Ono to smysl dávalo

Autor
Štítky

https://www.litterate.cz/ono-to-smysl-davalo/

Jak se to stalo, že se z Petra Fialy stal derniér, král Signál I., Petro Igorovič Fialenko? Inu, protože se hned na začátku ruského vpádu na Ukrajinu stal vlastně ukrajinským premiérem, stál neochvějně za vítězstvím strany dobra, udělal všechno, co udělat mohl a ještě něco navíc. Totálně si odvařil svoje šance na znovuzvolení a dost pravděpodobně se postaral, aby jeho vláda nedovládla do konce období (jak je u modroptáků zvykem). Jeho prezentace na fejsbůku je naprosto tristní, jako by si ani neuvědomoval, co se děje a i kdyby teď náhle prozřel a začal mluvit jako Jan Zlatoústý, už by to asi bylo jedno.

Člověk si přečte nějaký promo příspěvek ODSáckého PR týmu a nechápe… Jasně, on má za sebou svoje západní loutkovodiče, má spoustu peněz, stojí za ním média i různé evropské struktury, ale stejně nedokážu uvěřit, že se u nás nenašel někdo trochu inteligentnější. Proč museli vyhrabat zrovna ten blyštivý ksicht? Proč zrovna Vykulenec s Vyhulencem? Proč Pekarová? Proč Černochová? Copak se tu nenašel někdo trochu trošinku chytřejší? Fakt tu jako není někdo, komu to alespoň pálí? Ať je to klidně zloděj, tunelář nebo rusofob, ale proboha, ať to alespoň není takovej kretén.

Víte, já nemám rád takové to nálepkování, co používají naši protivníci. Ti vědí, že podporovatelé Putina jsou všichni zlí, jsou to morální mrzáci, svině, parchanti, bytosti nehodné života a tak podobně… Putina nikdo jiný přece podporovat nemůže… Takhle to říkají ne? Třeba nejlepší analytik všech dob Roman Máca…

Ale tohle by mělo platit i pro nás… říct, že Pětikolka jsou prostě debilové, to je strašně laciné. Člověku to sice furt leze na mysl a s každým dalším Péťovým příspěvkem je těžší se tomu bránit, ale já se pořád snažím hledat u Fialy nějaký důvod. On přece nemůže být tak blbej, z nějakého pohledu to jeho jednání přece musí dávat smysl.

Nebudu vás napínat… Péťovo jednání dává perfektní smysl, pokud by se všechno podařilo, jak nám říkali novináři na začátku března…

To tehdy Rusové válku mediálně prohrávali. Internet byl plný mrtvol ruských okupantů a zničené ruské techniky. Tehdy ukrajinští gerojové brali Rusům tanky pomocí traktorů. Nad hlavami jim lítal duch Kyjeva, všichni se modlili ke svatému Javelinu a my všichni jsme byli zaskočeni, jak ta válka probíhala. Putin přece počítal s bleskovou válkou, Kyjev měl dobýt do týdne…

Do toho byly zavedeny ty bezprecedentní sankce, které měly Rusko ekonomicky srazit na kolena. Ruská armáda měla jídlo jen na tři dny, neměla palivo ani munici, bouřili se jí vojáci, v Moskvě se bouřili civilisté, protože byly prázdné obchody a Kreml byl plný vrahů, kteří hledali každou skulinu, aby udělali palácový převrat proti Putinovi. Vynechal jsem něco?

Já myslím, že takhle to skutečně bylo někde v Pentagonu naplánováno. Tohle se náš derniér dozvěděl od svých spojenců v NATO záhy po zvolení. Možná to dokonce i někde podepsal. Plán proti Rusku, až na tu válku dojde. Rusko zaútočí proti nejsilnější armádě v Evropě, kterou Západ dlouho cvičil. Ukrajina se ubrání prvnímu náporu, na to je připravená. Rusku brzy dojde munice, pak se jim sesype hospodářství a pak se jim sesype Putin. A pak… se bude rekonstruovat Luhanská oblast.

Představte si, že by to takhle skutečně bylo.

V té chvíli dává veškeré vládní konání perfektní smysl ne? Dokonce dává smysl i jednání Německa, Polska a celé EU. Ukrajinští uprchlíci měli být už dávno doma. Evropské firmy už měly stavět baráky na Donbase a placeno to mělo být z peněz, které Rusku zamrazili na Západě. Plyn i ropa měly být ultralevné, protože by jimi Petrušev platil za západní shovívavost. Naše zbraně by už také byly zpátky doma. Ukrajina měla být už dávno vyčištěná od všeho ruského. Rus si zřejmě nic neidealizoval, ale tady si plánovali vítězství a porcování medvěda.

Kdyby se to celé povedlo, tak nebyl žádný problém. Fialova obliba by lámala rekordy, jeho cesta do Kyjeva by se dostala do učebnic, my na alternativě bychom všichni drželi hubu, protože bychom před očima měli tu znovuobnovenou velikost Západu a vlastně bychom neměli důvod remcat.

