Hranice možností

Autor

Pamatujete si jak u nás vznikl úřad ombudsmana? Otakar Motejl překážel jako ministr spravedlnosti, protože se pokoušel o reformu soudnictví o kterou mu ve sněmovně nikdo nestál. A tak se s ním domluvili... poslali ho do fešáckého důchodu na ombudsmanské židli. Už tenkrát na to existovalo dost vtipů. Nikdy to nepřestalo vypadat, že je to naprosto zbytečný flek a sám Motejl na tomto přesvědčení moc nezměnil. 

Pak to dostala Šabatová a té se podařilo se několikanásobně zesměšnit, ačkoliv předtím to prý byla prima ženská se kterou bylo možné dobře vyjít. Zvládla se zastat Aničky / Barbory, kdy poprvé hladce zaměnila oběť za pachatele, totéž se jí podařilo se somálskou studentkou a vůbec její profesní životopis v pozici veřejného ochránce práv dává spoustu důvodů k domněnkám, že hůř už být nemůže a ať bude zvolen kdokoliv, bude to každopádně lepší. 

Včera volili nového ombudsmana a z prvního kola volby vzešel Schorm a Křeček. Vy už dnes víte, jak to dopadlo. Já psal článek dřív než to vyhlásili a jsem líný tuto informaci doplnit. Nepřijde mi totiž důležitá. Podle mě se jen další zbytečný člověk dostane na dobře placené a zcela zbytečné místo, aby tam vedl zbytečné řeči kterými stejně nemůže nic změnit. Může jen upozorňovat, což jinými slovy znamená, že se bude montovat do něčeho, po čem je mu houby. Křeček i Schorm jsou mi zcela lhostejní, nezajímali mě doteď, nebudou mě zajímat ani dál. Je dost možné, že jim to strkání nosu do cizích věcí půjde líp než Šabatové a pokud jsou jen trochu rozumní, tak zalezou a budou spokojení z pohledu na výplatní pásku. 

Mně spíš zaujala jiná věc... Zpráva od Milionu chvilek, že pokud se Křeček stane ombudsmanem, vyjdou do ulic. Tuto zprávu jsem si zařadil k jejich předchozím uličním akcím, kdy demonstrovali proti Benešové a pak mi to došlo... 

Ona ta Benešová je pořád ministryně spravedlnosti ne? Pořád je nebezepčná naší demokracii ne? Pořád ještě se snaží zničit nezávislot našich soudů svými návrhy reforem ne? A ejhle... nějak se nedemonstruje. Ta ženská si z demonstrantů na zadek nesedla a tím to skončilo. 

Stejně tak jsem si včera přečetl Křečkovo vyjádření, že Chvilkaři mají samozřejmě právo vyjít do ulic, ale ono to nic moc neznamená. On sám také může jít demonstrovat za drahé bydlení a vysoké nájmy, ale i kdyby se udemonstroval, stejně to nikdo nezlevní. Zkrátka a dobře, už jsme si na demonstrace zvykli a jestli je tam 200 tisíc nebo 200 lidí je tak nějak jedno. Stejně záleží nejvíc na tom, jestli to ČT zpravodajsky pokryje nebo se bude tvářit jako by se nic nedělo. 

V přímém přenosu sledujeme hranice možností Milionu chvilek. Dokonce mám pocit, že si to i sami uvědomují a snaží se vymyslet něco jiného - že prý budou dělat iniciativy v krajských městech a vůbec se pokusí dělat menší akce na venkově a tak vůbec. Zřejmě jim samotným dochází (nebo jim to někdo řekl - mají svůj netransparentní účet na platy, to by bylo, aby si nemohli dovolit zaplatit nějakého odborníka přes propagandu), že to takto dál nejde. Možná jim začínají vysychat příjmy, protože jejich sponzoři (hlavně ti z USA) si od nich slibovali víc. 

Svým způsobem má Minář jen dvě možnosti... Buď postupně zklame všechny příznivce tím, jak budou vyhlašovat sto padesáté ultimátum kterému se politici vysmějí a postupně se jim budou posmívat i ti, kteří se k nim dneska lísají, a nebo přitvrdí. Jeho tajní poradci mu jistě už mnohokrát navrhli variantu Ukrajina - potřebují hezkou zkrvavenou holku a nebo alespoň policejní brutalitu na kameře. 

