Volebně válečné paralely

Autor

Jak se mohlo stát, že na Slovensku vyhrál Pellegrini? Vždyť byl po prvním kole druhý. Vždyť ten Korčok byl tak seriózní, tak vzdělaný, tak noblesní, tak slušný člověk. Byl hezký, měl takové slušivé brýle. Vždyť vyšly průzkumy, podle kterých to zaručeně vyhraje. Vždyť Pellegrini je přisluhovač mafie, Putinův bratr, vtělený Hitler a navíc buzerant. Korčoka přece volí výkvět lidstva a Pellegriniho jen samí kreténi a debilové. Korčok vyznává henty hodnoty a fanynky mají orgasmus, když pan uhlazený diplomat hovoří…

Prásk… vyhrál Pellegrini a to zcela přesvědčivě o 200 tisíc hlasů.

Vyhrál právě proto, že ho libtardi obviňovali z mafiánských praktik, ale zcela bez důkazů. Vyhrál, protože hyterický výstup Vicy Kerekes fungoval přesně naopak než zamýšlela. Vyhrál, protože voliči nemají rádi povýšené rady. Vyhrál, protože voliči nemají rádi, když o nich někdo říká, že jsou hloupí… obzvlášť to nemají rádi těsně před volbami, když už mají doma volební lístky. Takhle vyhrál volby i Zeman. Lidi tak dlouho poslouchali, že jsou kreténi a nevzdělaná chátra, až je to zvedlo ze židle prostě to Starému Ještěrovi hodili. Pellegrini vyhrál, protože volič nesnáší panské manýry nadřazené liberální rasy a ještě víc nesnáší vyhrožování koncem světa, když nebude volit, jak si bratislavská kaviareň přeje.

Pellegrini vyhrál, protože protistrana uvěřila vlastní propagandě.

Následně jsme se mohli podívat, kolik libtardů přemýšlí stejně jako Magda Goebelsová. Nechtějí žít ve světě bez nacionálního socialismu… tedy ve světě bez evropských hodnot. V jejich jménu je možné demokratické volby a svobodu slova klidně zrušit. Nikdy jim nešlo o svobodnou soutěž názorů, je to pro ně jen nástroj, aby se dostali k moci. Pak už žádná soutěž být nemá, obzvlášť, když lidé dávají přednost jinému názoru než jejich vlastnímu.

Myslíte, že ve válce na Ukrajině je to jiné? Tam také existuje jen vítězství nad zlým a pekelným Ruskem a nebo konec. Buď budeme žít ve světě bez Ruska a nebo nestojí za to žít. Obviníme Putina ze všech možných i nemožných zločinů. Zamlčíme, že naši oblíbení Bush či Obama udělali to samé, jen s tím začali o pár let dřív. Budeme se tvářit, že útok na Irák pod naprosto vylhanou záminkou není pro Rusko žádný důvod k obavám před expanzí NATO na Ukrajinu.

Budeme zveřejňovat bombastické zprávy, že Rusko je na kolenou a už brzy slavně zvítězíme. Pak budou tyto zprávy stále křečovitější a křečovitější, protože se stále viditelněji míjí s realitou. Budeme to překrývat jásavými zvěstmi o muniční iniciativě a dalších zázračných zbraních, které teď už konečně změní poměr sil na bojišti. Čím méně to bude vycházet, tím více budeme démonizovat ruské vedení a tím více ho budeme obviňovat ze všech možných zločinů… Samozřejmě bez důkazů. Stejně jako s Kuciakem.

Budeme nadávat všem, kteří to vidí jinak, budeme o nich říkat, že jsou kolaboranti, dezinformátoři, budeme se domáhat jejich kriminalizace, některé i zabásneme, to rozhodně pomůže, díky tomu budou ve volbách znovu volit Fialu a generála Gumu. Budeme lhát, nosit do televize podvržené pamflety proti Jandejskovi, budeme dělat aktivistickou žurnalistiku, využijeme i Dominika Haška a Atombábu Drábovou, budeme mluvit o ruských chapadlech a to všechno samozřejmě bez důkazů.

Budeme vybírat peníze na drony, budeme na ně psát svá jména, budeme si dávat ukrajinské vlajky na profily, budeme udávat… samozřejmě bez důkazu.

A pak prásk… Ukrajina prohraje. Protože uvěřila své vlastní propagandě a uvěřila Západu jeho věčnou a neutuchající podporu a zakázala si analyzovat afghánské i irácké fiasko. Protože místo aby dělali válečné hospodářství, tak dělali propagandu. Protože místo, aby se příkopy ve společnosti zakopávaly, tak se zvětšovaly. Protože sice strašně chtěli válčit s démonizovaným nepřítelem, ale jaksi uvěřili novinářským žvástům, že je to slabý nepřítel.

Teď probleskují nepotvrzené zprávy, že Západ připravuje na Ukrajině řešení, že si Rusko vezme okupovaná území a zbytyk Ukrajiny ihned vstoupí do NATO. Má to jen jednu chybu… nikdo se nezeptal Putina, jestli s něčím takovým bude souhlasit, když má teď mnohem silnější armádu a vyrábí víc zbraní i munice než celý Západ dohromady.

Korčok neměl žádný plán B. Ani celý Západ ho na Ukrajině nemá.

Když Korčok prohrál, co udělal? Vyhrožoval větší válkou a nenávistí až za hrob. Co dělá na Ukrajině Západ? Vyhrožuje větší válkou a nenávistí až za hrob. Naštěstí Korčok ničeho schopen není. Ale Západ ještě nějaké možnosti má… především má dost lidí do mlýnku na maso.

Dovedete si představit Šarapatku, Dominika Haška nebo Stepní orákulum Džamilu Stehlíkovou, jak budou mluvit, až najednou ze dne na den nebude Ukrajina na naší straně, ale prostě přejde k Rusům, protože to je jediný způsob, jak neplatit ty šílené válečné dluhy? Dovedete si představit, až se dají dohromady ukrajinské a ruské archivy o těch nápisech na dronech? To bude opravdu jako pád Třetí říše. I s těmi sebevraždami, až chciválkům dojde, kolik uhodilo.

A nebo bude větší válka. Korčok by to tak udělal, kdyby k tomu měl prostředky. Netajil se tím. Ani před volbami ani po volbách.

Ani ti naši se tím netají. Oni nechtějí žít ve světě, kde je Rusko. Jsou ochotní obětovat cokoliv… tedy především to, co není jejich. Ještě pořád je toho hodně, co se dá položit na oltář evropských hodnot. Ještě pořád jsou u kormidla a nehodlají se poučit. Pád Třetí říše a nebo jaderná válka? To jsou jejich volby. Korčok už ukázal, jak by si vybral…

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (418 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Ať Pánbůh ochraňuje Slovensko! Triumfální vítězství Petera Pellegriniho na Slovensku spustilo operaci Russiagate! Zatímco Pellegrini mluvil o Bohu a proti válce, tak Ivan Korčok obvinil Pellegriniho kampaň z nejasného financování, kdy peníze na kampaň prý chodily z ciziny. A pronesl i výhrůžku – Toto vám nezapomenu!

