Andrejovi už zase teče do bot

Autor
Štítky

Tak tu máme závěrečnou zprávu Ojrópské komise ohledně střetu zájmů našeho milovaného (alespoň 30% voličů)  premiéra. Po dlouhém zjišťování, doptávání, analyzování adalšéch nebetyčných kecech milá komise zjistila to co tu víme úplně všichni včetně Babišových voličů... 

Ano Andrejovi pořád patří Agrofert, pořád je velký šéf, jeho Agrofert pořád bere státní a evropské dotace a tudíž je milý premiér ve střetu zájmů. 

Zajímalo by mě, kolik lidí na tom v Bruseli makalo. Vsadím se, že zpráva stála možná víc než ty dotace Agrofertu. A nebo by mě nepřekvapila ani druhá varianta, že to v podstatě nestálo nic. Někde to leželo a pak se to sesmolilo , protože je zapotřebí politicky přitlačit na správných místech. 

První věc, kterou musím vidlácky připomenout, že v téhle republice drtivá většina lidí na andrejův střet zájmů z vysoka.... kálí. Věděli to dřív než mu dali hlas. Věděli to dřív než mu dali hlas znovu a vědí to i teď, když jeho popularita i preference lámou rekordy.

Druhá věc, kterou musím připomenout, že si stále častěji připouštím skutečný smysl dotací - korumpovat. Všechno jede přes dotace, kdo je nemá brzy zkrachuje a kdo je má je jednou nohou v kriminále, protože díky geniálně spletitým předpisům nikdo nikdy neví, jestli se k penězům dostal legálně a neprůstřelně. Nevědí to ani ti, co ty dotace schvalují, nevědí to na vládě, nevědí to ani v Bruseli. Neví to ani Evropská komise. Dostali jsme se do naprostého právního středověku... právo je pro každý konkrétní případ znovu nalézáno a vykládáno tak jak se to komu zrovna hodí. Co je dovoleno Jovovi, není dovoleno volovi. 

Jednou před soudem dějin bude mít Andrej svoji pěknou dějepisnou kolonku - že za jeho vlády a v jeho době začalo lidem docházet, že ta slibovaná demokracie není zase tak demokratická. Že jí všichni měli pnou hubu, když bylo po jejich a když po jejich nebylo, tak okamžitě dělali všechno pro to, aby se to zněnilo. Bez ohledu na cokoliv.  Že se najednou klidně demonstrovalo proti výsledkům voleb, žalovalo se do Brusele, zaujímaly se vysloveně protinárodní a protirepublikové postoje a demokracie v ohni těchto bitev úplně v klidu a potichu shořela. 

Na závěr se musím svěřit s dojmem, že EU to jaksi poněkud prokaučovala. Trvalo jí to moc dlouho. Příliš budili zdání práva, procedura se příliš táhla. I kdyby Andreje sesadili a zadupali do země, jeho nástupce si už objíždí republiku a piluje si projevy. Má sice poněkud křivou hubu, ale jeho rétorika je na úrovni. Říká ještě nebezpečnější věci než Babiš. 

Má sice trochu problémy s forem, kterému leckdo nemůže přijít na jméno... ale mezi námi...  když bude Andrej mimo hru a volič bude mít na výběr mezi VKM a Kalouskem s Fialou.... hádejte komu to hodí. 

 

 

 

 

 

 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

In reply to by Narcis (neověřeno)

Trvalý odkaz

jak to jen pripomina snazive svazaky.

