Ovce alespoň přežijí

Autor
Štítky

Ne, nikdo mě od Aeronetu neoslovil. Ani nemám žádnou mabici stát se tam kmenovým autorem. Bohatě mi stačí, že si mě do huby bere skoro celý zbytek alternativy. A ti, co mě nepřetiskují, ti mě alespoň čtou. Ale dost té samolibosti. I když... zrovna dneska to bude velmi samolibý článek plný despektu a pohrdání. Sarkasmus ze mě jenom poteče. Kydy dneska budou připomínat Aeronet. 

Ano, půjde o koronavirus a očkování. Mám totiž za sebou druhou dávku Fajzra. Chorvatsko jsem sice zrušil, o důvodech pohovořím v samotném článku, ale kupodivu ani nemagnetuju, ani nevedu proud, ba ani střelka kompasu se nepohnula. K tomu jsem neměl žádné další vedlejší účinky, jen mě trochu bolelo rameno. Moje žena je na tom stejně. A mojí dceru přihlásím do systému co nevidět. 

Víte, já tam dneska seděl, protože po tom pigáru se má čtvrt hodiny čekat, kdyby se náhodou projevila nějaká alergická reakce a tak jsem přemýšlel o tom, že mám vlastně štěstí, protože celu tu genocidu a depopulizaci přežiju. Narozdíl od Vlastimila, Dana a dalších odpůrců očkování. Přežiju to, narozdíl od Volného a celého jeho bloku, narozdíl od všech těch, kteří ve středu demonstrovali před sněmovnou. Budu sice ovce, ale živá ovce. 

Já si tam totiž tak přebíral v hlavě všechno to, co jsem se od Vlastimila a dalších v posledním půlroce o koronaviru dozvěděl.  Jak tu máme neviděné elity, které jsou schopné naplánovat depopulizaci planety. Které mají tajný plán (uniklý na internet), že k tomu použijí farmaceutické firmy, použijí k tomu řízené epidemie a podobně. Že ten koronavirus nechce odejít ani když to Peková říkala, protože každý týden se vypustí pomocí chemtrails, 5G sítí a nebo nějakého jiného způsobu nová verze viru. Jak to mají ti ilumináti vymakané, jak se jim to skvěle daří, jak to ale Vlastimil a Volný prokoukli a nenaletěli jim na to. 

A tak jsem si říkal, že přesně takhle bych to dělal, kdybych byl ta globální elita. Umím vytvořit řízený virus. Umím ho efektivně vypustit mezi lidi. Umím řídit média, aby vytvořily patřičnou hysterii. A mám plán, který jsem dlouhá léta promýšlel. Ano, už jsem si tuto metodu vyzkoušel. Vypustil jsem SARS a MERS v jihovýchodní Asii. Abych vyzkoušel, jak na to reagují lidi, jak se budou bránit, jestli to někdo neprokoukne. Spolu se svými globálními spolupracovníky v laboratořích jsme to poladili a rozhodli jsme se, že to teď bude naostro. 

Samozřejmě jsme inteligentní. Tak inteligentní, že umíme koordinovat kroky na celé planetě v tak různých sytémech a vládách, jako jsoou USA, Japonsko, Austrálie, Čína, Indie, Rusko i EU. Všude máme svoje lidi, majnstrýmová média mluví všude stejně.  Samozřejmě víme, že existuje i alternativa. Že existuje Aeronet a že lidi to čtou a nejsou žádné ovce. Prostě je tu sice nevelká, ale přesto značná sorta lidí, kteří pochopí, co tu na ně chystáme, ti pak polezou na Kydy a Pravý prostor a tam budou lidi burcovat a varovat před tím, co já globální prediktor chci udělat. 

Víte, já potřebuju planetu depopulizovat, ale také potřebuju vhodné otroky, aby na mě dělali ne? Nepotřebuju jich sedm miliard, stačí mi jich miliarda, možná ani to ne. Potřebuju lidi, kteří jsou dostatečné ovce aby se nebouřili, ale zároveň aby kurva něco uměli, protože nějaký africký nefachčenko mi dvousetmetrovou jachtu a Veyrona nepostaví. Potřebuju přesně ty ovce v západních zemích, co chodí každý den do práce, co nepřemýšlejí a konzumují oficiální propagandu z České televize. Rozhodně nechci, aby mezi nimi seděl kupříkladu Vlastimil, který by mi je mohl svést, který by jim mohl otevřít oči. Nechci, aby jim velel Volný a jeho blok. 