Babiš má ovšem svoje poradce také, ti jsou také fachmani v oboru a zatím vypadá, že taktizuje vhodně... nechává Chvilkaře vyhnít. Neposílá na ně policajty, nedělá manévry, neřeší provokace, vyjadřuje se o nich jen okrajově, lehce pohrdlivě a nezpochybňuje jejich právo předkládat ultimáta od rána do večera. 

Kdysi jsem tvrdil, že kdo dokáže na Václaváku shromáždit půl milionu lidí, ten bude premiérem. Teď už si to nemyslím. Protesty byly sice menší, půl mega lidu to ještě zdaleka nebylo, ale přesto jich bylo hodně. Vládní garnituře se nestalo vůbec nic. Zeman Babišovi dělá podstatně větší vrásky než statisícové demonstrace. 

Inu... hranice možností. 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.3 (54 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Já to říkal, a pořád dokola psal u každého z hafa zbytečných článků o Minářovi, že to nic nezmění. Až jsem vyvolal vidlákovu protiakci, že Vidlák napsal článek, že na kydech se bude kydat, a žádná fakta nehrají roli.

Minář je tak mimořádný pitomec a neschopný člověk, že ani vyfutrování pořádnými penězi a neustálá podpora v mnoha médiích nemůže zakrýt jeho hochštaplerství.

Průměrný počet slepic: 3.8 (14 hlasů)

Minář je tak mimořádný pitomec a neschopný člověk - vzhledem k tomu o co se snazi mu muzeme drzet palce, at tam vydrzi az do uplneho zniceni vsech svych/sudetackych projektu

Průměrný počet slepic: 4.5 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

Minář a ten spolek,je jen pro odváděná pozornosti.Kdežto Kalousek se přitom usmívá.
A jak i včera dodává mirek 58 Havlíček to ještě navýšil,tak koho teď Babiš vyhodí.
Úřad ombusmana je penzion pro odložené politiky.

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Osobně si myslím, že svou servilitou Minářovi si opozičníci jen sami kopou hrob - protože i kdyby Minář Babiše vyhnal, to si fakt myslí, že to nakonec nedopadne i na ně, když už se nechávají od Mináře úkolovat dnes? (Jasně, je tady vždycky možnost preventivního (obraně) upálení - to se najednou najdou nejasnosti v účetnictví, z hrdiny se stane zkorumpovaný defraudant a šupky do vězení... A třeba také ne...

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Já si nemyslím, že by funkce ombudsmana byla tak nevýznamná.
Podívejte se na kauzu s hinžábem na škole, co s tím Šabatová provedla. Tento úřad se může pod "správným" vedením stát beranidlem pro migranty. To se za Křečka nestane. Už jen podle toho, jak před volbou řádili Miliony a Lidé, nešlo o marginalitu. A tady přikládám ukázku toho, co nastane nyní po volbě.
https://nazory.aktualne.cz/komentare/krecek-ombudsmanem-kdo-za-to-muze-…
PAL a ti, co jsou za nimi, se poučila od bolševiků. Ti razili heslo, že svoji vedoucí úlohu musí prosadit přes kádry. Svého člověka na vedoucím postu v každé sebebezvýznamnější instituci. Bolševici to praktikovali před únorem 48, pak jim šlo vše hladce.
PAL to u nás praktikuje za nezájmu ostatních 20let a počítejme, že bude hodně křiku, pokud se to pokusíme změnit.

Průměrný počet slepic: 4.7 (17 hlasů)

A tady máme pokračování od Dolejšího z BL
https://blisty.cz/art/98771-jak-zvolit-doktora-krecka-aneb-konec-ombuds…
"že se kandidát opakovaně s opovržením vyjádřil v neprospěch obrany práv menšin"
To je jádro pudla.

