Zlatý voči Šmardíku 2

Autor
Štítky

Ve svém předchozím článku se stejným nadpisem jsem tvrdil, že Zeman v srpnu vyzkouší odhodlání ČSSD položit vládu. Vida, ač nejsem analytikem, trefil jsem to přesně. Musím ale konstatovat, že stejný názor měla většina čtenářů tohoto obskurního a xenofobního blogu, takže to ode mě zase takové terno nebylo. Zeman včera odmítl jmenovat Šmardu ministrem kultury, protože tento se kulturou nikdy nezabýval a vyzval Hamáčka, aby mu dodal jiného kandidáta, který by byl pro kulturu kompetentnější. 

Babiš to prý bude řešit až po dovolené...

Dovolím si vypíchnout pár Vidláckých postřehů: 

1. Všimněte si, že Zeman ani slovem neřekl o Šmardovi, že je debil, mocichtivý arogantní papaláš, neschopný egomaniak a nebo něco podobného. Neřekl o něm v podstatě jediné křivé slovo. Řekl jen, že Šmarda nemá s kulturou nic společného. Je to stejná logika, jako Karolína Peake či Šlechtová na Obraně, nebo bývalý nádražák Stránský na ministerstvu zdravotnictví. Zemanův požadavek je sice opět na hraně ústavy, ale má dostatečnou logiku pro běžného průměrného občana. 

2. Že je Šmarda egomaniak, co se nemůže dočkat funkce, to o sobě Šmarda řekl a ukázal sám. Zeman pro to nemusel udělat nic. Jakmile měl divák v televizi možnost Šmardu poznat, každý, kdo se za něj bil, tak se s ním sveze. 

3. Zeman s Babišem asi mají důvod zdržovat. Týden k týdnu, den ke dni. Může to souviset s nějakými termíny ohledně předčasných voleb? Není to nějaká taktika, jak našim demonstrantům jejich velké akce k 17. listopadu nechat zhořknout na rtech? Nebo jde jen o to, aby měl Hamajda a ostatní o to víc šancí se zesměšnit? 

4. Havel i Klaus také měli výhrady k ministerským jménům. 

5. Co když mají být přečasné volby 15. a 16. listopadu, aby v neděli 17. listopadu seděli všichni u televize, aby se teda doopravdy ukázalo, co národ po třiceti letech od plyšáku chce? Byla by to drsňárna, ale od Zemana bych si to představit klidně dovedl. 

Když si to tak promýšlím, ČSSD má zase menší možnost udělat něco správně. Pokud půjde z vlády, nepomůže si, pokud povolí a zůstane, nepomůže si, pokud bude dál na Šmardovi trvat, nepomůže si. Zkrátka nemůže udělat nic co by jí prospělo. A ne, nemůže za to Zeman. Mohu si za to sami, protože perou špinavé prádlo před kamerami. 

A to vůbec nemluvím o tom, pokud toho Fajta obviní a bude mít soud. 

 

 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

In reply to by Asfaltový holub (neověřeno)

Trvalý odkaz

Asfaltový holube,
děkuji za chválu, mám jen dobrou paměť. Asi podobně jako Miloš Zeman bez Peroutky. Takže vím, co hledat a kde to najít. A na rozdíl od dnešních rychlostudentů a pátečních bojovníků za klima poznám, kdy jsem na internetu našel správnou informaci. :-) a stačí k tomu pouze veřejné zdroje správně poskládat.
ČSSD si své pašalíky pečlivě hlídá pro kádrově prověřené soudruhy, a post volebního manažera je mezi nejprestižnějšími, protože z volebních příspěvků asi také odkloňují prostředky do jiných fondů. Ale určitě tak jen zachraňují peníze před ukradením méně uvědomělými soudruhy a jistě mají v úmyslu je brzy vrátit, jen na vracení někdy zapomenou.
ČSSD se rozhodla pro eutanázii a nikdo jim v tom nezabrání. Tak se připojuji ke gratulaci k svátku a Jáchyme, hoďte ČSSD do stroje. Nejlépe drtiče. :-)

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Paralelní světy.

Jestli je Janda řídící důstojník figury al Hamajda v "roli" ministra, pak se není čemu divit.

Největším nebezpečím v kraji je prý předsudečná nenávist a nebo nenávistné předsudky.

Prostě kdyby blbost nadnášela, tak budou ideoví vedoucí NEOsoudruzi nejen z Ministerstva vnitra tak vysoko, že je ani zahlédnout nelze.....