Nemluvilo by se tolik o cenzuře a ruských trolech, protože by se fakt ukázalo, že tu žádní nejsou a těch pár zoufalců nemělo na vítězné tažení Ukrajiny + NATO žádný vliv. Evropské sklady by byly pořád plné zbraní, americké také. Nebylo by sto tisíc mrtvých a nebo by mrtvoly byly v Rusku a to nikoho nezajímá. Rusy se vraždit může, tam je kolektivní vina žádaná.

Péťo přiznej se… že ti to takhle řekli? Že jsi se s celou pětikolkou zúčastnil porad se svými americkými kamarády a ty ses toho chytil, protože jsi jim uvěřil? Že to takhle mělo být?

Jenže ono to nevyšlo… vlezl jsi do bažiny tam, kde měl být brod. Všichni jste tam zapadli a teď už to nemá žádnou rozumovou logiku, teď už je to jen instinkt. Mlátíte kolem sebe a my, co na to koukáme, tak si říkáme, jak jste blbí. Ale vy už prostě jinak nemůžete. Všechno se stalo před víc jak půl rokem, když jste ladili na US ambasádě poslední detaily vašeho plánu. Mysleli jste si, že budete frajeři největší, že si za půl roku voliči na Babiše už ani nevzpomenou a před námi bude růžová budoucnost. Mysleli jste si, že budete Andrejovi ještě dlouho otloukat o hlavu jeho pětiprocentní inflaci, kterou byste díky výhře ve válce zkrotili. Možná vám už mazali med kolem huby, jak na Českou republiku (i vás osobně) vyzbydou nějaké ty ruské reparace. Možná to dokonce mělo konkrétní číslo.

Já myslím, že i vy vidíte, že je všechno v prdeli. Ale podali jste čertu malíček a on si vzal celou ruku. Vstoupili jste do smlouvy s ďáblem a on na ní trvá. Vy dobře víte, že už nic nemáte pod kontrolou a kdybychom se teď podívali na vaše konta a vaše nákupy, tak bych se skoro vsadil, že tam bude nějaká ta vilka na Floridě. Řekl bych, že ty i Vítek teď defraudujete jak to jen jde a jen oddalujete chvíli, kdy to celé spadne.

O podzim už vůbec nejde. Vás drží pod krkem jiní hoši. Ti se nezakecají a je jim jedno, že nasíráte svoje vlastní občany. Možná byste se měli podívat na záběry z kábulského letiště… to je i vaše budoucnost.

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (79 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

že Západ má jednu obrovskou výhodu. On bojuje v této válce na cizím území a s cizími vojáky. Až to někdo vojensky prosere, tak to budou buďto rusáci, nebo ukroši. A když to ukroši prohrají, no tak co? Snažili jsme se jim pomoci v jejich spravedlivém boji, ale nedali to, jejich problém.

A ohledně ekonomické síly, Západ sice slábne, díky svým vlastním činům, kterými si podřezává větev, ale furt je daleko a daleko silnější, než rusák. Jen stát Texas má větší hdp než Ruská federace.

A v článku se, Vidláku, mýlíte ještě v jedné věci. Cituji:

" Víte, já nemám rád takové to nálepkování, co používají naši protivníci. Ti vědí, že podporovatelé Putina jsou všichni zlí, jsou to morální mrzáci, svině, parchanti, bytosti nehodné života a tak podobně… Putina nikdo jiný přece podporovat nemůže… "

Já jsem v tomto sporu váš protivník a vy to víte. Přesto si výše zmiňované věci o vás nemyslím. Myslím si, že halt máme jiné názory a pokud by tento web patřil mě, antiputinovi, nikdy bych nevyhodil nikoho, kdo by toho parchanta Putina vychvaloval až do nebes. Protože pokud bych to udělal, už by to nebyla diskuse rozdílných názorů, ale sborový zpěv oslavných chorálů. Ale toto vy taky neděláte, vidíte, v této věci jsme ve shodě. Alespoň v něčem.

Průměrný počet slepic: 2.5 (24 hlasů)

De facto je Putin jako vrchní velitel vinen za naprosté selhání prvního invazního plánu, a nemožnost zrealizovat ten druhý. I třetí se zasek. Generálové, ministři, to jsou všechno lidi v jeho odpovědnosti.

Průměrný počet slepic: 2.1 (9 hlasů)

Podle určitých informací,Bylo vedení Ruska podvedeno špatnými informacemi z Ukrajiny,proto Putin nechal zavřít vedení FSB.Když už zahájil tuto operaci,už z toho nemůže vycouvat bez úspěchu a postupně sledujeme nárůst bojových operací.

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nevím, no, i slepej a blbej viděl pochopil, co se na Ukrajině a v Kyjevě těch 8 let peče.

Průměrný počet slepic: 5 (12 hlasů)

a ostatní dole, takže případné selhávání odskáčí oni tam dole a ne on nahoře. Nevím, kolik vám je let, hexvonkei, ale za nás se tomuto na vojně říkalo "zákon padajícího hovna". Posranej je vždycky ten níž.

Průměrný počet slepic: 3 (10 hlasů)

Vždyť ano, já jen poukazuju na ty hrubé chyby. Nicméně ono to není moc jednoduché. Celá ruská politika je lavírování mezi mocnými a všehoschopnými. Proto má Putin za mluvčího Peskova, kterej si s ním často zcela protiřečí, případně si jede sólo, ale musí ho vytrpět, jelikož je to součást nějakého vnitromocenského obchodu...