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)

No vidíte Admirále a včera mne zaujal ještě IK v 21:42 s touto jeho obavou ke Křečkovi:

"Působí hezky, že řekne, že Cikáni se mají starat o sebe především sami, s tím souhlasím, obávám se ale, že v čele s Křečkem tak budou muset postupovat všichni."

A je to taková divná (až diskriminační) věta i logicky.
Souhlasit, že se tito mají starat o sebe sami především a současně se obávat, že v čele s Křečkem (a zní mi to jako výtka k němu) se budeme muset starat sami o sebe všichni v jedné větě se mi jeví jako takový celkem i protimluv......

Možná je to právnický jinotaj, že nám Křeček může ten skvělý úřad fakt i snad zlikvidovat a nebude pak NIKDO, kdo by chránil všechny občany před úřady státu....

Ale stát, co potřebuje úřad pro ochranu občanů před státem, stejně už neplní svoje role s Ombudsmanem či bez.....

Průměrný počet slepic: 4.9 (7 hlasů)

Svého člověka na vedoucím postu v každé sebebezvýznamnější instituci. Bolševici to praktikovali před únorem 48, pak jim šlo vše hladce.

- a sebebezvýznamnější bolsevik pomahal rozesrat sebebezvýznamnější instituci.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Poslanci, kteří včera při hlasování měli trochu cti v těle nemohli na jeho vyhrůžky reagovat než zvolením Křečka. Pokud by se totiž Rezkovi podvolili, už napořád by před každým hlasováním museli s prosíkem za Rezkem s dotazem o radu jak volit. Jinak by jim hrozily demonstrace. Co ten Milion chlívků je za firmu? On je to druhý ústavní soud? Ale kdepak, Minář jen předvedl, že zhnědl a stal se z něj jen extremista a fašoun, který právě demokracii nesnáší. On jako správný pravdotrus hájí pouze demokracii, tehdy, pokud se mu postup politiků líbí. Pokud se nelíbí, je všechno nedemokraticky špatně. No fašoun.
O co s Křečkem šlo? No přeci jednoduše o boj o pozice mezi squadrou pravdotrusů a těmi ostatními. Pravdotrusové prohráli a výborně se odkopali. Včera v Událostech komentářích tomu dal korunu Železný. Synáček fotříka, milovníka televizního bulváru, který stál tuto republiku 10 miliard. Místo aby i synáček lezl po Praze kanalizací, drze včera Křečka griloval za jeho minulost a když neuspěl, zkoušel jej spojit s Foldynou. No neuspěl a Křeček mu správně kontroval, že probírání drbů není hodno veřejnoprávní televize. Ale je hodno, ona je to stoka i s tím Železným. Fakt stojí za to si rozhovor Křečka u Železného pustit z archivu. Tak něco veřejnoprávního trapného už jsem dlouho neslyšel.
A Rezek prý dneska poví jak budou demonstrovat. Dlouhodobě poukazuji na to, že na jeho demonstrace chodí 2 - 3 % z populace dané obce a to včetně školáků. Tak jen ať demonstrují. Chtějí-li fakt něčeho dosáhnout, musí se transformovat na politickou stranu. Jenže Rezek dobře ví, že jako politická strana by krachnul. jednak jich je málo a jednak je to žbirka všech možných pidistraniček ze Sněmovny i mimo ní.

Průměrný počet slepic: 4.7 (22 hlasů)

Včera v tom grilování a potom v navazujícímrozhovoru se třemi politiky, ve kterém "zářil" Dientsbier, pravil, že vlastně rezkové jen doporučují. No, no, třikrát no, jak kdysi slavně a důrazně prohlásila v Parlamentě Thatcherová. Ti neotesanci jasně řekli, kdo ze tří kandidátů NESMÍ BÝT ZVOLEN. Neskutečná drzost. Žádné doporučování, oni už nařizují. Když dávali ultimáta Babišovi, nikdo si té fašounské arogance tak moc nevšiml, Nyní už to musí být jasné všem "demokratům".

