Andrejovi už zase teče do bot

Autor
Štítky

Tak tu máme závěrečnou zprávu Ojrópské komise ohledně střetu zájmů našeho milovaného (alespoň 30% voličů)  premiéra. Po dlouhém zjišťování, doptávání, analyzování adalšéch nebetyčných kecech milá komise zjistila to co tu víme úplně všichni včetně Babišových voličů... 

Ano Andrejovi pořád patří Agrofert, pořád je velký šéf, jeho Agrofert pořád bere státní a evropské dotace a tudíž je milý premiér ve střetu zájmů. 

Zajímalo by mě, kolik lidí na tom v Bruseli makalo. Vsadím se, že zpráva stála možná víc než ty dotace Agrofertu. A nebo by mě nepřekvapila ani druhá varianta, že to v podstatě nestálo nic. Někde to leželo a pak se to sesmolilo , protože je zapotřebí politicky přitlačit na správných místech. 

První věc, kterou musím vidlácky připomenout, že v téhle republice drtivá většina lidí na andrejův střet zájmů z vysoka.... kálí. Věděli to dřív než mu dali hlas. Věděli to dřív než mu dali hlas znovu a vědí to i teď, když jeho popularita i preference lámou rekordy.

Druhá věc, kterou musím připomenout, že si stále častěji připouštím skutečný smysl dotací - korumpovat. Všechno jede přes dotace, kdo je nemá brzy zkrachuje a kdo je má je jednou nohou v kriminále, protože díky geniálně spletitým předpisům nikdo nikdy neví, jestli se k penězům dostal legálně a neprůstřelně. Nevědí to ani ti, co ty dotace schvalují, nevědí to na vládě, nevědí to ani v Bruseli. Neví to ani Evropská komise. Dostali jsme se do naprostého právního středověku... právo je pro každý konkrétní případ znovu nalézáno a vykládáno tak jak se to komu zrovna hodí. Co je dovoleno Jovovi, není dovoleno volovi. 

Jednou před soudem dějin bude mít Andrej svoji pěknou dějepisnou kolonku - že za jeho vlády a v jeho době začalo lidem docházet, že ta slibovaná demokracie není zase tak demokratická. Že jí všichni měli pnou hubu, když bylo po jejich a když po jejich nebylo, tak okamžitě dělali všechno pro to, aby se to zněnilo. Bez ohledu na cokoliv.  Že se najednou klidně demonstrovalo proti výsledkům voleb, žalovalo se do Brusele, zaujímaly se vysloveně protinárodní a protirepublikové postoje a demokracie v ohni těchto bitev úplně v klidu a potichu shořela. 

Na závěr se musím svěřit s dojmem, že EU to jaksi poněkud prokaučovala. Trvalo jí to moc dlouho. Příliš budili zdání práva, procedura se příliš táhla. I kdyby Andreje sesadili a zadupali do země, jeho nástupce si už objíždí republiku a piluje si projevy. Má sice poněkud křivou hubu, ale jeho rétorika je na úrovni. Říká ještě nebezpečnější věci než Babiš. 

Má sice trochu problémy s forem, kterému leckdo nemůže přijít na jméno... ale mezi námi...  když bude Andrej mimo hru a volič bude mít na výběr mezi VKM a Kalouskem s Fialou.... hádejte komu to hodí. 

 

 

 

 

 

 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

scallope,
Ale já Vás nenutím nikomu přispívat a když nechcete přispívat, záleží jen a jen na Vašem fištronu, jak to zaonačit a nedat na to ani korunu.
že to nakonec všichni schválili v rozpočtu? O tom jsem psala výše.
Komupak to zde tančíte na hrobě? Mám Vám vyřezat ono koryto? Jen tak, zadara pro Vaši budoucnost.
Jo a jestli mi míníte i nadále dávat ty Vaše nálepky, změním si nick na latryna.cz a to se těšte :-)))))))))))

Zatím bez slepic

- nutite mne, abych ze svych dani dotoval miliardare! A cim dele ho budete drzet u lize, tim vice ze me budete zdimat penize na jeho luxusni obleky.

Hroby si budete muset probrebentit sama, nemam tuseni, o cem to svitorite. Ale Vasi vyzvu k neplaceni dani pomoci nejakeho podvudku ctu jasne. Takovehle zenske moc rad nemam - pri vsi ucte podvody propaguji jen mrchy.