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vnitro-opet-sepsalo-zprav…

""""""Podle zprávy lze v současnosti rozeznat existenci subkulturní komunity, kterou tvoří právě příjemci těchto médií. „Její členové žijí v jakémsi paralelním informačním světě,“ vysvětluje zpráva.""""""""

Vnitro sepsalo,
z jakého (v)nitra toto asi vyšlo? Jak krásně se kouzlem nechtěného sami popsali.....

A já se ptám, dojde i na předsudečnou nenávist a nenávistné předsudečníky také ve vztahu k Rusku ....nebo tam je to již v pilířích liberální demokracie ta správná nenávist....?

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

"Já jsem feudál, soudruhu poručíku. Buržoazie je naším společným nepřítelem."

Zatím bez slepic

A proto s fortelem
plnou zelenou parou k feudalismu zpět..........................

Zatím bez slepic

In reply to by MAJKA (neověřeno)

Trvalý odkaz

Reakce
Tak tak, jenom abychom plnou zelenou parou nepřelétli feudalismus a nezastavili se až v jeskyni.....................

Zatím bez slepic

To až naklonují oného - no jak se jen jmenuje ... tygr šavlozubý to není, ...áááá mamut. Aby bylo co jíst.

Zatím bez slepic

Mamut měl podle všech známek problémy s termoregulací. Nezvládal nárůst teplot a tak táhl tundrou na sever. Aby dnes přežil, museli by stvořit úplně nový druh klonováním mamuta do jeho příbuzného slona indického, který termoregulaci má. O maso se nebojme, například Maoři nebo bývalí lidojedi z Afriky nebo tichomořských ostrovů mají poschovávané letité kuchařky na správnou úpravu masa. Mnozí z nich tak mohli říct, zda měl jejich mrtvý nepřítel opravdu dobré srdce. Až se zastavíme v těch jeskyních, možná si někteří vzpomenou na zvyky předků z jeskyní zkonzumovat veškeré dostupné maso. Někteří politici ovšem přežijí, protože budou připadat všem poněkud nechutnými.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Gerde,
stačí jedna drobná lokální indicko - pakistánská jaderná válka a uvidíte tu kýženou jadernou zimu!

Já doufám, že čínští vědci už mamuty usilovně klonují.
Jinak se nabízí pravidelné holení mamutů pomocí přísavných dronů. či natírávní chladivou Alpou francovkou. Číňani se již poctivě snaží koupit licenci na její výrobu.

Zatím bez slepic

Už teraz je "problém" s prdmi kráv. Viete, aké šialenstvo by sa rozbehlo pri prdoch mamutov?

Zatím bez slepic

In reply to by dimenzia (neověřeno)

Trvalý odkaz

Mobilnímy plynovody z vydlabaných větví černého bezu lze ekologicky odvádět mamutí bioplyn od tvrdě spících mamutů a využívat jej při osvětlování a vytápění jeskyní.

Ale starosti mi dělá, zda při jeho produkci nepřekračují mamuti normy EU z hlediska akustické zátěže !

Zatím bez slepic

chytrý, mladý a krásný, měl byste svou jeskyni opatřenou protihlukovými stěnami. Mohl byste je zbudovat z plastového odpadu vyloveného z Tichého oceánu. Přivezla by vám ho soudružka Greta na plachetnici při návratu z nějaké důležité konference. Ale ne ta s tím hrbem (hrb je po našem "GARB"), myslím tu mladší, co vypadá, že právě zdrhla z jeslí.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Šojdrová nenabídla v dražbě dětských sirotků důstojnou cenu?

Zase nám je Belgičani vyfoukli.
Bude třeba podstatně zvýšit státní dotace importním neziskovkám, bez nich jsou málo ziskové.
Takhle by se přestala výroba sirotků brzy vyplácet.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Deti-v-Africe-jely-na-tab…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

"To až naklonují oného - no jak se jen jmenuje ... tygr šavlozubý to není, ...áááá mamut. Aby bylo co jíst."
************************************************************
Matko,
problémem bude globální oteplování, jinak je mamut coby zdroj bílkovin ideální.
(Snad jenom by bylo ještě nutno rychle v EUpovolit zpracování slonoviny/mamutoviny z kulturních důvodů)

Lov mamutů je závislý na dostupnosti ledniček, jinak jsou po obědě velké nevyužitelné zbytky, které je podle pčedpisů EU nutno sníst do dvou hodin po přípravě.

