Co se to s vámi stalo?

Autor
Štítky

Původně jsem měl připravený jiný článek, ale když se včera strhla taková pěkná smršť kolem pětibojaře a člena olympijského výboru Davida Svobody, který obhajoval účast ruských a běloruských sportovců na olympijských hrách, tak se k tomu také vidlácky vyjádřím. Ono to totiž krásně ukazuje, jakou tu máme svobodu slova a demokracii.

Nejprve krátce shrnu situaci:

David Svoboda v televizi řekl, že schvaluje účast ruských a běloruských sportovců na olympijských hrách, protože sportovci by prý neměli být diskriminováni na základě politického postoje. Pak si ještě dovolil říci, že olympijská charta už nikoho nezajímá a chvilku se v těch svých projevech trochu motal, protože není rétor, ale sportovec.

A pak otevřelo peklo chřtán. Pustila se do něj Černochová, u Šafra hned zaznělo, že by ho (hajzla) měli zavřít, okamžitě z toho bylo schvalování genocidy na Ukrajině (která se podle OSN neděje). Ozvala se celá řada známých osobností podle hesla „žvaním, tedy jsem“ a také si do Svobody pořádně kopli, řekl bych že na Dukle už teď mají celou řadu dopisů a mailů, které žádají Svobodovo vyloučení podle hesla „psům psí smrt“ a nakonec se ozval sám David Svoboda a napsal, že není na špatné straně, že neměl svůj den a že to tak nemyslel.

Nebojte se, nejsem na špatné straně…

Nechci do toho Davidovi Svobodovi kecat, ale Davide, fakt se ti chce být na straně, která spustí hysterii z jednoho tvého rozhovoru, protože jsi se nešťastně vyjádřil? Fakt jako stojíš o společnost lidí, kteří se do tebe pustí jen proto, že jsi zastával stejný postoj jako předseda mezinárodního olympijského výboru Thomas Bach? Ano, Bach včera odsoudil evropské politiky, že chtějí bránit účasti ruských a ukrajinských sportovců na olympiádě.

Nemluvě o tom, že teď už máš Davide stejně cejch a už ti to nikdo neodpáře. Navěky už pro ně budeš podezřelý dezolát s ještě podezřelejšími názory, už nikdy nebudeš dostatečně spolehlivý a napříště už ti neprojde, pokud se budeš ještě méně odchylovat od celospolečnského kartouzovského koncenzu, kterému oni říkají pravda. Jako, fakt se ti chce, už si nafurt dávat pozor na jazyk a přemýšlet, jaký máš vlastně názor a starat se, aby nebyl závadný?

Fakt chceš sloužit v armádě a pod minstryní, která kvůli jednomu tvému názoru úplně zapomene na tvoji úspěšnou reprezentaci České republiky v zahraničí? Chceš být na správné straně, která kvůli tvým několika větám vygumuje všechno to, co jsi udělal pro dobré jméno této republiky ve světě a klidně proti tobě spustí šafrův hlavní sračkomet značky JXD na plné pecky?

Co se to s vámi lidi stalo? Jak můžete něco takového považovat za správnou stranu? Oni tě začnou mazat hnojem, že sis dovolil říct, co si myslíš a ty se musíš tvářit, jako by to byla cukrová vata. Oni Tě tahají stokami, pomlouvají tě, plivou na tebe, dehonestují tě, kopou a nenávidí a ty se jim ještě omlouváš… Jako fakt si myslíš, že taková pakáž tvojí omluvu přijme? Fakt si jako myslíš, že tě ještě někdy budou považovat za sobě rovného? Fakt si myslíš, že už nebudeš napořád muset předvádět rituální tanečky, že jsi nezbloudil?

