Zoufalí lidé dělají zoufalé věci...

Autor

Zdá se mi to, nebo v posledních dnech sledujeme, jak našim europapalášům dochází, do jaké kaše se s válkou na Ukrajině dostali? Nezačalo to samozřejmě teď, vždy pravdomluvná mééédia otočila už někdy koncem roku 2023, kdy najednou Rusové nebyli slabí a těsně před rozpadnutím, ale stále silnější. Pád Adějevky to pak dorazil a od té doby se nám Evropa hemží vyjádřeními, jak nesmíme dopustit, aby Rusko vyhrálo.

Předtím celé dva roky o ruské prohře nikdo nepochyboval. Naše propaganda nám líčila fantastické ukrajinské úspěchy a maršál Petrla ještě v půlce listopadu věřil, že Ukrajinská ofenzíva uspěje, protože všechno to přechozí vybuchování na ruských minách byl jen geniální Zalužného plán.

Dva roky to bylo pořád stejné – Rusové útočí za strašlivých ztrát, ale neúspěšně. Pak útočili sice úspěšně, ale za ještě větších ztrát. Ukrajinci přesto ubránili své pozice, které měly velmi symbolický a strategický význam. Pak Rusové ty svoje strašlivé ztráty zázračně nahradili a Ukrajinci opustili strategicky bezvýznamná města, jejichž dobytím Rusové nic nezískali.

V posledních týdnech už jednání evropských i ukrajinských špiček začíná připomínat paniku. Rusové totiž stále postupují (samozřejmě zase za strašlivých ztrát) a tempo jejich postupu se nějak podezřele zrychluje. Ukrajinci volají po penězích i munici a Spojené státy jim nic z toho nechtějí dát, protože se blíží volby a pokud to takhle bude pokračovat, tak Biden volby prohraje i přes všechny demokratické podvody. Evropa zůstala sama, Francouzským muničním továrnám dochází střelný prach a znovu se řeší nějaká zázračná Wunderwaffe, která by po svatém Javelinu a ještě svatějším Himarsu nějak zvrátila situaci. A když není zázračná zbraň, tak alespoň Česká republika přes sebe přetáhne nákupy nějaké té munice, nejspíše z nějakých spřátelených diktatur, kde je místní prezidentský zkurvysyn asi stokrát horší než Putin, ale je to náš zkurvysyn.

A tak jedni mluví o zapojení vojsk evropských zemí přímo na Ukrajině, jiní blokují dodávky raket Taurus, další mluví o tom, že Západ je na jadernou válku připraven, což by měl být důvod k okamžité hospitalizaci na psychiatrii, Macron včera v Praze burcoval, že Rusko jako fakt nesmí vyhrát a vůbec nepřipomínal Leyenovou, která za frenetického potlesku loni mluvila o čipech z praček. Vypadal dost vykolejeně. Jestlipak mu jeho generálové řekli, že se s ruským postupem teď nedá nic moc udělat?

Zřejmě také Macron ví, kam se podělo těch sedm set tisíc ukrajinských vojáků, kteří se tak nějak… vypařili.

Rusové sami mluví o variantě, kdy Západ na Rusko prostě zaútočí se vším, co má ještě k dispozici. Proč? Protože zoufalí lidé dělají zoufalé věci. Ano, pokud Ukrajina prohraje, bude to pro Evropu nejspíš poslední hřebíček do rakve. Evropské (i české) investice do této války jsou zřejmě mnohem větší, než nám naši vládní představitelé říkají a zřejmě překonávají i investice do druhé prohrané války – grýndýlu a elektromobility.

Evropští představitelé souhlasili s ožebračením evropanů a souhlasili se zabíjením. To prostě není sranda. Jak jednou souhlasíte s válkou a prohrajete, tak vás za to jednou mohou hnát k odpovědnosti. Před majestátem smrti statisíců se na nějakou humanitu zpravidla moc nehraje. Stejně tak všichni ti papaláši vědí, jaký přístup měli k Minským dohodám, jak přesvědčovali Zelenského, aby nedělal mír, ale válčil… a také vědí, že by to jednoho dne mohli Ukrajinci vykecat.

Stejně tak už nejspíš vědí, že Kirilo Budanov kecal, když tvrdil, jak Ukrajina brzy dobude Krym, ale se skutečnosti to nestačilo ani na průlom první obranné ruské linie, přičemž ti mongoloidní mužici z východu ještě pro jistotu udělali čtyři další. Ne, Rusové svého nepřítele rozhodně nepodceňují.

Dáreios III. právě zjistil, že ten makedonský holobrádek zničil posledního satrapu a dál míří na Persepolis. Předtím pro něj neměl dost pohrdání… teď stojí před rozhodnutím, zda s ním bojovat nebo mu nabídnout půlku své nesmírné říše a riskovat, že mu Alexandr řekne, že se s půlkou nespokojí, když si ji může vzít celou.

Dostali jsme se do bodu, kdy propaganda přestala fungovat a den ode dne se ukazuje, že Ukrajinci lhali, média lhala, Petr Pavel lhal, Fiala lhal, Macron lhal, Leyenová lhala… všichni lhali. Tohle je nejnebezpečnější okamžik této války. Europapaláši s touto válkou spojili své kariéry (a mnozí i své životy) a teď zjišťují, že prohrávají.

Celé to evropské hemžení ohledně vyslání vojsk na Ukrajinu je produktem tohoto zoufalství. Je třeba přesunout odpovědnost na někoho jiného, vyvinit se, nebo napřít síly a udělat nemyslitelné – začít Třetí světovou válku. Začít ji zcela nepřipraveni, nevybaveni, omezeni miliony předpisů, s obyvatelstvem, které na evropské hodnoty z vysoka kašle. Jde jim o kariéry i o život. Je v tom příliš mnoho peněz, příliš mnoho slibů a příliš mnoho zájmů… a mrtví nekoušou.

Jsme v nejnebezpečnějším okamžiku války na Ukrajině. Teď se rozhoduje, jestli vyhrají opatrní Scholzové, kteří mají jakous takous představu, jak by taková válka vypadala a je jim jasné, že už jen z principu poletí první ruská atomovka na Berlín, a nebo jestli vyhrají válečně naladění Macronové, kteří nemají žádné děti a nějaký konec světa je vlastně netrápí, protože i na spáleništi si mohou přihřívat polívčičku.