Zatím bez slepic

Neustálé opakování, že důvodem kolapsu soc. tábora byla ekonomika je sice politicky v pořádku, z dnešního ideologického hlediska, nicméně je to naprostá kravina a nepochopení co to vlastně ekonomika, stát, hospodářství atd je. Dalo by se to nazvat vítězství ideologie nad hmotou a to se ani soudruhům nepovedlo. Snad jenom v tom by to platilo, že zaostalost v komerčním zboží vytvářelo větší nasranost obyvatelstva. To ano.
S nadsázkou by se dalo říci, že podle této teorie, všechny historické společnosti musely zaniknout, protože neměly mobily a facebook.
Opakování o chybějícím hajzlpapíru (či dámských potřeb) je sice pěkné, ale probíhalo přesně v duchu úsloví, že "přestože nikde nic nebylo, každý to nakonec sehnal". Nepamatuji, že by jsem ho skutečně někdy postrádal.
Všiměněte si, že pokud se uvede, že dnes je komunistická Čína jednoznačně v technologiích a komerčním zboží vpředu, tak oponenti ihned opáčí, že je tam kapitalismus horší než v 19. století, ale jinak jsou to, když se to hodí, stále ti zlý komouši - viď Honkongu .
Důvodem krize a rozpadu socialismu byla naprostá ideologiká vyprázdněnost (oni opravdu něvěděli co dělat) a v podstatě i nepochopení teoretiků socialismu a v důsledku toho i potlačování základních lidských práv (v podstatě jen cestování a podnikání), které bylo ale z velké části (možná rozhodující) zapříčeněno tlakem Západu a které lidi neskutečně štvalo.

Zatím bez slepic

Komunisté to vzdali. Podporu ze zdola ztratili dávno a podporu zvenčí také. Dělnická třída měla zahrádky, chaty, a to ji zřejmě stačilo. Komunisté měli plno starostí, jak udržet hospodářství v chodu, věčné schůzování, a starost o člověka od kolébky až k hrobu. Naprostá většina členů byla u komunistů, ne komunisté.
Ani ti nejvyšší papaláši si nemohli pořádně nahrabat, pořád museli myslet na to, že se všechno může provalit a bohatství, když už nějaké bylo (jistě ne v řádu miliard) se stejně nemohlo vystavovat na obdiv, to by okamžitě vyvolalo podezření.
Komunisté si řekli : "Je nám to všechno zapotřebí, když se stejně žádného uznání nedočkáme ?"
Není, a věřím tomu, že si ulehčeně oddechli ! :)

Zatím bez slepic

Když nemáte motivaci, tak to vzdáte. V podstatě máme stejný názor a vidíme to stejně, bych řekl.

Zatím bez slepic

Pucku od kdy prosím šlo o podporu ze spoda kromě času kdy se mění "vládnoucí vrstva"? Prosím, dneska většina nechce Brusel, nechce pražskou kavárnu apod. a nějak nevydím, že tas nepodpora ze spodu nějak vadí :D

Chlape, vždy je to o tom zda vládnoucí vrstva má koule udržet se u vládnutí. Viz čína a ty tanky na náměstí co se projeli po studentech. Věř tomu, že kdyby v SSSR neseděl chudáček Gorbačov, ale někdo kdo má jak říká topolánek koule, tedy Brežněv apod., tak by v každém "státě socialistického míru" armáda přejela pár stovek lidí, ty by viděli, že ty nahoře maj koule bojovat a mají narozdíl od nich kulomety a tanky, tak by se nic nezměnilo.

Osobně vyznávám okamovu břitvu a tedy 89 bylo předání moci než fakenews jak Kocáb zařval na rusa "chci pryč armádu" a rus se posral a odjel :D Tak nějak více vyznávám realitu a tedy, když vyhodím jablko do vzduchu tak že patne pomocí gravitace zpátky a ne systém ala Kocáb, že na jablko zařvu a ono odletí na vedlejší zahradu :D

Zatím bez slepic

Oni opravdu neměli motiv, proč se prát o moc. Prostředky ano, důvod, motiv, ne !

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Možnosti Andreje Babiše po zprávě, jejíž znění brzy budeme znát, jsou:

1. Svěřenský fond Agrofertu změnit - někdo navrhoval slepý svěřenský fond, kde je správce zcela nezávislý na majiteli. Takovou cestu bych ale nedoporučoval, protože takovou zkušenost udělal každý, kdo měl akcie z kuponové privatizace. Fondu nebo společnosti, je to lhostejné. Například já jsem měl také akcie Omnipolu, párkrát vyplatil dividendu. Pak jsem se poprvé setkal se jménem Kalousek. Obdobně dopadly i jiné firmy a minoritní akcionáři v nich. Takže navrhovat slepý svěřenský fond v podmínkách českého práva může jen debilní auditor. A tipuji, že taková možnost zmíněna bude, protože prý podobně řešila svou situaci Theresa May, britská premiérka.

