Když všechno může být pravda

Autor

Původně jsem chtěl o pádu Prigožinova letadla psát o den později, ale protože se takřka celý majnstrým i většina ostatních zdrojů, co sleduji, k věci vyjádřila jako k jasné záležitosti, řekl jsem si, že posláním Vidláka je svícení do temných koutů a hledání jiných vysvětlení. A když jsem si pak přečetl analýzu ISW, kde jsou si hoši na 99% jistí, že Putin prostě nechal Prigožina tímto způsobem popravit, musel jsem to prostě zkusit jinak.

Nejhorší na tom je, že všechno může být pravda. Ano, Putin prostě Prigožinovi jeho vzpouru neodpustil a použil starou dobrou sovětskou metodu – nejprve zrádce zbavit podpory, zbavit ho silových prostředků, uklidnit ho a pak, když nic nebude čekat, ho zaříznout. Je typicky ruské, že ve stejnou dobu, kdy hořící letadlo padalo k zemi, Putin právě předával medaile osádce tanku Aljoša, která nedávno rozstřílela celou ukrajinskou obrněnou kolonu.

Stejně tak je klidně možné, že to nebyla Putinova akce. Prigožin měl spoustu nepřátel i v Rusku, například dost hlasitě nadával na Šojgua a Gerasimova. Letadlo nemuselo být sestřeleno raketou, ale na palubě mohl být patřičný dáreček. Ani Ukrajinci neměli z Prigožina radost a už ukázali, že jsou schopni husarských kousků.

Stejně tak bylo běžné, že Prigožin se jinde hlásil a jinde byl. Takže sice mohl být na seznamu pasažérů, ale v letadle být nemusel. Do Moskvy letělo ještě jedno jeho letadlo, které bez problémů přistálo a nikdo ani nepípnul o seznamu cestujících ve druhém letadle. Prigožin si v podobných věcech liboval a stejně jako se jeho pochod na Moskvu hladce změnil na pochod do Běloruska, člověk si úplně dovede představit nějakou podobnou habaďůru i v tomto případě.

Možné je všechno a nejjednodušší odpověď bývá zpravidla ta správná. Majnstrým už svojí správnou odpověď má, už ji naplno šíří a dokud nebude všechno potvrzeno, zkusím to po Vidlácku:

Včera v noci jsem toho moc nenaspal a prošel jsem všechny své zdroje na Ukrajině i v Rusku, které mám. A zjistil jsem, že zprávu o Prigožinově smrti šíří především wagnerovské kanály. Úřady se zatím k ničemu nevyjádřily. Nenašla se všechna těla. Jediná potvrzená informace je ta, že Prigožin a jeho vojenský velitel Utkin byli na seznamu cestujících. Všechno ostatní jsou zatím jen dohady. Když spadne letadlo, tak z lidí moc nezbude…

Ale také jsem zjistil, že v Bělorusku začalo velké rojení armády. Oni tam mají kousek od hranic s Ukrajinou henty wagnerovské tábory. Místní obyvatelé už v noci dávali na fejsbůk videjka, že jim pod okny jezdí obrněná technika. Prý snad začali wagnerovské tábory obléhat, nebo dokonce obsazovat. V Bělorusku jsou i ruské armádní jednotky. Podobné rojení prý začalo i v Rusku. Leckdo hlásí pohyby techniky. Jen média mlčí… úplně.

Včera měla Ukrajina své výročí – den nezávislosti. Slibovala „něco velkého…“

Americké ministerstvo zahraničí už několik dní varuje své občany, aby opustili Bělorusko.

Summit BRICS právě končí.

V Kyjevě prý působí nějací diverzanti a dělají tam bordel.

To všechno se včera v noci dělo a nejspíš stále ještě děje… Kdybych chtěl v dnešní době družic a dronů shromáždit armádu a zaútočit, aniž by se nepřítel připravil předem, zřejmě bych postupoval právě takto. Hrozí vzpoura, je třeba ji zadusit hned v zárodku, armáda vyjela z kasáren směr tábory PMC Wagner… ale jaká náhoda, ono je to i směr Ukrajina. Je zapotřebí, aby sledovací technika zaznamenala pár výbuchů v táborech, aby ISW vydal analýzu o vyřizování účtů, aby se vlastně nikdo nedivil, že si to Putin s Prigožinem vyřídil ruským způsobem… pak najednou je z toho moment překvapení… a nastává druhý útok na Kyjev či Charkov.