Rus, zdá se, počítá se vším. Proto Scholzovi přihráli, o čem se baví jeho podřízení a proto na druhé straně Medvěděv běhá po televizních studiích a říká, co všechno by se mohlo stát. Jo, a také ukazuje mapy, kde Polsko sahá zase až skoro k Dněpru…

Zoufalí lidé dělají zoufalé věci…

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (418 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Amatérismus současné vlády ve všech sférách, ve kterých se podílí na chodu státu, je zjevný snad skoro každému občanu schopnému jen minimálně vnímat. Je evidentní, že se jednotliví ministři podílí na likvidaci oblastí, nad nimiž vládnou jimi vedená ministerstva. Přestože jich máme nejvíce v novodobé historii, možná i v dlouhodobé, a společně s počtem různých poradců a  příslušných státních zaměstnanců převyšují schopnosti státu, celková produktivita je více než jen mizerná. To vše je důsledek politického převzetí moci širokou koalicí a potřebou ,,kvalitně a kvantitativně“ uhnízdit velké množství lidí. Prostě rozdat trafiky. Pětikoalici vůbec nešlo o blaho občanů a prosperitu státu, zvítězil osobní prospěch jednotlivců.

  Už jenom výše uvedené je alarmující situací. Politické funkce přidělené částečným či úplným analfabetům v oborech a oblastech, jejichž správa jim byla svěřena, vyžadovaly sestavení širokých a kvalitních týmů poradců. Není to sice levné řešení, ale pokud by se to podařilo a odborníci by měli vliv na činnost politruků, bylo možné nějak fungovat. Bohužel ani k tomu nedošlo, protože i místa poradců byla obsazena nikoliv podle skutečných znalostí a umu, ale spíše zvítězila kritéria jako loajalita, poslušnost a vstřícnost vůči politickým ideologiím vycházejícím ze samé podstaty Pětikoalice. A tak jsme svědky likvidace České pošty, zjišťujeme, že schodek státního rozpočtu v únoru (cca 120 mld. korun) převyšuje schodky za celý rok u vlád před covidem, klesá úroveň zdravotnictví, školství, přestal existovat průmysl včetně těžkého, v ohrožení jsou zbytky automobilového, sklářského a dalších, zemědělci tuší svůj konec a energetika dostává jednu ránu za druhou. Ceny elektřiny, plynu, pohonných hmot, potravin a mnoha dalších produktů, také celkové inflace, vyšplhaly za doby vlády Petra Fialy na svá maxima.

  Důvodů k této situaci je více. Pocovidová situace se u nás zvládnula nejhůře z celého světa. Svůj podíl na tom má hysterické chování předešlé vlády neschopné se vzepřít diktátu Big Pharmy a Leyenové. Na to však nelze házet všeobecnou vinu za současný stav, byť Babiš nápor opravdu neustál a Alena Schillerová není zrovna zářnou ekonomkou. Nicméně svými znalostmi i tak výrazně převyšuje elektrikáře Stanjuru v současné pozici správce státní pokladny. Veškerou vinu nelze zdůvodňovat ani válkou na Ukrajině, kterou Pětikoalice vehementně podporuje, a to i za cenu sebezničení České republiky. Opakovali bychom se, kdybychom připomínali realitu, kterou jsou zájmy USA a Západu na vzniku a pokračování konfliktu na východu Ukrajiny, který z velké části hradíme i my a celá EU. Další schválené navýšení částky určené pro kyjevský režim už může celou Evropskou unii položit, protože ta už nemá kde brát. Zadlužení naší země je také rekordní a naděje, že Pětikoalice s tímto trendem skončí, umřela v den jejich zvolení.

  Dalšími příčinami propadu české ekonomiky je prosazování destruktivního Green Dealu postaveného na lžích, manipulacích a ideologiích. Lže se o klimatických změnách a podílu CO2 na nich, manipuluje se s fakty, historií a skutečných údajích o čemkoliv, údajnou hlavní podstatou liberálních ideologií je jakási falešná snaha o záchranu planety. Uveďme to na pravou míru. Klima se na naší modré planetě (opravdu to není placka) mění ne úplně nepravidelně miliardy let a některé jeho výkyvy byly mnohem razantnější, než je mu přisuzováno nyní. Odchylky množství CO2 v atmosféře jsou hlubokou pod normou možných a jestliže se přeceňuje jeho škodlivost, pak se dostatečně nedoceňuje jeho potřebnost pro rostlinnou část života na Zemi. Manipulace z historií je všeobecný nástroj k zamlčování známých faktů, v tomto případu v tom, jakým meteorologickým vývojem planeta prošla. Jsou měněny tabulky teplot a dalších hodnot a uváděna fantasmagorická porovnávání různých vymyšlených údajů včetně teplot v různých oblastech z minulosti a ze současnosti. Je zamlčováno, že Grónsko nebývalo pod ledem a že výška ledu na obou pólech je nejvyšší za mnoho posledních let. Liberálům nejde o žádnou záchranu života na zemi, opak je pravdou. Hlavní metou je Great Reset s co nejmenším počtem lidí, navíc plně poslušných a závislých.

  Tomu je podřízen vývěr lidí do vládních poradních týmů. A nelze se poté divit radám a hodnocením situace, která slýcháme z prohlášení takových odborníků, jakými je například mediálně protěžovaný Křeček. Není jediným, kdo musí za bakšiš přizvukovat vládě toužící po euru, bohaté Ukrajině a Rusku na kolenou. Prodavačka mobilů Pekarová Adamová klidně prosadí euro i přes odpor českých občanů k němu jen proto, že se jí a Pirátům zdá platit tou měnou takové hezké. Kdyby všichni tito analfabeti naslouchali hlasům skutečných odborníků, ani náznakem by o tom  neuvažovali. Jenže to by ve vládním poradním týmu museli sedět profesor Klaus, docentka Švihlíková, ekonomka Šichtařová, docent Ševčík a jim podobní.

