Je těžké zůstat optimistou

Autor

Jakmile napíšu nějaký článek o uprchlících, migrační vlně, imigraci a o svém spíše negativním postoji k velkohubému přijímání migrantů (protože ve skutečnosti se o ně nikdo nepostará, nikdo jim nedá práci a v mnoha případech ji ani nechtějí, takže sklouznou k bezútěšnosti, od toho je krůček k drogám, násilí a podobně), vždycky dostanu několik mailů od různých čtenářů, kteří mi posílají řadu argumentů, že to zbytečně hrotím. 

Ve skutečnosti je totiž podle nich vše pod kontrolou a v pořádku. Že když někam přijde milion lidí, tak mezi nimi je samozřejmě příslušné procento flákačů i kriminálníků, ale že to číslo není o nic větší než ve většinové populaci. Že migrace je prospěšná, protože to pohání ekonomiku, migranti se státu z dlouhodobého hlediska vyplatí. Že píšu hrozně jednostranně jen o těch negativech, ale úplně pomíjím ta pozitiva, jako že německé programy na začleňování fungují velmi dobře, že hodně bývalých uprchlíků má práci a snaží se žít normální život, že kriminalita nijak rapidně neroste. Že každý exces samozřejmě média hned zpravodajsky pokryjí, protože sledovanost, ale že jde´o malé procento, které v celkových číslech v podstatě nehraje roli. V USA pak je hlavním problémem rasismus a předsudky, černoši jsou lidi jako my. 

Kupodivu většina pistelů píše velice kultivovaně a slušně, přichází mi jen velmi málo vysloveně hanlivých mailů. Dnešním článkem bych chtěl těmto pisatelům hromadně odpovědět... 

Vážně jste ve věci migrace a jejího zvládání optimisty?  Když se podíváte na obrázky ze Stuttgartu (a nebo z černošských čtvrtí v USA), případně z pařížských předměstí, váženě věříte, že to tam má nějaká demokraticky zvolená vláda nějak pod kontrolou? Když vidíte policajty v neprůstřelných vestách, kteří chodí po čtyřech a místo obligátní pistole mají i samopaly, vážně klesá kriminalita? Když vidíte zábrany proti autům kolem náměstí, když vidíte všude rámy detektorů kovů, opravdu věříte tomu, že je vlastně všechno v pořádku? 

Když jsem kdysi jezdil do Prahy, projížděli jsme kolem izraelského velvyslanecví. Tam se to hemžilo kamerami, byl tam sice ozdobný, ale velmi bytelný plot, při bližším pohledu byla všechna okna z hodně tlustého skla a u vrátek byla betonová kukaň. Dneska už toto velvyslanectví celkem zapadne. Podobné množství kamer je skoro všude, bytelné železné ploty má každá vládní budova kdekoliv na západ od nás a ani taková matiční zeď už není žádný unikát. Vážně je to signál o tom, že se migrace zvládá? 

Když pak člověk slyší o tom, jak EU projednává tu povinnou solidaritu, jak se vlastně celá migrační agenda zcvrkla na jedinou věc - aby si ty afričany a syřany někdo honem rychle vzal, tak je těžké věřit tomu, že migranti se státu dlouhodobě vyplatí. Pokud by to tak doopravdy bylo, tak by nám je nevnucovali a s klidem by si je nechali, aby se jim to vyplatilo. Ale oni dělají všechno možné i nemožné, zákonné i nezákonné proto, aby se jich zbavili. 

Vážně věříte, že to tam v západní evropě dělají dobře? A pokud by se to náhodou nepovedlo, že vás se to netýká a osobně vás to neohrozí? Vážně věříte, že my tady v české republice to se zvládáním všech těch dnešních výzev při kterých hoří obchody, znásilňují se holky a strhávají se sochy, že to tu nějak zvládneme líp? Že klidně můžeme nějaké uprchlíky přijmout, protože jich bude jen pár a prospělo by nám to? 

Vážně věříte v komunity bez policie, kde je mír a harmonie? I když pak slyšíte o Seatlu, kde se bez policie zločin začíná vymykat kontrole, opravdu jsou to jen jednotlivosti, které v celkovém obrazu nehrají roli? Opravdu věříte v to, co hlásáte a jste ochotni za to nést odpovědnost? Opravdu si myslíte, že odpadky pod okny v Chánově jsou důsledkem bělošského rasismu? 

Já vím, že média jdou primárně po průserech, protože to prodává. Ale v posledních letech je těch průserů tolik, že si je žádný novinář nemusí pracně cucat z prstu. Naopak. Ještě nevytěží jeden a už si může vybírat o jakých dalších bude psát či natáčet reportáže. 