Zatím bez slepic

Vaše hloupé domněnky - nebrat.

Zatím bez slepic

abychom nemuseli platit dal.

Ted mate moznost pozadovat odchod eurososala, ktery presel na sosani penez ceskych danovych poplatniku. Kdyz ho porad chcete u lizu, tak mu dotace platte ze svych duchodu.

Zatím bez slepic

Zasaďte se o zrušení eurodotací a plateb, nebude nikdo sosat. Pojďte s námi v jedno šiku proti zlotřilým dotacím!

Zatím bez slepic

Je-li v EU demokracie, máte zajisté možnost si podat stížnost, nebo podat trestní oznámení, že poskytování dotací a jejich čerpání je trestným činem, podporou lenochům. Vypsal jste již petici? Mileráda Vám ji podepíši, pokud budete usilovat o rovnoměrné přidělování dotací zemědělcům u nás a v dalších zemích EU. Pak nás nikdo nebude držet pod tím pověstným krkem.

Zatím bez slepic

Proti neziskovkame zde brebentite Vy - ale podporujete vladu, ktera penize na neziskovky nijak neomezuje.

Ale proc porad pozadujete po me, abych platil dotacniho barona? Proc????

Zatím bez slepic

Hlasoval jste pro vstup do EU? Souhlasíte všeobecně s EU dotacemi?

Zatím bez slepic

hele, su sice matka kovová, maličká, se ztrhaným závitem, ale vy melete pořád dokola daleko více, než kdy bude jakákoliv matička schopna.
Nechcete namazat? Abyste se nám nedejpřírodo, předčasně nezadrhl.

Zatím bez slepic

ktera nase neziskovka nejvic sosa ze statniho rozpoctu?

Zatím bez slepic

spoléhám, že to víte Vy a že nás jich zajisté zbavíte na to tata, nebo dokonce i nato-tata, či jinaki.
Ale legálně, prosím pěkně. Levárny nedoporučuji. Najděte si legální způsob. Jste zajisté nesmírně schopným tak se snažte..

Zatím bez slepic

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Holka nase uz je zpet. - Tak nam vysvetli slecno, jak se ty dotace co se usetrej na Babisovi neztratej jinde.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Další podjebávka Ježibabišovi nemůže nic jiného, než zvýšit preference. Vím, o čem mluvím. Obzvláště, když podjebávka přichází z v Čechách milované EK.

Chvilkaři, Piráti a jiná havěť má jen jednu šanci, udělat státní převrat a dostat Ježibabiše z politiky.

Uvidíme, jestli na to budou mít koule. Osobně nedoporučuji.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

https://www.rovnaodmena.cz/rovne-odmenovani/kalkulacka
Tak jsem se vyplnil a mám mít 28400 hrubého (jako žena byh měl 35500). VŠ, 35+ let praxe, autorizace, samostatně pracující, 100% hmotná odpovědnost. Nemám nárok ani na průměrnou mzdu. Kdo ji bere a za co?
Jak potom můžu volit? Ty lidi, kteří jsou původcem tohoto stavu? To jistě ne - kohokoliv jiného, kdo rozvrátí marasmus. V nevýrobní sféře mají VŠ 35+ s odpovědností platy 70-80tisíc a když ne, tak děkujeme odejdeme.

Zatím bez slepic

Tak se kurva nechte zaměstnat ve státní správě, když Vám soukromý byznys vynáší málo. Je to jako povedný frk Kubáčovo první manželky, když na ně pokřikoval ožralý soused, jestli už Kubáč taky šoupe sestřičky. Kubáčova manželka mu odpověděla,"Měl jste se lépe učit a taky byste šoupal."

Zatím bez slepic

Já nejsem zaměstnanec a nijak nebrečím. Ta čísla jsou jen o kousek vyšší, než moje daně. Jenom otevírám burešovy noviny a vyplňuji jeho kolonky, nic víc. Kurva kdybych se nachal zaměstnat, byl bych piča jako někdo tady. (Abych použil Váš styl).