  Tito kritici ekonomického řádění pětikoaličních amatérů nejsou zdaleka ve svých názorech osamoceni, stejně tak existuje mnoho dalších praktiků v jiných oborech chytajících se za hlavu při sledování destrukce jejich odvětvích. Bohužel i díky našim médiím nejsou pouštěni ke slovu a když už se to povede, jsou opět uklizeni. Najděte si pár diskuzí, kterých se zúčastnila paní docentka Švihlíková prohlašující, že současná vláda neví o makroekonomice zhola nic, s čímž souhlasí i další kritička Šichtařová. Kdyby byl těmto odborníkům včetně těch ze zemědělství, průmyslu, bezpečnosti a energetiky dán prostor k realizaci, pravděpodobně bychom se jako stát nacházeli v mnohem lepší situaci. Jenže to by museli být u moci lidé, jejichž prioritou jsou naše zájmy a nikoliv cizí. Pětikoalice dostala za úkol destrukci státu a její cíl bude brzy splněn. A to i díky našemu mlčení, také lenosti, pohodlnosti a neschopnosti se vzepřít. Nejsme to ochotni udělat ani kvůli budoucnosti našich dětí. Ztratili jsme veškeré instinkty a pud sebezáchovy.

Jindřich Kulhavý

zdroj: https://www.inadhled.live/uvaha-dne/oni-nevedi-o-makroekonomice-vubec-nic/

Průměrný počet slepic: 4.9 (145 hlasů)
Trvalý odkaz

.."Zřejmě také Macron ví, kam se podělo těch sedm set tisíc ukrajinských vojáků, kteří se tak nějak… vypařili.."

Jestli to nebudou ti, o kterých se před cca půl rokem v ukrajinské televizi "prý omylem" vyjádřili, že padli (a měli z toho pak prů*er - oni totiž hlásili, že jich bylo kolem milionu).

Průměrný počet slepic: 4.7 (75 hlasů)

Zdá se, že předpovědí údajných „islamofobů,“ kteří již roky předpovídají, že židovská populace bude nucena zejména z některých evropských zemí prchnout, se naplňují.

Není dne, aby se neobjevila nějaká zpráva o útoku muslima na Žida, což samozřejmě eskaluje zejména v poslední době. Paradox je, že na vině jsou v podstatě ty politické strany, které si Židé sami volí a jimž dávají u voleb v daných zemích podporu i tamní nejvyšší židovské organizace.

Strany, které ve velkém dováží muslimy, jsou tytéž, které volí většina Židů. A naopak: strany, které brojí proti islamizaci, jsou „na pranýři“ všech židovských organizací.

Například u posledních prezidentských voleb podpořili Macrona ve 2. kole jak židovské, tak muslimské autority. Schizofrenní, že?

V USA jsou pak Židé v 70% voliči demokratů, tedy aktuálně Bidena, který se za 3 roky působení na svém postu postaral o dovoz asi 10 milionů migrantů, z nichž mnozí již nepochází z jihoamerických zemí, ale z Blízkého a Středního východu a Afriky.

Jsou to také američtí demokraté, uvnitř jejichž strany působí několik muslimských radikálů.

Podobná situace je i v Německu, kde židovská obec před posledními parlamentními volbami doporučovala volit strany současné vládní koalice a varovala před AfD.

Takto by se dalo pokračovat po celé Evropě. Ano, strany, které své vlastní země tvrdě islamizují, mají skalní voliče nejen mezi muslimy, ale i mezi Židy a LGBTQ komunitou, tedy mezi těmi, kteří budou v rodících se chalífátech likvidováni mezi prvními.

V tomto případě lze považovat pouze muslimy za ty, kteří volí s „logikou,“ ale nepředpokládám, že se něco změní i po bezpočtu útoků na Židy, které se v poslední době odehrávají.

Zde nyní přináším pouze 3 případy z různých zemí za uplynulý týden. A to jde jen o malý vzorek…A začneme ve Francii, která je z těchto 3 zemí islamizována nejvíc a aktuálně má na chalífát (k němuž dospěje občanskou válkou) velmi slušně našlápnuto.

V Paříži byl na ulici brutálně zbit muž s jarmulkou.

Následky jeho útoku jsou viditelné ještě několik dní po incidentu. Dvaašedesátiletý Marco odcházel v pátek 1. března ze synagogy ve 20. pařížském obvodu, když byl napaden. Tuto neděli vystoupil v televizi BFM TV, aby upozornil na situaci Židů ve Francii.

Mám zlomený nos, mám zranění na čele, bolest ve tvářích, také v čelisti,“ řekl. Muž, který se stal terčem útočníka, který vypadal trochu vzrušeně, vysvětluje průběh útoku:

Viděl jsem člověka, který procházel kolem, pak se vrátil o tři minuty později a řekl mi: ‚Vy jste ten, kdo zabíjí lidi v Gaze?‘ Nikoho nezabíjím, nikdy jsem nikoho nezabil,“ řekl.

Marco si ale pamatuje především psychické rány. Řekl, že byl „ponížený“ a „frustrovaný“ z toho, že se nemohl bránit. „Mám toho plné zuby, necítím se jako ve Francii. Připomíná mi to druhou světovou válku, návrat nacismu. Nový nacismus,“ řekl.

Útočníkem byl samozřejmě (jako obvykle) místní Arab.

Nyní se podíváme do Švýcarska, kde byl pro změnu napaden ortodoxní Žid 15letým muslimem.

Patnáctiletý muslim pobodal v sobotu večer v Curychu ortodoxního Žida. Podezřelý byl zatčen na místě činu, uvedla policie v sobotu večer. Padesátiletý muž, který byl zraněn, musel být hospitalizován, uvedla curyšská městská policie v tiskové zprávě. K napadení došlo po hádce kolem 21:30. Kontext a sled událostí zatím nejsou jasné. Probíhající vyšetřování výslovně zahrnuje možnost antisemitsky motivovaného trestného činu, uvádí se v prohlášení.

Počet antisemitských útoků narostl ve Švýcarsku za poslední rok o 68%.

A poslední cesta za „židobijci“ povede do USA. Tam ve čtvrtek zastřelil muslim židovského zubaře.

Mohammed Abdulkareem, 29, byl zatčen poté, co zastřelil židovského zubaře Dr. Benjamina Harouniho v jeho ordinaci v El Cajonu v Kalifornii poblíž San Diega. Policie uvedla, že Abdulkareem byl nespokojený pacient a hodinu před střelbou si pronajal dodávku.