Vítězství Petera Pellegriniho ve slovenských prezidentských volbách otřásá celou Evropou. Západní tisk už otevřeně píše o ohrožení demokracie v Evropě, výsledek voleb prý upevní pozici vlády Roberta Fica a v konečném důsledku budou vzpruhou i pro Viktora Orbána, proti kterému o víkendu proběhly v Budapešti velké demonstrace. Pellegrini vyhrál de facto triumfálním způsobem, protože volby nedopadly těsně, jak se očekávalo, ale s velkým a pohodlným náskokem.

Slovensko nechce jít českou cestou, kde si národ zvolil nejprve Petra Fialu, který drží světový rekord nejméně oblíbeného politika na světě [1], ale rovněž i bývalého rozvědčíka Petra Pavla. Česko je zkrátka na fašizační vlně, ale propad životní úrovně v důsledku inflace a kroky neschopné vlády povedou zřejmě k orbanizaci české politiky po příštích volbách. Zajímavé ale byly vlastenecké výroky Pellegriniho ve vítězném projevu. A hovořilo se i o Pánubohu, což podle mého názoru je v ostrém kontrastu s tím, co pro změnu zaznělo od Ivana Korčoka.

Je to neuvěřitelné. ale na Slovensku se začínají kopírovat procesy politického řízení doslova a do písmene podle šablony událostí z konce roku 2016, když Donald Trump vyhrál prezidentské volby. Byl tehdy okamžitě obviněn, že prý za jeho vítězstvím stojí ruské peníze, které prý ovlivnily veřejné mínění a výsledek voleb za pomoci peněz, které financovaly obrovskou kampaň no sociálních sítích proti Hillary Clinton a současně na podporu Donalda Trumpa.

Z celého obvinění se stala kauza Russiagate, která teprve nedávno byla americkými soudy smetena ze stolu jako nepodložené a neprokázané obvinění, ovšem pravdou bylo, že toto obvinění poznamenalo celé Trumpovo prezidentování. A začínám mít pocit, že to samé teď může čekat v celé Evropské unii právě Petera Pellegriniho, který se dostane spolu s Donaldem Trumpem na seznam nežádoucích politiků s vazbami na Rusko. Vůbec bych se nedivil, že západní elity se pokusí rozjet tzv. Russiagate i proti Pellegrinimu.

To je jen úryvek článku, celý článek zde:

https://aeronet.news/at-panbuh-ochranuje-slovensko-triumfalni-vitezstvi-petera-pellegriniho-na-slovensku-spustilo-operaci-russiagate-zatimco-pellegrini-mluvil-o-bohu-a-proti-valce-tak-ivan-korcok-obvinil-pellegriniho/

 

Průměrný počet slepic: 4.6 (84 hlasů)

Když uvěříte různým našeptávačům a obchodníkům s deštěm dostanou průchod emoce. A lidé přesně vidí co vlastně nezvolili. 

Průměrný počet slepic: 4.7 (53 hlasů)

Po dlouhou dobu si lidé solidně vydělávající ukládali své peníze do nemovitostí s tím, že jde o nejjistější investici po zlatu, a občas i před ním. Pozemky a budovy totiž jen tak nikdo neodnese. Trendem tedy bylo za své mnohokrát státem zdaněné peníze pořídit něco, co si drželo svou hodnotu, i když to v případě pozemků leželo ladem. A dokonce se to díky hospodaření státu, inflaci a počtu růstu obyvatel zhodnocovalo.

  Ceny nemovitostí za posledních deset lest brutálně narostly. Většinou úplně nesmyslně a především pro mladé rodiny je jejich nedostupnost evidentní. Na potřebě bydlet se ,,pakují“ banky, stát, překupníci, developeři. Dostáváme se do situace, kdy se děti vrací k rodičům, k samostatnému bydlení se jen tak nedostanou a ze svých mezd hradí převážně vysoké nájmy, ti šílenější zdrcující hypotéky. Výše splátek jsou často tak devastující, že na kvalitní život rodiny už moc nezbývá. Bohužel, složitosti situace nenapomáhají ani ceny samotných pozemků, které se doslova zbláznily. Přispívá tomu i totální neochota státních úředníků při řízeních umožňujících stavět, častá korupce a pocit vlastní důležitosti u takových odborů, jakými jsou mimo stavebních úřadů i památkáři. Přidejme nároky spojené s naprosto vše devastujícím Green Dealem extrémně stavby prodražujícími a snahu lidem víceméně neumožnit stavět cenově přijatelné domy, jejichž vymyšlené emisní normy jsou často za hranicí splnitelnosti. Případně musíte vybrat opět předražené technologie, jejichž vývoj je tak enormní, že stárnou mnohem rychleji než majitelé.

  Vše výše uvedené jasně ukazuje na to, že EU nemá zájem na tom, abyste vlastnili nemovitosti. Lidská touha po vlastním bydlení je však natolik silná, že se i přes všechny snahy elit lidé zadlužují, usilovně pracují a investují do rodinných domů i bytů. Přestože se zdá, že prostor pro pořízení své nemovitosti už není velký, což je prostě realita, mizerně hospodařící stát neustále hledá zdroje peněz pro vlastní provoz a k uspokojení kratochvílí politiků. Režie státu roste s marnotratností těch, kteří ho vedou. Dobré správce jsme si přestali volit už dávno, v reálu řekněme naposled za1.republiky, ovšem ani o komunistech nelze říct, že by zplundrovali stát tak kvalitně jako vlády po roku 1989. Po jejich odchodu tu zůstala minimálně zadlužená země s trochu zastaralým, ovšem plně funkčním průmyslem, zemědělství, kvalitním školstvím a zdravotnictvím, sociálními službami a přístupným bydlením. To se rychle změnilo.

  Výprodej státu byla brutální. Privatizace se vymknula z rukou, restituce vrátily majetky lidem, kteří vůbec s vlastnictvím neměli zkušenosti a nemovitosti skončily převážně v rukách italské realitní mafie, zbytky zase po druhém kole restitucí v portfoliu i již zaniklých a znovu obnovených církevních řádů napojených na Vatikán. Továrny se zavřely, zemědělská družstva se rozpadla, finanční ústavy se staly kořistí zahraničních bank a politici držící moc nejdříve razantně zbohatnuli, aby nakonec zdegenerovali. Ne dost na to, aby si neuvědomovali, že i chudý a vyprodaný stát jim zajišťuje přeplněné koryto. Bohužel jim také došlo, že už není čeho se zbavovat a chtějí li se mít stále nadstandardně, zároveň musí plnit příkazy těch, kteří jim pomohli k moci, je třeba hledat další zdroje potřebných peněz. A k tomu slouží nejpropracovanější zlodějský systém, tedy daně.