2. Prodej Agrofertu nějaké nadnárodní firmě - to je na Andrejovi, ale možné to je. Zájemci se jistě najdou. Jen tu hromadu peněz bude požírat negativní úrok i inflace. Nic dobrého pro AB.

3. Andrej se postaví Bruselu a zažaluje EK u Evropského soudu - velmi slabá šance na vítězství, to dříve vyhraje ve Sportce než porazí EK u Evropského soudu. Ztráta času.

4. Andrej totálně překopá systém dotací do zemědělství, nebo je zruší úplně všem. Nějakou formou by to šlo, např. dotace za obsah organické hmoty v půdě místo dosavadního systému. Dále dotace malým zemědělcům místo velkým firmám. Také je to cesta.

5. Andrej a státní rozpočet situaci ustojí, protože brzy už budeme čistými plátci bez nároků na dotace. Prostě všechny dotace posílané z EU se zruší a místo toho by se ta suma objevila ve státním rozpočtu. Zkrátka by Bruselu vzkázal, aby si dotace nechali a ČR by do Bruselu neposílala příspěvky. Takovou možnost ale nevidím jako příliš reálnou.

6. Andrej vyhlásí předčasné volby, zlikviduje pidistrany pod 5% preferencí a bude vládnout s větší podporou. Pokud se Andrejovu týmu podaří prodat nevůli z Bruselu jako národní hrdinství a la Jánošík, bude mít Andrej šanci. Ale většina jeho voličů chce jasně slyšet, že nepřijmeme migranty.

7. Andrej odstoupí z funkce premiéra a stáhne se z politiky do Agrofertu - to by byla chyba, kdy by nejdříve přišel o svobodu a potom o Agrofert. A kromě něj i celá jeho rodina by taky skončila ve vězení jako exemplární případ.

8. Andrej odstoupí z funkce premiéra, ale stane se vicepremiérem vlády jako za dob Sobotky. Chtěl bych vidět toho blba, který by takovou funkci premiéra vzal. Ale vlastně v Sobotkovo křídle ČSSD jich několik takových existuje. Šance je to reálná. Sice by nezměnila skutečnou situaci, ale všem stranám by to umožnilo tvářit se, že se podvolil. Na druhou stranu, co má
bruselský euroúředník co kecat do toho, kdo bude v ČR premiérem?

9. Andrej Babiš převede Agrofert do daňového ráje, akcie budou na majitele a majitele nikdo znát nebude. Agrofert přestane v ČR platit daně a nic dalšího se už nezmění. Nebo Agrofert vrhne na burzu, kde se budou majitelé měnit každou chvíli. Nechá si kontrolní balík akcií, oficiálně bude v menšině, a většinu akcií budou vlastnit různé fondy.

10. Andrej Babiš protáhne spor o několik let, a bruselská komise bude mít úplně jiné a mnohem větší potíže.

Dnes vidíme mocenský boj Bruselu proti V4. Slovensko už dostali instalací Čaputové, teď jde o ČR. Polsko a Maďarsko se zatím ukázaly jako příliš velké oříšky. Brzy se dozvíme, co si Andrej Babiš vybere. Být na jeho místě, volím variantu č. 9.
Dnes se láme chleba, a tipuji, že důvodem je podpis kvót na migranty.

Zatím bez slepic

Myslím, že zvolí taktiku 10. Taktika 8 pro něj nic nezmění, protože by zůstával "politicky exponovanou osobou".
Kdyby šlo do tuhého, přestěhuje firmu na Bahamy. Nebo alespoň do Nizozemí či Lucemburska. Ale on to asi s tou myšlenkou státnického chování zatím alespoň na venek myslí vážně. Každopádně už dávno mu mělo být jasné, že se s nimi nijak nedohodne, protože porušil "pravidla hry".

