Nazdar Majku

Autor

Tož jsme měli v republice šéfa amerického zamini Pompea. Krátká dvoudenní návštěva, setkání s ministrem zahraničí, návštěva senátu, pokec s premiérem, pár zdvořilostních frází se Zemanem a odlet. Nějaké ty policejní manévry kvůli vzácné návštěvě, ale jinak klídeček. 

Krátce shrnu, co jsme se dozvěděli... 

Pompeo nám oznámil, že dostavba Dukovan Ruskem je rizikem pro naší demokracii. Řekl mu někdo, že Temelín i Dukovany Rusové stavěli, dostavěli a dodávají nám palivo? Teď to jako není riziko pro naší demokracii? Teď je všechno v pohodě? Riziko tu bude, až Rusům zaplatíme  150 miliard za nový blok? Nebo neměli bychom Temelín i Dukovany okamžitě odstavit? Vždyť s každou palivovou tyčí máme méně a méně demokracie. Novináři u nás melou o tom, jak nás do Ruska tahá Zeman a přitom nás tam tahá uranové palivo. Naštěstí to má snadné řešení. Postačí si koupit odpustek v podobě kontraktu s Westinghauzem a demokracie přijde sama. 

Dále nám Pompeo docela vážně vyhrožoval. Řekl nám, že USA jsou připraveny pomoci každé zemi, které jde o svobodu a demokracii. Už nedodal, jak to bude vypadat, takže bych se docela bál, že by se to mohlo podobat Ukrajině. Takže Majku, prosím žádné gruzínské odstřelovače, žádné Viktorky Nullandové, ani nic podobného. A možná by bylo dobré abys věděl, že my nevzdělní voliči Pepové a Máni Koblihové žádnou demokracii nechceme a naopak toužíme po čínské dikatuře. To jen abys věděl, že na Majdan máš k dispozici akorát Mináře a jeho skvadru, Vystrčila a pár dalších. Jinak je to u nás s demokracií bída. 

A propo... Pompeo Vystrčila pochválil za odvahu jet na Tchaiwan. Být Miloškem, začal bych se o sebe bát. Je to stejné jako vždycky... Jeď Milošku, nasaď krk za americké zájmy, až po tobě půjdou, budeme se zpoza velké louže koukat, jak manévruješ. Doufám, že Vystrčil nebude srab a fakt pojede. Zbytek života se bude ohlížet přes rameno, jestli zase nejde nějaký agent s ricinem.

A teď co nám neřekli... 

Všimli jste si vysmátého Babiše? Který před americkým polobohem celkem v klidu říkal, že Rosatom zůstane v tendru na Dukovany a že tu žádné americké mariňáky nechce, protože je nikdo nepotřebuje? Memorandum proti Huawei prý také na vládě s Majkem nikdo nepodpsal. 

A otázka pro čtenářstvo... co považujete za pravděpodobnější? Říkal to, protože se předtím s Majkem domluvil, že něco plácne pro voliče, ale v zákulisí už si dávno podali ruku? Nebo prostě seznal, že amerikán je u konce s dechem, má úplně jiné starosti a jen blafuje? Nebo si s ním podal ruku a všechno mu slíbil, ale blafuje před protektorem a předpokládá, že tyto sliby nebude muset splnit?  

Babiš se na tiskovce tvářil jak měsíček na hnoji, a pokud mohu číst v Pompeově tvarohovitém ksichtu, mám pocit, že na nějakou srdečnou dohodu nedošlo. Ale mohu se mýlit, nějsem žádný odborník na psychologii chování. 

Každopádně... Majku... to ti Vystrčil určitě neřekl... Babiš u nás celkem suverénně vyhrává volby. Ale jinak ho nikdo nemá rád. Je to parvenu a nálpava, která mezi slušné politiky nepatří. Myslí si to o něm ODS, KDU, Piráti, TOPka, Vystrčil i Nastrčil. Myslí si to o něm prakticky celá EU. Nikomu se nezavděčil... Být tebou dával bych bacha, aby se nerozhodl zavděčit především voličům, protože ani ty a tví kamarádi ho zřejmě nemíníte podržet. 

