Nejhorší je mít pravdu špatně

Autor
Štítky

Přátelé, tak se to nakonec stalo. Válka na Ukrajině je tu. Bez ohledu na všechny naše spekulace o tom, že Putin Ukrajinu nepotřebuje, že nemá důvod na ní útočit, že může v klidu počkat, až se sesype sama. Hádejte, co jsem napsal na podzim v prvním článku o obnovené ukrajinské krizi? Že letos jsou všechny podmínky pro válku splněny. Bohužel to tak bylo.  

Vladimír Putin vyhlásil dnes nad ránem speciální vojenskou operaci s cílem demilitarizovat a denacifikovat Ukrajinu. Sankce nesankce, NATO neNATO, fuck EU, fuck všichni. Rusko jde do války. Tentokrát nejde o nějakou maličkou omezenou válčičku proti nějakým směšným mudžáhidům v sandálech, ale jde o válku proti dvousettisícové armádě Ukrajinců, kteří nejsou všichni zbabělí arabáši, umějí ovládat drony, umějí pracovat s vyspělou vojenskou technikou a i když nemají převahu, jsou slušně silní. Přesto do toho Rusko jde. 

Všechny naše strategické úvahy si můžeme strčit za klobouk. Realita nás dohnala a dohnala nás tím nejblbějším možným způsobem. Že by se celá věc mohla odehrát takhle, o tom jsem v pár článcích spekuloval, ale byla to ode mě úvaha ad absurdum - Rusko dobývá a okupuje, Čína platí obnovu. A hele, v této chvíli jsme tomu nejblíž. 

Už včera a předevčírem jsem psal, že takhle to celé nemělo být. Že se nemohu zbavit dojmu, že jde jen o první krok a že to směřuje k válce podle ruské režie. Bylo to tak. Musím teď napsat i to druhé - nikde není řečeno, že se Rusko zastaví na Ukrajině. Protože pokud se pustili do takhle velkolepé operace bez ohledu na následky, tak po denacifikaci a demilitarizaci Ukrajiny budou potřebovat denacifikovat a demilitarizovat i další území, kterým brzy budou dělat sousedy. 

Mezi námi - kolik hodin nebo dní jsme od výjimečného stavu u nás? Kdy přijde chvíle, kdy už nebude dovoleno psát, co si myslíme, protože na to budou vojenské paragrafy? Jak se bude fronta blížit ke slovenským hranicím, budou se dít zajímavé věci.  Možná čtete jeden z posledních Vidlákových článků. Na demokracii teď bude srát pes, protože po třiceti letech se Rusko pohnulo směrem na západ a ne obráceně. 

Jo, máte doma kamna a uhlí? Tak si je kupte. Dneska. I vy v panelácích... vy s k tomu ještě pořiďte i tabuli plechu a nůžky na plech. Myslím, že to brzy uplatníte. 

Rusko už ukázalo odhodlání. Teď uvidíme, jak moc jsou odhodlaní ti naši a ti zámořští. 

Když se dneska stala realitou ta zcela absurdní myšlenka, kterou jsme všichni odmítali, tak v tom budu pokračovat. Co ten Taiwan? Co válka Íránu s Izraelem? Co myslíte, zůstane válka jen na Ukrajině? Co další aktéři? Kdo se ještě zapojí? 

Budeme přátelé přehodnocovat hodně věcí. Nezapomeňte, že jsme pro Rusko nepřátelský stát. Rusko jde do akce jako první a jde do toho se vším všudy. A je klidně možné, že tohle byl ten dlouhodobý plán a Koudelkové nelhali. Všechny včerejší a starší úvahy jsou pasé, můžeme si je strčit za klobouk. Realita nás všechny dohnala a budeme se s tím muset nějak vypořádat.