Uvědomte si, že umím viry vysílat dle libosti. Zapnu 5G sítě a zařídím pandemii jak budu chtít. Ve Wuchanské laboratoři už mám nachystané viry pro příští rok. Kvalitní mutace. A tak udělám to, co je nejjednodušší a nejefektnější. Očkování. 

Postarám se, aby Sputnik nikdo nechtěl, ale uvedu do distribuce Fajzr, Astru a ostatní mě podřízené farmaceutické firmy. Všimněte si, že všechny ty vakcíny vůbec neobsahují covid. Obsahují jakousi genovou sekvenci a na covid to funguje tak podivně. Virus nemizí, pořád se šíří i očkovaní se mohou nakazit... Neočkovali nás náhodou proti něčemu úplně jinému? Třeba proti viru, který přijde teď vzápětí, až bude celosvětově naočkováno dost ovcí? Teď jich je 800 milionů. To by mohlo být tak akorát. 

A pak vypustím ten skutečný virus. Ten pořádný. Ten co se nezakecá. Žádný neškodný kovídek, na který jsem nalákal pracovité a hloupé ovce. Vysílače a chemtrails zaberou a bude tu pandemie co svět neviděl.

Která pobije všechny neočkované.

Co čumíte chřipečkáři? Vy jste tvrdili, že globální elity jsou toho schopné. Vy jste tvrdili, že jsou schopni vypouštět epidemii. Tak já jen ukazuju, jak by to vypadalo, kdyby ty elity disponovaly alespoň průměrnou ynteligencí. V západním světě jsou už naočkovaní prakticky všichni důležití zaměstnanci, všechny pomocné elity, kvůli práci se nechal naočkovat lecjaký řemeslník a kvůli dovolené se nechal naočkovat i lecjaký zemědělský Vidlák. 

Takže globální prediktor už má přesně co potřebuje... Dostatek ovcí, co se nechaly naočkovat očkováním nikoliv proti covidu, ale proti skutečnému viru, který bude vypuštěn přesně 11. září a který provede tu skutečnou práci. Vyhubí země třetího světa, vyhubí blbé černochy a nechá jen ty spřátelené elity a dostatek ovcí na práci, které budou rády, že to přežily. 

Takže vám milí neočkovaní chřipečkáři přeji příjemnou smrt v pravdě. Sice to máte všichni spočítané, ale alespoň můžete říci, že jste neumřeli vkleče, že jste zemřeli v pravdě jako Mistr Jan Hus. Doufám, že z toho v hrobě budete mít radost. 

Já jsem ukázková ovce, já to přežiju. Budu muset makat pro globální elity, ale mám alespoň šanci, že se jednou z toho otroctví vymaním. A když ne já, tak moje děti. A nebo jejich děti. Prostě kdo žije, ten se třeba i něčeho dožije. I když s ohnutým hřbetem... 

A teď vážně... 

Chtěl jsem vám názorně demonstrovat, jak mohu pomocí stejných údajů, které rozšiřuje Lubomír Volný a ostatní chřipečkáři dojít k poněkud jinému závěru než oni. Stačí, když těm jejich elitám přiznám kapku inteligence. Když už jsou schopní koordinovat po celé planetě tak rozsáhlé spiknutí, tak by mohli být dost chytří na to, aby tu depopulizaci udělali dobře. Mohli by být dost chytří na to, aby věděli, koho potřebují nechat přežít a koho potřebují zabít. Že k tomu mohou využít vrozenou debilitu chřipečkářů, kteří se svým odporem k očkování sami odsoudí. 

Alespoň takhle bych to dělal já, kdybych byl ten globální elitář a chtěl dosáhnout všech těch plánů, kterými mě chřipečkáři oblažovali. 

Takže milí chřipečkáři... pokud jsou globální elity jen trochu schopné, tak já přežiju. Sice jako poslušná ovce, ale přežiju. Ale vy všichni jste v prdeli... 

 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 3.1 (148 hlasů)

Komentáře

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

Z clanku

------
Docela mě rozesmálo, jak jste se vyjádřil, že důvody proti očkování musí být emocionální. Tak mi dovolte, abych je jednoduše představil formou otázka odpověď.

Budu imunní po očkování? Ne.

Jsem očkovaný, mohu zemřít na covid? Ano. To jsi, soudruhu řediteli starobince, nečekal, co? Tolik ses chtěl zavděčit a nic. Tvůj příběh se stal nejlepším argumentem proti očkování včetně zpochybnění účinnosti 70% proočkovanosti.

