Ti druzí

Autor
Štítky
Prezidentské volby v USA

Tenhle obrázek jsem našel u Mastera na fejsbůku a tak se mi líbil, že jsem ho protentokrát použil. Moji pravidelní čtenáři už samozřejmě vědí o čem je řeč. 

V USA je asi hotovo. Hlasy jsou sečteny, vyhrál Biden díky korespondenčnímu hlasování. Donald se s tím nemíní smířit a hodlá volby napadnout u soudů, žádá o přepočítání hlasů a mluví o tom, že jemu a jeho příznivcům "ti druzí" volby ukradli. Mluví o volebních podvodech, že republikáni neměli přístup k volebník komisím a nemohli dohlížet na sčítání hlasů... a tak podobně. Tolik fakta. 

Všem případným elfíkům rovnou hlásím, že jsem u žádné americké volební místnosti nebyl. Nevím jestli se Trumpova obvinění zakládají na pravdě. Stejně tak nevím, jak funguje to jejich sčítání hlasů. Jen vím, že polovina voličů v USA je řádně namíchnutých, protože viděli stejné grafy jako my  slyšeli stejného Trumpa jako my. Nevím, jestli se v USA dějí volební podvody, ale vidím tam u nich atmosféru, která ve volební podvody věří. Vidím tam u nich krizi důvěry v americký systém. 

Samozřejmě, není to prvně v dějinách, kdy byl v USA výbušná atmosféra. Měli tam pochody proti rasové segregaci, měli tam válku proti mafii, měli tam protesty proti válce ve Vietnamu. Měli tam hurikán Catrina, mají tam BLM, mají tam Ku-klux-klan. Přesto bych chtěl upozornit, že teď mají jedno nóvum, které ještě nikdy neměli. 

Jejich národní garda byla vždycky povolávána proti "těm druhým". Proti černým, proti mafiánům, proti sluníčkářům, proti hipíkům, proti pacifistům, proti gayům, proti indiánům. Národní garda odjakživa až podnes chránila bílé proti ostatním. Drze řeknu, že chránila republikány reprezentující americký způsob života. Stát byl bílá část ameriky, ta část, která žije ve spořádaných čtvrtích v domcích s bílým plotem, mají nedaleko dobrou školu, doktora, kterému platí v hotovosti a jejich děti se snaží dostat na Yale nebo Harward. Národní gardu měli na to, aby pacifikovali gheta, aby jim "černý huby" nelezly do autobusů, aby jim pokud možno nechodily ani po chodnících. 

Národní garda tu byla od toho, aby černé, hispánské, mafiánské, hipísácké, buzerantské a jiné skupinky nehyzdily jejich konzervativně bílou ameriku. Národní gardu povolávali ti, kteří v neděli poslouchali evangelikální pastory v kostelích, že amerika = spasení a všichni nemakačenkové jsou komouši a všechny buzny shoří v pekle. Národní garda byla od toho, aby odstřelila všechny, kteří tento svět ohrožovali. 

 Teď poprvé v amerických dějinách budou povolávat národní gardu sluníčkáři, LGBT a  černí proti bílým. Proti americkým vidlákům, kteří v Trumpovi viděli zachránce před amerikou "těch druhých". Poprvé se nepokoje netýkají hloupých mladých, frustrovaných černochů, odpůrců proti válce nebo chudákům v bídě. Poprvé se nepokoje týkají té části ameriky, která vždycky měla navrch, vždycky vedla, vždycky bylo po jejich. Oni byli ta obrovská střední třída, která nepotřebovala sociální programy, protože byla mobilní, schopná se stěhovat kvůli práci, měla vzdělání a donedávna věřila, že má i budoucnost. 

Teď má stát národní garda i policie proti svým. Prakticky všichni šerifové, policajti, ale i gardisté jsou bilí a pocházejí právě z těch rednecků, kteří se teď nechtějí smířit s tím, že jim Biden ukradl volby. Národní garda má chránit stát proti lidem, kteří ho považovali za svůj a sebe považovali za tu skutečnou ameriku, která je nejlepší, nejdokonalejší... .atd, atd. 