Andrejko teď má příklad v Lukašenkovi a bojí se, že by mohl mít podobní problémy. 

No a Zeman? Ten má vás Amíky úplně na háku. Jednak už brzy umře, bo je starý a jednak má svojí hlavu i hubu. Nějak se vás už nebojí a do prdele vám taky úplně neleze.  Sice chce pořád v Kábulu bojovat za Prahu, ale alespoň drží svojí lajnu. 

Takže... Andrejko si svůj nejvěrší trumf ohledně atomu ponechává na později...  Kdo ví, jak to u vás v Jů Es Ej bude vypadat po volbách... Nejspíš tam budete mít občanskou válku, takže co je proti tomu pár keců. Vystrčil se pocvičil v rektálním alpinismu a fakt mu to jde. Jen ať jede a doufám, že tam na Taiwanu nasere Siting Pinga alespoň tak, jako Hřib a Kolář s Koněvem. Pak zjistí, jaké to je chodit s pány na led. Ostatně víte jak to dopadlo, když naposled někdo takhle okatě a za velkého zájmu médií letěl provokovat? Spadl s letadlem u Smolenska i s půlkou vlády... 

Zemanovi přeji dlouhé zdraví a dožití alespoň jako Jakeš. A Veĺkému Bocianovi posílám varovné gesto. Jestli jsi to Andreji myslel na té tiskovce vážně, tak máš můj hlas. Jestli se ukáže že ne, s chutí tě nechám chvilkařům napospas. Když už má naše zemička přijít o všechno, tak ať se s tím svezeš taky. 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (111 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Jen vítr fouká od jiného hnojiště a političtí "feťáci" nechápou, že složení smradu je stejné i když hnůj pochází z jiného dvora.....a fetování rozkladného zápachu prý svědčí o skryté nekrofilii.

Průměrný počet slepic: 5 (18 hlasů)
Trvalý odkaz

O čem se bavila monyka?
Že má malého konyka.
Pompejka ho má taky
a vidí stejné mraky.
Odteďka jsou to kámošky
zašly spolu do sámošky
konykům pro granule,
zásoby měly na nule.
Konyk říká: haf haf holky
dyť vy jste jak komsomolky
kam se hrabou Jiřka, Gusta
sklapněte už, kua, ústa.

Průměrný počet slepic: 4.1 (27 hlasů)
Trvalý odkaz

Napíšu, co mne napadlo z prohlídky nějakých 100 fotografií z návštěvy.
Babiš s Monikou opálení a vysmátí z Řecka. Babiš občas předstrčí švarnou Moniku a tentokrát to opět zafungovalo. MP holt sebou táhne poněkud obstarožní otylou tetu a pohled na krásku z Lovosic ho přiměla k velkému smilingu.
Dámy seděly extra pod slunečníkem s výhledem na pražské mosty z Kramářovy vily a potom se na jeden vydaly. Vypadá to, že Monika by televizní test angličtiny asi zvládla.
Babiš je holt byznysmen a tak okecá i slíbí leccos, ale asi podepíše jen máloco.
Vojáky US Army z Německa nechce.
Dukovany ukecal s poukazem na příští vládu, ve které ale bude chtít být jako šéf.
G5 označil za riziko, ale asi ví, že Kellner v O2 Huawei dávno má a těžko proti němu půjde, když mu v ČLR prosperuje splátková firma.
V Senátě jsem za MP viděl na předsednických místech Fischera a spol., kteří by Majka nejraději sežrali láskou. Vzpomněl jsem si na starší výrok polského Petříčka, který pravil:
"Kouřili jsme je Američánům a nic jsme za to nedostali."
To naši senátůrci by ho Majkovi kouřili už předem bez nároku na odměnu, tak z něj byli natěšení. Vrcholem byl rozhovor nájemného brka z ČT24 s Majkem. Dojemně mu vnucoval návodnými otázkami odpovědi, kterými by posléze ničil Andreje. Alespoň zde se Majk projevil jako diplomat.
Celkový dojem, zbytečná snaha o business trip. Prý tu byl poprvé v životě a nejspíš jej a ani jeho páníčka po listopadových volbách víc neuvidíme a to ani v televizi.