Musím nosit roušku, když jsem očkovaný? Ano.

Musím se testovat, když jsem očkovaný? Ano.

Bude mi vyplacena náhrada výrobcem při poškození zdraví? Ne, je to přece dobrovolné a dal jste informovaný souhlas.

Mohu být přenašeč viru, když jsem očkovaný? Ano.

Můžu se nakazit po první dávce? Ano, je to dokonce hodně časté díky rozbrnkané imunitě.

Potřebuji očkování, abychom mohl cestovat? Ne, certifikáty nejsou mezinárodně uznávané. Pokud jste očkovaný, je možné, že vás kvůli riziku trombóz nepustí do letadla.

Musím se testovat při návratu do ČR, když jsem očkovaný? Ano, můžete být přenašeči.

Jak dlouho mi vydrží protilátky z očkování? To se neví, ale víme, že se musíte očkovat znova na podzim.

Znamená očkování tečku za koronavirem? Ne, protože jsou tu mutace.

Proč si to vlastně do těla píchám? Protože jsem naletěl šarlatánům.

Průměrný počet slepic: 4.6 (97 hlasů)

člověka...
... takhle vztekle kopat kolem sebe....
... a do cizích báboviček...
Jak to, že vás pustili na cizí písek?
A jste pěkně hnusný, pěkně blbý a pěkně starý exemplář, to vám teda povím.
... a já abych vám fčilek dal pět kur a záviděl, jak hezky jste to napsal...

Průměrný počet slepic: 4.2 (39 hlasů)

ja to jen z jeho clanku citoval, ale zni to vtipne, zejmena ten zaver, delam to protoze jsem ovce beee

https://dfens-cz.com/ockovani-je-k-nicemu-potvrzeno/

Průměrný počet slepic: 4.2 (13 hlasů)

Zjevně nechápete materiální podstatu očkování. Poskytne Vám očkování imunutu? Ano, poskytne. Poskytne 94 lidem ze sta, že vůbec neonemocní. To je velmi dobré číslo.
Zemřou ti očkovaní, kteří onemocnění. Nezemře jich 99,5 %. To je také velice dobré číslo.
Musím nosit respirátor, když jsem očkovaný? Ano, protože je zde velice nepatrné procento provděpodobnosti, že bych mohl virus přenést. Navíc to nemám napsáno na čele, že jsem očkovaný a tak se opatření, které platí pro neočkované, lépe vymáhá.
Musím se testovat, když jsem očkovaný? Ne, nemusím, povinnost nechat se testovat se na mně nevztahuje.
Bude mi vyplacena náhrada při poškození zdraví? Ano, bude. Vyplatí ji stát, v jehož zájmu je, aby fungovala ekonomika a lidé neumírali, jako mouchy. Jeden den lockdownu stojí stát 2 mld. Kč. V tomhle číslo jsou možné náhrady za poškozené zdraví naprosto zanedbatelné.
Musím se testovat při návratu do ČR, když jsem očkovaný? Ne, tato povinnost se na mně nevztahuje.
Jsou certifikáty o očkování mezinárodně uznávané? Ano, jsou.
Musím se očkovat třetí dávkou? Zatím to není rozhodnuto, ale patrně to bude nutné. No, a co? Při očkování proti klíšťové encefalitidě jsou také tři úvodní dávky během jednoho roku a nikdo se z toho nehroutí. Právě srovnání očkování proti klíšťové encefalitidě a proti kovidu ukazuje, jak se jedná o umělou hysterii. Pravděpodobnost, že se nakazím klíšťovou encefalitidou je mnohem menší, než pravděpodobnost, že se nakazím kovidem. Pravděpodobnost, že budu mít trvalé následky po prodělané encefalitidě je mnohem menší, než že zemřu na kovid. Z očkování proti encefalitidě nikdo nedělá žádný skandál, ačkoliv všechna čísla jsou mnohem horší, než při očkování proti kovidu.

Průměrný počet slepic: 2.7 (54 hlasů)

In reply to by Pepa Sláma (neověřeno)

Trvalý odkaz

jednou vakcinou třikrát za rok?
Já nikdy.