Zatím bez slepic

Bude to vyhnívat, jako všechno v ČR.
Voliči věděli, že Bureš je ve střetu zájmů - a přesto mu hodili hlasy. Zbyl jako nejmenší zlo, netvářil se jako zaprodanec. S islamizací jde o krk, to není o hovno. Jde o život. Každý přicmrdávač, multikulti, vítač a sluníčko má u lidí s pudem sebezáchovy definitivní utrum. Stačí jednou povolit a celá politická kariéra je navždy pryč. V době invaze muslimů do křesťanského světa musí být v čele země pevné charaktery, a takové dostanou hlasy u voleb.

Zatím bez slepic

Ano, je to jedině správná odpověď. Mimochodem stando-e, stran toho Lex Babiš u Rycheckého - ten zpravodaj možná čeká, jak ve věci rozhodne ten evropský soud. Zjevně to k němu směřuje. A já jsem opravdu zvědav, jak rozhodne. Ostatně pořád se zájmem čekám, jak rozhodne stran kvót. To už probíhá. A do rozhodnutí onoho evropského soudu bude v ČR probíhat totéž, so doposud. Strašení stran odejmutí či vracení dotací. Tzv "normální" politika novinářú, opozice či různých expertů - komentátorů. Chcete-li znát budoucnost, je nasnadě. Bude se odvíjet od rozhodnutí toho evropského soudu. Teprve podle jeho odůvodnění dojde k nějaké změně českých zákonů, pokud potvrdí právní názor naší Júnie. Já se domnívám, že pak bude opravdu stačit jednoduchá věta - nejlépe v ůstavě - máš majetek, z politických funkcí marš ven. Jen si tak představuji, jak by byl komentován takový Baťa. Ve veřejných a politických funkcé byl. Pravda ne ve vládě, a nebyl premiérem.

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pak by asi měl někdo dokázat nahlas říct: "Čeká se na rozhodnutí evropského soudu..."

Zatím bez slepic

Je to ode mne jen spekulace. Státní zástupce stran Čapího hnízda čekal na munici od policie také leta. Ani kdyby tomu tak bylo, dovedete si představit, co by spustila česká veřejnost? Ta lidová - politologové, novináři či "diskutující" na Aktuálně.cz ala scallop či Sartre a příslušní blogeři a "diskutující" na blozích MFD? Ha, přijela 5-letá vnučka a čejá, až tohle dopíšu, takže pro dnešek se jdu věnovat radostnějším a příjemnějším věcem.

Zatím bez slepic

Slovensko nedostali instalaci čaputové, protože zapomínáš, že měli Kisku a toho zaměnili za čaputovou, tedy jenom se udržel stav jaký byl, tedy jinak řečeno jsi napsla blbost...

Zatím bez slepic

Polepsili si. Pi Caputova ma o dirku vic. V EU toho vyjedna 2x tolik. - No o 1/3.

Zatím bez slepic

je jenom vic videt, vyjedna presne to same co kiska, jenom oproti nemu vylepsili PR, takze to vypada, ze dela 2x tolik, ale kdyz si precte clovek co dela, tak zjisti, ze maximalne 2xtolik jezdi nakupovat do njujorku :D
Pokud s enezmeni i vlada, tak jaksi nema jak udelat 2x tolik jak Kiska a neverim, ze kiska nebyl stejny ritolezec jako caputova, spise bych rekl, ze caputova je jenom tvaricka, tedy v realu se dotahuje mene veci, protoze je to lenosna krava co radej bere pozitky...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Babiš bez dotací nebude schopen konkurovat. Jistě, je část dotací, které dostat musí, ale také velká část, které konkurenti poberou a on ne. Agrofert je česká firma, zaměstnává naše lidi (brigádně i cizí), ale daní poctivě doma. Nemůže být spor o tom, že žalobníčci poškozují nejen Agrofert, ale celé naše hospodářství.
Babiš je opravdu zvláštní povaha. Kdo z nás by to všechno raději neprodal a nevykašlal se na celou ČR i na politiku ? Po tak tvrdém a nepřetržitém tlaku ze všech stran ? Já bych se určitě raději vzdal pozitivního zápisu v dějinách, a raději si zachoval zdraví. A ten pozitivní zápis se může konat za moc dlouhou dobu, pokud vůbec.
Přece jenom, nálepky - člen StB a multimiliónář, který k majetku přišel všelijak, už mu zůstanou navždy.