Doplněno 9.00:

Ze zpráv mezi řádky tak nějak prosakuje, že pravidelné jednotky ukrajinské armády se nebrání. Zřejmě všichni vojáčci dostali SMS, že když složí zbraně, tak se jim nic nestane. Utíkají jen prapory Azov a další náckové. Pod palbou jsou vojenské cíle a vládní budovy. 

Řekl bych, že ještě dneska bude jasné, jak se k věci staví ukrajinské obyvatelstvo. To rozhodne, jestli půjde o rychlou akci nebo vleklý konflikt. 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (105 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

bude nakonec beze zbraní a všichni budou spikojení.

Průměrný počet slepic: 4.5 (31 hlas)

In reply to by Ládik!!! (neověřeno)

Trvalý odkaz

Hlavně aby byla bez nacistů a my bez fašistů.

Průměrný počet slepic: 4.8 (41 hlas)

In reply to by JosefS (neověřeno)

Trvalý odkaz

A

Průměrný počet slepic: 1.8 (19 hlasů)

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

Možná reakce našich blboňů u koryt. Lipavský, Bartoš, Rakušan, Jurečka s Bartuškem, který nabádal k vraždění v Oděse, Pekarová, Langšádlová, Němcová, Tchajvanec, Fialka...
Buď přijmou zvláštní sankce ve stylu "to vás poškodím, když tejden nebudu žrát" nebo v horším případě, nás do toho, aktivním posíláním zbraní banderovcům, zatáhnou...

Průměrný počet slepic: 4.8 (51 hlas)

In reply to by Ládik!!! (neověřeno)

Trvalý odkaz

jenže ti banderovci, vypadá to tak, budou zdrhat k nám, Fiala už vyslal signály a je připravený je přijmout

Průměrný počet slepic: 4.6 (33 hlasů)

Kolik by hygiena povolila dalších obyvatel tohoto bytu ?
Toto jsou fakta, data, ne mlhavé sliby.

Nutně nemusí jít o banderovce, mohou utíkat před válkou takoví lidi jako ty.

Průměrný počet slepic: 3.9 (16 hlasů)

Bude Ukrajina, se svou agresivitou a korupcí, u nás...

Průměrný počet slepic: 4.8 (20 hlasů)

In reply to by Ládik!!! (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jakou mají budoucí sankce proti Rusku výhřevnost...

Průměrný počet slepic: 5 (37 hlasů)

In reply to by Ládik!!! (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tak dlouho se do medvěda klacíkem píchá, až medvěd z brlohu vyleze... a pak mezi půlkami šestku drát přeštípneš. :-)

Průměrný počet slepic: 4.9 (27 hlasů)

In reply to by Vlastimil Čech

Trvalý odkaz

Dle absolventa střední vojenské školy za socíku, který tomu rozumí, Zieglera, známého protiruského a zároveň prosudetského aktivisty z Budějic, je ruská armáda v totálním rozkladu.

https://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=783722

Průměrný počet slepic: 4.3 (11 hlasů)

Co nikdy nebyla na vojně. Zato má slušivý efektní obleček. A uvnitř velkou nulu.
S takovými ..... to vyhrajeme !

Komentáře k její exhibici jsou výživné.

https://m.youtube.com/#searching

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

Ježíš, to je jelito!

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

Maskáče vzor Č22

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

ukazují klid, auta jezdí, lidi chodí. Jen na čt24 je hysterie.

Průměrný počet slepic: 4.7 (30 hlasů)

Logicky bych řekl, že první přijde na řadu zničit radary, kasárna, velitelská centra, prostředky PVO, letiště... a třeba se ješdě dneska dočkat toho, že Zelenský už nebude k nalezení a s ním celá vláda a parlament... a pak už to bude snadné.  

Průměrný počet slepic: 4.9 (38 hlasů)

Rusko znovu překvapilo, tento týden už podruhé. Zahájilo operaci, kterou čekal málokdo.