Navíc vakcinou (jedno kterou proticovidovou) nedostatečně prozkoumanou a protestovanou.
Navíc s objevujícími se vedlejšími účinky, jež jsou v některých případech fatální.
Navíc vakcinou, o jejímž dlouhodobém vlivu na organismus se zatím neví NIC.
A TOHLE DO SEBE PRDNETE TŘIKRÁT během JEDINÉHO roku. A příští rok zase a další rok zase. A pak Vám to třeba odstřelí játra, srdce, ledviny, všechno dohromady. Nebo krvetvorbu, nebo schopnost reprodukce. Nebo něco jiného

PROTO se výrobci vyvázali z veškeré odpovědnosti!
A PROTO si vydržkovali, že náhrady škod převzaly státy.

A tomuhle mám bezmezně důvěřovat?
Což není nic vůči očkování proti covidu jako takovému.
Já jen chci, abych byl očkován látkou bezpečnou, dostatečně prověřenou, aby za ni výrobci nesli plnou odpovědnost a aby to nebyl jen a pouze naprosto nestoudný kšeft.

Průměrný počet slepic: 4.6 (57 hlasů)

Napsal uživatel Občan (neověřeno) dne Čt, 08. 07. 2021, 11:59In reply to Nepochopení by Pepa Sláma (neověřeno)Trvalý odkaz

Pane Občane, proč se očkuje proti chřipce každý rok?

Není chřipečka jako chřipečka?

Děkuji za odpověď.

Každý je svého štěstí strůjce.

Průměrný počet slepic: 2.5 (11 hlasů)

In reply to by Josef původní (neověřeno)

Trvalý odkaz

To jsem se radši naučil nosit dusítko dávno před korunáčem a baštit vitamíny (myslím v jídle, ne chemické) ve velkém.
Teď už se dokonce ani nebudu muset bát vzít si případnou neschopenku, kdyby mi bylo jo moc zle.

Průměrný počet slepic: 3.9 (10 hlasů)

Očkován jednou vakcínou třikrát za rok byli všichni, kdo byli očkováni proti klíšťové encefaliditě. Tedy i já. Přeočkování je jednou za tři roky. Z očkování proti klíšťové encefalitidě nikdo nedělá drama, ačkoliv není tak výhodné, jako očkování proti covidu. Pravděpodobnost, že člověk onemocní klíšťovou encefalitidou je mnohem menší, než že onemocní kovidem a pravděpodobnost smrti či trvalých následků je také mnohem menší.
Nikdo neříká, že další přeočkování proti kovidu bude další rok. To ještě nevíme. Ale proti chřipce se také lidi očkují každý rok a nikdo se z toho nehroutí. Bohužel, očkování proti chřipce u nás také vázne, následkem protiočkovací hysteriie, která u nás panuje už řadu let.
Vedlejší účinky mají pochopitelně všechny vakcíny. Otázka je, jaká to vedlejší účinky jsou. Že je člověku špatně, bolí ho ruka? To přeci jsou věci, které se vydržet dají.
Vážné vedlejší účinky vakcín proti kovidu jsou velmi málo časté, méně než v jednom případě ze sta tisíc.

Průměrný počet slepic: 2.2 (23 hlasů)

In reply to by Pepa Sláma (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nazdar, než něco budeš tvrdit, tak si to ověř TRUBKO PROLHANÁ. Zavolej si na Krajskou hyg. stanici a tam jasně vysvětlí, že v případě vážných následků po očkování budeš mocí požadovat odškodnění od státu, ALE NEJDŘÍVE BUDEŠ MUSET DOKÁZAT, ŽE TO JE V PŘÍMÉ SOUVISLOSTI S OČKOVÁNÍM. TAKŽE SE BUDEŠ TRÁPIT A DOSTANEŠ KULOVÝ, TY TRUBKO DEBILNÍ!

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tvrzení o rouškách jako příčině nárůstu případů kovidu v září 2020 nedává smysl. Otáčení příčiny a následku. Na podzim se kovid šířil skoro ve všech zemích protože počasí.

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jedna dvě Flégr jde. Flégr si jde pro tebe. Možná jo, možná ne . Možná ti očkovaní budou ti odejítí. Nasrali si do těla mRNA genetický modifikátor. Do švestek je sice asi nedožene, ale kdo ví co to udělá za tři, čtyři roky. Je to neschválená ,,vachčína, " nevyzkoušená, experimentální a jako taková i prezentovaná. Za vedlejší účinky nikdo nenese zodpovědnost. Podepsali jste přece ten informovaný souhlas a ani netušíte, co jste vlastně podepsali. No, přeju vám jen tonejlepší. Ale ze sebe pokusnýho králíka dělat nenechám.