VKM se zatím jeví jako zásadový člověk, který nezklame. Ale, co jeho otec ? Který nakonec proti své vůli podepsal Lisabonskou smlouvu, aby měl pokoj ? Každý z nás, až na výjimečné osobnosti, má nějaký limit, kdy si řekne dost, to už mi za to nestojí.

Zatím bez slepic

Pucku, píšeš jako by jsi znežil v Čr, prostě agrofert nebude příjemce, ale firmy co pro něj dělají outsourcing a ty nemusí vlastnit, ty drží pod krkem, že jim dává práci a prostě jim změní jenom ceny, díky kterým vlastně dotace přes prostředníka dostane zase agrofert, vše je to jenom o účetnictví :D
Jooo, kdyby byl malinká firmička, který nedrží pod krkem pomocí objemu zakázek své dodavatele, pak by si měl pravdu, ale nap.ř když jako vlastník pronajmu půdu třetí straně, ale za víc peněz co bude vlastně cena "dotace", budu mu pronajímat i "nástroje, budovy atd" tak, nebudu příjemce dotace, budete maník co mu to pronajímám, ale zase budu na svým když se vše účetně uzavře :D Zde dodám, že sem dělal v Anglii a takto šlechta pronajímá zemědělské podniky soukromým "manažerům" jako celek, manažer jede na sebe, ale majitel ty penize dostane přes náýjem, tedy osvědčený model i v zahraničí :D

Pucku, bohužel u mě si nenapsal něco co je realita ;)

Zatím bez slepic

Alex tvrdí, že to Babiš dá k soudu, a řízení že bude probíhat i několik let. Po tu dobu budou dotace jeho firmám zastaveny. To se musí projevit na výsledku hospodaření. Už teď platí, že malí zemědělci mají vyššídotace na ha. Už to automaticky zvýhodňuje zemědělce na západě, případně v Polsku. Žemědělství vlastně na dotacích stojí. Bez nich by stál chleba v obchodě minimálně 100 Kč. To si spočítali sami zemědělci. Babiš bez dotací ztratí konkurenceschopnost.
"Demokrati" si uvědomují, že tímto způspobem je možné se Babiše zbavit. Proč by jinak žalovali, že ?

Zatím bez slepic

Vnučka šla navštívit s babi školu, kam v budoucnu nstoupí a tak Pucku, kdepak. Nikdo o žádné dotace nepřijde. Ani Agrofert. Ony pozastavené se už uvolňují. Hezky jedna po druhé, jak jsou v pořadí. EU je konečným odsouhlasovatelem každé jednotlivé dotace, že vše proběhlo v pořádku. U Agrofertu byly jen pozastaveny s ohledem na žalování pirátů a Ondráčky z TI. Už jsem to sem dával i s avízem, že jedna bublina zase splaskla. Česká strana používá i u těch jednotlivých dotací argumentaci, že vše je v pořádku podle českého práva, a to je v souladu s unijním právem. Je jich tam jen stran ČR ročně stovky. Viz odkaz.
https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/dotace-fond-evropska-komise-agrofe…

