuby na Rusku které zavede nový světový spravedlivější řád.

Pokračuje to s USA kterou Biden důkladně ničí, dolar slábne, USA budou sesazeny s trůnu hegemona.

BRICS sílí, národy po celém světě budou pokračovat ve spolupráci již bez hrozby obušku od světového policajta USA který padne.

Na Slovensku bude zvolen Fico, což je slovenský Orban.

A potom přijde řada na ČR kde 100% Fiala padne a zmizí v propadlišti českých dějin.

Ruský plyn začne zase proudit do Evropy a fialová drahota zmizí.

Nebuďte škarohlídi kamarádi, vše bude lepší, svět bude spravedlivější.

Chce to ještě hodně práce ale základy již byli položeny.

Průměrný počet slepic: 4.2 (27 hlasů)

To zní jako pohádka..., ale kam se podějí všichni ti "Prágprajdi" a všelijací Honimírové, Pavlovi fandové, chciválkové a lezdořiťci..., zkrátka ti, kteří jsou nalezlí všude ve společnosti, i zde. Co se stane s mými přáteli, kteří stojí na jiném břehu než já a mluví jejich řečí. To se z nich stane zalezlá, mlčenlivá a neškodná libtardí partička...? 

Průměrný počet slepic: 4 (16 hlasů)

Je to pravdivá pohádka naše milá Včelko, máte se a máme se my všichni na co těšit.
Nastanoun krušné časy pro fialovce, pro libtardy, pro pirátské narkomany, pro buzeranty ... a pro Milkmany všeho druhu :-).
Tito mopslíčci USA všichni zalezou do svých nor a přestanou štěkat protože jejich patron USA už bude bezzubý, slabý a bezbranný.
Církev tehdy přestane rozdělovat své ovečky na bílé a černé a i náš Vidlák se má na co těšit když bude každou neděli ve své vesničce kráčet hrdě do kostela a všichni věřící ho budou zdravit a mít ho rádi, tak jak se mají správní věřící chovat.
 

Průměrný počet slepic: 4.2 (17 hlasů)

ta verbež akorát zase převlékne kabáty a Vidláka bude u vrat kostela vítat gauner co ho vyhodil 😕

Průměrný počet slepic: 4.3 (18 hlasů)

Po první světové válce si lidé mysleli že konečně nastane klid a mír, stejně tak po druhé válce, po rozpadu SSSR o tom mnoho lidí nemělo nejmenších pochyb. No a vždycky se to posralo, a posere se to zas. Nerad vám všem kazím tuto naději, ale bohužel je to tak.

Průměrný počet slepic: 4.3 (9 hlasů)

Jak budou vypadat zprávy až bude jasné že Ukrajina prohrála a bude to jasné nejen ve skutečnosti ale i na papíře?

Já bych to odhadl asi takto. Už teď je zpráv o Ukrajině podstatně méně a nedává se jim taková důležitost jako na začátku. Mluví se pouze o tom kolik ruských dronů dopadlo na Ukrajinské území a většina z nich byla sestřelena Ukrajinskou obranou proletěl jen malý počet, z nichž jeden zabil malou holčičku. Těch zpráv bude pořád méně a méně a některé dny nebudou vůbec žádné. Budou vytlačeny daleko významnějšími zprávami, jako kdo s kým se sešel v hospodě a co z toho plyne.

Válka nebude ukončena nějakou definitivní dohodou, ale pouze příměřím, z jehož podmínek budou zveřejněny jen některé pasáže. No a potom to půjde tak pomalu do ztracena.

Po nějaké době se zprávy z Ukrajiny nebudou raději zveřejňovat vůbec, ven půjde jen to, co už nepůjde ututlat. Dá se očekávat velké vyřizování účtů mezi Ukrajinci navzájem.

Průměrný počet slepic: 4.3 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

Ne se vším, co pan Mašín říká souhlasím, ale s většinou ano. Rozhodně to stojí za přečtení.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Cesi-narod-vazalu-A-ten-komunisticky-rozvedcik-na-Hrade-Posledni-zijici-Masin-prekvapi-slovy-o-Ukrajine-741663

Průměrný počet slepic: 3.5 (8 hlasů)

Mašín, Hučín, to jsou taky dobrá paka, akorát v opačném gardu než ta dnešní "honorace"

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

o5 excelentní článek. Ještě by mě zajímalo, jak se bude ČR podílet na obnově Luhanska, kterou jí přidělil Brusel, když Luhansk už ukrajinský nebude

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

VIDEO: Jevgenij Prigožin natočil v předvečer zahájení summitu BRICS video z africké pouště, kde oznámil zahájení průzkumných operací s cílem udělat Rusko ještě větším! Podle informací z okruhu PMC Wagner bylo video natočeno v Mali na hranicích s Nigerem! Země ECOWAS se chystají na válku v Nigeru a Francie získala souhlas Maroka s otevřením vzdušného prostoru pro francouzská vojenská letadla! Koho by nejvíce poškodila válka a hořící země Sahelu? Známe odpověď!