Teď přijdou sáhodlouhé rozbory o tom, jak se Putin chová jako Hitler. Putin má ale motivace jiné. Nechce dobývat Evropu. Dělá jen to co říká, a říká to co dělá. Před chvílí jsem v ČT24 zachytil část jeho dnešního prohlášení. Bylo pečlivé a důrazné. Putin počítá s tím, že Západ bude jeho rozhodnutí upravit uspořádání na Ukrajině respektovat. Zcela srozumitelně dal na vědomí, že je připraven na všechny možnosti. Všichni víme, co to znamená.

Ukrajina měla osm let času, aby našla s Ruskem dohodu, jak vedle sebe žít. Nidky se o to ani nepokusila. USA platily své místodržící dobře a lid na tu hru přistoupil. Ostatně, lid nidky nebere vládu věcí svých do svých rukou, dokud to ještě má smysl. Když, tak až po boji a jen na malou chvíli.

Očekávám, že válka bude rychlá a brzy skončí ze strany Ruska naplánovaným výsledkem. Očekávám chirurgicky přesné zásahy na vojenské cíle, které budou paralyzovat obranyschopnost ukrajinské armády. První útok takový bývá. To až po dlouhém čase války se síly vyrovnávají. Až se napadený vzpamatuje a uvědomí si, že bude muset něco obětovat.

Očekávám, že velmi rychle bude následovat obsazení východních území, možná i dál než po původní hranice Doněcké a Luhanské oblasti, možná včetně koridoru na Krym, ale možná také ne. Očekávám, že Rusko určí hranice nové Ukrajiny. Takto určené hranice vymezí vojenskou silou a poslaví hraniční ploty.

Očekávám, že Západ bude přihlížet, šermovat sankcemi a bombardovat Rusko nesouhlasnými prohlášeními. Očekávám, že později, až bude znovu "klid", začne hledat další, jiné cesty, jak se ruskému medvědovi dostat na kobylku.

Motivace a záměry mocností v našem světě jsou odlišné. Architekti Západu vždy používají pro své rozšíření živou sílu vybraného národa. Jednou jsou to Němci, podruhé třeba Ukrajinci. Jejich primární motivací je konečné získání všeho. Východní říše jako Rusko nebo Čína, domnívám se, nikdy neměli světovládné choutky. Nechte Rusko na pokoji a Rusko vám bude partnerem. Ale to je pro Západ nepřijatelná varianta.

Průměrný počet slepic: 4.8 (91 hlas)

Vlastíku, tleskám. Řečem, že Rusko se nezastaví na Ukr hranicích moc nevěřím. Tady ani v Polsku ani pobaltí je dílem propagandy dílem jiných okolností vítat davy nebudou. To jen my tady jsme jacísi devianti, kteří se nebojí použít vlastní mozeček. A taky si myslím, mnozí z nás umí chlapsky přiznat, když se zmýlí.

Průměrný počet slepic: 4.9 (7 hlasů)

In reply to by Foligno (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nařídil způsobit ruské armádě co největší ztráty.
Čím to je, že jsem si hned vzpomněl na poslední "hrdinskou" obranu Berlína?

Průměrný počet slepic: 4.9 (11 hlasů)

In reply to by quetzal (neověřeno)

Trvalý odkaz

a dělají dobře. Už se v posledních letech několikrát ukázalo, jak to chodí. Jakmile Západ ztratí nad Ukrajinou kontrolu, což může být v řádu hodin, Rotšildové všechny bankomaty na Ukrajině vypnou. Koněc filma.

Průměrný počet slepic: 4.5 (4 hlasů)

In reply to by z dnešního (neověřeno)

Trvalý odkaz

Díky , je to Bondarenková,dobrý odkaz!

Seženeš někde Viktorii Šilovu? Videa i rozhovory s ní v češtině byla na YouTube i jinde...