A tady máte, jak to je ve skutečnosti. Nikoli podle Respektu a podobných expertů.
https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/klara-dostalova-evropska-komise-st…
Došel závěrečný audit. Česká strana má lhůtu na odpověď. Vznikne-li rozpor, bude se řešit face in face, tváří v tvář. Nedojde-li tam k dohodě, česká strana to šoupne na místo k tomu určené, což je evropský soud zřízený EU pro výklad EU práva. Už se v minulosti stalo a nejen s ČR. Stran dotací tam zatím česká strana vždy vyhrála. A u střetu zájmů za Sobotky uspěla také.
Česká strana o žádné dotace nepřijde ani teď ani v budoucnu.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Doporučuji znovu si přečíst můj článek tady u Vidláka https://www.vidlakovykydy.cz/index.php/clanky/stret-zajmu-babise-porad-…
Nic se nezměnilo. Znovu si přečtěte celý článek 61 onoho nařízení EU. Kde tam vidíte něco o ovládání nějaké společnosti jako důkazu provinění stran střetu zájmů, kde tam vidíte něco o tom, že důkazem střetu zájmů je skutečnost, že je někdo benefitentem z nějaké společnosti. To všechno jsou jen interpretace onoho článku 61. Chcete-li právní názory. O rozdílných právních názorech může rozhodnout jen soud. V tomto případě soud, který si EU zřídila právě pro výklad evropského práva.
Znovu. Spor je veden o to, zda české znění zákonů je v souladu s evropským právem.
To znamená, zda je pro aplikaci (provinění) ve střetu zájmů přijata dostatečná eliminace takových skutků. Má-li být ochranou to, že máš majetek, nesmíš do politiky, pak je dle mého soudu právo posláno na smetiště dějin. Ale třeba se mýlím.
Co ale pak s Tomanem, Jurečkou a spoustou potentátů v celičký Júnii.

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

střetu zájmů Babiše výše popsaným způsobem (máš majetek - nesmíš do politiky) nabijí eurobruselští soudruzi ostrým nábojem pistoli, jejíž lauf (hlaveň) mají v ústech.

Zatím bez slepic

Targusi jasně. Ale jeden už si u nás nemůže bejt jistej ničím. Zdá se, že sociolog Ondráčka, piráti a ten českej auditor profesí ekonom z řad pirátů (ten co zařídil únik "právního názoru" z toho právního oddělení naší Júnie nakazili celou EU. Ono to klidně může dopadnout jako u nás s tím uplatňováním principu kolektivní viny - selektivně. Pak by mohl být třeba ten Jurečka, jenž bude kandidovat na šéfa KDU-ČSL znovu ministrem zemědělství. Třeba to piráti, Ondráčka či Respekt a ostatní blbci odůvodní potichu tak, že u Babiše šlo o trochu větší střet zájmů, zatímco u Jurečky je jen takový maličký střet zájmů nestojící za řeč. EU cvokatí. Proto jsem zvědav na verdikt až to přistane na ten stůl evropského soudu. Nejzajímavější na tomhle "definitivním" auditu by byly podpisy. A čuchám čuchám, že tam žádný nebudou. On to bude fakt zajímavý. On tu už je rozpor. EU jednotlivé dotace Agrofertu (pozastavené kvůli tomu střetu zájmů Babiše), hezky jednu po druhé pod tíhou argumentace čské strany uvolňuje. Zdí se, že levá ruka naší Júnie neví, co dělá ta pravá.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

na scénu pustí jen ty lidi, kteří zpívají píseň jejich majitelů. Proto jsou na scéně 30 let ty stejné xichty - už je to déle, než bylo za komančů (Indra, Kapek, Zuska, rekordmanem je Evžen Erban). Proto panuje obecné povědomí, že "nejsou lidi", "není koho volit"... nejsou předvedeni před oponu. Musí to být opravdu silná osobnost, která dokáže oslovit voliče mimo "veřejnoprávní" média - osobně a po sociálních sítích. U těch je nevýhoda ve vztahu ke starší generaci, která je stále rostoucím segmentem voličů (a spotřebitelů) a která má životní zkušenosti a pracovní návyky. Já už neviděl "OVM", ani nepamatuji - není proč se na ty exhibice dívat, masáž si mohu dopřát jinou, než mozkovou.

Zatím bez slepic

Ladiku, vy asi budete heterosexual. Jinak byste se na OVM dival s pozitkem uz jen pro tu odusevnelou krasu.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Kolik prispejete ze sveho na dotace Andrejkovym firmam, ktere cesky stat nedostane z Bruselu a bude misto toho dojit ceske danove poplatniky?

Zejmena vsichni ti, kteri v debate o uprchlicich argumentovali vetickami typu "Kolik uprchliku si vezmete domu?" by ted nemeli vahat a odpovedet - jasne a bez (jinak nezbytneho) whataboutismu. Budte chlapi a reknete jasne, kolik date ze sveho duchodu (ci platu).

Zatím bez slepic

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Proč se ptáte nás?