Promiň, ale u nás by ti bylo líp. Podívej na mě. Já klidně můžu říci, že je Babiš dobrý politik… sice mu to fůra mých čtenářů nevěří a nemyslí si o Veľkém Bocianovi nic dobrého, ale nikdo nevolá po mém lynčování. Mohu klidně říci, že západní kultura je vyspělejší než východní. U hromady lidí to vyvolá pobavený úsměv, ale nikdo nebude telefonovat Putinovi, aby mě udal. Nikdo nebude dělat petice. U nás se může říkat, že Jindra Rajchl je dobrej, ale také je tu běžně slyšet, že není. U nás se může říkat, že Okamura je politický podnikatel i to, že je jediný bojovník za naší svobodu. U nás se může říkat, že Putin válku vyhraje i to, že jí prohraje. Jediné, co se stane, je debata.

Jak můžeš žít bezi tou udavačskou bandou, která by nejraději zavřela každého, kdo má jen trochu jiný názor a tvrdě pracují na to, aby takové věci mohli dělat. Jak můžeš žít mezi lidmi, kteří za každou drobnou odchylku v názoru klidně vyženou z ovčince své vlastní věrné? Jak můžeš tvrdit, že jsi na správné straně, když tebe samotného ta správná strana polila dehtem a vyválela v peří?

Nebo jsou v tom prachy a dobré bydlo?

Když se sračkomety z Novinek pustily do mě, seděl u mě jeden (teď už) bývalý kamarád, vyjádřil mi morální rozhořčení nad tím, co píšu a pak se mě hodinu ptal, jestli jsem připraven na to, že na mě mohou poslat policajty a udělat mi domovní prohlídkou ostudu na celý Vidlákov. Že mě mohou popotahovat po soudech za mé názory? Že mi mohou zabavit peníze, obstavit účet a existenčně mě odříznout, jestli jsem ochoten tohle riskovat pro svůj názor… Vůbec mu nedošlo, že mi popisuje praktiky policejního státu, kterému on ale bezmezně důvěřuje a stará se, aby byl na té správné straně.

Odplivnout se mi chtělo…

Jak můžete nevidět, co se to s vámi stalo? Proč si to tak ochotně necháváte líbit? Jak můžete toužit patřit do společnosti, která vás odkopne za názor, že někdo patří na olympiádu? Jak se ti může líbit, že tě hned obviní ze schvalování genocidy? Dávají ti do držky a ty jim poníženě děkuješ. -Jsi olympijský vítěz, hrdina, chlap, který byl v něčem nejlepší na světě… a teď se plazíš před podřadným pisálkem, který se dokázal profetovat do šafrovy žumpy a pokoušíš se dokázat, že ti křivdí, že jsi naopak uvědomělej a na správné straně.

Chci vidlácky poděkovat všem mým dezolátským čtenářům. Díky za to, že mohu kopat za Rajchla, Babiše, Okamuru, Majerovou, Havla, Vrabela, Štěpánka a další. Díky, že je naopak mohu i kritizovat, pokud podle mě udělají nějakou blbost. Díky, že mohu mluvit o Trumpovi, Orbánovi, že mohu Babišovi pochválit Macrona a že také mohu říct, že francouzský prezident je panák. Vím, že bych před vámi mohl pochválit i Bidena a nikdo by mě nezatratil. Už rok říkám, že Rusko zaútočilo na Ukrajinu. Nikdy jsem neřekl opak… a vy jste to bez problémů vzali.

Díky, že když nesouhlasíte, tak prostě přinášíte argumenty a diskutujete. Díky, že je mi dovoleno se mýlit, že mohu přijít i s pěknou kravinou, aniž byste mě hned udávali. Díky, že mohu mluvit, jak mi zobák narostl, že mohu psát, jak chci, že mohu podporovat koho chci a naopak zatracovat koho chci.

Ano Davide, mezi dezoláty je svoboda slova. Skutečná svoboda. Mezi dezoláty mohu říkat, co chci. Udávají mě jen Cempeři. A to bys nevěřil… když jsme se dezolátsky potkali na Václaváku, byl to moc fajn pocit. My dezoláti se za názor neudáváme a nespouštíme hnojomety, když si někdo myslí něco jiného, než my. My dezoláti nerozkopáváme pravdě a lásce volební stánky. Oni nám jo. My dezoláti nechodíme pískat na své politické odpůrce. Oni na nás jo. My dezoláti si nemyslíme, že jsme sežrali všechnu moudrost. Praha a láska jo.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (496 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Rajchl:
Odpovědnost za stav České pošty nese výhradně Vít Rakušan.
Tady je to naprosto jasně a pregnantně řečeno.