  Spojením všech těchto aspektů jsme se dostali do situace, kdy Česká republika už nepatří mezi málo zadlužené průmyslové a vyspělé země. Z jejího názvu se stala skořápka připomínající kraslici. Západ vycucnul vše, co v ní bylo, zůstal jen prostor a lidé. S lidmi se manipuluje a prostor se stal předraženým. Přesto neušel pozornosti a dle politiků a jim sloužícím ekonomům má poskytnout jednu z posledních možností, jak nás „odrbat“. Existují čtyři oblasti, kde to je v podstatě možné. Automobilismus a doprava, potraviny, bydlení a energie. Doprava už se stává luxusem a její omezování má dovést život do patnáctiminutových měst. Jídlo se stává přepychem a ceny potravin jsou astronomické, jejich kvalita mizerná. Energie vylétly nahoru a připomínají svým růstem sopečnou erupci. Takže zbývá bydlení. A tady zasáhnou daňové úřady. Ty mají za úkol nejdříve nastavit nepřeskočitelně vysokou laťku, tím zajistit velké množství nemovitostí na trhu a umožnit velkým hráčům skoupit vše, co půjde, poté se samozřejmě daně sníží, ovšem jen některým vlastníkům. A berňáky se zase na čas zaměří na jinou oblast, třeba na auta a pohonné hmoty. Nebo na elektřinu pohánějící nyní prosazované elektromobily.

   Zdanění nemovitostí bude další obrovskou loupeží, kterou vymyslí stát. Místo snižování vlastní režie a vyhazování peněz ukrajinským, eurounijním a africkým oknem udělá vše proto, aby zvýšil své příjmy. Náklady klidně navýší a pokryje je jen dalším výběrem danění. Živíme desetitisíce nepotřebných státních úředníků neschopných ochránit státní finance a umožňující odliv kapitálu do zahraničí, tisíce politiků zneužívajících výsadní postavení, stovky jejich kamarádíčků, ale také přispíváme na existenci eurounijního molocha a ukrajinskou zkorumpovanou společnost a válku, která zdaleka není naše, a jen na ni doplácíme ztrátou posledního tradičního ruského trhu. Z našich již prázdných kapes tak platíme luxusní život jak politikům, tak i západním miliardářům nemajícím nikdy dost. Teď si všimnuli českého fenoménu, tedy rozsáhlého vlastnictví nemovitostí. Kdy vám to dojde? Až budete předávat klíče od domu, který vlastníma rukama postavili Vaši rodiče nebo dokonce Vy samotní? Co se vzepřít a říct konečně NE! Nebo chcete přijít úplně o vše? Spějeme k tomu.

 

Jindřich Kulhavý  9. 04 2024

Průměrný počet slepic: 4.7 (83 hlasů)

článek na EpochTimes upozorňuje na,  cituji: "... zákat plynových kotlů ...   zákaz topení uhlím  ... zákaz topení  dřevem ... "  který vymysleli EU chytráci

STOP   nesmyslům   z EU !!!

odlazy zde:

Total Control na bydlení je tady! Evropský parlament odsouhlasil směrnici na zákaz vytápění soukromých budov zemním plynem

Evropský zákaz plynových kotlů bude znamenat totální kolaps vytápění

Zajímavé je, že o tomhle ČT, Seznam,  Hovinky a další povedené plátky zarytě mlčí. 

PS: vypadla z EU jediná dobrá věc? 

Průměrný počet slepic: 4.8 (33 hlasů)

bydlení lehce dostupné pro každého, kdo si vzpomněl. Mladé je potřeba upozornit na to, že mají ruce a těmi se dá i pracovat.

Průměrný počet slepic: 4.2 (15 hlasů)

bydlení lehce dostupné pro každého, kdo si vzpomněl. Mladé je potřeba upozornit na to, že mají ruce a těmi se dá i pracovat.

Průměrný počet slepic: 3.6 (7 hlasů)

nejdříve rozkradli stát

pak zdravotnictví díky covidu

pak sociální systém díky ukrajině

pak peníze díky inflaci

poslední co zbejvá jsou nemovitosti, který vám zdraží tak vysokýma daněma, že je raději prodáte

 

na seznamu už probleskují první vlaštovky, kdy EXPERTI radí zdražit dan z nemovitosti, že najednou bude bytů plno na prodej. Nebude, budou drahý a ještě zacálujete šílenou dan.

Tomu nápadu může tleskat jen idiot

Průměrný počet slepic: 4.8 (27 hlasů)

těm ubožákům, co se nechtějí smířit s tím, že prohráli, policajti rozmlátit huby, hned jak začnou někde dělat bordel.

Průměrný počet slepic: 4.2 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

... popisované možné vývody vývoje situace bychom ještě před dvaceti lety považovali za nemožné v moderní společnosti 21. století. A ejhle, jakkoliv jsou některé až hrůzné, nelze je vyloučit. 

Průměrný počet slepic: 4.7 (68 hlasů)
Trvalý odkaz

Vojenský analytik Štefec připomněl záhadné smrtelné autonehody takzvaně “proruských” evropských politiků. Zásadní je dožít se převzetí mandátu!

Jestli mohu soudit podle zapšklých výroků v (nejen slovenských) médiích, Ivan Korčok nese porážku v druhém kole voleb velmi těžce. Už-už se viděl prezidentem, a … nic!

Přitom mu to slíbili, stejně jako minule “Čaputke”, a té to klaplo! Vyšlo to přece i v Čechách bývalému soudruhu Pavlovi, dokonce bez ohledu na jeho minulost agenta Pávka. Tak kde se sakra stala chyba?! píše Jaroslav Štefec na facebooku.

Chápu, že prohra v utkání jasně cinknutém ve váš prospěch naštve. Ze strany poraženého to vyžaduje opravdu značnou míru (ne)talentu, kterého se ze strany Ivana Korčoka dostalo slovenským voličům v míře více než vydatné. Rozdíl mezi sucharem a panákem Korčokem, ne nepodobným Jiřímu “fíkusu” Drahošovi, a otevřeným, pohotovým a dynamickým Pellegrinim je skutečně propastný. Kdo sledoval předvolební klání a vystoupení obou protagonistů druhého kola, musí mi dát nutně za pravdu.

Nebudu zde zmiňovat, co v souvislosti s výsledkem slovenských prezidentských voleb předvádí česká politická “galérka”. Směs trapnosti, směšnosti a naduté arogance jsem si zcela výjimečně vychutnal v Otázkách Václava Moravce, které jsou pro mě jinak “mrtvej Homolka”. Byla opravdu výživná, doporučuji, skutečně jsem se pobavil. A výroky politických a lidských nul typu Pospíšila nebo Němcové jsou už opravdu, ale opravdu mimo mísu. Ještě že aspoň Fiala a Pavel v sobě našli tolik slušnosti, aby Pellegrinimu pogratulovali k vítězství.