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

To je rozumná a pravdivá definice, stím se nedá nesouhlasit ,jen bych dodala ,že na Ukrajině se 8 let vraždilo, informace se tajili, Ukrajinci utíkali do jiných zemí ze strachu o holý život, zfetovaný agresivní útočníci je ubíjeli vykrádali mučili. vyvraždovali Ruskou menšinu. A američané to podporovali a přizpívali k utrpení lidí. Putin už neměl na vybranou, musel zabránit dalším vraždám. k tomu ho donutili Američané aby zaútočil a oni mohli ukazovat na Rusko jako na agresora . Aby Ukrajina požádala o pomoc NATO .oto jim jde aby ukrajina vstoupila do nato. a mohli tam mit v. základnu a jiné nekalé zálmy ziskuchtivých Mám zprávu od lidí kteří odtamtad utekli a video . Které si američané natočili už dříve aby ho ted vydávali v Evropě, jako že to je po bombardování. a vše svrhnout na Rusko co tam dělali oni, zvěrstva .

Zatím bez slepic

A v druhém sledu bude důležité, jak se k tomu postaví domácí obyvatelstvo. Hlavně na východě a jihu. Jestli za těch 7 let bylo odnárodněno nebo ne, hlavně mladá generace a jestli za "Slávu Ukrajině" bude ochotno, být nadále odíráno oligarchy a v zimě mrznout.

Průměrný počet slepic: 4.5 (21 hlas)

S

Průměrný počet slepic: 3 (23 hlasů)

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

To přece ještě nesmíš ! Veřejně hajlovat. To je zatím trestné. Zatím se vám to naštěstí nepovedlo - prosadit do praxe znovu hajlování ( a věci s tím spojené).

Průměrný počet slepic: 4.9 (18 hlasů)

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ještě vydrž. Ještě tady banderovci nejsou. Tak snad za týden je budeš moci pozdravit.

Průměrný počet slepic: 4.9 (15 hlasů)

In reply to by JosefS (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zdá se, že Rusové nechali donbaské a luhanské opločence dobývat svá území z Minských dohod, samotné. Ovšem s mohutnou podpůrnou palbou. Samozřejmě ne proti ukrajinské armádě, ale proti karatelům z Azova a dalším paramilitárním seskupením.
Pokud je to tak, je to geniální taktika. Každý si váží jen toho, co si vlastním úsilím dobude sám.

Jinde se zdá, třeba u Charkova, že ukrajinská armáda nebojuje, stahuje se nebo vzdává. Viděl jsem záběry z Charkova s vyvěšenou ruskou vlajkou na úřadech, skutečný?

Viděl jsem záběry z letiště s hořící budovou na západ od Kyjeva. Lidi byli klidní a chodili tam, jako by nic. Věří, že zásahy jsou jen proti vojenským cílům a juntě?

Průměrný počet slepic: 4.8 (17 hlasů)

In reply to by Geek (neověřeno)

Trvalý odkaz

https://t.me/newsfrontsk/3272
Vzdávající se pravidelná armáda, 53.brigáda. Asi ta válka nebude mít dlouhého trvání.
A karatelé dobrovolníci, byl jim předem slíbený soud.

Průměrný počet slepic: 4.6 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

Zatím jsou potvrzeny pouze raketové útoky na vojenské cíle, a to po celém území Ukrajiny. O nějakém pozemním útoku jsou zatím pouze a jen spekulace.

Průměrný počet slepic: 4.2 (16 hlasů)

Potvrzeny jsou zatím jen letecké údery na vojenské strategické cíle. Použití raket Moskva odmítá.

Průměrný počet slepic: 4.4 (13 hlasů)

Odmítá použití raket na civilní cíle, jenom naši novináři napsali zase fakenews...

Průměrný počet slepic: 5 (23 hlasů)

z neúplné citace vytvořit nikoliv polopravdu, ale přímo zavádějící lež. Takhle se to dneska dělá.