Zatím bez slepic

Pište, nevím proč někteří dělají, že Vám nerozumí, ale možná to nedělají ani úmyslně.... ☺
Tak jak mne nedávno Hejtman utřel, že není nic, z čeho by se nadala dělat v politice sranda, tak zde by měl někdo utřít ty, co se domnívají, že AB je a má být nedotknutelný, či pouze chválen.
Já mám Vaše komentáře Ládíku ( i ty od boku) ráda a těší mne a Vaše básničky - ty rovnou miluju!

Zatím bez slepic

za účelem vyšší mzdy může jenom zmrd, který není schopen si vydělat peníze vlastní prací.

Zatím bez slepic

ale navíc, pokud se některý občan dožije vysokého věku, tak se ani onen státní, či zvolený zástupce neobtěžuje přinést osobně kytku a cár papíru s blahopřáním, že nemá čas a tu bábu osobně nezná. Kdo by se za ty prachy obtěžoval, že ano

Zatím bez slepic

Ladiku nebudte nasranej, kdybyste se hur ucil, tak jste si mohl soupat cikanku, udelat ji spoustu deti (jeji brachove by vypomohli) a dostali byste zdarma dum a az byste spalili vsechny podlahy a futra a odnosili do zberu vsechna zabradli a hromosvody, pak jste mohl dostat dalsi.

Moc jste se ucil a ted zavidite.

Zatím bez slepic

to je můj běžný projev a jen se tady přetvařuju za slušnějšího, než opravdu jsem. Když už mě tady přitáhl na vařené nudli AH. Teď spíš přemýšlím, jestli má cenu sem ještě něco psát.

Zatím bez slepic

In reply to by Ládik!!! (neověřeno)

Trvalý odkaz

Už jen proto, abyste tu a tam uváděl na pravou míru mé levicové omyly a naivní názory !!!
Ať už to bylo s vařenými nudlemi jakkoliv, je Vaše současná pozice na Kydech podstatně lepší než moje!

A pokud propadnu depresi a přestanu sem psát, bude na Vás, abyste splatil svůj dluh vidláctvu a protektorátnímu Lidu vůbec, postavil na plotnu hrnec nudlové polévky a přitáhl mě zpět na Kydy jako mé alter ego Jáchym kdysi Vás!

Zatím bez slepic

Vyřiďte Ládíkovi - tedy pokud to myslí vážně a není to z jeho strany prdel, ať jde s podobnejma pochybama do prdele, a že je tu ale hodně ceněnej, stejně jako všici. Já to aspoň chápu tak, že je tu hnojiště, kde se můžeme vykydat ač názorů různých. Zatím jsem tu zaznamenal beznázorové jen dva exempláře - scallopa a Sartra. Zatím se jim názor splodit nějak nezadařilo a jen papouškujou, kde jakou pro sebe zdánlivou pravdu načetli. O to více a jasnozřivěji soudí zdejší osazenstvo. Werich o tom něco věděl řka něco o volech a pařezech.

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

A tak zaplať pánbůh, tedy matko přírodo i za ně, protože i nám se rozsvítí a řekneme si: "tak takto nikoliv...."

Zatím bez slepic

Amen.

Zatím bez slepic

Jaká pozice na Kydech a současná, co kluci a děcka blbnete?
Jste chlap a tak neskučet a ostře Holubovsky psát, furt čekám co od Vás přijde a přijde toto, slabota...☺
Ať vás ani nenapadne podléhat nějakým hen těm depresím, sranda teprve bude, uvidíte....
A navíc každý jeden kus je i zde ukázková "studnice", minimálně povah a to mne třeba neskutečně baví....a za to nejen Vidlákovi veliký dík!
Nakonec i ti kluci zabloknutí (i ten jeden) co si myslí, že ON platí ze svého důchodce...
Jen si tak říkám chudáci jeho rodiče či prarodiče, co mu na to asi říkají, že je musí ON na důchod platit?
Ale i tak to někdo může vidět, nakonec proč ne....
Já bych takto o mojí mamince v důchodu uvažovat nedokázala, ale jeho názor mu neberu (Vidíte názor má, ne že ne!)
On sám třeba důchodcem nikdy nebude, či důchod si od nikoho hrdě "platit" ani nenechá a vychcípe včas - slovy jeho "soumyslitelky"....