Průměrný počet slepic: 2.8 (5 hlasů)

prosím, mrknout na znění prvních tří invazních plánů?

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

In reply to by Norman Daniels (neověřeno)

Trvalý odkaz

Doporučuju si to projít den po dni na aktualnikonflikty.cz. Při troše důvtipu je to dobře reverzně-inženýrovatelné.

Průměrný počet slepic: 1 (3 hlasů)

Tak nic 😁

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

by jste se měl řidit Stanovami KSČM,kde se pravi,že Šef ma vzdycky pravdu.Tak se jim podařilo do cajku dat POLICEJNI STAT,kdy si brettschnajdeři přijdou v noci i pro vas a pokus se zas nestřelite svoji kulovnici do nohy tak vas posalou s marškumpačkou proti vami milovaaneamu Aáaaaaaa PUTTLEROVI,ktery je proti,aby jste se dostal do hladomorny jako spravni individualisti,kteři zmenu režimu nechtěji a proto jsou PRO,aby dostavali dale jen třetinove mzdy,kdy ji je schřupne inflace!
No ni?
Mate již pro tento članek heslo na demonštraci?
Kdy ANO tak ho tu zkuste dat do protivky pro prave pravaky extra!

Průměrný počet slepic: 2 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Já bych byl s tou předpokládanou výhrou Ruska o hodně opatrnější. Poslední měsíc Rusáci úplně ztratili momentum. Fronta se zasekla, nic se neděje, vojáci kempují a Kyjev začíná pomocí západních technik trefovat bolavá místa. A o to západu co do strategie jde. Přesné dělostřelectvo (nové, vycvičené tisíce Ukrajinců na přelomu srpna a září), Phoenix Ghost a další špičkové drony se schopností trefit přesně cíl, HIMARS jsou problém už dnes, a veliký, k tomu nepoučení se ruská armády ze špatného formátu praporových jednotek, zoufale nepřesné běžné dělostřelectvo, které jede kvantitu a ne kvalitu, nedostatek vojáků pro potřeby tak rozsáhlé fronty aj. Rozhodně není hotovo, to ani zdaleka!

Průměrný počet slepic: 2.2 (10 hlasů)

Ted se to změnilo a jeji tisk kousa do ruky,která chce. MIR! Od blahobytu se dv odvraci a je ovladan primitini nenavisti typu cinkalistů, chce zabejčeně pod vlivem propagandy GŘ TV cenzury a policejniho statu dale zpovzdali hodnotit co se děje s UKROARMY,ktera po nich bude brzy chtit valečnou daň!

Co je nam do zastupnicke valky,kde se vyrabi z našich tanků šrot!Neměli bychom se starat jako pan individualiista Bernard o sebe?
To chcete i v letě zmodrat?

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

Jistě že bohatost západu stojí do značné míry na určitém vykořistění východu, především Asie. Kdyby Němci museli platit za pitomý mobil vyrobený Němci v Německu tisíc euro a víc, budou mít jeden na minimálně pět let a nebudou to měnit podle módy jak ponožky. Na druhé straně nelze upřít, že technologicky by tato výroba byla špičková, protože západ doteď technologie, vývoj a vědu uměl, i když i v tomto už začíná dost nepěkně vykrádat Asii.

Ale to přece nijak nesouvisí s diletantstvím ruské armády. To skutečně není o životní úrovni...

Průměrný počet slepic: 1.8 (5 hlasů)

si vedou Rusové docela dobře. Obsadili poměrně atraktivní průmyslový území bohatý na suroviny, drží pozice a když se pohnou, tak dopředu, nepotřebovali vyhlásit mobilizaci ani výjimečný stav - tudíž jejich fabriky fungujou v normálním režimu a nepotřebují přecházet na válečnou produkci, v boji si vystačí s předpotopní technikou a i tak jsou Západu rovnocenným soupeřem, do toho ještě stíhají čelit sebevražedným pokusům Ukrajinců o vyřazení Záporožský jaderný elektrárny a s tím spojenou jadernou katastrofou... Z mýho pohledu mají situaci poměrně pod kontrolou a určitě bude zajímavý sledovat dění, až je Západ donutí zařadit vyšší stupeň 😁

Průměrný počet slepic: 4.9 (13 hlasů)

Mnoho lidí, i mne, zaráží, že vůbec netlačí v Doněcké oblasti. Luhanská ok, ale v Doněcké je to momentálně úplná stopka. Občas se hnou o ves vpřed Wagnerovci, jinak nic. Ale ta kritika je spíše strukturální. Součinnost pozemních jednotek a dělostřelectva (kritizoval velitel Přízraku), součinnost tanků a pěchoty, průzkum, drony. Tohle všechno je překvapivě dost neurovnané, a nelepší se to.

Průměrný počet slepic: 1.7 (3 hlasů)

a roztříštění, s technikou na hovno, je celkem k zamyšlení, proč s nimi jedna z nejsilnějších evropských armád s veškerou podporou Západu už dávno nezametla!