Průměrný počet slepic: 4.6 (14 hlasů)

Novináři to je ten pravý problém. Píšou to co jim nařídí kdo jim zaplatí. Proč nepíšou pravdu ? Kam se poděla novinářská etika ? To už nevědí co to je ! Ukrajinci nebojují protože jsou rádi že je Putin osvobodí od těch tyranú co se tam nacpali a týrali je. oni vědí že jim Putin neublíží že jde po těch zločincích a chce Ukrajinu osvobodit od okupace tyrany . Ale naši politici i movináři hází na Putina lži že je agresor jak to chtějí globalisti. A oni chtějí válku ale ne sami za sebe Amerika s Ruskem, Evropa s Ruskem . Už si v Evropě rozmístili vojska. Oni buduo na Rusko útočit z Evropy aby odpověd padala na nás ne do Ameriky. Tam si zachovají svůj matek a luxus Naloupený a nás at rozbombardujou. Když chtěji válku tak at válčí Amerika s Ruskem co nás do tooho zapojujou ? My válku nechceme. A oni štvou Evropu proti Rusku ,že Rusko je agresor ale zapoměli říct co jsou oni, že ho donutili zaútočit a zachránit lidi , které vyvraždovali.. To jsou šmejdi,nenasytný , neštítí se ničeho

Zatím bez slepic

lze někdy vyčíst i z "oficiálních" zdrojů, jen je třeba číst mezi řádky.

ČT24:  "...řekl Putin. Rusko podle něj nemá v plánu okupaci ukrajinských území a nedopustí, aby se na Ukrajině objevily jaderné zbraně. Vyzval ukrajinské vojáky, aby „ihned složili zbraně a vrátili se domů“."

Novinky.cz:  "...plány Ruska nezahrnují okupaci Ukrajiny..."

Doufám, že jsme ještě schopnost "číst mezi řádky" ze starého režimu neztratili, teď ji potřebujeme víc než kdy jindy.

Pozemní operace pochopitelně je nutná, a to jak v Luhanské, tak v Doněcké oblasti - Rusové potvrdili samostatnost LNR a DNR v administrativních hranicích, přičemž opolčenci ovládali jen cca třetinu těchto území. Na zbytku těchto území je nasáčkována pomalu půlka ukrajinské armády - tu potřebuje Rusko nějak odstrkat pryč, jinak tam bude hodně krveprolití. Že by ten celorepublikovej vzdálenej útok byl tak trochu kouřová clona pro tohle?

Průměrný počet slepic: 4.7 (27 hlasů)

Vylodění ruské námořní pěchoty v Oděse a Mariupolu je fakt, který potvrzuje i sama Ukrajina.
Pozemní boje probíhají v podstatě na celé čáře dotyku separatistických oblastí se zbytkem Ukrajiny.
Ze severu útočí rovněž Bělorusko, následovat budou i další jednotky zemí ODKB.
V průběhu dne budou po vyřazení energetické infrastruktury realizovány vrtulníkové výsadky v zázemí.

Průměrný počet slepic: 2.6 (19 hlasů)

In reply to by Zapadlo (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ukrajinská armáda oficiálně dementovala vylodění v Iděsse, takže tvůj "prokjázaný fakt" je podle armády ukrajiny lež.

Průměrný počet slepic: 4.3 (28 hlasů)

In reply to by Zapadlo (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nějaký Zapadlo tady totiž ještě nedávno tvrdil, že válka nebude...

To bude, to nebude...no a když to je jinak, tak se prostě jede dál. Bylo nebylo.
Někeří se tímto dokonce živí.

Průměrný počet slepic: 3.8 (11 hlasů)

Když jsem nabízel sázku, že do konce olympiády válka nebude, nikdo nepřijal.
Nyní se s moudrými proroky doslova roztrhl pytel. I když chápu, že když je někdo Beze Money, těžko se může sázet.