Teď má bílá národní garda chránit ameriku proti bílým voličům Trumpa.  Proti ozbrojeným bílým. Proti bílým, kteří ameriku považují za svojí, protože jí vybudovali svojí prací. Proti bílým, kteří mají pocit, že jim nadnároní korporace tu jejich ameriku ukradly a Biden je jejich kůň.

Aniž bych chtěl machrovat se znalostmi amerických reálií, tohle mi přijde dost podstatné.  Svým způsobem teď mají voliči Trumpa ochutnat svojí vlastní medicínu. Jak zareagují? Poddají se tomu? Nebo budou dál "tvořit svojí zemi"  a povstanou? A je vůbec možné pacifikovat lidi pomocí rekrutů, kteří přesně z tohoto prostředí pocházejí? Nebo jim to prostě bude jedno, protože demografie je demografie a vyhrávají ti, kteří víc trtkají a nadělají kupu dětí, kterým se vůbec nesnaží zajistit budoucnost, protože si ji mohou nakrást u bílých vidláků?

Nechci se kasat znalostí amerických reálií, ale mnou popsaný kotejl považuji za dostatečně nový i dostatečně výbušný, aby z něj vzniklo něco, co tu ještě nebylo.  

 

PS. Ještě chci doplnit, že bílá amerika pro mě není záležitost barvy pleti, ale záležitost životního stylu. Dnešní americký vidlák už neupadá do mdlob, když vedle něj bydlí černoch, pokud je to černoch pracující, jehož děti se po večerech učí a neberou drogy. 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.6 (100 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

deroucích se k moci přes bideta, že neeliminovali hrozbu použití palných zbraní, kterých je v USA nemálo, a to takovým způsobem, jak se tomu stalo ve starých státech EU a v GB. To jest, že do basy se člověk dostane i za obyčejný kuchyňský nůž.
Jinak řečeno soudruzi z Vól Strýtu těžce přepálili začátek. Uvidíme, jestli se bílí naprosto všichni na povel poserou.
V každém případě nám ale soudruzi elfové vysvětlí, že za to mohou Putin se Zemanem. Jak jinak.

Průměrný počet slepic: 4.9 (41 hlas)
Trvalý odkaz

nebyl nikdy problém.

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

druhých. A tak to bude ještě jednu generaci.

Průměrný počet slepic: 4.7 (14 hlasů)

Teď je USD podložen prací Číňanů a jiných Asiatů a jejich ochotou USD přijímat jako platidlo. Kdysi dávno v Africe, v Indii, v Číně a v Indonésii používali jako platidlo mušle kauri. Byly tak oblíbené, že je kovové mince v těch zemích někdy napodobovaly. A zkuste s nim zaplatit dnes! Možná FED využije nepokoje k masivnímu oddlužení.
Demokraté mají voličskou základnu v těch bohatých, co mají hypotéky a dluží bankám, a majetek mají ulitý v nemovitostech, akciích a jinde. Pak Demokraty volí chudí, co mají jen ty dluhy a žijí z ruky do úst.
Příznivci Republikánů jsou ti, kdo se snaží mít nějaké úspory v bankách a při případné měně o ně přijdou.
Asi polovina natištěných USD je v zahraničí. Ty o ně FED obere bez váhání.

Národní gardu tvoří především příznivci Republikánů. Trump Národní gardu proti svým příznivcům nepovolá. Pokud v lednu rozkaz vydá Biden, gardisté jej mohou odmítnout uposlechnout. Stejně jako neposlechli příznivci Demokratů Trumpa, když zakázal přijímání nelegálních imigrantů.
Jakmile Biden složí přísahu podle Ústavy, veškeré protesty Republikánů postupně ustanou. Stejně, jako když se stal prezidentem Obama. Trump je ovšem narcis dostatečně nekonzistentní se zvyklostmi amerických politiků, aby se nechal z Bílého domu vyvést násilím.
Uvidíme, co se stane. 20. ledna 2021 nastane pro Američany další kolo dramatu.
V historii už podobná situace byla, jmenovala se papežské schizma a trvalo 1378 - 1417. Oba (a na konci tři) papežové zřídili své kurie, jmenovali své kardinály a po smrti měli své nástupce. Každý papež dával protivníkovy stoupence do klatby – tedy bylo v klatbě celé katolické křesťanstvo. Všechny katolické církevní úřady byly obsazovány dvojmo, a tím schizma podněcovalo sváry a boje. Nakonec musel rozhodovat tříletý koncil v Kostnici. Všechny tři tehdejší papeže odvolal a zvolil úplně nového.

