Už to vykukuje

Autor

Předpokládám, že šlágrem dne bude další vývoj prezidentské situace u soudruhů američanů, na což padne celá řada komentářů. Vsadím se, že prohravší kandidát těsné výsledky neuzná a začne druhé a mnohem zajímavější dějství .Těžko ale odhadovat něco, co nemá tak úplně precedens, takže mi dovolte dál facinovaně zírat, co všechno je v dnešní době možné. Tolik k USA. 

Dnešním tématem chci dát poslední šanci chřipečkářům na našich stránkách, aby sami rádi uznali, že se mýlili a zařadili se po bok normálně myslících lidí. Samozřejmě znám z historie celou řadu případů, kdy ani očividná katastrofa neodvrátila zaťaté hlupáky od jejich bludů, takže budou mít alespoň čas zase o krok ustoupit a vymyslet si jiný důvod, proč Covid neexistuje, proč jsou opatření přehnaná, fašistická, proč nás vedou do nesvobody a tak podobně. 

Jistý náš čtenář nám poskytnul odkaz na český statistický úřad  - do jeho kolonek celkových úmrtí den po dni, rok po roce. Master si o ta data požádal, pravidelně je stahuje a udělal z nich velmi zajímavý graf.

https://koronacek.vidlakovykydy.cz/…/cz

Graf je úplně dole... a o něm se dnes budeme  bavit. 

Nejprve pár suchých informací. Český statistický úřad aktualizuje informace o celkovém počtu úmrtí každý týden v úterý. V Masterove grafu se objeví ve středu ráno. Data jsou poměrně opožděná - v současné chvíli statistika končí dvacátého září. Příští středu se přehoupne na začátek října. 

Masterův graf si můžete prohlédnout z několika zobrazení. Máte tam jednotlivé roky počínaje rokem 2011 až doteď. Graf si můžete rozkliknout rok po roce, nebo křivkami přes sebe. Ale nejzajímavější je třetí zobrazení, které vám nabízí průměrnou hodnotu denních úmrtí od roku 2011. Zároveň tam vidíte mezní hodnoty, kdy byly úmrtí v daném dni nejvyšší a nejnižší.

A pak tam máte křivečku roku 2020...

Už teď - dvacátého září se křivka úmrtí dostala nad mezní hodnoty a od průměru se vzdálila fakt hodně. A to jsme v době, kdy umíralo 10 - 30 lidí na covid (nebo s covidem - to je úplně jedno) denně. Všechno podstatné se totiž stalo až v říjnu. A až teď umírají běžně přes dvě stovky lidí s covidem nebo na covid denně. Ale už v druhé půlce září je zřetelně vidět, jak nám křivka úmrtí začíná vykukovat. 

Milí chřipečkáři. Máte poslední šanci důstojně uznat, že jste se mýlili. Máte poslední šanci si nasypat popel na hlavu a uznat, že opatření byla nezbytná a vůbec, ani v nejmenším nejsou přehnaná. Máte poslední šanci uznat, že covid je o dost nebezpečnější než chřipka a že jsme s Masterem nijak nepřeháněli, naopak jsme byli ještě přehnaně optimističtí. My ostatní uznáme vaše pomýlení, poklepeme vám na rameno a zapomeneme na to, že jste byli blbí čí navedení. 

Odteď začne ta křivka letošních úmrtí rapidně růst. Hodně rapidně. Tak moc, že to bude kurva zřetelně vidět a zkreslovat měřítko. 

 A až to bude vidět ještě zřetelněji, Master pustí další pěkný grafík. Porovná covidní úmrtí, které hlásily nemocnice  (o kterých jste se hádali, že nejsou na covid, ale s covidem a přesvědčovali jste nás, že to je rozdíl) s úmrtími nad průměr i nad mezní hodnoty. Jsem si celkem jistý, že se ukáže solidní korelace těchto údajů. Zřejmě se ukáže, že vládní údaje jsou ještě optimistické. Ukáže se nade vší pochybnost, že dneska opravdu umírá NA COVID zhruba 200 lidí denně. Ukáže se, že umírá fakt hodně lidí nad denní průměr i nad denní mezní hodnoty. Ukáží se ti mrtví, kterým jsme se zjara vyhnuli včasnými opatřeními a jejich poctivým a všeobecným dodržováním nad rámec vládních nařízení.  