Průměrný počet slepic: 3.8 (6 hlasů)

No otázka spíš zní, proč se druhá nejlepší armáda světa tak sere s pitomou Ukrajinou. Ono to na něco stačí. Třeba na Ukrajinu, jejíž nulovou sílu od roku 2014 někam západ pozvedl, ale na vrchol to zatím nestačí. Ale třeba s Turkem (bez NATO) bych si nezahrával. Jinými slovy, čekali jsme víc, a když už, tak aspoň poučení z chyb. Černomořská flotila má za dobu konfliktu tuším už třetího velitele. Ta je vyloženě ostudou ruské armády. A pořád se to nezlepšuje... Chyby jsou totiž hlubší a vážnější...

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

říká kdo? Web českých válečných analytiků? Abych se nad tím zamyslel, to bych potřeboval kompetentní úhel pohledu. Jinak je to nestojí za čas a energii.

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)

jsou blbost. Podle mě to smolej poměrně mladý lidi, který se nezajímají o historii a vycházejí výhradně ze svýho úhlu pohledu, vůbec si nepřipustí, že se někde žije jinak. Já v Rusku nějakej čas byl a o historii se taky zajímám - Rusové to berou jinak než my, k lidskymu životu mají specifickej vztah a dulezitej je pro ně výsledek. Vzpomínám na výcvik jednoho tamního oddílu, my byli obránci, oni útočili. Útočili naprosto pitomym způsobem, spousta zbytečně "zemřela" a když jsme jim při následným rozboru vysvětlovali nedostatky jejich strategie, která stála víc životů než bylo nutný, odpověď byla - no a? Vyhráli jsme, ne? Ve vzpomínkách Seppa Allerbergera z druhý světový zmínil, jak Rusové byli schopni útočit na most furt dokola - když při jednom útoku přišli o stovku tanků, v zápětí tam poslali další. A nakonec uspěli. Mají nevyčerpatelný zdroje a na tom staví. Já netuším, proč se jejich strategie od války nezměnila, ale beru že to tak je. Jim je úplně u prdele, kolik padne velitelů, budou prostě posílat další. Rusko porazit nejde a čím dřív to Západ pochopí a zasedne k jednacímu stolu, tím líp pro obyčejný Ukrajince.

Průměrný počet slepic: 4.9 (7 hlasů)

In reply to by Norman Daniels (neověřeno)

Trvalý odkaz

No povídaj tam i lidi z ČSLA, ti mají nějaký přehled o možnostech a dění.

Ad Rusové dneska a Rusové za 2. světové. Ta taktika z druhé světové by už dneska neprošla. Lidi jsou mnohem víc informačně propojeni, média jsou i v Rusku, i tam jsou jedovatá média, která šťourají, a taktika "vyhrát i přes 90% ztráty" jsou konečná. Jediné, co je podobné s druhou světovou, je plýtvání zdroji. Oni mají čtverec 100 x 100 metrů, kde je jeden cíl o rozměrech 10 x 10, který jsou schopni trefit, ale bohužel už ne přesněji. Tak tam nasypou stovku střel, čímž se předpokládá, že je problém vyřešen. Nebo video z noční akce - 2 Ukrajinci, na ně má bafnout 5 Rusů. Rusové s nočním viděním, Ukrajinci bez. Nevědí o nich. Podle mého názoru je to akce na 2 náboje, oni po nich jebnou dva granáty. Sice se tím prozradí, ale je to s vizuálními a zvukovými efekty. To jsou ale zrovna jen takové detaily, ovšem dokreslují celek.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

já nikomu jeho víru neberu! Složil jsem si obrázek z mýho pobytu v Rusku, ze zkušeností s kontaktem s aktivními členy SOGu a z negativnich osobních zkušenotí ohledně informovanosti českými médii - ale nikomu to nevnucuju. Každej si vybere to svý a tomu věří. Jen nadhazuju do placu možnost, že se s pohledem na rozkládající se ruskou armádu můžete kurevsky plést a bylo by dobrý zabrouzdat i do zahraničních médií.

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

In reply to by Norman Daniels (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tak naše i západní média, to je hlavně o propagandě, protože jsme strana konfliktu. To samé ruská oficiální média. Mě ale nejvíc zajímají syrové informace z místa, od účastníků...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Samozřejmě,že je chvalyhodné,že bojujete za pravaky typu senator Hlista,který pry uči na universitě nove kadry neomarxistů piratistů a posledně se v TV vyjadřil,že je dobre když fašisticke sily mohou kdykoli za 5 minut dostřelit do vam pry nenaviděne Mosqvy i atomovkami!

To pry nestači připadny vybuch atom elektrarny na Ukrajině,kdy to dostane cele EU!Když se ho ptali a co bude potom,když do Evroppy, přileti odveta po EU pry přijde a dřevorubcich zbude jen popel!
No pry nemame dělat paniku,Putler je slaby, atomovky mu davno zrezivěly a tak jsou pravi pravaci jako pejsci hafici potřebni,ovšem komu brouku?Tak co pasovalo by vam a PRO heslo

UŽ NIKDY ŽADNA MOC DO RUKY BLBCŮM!

Tak co je to
O
K
Vladni meomarxisto?