Žeňa je zpátky a opět hlásí z fronty! S těmito a podobnými poznámkami začali v pondělí Rusové na sociálních sítích informovat o tom, že po delší přestávce začal Jevgenij Prigožin, šéf PMC Wagner Group, znovu natáčet videa a jeho nejnovější video není podle všeho natočeno v Evropě, ale pochází z Afriky.

Prigožin v krátkém pozdravu oznámil, že Wagnerovci začali pracovat v Africe, teplota přes den je tam 50 stupňů Celsia, že probíhají průzkumné operace a cílem je udělat Rusko ještě větším a Afriku svobodnější. Podle zdrojů z okruhu PMC Wagner bylo video natočeno v Mali na hranicích s Nigerem. Přesun Wagnerovců v čele s Prigožinem do Afriky ukazuje na vážnost situace a podle všeho je již rozhodnuto, že Francie si po 12 letech zopakuje rozpoutání války na africkém kontinentu.

V roce 2011 zahájilo francouzské letectvo nálety na Tripolis v Libyi během tzv. Arabského jara s cílem podpořit povstalce a svrhnout Muammara Kaddáfího. Francie svoje síly přecenila a po zhruba dvou týdnech přizvala ke vzdušným útokům Velkou Británii, Itálii a nakonec i USA, takže už nešlo o solitérní akci Paříže, ale o nefalšovanou agresi NATO, za kterou nebyly paradoxně na USA, Francii, Itálii a Velkou Británii dodnes uvaleny žádné mezinárodní sankce. Jak je to možné? Že by dvojí metr?

A teď po 12 letech to vypadá, že Francie si tuto agresi zopakuje a bude s využitím vzdušného prostoru Maroka bombardovat Niger. Jenže, má to jeden háček. Alžírsko zamítlo v úterý žádost Francie na otevření svého vzdušného prostoru pro francouzská vojenská letadla, aby mohla bombardovat Niger, takže je teď otázkou, jestli Francie zkusí oslovit své bývalé kolonie v rámci zemí ECOWAS, ze kterých by mohla startovat francouzská letadla pro operace nad Nigerem. V úvahu by připadal Benin, Nigérie a Chad...

Pokud vypukne v Sahelu válka až 14 afrických států, dokonale to odvede pozornost médií ve Francii od domácích problémů a od demonstrací proti Macronovi

Každopádně případná intervence afrických zemí sdružení ECOWAS povede k vypuknutí obrovské války, protože Mali a Burkina Faso, kde v nedávné době rovněž proběhly státní převraty, které svrhly loutkové pro-francouzské vlády, již slíbily Nigeru vojenskou pomoc, pokud bude napaden zeměmi ECOWAS a Francií. A podle posledních informací z pondělí se již v sousední Nigérii připravují letiště pro chystanou invazi do Nigeru. A přesně v tomto okamžiku a navíc v předvečer summitu BRICS v Jihoafrické republice se přihlásí Prigožin přímo z Afriky….

https://aeronet.news/…mc/


 

Průměrný počet slepic: 3.8 (9 hlasů)

ať si ty svině raději uklidí bordel po celé Paříži

Průměrný počet slepic: 4.8 (8 hlasů)

začne, až jim Rusko zavře kohouty s plynem. Ukáčka, na rozdíl od ČR stále dostává od Ruska napřímo plyn.

Průměrný počet slepic: 3.8 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Sra-i-Vysmech-chvilkarum-ze-nenechali-Blazka-mluvit-Jde-to-ze-vsech-stran-741711

Spolek Milion chvilek pro demokracii čelí vlně ostré kritiky za to, že nenechal promluvit ministra spravedlnosti Pavla Blažka (ODS) na shromáždění, které spolek svolal za jeho odvolání z ministerské funkce,

 

O dost ostřejší rétorika vůči Milionu chvilek zazněla ze strany publicisty Martina Schmarcze, podle něj nemá spolek „koule“, aby Blažka nechal promluvit: „Milion chvilek se zařadil po bok dalších sráčů... Když mám koule chtít někoho odvolat, musím mít koule si ho poslechnout, když on má koule přijít. Bohužel, máme hodně hlasitých křiklounů, ale málokdo z nich má koule,“ uvedl.

Průměrný počet slepic: 4.2 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Milion sračko-chvilek vystupuje anonymně? Nebo kdo tam vlastně o čem rozhoduje..., ten zrzavej magor to nebude, ten neumí bez papíru přečíst ani svoje jméno. Asi bychom se divili, co za zamindrákovaný zmetky to financuje. A jednoduší občané jim to žerou. Asi si nic lepšího nezasloužíme než padnout na hubu, všechno tady nechat dotunelovat a poslední zhasne.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)