Průměrný počet slepic: 4.9 (40 hlasů)
Trvalý odkaz

- Exkluzivní záběry z návštěvy šéfa americké diplomacie Mikea Pompea jen v téhle reportáži. Tak si ji nenechte ujít.
.......................
Tajné manželství se stalo veřejným. Izrael a Spojené arabské emiráty uzavřely historickou dohodu
AKTUALIZOVÁNOPřed 55 minutam
Dohodu vítají Spojené státy americké. Podle ministra zahraničí Mikea Pompea jde o „obrovský krok“ vpřed. Americký prezident Donald Trump vyjádřil nadšení z toho, že dva „velcí přátelé“ Spojených států dosáhli průlomu. Reagoval i demokratický kandidát Joe Biden. Podle něj dosažená dohoda dokazuje, jakou roli může plnit americká diplomacie.

Průměrný počet slepic: 2.1 (14 hlasů)

prý odpískali anexi Západního břehu, který tak slavně ohlásili před několika týdny.
Jó USákov a Izrael země, kde dnes znamená předevčírem.

Průměrný počet slepic: 5 (22 hlasů)
Trvalý odkaz

ale vždyť on je to jen američan tak jakýpak ciráty. Jejich vzdělanost a inteligence je přeci známá, nebo myslíte že naši mlamojové by dokázali být tak hloupí... i když si o nich moc nemyslím, tak hluboko snad ještě neklesli..
https://www.youtube.com/watch?v=GEXiil4y4JA.
no a že senátoři... vždyť víme, kdo se tom /jaká kvalita lidí/ se tam díky mizivé účasti lidí, kteří si sice správně myslí že je na ty oné dvě věci, ale k volbám - aby se tam dostali ti lepší - nejdou a dáváají možnost obsazení senátu těmi co tam jsou

https://www.youtube.com/watch?v=GEXiil4y4JA
dobrou

Průměrný počet slepic: 4.9 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Nicméně by mě exkluzivně zajímalo, jak se pan Pompeo tvářil, když mu loutkovodiči
@HradOfficial
Nejedlý a Mynář blábolili, že Zeman není ruský agent 😂😂

Průměrný počet slepic: 1.9 (9 hlasů)

In reply to by Nazdar (neověřeno)

Trvalý odkaz

měl toho americkýho vocasa praštit hůlkou do palice.
Fungovalo to u Sobotky a u Kubery, tak proč ne u trumpovýho vozemboucha :-)

Průměrný počet slepic: 4.9 (13 hlasů)

In reply to by pithart (neověřeno)

Trvalý odkaz

Hůlkou mezi nohy...

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

In reply to by Nazdar (neověřeno)

Trvalý odkaz

se zdá, že Zeman je jedinej náš politik kterej má koule.
Stačilo mu dvacet minut na to aby poslal toho americkýho dementa do hajzlu i s jeho kšeftama :-)

Nazdar!
(a pozdravuj ruský agenty, vosle)

https://www.denik.cz/komentare/analyza-palata-pompeo-cesko-20200813.html

Průměrný počet slepic: 4.9 (14 hlasů)

In reply to by Nazdar (neověřeno)

Trvalý odkaz

že mu nikdo nemusí cokoliv vysvětlovat.