Průměrný počet slepic: 4.7 (22 hlasů)
Trvalý odkaz

Já bych řekl, že k upouštění páry. Rozhodně ne k řešení problémů. Mám s jedním ombudsmanem osobní zkušenost. Víte, že ombudsmana má i ČRo? Já to nevěděl až do minulého měsíce. Kdysi v říjnu loňského roku jsem si generálnímu řediteli ČRo stěžoval na šišlu a jazykošlapku Tachecí kvůli jejímu moderování pořadu ČRo Plus, konkrétně na rozhovor s ředitelem ZOO Praha Bobkem. Stížnost jsem poslal běžným e-mailem, přišlo mi potvrzení o příjmu e-mailu, ale tím to skončilo. Jen arogantní mlčení. Tak jsem stížnost znovu poslal datovou schránkou. A.... tentokrát mi neodpověděl GŘ, ale rozhlasový ombudsman stylem, aby se vlk nažral a koza zůstala celá. Slovy zlatojazyčnými napsal krásně, že sice možná mám pravdu a on Tachecí prostřednictvím GŘ řekl ty, ty, ty ty jedna pravdotrusí Matheovo milenko! Ale tím to skončilo. Takže nezbývá, než si stěžovat Radě.
Neboli ombudsmané, úřad nahovno.
Konkrétně jsem si stěžoval na průběh tohoto rozhovoru
https://www.youtube.com/watch?v=1gw_fgsVWTo&t=1171s
Celkem dobře šišle vyprášil kožich nedávno v rozhovoru emeritní guvernér ČNB Singer zde
https://www.youtube.com/watch?v=GoeTpoBhi4E&t=57s

Průměrný počet slepic: 4.1 (11 hlasů)

Mám jenom jedny nervy. Jinak - CRo plus poslouchám, když se potřebuju pořádně nasrat.

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

kdyby delala prostitutku, tak uz si mohla vydelat na logopezku

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

Laco, budu oponovat. Nejen pro osobní zkušenost s Motejlem jako ombudsmanem, jenž zabránil, aby dcera skrze mou odbornou činnost při stavbě RD neplatila dosti mastnou pokutu za černou stavbu a kde kráva ze stavebního úřadu odložila stavbu o rok.
Z Mall.cz jsme si objednali tv s dopravou zdarma. Jen jsem zkusil prdnout to do mailu, jenž žádal o zhodnocení firmy. Kravinu, kterou normálně mažu. Jen jsem to zkusil, že jako avizují dopravu zdarma, ale naúčují v plně ceně exkluzivního typu dopravy za cca 200 Kč. Obratem přišla odpověď od ombudsmana firmy ať si vyberu - buď peníze na účet nebo voucher v ceně 300 Kč.
K té zkušenosti u dceřina RD. Tam jsme předkládali dokumentaci ke stavebnímu povolení a předpokládali bezproblémové stavební povolení. Stavbu jsem naprojektoval tak, aby byla v září zahájena a na vánoce se stěhovali. Všechny práce byly zajištěny u příslušných řemesel a firem pěkně jedna za druhou. Ta kráva odpověděla až za 30-denní lhůtou a tak, že vyžaduje územní rozhodnutí a my s ohledem na ředchozí stavbu zahájili. O provedené základové desce se dověděla náhodou. Pokutu jsme neplatili jen proto, že ta kráva byla vskutku krávou a operovala tehdy připravovaným novým stavebním zákonem, jakože už rozhoduje v jeho duchu. Ale tam se to připravovalo přesně opačně. Tam, kde územní plán říká, že pozemek je určen pro zástavbu rodinným domem, dokumentace a řízení stran umístění stavby je logicky debilita. Takže jen znalost (i zcela jiný přístup jiných stavebních úřadů) a má argumentace, stejně jako její debilita spojená se lží (v domnění, že nevím) umožnila Motejlovi sprdnout ji a onen stavební úřad na dvě doby a pokuta žádná nebyla.
Samozřejmě, že mám i negativní zkušenosti. Tož asi tak.