Zato těch pozitivních případů je tak málo, že jsou jako yetti. Sice se o nich pořád mluví, ale kdyby došlo na něco konkrétního, nic z toho. A nebo ne? Fakt jsou pozitivní příklady, které mají potenciál se rozrůst? Fakt se to někde s těmi migranty, černochy a romy daří natolik, že by stačillo tento příklad následovat a bylo by všude dobře?  Fakt se někde dějí zázraky ze kterých vznikají noví mírumilovní občané rychleji než frustrovaní vykořeněnci? Já bych tomu strašně moc chtěl věřit, svou náturou nejsem žádný militant, násilí se mi hnusí a považuju romy, syřany, nigerijce, i afghánce také za lidi. 

Pokud se někdo najde, rád dám zde na Kydech prostor prezentaci jakéhokoliv pozitivního případu, který má potenciál masového využití.  Vidlák nedělí lidi podle barvy pleti ani podle místa původu. Ale bude je vždycky dělit podle pracovitosti či ochoty pracovat.  Ruce které nepracují, pro ty si totiž ďábel vždycky najde jiné využití. 

Tož dejte Vidlákovi důvod k optimismu... prezentuje dobré a pozitivní výsledky. Vidlák se psaním neživí a nemá důvod vychytávat průserové senzace a tak dá prostor komukoliv, kdo nám ty povedené a pozitivní zprávy odprezentuje. Je jich totiž jako šafránu. 

V opačném případě se přidržím vrozené nedůvěry a pocitu, že to se mnou nikdo nemyslí dobře. Ten Stuttgart i Seatle mi fakt nepřidal. 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.9 (128 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Začleňování imigrantů se prakticky nedaří, po 5 letech z nich nemá práci zhruba 80%. A i z těch 20% pracujících jich většina dělá pro neziskovky nebo pro vládu na pozicích tlumočníků pro další migranty. Znám spoustu začleněných lidí Syřanů, Jemenců, Ekvádorců, Konžany i Kamerunce, ba i pár pracujících Romů. Všichni přišli v 80. nebo 90. letech, popř. jsou to děti těch rodičů. Vyjma Romů, ti se jen odstěhovali z ghetta a s rodinou se stýkají jen občas.
Nikdo z nich ale nepožaduje žádná zvláštní práva pro sebe ani pro své děti. Nikdo z nich nehlásá ideologii a Palestinec, Syřan s Jemencem odmítli své děti učit arabsky, aby jim nějaký praštěný imán nevymyl hlavu a neudělal z nich teroristy. Ze stejného důvodu je neučí Korán a rozhodně nikde muslimskou víru nešíří - dost na ni kašlou, jedí i vepřové, pijí pivo a nemodlí se vůbec, natož 5x denně. Mohameda považují za středověkého loupežníka, co dnes nemá ve světě už co dělat. Venkovcem pro muslimy jsou to špatní muslimové až odpadlíci.
Jediný způsob začlenění muslimů je, že se vzdají islámu z jejich rozhodnutí. Jinak se v Evropě nezačlení a buď ji ovládnou nebo rozpoutají krvavou občanskou válku, až jich bude dost. Pokud se islámu nevzdají, mohou odejít do bezpečné země, kde se islám vyznává - a je jich dost.
Není žádným lidským právem žít zrovna v Evropě.

Průměrný počet slepic: 4.7 (41 hlas)

tzv. "export demokracie" do zemí, které "shodou okolností" mají pozoruhodné zdroje surovin, jež "mutně potřebujeme"?
Navíc tu "demokracii" exporotovat tak, že ty země rozbombardujeme a zničíme sociálně, kulturně, ekonomicky?

Je "lidským právem" tolerovat v některých zemích a dokonce financovat udržování režimu, za který jiné země bombardujeme a rozvracíme?

Příčiny - následky.
Jedním z následků je prapodivná imigrace, kdy většinu přišelců tvoří muži v braneckém věku. Takřka bez žen a dětí, bez seniorů. Tzn. předurčeně frustrovaná skupina, která by za normálních okolností zakládala rodinu nebo ji už měla a vychovávala svoje potomky. PROČ zrovna tahle skupina???
Možnosti vysvětlení jsou jedna horší než druhá:
1) Většina z nich o rodinu přišla v důsledku NAŠICH válek. Pak to ovšem znamená, že se pravděpodobně přijíždějí mstít.
2) Vozí je sem "někdo" (KDO???), kdo jim doma nabulíkoval, že v Evropě je dost práce, hezké platy, skvělé bydlení a že tu v podstatě všichni čekají na jejich hlavy, ruce a nohy.
PROČ to ten "někdo" dělá, když opak je pravdou a Evropa DNES není schopná uživit ani domorodce?
3) Vozí je sem "někdo" (KDO???) s přímým úmyslem Evropu zničit - ekonomicky, společensky, kulturně, bezpečnostně.
Ale PROČ?