Průměrný počet slepic: 4 (2 hlasů)

vzdělání jako naše plzeňský, zaměstnanec. Pompeo studoval na vojenské akademii West Point. Poté absolvoval práva na Harvardově univerzitě (na Harvard Law School) a posléze pracoval pro právní kancelář Williams & Connolly. V letech 2010 a 2012 byl za stát Kansas zvolen do senátu ... tedy stejná kvalita jako naši senátoři, proto si rozumějí/li. Na cia byl jen díky trumfovi a vedl si tak dobře, že jej po roce musel vyměnit. no aa na zamini je půldruhýho roku a jak vidno, taky si vede dobře.
Takže jakej rešpekt
tady to máte celý
https://cs.wikipedia.org/wiki/Mike_Pompeo#cite_note-4

Průměrný počet slepic: 4.2 (6 hlasů)

najdete
https://www.youtube.com/watch?v=XQqU8YO3t68
a je tam toho víc, docela zajímavé a musím se vždycky smát, když ti naši indeligenti se vytahují semtam semestrama na jejich universitách... holt mají tam ulejvku - flákando grando - a tady to vydávají za studium. Anaše bývalé vynikající university jim do baštěj.
njn dopracovali jsme to

:-)

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Jj, gdyby u nás byla demogracie, nemuselo by se o ní mluvit. Ale žádnej blboň neví co demosgracie vlastně znamená. Vlastně to je tak, že gdyž blboni poslouchají zlo děje na slovo a platí všechno jako otroci, demosgrácie je, a gdyž neplatí, tak demosgrácie není.

Průměrný počet slepic: 4.3 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

Jak už jsem psal,jak Zeman,tak i Babiš jsou koně globalistů-Trumpa a pokud vyhraje Trump o své fleky se nemusí bát.
Návštěva vyzněla přesně tak,jak se chovali-chovají imperiální mocnosti ke svým koloniím.
Pochvala Vystrčilovi napovídá,že se s ním počítá,musí se otrkat,něco prokázat,aby byl v kurzu.
Také jsem psal,Babiš o své vůli,nemůže vyřadit Rosatom z konkurzu na dostavbu Dukovan.
Jak se říká,nehodnoť člověka podle řečí,ale podle činů,takže ty čina teprve přijdou.

Průměrný počet slepic: 4.5 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

Paroubek také komentuje Pompelovu návštěvu v rámci Ruských a Čínských reálií.
http://vasevec.parlamentnilisty.cz/komentare/jiri-paroubek-dech-studene…
Faktem je, že politika studené války proti Rusku a Číně je mimořádně pitomá a soudný člověk (věřím, že se najde i mezi elfy) ji může těžko akceptovat.

Navrhuji: V rámci boje proti Číně přestaňme nakupovat výrobky vyrobené v Číně. Nebo jen v objemu rovnajícímu se objemu našeho vývozu. Samozřejmě by se to týkalo všech i západních firem co montují v Číně, nebo z čínských komponentů. V reakci by se dobře ukázalo, kdo je jak pevný bojovník proti nebezpečí.

Průměrný počet slepic: 4.7 (23 hlasů)
Trvalý odkaz

Pompézní Mike Pompeo přijel do zaostalé gubernie pro body do americké volební kampaně prezidentských voleb. Je do nich celkem blízko (3.11.2020) a AB byl vysmátý, protože věděl, že se do voleb stejně nic nestane. Mike si přijel pro kontrakt na Temelín a Dukovany pro Westinghouse. AB mu nejspíše řekl, že dostavba bude někdy za 10-20 let a teď se stejně nic nepodepíše, že jde jen o první kolo oťukávání. Žádné body pro volební kampaň 2020 z toho nekoukají, takže žádná záchrana pracovních míst v USA. A na objednané vrtulníky stejně nemáme prachy, takže tím naše možnosti skončily. 5G sítě teď stejně neplánujeme, protože jsme výrazně pozadu a díky nejdražším službám přenosu dat už z obyvatel nějaké další prachy na 5G sítě amerického původu taky nemáme. Prostě jsme chudá zaostalá kolonie, ze které všichni vysáli prachy a nejvíc nám zatápí EU z Bruselu, takže musíme držet hubu a krok a o naší zahraniční politice se vůbec nerozhoduje v Praze. Jestli chce Mike něco prosadit, musí jet do Bruselu. AB může jen počkat, jestli se má řídit nařízeními z Bruselu nebo Washingtonu. Naše zlato v majetku ČNB už dávno prodal Josef Tošovský zcela nevýhodně, takže ani nemůžeme podporovat nějaké akce na snížení ceny zlata. Naše životní úroveň je oproti HDP USA směšně malá a je nás málo. Nemáme z čeho podporovat americké plány, leda máváním vlajkou. Prostě na zelenom pažitě máme holé řitě. Cokoliv se dohodne stejně nestihneme realizovat, protože volby prezidenta USA jsou blízko. Tak až Mike s Trumpem vyhrají, a jestli, můžeme se pobavit znovu.
Venkovcem volební kampaň Donalda Trumpa maskovaná jako zdvořilostní návštěva, která měla přinést kontrakty - a nic nepřiveze.