Zeptejte se těch, co konstruovali Lex Babiš, který je podle auditorů v rozporu.

Zatím bez slepic

A taky těch, kteří dotace přidělovali či za jejich přidělení odpovídali (jejich seznam jsem dal výše).

Zatím bez slepic

byl zkonstruovan k tomu, aby umoznil dotacnimu baronovi zustat v politice. Tehdy jste za to Sobotkovi ani nepodekovali, ale jen diky lex babis jste mohli volit vetrak v minulych parlamentnich volbach.

Pak se legislativa EU zprisnila (a reaguje na to zmineny audit), ale to uz vladl Vas idol - on sam mel upravit cesky zakon, aby byl v souladu s unijni legislativou. Jenze ani jeho volici to po nem nechteli.

Kdyz uz platime na vase duchody, tak nam - danovym poplatnikum - laskave nepridavejte dalsi vydaje Vasim milovanym miliardarum. Je to svinarna.

Zatím bez slepic

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pláčete hezky, ale na špatném hrobě.

Milovaný miliardář bude milovaný do té doby, dokud nepřijde nějaký pro PAL strašák. Klidně může být i rohatej. Pořád to bude lepší varianta než to panoptikum "demokratické opozice".

Zatím bez slepic

ze Vam nevadi zdimani danovych poplatniku. Proste Vy od platcu dane nechcete jenom duchod, Vy po nas chcete i to, abychom dotovali miliardare.

Alespon jste uprimny - i kdyz jste bezostysny pokrytec.

Zatím bez slepic

My uz jsme otrnuli slecno, ale jestli do vezeni dostanete takovy jako Polivka, tak to bude prvni krok.

Zatím bez slepic

Scallop, jaky mas prsa?

Zatím bez slepic

Dneska jsi ho vyhulil na oslavu (poznamenám jen, že předčasnou) Jandovi nejmíň dvakrát a Kartous si přitom užíval slastnou chvilku s tvým análem, co .. ty zmrde.
Máš smůlu, nás taková nicka jako ty nenasere.

Zatím bez slepic

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

znáte dědovu mísu?
Chcete nám dát koryta?

Zatím bez slepic

- vzdyt Vy nutite me, abych plnil korytka pro miliardare jenom proto, ze ho mate rada

Tahata penize z kapes jinych je prasarna.

Zatím bez slepic

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Koho mám, nebo nemám ráda, jsem zde nikdy nenapsala.
Vy jste hotovej Houda. Jako básník fajn, - no ale hele, migranti, pokud zde jsou a budou, vytahají daleko více, než ti, kdo se zde podíleli na práci.
A jinak píšete jak po 8 pivech. Nesluší Vám to.

Zatím bez slepic

-pokdu zde jsou - dokazuji akorat Vasi totalni neznalost jakychkoliv tvrdych dat. A take Vasi nebetycnou lenost si tvrda data zjistit a ci jakkoliv namahat mozek.
Lina jak ves - tohle rikaval jeden muj strasi ucitel na zakladni skole holkam jako Vy.

Ale zdimat moje dane na davky miliardarovi Vam jde velice dobre. Zdimat ostatni umite.

Zatím bez slepic

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

ztráta času

Zatím bez slepic

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Kolikpak jsi ty a my všichni přispěli na úhradu vratek Evropské komisi za desítky miliard průserů různých ROPů severozápad a jiných v režiích ODS a ČSSD? No desítky miliard, jenom tu nebyl nikdo, kdo by kvůli tomu mobilizoval lidi na Letnou. Toť vše.

Zatím bez slepic

+ kdo tento stát postavil na dotacích, neziskovkách, a dalších příživnících....

Zatím bez slepic

Mila maticko, vzdyt nemate nejmensi paru o tom, ktere neziskovky dostavaji nejvice penez ze statniho a dolik vubec na neziskovky jde ... ani to vedet nechcete, Babisem slibovany audit neziskovek nikdy nezvnikl a jeho volici to po Andrejkovi ani nechteji. Ovsem kdyz mate doma rodice po mrtvici, tak je Vam domaci pece dobra - a ja jsem neskonale rad za tyhle neziskovky, kteri temto lidem pomahaji. Bez neziskovek by to stalo mnohem vic v domovech duchodcu. Proc po nas - danovych poplatnicich porad chcete vyssi vydaje, kdyz to neziskovky zvladou levneji? Proc z nas porad pacite prachy??