Ukáže se v tvrdých datech nebetyčná, olbřímí a nekonečná blbost těch, kteří epidemii bagatelizovali a bagatelizují. Ukáže se, že nám vládní statistiky nelhaly a nelžou.  Ukáže se, že bylo nutné jednat a ukáže se, že opatření měla přijít dřív. A stejně tak se ukáže, že se covidu hned tak nezbavíme a že by bylo vhodné chřipečkářům poskytnout svěrací kazajku a polstrovanou místnost. Nikoliv prostor v médiích. 

Ukáže se, že většina mediálně známých chřipečkářů měla své osobní sobecké důvody, proč koroňáka bagatelizovali. Prachy, prachy, prachy. Větvička má hospodu, Śmucler zubní kliniky závislé na zahraniční klientele. A také se ukáže, že vy ostatní jste to bagatelizovali z podstatně přízemnějších důvodů - z blbosti. 

Já mám své covid bagatelizující čtenáře celkem rád. Tož jim chci dát šanci opustit jednu zcestou blbost celkem včas. Je to jejich poslední možnost před tím, než budou usvědčeni tvrdými daty. Upozorňuju je, že pokud se ukáže jejich "chybný úsudek" u covidu, je dost pravděpodobné, že jejich úsudku se nebude věřit i v jiných případech. Jde o předběžnou opatrnost. Když se člověk ukáže jako blbec jednou, je lepší s tím počítat i příště. 

Ale stejně tak platí Einsteinova poučka, že každý dělá chyby. Ale jen blbec na nich trvá. Buďte jako Einstein. Netrvejte na chybě. Zůstane vám to. 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 3.7 (81 hlas)

Komentáře

Na likvidací Dánů intenzivně pracují dovezení migranti. Uvědomují si Dánové, že se vlastně stali jejich otroky? A to otroky ve vlastnictví státu, kteří dělají na privilegovanou vrstvu? Týkalo se to Sparty a otroci se nazývali heilóti. Otroctví se vrací!

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

"Pokud se vzdálí lidské srdce od přírody, zatvrdí se. Nedostatek úcty k tomu, co roste, co je živé, rychle povede k nedostatku úcty k lidem." (Stojící Medvěd; Lakota)
"Teprve až pokácíte poslední strom, až otrávíte poslední řeku, až ulovíte poslední rybu, přijdete na to, že se peníze nedají jíst." (varování kmene Cree)
"Síla není jediná věc na světě, kterou musíme mít. Pro člověka nebo národ má život bez moudrosti jen malou cenu." (Dřevěný Muž; Yankton Siouxové)
Z indiánské pohádky o našem nitru: "Člověk má v sobě dva vlky. Jeden je dobrý a druhý zlý. Který vlk vyhraje? No přece ten, kterého krmíš."
"Nádherné je jasné nebe a zelená tráva, avšak nádhernější je mír mezi lidmi." (Omaha)

http://www.energytalisman.eu/cz/vyroky-citaty-indianu.html

Průměrný počet slepic: 4.8 (23 hlasů)

Sláva nebo život,
co je přednější?
Život nebo majetek,
co je více?
Nabýt nebo ztratit,
co je horší?
Proto: Kdo příliš šetří,
platí nakonec nejdráže.
Kdo příliš hromadí,
ztratí nakonec nejvíce.
Kdo zná míru,
nesetká se s nezdarem.
Kdo se dovede zdržovat,
toho nic neohrozí.
Dosahuje věčného trvání.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

"Nádherné je jasné nebe a zelená tráva, avšak nádhernější je mír mezi lidmi." (Omaha)
Omaha 6.6.1944 ráno:
https://www.youtube.com/watch?v=QPIm-dkXiQY

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

a v červenci ve Španělsku.
Vědci zatím stále řeší, JAK se ti holandští norci vlastně nakazili.

V srpnu byla stejná nákaza zjištěna na norčích farmách v US Utahu.
Také tam dosud nezjistili, jak se korunáč na norky přenesl a proč zmutoval.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

na netopýry.

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

In reply to by lujjza (neověřeno)

Trvalý odkaz

!

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

Putin.
Anebo Lavrov, to je druhý takový...