Průměrný počet slepic: 4.8 (33 hlasů)
Trvalý odkaz

Babiš neuhnul a nic nepodepsal. Zeman svým úšklebkem při podání ruky Majkovi řekl vše podstatné. Petříček se jistě o něco snažil, ale ČSSD jde, naštěstí, definitivně do kopru. Sluníčkáři jásali a tak je to v pořádku, lid si je už dávno zařadil. Zdá se mi, že naše země je celkem v pořádku.

Průměrný počet slepic: 5 (33 hlasů)

zkrátka strany odcházejí někdy do kopru. Jde o to, přežít ty odchody v solidní formě.

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

To odcházení těchto stran ale možná upomíná na příchod Smrťáka. A ten se už nějak moc vybavovat nebude.....

Všici však touží po princi z pohádky, ne po Smrťákovi..
Ale pohádky jsou jen příměrem, jsou jen tím ideálem, který popisuje Tolstoj v Doslovu ke Kreutzerově sonátě.
Ukazují, naznačují...ale neuskutečňují se.

Tak ať to není bez nich mnohem horší jak s nimi. Ať to není mnohem mnohem horší....

Průměrný počet slepic: 3.5 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Chtěl bych se s vámi podělit o nejsilnější politický zážitek v mém životě, který se poštěstí málokomu ❤️🇨🇿

S velkou pokorou děkuju za tuto možnost všem svým voličům ‼️🍀

Přináším Vám velmi krátké shrnutí nejsilnějších pasáží dnešního projevu ministra zahraničních věcí USA Michaela Richarda Pompea v Senátu Parlamentu ČR.

Ministr mluvil o našich historických poutech, o našich rodácích v Kansasu, kde existuje město Plzeň, kde on sám žije, mluvil i o tom, že naši rodáci tam přišli z Moravy a z Čech za půdou a za svobodou a tu oblast velmi společensky a kulturně obohatili, dále mluvil i o tom, že je s ostatními místními navždy spojila společná touha po svobodě a ta nám i navždy zůstala.

Vzpomněl i myšlenky Václava Havla, že nesmíme žít ve lži, ale v pravdě, dále zdůraznil, že my sami jsme autory vlastního osudu.

Dále připomněl, že svobodné společnosti jsou vždy atraktivnější, proto použijme z našich společností to nejlepší - touhu po svobodném životě.

Západ neupadá, jak někteří tvrdí, to jsou jenom hry našich společných nepřátel, proti kterým se musíme společně postavit. Je třeba všem vysvětlit, jakou cenu zaplatíme, když nebudeme bojovat. Moc dobře to Češi vědí z minulosti.

Ministr mluvil i o hrozbách, které k nám v podobě dezinformací přicházejí z Ruska a o ještě větších nebezpečích, které pro nás všechny představuje Čína.

Musíme se všichni spojit a bojovat za své společné hodnoty. Američané budou vždy podporovat naši svobodu a budou nás bránit, oni také plně podporuji cestu předsedy Senátu na Tchaj-wan.