Průměrný počet slepic: 4.3 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Vzpomínám si na dobu, kdy někteří politici spali ve spacácích v ČT někdy kolem roku 2000. Co by se asi stalo, kdyby taková demonstrace nastala dnes? Zajímalo by to vůbec někoho?
Ale nemyslím si, že by varianta Ukrajina s mrtvou nebo zkrvavenou ženskou zabrala. Nestalo by se vůbec nic.
Dnešní doba mně připomíná Chartu 77 na počátku 80. let. Také demonstrovali a nic dalšího se nestalo. Nebýt akcí StB proti Chartistům, tak by jejich protest dnes možná úplně zapadl. Režim změnili až lidé, kteří tehdy mlčeli a využili vhodnou chvíli. Do té doby se kdokoliv mohl udemonstrovat.
Stejně tak dnes. Žádná demonstrace nic nezmění. Mlčící většina vyčkává a Mináři s Milionem chvilek s ní nepohnou. Co se stane, až politici nesplní Minářovy požadavky a ultimáta, které jako úkoly rozdal také opozici? Asi nic. Myš, která řvala. https://cs.wikipedia.org/wiki/My%C5%A1,_kter%C3%A1_%C5%99vala

Průměrný počet slepic: 3.2 (6 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

To by mohli tak nejvejš 5 minut. Pak by je sebrali.

Průměrný počet slepic: 1.6 (7 hlasů)

Chartisté demonstrovali v Praze několikrát ještě za dob socialismu. Někdy si je vodila StB k výslechu ještě před demonstrací, aby na ni nemohli. A demonstrace rozháněli policisté. Přesto to demonstrace byla, i kdyby trvala jen pár minut.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nebýt akcí StB proti Chartistům, tak by jejich protest dnes možná úplně zapadl.

- Nebyt StB, tak zadna Charta ani neni. Uz jste spocital agenty StB co ji tvorili?

Průměrný počet slepic: 5 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

ze "Chvilkaři mají samozřejmě právo vyjít do ulic, ale ono to nic moc neznamená" a pak cely zbytek blogu mudruje o tom, co nic moc neznamena ...

Pan Vidlak holt trpi patologickou obsesi temi, kteri maji jiny nazor a rikaji ho nahlas. V cem se tedy lisi od bolseviku?
Nenavist vuci zidum, obrylenym intelektualum dnes pokracuje nenavisti vuci minarovi - je to smesne i smutne zaroven.
Volba Krecka ukazala hlavne to, ze pravo opet dostalo na prdel. Sabatova - hajici odborne pravni nazory (pozdeji potvrzene soudem) proti davu - na tomto foru samzorejme sklizela jen nenavist. Dav nechce pravo, dav chce emoci. Kreckova slova "Diskriminaci bych se věnoval v té míře, v jaké si na ni občané stěžují. Nikoliv v míře přehnané, ale v té míře, jaká je potřeba a jak ji občané pociťují ve svém životě." mluvi za vse - nejprev prvni nicnerikajici veta (pravo ombudsmana je z principu dana tim, jake podani na urad prijde) a pak nasleduje uvaha o pocitech. Kde Sabatova hledala pravo, tam krecek hleda lidovou naladu. Co vybudoval Motejl a Varvarovsky (ktery se ovzal treba proti cunkovani romu ze zlina) a Sabatova udrzovala dnes nemuze prezit - je vysostne demokratocke kaslat na pravo, kdyz si to preje vetsina volicu.

Jo, a ten Foldyna se vam povedl - lid chce slyset lzi, tak proste pan poslanec lže - vidlaci dostali krmeni, lhaní jim moc chutná. Dobrou chuť! A nezapomente bojovat proti tem, kterym lhani vadi :-)

Průměrný počet slepic: 1.7 (21 hlas)

Skoro to vypadá, že jsi to psal na zahrádce. Svítí ti na ní i sluníčko?
Předpokládám tedy, že ji máš, ne?

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

Vypadá to, že to Scallop dostal už předpřipravené od svého řídícího důstojníka a jenom pomocí CTRL+C a CTRL+V vložil sem. Text je totiž celkem souvislý a bez blábolů a chyb tolik typických pro něj.

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)

Pan vidlak o nem pise uz nekolikaty clanek - na jeho zahradce asi sviti slunicko silne, Minare vidi za sebou kdykoliv se ohledne. Pozor, pozor, Minar ho sleduje, pozor na Minare, minar rano, minar vecer, chvilky cihaji, vidlacui museji byt straziti ... na strazi proti nepratelum socialismu ... tedy vlastne babisismu-zemanismu.