Ledničky se lehce realizovaly pomocí sobích lopatek a sekerokrumpáčů - stačilo vyhrabat jámu do permafrostu. Podle ověřených pokusů vydržel v permafrostu mražený mamut v poživatelném stavu více než 10 000 let, i když podle sibiřských lovců z 1. pol. 20. století je pak chuti mdlé a poněkud nažluklé.

Vezmeme-li ale v úvahu, že mamut vážil kolem osmi tun, pak při současné doporučené denní dávce masa na evropskou říšskou osobu, což je max. 50g, vydrží poživatelná část mamuta cca 5 000kg :0, 05 kg = 100 000 dnů.
100 000 : 365,25dne ´= cca 273 let.
Tedy za předpokladu, že se lovec- individualista bude sám ládovat masem den co den.
Zbyde mu spousta kůže na rekreační stanování a lůžkoviny, kostí na stanové tyče a cca 160 kg mamutoviny na výrobu věstonických pornovenuší či robertků.

Vzhledem k tomu, že průměrný kmet v té době často umíral v pětadvaceti sešlostí věkem a neschopností žvýkat sto let starou mamutovinu bezzubými dásněmi, je jasné, že mamutovinovými kulturními výrobky nalákal několik bab, věnoval se po zbytek života sexu a přidružené výrobě malých sběraček a sběračů kořínků, chutných larev a zeleniny proti kurdějím.

V patnácti letech měl tedy právem napracováno během jediného úspěšného lovu a dvou týdnů usilovného hloubení permafrostové ledničky.na celoživotní důchod.
Rád bych viděl prafeministku, která by se tehdy pokusila zpochybnit výsostnou oprávněnost patriarchátu!!!

Bez ulovené mamutobílkoviny by děti takovéto vegetariánské matky-samoživitelky natolik zblbly, že by nebyly schopny kritického myšlení a obloudila by je každá pragréta, hájící ochranu šavlozubách tygrů a brojící proti zhoubnému vynálezu ohně.

A zaplatily by krutou Darwinovu cenu, podobně jako naše nynější evropská civilizace.

Zatím bez slepic

já bych musel mít darvinových cen několik.

Zatím bez slepic

In reply to by Ládik!!! (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ládiku,
máme všichni naději na další opravný pokus.
Dříve či později se zadařit musí!

Zatím bez slepic

Tož když budou ti mamuti a budeme mít dostatek tuku, kladný výsledek je zajištěn :-)))

Zatím bez slepic

In reply to by Asfaltový holub (neověřeno)

Trvalý odkaz

Proč se držet při budování 4. říše euronároda německého tak při zemi a maso omezovat pouhými daněmi? Stačí vyhrabat z archivu příděly z října 1939 https://cs.wikipedia.org/wiki/P%C5%99%C3%ADd%C4%9Blov%C3%BD_syst%C3%A9m…

Na týden 2900 g chleba a 500 g masa, 210 g tuků (margarín).

Zajímavé je, že už tehdy mysleli i na dávky pro tažné voly. Jistě byhcom našli osoby, které by je potřebovaly. https://cs.wikipedia.org/wiki/P%C5%99%C3%ADd%C4%9Blov%C3%BD_syst%C3%A9m…

Zatím bez slepic

Gerde,
pokrok je ale vidět!
Současná nástupkyně tehdejšího říšského kancléře pečuje o štíhlou linii a zdraví evropského Volku mnohem usilovněji než On.
Vychází mi, že denní příděl masa ve 3. Říši byl o 43% vyšší než v ten plánovaný v říši čtvrté .
Není se čemu divit - bude zde podstatně víc afrického obyvatelstva, které navíc bude muset metabolicky dohánět nižší teploty prostředí, než na které je adaptováno.
Kde nic není, ani Merkel nebere.

Zatím bez slepic

In reply to by Asfaltový holub (neověřeno)

Trvalý odkaz

Mimochodem, Gerde,
žere klonovaný mamut (viz výše) také smrky?
Já jen abychom se při zajišťování potravinové soběstačnosti nedostali do konfliktu zájmů s místními ochránci přísně chráněného šumavského kůrovce !

O ekvivalentních přídělech sena pro mamuty totiž EU i související říšské předpisy zatrzele mlčí.

Zatím bez slepic

Ano, mamut žral větve jehličnanů, takže i smrky. V zájmu záchrany smrků se už příznivci hnutí Duha nebudou poutat ke stromům, ale mamutovi k nohám.