Jak jinak v dnešní době shromáždit síly? Mluvit půl roku o ofenzívě a pak vykrvácet na minách a stále mít před sebou tři ruské linie? Na bojišti je všechno vidět, z dronu uvidíte jakýkoliv shluk lidí i techniky. Nevyplatí se střílet jen na malé skupinky pěšáků… Jinak je všechno zmapované a o všem se ví. Není to celé krycí operace pro novou invazi na Ukrajinu?

Podívejte se, jaký zmatek v hlavách udělalo jedno spadlé letadlo ve kterém možná seděl i Prigožin. Udělalo to i zmatek v hlavách generálů? Přichází další fáze války?

Nevím…

Ale kdybych chtěl spustit nějakou další operaci, dělal bych to právě takhle.

Ne, není to nejjednodušší vysvětlení. Pořád je jednodušší si představit, že ruský Albrecht z Valdštejna prostě začal ohrožovat i gosudara a ten nezapomíná, protože se vyzná v lidech i moci. Ale jak řekl Orbán – Putin se ze vzpourou vypořádal za jeden den. To není známka slabosti, ale známka síly. Jednodušší vysvětlení je také to, že se Ukrajincům povedl husarský kousek s výbušninou v letadle.

Ale v Prigožinově případě a v podmínkách války třetího tisíciletí budu spekulovat. Minimálně do doby, než bude jeho smrt oficiálně potvrzena.

Nejlepší hybridní operace je totiž ta, kde může být pravdivá každá varianta…

Je dost pravděpodobné, že než bude tento článek nahrazen dalším, bude všechno zase jinak. Odpusťte mi všechny ty spekulace, ale nemohl jsem odolat.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý kdo pošle dar alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat moji knihu. Kdo pošle alespoň 200,- Kč, může si stáhnout audioknihu.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.6 (241 hlas)

Komentáře

Trvalý odkaz

J. Macfarlane: Je Vladimir Putin génius? 24. srpna 2023 @cz24news

RUSKO: Který jiný státník může potvrdit své úspěchy? Žádný jiný vůdce za sto let nedokázal během několika let zvrátit vývoj, obrátit zemi utápěnou v chaosu a korupci a v tomto tempu pokračovat.

Ze zhrouceného státu se Rusko stalo dostatečně silné, aby se postavilo americkému impériu a Evropě v zástupné válce na Ukrajině – a v globální ekonomické a diplomatické válce – a zvítězilo v obou případech. Spolu s Čínou Rusko vytváří nový, spravedlivější multipolární mezinárodní řád.

Ekonomická válka

Putin dělal neustálý pokrok. Všechno se změnilo.

V roce 2014 Impérium pod vedením Baracka Obamy uvalilo sankce a pokračovalo ve vedení ekonomické války rok co rok.

Ekonomický útok však způsobil opak toho, co bylo zamýšleno: prohloubil ekonomický úpadek Západu a zároveň urychlil růst ruské infrastruktury a průmyslu.

Faktem je, že americké sankce omezily ruský dovoz takovým způsobem, že Rusko bylo nuceno vytvořit autarkickou, do značné míry soběstačnou ekonomiku, která je každým rokem stále silnější. Z čistého dovozce potravin se Rusko stalo čistým vývozcem.

Dnes, i když dovoz ze Západu klesl, Rusko získává vše, co potřebuje v klíčových odvětvích, od jiných dodavatelů, zatímco jeho export vzrostl. Vyvíjejí se nová průmyslová odvětví, která nahrazují výrobky dříve dodávané západními společnostmi.

Rusko trpí?

Moskva uznána OSN jako nejlepší město na světě v indexu prosperity města – UN-HABITAT.

(Program OSN pro lidská sídla (UN-Habitat) zveřejnil globální žebříček úrovně rozvoje městské infrastruktury a kvality života. A Moskva byla na prvním místě.

Spolu s ruským hlavním městem mezi první 3 v kategorii „Rozvoj infrastruktury“ patří Hongkong a Paříž.