Průměrný počet slepic: 4 (28 hlasů)

proč tyhle tři možnosti stavíte jako alternativy ?

Všechny přece mohou platit SOUČASNĚ !
A slušelo by se přidat ještě čtvrtou a hlavní - vzájemná likvidace původního obyvatelstva a "připrchlíků", ať už sem původně přicházejí na základě jakýchkoli pohnutek či iluzí.
Nejúčinnější a nejnebezpečnější zbraní homadného (z)ničení je přece člověk na dálkové ovládání.

Průměrný počet slepic: 4.3 (18 hlasů)

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tím hůř.

To je vlastně ta moje třetí možnost.
Máme a) pro někoho (PRO KOHO???) uvolnit lebensraum, nebo b) "jen" postupně zredukovat populaci na kýžené cca 2 miliardy. Pokud platí b), organizátor zvolil špatný kontinent.

Průměrný počet slepic: 3.8 (17 hlasů)

Houby s voctem. Sluníčkářské řeči a vomluvy. Většina z nich o rodinu nepřišla, protože rodiny jsou rozvětvené a početné. Hodně z nich o někoho přišlo, ale ne většina. Protože naprostá většina migruje ze zemí, kde je hluboký mír.
Naprostá většina těch, kteří o někoho přišli, o ně přišli v důsledku vlastních, mezietnických, meziklanových, konfliktů. Jako i v USA je nejvíc černochů zavražděno jinými černochy. Ledaže by někdo počítal všechny konflikty na světě jako "naše".
Jasně, že migrují mlaďoši, kteří nemají závazky. Na které nezbudou doma ženy. Ti nejchudší, nejméně vzdělatelní. S největší kriminalitou. Nejvíce ovlivnitelní islámem. Nepřicházejí se mstít. Naše měřítka na ně neplatí. Přicházejí bezpracně dobře žít. Pak kolonizovat a dobývat. Pro ně jsou bezvěrci smrtelný nepřítel, kterého je dovoleno masakrovat všemi způsoby. Kterého nenávidí o to víc, že má své domy, auta, blondýny a oni ne.
Kdo chce Evropu zničit" ekonomicky, společensky, kulturně, bezpečnostně"? Oni dělají to, co je pro ně přirozené. Co dělali dlouhá staletí. Dobývali a masakrovali. Evropu ničí omlouvači, co za vším zlem po světě, vidí bílého muže. Pokud na to přistoupíme, je to neřešitelné. Což velmi menšinově, zaznívá i tady, což?

Průměrný počet slepic: 4.1 (26 hlasů)

Myslím, že k těm nejchudším se sotva dostane i informace o nějaké možnosti migrace do Evropy. Když se podíváte na množství a skladbu migrantů, takhle ti opravdu chudí nevypadají. A to nemluvím o 1000x zmíněných mobilech, oblečení a především částkách za pašování lidí. Je to tolik, že na to by mnohdy neměli finance ani zdejší občané. Takže ano, nejvíce ovlivnění islámem, s velkou kriminalitou, je to možné, ale ne ti nejchudší.

Průměrný počet slepic: 3.7 (7 hlasů)

Posuzujete situaci optikou padesátých let. I ti nejchudší v Sýrii, Egyptě, Íránu, Turecku, severní Africe a tak, mají mobil. Čínský, za pár šupů. Pak se k nim informace dostane.
Z Afghánistánu, rovníkové Afriky a tak, migrují negramotní. To jsou ti nejchudší. Informace se k nim dostane snadno. Z každé vesnice už něho v Evropě nebo USA, mají. Co tam jede na dovolenou. A přes mešity. Ty fungují jako místní vzdělávací centra. Migrují ti, co si pohoršit nemohou.
Svět je dnes opravdu globální.

Průměrný počet slepic: 4.6 (7 hlasů)

Skolou povinny jsem prijel ze severu Moravy na vikendovou rodinnou navstevu na jih Moravy, kde mi pribuzni prijimali signal rakouske televize.
Po vikendovem sledovani "zakazaneho ovoce" jsem byl presvedcen o tom, ze kazdy rakousky/nemecky duchodce jezdi v BMW nebo MB a bydli ve vile s balkonem, ze ktereho couhaji ruznobarevne kytky ...
Nedivim se cernouskum, kdyz na displeji sveho mobilu vidi ty usmevave mlade lidi, kteri mavnou jakousi kartou a maji auto, barak, vsechno vcetne sexy partnerky, ze vyrazi do zeme zaslibene ...

Průměrný počet slepic: 4.1 (9 hlasů)

In reply to by Homer (neověřeno)

Trvalý odkaz

Já sem viděl v západních filmech a seriálech taky opuštěný továrny, chudý dělnický čtvrtě, bezdomovce (zdůrazňováno, jak smrděli), drogové dealery a feťáky.