Na dotacich postavili tento stat lide, kteri nejvice dotaci sosaji - at uz dotacni baron v premierskem kresle nebo hradni particka kolem Blekoty. Maji Vasi plnou podporu.

Tak kolik prispejete na dotace miliardarovi?

Zatím bez slepic

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Soud v Belgii potvrdil firmě Diag Human její nároky vůči ČR ve výši 14,4 miliard Kč. Být demagog par exellence jako vy, tak se zeptám, kolik na to Šťávovi a spol. přispějete vy?
Nejsem volič AB, ale, s prominutím, už mne fakt sere ve společnosti zvyšující se podíl psychopatů jako jste vy, viz např. vaše plky jak živíte dnešní seniory.

Zatím bez slepic

Ja jsem nevolil vladu, za ktere vznikl Stavuv narok na tyhle penize! Klause tehdy volila vetsina volicu (a je dodnes oblibeny) - ale mne z toho vynechte.

Tunelare a dotacni smelinare NIKDY podporovat nebudu a budu vzdy volit i proti jejich politickym oporam. V tom se lisime, vetsina vidlaku naopak podporuje vladu dotacniho barona - ale chce po jinych, aby mu plnili kapsy. Pokrytectvi se stalo Vasi nejvyssi hodnotou.

Zatím bez slepic

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

milý scallope, existují tabulky, seznam neziskovek, i s vyčíslením částky, kterou dostávají a určitě se dá také dohledat, kolik z toho dostávají jejich šéfové a kolik jde třeba na tu péči potřebným.
Že Babiš připouští, aby byly dotovány i ty organizace, které se následně neštítí jednat proti zájmům tohoto státu? Tak zkrátka vláda, sněmovna,... rozhodují. Nikoliv on sám.
Jakožto oboustranný sirotek nemám doma své rodiče, kteří by péči od charity potřebovali. Ostatně pokud vím, pokud si takovou nadstandardní péči, která není přímo zdravotní péčí (tam nevím, jak to funguje) objednáte, platíte.
Platíte i ve státních domovech důchodců, v soukromých řádově výše. Pokud se dostanete do státního domova, jste rád a platíte. S tím, že domov důchodců si za Vás vyřídí příspěvek na péči, který je ovšem nižší, než byste dostával v případě, že byste o svého blízkého pečoval doma.
Proč z Vás pořád páčíme prachy? Protože jako děti jste je Vy páčili velmi tvrdě z nás. A tak se děje i dodnes (pokud se necháme), dokud nás neodvezete na márách.
Na dotacích postavila tento stát v plné míře až EU.
Kdo má mou, či naši plnou podporu - hádej hádej hadači. S tím, koho volím nejsem povinna nikoho seznamovat.
Tak kolik přispějete EU na to, co nám milostivě shazuje ze svýho korýtka, do kterýho přispíváte hlavně Vy, kteří jste v pracovním procesu, aby oni mohli dotovat a držet příjemce pod krkem?

Zatím bez slepic

tak sem napiste, ktere nase neziskovky nejvice sosaji ze statnich penez - a o kolik byste je zkrouhla. Nestydte se a udeljte to.

Babis sliboval analyzu neziskovek. Videla jste ji? Jen se nestydte a reknete nam, co je v ni napsano vlevo dole ... a co pak vetsina ANO+KSCM+SPD (vsechno bojovnici proti neziskovkam) nakonec schvalili v rozpoctu.

Nez to zjistite, tak mne laskave prestante nutit k tomu, abych dotoval miliardare. Neziskovky Vam vadi, ale platit ziskovky chcete - mila matko vsech pokrytcu - po me.

Zatím bez slepic

No a neziskovky jsou dotovany podle nejkejch EU zakonu, slecno?

Zatím bez slepic

jsou dotovany podle Andrejkovych zakonu

Zatím bez slepic