Průměrný počet slepic: 4.9 (35 hlasů)

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

<a href=http://buypropeciaon.com/>online pharmacy finax</a>

Zatím bez slepic

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zatím bez slepic

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

https://buypropeciaon.com/ - propecia vs rogaine

Zatím bez slepic

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

<a href=https://buyplaquenilcv.com/>how does plaquenil work for lupus</a>

Zatím bez slepic

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

http://buylasixshop.com/ - lasix generic online

Zatím bez slepic

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

<a href=http://vsildenshop.com/>taking cialis and viagra at the same time</a>

Zatím bez slepic

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

<a href=http://stadalafilop.com />Cialis</a>

Zatím bez slepic

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

<a href=https://astromectoli.com/>buy stromectol ivermectin</a>

Zatím bez slepic

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

Propecia Ebay Impotencia <a href="https://ocialisshop.com/ ">where to buy cialis online</a>

Zatím bez slepic

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

<a href="https://buyplaquenicv.com/ ">plaquenil and corona virus</a>

Zatím bez slepic

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

<a href="http://abuyneurontins.com/ ">neurontin 600 mg</a>

Zatím bez slepic

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

<a href="http://ocialisshop.com/ ">generic cialis online</a>

Zatím bez slepic

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

<a href="http://osildenafilop.com ">where to get viagra</a>

Zatím bez slepic

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

pharmacie khun angers pharmacie bailly nangis therapies breves marseille , pharmacie bourges rue jean baffier pharmacie de garde zone agoe , pharmacie bailly promotion therapie de couple paris pharmacie orthopedie aix en provence Adobe Dreamweaver CC precio Ecuador, Adobe Dreamweaver CC por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34456#>Compra Adobe Dreamweaver CC a precios mГЎs bajos</a> Adobe Dreamweaver CC precio Ecuador Adobe Dreamweaver CC donde comprar en Ecuador. pharmacie narbonne pharmacie de garde khouribga aujourd'hui CorelDRAW Graphics Suite X8 barato, Compra CorelDRAW Graphics Suite X8 a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34273#>CorelDRAW Graphics Suite X8 venta Guatemala</a> CorelDRAW Graphics Suite X8 venta Guatemala Comprar CorelDRAW Graphics Suite X8. pharmacie de garde salon de provence partenamut therapies alternatives , therapie comportementale et cognitive lorient pharmacie tarot avignon Comprar Geriforte Syrup genГ©rico, Medicamento Geriforte Syrup nombre generico <a href=https://publiclab.org/notes/print/34209#>Geriforte Syrup </a> Geriforte Syrup precio Guatemala Compra Geriforte Syrup a precios mГЎs bajos. pharmacie bailly paris site web pharmacie lafayette fleming .

Zatím bez slepic

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

cottraux j. les therapies comportementales et cognitives ed. masson 2011 college des therapies alternatives sainte-catherine-de-la-jacques-cartier qc traitement ulcere estomac , pharmacie journoud brest pharmacie de garde aujourd'hui ouverte , therapies skin pharmacie de garde argenteuil nuit pharmacie argenteuil val sud Autodesk Revit 2017 barato, Autodesk Revit 2017 venta Chile <a href=https://publiclab.org/notes/print/34331#>Autodesk Revit 2017 venta Chile</a> Compra Autodesk Revit 2017 a precios mГЎs bajos Autodesk Revit 2017 precio Chile. pharmacie bailly commande en ligne therapie streaming Adobe Acrobat Pro DC 2017 donde comprar en Chile, Adobe Acrobat Pro DC 2017 precio Chile <a href=https://publiclab.org/notes/print/34487#>Adobe Acrobat Pro DC 2017 </a> Comprar Adobe Acrobat Pro DC 2017 Adobe Acrobat Pro DC 2017 barato. pharmacie bourges avenue francois mitterrand pharmacie de garde aujourd'hui vichy , therapie de couple jette pharmacie nuit angers Comprar Sketchup Pro 2020, Compra Sketchup Pro 2020 a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34510#>Sketchup Pro 2020 donde comprar en Argentina</a> Sketchup Pro 2020 barato Sketchup Pro 2020 por internet. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio sin receta. Medicamento Gabapentina nombre generico Comprar Gabapentina 800 mg generico <a href=https://form.jotform.com/222076566560862#>Compra Gabapentina a precios mas bajos, Neurontin precio Ecuador</a> therapie de couple yverdon medicaments weleda .