Průměrný počet slepic: 2.5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Samozřejmě,že je chvalyhodné,že bojujete za pravaky typu senator Hlista,který pry uči na universitě nove kadry neomarxistů piratistů a posledně se v TV vyjadřil,že je dobre když fašisticke sily mohou kdykoli za 5 minut dostřelit do vam pry nenaviděne Mosqvy i atomovkami!

To pry nestači připadny vybuch atom elektrarny na Ukrajině,kdy to dostane cele EU!Když se ho ptali a co bude potom,když do Evroppy, přileti odveta po EU pry přijde a dřevorubcich zbude jen popel!
No pry nemame dělat paniku,Putler je slaby, atomovky mu davno zrezivěly a tak jsou pravi pravaci jako pejsci hafici potřebni,ovšem komu brouku?Tak co pasovalo by vam a PRO heslo

UŽ NIKDY ŽADNA MOC DO RUKY BLBCŮM!

Tak co je to
O
K
Vladni meomarxisto?

Průměrný počet slepic: 2.5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Samozřejmě,že je chvalyhodné,že bojujete za pravaky typu senator Hlista,který pry uči na universitě nove kadry neomarxistů piratistů a posledně se v TV vyjadřil,že je dobre když fašisticke sily mohou kdykoli za 5 minut dostřelit do vam pry nenaviděne Mosqvy i atomovkami!

To pry nestači připadny vybuch atom elektrarny na Ukrajině,kdy to dostane cele EU!Když se ho ptali a co bude potom,když do Evroppy, přileti odveta po EU pry přijde a dřevorubcich zbude jen popel!
No pry nemame dělat paniku,Putler je slaby, atomovky mu davno zrezivěly a tak jsou pravi pravaci jako pejsci hafici potřebni,ovšem komu brouku?Tak co pasovalo by vam a PRO heslo

UŽ NIKDY ŽADNA MOC DO RUKY BLBCŮM!

Tak co je to
O
K
Vladni meomarxisto?

Průměrný počet slepic: 3 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Samozřejmě,že je chvalyhodné,že bojujete za pravaky typu senator Hlista,který pry uči na universitě nove kadry neomarxistů piratistů a posledně se v TV vyjadřil,že je dobre když fašisticke sily mohou kdykoli za 5 minut dostřelit do vam pry nenaviděne Mosqvy i atomovkami!

To pry nestači připadny vybuch atom elektrarny na Ukrajině,kdy to dostane cele EU!Když se ho ptali a co bude potom,když do Evroppy, přileti odveta po EU pry přijde a dřevorubcich zbude jen popel!
No pry nemame dělat paniku,Putler je slaby, atomovky mu davno zrezivěly a tak jsou pravi pravaci jako pejsci hafici potřebni,ovšem komu brouku?Tak co pasovalo by vam a PRO heslo

UŽ NIKDY ŽADNA MOC DO RUKY BLBCŮM!

Tak co je to
O
K
Vladni meomarxisto?

Průměrný počet slepic: 2.5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Samozřejmě,že je chvalyhodné,že bojujete za pravaky typu senator Hlista,který pry uči na universitě nove kadry neomarxistů piratistů a posledně se v TV vyjadřil,že je dobre když fašisticke sily mohou kdykoli za 5 minut dostřelit do vam pry nenaviděne Mosqvy i atomovkami!

To pry nestači připadny vybuch atom elektrarny na Ukrajině,kdy to dostane cele EU!Když se ho ptali a co bude potom,když do Evroppy, přileti odveta po EU pry přijde a dřevorubcich zbude jen popel!
No pry nemame dělat paniku,Putler je slaby, atomovky mu davno zrezivěly a tak jsou pravi pravaci jako pejsci hafici potřebni,ovšem komu brouku?Tak co pasovalo by vam a PRO heslo

UŽ NIKDY ŽADNA MOC DO RUKY BLBCŮM!

Tak co je to
O
K
Vladni meomarxisto?

Průměrný počet slepic: 2.4 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Samozřejmě,že je chvalyhodné,že bojujete za pravaky typu senator Hlista,který pry uči na universitě nove kadry neomarxistů piratistů a posledně se v TV vyjadřil,že je dobre když fašisticke sily mohou kdykoli za 5 minut dostřelit do vam pry nenaviděne Mosqvy i atomovkami!

To pry nestači připadny vybuch atom elektrarny na Ukrajině,kdy to dostane cele EU!Když se ho ptali a co bude potom,když do Evroppy, přileti odveta po EU pry přijde a dřevorubcich zbude jen popel!
No pry nemame dělat paniku,Putler je slaby, atomovky mu davno zrezivěly a tak jsou pravi pravaci jako pejsci hafici potřebni,ovšem komu brouku?Tak co pasovalo by vam a PRO heslo

UŽ NIKDY ŽADNA MOC DO RUKY BLBCŮM!

Tak co je to
O
K
Vladni meomarxisto?

Průměrný počet slepic: 2.5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Samozřejmě,že je chvalyhodné,že bojujete za pravaky typu senator Hlista,který pry uči na universitě nove kadry neomarxistů piratistů a posledně se v TV vyjadřil,že je dobre když fašisticke sily mohou kdykoli za 5 minut dostřelit do vam pry nenaviděne Mosqvy i atomovkami!