Na moji zahradce je hezky, na vidlakove je odhalovan Minar za kazdym kerem. Pozor za Vami, muze tam stat Minar!!

Průměrný počet slepic: 1.6 (7 hlasů)

A co Scallop?
Jemu lhaní vadí? Vždy a od kohokoliv?

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

In reply to by Iroot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Lhani a nepravdy mi vadi od vsech, v tom se odlisuji od prumerneho vidlaka.

A nejvice me vadi od tech nejmocnejsich.

Průměrný počet slepic: 1.6 (7 hlasů)

domněnky - nebrat.
Totiž co Vy víte, kolik z nás, zde komentujících, nosí též brejličky?

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)

Zaver sabatove ohledne satku na skole (kvuli kteremu ji vidlaci nenavidi) potvrdil soud - podle skolniho radu reditelka nemohla satky zakazat.

Jinak vychazim z rozhovoru s kreckem. Citoval jsem jeho slova.

Průměrný počet slepic: 2.2 (5 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jen scallope výjimečně. Tak se vyrovnejte s tím, že zákaz hidžábu ve škole potvrdil ve francii i Mezinárodní soud pro lidská práva. Pokud nevíte ale vůbec nic o dané problematice, neodvolávejte se na rozhodnutí vrcholného českého soudu. Nemá-li někdo úplné informace, obvykle plká o to kategoričtější soudy. A Vy jste v tom doslova velmistr. Papoušek je to správné a vystihující slovo stran té části, kde se pokoušite zdánlivě o argumentaci. U Vás bohužel naprosto setrvale a bez výjimky.

Průměrný počet slepic: 4.4 (16 hlasů)

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ty muj jendo kolenaty, ja s tim nemam problem. Ja nejsem bojovnik, ktery v kazdem omezeni (jako treba zakaz koureni v restauracich) vidi nastup komunismu.

Sabatova vychazela (musela vychazet!!) z toho, jestli je zakaz staku ze strany reditelky v souladu s CESKYM pravem. Treba ve oddelni statu od cirkve velice striktni a zakony tam jsou jine. A mezinarodni soud pro lidska prava hodnoti zejmena to, jestli se stezovatelem bylo korektne zachazeno podle zakonu dane zeme.

Pravni nazor Sabatove potvrdil Nejvyssi soud. Proste soucasna koncici ombudsmanka tim ukazala sve pravni kvality. Nastupujici ombudsman podle svych slov slibuje argumentovat lidovou naladou.

Průměrný počet slepic: 2.5 (8 hlasů)

Veta "Treba ve oddelni statu od cirkve velice striktni a zakony tam jsou jine" se tykala Francie. Az bude mit cesko stejne zakony jako Francie, bude Vas argument platit.

Průměrný počet slepic: 2.2 (6 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vy jste opravdu mamlas, co evropské právo EU a co myslíte je evropský soud pro lidská práva nad českým nebo ne. Víte co je půvabné, jak jste schopen zmotat problematiku střetu zájmů s touto, kde je situace s výkladem práva poněkud jiná, Zjevně ani netušíte, proč tam Zeman sdělil, že české právo nemůže vykládat nikdo jiný než český soud. To neznamená, že české právo je nad evropským. Obhajoba ČR jde výhradně ve směru, že české právo je v souladu s evropským. A pokud byste měl v hlavě a ne nahlavě, už byste věděl, jak jsou popořadě a všechny dotace Agrofertu pěkně propláceny. Z 500 mil Kč už zůstala jediná dotace ve výši 1,6 mil. Kč a i ta bude nakonec proplacena.
Nesnažte se sekularitu ve francouzské ústavě vykládat tak, jak ji vykládala právě Šabatová. Zase byste si musel přečíst odůvodnění rozsudku onoho mezinárodního soudu pro lidská práva a argumentaci frantíků. Ale protože jste blb, jenž neví o čem je řeč, kvákáte kraviny a právě proto, že jste blb korunovaný, právě proto jste tak neskonale arogantní v své vlastní nevědomosti.