Myšlenka lidských práv musí být součástí jakéhokoliv smysluplného světového pořádku. Čeští přátelé, zapamatujte si to a nezapomeňte na to, že dnes i v budoucnosti bude Amerika s vámi, protože bojujeme za lidská práva a svobody‼️

A celý projev zakončil slovy:
"Děkuji vám, Bůh Vám žehnej všem Čechům‼️❤️🇨🇿

Na závěr dostal pan Michael Richard Pompeo od předsedy Senátu Miloše Vystrčila klíč od našeho Senátu na znamení toho, že jsou dveře do Senátu pro něj navždy otevřeny <3

Nikdy jsem nebyl v Senátu tak dojat, protože jeho slova zněla velmi lidsky a velmi upřímně. Myslím si, že se cítil mezi námi taky šťastně ❤️

Bylo to pro Senát úctyhodné vysvědčení za jeho práci právě na těchto společných ministrem uváděných hodnotách, které dnes už někteří zapomínají nebo je dobrovolně opouštějí. 😉To ostatně taky brzy vyčteme z komentářů, které se objeví pod tímto příspěvkem.

P.S. Doporučuju fakt poslechnout, manželka i asistentka byly velmi hluboce dojaté
https://www.facebook.com/golan.tomas/posts/3830147773665185

Průměrný počet slepic: 4.2 (10 hlasů)

To zní jak opisování od Dušana Jasánka, figurky z Černých baronů, co se chtěl stát redaktorem Rudého práva.

Průměrný počet slepic: 4.8 (21 hlas)

Rudé právo z osmdesátek. A zároveň potvrzení prastarého pravidla, že nikdy nemůže současně platit, aby dotyčný byl inteligentní, s nimi a zároveň to myslel vážně.
Mimochodem, za "manželka i asistentka velmi hluboce dojaté" by od normální manželky dostal přes držku.

Průměrný počet slepic: 4.8 (19 hlasů)

In reply to by Martin V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ještě mohl napsat, že z toho byli pryč i pes a kočka. Pes nechtěl na procházku a jen smutně kňučel, kočka nechtěl žrát kapsičky Wiscats.

Průměrný počet slepic: 4.6 (24 hlasů)

In reply to by Martin V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

Možná potřebuje při styku s manželkou asistentku. Furt mnohem přijatelnější než nějaký chlap, ne ?
A tak jedna bez druhé nic nedají. Ani si nevrznou.

Průměrný počet slepic: 5 (11 hlasů)

Goláňovi končí senátorské období 18.10.2020 a opět chce kandidovat. Tak v té pražské kavárně úplně zblbnul a myslí si, že i jeho voliči mají tak blbé názory jako poskakující Chvilkaři z Letné. Uvidí ve volbách.

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

ale na druhou stranu to čtu podruhé a potřetí a fakt ne, musel si dělat prdel. I s pistolí u koulí a třemi promilemi v žíle by průměrný český (vlastně moravský) dembloklý senátor zplodil něco uvěřitelnějšího. Protože jestli elfi a podobná sebranka klesli až TAKHLE hluboko, může být AB v ledovém klidu.

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

ve volbách uviděl.... Normální lidi k volbám do senátu skoro nechodí a díky sluníčkářům se tam klidně zase může dostat.
Kdyby tak někdo dokázal tu mlčící většinu k senátním volbám dostat - hned by se to tam aspoň z jedné třetiny pročistilo.

Průměrný počet slepic: 4.4 (9 hlasů)

Co to bylo? Lysohlávky?

Průměrný počet slepic: 4.9 (17 hlasů)

že ti ani nelze komentovat. Možná po 22. hodině.
Komenty k tomu jsou teda taky hustokrutý.
A ještě ty emotikony; ci boha...