City Prosperity Index je nástroj pro hodnocení a sledování úrovně blahobytu a vyváženého rozvoje světových měst. Experti OSN analyzují a vyhodnocují různá data z padesáti největších metropolí.

Moskva se umístila na prvním místě ve dvou kategoriích. Jsou to „Rozvoj infrastruktury“ a „Kvalita života“.

Podle expertů byla první pozice ruské metropole definována takovými složkami kvality městského prostředí, jako je přístup k elektrické energii a čisté vodě, hygiena, dostupnost lékařské péče, přístup k internetu a rozsah dopravní sítě. Prvního postavení město dosáhlo i díky stupni rozvoje zdravotnictví, školství, vědy a techniky, kultury, volného času a bezpečnosti.)

Experti OSN analyzovali vývoj ve 29 velkých městech po celém světě: infrastruktura, spravedlnost a sociální začlenění, kvalita života, produktivita, udržitelnost životního prostředí a městská správa a legislativa.

Moskva se umístila na prvním místě v žebříčku dimenzí kvality života, který zohledňuje celkem 14 ukazatelů, jako je zdravotnictví, vzdělání, volný čas, bezpečnost a další.

Promiňte, New York není ani v žebříčku.

Jak se Rusko industrializuje, Spojené státy dedolarizují, i když účinky ještě nejsou patrné. Velká recese v ekonomice USA však… ehm… způsobí chaos!

Když podíl dolaru klesne na 40 %, americká ekonomika, která je extrémně finančně náročná, s narušenou průmyslovou infrastrukturou a kosmickým dluhem, by se mohla zhroutit.

KVALITA ŽIVOTA? Zapomeňte na to!

Finanční kolaps by mohl vést k vnitřním sporům – něco, čeho jsme již svědky, když se země stále více rozděluje.

Je to samozřejmě špatné pro Spojené státy, ale také nebezpečné pro svět, vzhledem ke stavu americké kultury a prezidentem, který si neustále plete klíče od auta s jadernými klíči.

Samozřejmě, pokud USA nezačnou odpalovat jaderné rakety – což je méně pravděpodobné než občanské války nebo invaze do Kanady či Mexika – nebo něco stejně šíleného – svět jako celek na tom bude lépe.

A to především díky jednomu muži, Vladimiru Putinovi, který byl ochoten jít proti globálnímu tyranovi.

V pouličním boji nevyhrává vždy ten největší. Dokonce ani trénovaní boxeři nebo bojovníci MMA. Je to proto, že v pouličních bojích neexistují žádná pravidla. Důležitá je strategie.

Tao Vladimira Putina

Jeden z mých prvních článků pro Substack „Tao Vladimíra Putina“ byl extrémně populární a byl znovu zveřejněn na Medium.com, Global Research, Dissident Voice a dalších stránkách.

(V něm je mimo jiné uvedeno, že … Vladimir Putin vyhrál jedno z úžasných strategických vojenských vítězství v historii.

Putin používá taktiku “šermu bez meče”, jak popsal Bruce Lee styl “Jeet Kune Do” – cesta zadržující, dvojité pěsti.

Naproti tomu Američané spoléhají na hrubou sílu, obvykle v gangu – ehm… „spojenectvích“.

Taktika gangu NATO nevyhnutelně zahrnuje „šok a úžas“, nevybíravé bombardování s B52, používání uranové munice, — se snahou zachránit životy vlastních vojáků na úkor žen a dětí v napadených oblastech. Na každého zabitého bojovníka zemře asi 9 nebo 10 žen a dětí.

Nerozlišující bombardování srovnává infrastrukturu se zemí a připravuje lidi o životní potřeby. Používání uranové munice otravuje životní prostředí, což později vede k masivnímu nárůstu rakoviny. Výsledkem je jak sociální, tak ekologická katastrofa.

Ale šoku a úžasu obvykle předchází nebo je doprovází ekonomická válka, která nakonec odsoudí miliony k smrti hladem a nemocemi. Irák. Afghánistán.

Kdysi dávno předtím, než Joe Biden a jeho zkorumpovaný syn Hunter pravděpodobně někdy slyšeli o Kyjevě, plánoval Putin odejít do důchodu ve prospěch Medveděva. Pak se Medveděv vybarvil jako atlantista tím, že se nepostavil proti válce v Libyi v roce 2011. Putin změnil názor. Podle všech zpráv byl skutečně šokován způsobem Kaddáfího smrti… sodomizovaný bajonetem.