Zatím bez slepic

In reply to by Majka (neověřeno)

Trvalý odkaz

někdy i přiznání slabosti či neznalosti, je daleko silnější, než síla samotná.
Já ji kdysi dávno přiznala ve svý profesi a na základě toho mí klienti dostali úvěr na kombajn. Nebo to byl traktor? Už zapomínám. Ale že jsem při jednání o úvěr přiznala slabost, že nevím, jak sledovat v daňové evidenci rozpracovanou výrobu v zemědělství, leda tím, že oni zemědělci si koupili kolo a objíždějí pole, aby viděli, jak roste obilí, rozhodlo a oni úvěr získali.

Zatím bez slepic

In reply to by Majka (neověřeno)

Trvalý odkaz

Majko, spravnej chlap se musi v te depresi radne vyvalet, v takovem tom stylu …„nedosáhnu na ovladač…“ aby se pak opet vynoril v lepsi forme nez kdy pred tim a jakoukoli depresi poprel.

Zatím bez slepic

Ládíku !!! Běda Vám. Pokud jste tu rád, tak nějaký to štěkání Vám přece neublíží. A Vaše psaní je pro nás důležitý. I pro ty, kdo to zatím neví.
A také švestka. Byla nádherná i pořezaná.

Zatím bez slepic

In reply to by Ládik!!! (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ládíku, pište, prosím, dál :-)

Zatím bez slepic

musí nejdřív někdo vydělat. To znamená, že tomu někomu musí nejdřív někdo zaplatit za výrobek (službu), který prodal. Nemůžou být všichni lidi hasiči a doktoři, to by neměli žádné peníze. Tito nevýrobní lidé jsou obsluha oněch výrobních, kteří si obsluhu kupují pro to, aby mohli reprodukovat svoji pracovní sílu (žít až do smrti).

Zatím bez slepic

nějaký blb ze státní správy vymyslel dotace např. do hasičáren. Jsou opraveny staré a postaveny nové hasičárny. Jenže nejsou hasiči. Některé nové hasičárny zejí prázdnotou (vím z ČT24, byla tam reportáž, tak to musí být pravda). Lidé z prvovýroby už málem zmizeli, z druhovýroby pomalu mizí a shromažďují se v terciární sféře. Za tou už dalšího nic není, jenom propast. Děkujeme, odejděte. Do té propasti.

Zatím bez slepic

Vyhnat uredniky z ministerstev az do hasicaren. Kdo je pro?

Zatím bez slepic

Do hasičáren fakt néééé Anonyme, hasič musí umět a ještě rychle a včas a ne papírovat, vytvářet problémy či žvanit, to bychom pohořeli.☺

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tak leda podle představ inspektora Trachty z Cimrmana. Hezky do bot zavést trubičky a napustit vodou.
Napsal to tu už Alex. V celém sporu jde o právní výklad pojmu střet zájmu vládnoucího politika. Závěr z prvního auditu bude, že česká legislativa Lexu Babiš neodpovídá Nařízení EU o střetu zájmů platného od roku 2018. A to Nařízení má větší sílu než Lex Babiš český. Toť vše. Takže doporučení bude, nastavte poměry Babiše podle nařízení, resp. změňte českou legislativu tak, aby byla v souladu s Nařízením EK vzor 2018. Možná také vraťte nějaké peníze poslané Agrofertu za léta 2018, rozhodně ne 450 milionů, jak vyřvávala opozice a to tak bude vše. Babiš se bude bránit soudně a tak se celý spor bude protahovat a protahovat, až jeho razance vyšumí na pozadí jiných kauz někoho jiného.
ALE, ŽE BY AB ODSTOUPIL? NEBO PRODAL SVŮJ MAJETEK? ANI NÁHODOU.
Mentalita AB je tvrdě pragmaticko-byznysová. To není Obama, nebo Havel, nebo Klaus sen. kteří byli tak oblíbeni určitými intelektuály. Pusťte si nějaký Obamův projev na veřejnosti. Přítomní se tam každou chvíli hyhňají jeho intelektuálním frkům. Kdepak AB a nějaké intelektuální bonmoty, ten se tak směje, pokud navštěvuje důchodce, nebo si fotí selfíčka se svými příznivci, ale pokud mluví veřejně, je to v podstatě studený čumák, který si rozhodně nezískává stoupence duchaplnými kecy, ale držením a prosazováním určitých zásad, zabírajících u převažujícího voličského publika (ne nelegálním migrantům, narovnání byznysového prostředí přes EET a KH, konsolidace státních financí, promyšlená vize budoucnosti státu, zastání nejzranitelnějších). A samozřejmě se řídí závěry roty profesionálních poradců a právníků, kteří mu analyzují každou situaci a každý budoucí krok s fikaností počítače šachového velmistra.
A druhý audit? Tam jde o dotace nárokové a o ty jej nepřipraví.
Ostatně, pokud by i firmy AB nedostaly žádné nenárokové dotace, nezkrachují. Ty ubohé 2 miliardy ročně jsou nic proti potenciálu celého holdingu.
Takže, ten, kdo si myslí, že AB rezignuje, nebo prodá své firmy, si nikdy nevyzkoušel, co to je dělat velký byznys a čelit každodennímu stresu z odpovědnosti vůči bankám, státu za osud zaměstnanců a čelit konkurenci velkožraloků v mikroekonomice. Toto zvládá pouze vybraná, naprosto speciální miniskupinka lidí. A tam AB patří. Jednoduše to zvládne.