Viděl jste třeba Francouzskou spojku I a II ?

Průměrný počet slepic: 4.7 (6 hlasů)

In reply to by Homer (neověřeno)

Trvalý odkaz

V mobilu se podívají na všechno. A připojení mají v místních vzdělávacích střediscích, ať už placených ze západu nebo islámskými zeměmi.

A vidí nejen domy a auta. Vladimír Stwora, nevím už, jestli se opíral o nějakou studii, na svých stránkách dovozoval, že v tom velkou, možná rozhodující, roli hrají jisté stránky, ukazující takříkajíc nerealisticky vztah mezi černochy a bílými ženami... Ale to jen tak na okraj.

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

Jo mobil za pár šupů?

Připojení je taky za pár šupů? Že my za to musíme draze platit?

Když viděj naše byty, tak to maj za kravín

Průměrný počet slepic: 2.6 (7 hlasů)

bod č. 2 a 3 naprosto platí a to proč? Asi důvodů mnoho, ale založeno už myšlenkami a dílem hraběte Coudenhove-Kalergi, obsaženo v jeho dílku Paneuropa a hlavní idea - učinit obyvatelstvo Evropy "hnědé" - vzorem mu byli staří Egypťané /vzhledem, nikoliv moudrostí/, míšením ras s různým stupněm inteligence dosahovat inteligence takové, aby zůstávala schopnost pracovat, nikoliv přemýšlet a v důsledku toho třeba se bouřit - tedy poslušné stádo. To jenom v nejhrubším nástinu. Jak víte, jeho sídlem byly Poběžovice, kde se scházela často evropsá intelektuální elita a "stavěla cíle". Proto se sem vozí mladí muži, velmi vhodní k rozmnožování. Časté záběry těch gumových člunů napěchovaných řadami usazených černých tváří vyvolávají mrazení v zádech. K bodu 1 - těch skutečných obětí války je mezi nimi asi mizivé procento. A vozit se nepřestanou, dokud nebude dosaženo cíle, nebo nějak ta šedá síla v pozadí nepřijde o moc - ale v to asi doufat nejde

Průměrný počet slepic: 4.4 (13 hlasů)

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

to vydáváte za fakt. Tak kdo to je? Kde sídlí, jak vypadá? A kde své cíle deklaroval? Nebo jsou tajné? Blouznění polojaponského hrabátka před téměř 100 lety, neberu. Takových proroků byla pro všechny události a problémy, co jich je, spousta.

Jen malá otázečka.
Nehledáte spiknutí a organizování tam, kde plynou události samospádem a místo Velkého Vůdce se zapojují pouze malí přicmrndávači?
Malí myšleno muslimské státy, islámské nadace i západní firmy, jejichž zbabělý management si myslí, že dělá něco záslužného? A tudíž okamžitě vyhodí nositele jiných názorů? A zbabělé demokratické politiky, co ustoupí při prvním tlaku? Nedovedu si totiž představit, jak tohle všechno někdo centrálně řídí. Rád se nechám poučit.

Průměrný počet slepic: 2.6 (14 hlasů)

A vy víte kde sídlí majitelé korporací a jak vypadají? Vy ani neznáte kdo to je a přece nepochybujete, že existují.
Nic se neděje samospádem, vše je řízeno. Nejlepší řízení je takové, které se nedá sni postřehnout. Člověk si myslí, že dělá něco ze své vůle a přitom ani netuší, že je řízen. Nejjednodušším příkladem je vztah mezi mužem a ženou. Muž leckdy ani netuší, jak se najednou ocitl na radnici a jeho ústa vyslovují ANO. Pak doma tluče hlavou o zeď, jak se to stalo, že sám a rád vsunul hlavu do léčky.
"Nedovedu si totiž představit, jak tohle všechno někdo centrálně řídí. Rád se nechám poučit."
Vaše věta prozrazuje, že se na to díváte velice naivně. Neexistuje něco jako centrála. Je to skupina lidí, která se nemusí vůbec setkávat, ale o sobě vědí. Může to být nějaký stařec, který sedí na břehu moře u stolku a popíjí frapé. Nebo nějaký gentleman, který se usadí v pohodlném křesle někde v pánském klubu v Londýně.
Stačí, když se vedle usadí nějaký novinář a gentleman s doutníkem přitom svému kolegu, jen tak polohlasem sdělí, že zítra stoupnou ceny, dejme tomu zlata. Snaživý novinář to "náhodou" uslyší, má sólokapra a už to jede. Presstitutky se už o ostatní postarají. ČT je toho skvělým příkladem, jak dokáže udělat z ricinu celosvětovou blamáž. Tak se řídí svět.