Pochybné kšefty, manažerské chyby, outsourcingy do třetích firem - jedním slovem vyvádění peněz, které skončí zavíráním poboček, vyhazovem stovek zaměstnanců a celkovým ohrožením stability České pošty.
Dozimetr, Putin v pytli na mrtvoly, lhaní o zásahu před Národním muzeem a teď pošta.

Co ještě víc se musí stát, aby tento hrobař vnitra konečně odešel?

--------------------------------------

Rajchl:

To, co se rozehrálo okolo naprosto normálního a zcela racionálního prohlášení olympionika Davida Svobody, jenž prostě a jednoduše vyjádřil svůj názor (s nímž se mimo jiné zcela ztotožňuji), je dokonalou ilustrací jedné smutné pravdy - už nežijeme v demokracii.

Mediální lynč počínající u mnoha puky poškozeného mozku Dominika Haška, jenž vydělal nemalou část svých peněz v Rusku (nevíte, jestli už je na protest proti válce na Ukrajině vrátil?), a končící u nedovzdělané ministryně obrany Černochové, jejíž IQ odhaduji někam o 10-15 bodů pod úroveň našeho prezidenta, je nechutnou přehlídkou bolševických manýrů progresivních lepšolidí hrajících si na novodobou šlechtu a majitele veškeré světové pravdy.

Už znovu žijeme v době, kdy komukoliv, kdo svobodně vyjádří oponentní názor, hrozí okamžitá společenská dehonestace a kariérní likvidace.
Jsme oběma nohama zpět v totalitě, kdy pravdu vlastní strana a vláda a kdokoliv se proti ní postaví, musí být zadupán do země.

Chápu, že je pro Davida Svobodu osobně velmi složité tomuto drtivému tlaku nepodlehnout a nenechat se vyloučit z naší společenské smetánky, ale přesto si myslím, že si měl stát za svým názorem.
Byl by pro značnou část našich občanů, kteří stále ještě nepřišli o rozum za naprostého hrdinu. A navíc oni už ho zpátky mezi sebe stejně nevezmou.
Po pravdě se mu divím, že ve společnosti těchto odporných farizejů vůbec chce zůstávat.
Já bych tam nechtěl být ani minutu.

A pokud se paní Černochová diví, jak nějaký sportovec vůbec může takto uvažovat, tak já se zase divím, jak se ministryní obrany může stát někdo, kdo naopak žádné normální úvahy není s ohledem na svou omezenost schopen.
Kolektivní vina je zlo.
Hanba Haškovi, hanba Černochové, hanba všem, kteří nás vrací do neobolševické totality.

Průměrný počet slepic: 4.9 (230 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Afročechová se jako správná samozvaná „demokratka“ pustí do každého, kdo se neřídí jejich „demokratickými“ názory a dovolí si říct ten svůj.
Nejhorší prý je nepřítel primitivního formátu, co teprve mocný nepřítel primitivního formátu, jako je ona a její další vládní tatrmani.
Všeho do času!

Průměrný počet slepic: 4.8 (78 hlasů)

Aleš
30. 3. 2023 5:43
Před rokem byly argumenty, které např. používalo Rusko při zahájení tzv. SVO, že na území Ukrajiny jsou biolaboratoře s nebezpečím úniku nebezpečných patogenů, označeny za konspirační teorie. Teď WHO žádá zničení těchto patogenů…
Dovolil bych si zdokonalit definici slova desinformace: Desinformace je informace, která nevyhovuje zájmům tajných služeb SSamerických.

Průměrný počet slepic: 4.9 (82 hlasů)

WHO nic jiného asi nezbývá, když už to přiznali samotní amíci.
Jen u nás to vládní tatrmani nikdy nepřiznají a ke všemu se vyjadřují "metaforicky".