Mohammed Abdulkareem zahájil palbu z ruční zbraně (zbraň zakoupil teprve před dvěma týdny).

Útočník zabil Benjamina Harouniho a zranil recepční Yareli Carrillo, 28 let, a čtyřicetiletého muže. V souvislosti s posledním případem z Kalifornie některé zdroje uvádí, že útočník, který zabil mladého zubaře, byl fanatický muslim, takže jeho skutečný motiv je zřejmě jiný, než jaký on sám uvádí.

Každopádně by mu skutečný motiv vynesl mnohem horší trest, takto má útočník slušnou šanci, že skončí na psychiatrii, což se dnes celkem běžně děje nejen v Evropě, ale také v USA, kde jsou muslimští útočníci stále častěji seznáváni psychicky nemocnými.

Je znát, že evropské a americké soudy mají totožné instrukce.

Na psychiatrii skončil například i masový syrský vrah, který v USA postřílel 10 lidí s tím, že se záměrně koncentroval na bělochy.

Tolik tři případy z minulého týdne. Otázka je, koho asi volily oběti. Předpokládám, že právě toho, kdo podporuje dovoz muslimů do jejich země…

Zpracoval: Slovanka/Necenzurovaná Pravda 5. března 2024👉 @cz24news

 

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (65 hlasů)

Ne každý Žid žijící v Evropě nebo v Americe podporuje militantní sionismus a genocidu v pásmu Gazy, mnoho jich je proti. Ale pochybuju, že Arabové žijící tamtéž (v Evropě a v Americe) a zvláště ti zfanatizovaní, odhodlaní zabíjet, to jsou schopni a ochotni to rozlišovat. Pro ně je Žid jako Žid.
Průměrný počet slepic: 4.6 (37 hlasů)

aniž by se nás to bezprostředně týkalo, aniž bychom to zavinili nebo z toho měli prospěch, budeme do toho americko-ruského a židovsko-muslimského konfliktu aktivně zataženi! A jako vždy na tom proděláme a budeme poškozeni. Nebude to díky pekaři Novákovi, řezníkovi Klímovi, truhláři Krauzovi, sedlákovi Berkovi, zdravotní sestřičce Staňkové  ani dělníkovi Pospíšilovi. Bude to díky PePovi, Markétě Hodinové Spurné, Vystrčilovi a gangu 5K! Cui bono?

Průměrný počet slepic: 4.8 (44 hlasů)

Jo, taky říkám, že nemám nic proti Ukrajincům, které jejich vláda žene na jatka, ale že bych přál jejich establishmentu aby skončil v novodobém Norimberku. Problém je ale v tom, že tomu establishmentu někdo dovolil uzmout vládu v zemi a utlačovat novodobé poddané. Nikdo, nebo jen málo, proti nim šlo bojovat. Na Ukrajině při tom, jak se situace vyvíjela, i se zbraní v ruce. U nás zatím zapnutím hlavy při volbách. Aspoň doufám že zatím. Byla taková blbá píseň "Tak už máme co jsme chtěli". Neberu argumenty, že já nechtěl. Když jsem nechtěl, měl jsem toho víc dělat proti těm co chtěli.

Průměrný počet slepic: 4.6 (21 hlas)

z článku: "Strany, které ve velkém dováží muslimy, jsou tytéž, které volí většina Židů. A naopak: strany, které brojí proti islamizaci, jsou „na pranýři“ všech židovských organizací."

Dala jsem to sem pro ten paradox. Jejich náboženství ohrožují celý svět, a ještě volí ty strany, které to tam pěstují.   

 

 

Průměrný počet slepic: 5 (15 hlasů)

No, včera (5.3.) jsme měli udělat demošku, proti Macronovi, připomenout mu Mnichov 1938, kdy Francie sprostě zradila Československo. Nebylo to nic jiného než "fopa", které si vysloužil doma 26. února, když několik států nebylo ochotných poskytnout své vojáky Ukrajině a tím celá jeho iniciativa zkrachovala. Teď objíždí ty, u kterých předpokládá labilní postoje, které by osobním jednáním mohl otočit ve svůj prospěch. 
Předpokládám, že Pavlovi ani Failovi by strach nedovolil o něčem takovém uvažovat. Více než sto let si žádný náš představitel nedovolil poslat naše kluky do cizí zěmě, aby tam umírali za cizí zájmy. Snad jim je jasný, že kdyby tak učinili, pohrdal by jimi celý národ, a že by je jednou soudil.
Průměrný počet slepic: 4.7 (78 hlasů)

V každé válce vždycky každý věděl, že bojuje za svoji vlast. A teď se po lidech chce, aby šli do války za cizí mocnost proto, že ta si to tak zařídila. A papalášští se diví, že se nikomu nechce...? V EP sedí plno zbytečných lidí, tam nechť jdou udělat nábor.

Průměrný počet slepic: 4.7 (79 hlasů)

vy byste od Čechů něco takového očekával? Já ne. "Vzpoura" ve čtvrtek nás o tom přesvědčí.

Mimo téma: teď slyším ze zpráv, že v Praze zemřel na záškrt muž. Slyším to za celý svůj život poprvé. Stejně jako o černém kašli. Děkuji pane Kocábe za stát bez hranic! Děkuji pane Havle za návrat do 18. století! Děkuji všem, kteří schválili "Wir schaffen das", všem kteří tu invazi podporují. Kéž by každý "vítač" dostal jedno nebo druhé!

Průměrný počet slepic: 4.7 (35 hlasů)

Když tady vlády podporují nekontrolovanou migraci, tak se divím, že tu těch dříve vymýcených nemocí není ještě víc. Ale spíš tu jsou, jen se o nich nemluví - bylo by to nejspíš proruské.... 