Průměrný počet slepic: 4.5 (14 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

No, ustanou zajednoho předpokladu, že nastane pořádek, ale jaksi antifa a její bojůvky ochutili moc, ruší se policie, New York i Los Angeles jde ekonomicky a sociálně do kopru, bohužel není situace jako za Obami, kdy nespochybnili právo policie vynucovat pořádek a zákon...

Průměrný počet slepic: 4.6 (8 hlasů)

Duchů, jichž vyvolali, teď nemohou zbýti. Po řádění anitfáků přijde jinačí sekáč, co se nezakecá.

Průměrný počet slepic: 4.7 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

... je, že se symbolem těch v článku jmenovaných menšin stal Biden. Fakt by mě zajímalo, kdo je v USA bělejší než lidé jeho typu.

Průměrný počet slepic: 4.8 (22 hlasů)

arijec AH

Průměrný počet slepic: 4.3 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

... milé děti, vypadá pravá demokracie:

"V letech 1968 - 2007 bylo tajnými policejními důstojníky oklamáváno nejméně 30 žen v rámci dlouhodobých vztahů. Omluvili se, ale co z toho ony manželky v „reálu“ mají, kdo za ně má výčitky svědomí?
Manželkám policistů, kteří pracovali v utajení skrytým pod romantickými vztahy, začalo být konečně nasloucháno. Policisté používali nejen falešná jména, ale zcela vymyšlené identity a roky byli infiltrováni do politických kampaní stran a vystupovali jako protiváleční, protirasističtí, ekologičtí aktivisté a bojovníci za lidská práva, což jsou jen některé z jejich mnoha převleků. V extrémních případech dokonce vstoupili do manželství a zplodili děti se ženami, které špehovali. Špičkoví vůdci britské elitní bezpečnostní policejní jednotky, speciální pobočky, si byli příliš dobře vědomi rizika, že se operativci „stanou domorodci“, zatímco budou součástí aktivistických organizací, přičemž alespoň jeden důstojník se v minulosti odmítl vrátit z terénu. Aby nedocházelo k opakovanému fiasku, byla zavedena přísná politika používání pouze důstojníků z povolání, jejichž loajalita k moci byla nepochybná a kteří byli ženatí, aby bylo zajištěno, že se špióni budou mít „k čemu ve skutečném světě vrátit“."

https://www.rt.com/op-ed/505910-uk-spycops-undercover-police/

Zajímalo by mě, co podobného se děje u nás. No hlavně zas natočit asi desetitisící film o té zlé minulé době plné estébáků, kteří člověka špiclovali na každém kroku, dokonce i v posteli. Ne, ne, to se na tom dobrém západě nikdy, ale nikdy nemohlo stát.

Průměrný počet slepic: 4.9 (38 hlasů)
Trvalý odkaz

a jestli mají Kmoníček a Master pravdu, tak bude ouvej, amerika pojede dolů fofrem nevídaným. Nefachčenka dělat nebudou, bílí se budou bránit, ty silnější státy se osamostatní a ty enklávy co zbudou, si budou v pudu sebezáchovy sakra hlídat hranice - demogracie-nedemogracie ,a ty slabší , no holt s tím zadlužením co jim zbyde a vzděláním, které mají/a budou mít se holt latinos rozšíří........
Ale bude to mít své výhody - žádná great Amerika, žádné základny protože je nebude mít kdo obsazovat a taky platit. No a na obranu svých enkláv budou je muset povolat domů....
Jediné co mi nehraje, je popis Bidena s jeho dosavadním curiculum vitae... tam je kotrmelců, jak větrník. Nebo se oba mýlí.... čas ukáže....
ještě budou na trumfíka vzpomínat, jak je nutil pracovat... hmm....
Ale zase to bude pro evropské státy varování, co dokáže předemograciovaná demogracie, neboli demogracie dotažená ad absurdum. A taky už nebudou moci vládnout a nařizovat světu - taky dobrý. UFF...