To pry nestači připadny vybuch atom elektrarny na Ukrajině,kdy to dostane cele EU!Když se ho ptali a co bude potom,když do Evroppy, přileti odveta po EU pry přijde a dřevorubcich zbude jen popel!
No pry nemame dělat paniku,Putler je slaby, atomovky mu davno zrezivěly a tak jsou pravi pravaci jako pejsci hafici potřebni,ovšem komu brouku?Tak co pasovalo by vam a PRO heslo

UŽ NIKDY ŽADNA MOC DO RUKY BLBCŮM!

Tak co je to
O
K
Vladni meomarxisto?

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Samozřejmě,že je chvalyhodné,že bojujete za pravaky typu senator Hlista,který pry uči na universitě nove kadry neomarxistů piratistů a posledně se v TV vyjadřil,že je dobre když fašisticke sily mohou kdykoli za 5 minut dostřelit do vam pry nenaviděne Mosqvy i atomovkami!

To pry nestači připadny vybuch atom elektrarny na Ukrajině,kdy to dostane cele EU!Když se ho ptali a co bude potom,když do Evroppy, přileti odveta po EU pry přijde a dřevorubcich zbude jen popel!
No pry nemame dělat paniku,Putler je slaby, atomovky mu davno zrezivěly a tak jsou pravi pravaci jako pejsci hafici potřebni,ovšem komu brouku?Tak co pasovalo by vam a PRO heslo

UŽ NIKDY ŽADNA MOC DO RUKY BLBCŮM!

Tak co je to
O
K
Vladni meomarxisto?

Průměrný počet slepic: 2.5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Samozřejmě,že je chvalyhodné,že bojujete za pravaky typu senator Hlista,který pry uči na universitě nove kadry neomarxistů piratistů a posledně se v TV vyjadřil,že je dobre když fašisticke sily mohou kdykoli za 5 minut dostřelit do vam pry nenaviděne Mosqvy i atomovkami!

To pry nestači připadny vybuch atom elektrarny na Ukrajině,kdy to dostane cele EU!Když se ho ptali a co bude potom,když do Evroppy, přileti odveta po EU pry přijde a dřevorubcich zbude jen popel!
No pry nemame dělat paniku,Putler je slaby, atomovky mu davno zrezivěly a tak jsou pravi pravaci jako pejsci hafici potřebni,ovšem komu brouku?Tak co pasovalo by vam a PRO heslo

UŽ NIKDY ŽADNA MOC DO RUKY BLBCŮM!

Tak co je to
O
K
Vladni meomarxisto?

Průměrný počet slepic: 3 (5 hlasů)

nesmíte se u diskuse tak rozjet, pak začínáte koktat.

Průměrný počet slepic: 4.1 (9 hlasů)

In reply to by berrnard

Trvalý odkaz

Ten ma jen špinavych 8 procent hlasů ns našeho presidenta nebot poklada bbbbbbombardovani Moskvy atomovymi zbran3mi do 5 minut zs dobry napad!
Kupte vaši pani novy klobouk a řekněte ji,že bombardovani taky podporujete a že vam bude po odetě pana Putina sloužit jako zařivkac stojaci lampy jak bude svitit tou vami podporovanou radioaktivitou z nedostatku elektriky!

Ona a i ti vaši prý pravaci vas budou solidarně určitě podporovat nebot budou pote muset byt likvidovani jako nebezpečny radioaktivni odpad!
Moc se blizite i komunistum,kterym jsme marně vysvětlovali jak banksteri krachem ukonči ten kapitslismus a oni jsou dodnes bembeci jsko vy a proto se do toho prdlamentu z ktereho nyni pravaci pojedou šupem do zadnice taky nedostali, protoze je to smradlava levota ,ktera chce pry taky banksterotrokarnu!
Ceknete do protivky a zacpou vam tu vaši oblibenou plastik kartu,kterou chcete pry pohodlně platit a později vam vstřeli i do hlavy cipa!!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

In reply to by berrnard

Trvalý odkaz

vam střeply tu mozkovnu vycpanou nenavisti vaßich ohlupovatelů z dilny GŘ TV,kteři bez sebe vztekem branili dostavbě Severniho proudu 2, bo by Evropa byla levnou energii jejich konkurence chrobaliveho padajiciho dolače a tak vyvolali valku ,kde v jejich zastoupeni Ukouši padaji jak kobylky, no co brzy si musite urestovat na ohni ze dřeva nebot jiny ohen nebude akorat ten ostatnich červenych vzteklou,kteři zvolili stejne podhaszy do prdlamentu jako vy!
Tak co pojedla jsem dost maďarsle papriky?Povykladejte svemu Sudetolandsmanšaftu jak vam češi skodi vyplacenim jen třetiny mezd a i tu třetinu vam sežere inflce nebot svym soukmenovcum odpirate Solidaritu,aby meli stejne platy jako v Nemecku,ktere valku prohralo!
Bernartiku,že vy společně se mnou serete cely naš narod!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

I když váš text, Aničko, je někdy těžké rozklíčovat, ale co, ježka z klece jsem kdysi taky dokázal vytáhnout, to by bylo, abych nedal toto.