Průměrný počet slepic: 4.9 (28 hlasů)

z Bulovky, Motola, Thomayerky a jiných špitálů mohli mluvit (občas něco unikne) a tom s jakými cizokrajnými nemocnými a jejich nemocemi se denně potýkají, to by se lidé divili. Nejen jaké zanedbané a v jejich domovinách neléčené nemoci si k nám do Evropy přinesli, ale jak si arogantně nárokují operace srdce, kyčlí, kolen aj. včetně léčení všeho možného od kojenců po seniory. Ani netušíte jaké neskutečné problémy musí personál nemocnic řešit v souvislosti s islámským náboženstvím, jak si muslimky vyžadují ženský personál a muslimové mužský, jak se jim musí extra vyvařovat atd.atd. A to vše prý ZADARMO! Přesněji řečeno za naše peníze. Solidarita a humanita, vole!

Průměrný počet slepic: 4.8 (25 hlasů)

já jsem jako malé dítě černý kašel měla, jsem tady a nezůstaly mi žádné následky. Ono se to nejspíše přehání, aby donutili lidi jít na nějakou šmakuládu, když se jim nepodařilo tou covidovou vymýtit většinu obyvatelstva.

Průměrný počet slepic: 3.9 (20 hlasů)

pohrdal by jimi celý národ a jednou je soudil? A který národ máte na mysli? Ten s mobilem v ruce a na diskoškách? To dost těžko, také je otázkou, zda by krom žen, dětí a starých lidí, nějaký národ zůstal.

Průměrný počet slepic: 4.4 (17 hlasů)

In reply to by menhira

Trvalý odkaz

až by se kluci nebo tátové od rodin začali vracet domů po kouscích v dřevěných bednách nebo spíš v lepenkových krabicích. 

Průměrný počet slepic: 4.6 (17 hlasů)

se strohou zprávou o úmrtí. "Hrdina" by hnil zahrnutý buldozerem ve společném hrobě se stovkami kamarádů kdesi v ukrajinské černozemi. Protože komu není rady, tomu není pomoci a kdo se nepoučil z historie, musí si ji prožít znovu! I když, mezi námi, zcela jistě by museli české zmobilizované vojáky hnát na frontu a do šturmu pod hrozbou zastřelení třeba polští nebo britští oficíři. Jak to bylo ve Švejkovi? Nechali by si na záchodku raději píchnout injekci petroleje :)

Průměrný počet slepic: 4 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Richard Kadrey
 
Z kanálu vytahují dalšího koně, jeho kaštanová srst je od freonu zbarvená do bublinkově růžové barvy. Každou noc vyvěrají na povrch z hlubin podzemí další kaluže. Freon. Starý motorový olej. Každý den se ve stojatých rozbahněných kalužích utopí několik desítek dalších hladových zvířat.  
Kůň s volnými končetinami se houpe jako hadr, když ho malý dieselový jeřáb hlučně vytahuje z bahna a potom položí na molo k ostatním tělům. V modře zbarveném umělém osvětlení rozdělíme mrtvé na lidi a zvířata, zvířata rozdělíme na savce a ostatní, ostatní rozdělíme na obratlovce a bezobratlé a tak dále.  Začal jsem na Informačním centru, pro které jsem hledal dokumenty v pobořených vládních úřadech, starých knihovnách a knihkupectvích. Jednou jsem se ocitl v trezoru policejních záznamů, obklopen fotografiemi z míst vražd a znásilnění. Dostal jsem se do kanceláře finančního úřadu, kde nespokojený občan vykuchal auditora a pak jeho vnitřnosti položil na kopírku. Probíral jsem se stovkami šedivých kopií jeho jater a střev. Objevil jsem se v knihkupectvích pro dospělé a přinesl si z nich rozmočené sexuální hračky a stará čísla časopisu Wet & Messy Fun. Přineste zpět cokoli užitečného, říkali, tak proč ne toto? Všechno, co jsem přinesl, šlo na jednu velkou hromadu, která se roztřídila podle toho, k čemu věci původně sloužily.
Kéž by byla válka, mor nebo nějaký nový, hrůzostrašný Černobyl. Něco, na co bychom mohli ukázat a říct: "To je ono. To je to, co zabilo svět." Ale tak to není.  
Začalo to v New Yorku. Nebo v Londýně. Možná v Bombaji. Drobná dopravní nehoda - jenom bouračka - a někdo zmeškal schůzku, což znamenalo, že někdo jiný nemohl poslat mail, a proto někdo jiný zmeškal letadlo. Ten někdo se pohádal s taxikářem a byl zastřelen. Nikdo neví, kdo ho zastřelil. Ať už se stalo cokoli, střelba vyvolala výtržnosti. Televizní kamery přenášely vzpouru v přímém přenosu do země, která byla tak rozzuřená a napjatá, že nepokoje vypukly od Maine až po Havaj. Když se záběry dostaly na satelity, nepokoje spontánně propukly po celém světě.  
Na letišti Helsinki-Vantaa skupina nosičů zavazadel a stávkujících sexuálních pracovnic vyházela  z oken ve třetím patře automaty na parkoviště a zabila hostujícího španělského diplomata. V Šanghaji řádili zemědělci a studenti, kteří ničili nově postavená kasina na pobřeží oceánu, zapalovali budovy a naházeli miliardy jenů do přístavu. V New Orleans děti vtrhly na hřbitovy a vláčely mrtvé po ulicích.
Na povrch vyplouvala dávná národní rivalita i nedávná řevnivost. Vlády po celém světě se sešly k mimořádným zasedáním. Mnozí politici považovali náhlou erupci násilí za útok na své občany, za dílo teroristických buněk. Jiní tvrdili, že jde o biblickou pohromu, že se vynořil norský Ragnarok nebo vrátila védská bohyně Šiva.
 Nedokážu říct, jak je to dlouho, co se svět rozpadl. Zdá se, že se všechny hodiny zastavily. Pár dětí postavilo sluneční hodiny, ale vzhledem k tomu, že polovina měst na světě stále hoří, je obloha většinou jen vířící polévka z popela. Zahříváme se tím, že rabujeme knihovny, kterými jsem se kdysi prokousával, pálíme nejprve stará periodika, pak lístkové katalogy, bestsellery a knihy s radami pro kutily, nakonec se propracujeme až k prvním vydáním klasiky.
Někdy se obloha protrhne a prší ryby. Někdy kameny nebo panenky Barbie. Včera večer jsem nad podepsaným výtiskem Velkého Gatsbyho uvařil lososa. O rybu jsem se podělil s Natašou, němou dívkou, která řídí jeden z jeřábů, odvážejících mršiny z freonových jezírek. Bydlí se mnou venku u doků, v nákladním kontejneru, který jsem si přivlastnil. Kvůli kontejneru jsem zabil člověka a ještě musím občas naporcovat nějakého toho vetřelce. Nataša se nestydí ohánět nožem nebo dlouhou železnou tyčí a sama už zlikvidovala víc než pár vetřelců. Předpokládám, že ty, které zabila, byli vetřelci. Každopádně nás to udržuje při síle.  
Nejsem si jistý, jestli se tomu, co máme, dá říkat typický románek. Žiju s holkou, která si umí vyrobit rukavice z kůže pudla a shání pro mě boty a oblečení, a vždycky jsou to moje velikosti. Pěstuje bylinky ve vaně na střeše a náš domov zdobí plyšáky a částmi rozbitých soch z vyrabovaných muzeí. Chybí mi zmrzlina, kabriolet a chození do kina. Nejsem takový blázen, abych tvrdil, že jsem od té doby, co svět odešel, šťastnější, ale kromě deště z kamenů nejsem ani o nic nešťastnější.  Pod zřícenou vozovkou Williamsburgského mostu našli vrstvu zvířat ze zoologické zahrady. Lidé tam žili ve velkém ze sloních steaků a žirafích hamburgerů. Místní vláda chce, abychom pomohli posbírat zbylé části těl, a tak to děláme. Nikdo se neptá proč. Je to něco, co se musí udělat. Kromě toho úředníci odmítají nechat svět skončit, dokud nebude každý formulář odevzdán, opatřen časovým razítkem a řádně parafován. Apokalypsa je poslední záchvěv byrokracie.