Peter Pellegrini zvítězil díky volbě slovenských občanů. Blahopřeji mu k vítězství a Slovákům, mezi nimiž mám hodně přátel, k tomu, že na místě slovenského prezidenta stane schopný a aktivní člověk, který nebude kašlat na jejich problémy. Přesto si nemohu odpustit směrem k němu a jeho okolí jedno malé doporučení. Záhadné smrtelné autonehody takzvaně “proruských” evropských politiků, k nimž došlo před pár lety, vzpomínka na smrt Alexandra Dubčeka, nebo memento v podobě několika podivných pádů vrtulníků s lidmi, kteří měli sílu ovlivnit politické dění v ČR a v Itálii … Tyto “náhody” by určitě měly vyvolat minimálně jistou míru opatrnosti. To nejdůležitější totiž není zvítězit v prezidentských volbách, zásadní je dožít se termínu převzetí mandátu.

Takže pán Pellegrini, opatrně!

ZDROJ: FB Jaroslav Štefec / PZ 8. dubna 2024👉 @cz24news

Průměrný počet slepic: 4.8 (139 hlasů)

Jenže globalističtí progresivci se nikdy nevzdávají

Prezidentské volby nebyly jen o Pellegrinim a Korčokovi, nebyly jen o dvou konfrontačních a nesmiřitelných táborech, ale byly i o lidech. Konkrétně, zda se mainstreamové propagandě a nadmíru angažovaným moderátorům v televizních debatách podaří zmanipulovat dostatečnou masu lidí nebo zda si většina voličů zachová zdravou míru hodnocení situace, v níž se Slovensko nachází.

Vítězství zdravého rozumu až tak naštvalo propagandisty, ale i jejich nastrčenou figurínu, že to „diplomat“ nezvládl bez výhrůžek „tohle si zapamatuji“… Především toto selhání I. Korčoka s jeho výstražně zvednutým prstem by si mělo zapamatovat co nejvíce voličů.

Připomeňme si tu velkou změnu nebo rošádu. Většina lidí neuvěřila opět seknutým průzkumům agentur o těsném výsledku. Ani přímému odrazování Harabinových voličů záludnými otázkami moderátorky debaty na RTVS M. Jančkárové. Slováci - až na Bratislavu - neuvěřili ani narativu progresivců šířenému na náměstích a mediálním mainstreamem "nemohou mít všechno".

Protože pod lampou byla největší tma. Byla to ve skutečnosti antislovenská, liberální a progresivistická opozice, která chtěla mít všechno - proto \"jejich\" prezidentka natahovala na maximum termín předčasných voleb, jen aby mělo PS největší šanci se zkonsolidovat spolu s jeho chystanými satelity, aby získali post premiéra a vládu. Vzápětí doufali, že na vítězné vlně se svezou i volby prezidenta a vyhraje opět nominant antivlasteneckých sil (asi proto dopředu připravili narativ, který Korčokovi vůbec neseděl o jeho „BLM vlastenectví“ s jakousi výměnou jeho obsahu.

A zřejmě tento ošoupaný narativ vzbuzující v národě zášť chtějí použít i v evropských volbách. Suma sumárum:

původní plán antivlasteneckého politického mainstreamu s jeho aktivistickými médii a angažovanými moderátory diskusí si stanovil za cíl mít všechno a totálně, na progresivce, převálcovat Slovensko, něco se způsob neomarxistického majdanu.

Nuže, nevyšlo, ale není důvod k radosti, protože tyto síly se nikdy nevzdávají. To je osvojená DNA neomarxistů – tichým pochodem uskutečňovat krok za krokem jejich „kulturní revoluci“, čili hroutit tradiční hodnoty, rozvracet národní stát a obrátit civilizaci z nohou na hlavu… A progresivci jsou momentálně jejich nové, ještě nebezpečnější ideologické klony.

I vzhledem k těmto faktům, i s přihlédnutím k rozhodující roli mimoparlamentních vlastenců (voliči Harabina a Republiky), kteří nakonec zvrátili rozhodující bitvu výhry Petra Pellegriniho by nejen koalice, ale v součinnosti i vlastenecká mimoparlamentní opozice spolu s prezidentským palácem měli být připraveni, ne-li válku s antinárodními silami osy zla (kolaborace tzv. křesťanské demokracie, kvazidemokratů, liberálů a progresivců spolu s Matovičovými populisty).

Jako typičtí nesmiřitelní neomarxisté přesvědčeni o své názorové pravdě a hodnotové nadřazenosti „zlo jsou zásadně ti druzí“, hodící vinu za prohru na údajné floskuly o „prezidentovi války“ jasně naznačili, že nechtějí prohru přijmout a připravují se na novou válku.

I v případě Ivana Korčoka jsme byli svědky typického projevu progresivismu, který se prý nikdy nemýlí, protože sám nic neodvolal, ba se znovu přihlásil ke svým militaristickým vyjádřením. Jelikož si ani on nepřipustil chybu, tak je zřejmé, že chce pokračovat v nějaké formě opět konfrontační politiky a zřejmě ho jako vycvičeného kariéristu (kariérního diplomata) použijí i ti, kteří ho už jednou použili.

Takže je, doufám, zřejmé, že na vavřínech vlastenecká scéna usnout nemůže. Je také jasné, že konzervativní a vlastenecké síly se ani v příští bitvě nemohou spoléhat na farizejskou křesťanskou demokracii, alias „KDH“. Třeba se opět přichystat na novou, minimálně zákopovou, válku o Slovensko.

AUTOR: Rafael Rafaj 8. dubna 2024 👉 @cz24news

https://cz24.news/ako-dalej-slovensko-svoju-bitku-o-slovenskeho-prezidenta-vyhralo-lenze-globalisticki-progresivci-sa-nikdy-nevzdavaju/

Průměrný počet slepic: 4.6 (90 hlasů)
Trvalý odkaz

Dobrý den,

smazali jsme Vám příspěvek:

asi vůbec netušíte, co a jak dělá Azov od roku 2014 na Ukrajině občanům Ukrajiny. Česká televize vám to neukáže.

Publikovaný dne 3. 4. 2022, 17:30 na serveru Novinky.cz.

Důvody závadnosti příspěvku:

Schvalování trestného činu, popírání či ospravedlňování genocidy - Příspěvky, které veřejně podporují ruský útok na Ukrajinu, mohou být trestným činem. „Pokud by někdo veřejně vyjadřoval souhlas s útoky Ruské federace na Ukrajinu nebo v této souvislosti vychvaloval představitele Ruské federace, mohl by za jistých podmínek čelit i trestněprávní odpovědnosti za trestný čin schvalování trestného činu podle § 365 trestního zákoníku, případně za trestný čin popírání, zpochybňování, schvalování a ospravedlňování genocidy podle § 405 trestního zákoníku,“ uvádí Nejvyšší státní zastupitelství.