Průměrný počet slepic: 5 (35 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Stávka zaměstnanců "české pošty" je akutní řešení.
Každý další den hraje jen ve prospěch toho tuneláře Rakušana z Kolína a jeho šéfa Fialy Posseltova protektora!

Průměrný počet slepic: 4.7 (52 hlasů)

In reply to by Agarin (neověřeno)

Trvalý odkaz

Myslím,že zavření pošt bude mít větší následky, než stávky v Praze. Dotkne se i těch, kteří hlasovali proti Paroubkově bradavici, Babišovým motýlom a volili nového TGM na hrad a Harry Pottera do čela vlády.

Až budou stát fronty v mraze a dešti na důchod nebo doporučený dopis, oznámený lístkem ve schránce.
Často o berlích, vzteklí na celý svět a vzpomínající na časy, kdy jejich rodiče měli čas na pár slov s pošťákem.
Z televize jim Rakušan pořadí, ať si založí účet v bance a děti zařídí datovou schránku.
Potom i ti, pro které je vrcholem četba Blesku, sledování telenovel a zahrada, pošlou své progresivní potomky někam.
Kdepak 30 korun u lékaře. Tohle bude budík, co všechny probere.

Průměrný počet slepic: 4.8 (54 hlasů)

In reply to by Xxx (neověřeno)

Trvalý odkaz

Asi před týdnem-dvěma jsem četla krátkou zprávu, že Rakušan chce dát naši Poštu ukrajinské firmě,
bohužel včera jsem to už zpětně nikde nedohledala.

Průměrný počet slepic: 4.7 (18 hlasů)

In reply to by Xxx (neověřeno)

Trvalý odkaz

protestuji proti přirovnávání Harryho k Fujalovi.

Průměrný počet slepic: 4.4 (11 hlasů)

In reply to by Xxx (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zrušitv celou poštu.
Naprosto zbytečná instituce.

Zatím bez slepic

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Průměrný počet slepic: 4.7 (6 hlasů)

v plné své kráse policisti si neuvědomují že jsou zase zneužíváni politiky proti vlastním lidem až jim to dojde bude pozdě.
15.7.2012 Praha – Policejní prezident Petr Lessy v neděli vydal prohlášení, v němž své kolegy vyzývá k odolnosti vůči vlivům „veřejně známých, mocných a vlivných" lidí. Policie podle něj musí zůstat apolitická. Současné události jsou prý signálem, že se jí to daří. Lessy prohlášení zveřejnil na webu Policie ČR.
Je zajímavé jak to u policie funguje https://cs.wikipedia.org/wiki/Petr_Lessy

Průměrný počet slepic: 4.7 (10 hlasů)

Pamatuji si rok 1980 a politickou hysterii kolem tzv. Olympijských her.
" „Carterovi je v jeho protisovětském kurzu politiky každá záminka dobrá. Necelý rok před americkými prezidentskými volbami předvedl hysterickou kampaň a neváhal k tomu zneužít i olympijské hnutí."
Naprostá většina sportovců je otroky svých majitelů. A majitelé rozhodují, kde budou jejich otroci pracovat = hrát dívadlo pro diváky a sázkové bilionáře.
Kolik otroků, tedy sportovců, si dovolí odmítnout to dívadlo?
Asi by neprošlo, aby se Mezinárodní olympijský výbor MOV řídil Olympijskou Chartou.
cit.: 5 Vzhledem k tomu, že sport se uskutečňuje v rámci společnosti, sportovní organizace spadající do
olympijského hnutí uplatňují politickou neutralitu.
6 Požívání práv a svobod stanovených v této Olympijské chartě bude zajištěno bez jakékoli formy
diskriminace, jako je diskriminace na základě rasy, barvy pleti, pohlaví, sexuální orientace, jazyka,
náboženství, politického nebo jiného přesvědčení, národnosti nebo společenského původu,
majetku, původu nebo jiného postavení.
$$ Peníze až na první místě!
Když vidím ty Nejvyšší činovníky MOV a jiných tzv. sportovních výborů vyhnal bych je všechny jako Ježíš ty kupčíky z Jeruzalémského chrámu!
Ale, čím by se pak živili jejich otroci? Umíte si představit, že by je živili jenom jejich diváci?