Po večeři sedíme s Natašou na střeše nákladního kontejneru a pozorujeme pole plné policejních aut, jak se pomalu propadá do nově vzniklé dehtové jámy. Jsou tam všichni z doků. Mohutně zahulákáme, když se poslední auto s bubláním propadá pod hladinu.  
Mohl by poslední člověk na planetě zhasnout světla?
Průměrný počet slepic: 3.3 (45 hlasů)

Měl jsem nápad, který se mě zdál docela slibný, než jsem se ho pokusil zrealizovat. Chtěl jsem napodobit Zaubera a dávat sem jednu krátkou povídku na každý den, jen tak pro zpestření. Včerejší premiéra byla zpočátku rozpačitá, ale v průběhu dne se to docela chytilo. To bylo od neznámého ruského autora a mělo to docela zajímavou formu, kdy autor postupně odhaloval o co vlastně běží. Na můj vkus měl dost pesimistický názor na lidské jednání. Já si nemyslím, že v lidech přebývá tolik zla a jen strach z trestu z nich dělá přijatelné bytosti.
Pak jsem se rozhlédl po něčem v angličtině, kritérium byla délka a taky jsem chtěl podobné apokalyptické ladění. Projel jsem Amazon, našel jsem toho poměrně dost. Dva sborníky povídek, s docela dobrým hodnocením jsem si stáhl. Nijak mě to nezrujnovalo, protože každý byl za necelý dolar. No, ale ten obsah ceně odpovídal. Vybral jsem to relativně nejlepší, ale měl jsem to odpískat předem. Ten svět v poslední době za moc nestojí, vyhlídky mizerné, tak fakt nemá cenu, přilévat další olej do ohně, tím že budeme číst ošklivosti a utápět se v beznaději.
Tak asi další pokračování nebude, leda že bych našel nějaké lepší zdroje. Uvidíme. :-)
Průměrný počet slepic: 3.9 (19 hlasů)

já bych z Kydů literární besídku nedělal!

Průměrný počet slepic: 4.3 (16 hlasů)

Mně osobně jeden literární článek od jednoho autora nevadí. :)

Samozřejmě kdyby to tak dělal každý nebo jeden autor dal takových příspěvků patnáct, bylo by to peklo, jaké jsme si v době demonstrace užili s kupou přetisknutých článků. ;)

Průměrný počet slepic: 2.8 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

vcerejsi prusvih rakusana

 

 

Průměrný počet slepic: 4.6 (65 hlasů)

Ministr vnitra Vít Rakušan vyrazil autem na další  Debatu bez cenzury a cestou nahrál video v reakci na Babišovo video s kohoutem Silverem. Ministr na videu samozřejmě hájil ukrajinské obilí do roztrhání těla a obvinil Babiše ze lži.
Asi si myslel, jak to Babišovi nandá, ale narazil. Za video totiž sklidil obrovskou kritiku. Myslíte, že kvůli „ochraně“ ukrajinského obilí? Kdepak, pan ministr vnitra, který by měl jít v této věci příkladem, sedí v jedoucím autě bez pásu.
Po ostré kritice Rakušan svou chybu přiznal a je připraven zaplatit pokutu.

video z Rakušanem v autě bez pásu zde: https://t.me/neCT24/51610
video s Babišem a kohoutem Silverem který nežere kontaminované ukrajinské obilí zde: https://t.me/neCT24/51537
 

Průměrný počet slepic: 4.4 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

stačí si přečíst články na Seznamu.  Ted už rusáci útočí s čínskými golfovými vozíky a nedopadli dobře.

To už je opravdu zoufalství. Blesk je proti tomu seriozní medium.

 

Nicméně Seznam je třeba brát jako programovací medium. Kromě bulvárních článků tam vychází i články, které nás mají naprogramovat a připravit na plánované věci. Není náhodou, že každý den nějaký evropský politik, voják informuje o tom že rusák na nás potáhne (jak, když dostává na prdel), že jaderná válka není zas takový průšvih, že je třeba vyslat vojáky NATO na Ukrajinu.

Když si to člověk uvědomí, tak si lze představit, co na nás ty kurvy chystají.

Průměrný počet slepic: 4.8 (70 hlasů)

https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-rusove-zautocili-na-ukrajinske-pozice-v-golfovych-vozicich-z-ciny-nedopadli-dobre-40463108#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=zTuj47co2vG-202403060446&dop_id=40463108&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest244_hpdop_comments_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

 

na konci se dozvíte, že rusákům dojdou tanky :-)

Průměrný počet slepic: 4.5 (27 hlasů)

Cokoli za křížkem (včetně něho) je v odkazu zbytečné. :)

Průměrný počet slepic: 3.5 (12 hlasů)

Zákon akce a reakce je neúprosný. Oni neodejdou včas a s "kytičkou", oni jsou tak imbecilní, že budou čekat na to, až budou davy dychtit po krvi! Jako bych už ten pach krve cítil.