Mimochodem, čekám jen na dobu, kdy se lidé frustrovaní klimatickou nouzí nabídnou jako potrava hladovějící Africe. Samozřejmě přísně na bázi dobrovolnosti obou stran, až uzákoní eutanázii. osobně takový návrh nepodporuji, ale v dnešní ujeté době lze čekat, že to někoho opravdu napadne jako návrh na snížení emisí CO2 nebo řešení penzijního systému.
Jinak má návrh samá pozitiva. Snížíme produkci CO2, ekologickou zátěž planety, pomůžeme Africe. Při dnešních šílených nápadech to jednou někoho opravdu napadne.
O Hitlerovi a jeho konečném řešení židovské a české otázky si jeho současníci také mysleli, že jde o neškodné tlachání. Pak se nestačili divit. Totéž dnes, kdy se z hlav lidí potrefených depresí z klimatické nouze linou různé absurdní návrhy. Jen trnu, co nastane. Výše zmíněný absurdní nápad je jen jedním z mnoha.
V dalším kroku totiž ti postižení klimatickým šílenstvím zavedou daň z produkce CO2 lidmi. Každý, kdo nezaplatí daň, nebo neprokáže ekologickou likvidaci jím vytvořeného CO2 (drobní vlastníci lesů budou v pohodě - viz před 200 lety byla voda zdarma a její odběr nikdo nereguloval), ztratí právo na čerpání kyslíku z atmosféry.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

...proti zhoubnému vynálezu ohně.
Proč vynalezl pračlověk oheň?
Aby mohl číst noviny.
/ze školních perel/

Zatím bez slepic

Oprava a omluva.
Nikoliv Anonym, ale já.
Nevíte, na co jsem klikla?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Ježiššmardáá, Vidláku!

Doufám, že nám brzo otevřeš nový kotec pro pokec, tady už se nedá listovat, je tu hrozně nakydáno.

Mimochodem, poslední hit:

Se Šmardou ve vládě nebudu, řekl Babiš. Není podle něj dobrý kandidát
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/andrej-babis-michal-smarda-ministers…

Já se Šmardou nepojedu,
já se Šmardou nebudu.
Kdyby na mě Zeman přišel,
on by mně vzal korunu.
Koruna je za dvě ojro
a to žezlo za dolar,
kdyby na mě Zeman přišel,
on by mě to všechno vzal.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Babiš se vyjádřil a vybral si s kým bude držet basu a socani můžou jít........vydíračka finita.....!

Návrh sice AB na Šmardu podal, ale pak sám Šmarda propásl příležitost držet hubu.

Chtěli by jste do týmu (podřízeného), co o vás veřejně píše, že jste parchant(i), co jim jde jen o moc.....
Není hoden...říkal Otík ve Slunce seno...
TO asi fakt socani ani ve snu nečekali....a přepočítali se....
http://www.fsfinalword.cz/?page=archive&day=2019-07-23

Zatím bez slepic

Tak, tak... Šmarda propásl příležitost držet hubu. Babiš si do vlády nevezme někoho, kdo nazývá jeho špičkovou ministryni financí Kalouskem v sukni.

Babiš se řídí pravidly Umění války od Sun-c'. Tam se píše (teď tady jen volně vyjádřeno), že chceš-li zaútočit na nepřítele, tak se dlouho tvař slabě, pokorně, až se tím nepřitel ukolébá... a pak vyraz.

Zatím bez slepic

Možná jak píšete... (mistr SUN), ale hlavně jako obchodník umí AB počítat.
A voliči AB zřejmě nejsou ani na okamžik na straně zpovykaných socanů, progresivních "mladých" zejména.
Podporou těchto proti prezidentovi by ztratil i AB sám, a podpora voličů ho drží....
Ví dobře na čí straně sporu socani-Zeman, jeho volič stojí.............

Zatím bez slepic

In reply to by MAJKA (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tak dřív nebo později se musel pro něco rozhodnout. Šmarda mu to ulehčil. Teď je balónek na straně Hamáčka (pokud tedy AB nehraje něco na "výměnu premiéra", což by bylo kvůli Šmardovi celkem absurdní) a socani musí jasně říct co chtějí.

Zatím bez slepic

Socani jasně neřeknou, co chtějí. jejich kolektivní hlava je po úrazu.

S vyjádřením Babiše je jasno. Možnosti řešení se zúžily. Jdeme do koncovky.

Zatím bez slepic

Konečně to Babišovým lidem dochází, že je zbytečné dávat peníze lidem, kteří je pak použijí proti Andreji Babišovi. Totéž přidávat peníze ministerstvům kultury a zahraničí, které z nich potom podporují kdejakou neziskovku, která bojuje proti Babišovi. Nikdy jsem nechápal, proč to proboha Babiš platí.

Zatím bez slepic