Průměrný počet slepic: 4.9 (58 hlasů)

..umím.

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Každej učitel, gdyž ho v noci vzbudí vyhrkne z paměti, že demosgráca je vláda, lidu. Vláda, lidu. Tu čárku mezi nechápou asi dodnes a je jim to jedno. Jako jiným. Ostatní smazáno

Průměrný počet slepic: 4.5 (17 hlasů)

spíš zvůle lidu, destilovaná psychopaty v politice

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

„ … Víte, pane ministře, pak se není co divit, že lidé se s nostalgií obrací ke komunistickému režimu. Za komunismu takové fronty na novodobé banány prostě nebyly. A lidé si to pamatují a ptají se, kde je chyba. Kdo ji udělal? A jak ji napravit? A nešla by napravit změnou režimu? Je to logická otočka. A je jen na vás, aby se nestala nosnou politickou myšlenkou, která strhne davy. Je to na vás….“

https://www.krajskelisty.cz/jihocesky-kraj/28611-ponizeni-ktere-za-cely…

Průměrný počet slepic: 3.8 (24 hlasů)
Trvalý odkaz

jinej nazor moc nezvladas. Z toho vyplyva, ze dnesni clanek je jen dalsi patetickej blabol. Navic dlouhej k neucteni.

Průměrný počet slepic: 1.8 (44 hlasů)

In reply to by Koza (neověřeno)

Trvalý odkaz

Kozo a vidíš, já, si jej ráda přečetla a co?? Komentuješ volku, jenom, abys něco napsal. Stejní chudáci, jako ty ,volili tuto vládu, co zmasakrovala tuto zemi svým nerumětelstvím podobně, jako komunističtí vůdci. Vůbec, se to neliší. Za názor vyhazov, předražené zboží, akorát ten Temelín a trochu dálnice, spolu s investičními celky po světě komouši uměli líp. Ale blbany, co jako ty a Fiala, vysíláte signály a rujnují on, tento stát a ty ,zdejšší diskuzi,na to jste kabrňáci. Proč, to děláte? proto, že oba, jste zbytečné bytosti. Fiala rozkládá rukama a plká každý den pravý opak a ty, tu datluješ od rána a jen plkáš a plkáš. NIC za váma oběma, krom plků , nezůstane.

Průměrný počet slepic: 4.5 (43 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

No, to je přesně reakce mainstreamu vůči desolátům.

Co ten dřevorubec Bernard, taky jen plkal?

Všichni, co Vidlák vyhodil nebo nechal uštěkat svejma nohsledana jen plkali?

V čem se vlastně lišíte od Rakušana a elfů? Že máte pravdu, protože to prostě poznáte? Jděte se už bodnout.

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)

Pizza, když debil opakuje stále jednu otázku dokola, kdyžví, že na ni nedostane odpověď, tak prostě plká, aby plkal. Toto je Vidlákůlv web, přispívat, je tady dobrovolné a diskuze, je někdy otravná, někdy velmi zajímavá. To, že mu Vidlák neodpovídá, je jeho věc a on, sem nemusí psát. Když se opakuje, jak kolovrátek, sere to určitě nejen mne, ale všechny kolem.jeho názor, jsme si přečetli, není jak, na něj reagovcat, když vidlák nereagujen a jen blkbec, to nepochopí. Do trapné diskuze o ničem,se pouští jen pitomec a nebo ten, co schválně provokuje, ale ne Vidláka, ale ty kolem.A v čem, seš lišíme od Rakušana, no, volku tím, že sice na něj reagujeme možná podrážděně, ale psát si může, kdy a kde chce a nikdo,HO ZA TO NEVYHODÍ Z PRÁCE A NEBO HO JINAK ZDEHONESTUJE. žE PÍŠU, ŽE PLKÁ? a PROČ NE, KDYŽ SE MNĚ TO JAKO PLKY ZDÁ.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

úchyláci:-)

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tímhle se odlišujete od Rakušana a elfů?