Tento příspěvek porušuje smluvní podmínky služby Seznam Diskuze. Při opakovaném porušování smluvních podmínek vám může být udělen dočasný nebo trvalý ban

Průměrný počet slepic: 4.7 (71 hlas)

To je trest jako za fašistů, když někdo souhlasil s útokem na Heydricha. No ty brďo, to jsme to dopracovali... Já bych řekla - měli jste to nechat na Rusku a Ukrajině a necpat se do toho jenom proto, že jste si tam koupili pozemky na GMO obilí... Protože o Ukrajince vám evidentně nejde.

Průměrný počet slepic: 4.6 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

Díky většinovému schválení minulého návrhu předkládáme nyní k posouzení návrh trestního oznámení na herce Ondřeje Vetchého a další osoby pro podezření ze spáchání teroristického útoku dle § 311 tr. zák. a trestného činu podvod dle § 209.

Vrchní státní zastupitelství
nám. Hrdinů 1300
140 65 P R A H A 4

Oznamovatelé: ……………………………………

Věc: Podání trestního oznámení

Tímto plníme zákonnou oznamovací povinnost a podáváme trestní oznámení na
tyto osoby:

Ondřej Vetchý, herec divadla Činoherní klub, Praha, předseda a zakladatel spolku  Skupina D z.s., Purkyňova 2121/3, Praha 1
Milan Mikulecký, zakladatel spolku  Skupina D z.s.,
Jan Veverka, investor a zakladatel spolku  Skupina D z.s.,
Hejtmanka Středočeského kraje Petra Pecková, Zborovská 11, Praha 5,
Náměstek hejtmanky Středočeského kraje Jiří Snížek,
Radní Středočeského kraje Václav Švenda
Radní Středočeského kraje Petr Borecký
Radní Středočeského kraje Milan Vácha
Statutární náměstek hejtmanky Středočeského kraje Pavel Pavlík,

pro podezření, že spáchali trestný čin teroristický útok dle § 311 tr. zák., odst. 2, 3a, 3b, 3g tím, že financují výrobu dronů, které ukrajinským teroristickým skupinám už dodali a stále dodávají, a tyto skupiny je používají k teroristickým útokům na civilní obyvatele Ruské federace a Donbasu.
Přitom se odvoláváme na § 313, podle něhož se ochrana dle § 311 poskytuje též cizímu státu, tedy i Ruské federaci.

A dále též pro podezření ze spáchání trestného činu podvod podle § 209 tr. Zák., který dle našeho názoru páchají tak, že  sebe nebo jiné obohacují tím, že uvádějí své spoluobčany v této záležitosti v omyl, zamlčují podstatné skutečnosti a působí tak na cizím majetku škodu nikoli nepatrnou.

Odůvodnění

Herec Ondřej Vetchý založil koncem roku 2023 spolu s výše jmenovanými osobami spolek Skupina D z.s.,jejíž předmětem činnosti je m.j. organizace sbírek pro financování podpory Ukrajiny či jiných států a zahraničních subjektů, které čelí otevřeným vojenským a/nebo jiným hybridním hrozbám, v souladu s cíli zahraniční, bezpečnostní a obranné politiky České republiky …

Tento spolek potom vypsal sbírku, jejíž účelem je zajištění financování výroby dronů Nemesis, a také i jejich přímou distribuci k Ukrajinským jednotkám, které je používají nejen k vojenským účelům, ale také k teroristickým útokům na civilní obyvatelstvo.

Ondřej Vetchý natočil propagační video k této aktivitě, Sbírka na 10.000 FPV dronů Ukrajině | Ondřej Vetchý – YouTube, kde ovšem zamlčuje podstatnou skutečnost, že totiž drony budou využity nejen k vojenským účelům ale také k teroristickým útokům na civilní obyvatele.

Na dalším videu O. Vetchý předvádí, jak snadno tento dron unese plastovou láhev s 1,5 l vody, tedy zátěž 1,5 kg. Potom už stačí uříznout hrdlo láhve a vložit tam tři odjištěné ruční granáty o hmotnosti 450 g, které se pak mohou snadno vyklopit třeba někde na náměstí.

K 8.3. 2024 bylo v této sbírce vybráno již 141 miliónů Kč, asi 4000 dronů bylo již posláno na Ukrajinu. V tom vidíme naplnění skutkové podstaty trestného činu teroristický útok dle § 311 tr. zák., odst. 2, 3a, 3b, 3g i trestného činu podvod dle § 209.

Také můžeme citovat namátkou z ruských zdrojů, kde se o útocích na civilní obyvatelstvo píše neustále:

17. března 2024 byla oblast Belgorod vystavena leteckému útoku ukrajinských ozbrojených sil, ve vesnici Okťabrskij bylo zraněno osm lidí. Ministerstvo obrany informovalo , že od začátku dne bylo nad územím regionu Belgorod sestřeleno 18 dronů. V obci Naumovka v Bělgorodské oblasti zemřel muž na následky přímého zásahu v soukromém obytném domě . …

16. března 2024
Jedna osoba byla zabita a 11 bylo zraněno v důsledku tří masivních útoků na Belgorod ze strany Vampire MLRS.
Dne 13. března 2024 sestřelily síly protivzdušné obrany 58 dronů nad šesti regiony, informovalo ministerstvo obrany . Bylo napadeno sedm regionů – Bělgorod, Rostov, Brjansk, Voroněž, Kursk,. ….

Od zahájení vojenské operace na Ukrajině se pohraniční oblasti, včetně Bělgorodské, Kurské a Brjanské oblasti, pravidelně dostávají pod palbu nebo jsou vystaveny útokům dronů. Naposledy byla oblast Tula napadena 15. března, předtím byly drony v oblasti zničeny v noci ze 7. na 12. března.

4. dubna 2024
Nepřítel systematicky útočí na civilisty. Operátoři dronů zaútočili na auto s potravinami, zabili řidiče a poté spolujezdce a opravářskou četu v Nové Kachovce. Čtyři mrtví.

12.3.2024  Oblast Belgorod byla napadena ukrajinskými ozbrojenými silami s pomocí dronů, které shodily 4 výbušná zařízení. V důsledku výbuchů nedošlo k žádným obětem na životech, došlo k poškození elektrického vedení,“ napsal Gladkov ve svém telegramovém kanálu.

Nyní k dalším podezřelým

„Středočeský kraj poskytne spolku Skupina D, založenému hercem Ondřejem Vetchým, jeden milion korun na nákup průzkumných dronů Nemesis, které poputují na Ruskem okupovanou Ukrajinu. Hejtmanka Petra Pecková z hnutí STAN sdílela na sociální síti podepsání darovací smlouvy a chválila své „osvícené kolegy“ radní a zastupitele, kteří finanční dar pomohli schválit.