Zatím bez slepic

Dovolím si připomenout, že KDU-ČSL prostřednictvím svého ministra Hermana vyhodila těch 450 milionů Kč na odkoupení vepřína v Letech.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

A nyní Rada vlády pro romské menšiny žádá AB, aby poskytl peníze ÚSTRu pro vypracování analýzy majetku českých Romů v letech 1938 - 1945, aby pak mohli být odškodněni.
https://echo24.cz/a/SCGXx/odskodneni-pro-romy-rada-vlady-chce-analyzu-j…

Zatím bez slepic

mohl ho mít po 89 kdykoliv. Myslíte,že čekal na Babiše?

Zatím bez slepic

viditelně asi ne přímo Kundera, ale nikdo jinej se do toho nedal a nedotáhl to do konce. Nějak jsem zaslech, že se potkali někde před rokem a tehdy toAB prý napadlo ... no a je to.

Zatím bez slepic

Ne, čekali jsme na tebe, blbe.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jiří Pehe
@JiriPehe
Pokud bude chtít občanská společnost donutit po auditu EK Babiše k odchodu, nebudou stačit demonstrace ve festivalovém duchu jednou za dva tři měsíce.
Bude zapotřebí scénář Hongkong, Chile, Libanon. Tedy demonstrace každý den, dokud AB neodejde. Máme na to? @milionchvilek
903
14:43 - 2. 12. 2019

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

pokud chceme něčemu prospět, bojujme za zrušení celého systému dotací ... nám smrtelníkům je asi vcelku jedno ve které kapse to skončí - pokud to nedostane AB (a myslím, že je to pořád lepší když "jeho" firmy živí dost lidí, včetně odvodu daní) než někdo jiný který za to postaví třeba golfové hřiště nebo sjezdovku … nikdo na nic přispívat nebude. A že by se o to zvedaly platy či penze je také dost naivní představa ... Na dojení daňových poplatníků je postaven celý náš svět :-)

Zatím bez slepic

At se zrusi treba dotace na linky na chleba, ja jsem pro. Jenze dokud budete drzet PEKARE U LIZU, tak se stat nemuze. Spolecne se snazme o to, aby dotacni baron zmizel a prestal z nas tahat dotace, ok? Ruku na to, ze budete volit v pristich volbach proti nemu a podporite pozadavek na jeho odstoupeni?

Duchodci na ty dotace platit nebudou, ale ja dane platim - tak uz po mne doprdele porad nechtejte, abych dotoval miliardare. To muze chtit jenom gauner.

Zatím bez slepic

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

proto ten návrh na zrušení dotací jako celku. Nebo snad máte pnějakou statistiku, že jako většina těch dotací je ku prospěch nás všech a ne jen jejich příjemců ?

Zatím bez slepic

Miliony Agrofertu nepůjdou z Bruselu, ale z peněz daňových poplatniku. Já vím, že vidláci daně moc neplatí - jako důchodci naopak z daní ostatních dostávají - ale proč požadují po scallopovi, aby dotoval miliardáře??

Zatím bez slepic

Ale ale elposi... Ještě toho čůráka přivolávejte...

Zatím bez slepic