Průměrný počet slepic: 4.6 (31 hlas)

zrovna dnes, 7.listopadu popisovat rozpad Sovetskeho Svazu... to se nedela !!!! :-D

Průměrný počet slepic: 3.9 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Globalizace planety není možná bez globalizace ras. Proto byl opuštěn imperativ ochrany bílé rasy.

Levice získává globální převahu. Posilující levice je předzvěstí přicházející revoluce a následné totality.

Demokratický systém se po 250 letech vyčerpal a ztratil důvěru poddaných.

Akcelerátorem všech změn na úrovni myšlení je globální informační zdroj - internet.

Hlasy občanů USA byly utopeny ve washingtonských bažinách a přehlušeny řevem globálních médií.

Nástrojem k znovuzískání ztracených pozic řídících struktur USA se stal COVID. Nyní je již definitivně zřejmé, jaký byl jeho jeden z účelů.

Bidenovo období umožní nové imperiální válečné konflikty pod vedením US Army.

Nadvláda bílého muže již není potřebná, protože svět již byl dobyt a veškeré zdroje patří jediné skupině majitelů.

Aby tato skupina udržela svoji pozici, potřebuje homogenní lidskou rasu a matrix.

Moc korumpuje. Absolutní moc korumpuje absolutně.

Každý matrix má svoje zadní vrátka a touha člověka po svobodě nikdy nemůže vyhasnout.

Průměrný počet slepic: 4.3 (44 hlasů)

spousta bezobsažných frází. Nadvláda bílého muže nebyla opuštěna, protože taky nikdy nebyla naplánována. Historicky vyplynula ze situace a její kořeny lze vysledovat již v antice. Dělit dnes politické strany na nějakou pravici a levici už taky nedává smysl - překonané schema neodpovídající realitě.

Průměrný počet slepic: 4.3 (16 hlasů)

In reply to by Zapadlo (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ale mají zatraceně aktuální obsah. Záleží na každém, jestli to vidí stejně nebo jinak a co si z toho případně vezme do života. Napříkad absolvent sluníčkářské VŠ by všechny ty fráze šmahem popřel a označil za lež, kterou je potřeba cenzurovat, a zavolal by "kartouse" s jeho elfí armádou, aby vyčistili prostor. Proto si užívám svobody ve Vidlákově a připomínám občas, co je třeba neustále mít na zřeteli při každodenním jednání každého z nás, protože jedině tak můžeme budoucnost ovlivnit.

Souhlas - plánovaná nebyla, ale vyplynula a reálně existovala dlouhá staletí. Proto je současná změna zásadní a týká se setsakra osobně Vás i mě.

Levice - záleží jen na tom, co si kdo pod tímto označením představuje. Já si představuji současný obsah - utopistické pokrokářství, globalizaci, neadekvátní prosazování práv menšin, zavržení tradic a konzervativních hodnot, negaci národa a rodiny, přepisování historie apod. Máte-li příhodnější název než levice, nemám nic proti.

Průměrný počet slepic: 4.3 (21 hlas)

levici?
Tedy levici v tradiční definici.
Musíte:
1/ předefinovat pojem levice
2/ definovat skupiny, které se snad k levici (polo)oficiálně hlásí

Já za sebe říkám, že nic takového, jako levice již neexistuje.
Levice, resp. její vrcholní (straničtí a odboroví) představitelé byli koupeni, neboli zkorumpováni, aby tzv. dolních deset mio srali jak na placatý kámen. Zároveň je to provázáno umělým snižováním úrovně vzdělání. Kdyby to šlo a bylo to dostatečně efektivní, zakázali by učit naše děti číst a psát, protože pitomcům se vládne nejlépe.

Jistě si po přečtení těchto vět můžete myslet, že Targus je vylízané pako. Na to vám lehce odpovím, že mám v držení korespondenci s odborovou centrálou, která potvrzuje, že ZP slouží k vytření pozadí zaměstnavatele, pokud nestíhá toaleťák.
O fintách obsažených v ZP, které slouží k ojebávání lopat by se pak daly popsat stohy papírů v původním významu slova "stoh", neboli hromada slámy.

Průměrný počet slepic: 4.6 (25 hlasů)