Průměrný počet slepic: 4.5 (13 hlasů)

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

stret zajmu, Zeman sdelil, agrofert, 500 mil Kc, agrofert ....

Vskutku nemam tuseni, co to ma co delat s pravnim stanoviskem Sabatove hodnoticim, zda zakaz satku na skole je v souladu s ceskym pravem. Mate toho zjevne honde na srdci, ale s tim Vam nepomohu.

Průměrný počet slepic: 2.7 (3 hlasů)

Ano, nerozumíte. Plně Vás chápu. Jen to zkuste u sebe - to že nerozumíte jazyku mého kmene - plně respektovat. Třeba Vám to pomůže změnit jazyk Vašeho kmene - alespoň u Vás osobně..

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Agrofert, Minář, 500 milionů .. a kolovrátek jede

Šabatová správné tenhle žargon ignoruje a zajímá ji čisté právní posouzení. Rozhodla právně přesně.

Křečka více než právo zajímá nálada lidu. To je Váš člověk.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ale no tak, je slušností, když člověk vejde do místnosti, tak dá z hlavy dolů klobouk, a mělo by to platit i pro šátky. Leda by pod nimi skrývala vosí hnízdo, nebo hnidy.
Ostatně pamatuji, kdy před několika málo desítkami let žena na Slovácku nevyšla ven bez šátku a pokud některá ano a navíc se začala malovat (velmi jemně), tak to tetičky rozebíraly horem spodem. No a co? Tu to probíráme také, chceme-li se ještě vrátit o několik málo desítek, či století zpět.
Jo a v staré dobré Anglii chodí školáčci v uniformě a nikdo se jich neptá, chceš, nechceš. Tak u nás je a dokonce podporovaná uniforma bez šátku.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

tak prave Vy jste tady obhajovala kundy a zmrdy lidem voleneho. Takze Vase uvahy o slusnosti si dovolim poslat na hnuj.

Průměrný počet slepic: 2 (8 hlasů)

Když už jsem na Vás reagoval jednou, tak snad přesněji pro Vás. Jazyku zdejšího kmene vskutku nerozumíte také. Každé použité sprosté slovo není nutně dokladem blbosti, jen člověčiny a lidsky pochopitelné zkratky - nikoli projevem ve smyslu urážky. Z několika důvodů. Vy se domníváte, že urážení je tu zvykem a tak se domníváte, že jste se přizpůsobil jazyku zdejšího kmene. Ale, protože jste blb a opravdu jazyky zdejšího hnojiště nerozumíte, snažíte se papouškovat a ono zrovna tohle papouškování se Vám opravdu nedaří. Sám se o porozumění ani nesnažte, dejte si to přeložit od nějakého poněkud inteligentnějšího kamaráda. Ten ale nejspíše tak nějak speciálně u Vás nebude k dispozici. To by Vás nikdo nemusel obrušovat.

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

jen krmením bublinky, která vaginální a fekální vulgarismy moc moc chce slyšet. Vidlákova bublina si na slovech lidem voleného pochutnala.

Nejvyšší reprezentant kulturního národa by neměl žvanit - ani když to jeho voliči chtějí slyšet.

Zatím bez slepic

Pochybuji scallope, že bych někoho konkrétního obhajovala :-)
Co se týká slušnosti - je rozdíl říci hovno a hovno.
Pokud se nad tím zamyslíte, a navíc to dokážete procítit, zdejší hovna nejsou vždy neslušná, tedy sprostá :-)
Daleko více sprostoty lze vycítit ve slovech zdánlivě slušných.
Ano, zajisté i mých, totiž pozvracel jste se někdy sám nad sebou? Mě se to stalo. A to je pak průjem....

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

chodíš sem diskutovat nebo blábolit fráze?
Včera jsem tě žádal, dokonce jsem použil kouzelné slůvko prosím, abys nám pomýleným uvedl pár příběhů ze života postižených, které potvrdí tva slova o estébáckém bonzákovi. Stále čekám na odpověď.
Nebo snad tvé mlčení znamená, že kromě blábolů, nemáte ani na tý vaší elfský centrále na toho zmetka Babiše naprosto nic?
Investigativní Slonková za celý ty léta hrabání v hovnech nic nenašla, elfové nic nemají, začínám mít jisté pochyby o té Babišovo aktivní spolupráci.