Pro Rusko udělal hodně, ale pokud by zemi nechal v rukou atlantistů, bylo by Rusko odsouzeno stejně jako Libye.

Internet je plný psychologizování o Putinovi. Údajně je narcis, psychopat a různé další věci, naprosto postrádající empatii kvůli nepřízni v raném dětství.

Mickey Rourke říká Putinovi „muž s empatií“.

“Vzal nás do velmi slavného muzea v Petrohradě,“ řekl Rourke o setkání s Putinem.

„A později mě vzal do dětské onkologické nemocnice. A šli jsme tam a navštívili opravdu, opravdu nemocné, malé, malinké děti. Podíval jsem se na něj a viděl jsem ho … a nikdo to nebude chtít slyšet, ale viděl jsem muže s empatií, který byl opravdu dojatý tím, co ty děti prožívají,….”

Porovnejte to s Hillary Clintonovou, která se chechtá jako Zlá čarodějnice, když mluví o Kadaffího smrti – nebo Obama, který se chlubí tím, jak dobrý byl v zabíjení dronem – samozřejmě 90 % žen a dětí. Nebo Madeline Albrightová, která nemrkla okem, když zavraždila půl milionu dětí, a která ho popisuje ho jako „reptiliána“ ….. pozn.red.)

Sám Putin řekl, že jeho život změnily zkušenosti s bojovými uměními – zejména judo, ale také bojové sambo.

Judo změnilo můj způsob myšlení, můj pohled na život a mé interakce s ostatními.

Žil jsem mnoho let v Japonsku a studoval judo, Akiko`Karate a Shorinji Kenpo (mix kung-fu a aiki-jutsu). Každé bojové umění má výhody a nevýhody, jak poznamenal Bruce Lee.

Ale jak řekl, na čem opravdu záleží, je stav mysli. Nebo možná jen «mysl». Vaše osobní «Tao».

Zatímco Spojené státy a NATO jsou nominálně mnohem mocnější než Rusko, Rusko díky své strategii vyhrává.

Někteří samozřejmě řeknou, že to není ani tak Rusko, které vyhrává, jako spíše jeho nepřátelé, kteří prohrávají kvůli přílišné sebedůvěře a nedostatku reflexe.

Pokud má Putin „génia“, je to jeho schopnost myslet holisticky, nejen krátkodobě jako na Západě, ale dlouhodobě. Spojuje body dohromady.

Putin má vizi. Jako všichni géniové. Amerika potřebuje svého Putina.

AUTOR: Julian Macfarlane


 

Průměrný počet slepic: 4.6 (120 hlasů)

povzdech běžného občana:

...Občas se mi zasteskne po

starých časech, kdy nás

terorizoval krutý totalitní režim,

nebylo to vůbec lehké – o všechny

podstatné věci se staral stát, na

člověku už bylo jen jít do práce,

oddělat 8 hodin a pak měl ještě

spoustu času a sil na rodinu,

na koníčky, cítil se svobodně…

Průměrný počet slepic: 4.6 (113 hlasů)
Trvalý odkaz

ale co určitě nikdy pravda není je to, co šíří tzv. politické neziskovky. Jsou to ( zločinecké ) organizace financované velmi často i  z pochybných zdrojů s nejasným pozadím s cílem prosazovat zájmy cizích velmocí *.  A už název "polická nezisková organice" je naprostý nesmysl, protože v politice ( alespoň té současné ) jde  vždy jen a jen o zisk a moc.  Tzv.  "neziskovka" pomocí milionových investicí prosazuje takové cíle, které někomu přinesou miliardy, ale obvykle na úkor místních obyvatel. Tedy správně by se mělo říkat politické ziskovky. Nebo mnohem lépe nazývat věci pravými jmény, a místo politické neziskové organizace používat označení  politické zločinecké organizace.  

Lidové rčení mluví o "hřát si  hada na prsou".  Proč si vykrmujeme  jedovaté hady na vlastních prsou?  Protože  činnost těchto zločineckých band  je  mnohdy v souladu s vládní garniturou. A co by se dalo  čekat od  "vlád",  které  porušují vlastní ústavu, že?  Ale proč se alespoň opozice nepokusí činnost těchto band ozřejmit, omezit, nehovoří se o nich a alespoň se nepokusí jejich činnost zakázat?  