Průměrný počet slepic: 4.2 (11 hlasů)

to je takový novodobý Dikobraz.

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

USA-Nejvyšší soud jednomyslně rozhodl, že Donald Trump může kandidovat.

Jednotlivé státy Unie nemají žádnou pravomoc rozhodovat, kdo může kandidovat na prezidenta. Tak rozhodl Nejvyšší soud.

Rozsudek ruší lednové rozhodnutí soudu v Coloradu nebo čerstvé rozhodnutí soudkyně ve státu Illinois. Plus informace, které se nedostanou na titulní stránky.

Reakce médií.
Vox: Nejvyšší soud zničil jakoukoli naději, že by Trump mohl být odstraněn z volebních lístků. Nyní je naprosto jasné, že soudy neudělají nic pro to, aby zabránily bývalému prezidentovi, který se účastnil povstání, znovu obsadit Bílý dům. A zdá se, že Nejvyšší soud aktivně zasahuje ve prospěch Trumpa.

Keith Olbermann, známý americký novinář: Členové Nejvyššího soudu prokázali svoji neschopnost porozumět čtenému textu. A kolektivně se soud ukázal jako zkorumpovaný a nelegitimní. Musí být rozpuštěn.

To jsou jen úryvky z článku.
Celý článek zde:
https://cz24.news/nejvyssi-soud-jednomyslne-rozhodl-ze-donald-trump-muze-kandidovat/
 

Průměrný počet slepic: 4.7 (29 hlasů)
Trvalý odkaz

Kdež si blembák před časem plánoval cestu do Krymu, tak doufám že po volbách se do krimu skutečně dostane. A ti zbývající dobytkové kolem taky.

Průměrný počet slepic: 4.8 (43 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

třeba ve VVP Doupov nebo Boletice by byl pro establishment a mediální mainstream jako "školící zařízení" ideální!

Průměrný počet slepic: 4.3 (14 hlasů)

Na Doupově mají skvělou panskou oboru s dvojitým plotem.

Když je v lesích nouze, jsou brány otevřeny a krmeliště plná dobrot.

Pak se brány zavřou a papaláši mají střelnici, o které si myslí, že v ní "loví".

Místo lesní zvěře poskytnout toto zařízení Vojenských lesů Armády ČR pro vyvolené. 

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Jedním z problémů EU je - protizbraňová propaganda! Dlouhodobé aktivistické vymývání mozků, že zbraně jsou fuj má nemalý podíl na stavu a (ne)použitelnosti evropských ozbrojených sil.

Prvním důsledkem je kulhající nábor. Sice máme řadu internetových bojovníků, ale většina z nich by reálnou zbraň ani neunesla a spousta dalších má k reálným zbraním a jejich případnému použití vypěstovaný psychický blok. Věděli jste, že třeba britský policajt si mimo výcvik v Británii nesmí bouchnout na střelnici ani na své zahraniční dovolené? Kdyby ho někdo napráskal, skončí!

Druhým dopadem je negativní přístup k výrobě zbraní. Blokují ji usnesení a stupidní předpisy EU a v důsledku toho i banky. Dopad je takový, že řada výrobců zbraní prchá mimo EU, většinou do USA. Ale jen do těch států USA, které nejedou v protizbraňové buzeraci, protože aktivisté tam zkoušejí řádit jako v EU. Důsledky vidíme i u nás - Strnadova CZ group i Zbrojovka se etablovaly v USA, koupily některé tamní výrobce a lze předpokládat, že až Bruselu s konečnou platností lupne v bedně a definitivně zakáže průmysl, prostě se seberou a přesunou do svých zámořských držav, jako to udělala řada zahraničních výrobců. Evropský Západ by rád táhnul na Rusa, ale s touhle politikou ho bude muset umlátit polštářema, protože staré zbraně jsou na Ukrajině (i když se nám některé vrací na černý trh) a nové není z čeho vyrobit (díky sankcím jsme bez zdrojů materiálu a potřebných energií) a za chvíli nebude ani kde. Bez výroby zboží na prodej nebude ani za co nakoupit a kdo bude mít za co, tomu banky znemožní v souladu s instrukcemi EU za ty zlé zbraně zaplatit.

Takže kdo hledá Putinovy agenty, směle může zavřít celé vedení EU.

Mimo kontingentu USA jsou v NATO jen tři skutečné armády - polská,  řecká a turecká. Poláci mají bobky jak z Němců, tak z Rusů a poslední dvě jsou tu proti sobě.

Průměrný počet slepic: 4.6 (40 hlasů)

sbírá zkušenosti na ukrajinské frontě? Kdy se naskytne taková historická příležitost poznat nepřítele a jeho minová pole tak zblízka? Ranní kafíčko a pak trocha zabučení do médíí a na generálskou výsluhu je vyděláno. Naše generalita je nám k ...(jak nejsem sprostý).

Průměrný počet slepic: 4.7 (36 hlasů)

čítá 28 000 aktivních vojáků a 40 generálů a ročním rozpočtem asi 116 miliard Kč. K tomu je ještě přes 7 tisíc občanských zaměstnanců a asi 1100 úředníků.

Podle Wikipedie se Armáda ČR nějakým kratším či delším, větším či menším způsobem od roku 1993 zúčastnila 67 zahraničních misí! To je panečku peněz! A na co? Jaký je efekt těchto vynaložených peněz? Co kromě eurohodnotových keců libtardů a libtardovaných blbců to českému státu a 10 116 000 občanům přineslo? Nic, jsou to jen novodobé křižácké výpravy!

Průměrný počet slepic: 4.4 (18 hlasů)

Dokud se budou vyrábět zbraně (nemyslím samozřejmě zbraně pro policii), budou se také používat a budou také války. Dokud budou zbraně, budou vždy lidé, kteří své zájmy budou prosazovat násilím.