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)

Domény nebo sny nejsou důkazy

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

My jsme kolonie, kam byla "demokracie" vyvezena. Jestli ji považujete za svoji válku, tak se za to uvědoměle potrestejte.

O rodinu nepřišli ani náhodou, nedejte se vysmát. To by se tam muselo pobít víc lidí než padlo za 2 světový války. - A zrovna mladí muži v bojovým věku, že by přežívali? Za konfliktů to bejvá obráceně.

Ty jejich rodiny jsou velký. Jdou sem jako průzkumníci a pak se najednou ty jejich famílie objeví a bude se volat po zcelení (ovšem už tady.)

Proč? No asi proto, že to tam u nich fungovalo vždycky tak, že se v době oslabení zaútočilo na město, oblast, domácí se povraždili, maximálně se nechaly jejich ženy na sexuální otrokyně. Znáte přeci dějiny islámu.

Je vám co ukrást, tak je to ten nejasnější důvod.

Není o čem bádat.

Průměrný počet slepic: 4.6 (12 hlasů)

Třeba s těmi mladými muži. Přisuzuje jejich chování evropské motivy. A zastává bílou vinu. Za všechny konflikty po světě můžeme my. Konstrukce, nikým a nikde nepodložená, že migranti vojenského věku přišli o své rodiny, je prostě šílená. Naopak, migranti vojenského věku vzd dobývali.
Právě takovéto postoje lidí v Evropě, jsou překážkou řešení věci, ať už s jakýmkoliv výsledkem.

Průměrný počet slepic: 3.7 (10 hlasů)

Je.
Pak jsou to i naše války; i kdybyste se vzteknul, nic na tom nezměníte.
- Až se naučíte číst a odnaučíte podsouvat, můžem podiskutovat.
- Trochu dějiny islámu znám. Na rozdíl od Vás.

Čmoude, já fakt nemůžu za to, že Vás serou lidi - z nich hlavně ženy a děti, že Vás evidentně sere celej svět, asi i práce, bydlení a všechno.
S tím Vám tady asi nikdo nepomůže, protože Vám to takhle vyhovuje a umožňuje Vám to chodit vyřvat svou deprivaci na jiné. Tož vyřvávejte; argumentační váhu tím nezískáte.

Průměrný počet slepic: 2.3 (15 hlasů)

Budete se divit, ale mě serou manipulátoři, překrucovači a lháři. Určitě nejsem jedinej, kdo vám takhle reaguje i když spousta lidí, kteří by vám to rádi řekli se bojí, že je nabonzujete.

-Doufám, že si uvědomujete, že vaše argumentace je podle Overtona. "Když víte, že nejste v právu, obviňujte z nenávisti."

Bohužel, myslím si, že plný nenávisti jste tady vy a deprivantem jste tady taky vy - vis momentálně vedete útok ad hominem, abyste utekl od tématu a to děláte proto, že nemáte žádné skutečné argumenty, jen slogany, lži a vzteklý - ale klidně popište svoje šťastné dětství, svá splněné sny a cíle, své výtvory, na které jste tak hrdý.

Co se argumentace týče, já vám mohu říkat co chci, mít to milónkrát rozebraný ze všech stran - stejně to neuznáte. - Přece nejste připraven nám tu přiznat, že jste se mýlil a že stará babka, která byla proti vstupu do NATO má nějakou vinu, za to, že Sarkozy nechal bombardovat Lybii. Navíc větší, než černoši a arabové, co v té Francii jsou už od padesátých let.

Jste ideologický cvok, co si jen nechce přiznat, že je už dávno mimo, protože by musel popřít to, co hlásá. Přišel by o status. Musrl by zpytovat vlastní svědomí.

Nikdy jsem vám nevěřil, neměříte všem stejně a pak se to potvrdilo, když jste odmávnul prasárny, co lidem komunisti dělali, jako "že jsme neměli bejt nenažraný" nebo jaký slovo jste přesně použil, tak bylo jasný, že jste jen zlej člověk, protože to by člověk, který doopravdy má ohledy z nějaké své přirozenosti nikdy neřekl. - Oběti nemůžou za to, co jim zločinci udělají.

Vaše argumentace je argumentace prasete, co znásilní první holku, co jde okolo a pak řekne, že si za to může sama, nemá bejt kurva.

Komunisti neničili jen rozežrané (ty ani nepotřebovali, protože ti se k nim rádi přidávali) komunisté hlavně ničili ty, kteří jim do pohádky o zlých panech Bočanech nezapadali a tak bylo třeba je odstranit, protože ukazovali chyby v jejích ideologických fantasmagoriích.

Jenže vy jste posedlej jen dokazováním, že za všechno můžou bílí, nikomu dalšímu se nikdy nic nestalo. - To vám já nikdy neuznám. Vždycky skončíte nakonec v nějakým absurdním rozporu, kdy budete obhajovat naprostej a evidentní, navíc rasistickej nesmysl.