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

"Ale zrovna ti senátní ochotníci se v oblasti sabotování zahraniční politiky státu velmi snaží, i když ústava ani kompetenční zákon jim žádnou roli při výkonu zahraniční politiky nedává. A státní orgány nesmějí dělat nic, co jim zákon nepřikazuje. Senát, coby proponovaný strážce zákonnosti, tedy koná veřejnou ústavní sebevraždu.
A předseda senátu Vystrčil se ještě k tomu všemu o několik koňských délek vzdálil peletonu Pompeových věrných a nejvěrnějších, když mu předal klíč od Senátu.

Že leckdo dostal v naší historii třeba „Symbolický klíč od bran hlavního města Prahy“, je známo, a nikdo se s tím výčtem moc nechlubí, protože v něm k těm minulým stále přibývají různé další položky, a poločas rozpadu jejich ožehavosti je velmi dlouhý. A tento čestný dar přitom jen symbolizuje důvěrný vztah k obdarovanému, že je v Praze vítán, že může kdykoliv přijít sám.

Nicméně učinit totéž se vstupem do horní komory parlamentu je skutečně bezduchá nápodoba, která je navíc absolutně nemístná. Je to vlastně takové freudovské podřeknutí – stejně to tady přes některé z nás ovládáte, tak tumáte i klíč, a choďte si sem rovnou, jako do samoobsluhy."
https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politika/jan-schneider-prehnal-to-vys…

Průměrný počet slepic: 5 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

Kdo je druhym nejvetsim zahranicmim drzitelem americkych dluhu mily Pompeo ?
Ano, je to Cina .... :-D

Průměrný počet slepic: 4.8 (17 hlasů)

Mike si možná myslel, že bychom mu s tím čínským dluhem mohli pomoci a část od Číny koupit - a hlavně jej nebudeme chtít už nikdy zaplatit.

Průměrný počet slepic: 4.9 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Tohle je docela dost vypovídající o situaci v USA před volbami.
https://blisty.cz/art/100767-vsichni-nepratele-zahranicni-i-domaci-otev…
Jestliže se tam již zcela otevřeně počítá, kdo má kolik divizí...

Průměrný počet slepic: 4.4 (10 hlasů)

A Harrisonová není dost černá...
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/kamala-harris-puvod-debata-barva…
Takové věci u nás řešíme jen na Mikuláše nebo na Tři krále.
V USA zřejmě otevřeli Pandořinu skříňku...

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Tož Nastrčil si chtěl hrát na Arnolda, ale trochu popletl název filmu a z Total recall udělal Total rectal.

A co se týče toho AB, bohužel se asi nedozvíme, jak to mezi těma dvěmi bylo, ale taky by mě to fakt zajímalo. Poslední odstavec páně Vidláka je naprosto o mých pocitech z posledních událostí. A jestli se AB pokusí o vlastní cestu, možná ho nakonec přece jen budu někdy volit.

Průměrný počet slepic: 4.4 (18 hlasů)
Trvalý odkaz

v Bílé Rusi... proč se vměšuje do cizích věcí??? Ten má k demokratovi daleko.

Průměrný počet slepic: 4.4 (17 hlasů)

podle plánu. Včera bylo číslo 330 ks. A jakoby se nechumelilo. V dubnu se bil v prsíčka, jaký je king, a teď je to jedno.

Průměrný počet slepic: 3.8 (10 hlasů)

Račte se podívat, kolik je z nakažených "turistu" z Chorvatska - u nich na věk - naprostá většina do 33 jar a Ukrajinců. Za srpen to láme stovku.

Průměrný počet slepic: 4.7 (11 hlasů)

Kdyby totiž teď Lukašenko řekl, že teda jo, tak si to zvopáknem, tak by všem "demokratům" dokonale rozhodil sandál.
Zejména pokud by stanovil termín třeba na příští sobotu.
Ty volby totiž vyhraje tak jako tak; byť nebude mít 85%, ale "jenom" 65%.
A opozice by si mohla jít tak leda na pracák pro podporu.