Jaká hajzlovina  neziskovky  jsou  a jaké sviňárny dělají po celém světě se můžete dočíst např. v dnešním MAP1765 ( www.michalapetr.com ). Říká se, že ironií osudu je, když řidič  po vypité slivovici bourá a  narazí na švestku.  S  tzv.  neziskovkami   je to  podobné -  z našich peněz, tedy  ze státního rozpočtu  tečou každý  rok do neziskovek  miliardy ( a samozřejmě  další obrovské peníze  ze zahraničí )  a přitom  většina občanů nejen, že z toho nemá užitek, ale spíše by se mělo mluvit o tom, jak moc mu škodí.

* Připomeňme si, jak je definovaná vlastizrada, zdroj  např. Wiki:  
"Vlastizrada je trestný čin podle § 309 trestního zákoníku, který spáchá ten občan ČR, který ve spojení s cizí mocí (každý stát mimo Českou republiku) nebo s cizím činitelem (osoba, která sice není oprávněna jednat jménem cizího státu, ale má na politické dění v něm významný vliv) spáchá trestný čin rozvracení republiky (§ 310) ..... “

Průměrný počet slepic: 4.6 (57 hlasů)
Trvalý odkaz

Albrecht z Valdštejna neohrožoval panovníka, ale, velmi dobře mu sloužil.
Problémem ale byl fakt, že trpěl pokročilou formou syfilitidy, tzv. progresivní paralýzou, tedy, začal magořit.
Nebyl zavražděn, ani popraven, byl spíše včas utracen, jako třeba věrný a dříve velmi užitečný pes, který ale nyní trpí vzteklinou či jinou nevyléčitelnou nemocí.

Průměrný počet slepic: 4.4 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

Srp 24, 2023

VIDEO: Podraz na americký dolar je dokonán a Saúdská Arábie, Spojené arabské emiráty a Írán se spolu s dalšími 3 státy stanou členy BRICS od ledna příštího roku! Rozhodl o tom vrcholný summit BRICS v Jihoafrické republice! Skupina BRICS tak posílí pozici nejvýkonnější ekonomické aliance na světě! Dedolarizace světového trhu s fosilními palivy a dalším zbožím je důsledkem amerického uvalení mamutích sankcí na Rusko, které se odrazily a nahnaly dnes již bývalé americké spojence do náruče Pekingu a Moskvy!

Proces destrukce amerického systému Pax Americana ve světě má nejnovější pokračování, které se očekávalo již dlouho, ale nyní je to oficiální a ve Washingtonu z toho velkou radost mít nebudou. Jihoafrický prezident Cyril Ramaphosa na závěr 15. summitu BRICS v Johannesburgu oznámil, že skupina se rozhodla přijmout za nové členy celkem 6 zemí. Od 1. ledna 2024 se členy BRICS stanou 3 největší ropné arabské státy, a to Saúdská Arábie, Spojené arabské emiráty a Írán.

Spolu s nimi se členství dočká i Egypt, Etiopie a Argentina. Nově se tak BRICS rozšíří na celkově 11 členů, ale název aliance se zatím prý měnit nebude, i když počáteční písmena odkazují na zakládající členské země BRICS, zatímco nové země v názvu žádné zastoupení mít nebudou. Podle všeho bude použit tzv. princip zakladatelského názvu, tedy půjde o výsadu, že název bude zachován a bude napořád připomínat pětici původních zakladatelských zemí BRICS, tedy Brazílii, Rusko, Indii, Čínu a Jihoafrickou republiku….

.Ale pravda je taková, že ten obrovský zástup prakticky 40 zemí světa, které žádají nově o vstup do BRICS a nějaký čas si ještě počkají, je skutečně procesem objektivním, který vyplývá z obecného a objektivního vyhodnocení situace, že Pax Americana a éra amerického dolaru končí. Ty země to vědí a staví se tudíž do fronty o členství do nejsilnější aliance. Sbohem G7 a sbohem hamburgerové ekonomiky západních zemí! Připravte se na tofu ekonomiku pod velením Číny!