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)

Až rakušan řekne, že plkáme nebo že na nás sere, jen nás tím potěší, ale on a ten hnusný spolek pěti kočičích pracek, nám chystají naše plkání zatrhnout a když buedeme hodně plkat, tak nás odsoudí. Jestli to nechápete a nevidíte rozdíl, dejte si na hlavu ančovičky a fakt budete za pizzu!!!!.

Zatím bez slepic

Tak napište SMS na národní úřad Pravdy a lásky. Vidlák maže vybrané názory. To se vám kapitane pavle petro minařiku na Novinky-S a Idnes rozhodně nestává. Přihlašte se, pošlete kopii občanky a fotku, bankovní identitu a můžete psát jako když mitrofanof lže a pehe velelže!

Průměrný počet slepic: 5 (11 hlasů)

Vždycky se najde několik kolaborantů, který za mrzký peníz a za každou cenu chtějí, aby bylo co nejhůř.

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)

Připomíná, že Vidlák taky někoho mluvit nenechá a tak tu svoboda slova není i když sám sebe v článku chválí, jaká tu svoboda slova je.

Aby měl pravdu Vidlák a ne oni, tak byste museli všichni psát, že tady Vidlák nikdy nikoho nevyhodil, nezabanoval atd.

Dobře víte, že to je lež.

Darmo mluvit.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

Ani Vy, ani pan Koza jste ho tedy nečetli. Výborné na tom je, že vás oba NIKDO NENUTIL ten článek číst. Ale pak to nekomentujte, když nevíte, co v něm vlastně bylo. Já ho přečetla jedním dechem a nemyslím si, že to byl blábol.

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)

In reply to by Anna (ne z KHS) (neověřeno)

Trvalý odkaz

Debata je o svobodě slova.

Vidlák se chválí, jak tu je. Oni říkají, že není.

Tvrďte, že Vidlák nikdy nikoho nevyhodil ani nezabanoval.

Podívejte, kolik vás na ty dva útočí. Co to o vás říká?

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)

Je to náš názor, Vy ,si Pizza nechejte svůj a my s Váma opakovaně nebudeme souhlasit. TO, je demokracie, diskuze a vše, co ke svobodě slova patří. Jste, jak malí haranti, do zblbnutí furt opakujete jedno a to samé. My ,jsme si vás početli, udělali jsme si obraz o vás a vašich názorech a PROSTĚ sd nima nesouhlasíme a jste nám egal, jen , kdybyste furt dokola nemleli to stejné. Chápete???

Zatím bez slepic

Je to náš názor, Vy ,si Pizza nechejte svůj a my s Váma opakovaně nebudeme souhlasit. TO, je demokracie, diskuze a vše, co ke svobodě slova patří. Jste, jak malí haranti, do zblbnutí furt opakujete jedno a to samé. My ,jsme si vás početli, udělali jsme si obraz o vás a vašich názorech a PROSTĚ sd nima nesouhlasíme a jste nám egal, jen , kdybyste furt dokola nemleli to stejné. Chápete???

Zatím bez slepic

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pizza kozza ,kibizza a spol , zalozte si svuj blog.
Nemusite zrovna tady parazzitovat jako pyjavice..
Dejte si tam ty vase obrazzy ,at vam na ne neserou mouchy ,vy zzase nebudete srat tady...
Ani nevite ,ze popularizovat Z je prisne zzakazzany..Presne od 22.2.2022...

Zatím bez slepic

Pizza shit se mysli ze je chytrej , provokuje umyslnejma odpadkama ,zneuziva zdejsi tolerance ,aby byl vyhozen a mohl jeste vice kvicet.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Babiš von Vrbětice byl na demonstraci KOVO u Úřadu vlády, kolem krku měl šálu KOVO a byl z něho odborář jako řemen, já to beru, myslím, že tam byl patřičnější na tom podiu než takový Šmarda z ČSSD. Zrušte ten sport úplně a bude klid, ať žijí ruští a běloruští sportovci.