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Na ČT24 by rozhovor s Vítkem Rakušanem. Zmatený, fráze, floskule a výsledek byl - musíme se poradit. Až mi ho bylo skoro líto. Těšil se že když teď skolili Babiše, tak budou už jen v klidu porcovat medvěda a ona na ně dolehla odpovědnost. Bezradnost a prázdnost místních politiků (a vlastně i těch ostatních všude různě po západě) mi přijde děsivější než Putin.

Průměrný počet slepic: 4.6 (58 hlasů)

Bohužel. I pro nás všechny, kteří jsme je nevollili.

Průměrný počet slepic: 4.2 (38 hlasů)

Ta bezradnost oficiálních vládních činitelů na Ukrajině je děsivá. Zelenský vystoupil 2 hodinu po začátku útoku s tím, že mluvil s Bidenem, že chce peníze, že se mají všichni uklidnit, protože se nic neděje.
Mezitím se na některé streamy napojili desítky tisíc lidí z celé Ukrajiny a navzájem se informují, kde a co se bombarduje. Výpovědi se shodují s tvrzením ministerstva obrany RF, že se útočí výhradně na vojenskou infrastrukturu.

Průměrný počet slepic: 4.4 (33 hlasů)

In reply to by Králík1962 (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vlastně se tomu ani nedivím. Nebyl prostor ani doba k tomu, aby se vychovali kádři. Z čeho asi? Končí naše Belle époque, kdy jsme se měli jak prasata v žitě a nejagresivnější, co jsme udělali bylo to, že jsme se "ostře vymezili". Teď se účtuje. Teď mi dochází, proč vlastně "vyspělejší" civilizace prohrály své souboje s barbary(čti "civilizace méně vyspělé"). Když vidím dnešní západ, jak dokonale pěstuje různé levicové ideologie a kvůli ekologismu se spekuluje o plánování výroby, tak si říkám, jestli jsme před více než 30ti lety nehráli roli vyspělejší společnosti my "na východě," a proto jsme prohráli.

Průměrný počet slepic: 4.5 (12 hlasů)

In reply to by Hans (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dekadentní západ, to ani není možné.Jeden napsal asi tady glosu o homosexuálech, jak byli nejprve zakázaní, pak léčení tolerovaní pak podporovaní a než budou uzákoněni doufá že dřív umře- to mně pobavilo.Ale ta zvrácenost takzvaných hodnot je v tom, že na jednu stranu se tady podporují vyloženě propagují různé deviace, a hned jakoby zároveň se tady uvolňuje místo stoupencům Alláha. A ti pro takové deviace pochopení nemají a mít nebudou.Takže se to semele jedna dvě. A bohužel i to naše školství které je inkluzí deformováno a obecně se snižuje takový ten rozhled, který člověku umožní si snáze udělat názor se nepěstuje.Veřejnoprávní média dávají prostor jen jednomu světonázoru a to je prostě špatně. Nemůže to dopadnout dobře a bude se to celé muset zrestartovat ty vztahy.

Průměrný počet slepic: 3.9 (7 hlasů)

Ruska se nebojte nenapadá země ,neloupí nevraždí. ale pomáhá. Má jen jeden problém kvůli ktrému ho lupiči neustále okusujou otravujou . A to je jeho přírodní bohatství.!! To jejich jediný zločin. Nikdy vás nenapadnou ,nemají potřebu loupit a všimněte si kdo obrací dějiny že nás neosvobodili , Vymývaji mozky mladým který válku nezažili, tvarujou je na poslušné levné prac. síly. na své otroky. Tak to maji ve svých plánech. A vakcína jim má změnit DNA na snadno ovladatelné, méně chytré samostatně netvořívé aby byli vděčný za práci v montovně za pár korun na jídlo . Ovládat celý svět zní v plánech globalistů. Všechno vlastnit a ovládat. kolonizovat diktovat, žádné určení rasy ,pohlaví atd. Je toho hodně bohužel se vše plní podle plánů- Je to smutné !Odlodnování , a jiné.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