BRICS Bank

Nikdy v minulosti k něčemu obdobnému nedošlo, že by země světa, z nichž mnohé stály na straně USA a amerického petrodolaru (jako třeba právě Saúdská Arábie), chtěly tak moc a tak usilovně najednou vstupovat do skupiny, kterou ideově vymyslela Ruská akademie věd, odbor ekonomických strategií pro mezinárodní spolupráci, ale celou ji finančně a kapitálově přikryla Čína a Pekingem ustanovená BRICS Bank, která má funkci rozvojové banky a de facto nahradila funkci Světové banky a IMF, přičemž obě banky jsou pod kontrolou amerických neoconů a pod vládou amerického dolaru….

Američané se přepočítali a jejich weaponizace dolaru proti Rusku vede k úprku arabských zemí k Číně a k Rusku

Obrovský zástup více jak 40 zemí v zájmu o členství v BRICS však není způsoben jen přesunem světové moci od skupiny G7 ke skupině BRICS. Tím hlavním hnacím impulsem je strach a děs! Ty země totiž na vlastní oči spatřily, jakým způsobem se kolektivní skupina G7 pokusila svými sankcemi doslova vyvodíkovat Rusko do doby kamenné, což by se v případě, kdyby šlo o jinou zemi a ne o Rusko, zřejmě západu opravdu podařilo. Skupina G7 totiž na Rusku předvedla v reálu, co to je weaponizace dolaru proti nepohodlné zemi.

Schůzka skupiny G7 v roce 2022

Rusko bylo odstřiženo od systému SWIFT, ruským právnickým a dokonce i fyzickým osobám v západních zemích byly de facto ukradeny veškeré majetky, peníze na účtech, nemovitosti, a to ve většině případů šlo o Rusy, kteří nejenom dlouhé roky nežijí v Rusku, ale nežijí tam proto, že mají špatné vztahy s Putinem a mnohým by dokonce po přicestování do Ruska hrozilo zatčení. Mnoho Rusů na západě je tak do této chvíle naprosto zmateno a nechápou, proč se na nich západní země mstí, když s ruskou invazí na Ukrajinu a s Putinem nemají nic společného, když ve skutečnosti stojí proti Putinovi.

Co to je, když orgány státu zabavují majetky na základě etnického klíče?

Rusové na Západě postupně začínají chápat, o co jde. Je to totální válka, ale ne proti Rusku jako institucionálnímu státu. Je to válka proti Rusům, proti ruskému národu, proti ruskému etniku! A to je samozřejmě proces genocidy. Položím vám kontrolní otázku: Co dělali nacistické úřady ve III. Říši s tzv. zabavenými a zmrazenými majetky “dočasně” odsunutých Židů do koncentračních táborů? No samozřejmě, že ty majetky konfiskovaly a prostě kradly. A na jakém základě? No přece na jediném základě – Na základě etnické příslušnosti, že ten majetek vlastnili Židé!

Úřad Evropského říšského kancléřství (krycí název Evropská komise)

A co se děje dnes v tzv. demokratické EU? Orgány EU a jednotlivých zfašizovaných vlád zemí EU konfiskují a kradou majetky Rusů na jakém základě? Na základě etnické příslušnosti, že jsou Rusové! Tedy na úplně tom samém základě, jako nacisté konfiskovali majetky Židů, protože byli Židé, tak dnes EU a vlády zemí EU konfiskují majetky Rusům za to, že jsou Rusové! Nikoliv za to, že by něco spáchali, že by někoho podporovali, že by financovali Putina, že by souhlasili s ruskou

invazí, ne! Prostě jen za to, že jsou Rusové! Podle klíče kolektivní viny národa, jak to prohlásil český ministr protektorátního vnitra Němec! Pardon, Rakušan!

Ekonomická a sociální genocida ruského etnika v EU je okopírována z příruček německých nacistů, když konfiskovali majetky Židů na základě etnického klíče

Jedná se tudíž o proces genocidy, který byl spuštěn proti ruskému etniku v celé EU a země světa to vidí, a kdo to vidí hlavně a jasně, to jsou arabské země vyvážející ropu, které se děsí, že podobná genocida jako proti ruskému etniku by mohla být jednoho dne pomocí dolarové weaponizace obrácena i proti všem Saudům, proti všem občanům Saúdské Arábie, Spojených arabských emirátů, Egypta, Argentiny, prostě kolektivně západ pod krytím G7 by mohl zahájit ekonomickou genocidu a konfiskování a kradení majetků všech občanů i dalších zemí. Vezměte si, jak obrovsky pokročila genocida proti Rusům v ČR.