To, co my lidé potřebujeme, je obecné dobro a láska člověka k člověku. K tomu nám zbraně nejenže nepomůžou, ale každou takovou snahu už v zárodku ničí. Kde vládnou zbraně, tam vládne zlo.

Jiří

Průměrný počet slepic: 3.8 (26 hlasů)

Zbraně samy o sobě za nic nemohou, ony jsou pouhý nástroj. Skutečnou příčinou většiny potíží je nezdravý stav mysli mnoha lidí a fakt, že ti, co nemají svědomí, se nejsnáz prosazují do pozic moci, a z těch zbylých je jich spousta příliš ovlivnitelných účelovými tvrzeními těch prvních. Až někdo uzdraví duševní stav lidí ve velkém, nebudou už potřeba zbraně, ale nic takového se od počátků lidstva nikomu nepodařilo. :(

Průměrný počet slepic: 3.9 (17 hlasů)

Ale mohou. pane Antilibtarde.

Jsou totiž důsledkem a tedy produktem onoho nezdravého stavu mysli, o němž tak trefně píšete.

Tím, že se lidé uchylují k výrobě zbraní, velice posilují onen nezdravý stav mysli, který vede k tomu, že sami sobě dávají do rukou možnost, jak vlastní zájmy prosadit za cenu násilí a zbavení života těch, kteří jim nejsou po vůli.

S přáním všeho dobrého, Jiří

Průměrný počet slepic: 4 (12 hlasů)

Což ale nevyřešíme tím, že na zbraně rezignujeme, protože ti špatní si je tak jako tak obstarají.

I já Vám přeji vše dobré.

Průměrný počet slepic: 3.7 (10 hlasů)

Ano, pane Antilibtarde, nevyřešíme. Rozhodně se však neexistencí zbraní k řešení spíše přiblížíme, zatímco existencí zbraní se od řešení rozhodně oddalujeme.

Odstranění zbraní je podmínkou pro mírové soužití lidí nutnou, ne však dostačující. 

Jiří 

Průměrný počet slepic: 4 (5 hlasů)

Dobře, napíšu Vám to jinak: Váš návrh je sluníčkový, čili hloupý a odtržený od reality, a snaha jej prosadit by vedla jen k posílení grázlů a masakru slušných lidí. S nápady sluníčkářů máme již dost zkušeností, a pokud Vám na ně někdo skočí, je idiot.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

zbraně mělo lidstvo odjakživa

Průměrný počet slepic: 3.9 (9 hlasů)

čím jinému nebo sobě můžeme způsobit újmu na zdraví nebo smrt. Když to budu chtít udělat, nepotřebuji pistoli, revolver, pušku ani samopal. Postačí mi nůž, kladivo, sekera, šroubovák, žehlička, lopata, kámen nebo kus klacku. Cokoliv tvrdého, ostrého nebo špičatého. Koneckonců je to i kus provazu nebo drátu. I košilí lze jiného zabít. I válčit se dá, jak z historie známe, i bez střelného prachu, děl, tanků nebo letadel. Takže vy vyšinutí pacifisté s modrými knížkami, majte boha pri sebe a neplácejte blbosti!

Průměrný počet slepic: 4.2 (12 hlasů)

Vážený pane Oline,

ano, k ničení lze použít cokoliv, tedy pochopitelně také to, co za účelem ničení stvořeno nebylo. 

Jenže zbraň je vytvořena jen a jen pro účely ničení, resp. zničení a usmrcení. A to je tedy rozdíl dost podstatný.

Navíc - všimněme si - lidstvu nehrozí úplné zničení skrze válečky na těsto, kladiva z kovářské dílny a nože od řezníka, ale skrze zbraně. Jaderné zbraně! To je také docela rozdíl, není-liž pravda?

Dobrou noc, Jiří

  

Průměrný počet slepic: 4.3 (7 hlasů)

který lze nazvat zbraní: útočnou a obranou! To, co říkáte o jaderných zbraních se říkalo kdysi o střelném prachu a tak bychom mohli pokračovat. Blouzníte-li o světovém odzbrojení, zdá se vám o zbraních en bloc, nebo jen některých? V tom případě kterých?

Bude-li náš stát napaden armádou cizího státu, co bychom podle vaší teorie měli dělat? Asi se vzdát, protože jsme jako Země prezidenta Dušína už dávno překovali meče v pluhy. Nebo že bychom nepřítele utloukli kopretinami? Uznejte sám, že pacifismus a teorie o úplném odzbrojení jsou stejně pitomé, jako svého času hnutí Hippies a dnešních Zelených, Pirátů, ekologických bláznů a jiných pomatenců.

Hezký večer, Olin!

Průměrný počet slepic: 4 (10 hlasů)

Vážený pane Oline,

rozdíl mezi zbraní útočnou a obranou je pouhý rozdíl slov, která dotyční lidé používají podle toho, jak chtějí před druhými vypadat.

Srovnávat jadernou zbraň se střelným prachem nelze, protože střelným prachem jednak nezničíme celý svět - navíc ne najednou - a pak jaderné zbraně působí svoji radioaktivitou ještě desetiletí až staletí po jaderném výbuchu.

A pokud jde o nějaké napadení armádou cizího státu, tak to je uvažování na úrovni středověku. Proč? Protože cizí stát, jemuž bychom snad měli šanci se ubránit, jako je v našich zeměpisných šířkách např. Rakousko, Maďarsko, snad Slovensko nebo Švýcarsko na nás určitě útočit nebude. A státu velkému, který by na nás snad chtěl útočit (což je nesmysl na sto desátou jako v případě států malých), jako je Německo, Rusko, Polsko apod., nemáme nejmenší šanci se ubránit. Takže nám jsou zbraně i s armádou plnou hrdinů úplně k ničemu, resp. k tomu posílat s heroickým výrazem ve tváři a lebeční dutinou bez mozku na smrt své děti. Pak má smysl jediné: jednat o mírových podmínkách. K tomu ovšem zbraně ani armádu nepotřebujeme, leč mozky, ty ano!

Svět je dnes ale úplně jinde a mé vysvětlení, které je odpovědí na Vaše uvažování, je úplně mimo realitu stejně jako Vaše úvaha o naší obraně.

Dobrou noc, Jiří

Průměrný počet slepic: 4.1 (7 hlasů)