Jo a taky si myslím, že jste buď bejval komunista nebo spíš vyrostl v rodině komunistů a z toho máte pokřivený myšlení, argumentaci i morálku. - Ale rád se nechám vyvést z omylu a přečtu si, jak nikdo z vaší rodiny neměl s režimem nic společného ani přímo, ani nepřímo.

Průměrný počet slepic: 4 (14 hlasů)

Ani žádnou jinou. Vinu mají vždy konkrétní lidé. A my jsme v roli ovládaných. Jako stát i jako většina populace. Vaše podsouvání kolektivní viny je nepřijatelné.
Koncept dědičné kolektivní viny problém konzervuje a jeho řešení vylučuje. Je jen o přísunu peněz pro ty správné.
Dějiny islámu neznáte. Ani křesťanství nebo jiných náboženství. To byste tu jinak hodně věcí netvrdil.
Jeden z vašich největších dnešních přešlapů a manipulací je tvrzení, že migranti vojenského věku přišli o rodiny. Proto migrují do Evropy. Kolik lidí má jedna rodina, tedy otec, matka, děti a rodiny sourozenců rodičů, kteří patří do rodiny a prarodiče, když rodiče mají podprůměrný počet 4 děti? To vztaženo k počtu migrantů, kterých je v Evropě, ale hlavně na cestě, řádově víc než milion? V nedávné minulosti tedy na světě byl masakr daleko přesahující 10 000 000 lidí? Kdy? Kde? I kdyby "přišel o rodinu" každý druhý nebo třetí. Schválně, odkud to máte? A to vůbec není řeč o tom, proč migranti své rodiny nebránili.
Tuto i jiné své sebemrskačské představy vnucujete jiným. Hodnotíte Čmouda, ale možná byste se měl věnovat své vlastní orientaci.

Průměrný počet slepic: 4.9 (7 hlasů)

Likvidace konkurenta, tedy sjednocené Evropy se hodí všem, ale úplně nejvíce z toho profitují USA. Těžko říct, kdo rozpoutal imigrační vlnu. Mohl to být klidně Putin, aby odvedl pozornost od Donbasu. Taky se dnes o Donbasu nepíše a Ukrajina směle směřuje k hospodářskému krachu a rozpadu. Mohou to být Číňané, kteří si domluví vztahy s jednotlivými státy snáze než s celou EU. Mohou to být Saúdi, kteří si plní povinnost šíření islámu. A klidně to mohou být jen někteří nebo všichni dohromady.

Průměrný počet slepic: 2.5 (4 hlasů)

Je to Afrika corps, na náhradu evropského bílého obyvatelstva černým. Podobně, jak tomu bylo v Severní Americe. Jak by to mohlo vypadat? Jednoduše. Naše kluky pošlou válčit s Ruskem a uvolněna místa v postelích našich žen zaujmou noví černí samci. Žilková se už na to těší. Už jsou na to naše ženy podvědomě připravovány. Pomalu v každé reklamě je nějaký takový nabušený samec.

Průměrný počet slepic: 4.9 (8 hlasů)

bych tipoval spis ty cerne samce, ktere poslou smerem na vychod.
V podvedomi (zapadnich) evropanu je hluboce zakorenena zkusenost "neutoc na Rusko, nebo prohrajes" :-D

Průměrný počet slepic: 3 (3 hlasů)

Ale ti, co to řídí, vždy řeší několik úkolů najednou. 1.Válka s Ruskem. 2. Vyhlazení bílého heterosexuálního muže. 3. Velké množství bílých žen bez partnera. 4. Místo bílých mužů zaujmou černí. Výsledek, hnědá Evropa za jednu generaci.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Z dovezených vojáků udělají evropskou armádu, která nebude váhat zasáhnout proti místním, ale rozhodně je nepošlou na východ. Jedna krutá ruská zima a kluci z tropů nepřežijí. Na východ pošlou místní. dovezení samci budou plnit úkol věrné žoldnéřské armády za plat z evropských fondů a postele opuštěných žen.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Již by konečně měl někdo přesně vyčíslit částku, kterou se průměrně jeden migrant vyplatí státu. A potom může ČR požadovat po Německu, aby kompenzovalo za všechny migranty, které si dosud přisvojilo na náš úkor.

Průměrný počet slepic: 4.4 (14 hlasů)

Eta.
Nejlépe se to dá spočítat,vemte si jednoho k sobě a ani nemusíte ho žádat na Německu v Praze je prý dobrý výběr.

Průměrný počet slepic: 4.7 (12 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

akorát je otázka, jestli na to počítání zbude dost času....