Summit BRICS v Johannesburgu

Světová zpěvačka ruského původu s rakouským občanstvím Anna Netrebko může zpívat v Rakousku, v Itálii, v Maďarsku, v Paříži, v září bude zpívat v Berlíně ve Státní opeře, ale nemůže kvůli své národnosti zpívat v Praze, protože tam mohou zpívat jen Ukrajinci a podporovatelé nacistů na Ukrajině! Praha je hlavní město ukronacistů v Evropě. Ani v Kyjevě není takový nacismus, jaký je v Praze. Protože v Kyjevě můžete ještě mluvit rusky, v Praze ale ne! Prostě ten proces sociální a ekonomické genocidy ruského etnika si v ničem nezadá s ekonomickou a sociální genocidou, která v Evropě běžela za nacistické okupace Evropy za II. sv. války proti Židům.

Proto stojí ve frontě na členství skupiny BRICS už více jak 40 zemí světa. A proto Saúdové a další ropní Arabové utíkají pryč od dolaru k Číňanům a Rusům. Taková je realita. A pozor, proces genocidy v EU se neomezí jen na Rusy. Brzy se rozšíří i na skupiny vlastního obyvatelstva, na nepohodlné skupiny osob. Kdo nebude dostatečně křičet proti Rusku, bude umlčen! Kdo nebude psát, jak píše mainstream, bude odepsán! Stačí se podívat, jak končila III. Říše. Když se blížila ke svému konci, vraždila nejvíce právě vlastní obyvatelstvo! Na to je třeba pamatovat.           -VK- Šéfredaktor AE News

https://aeronet.news/…cs/

Průměrný počet slepic: 4.4 (26 hlasů)

ani nemusí další země vstupovat, stačí těsná spolupráce. Ničím nekrytý dollar za chvíli nikdo nebude chtít, obzvlášť jestli bude dobrá alternativa a to nová měna krytá zlatem bude.

Průměrný počet slepic: 4.2 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

Rusko si poradí i bez něj, a naši svazáci si na strašení najdou další kádry.

Já se spíš obávám, že dřív než ruské pravoslavné vánoce k nám dorazí tato deviace:

https://t.me/neCT24/39728

Průměrný počet slepic: 4.1 (13 hlasů)

My jsme chtěli chlapečka, tak nám to předělejte!!

Průměrný počet slepic: 3.7 (10 hlasů)

to je dobrý humus 😕

Průměrný počet slepic: 4 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Název článku, který Vidlák  dneska zvolil se mi zdá být  v současné  době mimořádně  výstižný. Kdyby to tak pěkně netrefil, tento  svůj komentář  bych nazval  

Podívejme se na válku na Ukrajině ze zcela jiného úhlu a v širších souvislostech

nebo: "Přece není možné, že jsou Němci  takoví hlupáci, aby  zavírali svoje jaderné elektrárny a brali vážně  grýndýl" .
Možná to vůbec není jejich volba, nespokojenost lidí v Německu je vysoká a  proto  ty povídačky  o  blížícím se zákazu  strany  AfD.
Poslechněte si, co si myslí o válce na Ukrajině, o zavírání jad. elektráren  v Německu  a spoustě dalších souvislostí prof. Ostrecov:   
https://rumble.com/v1pb4gu-ostrecov.html
A jak říká Vidlák, všechno může být pravda :-).

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

není pro blbce, jí určují mafiáni a s nimi všudepřítomná korupce.

Průměrný počet slepic: 2.7 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Nechtěl bych byl v kůži mladencu, co vartovali u eroplanu na letišti. Buď to jsou lajdaci, nebo v tom jedou taky. Buď jak buď , jejich životy skončí v bolestech. Neboť raketa, sestřel, taran...by radary doložily. Bonboniera byla asi uvnitř. 

Průměrný počet slepic: 4.1 (8 hlasů)