Ty, co jsem já volil, se do prdlamentu nedostali.

Na papriky přijeďte ke mě, nebudou maďarské, ale jsem velký fanoušek feferonek už dost let a v tomto funguje závislost, zvyšuji volume, takže aby se vám po okoštování mých modelů pak nesrolovaly ponožky.

V sudetech sice žiji, ale v landsmanšaftu jsem nikdy nebyl, asi by mě tam s mým původem ani nevzali. A jestli za Hřenskem berou 3x víc než já, budiž jim přáno. Já už dnes, pokud bych to nevrážel do baráku, tak bych měl celkem problém průběžně utratit peníze, které si vydělám já a moje žena.

A ano, sereme. I vy, i já.

No ni?

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Tak nešel odeslat a ja to zmačkla několikrat,měli by jste to všichni hned zpochybnit a admin polovinu vymazat,aby se to nepletlo,ale co mista je tu HAFO a mohu do mezer dodat připadně postupně jednotlive postulatty dnes už slavne naši budoucnosti navrhu programu potřeb nas Společnosti Voličů v jsnem PNZ,ktere nechce dat GŘ TV do sve soukrome nami placene pry veřejnopravni TV na sklo a to dnem i noci!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.4 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Je vykulenec vyhulenec? Je pro Čecha horší Rakušan než sám Němec?

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nemám nic dobrého ani od Rak-Ušana, ani od Němce.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Rus je zcela v poho, jede si tu svou demilitarizaci a likvidaci nácků banderovského zaměření, den za dnem, lehký úsměv na tváři, když vidí tu hrůzu v očích nákupčích surovin takto před zimou... Je jen s podivem, kolik má i u nás obdivovatelů tenhle démon nacista od Bandery a Šukeviče. Jinak co se týče UA, tak je zcela evidentní, že 30 let po rozpadu CCCP nepředvedla NIC. Jen natahuje ruku, ožebračuje obyvatelstvo a hází vinu na Rusa. Je to hodně primitivní a Ušáci se svými vazaly na tohle slyší, proto je podporují. Nejspíš je to i naopak, okopává Natíčko....

Průměrný počet slepic: 3.8 (10 hlasů)

In reply to by weitinger (neověřeno)

Trvalý odkaz

weitinger.
Spíš by se mohlo napsat,Ukrajiny dopadla naprosto stejně za poradců USA,jako Rusko za Jelcina,také měl USA poradce.Když Ukrajina něco předvedla,tak to šlo do USA,Biden ml.

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Z Ruska k nám šel plyn a z Ukrajiny jenom bída. Když ndokážeme dotáhnout životní úrovní západ, tak dotáhneme, alespoň tu Ukrajinu.

Průměrný počet slepic: 3.8 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Vsetky tie analyzy - ako spievala slobodna europa - analyza dokazala hovno - o Rusku a jej taktike su skvele.
Vieme co rusi maju.
Vieme co rusi nemaju.
Vieme kde je ich slabina.
Vieme v com su ozaj silni.

Ale je nam to na dve veci. A ani jedna nie je slusna.... :)

Nieco podobne ako Federer na trave a Nadal na antuke. Superi ich maju precitanych a nie ze nie. Tito borci tak dlho uz hravaju, ze je vopred jasne co urobia. Vo svojom veku by uz davno nemali hrat (Fedo sice uz asi skoncil... ) ale i tak furt hraju a stihaju. A vyhravaju.

Tenis je ale velmi roznoroda hra. Treba si pozriet Nurmagomedova. Tento maly cecenec je skrtic. Nevie boxovat, Nevie kopat. Supera chce dostat na podlahu a tam ho uskrtit. Je to kratsie ako tenis a lepsie sa na to pozera.

https://www.youtube.com/watch?v=dGSChUGhrNU

Vedel to aj McGregor. Mal ho nastudovaneho. Mat to odsparingovane. Veril si. McGregor je sebavedomy, vsetranny, rychly, boxuje, kope i skrti. Chabib vie len jedno z toho.
Ale... Chabib je proste skvely. A Conor to odklepal. Pokial viem, mal s Chabibom dva zapasy a oba odklepal. Chabiba neporazil v klietke nik.

Cize aky je zaver? Ak je super ozaj dobry - vnuti vam svoju taktiku boja - cize eliminuje vase vyhody a v konecnom dosledku aj tak vam nakope rit. Ci ste alebo nie ste pripraveni.

Průměrný počet slepic: 3 (5 hlasů)

připodobnil k tomu boji v klecích. Jak se tam kopou koleny a mlátějí lokty. Já na toto nekoukám, mě se tento způsob boje hnusí.

Já v mládí dost let dělal karate a toto je džentlmenský sport. Když jsem šel do kumite, prvně jsem se poklonil rozhodčím a soupeři a pak nastal zápas. Svého soupeře jsem nechtěl zničit, chtěl jsem zvítězit. Když mi kdysi do prvního kola vylosovali mladičkého klučinu se žlutým páskem, který právě byl vpuštěn do ostrého boje, když před tím soutěžil pouze v katách, v tomto sportu je povolen plný kontakt od krku po pás. Mě se podařilo si ho odkrýt a pak ho vykopnout z toho čtverce. Ale moje první reakce nebyla křepčit nad tím, jak jsem ho krásně odpálil, ale šel jsem se přesvědčit, jestli jsem tomu hochovi neublížil. Já mu ublížit ani nechtěl, šlo o souboj ve sportu s jasnými pravidly. A když jsem já v začátcích dostával na budku, nepamatuji, že by někdy nějaký můj soupeř, který mě porazil, nějak jásal nad tím, jak to jelito poslal k zemi. Většinou mi podali ruku a pomohli mě se svednout.