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Pane Vidlák.
Naprosto souhlasí.
Jako všechno,tak i migrace je vyvolána,řízena.
Když USA chcípla koza,ať chcípne i nám.
Migranti by se mohli začlenit,ale jen když vidí cítí budoucnost,podpořena ochotou
O problémech s migranti v USA se mluví,píše už dost dlouho,hlavně po odchodu výroby z USA do Číny a dalších států.
V USA je tak příliš mnoho lidí bez práce,bez přijmu,bez bydlení,jen čekat na pomoc,milodary,tím také nemají na školství,na zdravotnictví.Proto to souvisí i s jejich inteligencí a nemožností dosáhnout,nějakého uplatnění.
Řekové měli jinou šanci,kterou dokázali využít,po válce,byla každá ruka platná,podobně se uplatnili Vietnamci,kdežto Romové,ani po několika stoletích,se nedokáží uplatnit.

Průměrný počet slepic: 4.1 (12 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Kdo to vyvolává a řídí? Nemyslím neziskovky, ale ty, co je platěj. Oni si řekli, tak teď zaplavíme Evropu negry a slimáky a realizují to? Jaký na tom mají zájem? Existují k tomu nějaká data?

Průměrný počet slepic: 3.9 (7 hlasů)

Je toho plnej net.

Vygooglujte si Kalergi. Je po něm pojmenovaná i cena EU.
Pak Bilderberg - i náš soudruh V. Dlouhý z prognosťáku tam jednou byl (a v TV moc litoval, že tam byl jen jednou) a furt tam jezdí knížepán. Kdysi bylo na youtube video od nich kde Bill Gates vykládal, jak je třeba zredukovat populaci - mimo jiné i díky kontrole populace.

Nezapomínejte, že část tý verbeže chodila do stejných škol a jsou to spolužáci.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

Bilderberg existuje. O tom, že mají takovou moc, že si řeknou "zaplavíme Evropu černochy a slimáky" neexistuje žádný doklad. Ani, že si to vůbec řekli.

Průměrný počet slepic: 2.5 (6 hlasů)

In reply to by Pozorovatel (neověřeno)

Trvalý odkaz

Máte nějakej doklad o tom, že vaše matka souložila s vaším otcem?

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

Geny obou rodičů to dokazují a umělé oplodnění se tehdy nedělalo.

Zatím bez slepic

In reply to by anonymní (neověřeno)

Trvalý odkaz

Geny nejsou vidět. Světýlka na obrazovce se dají padělat.

Nějakej skutečnej doklad.

Už vám dochází, jakou otázku jste to vlastně položil?

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Geny jsou stejně nebo víc, než otisky prstů. A nejdou padělat, jako nějaké video.

Zatím bez slepic

In reply to by anonymní (neověřeno)

Trvalý odkaz

Není to důkaz.

Leda bychom k tomu znali ještě to mezi tím: jak to vlastně celý funguje, jak ty geny fungujou, jak se detekujou, jak se řaděj, kde daj najít, z čeho jsou atd, Prostě musíte znát napřed celou genetiku, abyste z jednoho pochopil to druhé.

Když nechápete to mezi, tak vám žádnej důkaz o Biedelbergu nic neřekne. Těm co toho znaj víc to je jasný.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by Pozorovatel (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vy potřebujete na všechno doklad? Vy máte v hlavě co, seno? Každý, komu to myslí ví, o co tady jde.
Jde o likvidaci tvůrčího bílého člověka, který posouvá technický a technologický vývoj kupředu. Globální zákulisí je proti tomu, protože s tímto vývojem stoupá také spotřeba obyvatelstva. No a protože si toto zákulisí myslí, že všechny zdroje na planetě patří jim snaží se tomu všemožně zabránit. Kolik patentů a vynálezů mají bílí a kolik černí? Do té snahy patří i LGBT, gayové se přece nerozmnožují, tak jen houšť takových lidí. Zajímavé, že se to praktikuje také nejvíc u bílých.
Bílá rasa je tvůrčí a vymýšlí nové věci, žlutá kopíruje no a černá se množí. I když je jich hodně a mají malou spotřebu mají ještě jednu vlastnost. Agresi. A právě tato vlastnost se u nich využije. Názorně to vidíme nyní v USA. Podle vojenských profesionálů na rozložení společnosti stačí takových agresorů 0,25% aby rozložili společnost. Na Prahu by jich stačilo 2,5 tisíc. Kolik je jich dnes v Praze?
Pochybujete o tom, že ti nahoře mají takovou moc? Víte co je to moc? Je to do praxe převedena schopnost řídit. A řídit se dá dvěma způsoby.
1. Tak, že někomu něco přikážete a ten to jde udělat. Ale existuje ještě jedna možnost.
2. Nikomu nemusíte nic přikazovat. Stačí když v TV po celé Africe jde TV program, jak v Evropě padají pečení holuby do huby, každý dostane bílou ženu, fáro a dům, je potřeba se akorát dostat do EÚ. Cítíte ten rozdíl v řízení? Nikdo nikoho k ničemu nenutí, stačí jenom ukázat hezké obrázky v TV a stěhování národů může začít. Podobně, jako když se našlo zlato v Eldorádu.
A nakonec, vše co se děje, někdo řídí. Kdyby to nebylo řízeno, nedělo by se to. To, že toho ředitele nevidíte, neznamená, že neexistuje.