„Jsem ráda, že ve Středočeském kraji mám osvícené kolegy radní a současně i zastupitele. Jak rada kraje, tak zastupitelstvo naprosto bez váhání schválily dar jeden milion korun pro spolek Skupina D na drony Nemesis,“ oznámila hejtmanka Pecková na své sociální síti X, že kraj poskytne milion korun na pořízení dronů Nemesis pro Ukrajinu.
„Dnes byla na Krajském úřadě Středočeského kraje podepsána darovací smlouva s Ondřejem Vetchým a Milanem Mikuleckým,“ uvedla s tím, že se tak stalo i za přítomnosti radních Petra Boreckého, který si k této příležitosti oblékl triko s nápisem „Fuck You Putin“, dále nechyběl Milana Vacha, Pavel Pavlík, Jiří Snížek.“ napsaly Parlamentní listy .

Na této skutečnosti je nejvíce perverzní to, že zmínění zastupitelé nepodporují terorismus ze svého, ale z peněz daňových poplatníků, kterých se na to vůbec neptali.

Jejich podvod nejlépe vystihuje radní Petr Borecký, který si k této příležitosti oblékl triko s nápisem „Fuck You Putin“. Přitom určiě ví, že prezident Putin je před jejich drony chráněn velmi dobře, zatímco třeba matky s malými dětmi vůbec, a ty se často vyskytují na veřejných prostranstvích. Takže si tam měl dát spíš nápis „Fuck You matky s malými dětmi!“

Dále k jednotlivým odstavcům § 311

(2) Stejně bude potrestán,
kdo takové jednání, teroristu, teroristickou skupinu nebo jejího člena finančně, materiálně nebo jinak podporuje.

Výše zmíněné osoby zajišťují financování výroby dronů, které ukrajinským teroristickým skupinám už dodali a stále dodávají, a tyto skupiny je používají k teroristickým útokům na civilní obyvatele Ruské federace a Donbasu.

(3) Odnětím svobody na dvanáct až dvacet let, popřípadě vedle tohoto trestu též propadnutím majetku, nebo výjimečným trestem bude pachatel potrestán,
a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 nebo 2 jako člen organizované skupiny,

b) způsobí-li takovým činem těžkou újmu na zdraví nebo smrt,

g) ohrozí-li takovým činem závažně mezinárodní postavení České republiky nebo postavení mezinárodní organizace, jejíž je Česká republika členem

ad a) Domníváme se, že za organizované skupiny lze považovat spolek Skupina D a také Radu Středočeského kraje, ze které zde uvádíme pouze ty členy, kteří se v této záležitosti hodně angažovali.

ad b) Konkrétní případy zatím neznáme, ale určitě by je mohli dodat gubernátoři Bělgorodské, Kurské, Brjanské a jižní části Chersonské oblasti, pokud o to budou požádáni.

ad c) Domníváme se, že výše uvedenými činy se ČR stala zemí podporující terorismus de facto.
Rusko ve spolupráci s některými dalšími zeměmi jako je Čína zvažuje zařazení České republiky na seznam zemí podporujících mezinárodní terorismus.

Úmyslné zavinění lze doložit tím, že skutečnost, že se drony v této válce používají k útokům na civilní obyvatelstvo, je známa každému, kdo se o tuto záležitost zajímá. Navíc je dnes evidentní, že počty a brutalita takových útoků se neustále zvyšuje.

Na základě výše uvedených skutečností jsme přesvědčeni, že zde jsou naléhavé důvody k okamžitému ukončení činnosti spolku Skupina D a zahájení úkonů trestního řízení. Také žádáme, abychom byli do jednoho měsíce od podání tohoto oznámení vyrozuměni o výsledcích vyšetřování.

 

AUTOR: Pavel Dudr

ZDROJ: https://cz24.news/teroristicky-utok-trestni-oznameni-na-ondreje-vetcheho-a-spol/

Průměrný počet slepic: 4.8 (127 hlasů)

USA: Kandidát na amerického prezidenta Robert Kennedy Jr. šíří „ruskou propagandu“:

"Všichni na Ukrajině jsou Rusové."

„No, ano, mluví rusky.

„Ano. A jsou to etničtí Rusové. A Ukrajina [Krym] si vybral Rusy. Řekli jsme: Aha, podívej, on (Putin) zachvátil Ukrajinu. Ale udělal to, protože se oni sami chtěli připojit. Potom Donbas a Lugansk zahlasovali pro připojení k Rusku. Protože přišla nová vláda, kde mnozí patřili ke krajní pravici, kteří slavili nacistů. Banderu, který byl nacista, postavili mu sochu.

— Takže je problém s nacisty na Ukrajině, ano?

„Je tam nacismus, obrovský problém nacismu.

- Jak byste jako prezident mohli napravit tuto situaci na Ukrajině?

„Jednával bych o míru. Putin se opakovaně pokoušel o mír a ve skutečnosti uzavřel se Zelenským dvě mírové dohody. Zelenskij je americká loutka, kterou jsme tam dosadili, je tam naše loutka. A ví, že pokud se bude bránit, jeho krajně pravicoví lidé ho zabijí a USA je přestanou chránit. Takže dělá to, co mu řekneme.“

 

ZDROJ: https://cz24.news/robert-kennedy-jr-ukrajina-je-nacisticky-stat/
 

Průměrný počet slepic: 4.8 (60 hlasů)

Re:  trestní oznámení na Vetchého, Re:  Kennedy o fašismu na Ukrajině

Tady něco smrdí !   A smrdí to hodně. 

Že je podpora a propagace  terorizmu  trestný čin všude na světě, dokonce ještě i v liberálně demokratickém světě je jasná věc, o které ( zatím ) nikdo ( oficiálně )  nepochybuje.     

To stejné platí i pro fašizmus. Tedy podpora a propagace fašizmu je trestný čin, za který se jde na hodně roků natvrdo sedět. O tom není sporu ani pochyb.

Co z toho plyne?  Pokud se ukáže, že vládnoucí  režim  na Ukrajině  je  fašistický a  ještě  páchá teroristické činy, z toho logicky plyne, že PePa107, Fiala  a další  jim podobní   podporují  terorismus a fašizmus.  Nebo  jsou  na Ukrajině   "hodní a správní"  fašisti a teroristi?  Tímhle se nejspíš  bude Pepa i  Fiala  obhajovat před soudem.  Tak trochu mi to připomíná  sviňárnu "humanitární"  bombardováni v Jugoslávii, které podporoval  Havel.  

Zpět k tématu.  V naší zemičce by jsme se asi měli začít připravovat na  "Impeachment".  Bohužel se tady rozmáhá  takový nešvar, který se jmenuje Rychetský,  jenž  nám ohýbá ústavu  :-(.  Takže bude nejlépe s tímto smradem spláchnout i Rychetského, protože to vypadá, že podporoval podporovače fašizmu :-D.

Poznámka: Impeachment   je ústavní žaloba podaná na voleného funkcionáře, který se dopustil závažného deliktu a je za to potrestán ......