Ale ten váš příměr k tomu krvavému boji v klecích je dobrý. Ve válce moc pravidla neplatí. Sice se na některá naoko hraje, prý tyhlencty ženevské konvence, ale u toho se vraždí děti, znásilňují ženské a po použití zahodit, ničí se majetky, které někdo nabýval hafo let a mlátí se tam lokty do ksichtu a koleny do koulí. A toto se mě právě nelíbí. Proto tuto válku tak nesnáším a jsem děsně nasranej na toho, kdo svými tanky překročil hranice cizí země.

Průměrný počet slepic: 2.2 (9 hlasů)

o Banderovcích a o ukrajinském nacionalismu, ale první, kdo svého protivníka kopl kanadou do koulí, byl rusák.

V bojovém sportu, který jsem kdysi dělal a bylo to občas dost tvrdé, by za toto okamžitě dostal diskvalifikaci a už by si neštrejch. Rusák tvrdil, že žádnou válku nechystá, to je jako kdybych já v kumite, ještě předtím, než proběhnou ty oficiálnosti, soupeř by to nečekal, tak bych ho kopnul do ksichtu. Všichni slušní sportovci by mě odsoudili a už by se mnou nechtěli nic mít. A já sám bych se pak šel zahrabat někam do hnoje, jelikož s takovýmhle křivákem bych taky nic společného mít nechtěl.

Průměrný počet slepic: 1.9 (14 hlasů)

Pane berrnard.
Historie Vám asi dělá problém,když nevíte kdo několikrát kopl Putina i do koulí.

Průměrný počet slepic: 4.6 (13 hlasů)

Ono o žádnou válku nejde. Jedná se o pouhé vytyčování hranic, podobně, jak se to stalo při vzniku Kosova.
Co se nám snaží namluvit naše sdělovací prostředky, vláda, evropské struktury je trochu o něčem jiném
A příslušní prodejci zbraní a jejich zprostředkovatelé z toho tyjí.
A my zatím litujeme Němce, jak jim zdražila na burze jakási komodita. Chudáčci. Jako sorry, ti naši novináři, vláda a další a další - nepočítají s tím, že lidé se umí naštvat. Zejména pokud jim jeden svetřík navíc před zimou nepomůže, díky špatnému vytápění jim zplesniví byty, baráky,.... A zatím kamiony se dřevem jezdí jeden za druhým mimo republiku, plyn a elektřina ještě zdraží dost razantně,.... bude "veselo".

Průměrný počet slepic: 4.1 (9 hlasů)

málem jsem spadl ze židle.

"Ono o žádnou válku nejde. Jedná se o pouhé vytyčování hranic".

Hele, mě by se líbil sousedův barák. Tak co, on už je o dost starší, na tuty bych ho přepral, že bych vytýčil nové hranice? Jeho ženu bych neznásilňoval, ono už jí táhne na 80, taky nemusim mít všechno, ale kdyby měl větší televizi, než já, tu bych si k tomu vytyčování vzal a pak od jeho nájemníků bych chtěl, aby platby za nájem chodily mě. Ale on by mohl být v poho. Furt by mohl bydlet ve svém (mém) bytě, akorát by si musel z okna vyvěsit prapor s nápisem berrnard. Myslíte, že by se mu to líbilo?

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

Až odsoudí všichni Kosovo, zjistím, že i toto je odsouzeníhodné? Co myslíte?
A o sousedech mi nemluvte, totiž jednomu se líbilo pole jejich druhého souseda na poli a tak ho má. Jó, že si polem, denodenním obtěžujícím šmírováním lidí, krádežemi statkového hrozna, ani ničím dalším život nezachrání, to ho vůbec nenapadlo. Ani kněze na pohřbu mu nedopřáli. A ono pole? Dnes leží ladem. Nikomu z nových majitelů se na tom pracovat nechce.
A to se se děje mezi Ukrajinci a Rusi - nejspíš by bylo potřeba znát historii několik staletí zpět. Iluzi nemám o Rusech a o Ukrajincích už vůbec ne.

Průměrný počet slepic: 4.5 (4 hlasů)

i/y

Zatím bez slepic

V zásadě máte pravdu. Jen dodám, že Chabib je Dagestánec, jeho civilní váha je kolem 90kg a boxovat umí (vydřel si to, protože hrozně maká). Neporazitelný je díky tomu, že se potkaly genetické dispozice, tradice rodiny, válečnictví a zápasu v Dagestánu (a podobně v Čečně) a systémová podpora sportu v SSSR a Rusku. Jeho otec byl vynikající trenér a judista. Chabib mu vděčí za techniku a pracovitost a cílevědomost od raného dětství.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)