Podle mého názoru by měl Babiše poslechnout.

Průměrný počet slepic: 4.4 (13 hlasů)

ač-li to není míněno jako upozornění, že může být hůř. Kdyby tenkrát po volbách, když opozice začala dělat šprajce, souhlasil s novými volbami - jak se kibicovalo, mohl si ušetřit příšerná léta v koprodukci se socany. A že musel dostat zabrat a stále to pokračuje je jasný.... tož tak. Ne že bych se jej chtěla zastávat, ale je fakt, že sotva něco zachrání a vyřeší, obratem sosani vyrukují s něčím novým, s další podpásovkou....aspoň já to tak vidím.

Průměrný počet slepic: 3.5 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Zkusím rozumy někoho jiného než je bývalý šéf americké St.B. Pompeius, a sice Paula Volckera. Co ten nám nedávno tvrdil ve směru našeho chtění být členem seskupení zemí, které jsou svobodné a demokratické (avšak mohou být takovými jen pod nerozborným vedením USA na věčné časy a nikdy jinak) : "...“There is no force on earth that can stand up effectively, year after year, against the thousands of individuals and hundreds of millions of dollars in the Washington swamp aimed at influencing the legislative and electoral process..."

Tedy jde o verdikt. Tedy nemusíme vůbec usilovat o to, abychom nadále dleli v bloku Demokracie a Svobody.....ty peníze různých mafiánů to udělají za nás, třeba i proti naši vůli. A žádná moc na světě s tím není schopna nic udělat. Natož nějaký náš vachmajstr.

Vesmír má USA. USA má Rusa. Ó, my se máme !

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Ahoj, Majku !
Všecko v cajku ?
Že tancuješ kalamajku ?!?
Udělej jim mik, mik, mik
a u krku šmiky šmik
to pochopí i dráteník.
A kdyby ne, tak zařvi : " Majdan !"
rázem skončí všecka sranda
zmlkne celá jejich banda.
Porozdávej korálky
a dva sudy morálky
vyvaruj se zahálky.
Další štace Ljubljana
taky bašta Slovana
nechlastej až do rána.
Hlášení nám podáš večer
hlasitě a hezky vkleče
však nám šábes neuteče.
Příště půjdeš na Germány
na Sasy a Narkomany
ty chcem též do naší strany.
Spolu půjdem na Rusa
snad i Arab přiklusá
pod naší vlajku USA.

Průměrný počet slepic: 5 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

Nedokážu posoudit - je to k něčemu? Teda kromě...

"Farmáři na Moravě nasadili švýcarský stroj smrti. Pole zbaví hrabošů záludnou metodou"
https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/obrazem-postrach-vsech-hrabosu-je-…

Průměrný počet slepic: 4.3 (3 hlasů)

Je mu osm let a je to staffík.
Hraboše loví tak, že jemně podupává na místě, aby je vyplašil, a pak mu skoro skáčou do tlamy. Za procházku jich chytne i pět.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

To bude asi Staforšírský bulteriér. Pořídila si ho starší vnučka a stál cca 22 tisíc kaček.
Asi proto, že jeho rodokmen by mu záviděl i Šláfenberg.
Je to velmi společenský pes, vyhledávající lidskou společnost.

Průměrný počet slepic: 4.8 (8 hlasů)

In reply to by berkowitz (neověřeno)

Trvalý odkaz

STAFFÍK!

Jj, staffordshire bull terrier.
My ho máme zadarmo, protože bez papírů, protože moc dlouhé nožičky. Tatínek asi úplně staffík nebyl :o)
Skvělý pes, kamarád; a ještě loví hraboše!

Průměrný počet slepic: 4.9 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Podle výzkumů nemá Trump v příštích volbách šanci.
A tak budeme s uznáním vzpomínat na vládu amerických republikánů. Demokraté se vrátí k činům, které se nám určitě líbit nebudou.

Průměrný počet slepic: 4.7 (12 hlasů)