Průměrný počet slepic: 4.7 (69 hlasů)
Trvalý odkaz

Vzhledem k tomu, že dnes je 9 dubna a krásný jarní den, dovolím si napsat mírový plán pro Ukrajinu:

1. Okamžité zastavení palby (včetně dělostřelecké, diverzních útoků, leteckých a raketových, radioelekronického boje atd.) Všichni vojáci zůstanou tam kde jsou, žádné přesuny jednotek, žádné miny, vytáhnou karty a zahrají si mariáš.

2. Uspořádání mírové konference za účasti Ukrajiny, Ruska, USA, Číny a EU kdekoliv na světě, třeba v Ankaře s tímto programem:

- Neutralita Ukrajiny garantovaná USA a EU a z druhé strany Ruskem a Čínou, na území Ukrajiny nesmí být žádné cizí základny, vojáci, poradci, přelety voj. letadel atd. Ukrajina se nestane členem NATO ani žádného jiného paktu.Ruské vojsko na okupovaných územích dočasně zůstane.

- Ukrajina bude mít svoji armádu, letectvo , ale nebude mít jaderné zbraně, kdekoliv na svém území, s Ruskem se podepíše pakt o neútočení.

- Ukrajina zajistí všechna občanská práva občanům tj. včetně ruštiny jako úředního jazyka a vydá zákony o zákazu nacistické ideologie. Společně s garanty neutrality  umožní návrat uprchlíků a opětné spojování rodin.

- Na okupovaných územích proběhnou demokratické svobodné volby pod mezinárodním dohledem, ruská vojska se stáhnou na připravené základny a nebudou se do voleb jakkoliv vměšovat.

- Mezinárodní společenství vytvoří fond obnovy Ukrajiny a poskytne prostředky na poválečnou obnovu

- Rusko umožní Ukrajině přístup k moři za účelem mírového využití

3. Nad Krymem zavlají dvě vlajky ruská a ukrajinská. Obě strany najdou způsob jak Krym společně spravovat.

Stačil by jen jeden bod, co říkáte...No uvidíme, jestli bude někdo opisovat :-))

 

Průměrný počet slepic: 2.2 (36 hlasů)

USA od Vás zcela určitě opisovat nebudou. Naopak Putinovi by se většina Vašich návrhů určitě líbila.

Nějak nechápete ani ty kterým fandíte, ani ty které z duše nenávidíte.

Průměrný počet slepic: 4.3 (9 hlasů)

MÍR je jediná motivace. Pro Ukrajince i pro Rusy.

Že je to trošku nachýlené na ruskou stranu, jistě víte proč ..:-)

Průměrný počet slepic: 2.2 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Ano, takhle nějak  by to mohlo být, avšak jedno mi tam  chybí. 

Válka, kterou Rusko nezavinilo, stála ruské matky, otce a vlastně celé Rusko tisíce až statisíce jejich synů. Rusové nejsou hloupí a nebudou opakovat chyby z dob po druhé světové válce. K tomu mají v čele své země státníka a nikoliv slouhu zazobaných elit, totiž člověka, jehož cílem je předat Rusko následujícímu vládci Ruska nezávislé a v postavení, v němž nebude Rusko nikdo ohrožovat.

Z toho plyne, že Rusko připojí dobytá území k Rusku a s nikým o tom jednat nebude.

Jiří        

Průměrný počet slepic: 4.8 (41 hlas)

Čestmír je jen pomýlený liberální stařec. Jeho představy a fantazie nelze brát vážně, protože jsou naprosto odtržené od reality. Já mám názor stejný jako Vidlák a to, že ve finále se Ukrajinci zase spojí s Rusy a za viníka jejich války označí tzv. západ.

Průměrný počet slepic: 4.7 (32 hlasů)

In reply to by Zauber

Trvalý odkaz

rozdíl mezi vámi a Čestmírem (mělo by značit "čest míru") je monstrózní. A "pche" je slabý výraz. :-)

Průměrný počet slepic: 4.6 (14 hlasů)

Tedy nikoliv Ukrajina bombarduje a ničí Rusko, vraždí Rusy, ale ruská armáda ničí Ukrajinu a vraždí Ukrajince. Anebo se mýlím? Putin to dělá s výmluvou, že napadl sousední stát s cílem  "denacifikace" a "demilitarizace". Dnes je nacifikace Ukrajiny násobně větší, než před dvěma lety a militarizace taktéž. A agrese pokračuje, tedy nacifikace bude větší a větší a militarizace taktéž. Takže válečný zločinec Putin, hledaný v 120 zemích světa za válečné zločiny na dětech buď lhal a uvedl nepravý důvod, nebo je hlupák. A co se týče Minských dohod a bombardování lidí na Donbase..Každý 3 Ukrajinec je Rus, nebo má kořeny v Rusku. Putinova rozvědka po celých 8 let nevěděla co se doopravdy děje? Můžeme si být jistí, že byla ukrajinská vláda prošpikována ruskými agenty a už vůbec nemluvím o NATO, EU. Kdyby se z egyptského území vystřelilo jen jednou na izraelské osady, bylo by to naposled. Izraelské letectvo by takový pokus monstrózně zlikvidovalo a podruhé by si už nikdo netroufl. Co udělal Putin? Nic. Nechal umírat vlastní lidi. Protože potřeboval záminky pro agresi, aby se stal Petrem Velikým 2, jak o tom žvanil skoro celý rozhovor s Carlsonem. A ruské matky? Opravdu vyčerpal Putin všechny možnosti než začal agresi? Vždyť stačilo zavřít na jednu zimu ruský plyn z technických důvodů... A bylo by po NATO na Ukrajině.. Ruské matky můžou jít děkovat Putinovi. Tak asi tak.

K připojení "dobytých" území k Rusku. Žádnému státu se doposud nepodařilo okupovat a dovést okupaci k připojení tak obrovského území s takovou zasetou nenávistí. Ať se jde Putin zeptat do Izraele.

Průměrný počet slepic: 1.5 (32 hlasů)

Tolik fanoušků, to se hned tak nevidí...

Průměrný počet slepic: 1.3 (19 hlasů)

tě vykopli, že ?

Průměrný počet slepic: 4.4 (10 hlasů)

a vy jste mu na to skočili.

Průměrný počet slepic: 1.9 (9 hlasů)

A kolik má roků? Pokud si dělá prdel z války, která stojí život tisíce vojáků i civilistů, a zničí život milionům lidí tak to s ním zřejmě ještě lomcuje puberta.

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)

četl jste někdy třeba "Hájili jsme hrad" nebo "Jak jsem vyhrál válku"?

Ale ne, fakt to vypadá, že něco hulil.

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)

připojilo

Průměrný počet slepic: 4.7 (6 hlasů)

.