No Vidláju, jsem rád, že se na to díváte skepticky a dle mne i realisticky. Tohle už, řečeno s Talleyrandem, není zločin, to je omyl. Možná by se měli všichni posměváčci z minulého týdne omluvit tajným službám, protože ty se sice netrefily do data (válka musela začít po olympiádě to by soudruh Si neměl radost), ale jinak měly pravdu.
Nicméně, kojím se nadějí, že se tu záhy vyrojí spousta zdejších proruských nadšenců, co budou oslavovat, jak to gosudar slunéčko jasné správně rozhodl, jak je skvělé, že Ukrajina bude zpacifikovaná, jak to tak má být a řečeno výše, Ukrajina bude beze zbraní, bez nacistů - a dost možná i bez Ukrajinců. Vždyť to vožď řekl v pondělí jasně, je to umělý národ, tak co na něj brát ohledy. Existuje sice ještě naděje, že se Rusko spokojí s bombardováním a pozemní operaci nezahájí, ale nechci se upínat k něčemu marnému. I tak jde o jednoznačnou agresi.
Tímto opět opakuji, že ani v nejmenším neomlouvám jakoukoliv agresi USA z poslední doby. Ale tohle je agrese Ruska, naprosto jasná a odsouzeníhodná. Odneseme to samozřejmě my, obyčejní lidé, protože teď už opravdu asi budou muset následovat sankce, které budou bolet Rusko i nás, takže nebude plyn, nebudou Dukovany, a dost možná se dočkají ti zdejší přispěvatelé, co oslavují 1968 jako rok, kdy nám Sověti dali šanci na skvělých dalších 20 let. Třeba se k nám opět přihrnou a zase nás spasí. Musím říct, že vážně přemýšlím nad tím, zda v takovém případě tu zůstávat, nebo si tu bratrskou náruč raději odpustit, jednou to stačilo. Jen teda nevím, kam jít, všude je to na prd. Věřím ale, že se mezi zdejšími přispěvately najde dost těch, kteří budou mít v rukou mávátka.

Průměrný počet slepic: 2.2 (58 hlasů)

In reply to by pavt (neověřeno)

Trvalý odkaz

Copak, stál jsi a mával při průjezdu americké armády nebo to je jenom hovadská ukázka jak zesměšňuješ druhé ještě před odpovědí? Pavte, fakt si takový hovado, že píšeš jako scaloop?

Průměrný počet slepic: 4.2 (34 hlasů)

Já nepotřebuji druhé zesměšňovat ještě před odpovědí - podívejte se kolem na většinově chápavé přitakávání a vidíte, že jsem měl pravdu. Zdejši hnojník je těžce proruský a co dělá gosudar, dobře dělá. Opravdu by mne zajímalo - a ptal jsem se několikrát - co by Rusko muselo udělat, aby to zdejší odsoudili. Vstoupit do NATA?:-) Myslím, že člověk, kterému se agrese z principu nelíbí, hovado není, ale samozřejmě, možná máte jinou definici.

Průměrný počet slepic: 2.4 (39 hlasů)

In reply to by pavt (neověřeno)

Trvalý odkaz

Proč lzeš? Ty jsi nenapsal toto?:
Věřím ale, že se mezi zdejšími přispěvately najde dost těch, kteří budou mít v rukou mávátka.

Hnojník není proruský, zase další lež, je zastáncem suverenity Česka jako třebas Polsko, ale to je něco co ty nechceš, ty raděj chceš být kolonií západu.

A tím vstupem do NATA, jak pomohlo Řecku když Truci obsadili polovinu ostrova? Mlčeli, takže tvoje pohádky o NATO si nech na setkání otroků ;)

Agrese se ti nelíbí, ale když zde psali, že je hnus jak Ukrajinci zabíjí, tak kde jsi to kritizoval a že by je měl západ zastavit a kde jsi kritizoval, že západ dává ukrajincům zbraně, aby zabíjeli své spoluobčany?

Průměrný počet slepic: 4.6 (39 hlasů)