Průměrný počet slepic: 3.8 (23 hlasů)

Protože tak přežil už tisíc let?
Protože ten národ nevyhladili ani Germáni, ani Frankové, ani Švédové, ani Rakušanové, ani Sovětové, ani bolševikové, ani křesťané
Ovšem vlády Aškenázů asi nepřechodí. Nebude to jako kolonizace Ameriky západními křesťanskými hodnotami. Lichvářský a úrokový systém umoří tento národ za pár generací a nekrvavě.

Průměrný počet slepic: 4.9 (10 hlasů)

Šmarda už neví, jak a kde na sebe upozornit. Je to jeden z těch, kteří v politice ČSSD jenom škodili.
A podle toho dopadli.

Průměrný počet slepic: 5 (11 hlasů)

nenabízí nic, co by jiní nedali lépe. Možná účel, kdyz je chce teď přebrat ČSSD sponsor Pávka.

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

jinak by možná skončil v kriminále.

Průměrný počet slepic: 4.8 (20 hlasů)

50. léta hadr. Ještě že zrušili trest smrti...

Průměrný počet slepic: 4.1 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Statistika Vidlákovy cenzury:
Minulý týden smazáno: 30x
Tento týden smazani: 0x
Dnes smazáno: 0x

Odpovědi od Vidláka: 0

Pane Vidláku, jak se má Váš kamarád elektrikář z ČEZu? Už si našel novou práci namísto odpojování bezbranných maminek a babiček od elektřiny?
Mohl bych nějaké ty maminky a babičky vidět? Podle sděleného tempa by jich touto dobou měly být tisíce, možná desítky tisíc. Kde jsou?
Nemohl by Raptor TV udělat nějakou reportáž? Třeba by pomohla paní senátorka Hamplová, která si již dávno informace z ČEZu vyžádala, ale nezveřejnila.
Proč ne?
Už jste se někde za tento naprosto vylhaný příběh s neexistujícím kolegou omluvil? Můžete se ještě každé ráno s klidem na sebe podívat do zrcadla nebo už je Vám z Vás ze všeho toho lhaní a vyvolávání strachu taky špatně? Máte hodně imaginárních přátel a kolegů?
Děkuji

Průměrný počet slepic: 2.2 (34 hlasů)

Koza, Koza, dělaj to zdarma z přesvědčení nebo za úplatu v pracovní době jako vedlejšák?
Voni jsou, Koza, ten co mě mazal příspěvky na Novinky a Idnes a blokoval, až definitivně zablokoval?
Nebo jenom sedí ve stejné partě doma u PC a peníze poddaných ČR Slouží a chrání vládu a systém Aškenázy republiky lichvářů?

Průměrný počet slepic: 4.4 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

Že ČOV potřebuje zrušit mi došlo po olympiádě 2004. To si nějaký atletický bafuňář z ČOV stěžoval do rádia, co si to jachtařka Šmídová dovolila, že přivezla stříbrnou medaili - když nejsme přímořskej stát... Dement netušil, že český jachtklub je nejstarší v Evropě mimo Británii. Od tý doby se bafuňářská demence a politický vlezdoprdelizmus jen stupňuje.

Průměrný počet slepic: 4.9 (18 hlasů)
Trvalý odkaz

Aby ukojili svoji rusofobii tak tleskají tomu že Evropa hnědne a vrchnost opět zavírá za ideozločiny.
Opět nadšeně podporují něco, co je nakonec také zahubí. Tak jako už několikrát v historii Evropy.
Blbouni si vůbec neuvědomují, že je jenom pomalu zpracovávají a připravují na válku.
A možná, chvilku předtím než zdechnou ve studeném smradlavém zákopu, tak jim to dojde. ;o)

Průměrný počet slepic: 4.8 (22 hlasů)