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

In reply to by Rusofil (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dobré. Jen to spiknutí je konspirace.

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

kdo má skutečnou a výlučnou moc nad celým bankovním systémem.

Zatím bez slepic

In reply to by Rusofil (neověřeno)

Trvalý odkaz

Strávil jsem dost času v jedné africké zemi. Místní v televizi nejvíc zajímal fotbal a potom nějaký jejich přiblblý songy. Reklamu na bílou Evropu jsem neviděl a ti se kterejma jsem se uměl domluvit říkali, že do |Evropy by nešli, páč je u nás moc zima.

Průměrný počet slepic: 1.5 (2 hlasů)

In reply to by Pozorovatel (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pozorovateli, v tom případě neposloucháte, co říkají. Když byl u nás Obama, myslím v roce 2009 ve svém projevu prohlásil, že "v Evropě budou nové národy a nové jazyky" a ti naši zblblí spoluobčané na Hradčanském náměstí mu za to ještě tleskali. Chápete? Tleskali člověku, který jen jinými slovy řekl, žádný český národ, žádný český jazyk, místo vás tady budou jiné národy a jiné jazyky. Když toto není ohlášení plánů, tak už nevím, jaké jiné ohlášení byste chtěl?
Zatímco, když Putin mluví o spolupráci mezi národy, tak je to agrese.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

Pozorovatel.
Stačí se rozhlídnout,kdo je pro příchod migrantů.
Občan to napsal dobře většina mladí,bojeschopný muži,to je záměr,dostat tyto mladé,bojeschopné muže s těch zemí,aby se státy daly lépe ovládnout,aby neměl kdo bojovat za stát a tím i snížit populaci.

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Mladí bojeschopní muži odjakživa migrovali. A přes moře to pro ženy a děti fakt není. To není letecký výlet do hotelu na Mallorce. Víte, že když bílí kolonizovali západ Ameriky nebo Afriku, že to vždy byli napřed muži vojenského věku?

Nezlobte se, pořád nevidím to spiknutí.

Průměrný počet slepic: 3.7 (6 hlasů)

In reply to by Pozorovatel (neověřeno)

Trvalý odkaz

Máte nějakej doklad o tom, že vaše matka souložila s vaším otcem?

Jestli nemáte link na video, tak se to nikdy nestalo.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

na společné geny. Umělé oplození v té době u lidí neexistovalo.

Zatím bez slepic

In reply to by Pozorovatel (neověřeno)

Trvalý odkaz

Máte nějakej doklad o tom, že vaše matka souložila s vaším otcem?

Jestli nemáte link na video, tak se to nikdy nestalo.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by Pozorovatel (neověřeno)

Trvalý odkaz

A výsledek toho spiknutí vidíte? Kolik indiánů je dnes v USA? Přesně tak je to naplánováno i s Evropou. Vy si snad myslíte, že ti nahoře budou vymýšlet jiný plán, když ten s Amerikou a i s Austrálii vyšel? Kolik je dnes v Austrálii aboridžinců? Víte, jaký je rozdíl mezi pravdou a spiknutím? 5 maximálně 10 let. Vzpomeňte si na zkumavku s bílým práškem u ministra války, pardon obrany USA, před útokem na Saddáma Husejna.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

Vím, že po vylodění bělochů naprostá většina Indiánů umřela na neštovice, příušnice, lies a chřipku. Že Evropané osidlovali řídce obydlenou zemi. Kterou přeživší prodávali za koralky, hrnce a nože.
Že se všude setkávali s opustenymi vesnicemi.
Spiknutí stále nevidím. Jen samovolný vývoj. Jako je vznik, rozkvět a zánik společenství a států, po celou lidskou historii.

Průměrný počet slepic: 1.8 (6 hlasů)

Vážně? Měl byste si o osídlování Ameriky něco nastudovat. Dozvěděl byste se, že tam žilo 100 milionů obyvatel. A, že naprostá většina indiánů umřela na neštovice? Bodejť, když jim bílý muž vozil deky zamořené výkaly lidí nemocných neštovicemi a jinými nemocemi.
Ano, biologická válka je nejúčinnější. Hlavně, že SE to děje samo. Kde to žijete? Dnes USA staví biologické laboratoře kolem celého Ruska. V minulosti jim místo laboratoří posloužily obyčejné deky.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)