Zatím bez slepic

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

pharmacie ouverte yvetot traitement uv piscine medicaments biosimilaires , act therapy exercises pharmacie neuville olivier amiens , pharmacie pasdeloup bourges act therapy books pharmacie leclerc olonne sur mer Apple iWork 09 donde comprar en Guatemala, Apple iWork 09 por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34585#>Comprar Apple iWork 09</a> Comprar Apple iWork 09 Apple iWork 09 donde comprar en Guatemala. pharmacie ouverte roanne pharmacie beaulieu nantes fax Comprar Autodesk AutoCAD LT 2022, Comprar Autodesk AutoCAD LT 2022 <a href=https://publiclab.org/notes/print/34471#>Compra Autodesk AutoCAD LT 2022 a precios mГЎs bajos</a> Autodesk AutoCAD LT 2022 por internet Autodesk AutoCAD LT 2022 donde comprar en EspaГ±a. therapie de couple nimes pharmacie bailly click and collect , pharmacie de garde marseille 30 mai pharmacie lafayette vannes Corel PaintShop Pro X5 donde comprar en Colombia, Corel PaintShop Pro X5 precio Colombia <a href=https://publiclab.org/notes/print/34632#>Corel PaintShop Pro X5 venta Colombia</a> Corel PaintShop Pro X5 por internet Corel PaintShop Pro X5 barato. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio Ecuador pharmacie de garde marseille 2 juin 2020 pharmacie de garde quimper .

Zatím bez slepic

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

pharmacie angers lac de maine sur produits medicamenteux pharmacie de garde aujourd'hui roanne , pharmacie angers saint serge act therapy criticism , pharmacie de garde paris xvi pharmacie ile seguin boulogne billancourt pharmacie de garde issoire aujourd'hui Compra Acrobat Pro DC a precios mГЎs bajos, Comprar Acrobat Pro DC <a href=https://publiclab.org/notes/print/34507#>Acrobat Pro DC donde comprar en Chile</a> Acrobat Pro DC por internet Acrobat Pro DC donde comprar en Chile. pharmacie leclerc vannes pharmacie de garde grasse Compra MS Office Home Student 2013 a precios mГЎs bajos, MS Office Home Student 2013 donde comprar en Argentina <a href=https://publiclab.org/notes/print/34260#>MS Office Home Student 2013 donde comprar en Argentina</a> MS Office Home Student 2013 barato MS Office Home Student 2013 por internet. pharmacie angers faculte pharmacie dans auchan , pharmacie drive bourges zenergy therapies Compra Microsoft Excel 2013 a precios mГЎs bajos, Microsoft Excel 2013 por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34520#>Compra Microsoft Excel 2013 a precios mГЎs bajos</a> Microsoft Excel 2013 barato Compra Microsoft Excel 2013 a precios mГЎs bajos. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio Ecuador therapie de couple yvelines ouverture pharmacie argenteuil .

Zatím bez slepic

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

therapie de couple marseille therapie comportementale et cognitive saint nazaire pharmacie de garde douai , act therapy dr russ harris pharmacie yvetot , pharmacie de garde marseille centre ville pharmacie place vogel amiens pharmacie en ligne nevers Advance Steel 2023 donde comprar en Colombia, Advance Steel 2023 precio Colombia [url=https://publiclab.org/notes/print/34746#]Advance Steel 2023 venta Colombia[/url] Advance Steel 2023 barato Advance Steel 2023 venta Colombia. therapies for depression pharmacie a proximite nantes Comprar Autodesk AutoCAD 2016, Compra Autodesk AutoCAD 2016 a precios mГЎs bajos [url=https://publiclab.org/notes/print/34250#]Compra Autodesk AutoCAD 2016 a precios mГЎs bajos[/url] Comprar Autodesk AutoCAD 2016 Autodesk AutoCAD 2016 venta Miami. therapie de couple beziers pharmacie ouverte clermont ferrand , pharmacie bordeaux bassin a flot pharmacie de garde aujourd'hui gueret Autodesk Civil 3D 2023 por internet, Autodesk Civil 3D 2023 precio Chile [url=https://publiclab.org/notes/print/34678#]Autodesk Civil 3D 2023 barato[/url] Autodesk Civil 3D 2023 venta Chile Autodesk Civil 3D 2023 barato. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio sin receta therapie quantique yannick verite pharmacie en ligne discount .

Zatím bez slepic