Průměrný počet slepic: 4.6 (11 hlasů)

In reply to by Franta Jouda (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vy jste si tohoto mluvciho nesmyslu prosadili. Eto Vase delo.

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

tak se sakra pochlap a dokaž, že nejsi obyčejný lhář a žvanil.

Průměrný počet slepic: 3.7 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Ředitelka školy podává na Šabatovou žalobu. Chce omluvu a odškodnění ve výši jednoho milionu korun za nesprávný úřední postup.
A právní zástupce školy se chystá o nezákonném postupu Anny Šabatové vyrozumět předsedu Sněmovny a navíc podává k RRTV stížnost na Českou televizi, protože její způsob referování o kauze odpovídal definici fake news.

Musíme si tedy počkat, jak všechno dopadne. Z lidského hlediska byla ředitelka vystavena těžké zkoušce psychiky. Prostému pozorovateli je jasné, že šlo ze strany veřejné ochránkyně o provokaci. Dotyčná muslimka vůbec neměla doklady, že může školu navštěvovat, což se dalo snadno zjistit.

Průměrný počet slepic: 4.9 (15 hlasů)

Podani na urad ombudsmana smerovalo k tomu, jetsli muze reditelka zakazat noseni satku na skole podle skolnho radu. Ombudsmanka nerohodovala o tom, jestli muze byt studentem skoly ten ci onen.

A ted zpet do bublinky, kterou absolutne nezajimaji presne detaily o tom, co vlastne ombudsmanka hodnotila. Nenechte fakta, aby pokazila hrdinsky pribeh pani reditelky!

Průměrný počet slepic: 1.5 (8 hlasů)

Ombudsmanka hájila zájem ono děvčice, leš naprosto špatně. Protože u nich odkud pochází, šátek možná chrání, nebo je jakousi uniformou, zvykem, kdežto u nás naopak šátek před ničím ve společnosti nechrání, naopak, jak jsem již psala, vzbuzuje podezření, že je pod nim ukryto vosí hnízdo, hnidy, nebo že je ona žena bombonoškou....

Průměrný počet slepic: 4.5 (6 hlasů)

o způsobilosti ke studiu SŠ, ale ona neměla vůbec žádné doklady. Dokonce neměla ani platné povolení k pobytu.
Navíc nešlo a nejde o žádnou -náctiletou, ale v době, kdy posloužila jako provokatérka, byla matkou minimálně jednoho syna a věkem někde kolem 24 let.
O její totožnosti dodnes není ani odpovědným úřadům nic známo, neboť na území ČR vstoupila opět bez jakýchkoli dokladů. Kdo to ve skutečnosti je, tak neví v ČR nejspíš nikdo.

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)

tady pár zahalenejch mohamedánek běhá. Jestli mají ten správný pytel na hlavě, tak si je můžou i půjčovat. Vlastně v tom může běhat i mohamedán.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

Jenže Šabatice je vysmátá. Pravdivě to napsal L. Větvička ve svém blogu: Radost je předčasna, bo ombucmaňa to požene až do brusele
https://vetvicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=624865
"A ona pude, to si pište, bo ju to nestoji ani čas, ani prachy, ani nervy, ani zdravi..."
Věštec Větvička to napsal ještě dávno před verdiktem Nejvyššího ústavního soudu. A věc nekončí.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Kde Šabatová hledá právo pro nějakou skupinu, tam Křeček hledá právo pro konkrétního jednotlivce přitlačeného státní nebo korporální mašinérií.
Dává mi to větší smysl.
Foldynovi palec nahoru.

Průměrný počet slepic: 4.7 (18 hlasů)

Jasne ukazujete, ze Foldyna lze ciste proto, ze jeho volici chteji slyset lzi - a za kazdou dalsi lez ho pochvali.

Průměrný počet slepic: 1.7 (12 hlasů)

Nuže chvalme tedy též scallopa

Zatím bez slepic