Průměrný počet slepic: 1.6 (7 hlasů)

In reply to by Děda Čestmír

Trvalý odkaz

ČSR taky znovuobsadila Sudety

Průměrný počet slepic: 3.1 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Pellegriniho výhra je zejména pro Čaputovou pelyněk jako prase. Lze ji číst i tak, že nedávno zvolený kandidát je jejím protipólem, a voliči ji tedy měli plné zuby během jenom jednoho mandátu. Lze pochopit, když je osobnost okoukaná za 10 let, ale půlmaraton má vždy lepší mezičasy, nežli celá štreka.

Průměrný počet slepic: 4.6 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

prý platí jen síla, tvrdí naši fanatičtí kreténi. Tak jsem hodně zvědavý, kdy tu sílu konečně ukáží.

Průměrný počet slepic: 4.7 (20 hlasů)

In reply to by Zauber

Trvalý odkaz

Síla keců je u nich velká stejně jako jejich blbost, která je nekonečná.

Průměrný počet slepic: 4.9 (16 hlasů)

vyřvávají vojenské služby neschopní kripli u PC 

Průměrný počet slepic: 3.9 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

- a vrchní velitel pozemních sil prohlásil, že mobilizaci se nevyhne žádný Ukrajinec! Ukrajinské úřady začnou vydávat mezinárodní zatykače na ukrajinské vysokoškoláky v cizině! Jeden z válečných invalidů AFU popsal, že snem každého ukrajinského vojáka na frontě je utržená noha, která zaručuje odjezd domů natrvalo!

Ukrajina už může mobilizovat jen policisty, pošťáky, úředníky a studenty v cizině

Ukrajinci už nechtějí umírat pro západ! To je ten hlavní vzkaz z Ukrajiny těchto dní! Ukrajina bude muset přijmout mírový proces a bude muset postoupit ruská etnická území Moskvě. Kdokoliv si myslel něco jiného, tak žil a létal v iluzi. A dopad na dlažbu reality bude tvrdý, stejně jako dopadli liberálové na Slovensku po volbách prezidenta. Mírový proces v Evropě se pomalu z konceptuálního procesu mění na proces objektivní.

https://aeronet.news/ukrajina-prave-vyhlasila-totalni-mobilizaci-a-vrchni-velitel-pozemnich-sil-prohlasil-ze-mobilizaci-se-nevyhne-zadny-ukrajinec-ukrajinske-urady-zacnou-vydavat-mezinarodni-zatykace/

--------------------------------

pozn. Jestlipak zmobilizují i své potomky zašité v cizině (Kličko, Kuleba...aj.)

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (16 hlasů)
Trvalý odkaz

PODLE MĚ to byl akorát vyděrač, který namířil výš, než na co stačil. Kde by vzalo novinářské embryo, kterému nic nevyšlo, na barák u Bratislavy a před ním Lamborghini ??

Průměrný počet slepic: 4.1 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

Nemohu mluvit za druhé, ale odpovím za sebe, byť se chvěji, vyznávám, že jsem běloch, uznávám odlišnost lidských ras a tudíž lidskou důstojnost všech, ale odmítám zčernat, či zežloutnout a změnit proporci a barvu svých očí. Jsem muž, který může splodit, ale nemůže porodit dítě a proto trvám na spořádané, trvající rodině, neboť je to základ společnosti a záruka výchovy. Trvám na tom, že muž a žena jsou odlišní ve stavbě těla i v biologické funkci, že žena je slabší a vzácnější než muž, který ji má chránit, milovat a vážit si ji. Jsem zatím zdravý, budu pomáhat nemocným, ale odmítnu fňukání slabochů, kteří se na nemoc jen vymlouvají. Jsem zároveň bohatý a chudý. Svůj chléb si dosud vydělávám a mám ho dost, abych se podělil, ale odmítám živit lenochy. Mám mnohem méně než skutečně majetní, nezávidím jim, radoval bych se, kdyby svůj majetek užívali rozumně. Jsem evropan, protože jsem Čech, narodil jsem se českým rodičům, rostl v české zemi. Beru vážně bídu, strašlivou bídu i slávu svého národa, proto se odmítám rozplynout v bezduché uniformitě konzumní multikultury. Jsem křesťan, uctivý k lidem jiného náboženství, či názoru a vím s určitostí, že se jimi budou řídit v celém svém jednání, ale hlásím se pevně ke svému křesťanskému bohu a řádu, který bůh stanovil, protože je moudrý, spravedlivý, k lidem soucitný. Jsem člověk. Jsem člověk vděčný za své lidství, hrdý na svou tvář. Jsem člověk, jmenuji se Petr Piťha a nejsem 380326/038 - rodné číslo ani 372/2/015 - identifikační číslo oprávnění ani pin ani VIPN ani jakékoliv jiné číslo. Jsem člověk, protože mám svědomí nesu zodpovědnost. Jsem člověk a jako člověk chci také zemřít.
Průměrný počet slepic: 5 (30 hlasů)
Trvalý odkaz

neČT24

❗️🇷🇺Vyšetřování již obdrželo významné informace o okolnostech přípravy teroristů na útok v Crocus City Hall, které mohou naznačovat jejich spojení s ukrajinskými speciálními službami, uvedl Vyšetřovací výbor RF. V pátek oddělení zveřejnilo údaje z mobilních…

⚡️🇷🇺Teroristický útok v Crocus City Hall u Moskvy zaplatila ukrajinská ropná a plynárenská společnost Burisma Holdings spojená s Bidenem, uvádí Vyšetřovací výbor RF.
Prostředky získané prostřednictvím ropné a plynárenské společnosti Burisma Holdings působící na Ukrajině byly použity na teroristické útoky v Rusku, uvádí ruský vyšetřovací výbor.
Vyšetřovací výbor na žádost poslanců po teroristickém útoku v Crocus City Hall zahájil trestní řízení ve věci financování terorismu představiteli Spojených států a zemí NATO.

-------------------------------------------------

🔝😆 Fico: Pellegrini ukradl korunu princezny Čaputové

„Když jsem si dnes ráno přečetl vyjádření tzv. hvězdných osobností, připadal jsem si, jako bych tu nebyl v sobotu na demokratických volbách. Mám pocit, že Peter Pellegrini vzal mačetu, vnikl do prezidentského paláce a ukradl korunu princezny Čaputové,“ prohlásil slovenský premiér Robert Fico.
neČT24

--------------------------------

😆 Fico se vysmál novinářské žumpě Denník N.

„Nedávno v lese bylo strašně mokro. Všechno bylo mokré. Dřevo, všechno. Nic nechtělo hořet, nic. Jediné, co mi pomohlo zapálit dřevo, byl Denník N. V něm bylo tolik jedu, tolik chemie a nenávisti, že to hořelo jako z litru benzinu. Moc vám děkuji,“ řekl slovenský premiér Robert Fico novinářům.

Průměrný počet slepic: 4.7 (12 hlasů)

Že by se to mohlo takhle zpřehlednit a zjednodušit, tak to si asi dokázal představit málokdo:
Biden - Burisma - Crokus
Průměrný počet slepic: 4.7 (6 hlasů)