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Lavrov nabízí EU
https://cz.sputniknews.com/svet/2020110412751913-rusko-je-pripraveno-sp…

Jde tu o peníze. Každá měsíc tohoto breberkového bordelu nás stojí miliardy.

Jde tu o peníze. Kdo bude mít v EU patent na vakcínu, vydělá miliardy.

Abych nezapomněl. Lavrov se měl nejdřív zeptat na názor třeba Langšádlové, než tu nabídku dal.

Průměrný počet slepic: 5 (23 hlasů)

Ruská vakcíka Sputnik 5 mi připadá jako nejlepší možné řešení. Do Vánoc můžeme být všichni zdrávi.

Průměrný počet slepic: 4.7 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

vůl, jako chřipečkáři.
Pochopitelně s tím rozdílem, že oni věří svému chřipečkovému náboženství a ty jsi definitivně zešílel a za každou cenu trváš na tom, že se z tebe stane misionář.

Už jsem to tu psal minimálně dvakrát, nezbývá, než potřetí.
Setkal jsem se v dobách svého mládí s jistou paní, která nebyla paní, alebrž sexbombou. Chvíli mne nechala okolo sebe tančit a cosi kníkat, pak mi pohlédla do očí a pravila:
"NESNAŽTE SE..."
Btw. těch teček za slůvkem "se" bylo v její větě asi tak čtyřicet. Já zde nechci plevelit, tak jsem napsal jenom tři.

Průměrný počet slepic: 5 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

https://ig.ft.com/us-election-2020/

Teď už začíná Biden vést významně, byť ještě ne drtivě. 264 : 214
Že jsou korespondenční hlasy zfixlované, to asi jsou. Proto také bylo korespondenční hlasování ostatně zavedeno (stejně jako elektronické).
Ale že by byly VŠECHNY zfalšovány ve prospěch Bidena? To by totiž znamenalo, že tábor jeho příznivců je mnohem větší, než mu Bidenobijci přiznávají, a jeho valná část pracuje na poštách. Což je asi blbost, že...

No, počkám si, až co k tomu dědoušové. Včera se začali docela hezky odkopávat a zatím to vypadá, že Trump má o poznání menší koule než tvrdí. To, že nevyhrál na první dobrou, těžce nedává.
A přitom je to jedno, protože prézou už je dávno zeťák :o))

Průměrný počet slepic: 4.3 (16 hlasů)

Volby jsou slavnostní akt a člověk by si měl najít čas, aby k nim došel. Je nesmysl volit měsíc předem. Co všechno se může za měsíc přihodit ? Volič také třeba může umřít a kdo bude zjišťovat, že jeho hlas je neplatný ?
Stejná kravina je, že u nás volí Češi, kteří tu roky nežijí a ani nechtějí žít ! Ti si přece z mnoha důvodů mohou přát, aby to šlo u nás od desíti k pěti !

Průměrný počet slepic: 4.8 (21 hlas)

do volebních místností. Síla aktivistů a jejich seskupení je vidět na korespondenčním hlasování.
Je škoda, že v Americe fakticky skončily tajné volby, korespondenční hlasování tajné být nemusí, tedy není,
je to ovlivnitelné, i když už nemyslíme na přímé podvody. Chybí tam ten moment, co třeba kdysi u nás odstranil bolševik: nutnost POVINNĚ jít SÁM za plentu a tam hodit svůj hlas.

Průměrný počet slepic: 4.4 (16 hlasů)

Pro mne jsou volby občanskou povinností. Osobní. Možná to vypadá pateticky, ale takhle to vnímám.
Takže i osobní přítomnost u nich a povinnost SÁM se rozhodnout, komu to hodím nebo zda NA MÍSTĚ třeba svůj hlas zneplatním (zatím jsem to udělat nemusel, ale "Nikdy neříkej nikdy").

Průměrný počet slepic: 5 (14 hlasů)

In reply to by Občan (neověřeno)

Trvalý odkaz

zježí se mi srst i na místech, kde ji už několik set tisíc let nemám. K volbám chodím nikoli z nějaké povinnosti, ale abych přispěl i svým zrnkem písku k odvrácení katastrofy, do které se Evropa dobrovolně řítí.

Hampl:
"...Francie ještě může zabránit islamizaci. Ale nemůže zabránit islamizaci a zároveň si uchovat svou ústavu, zákony a životní styl. Museli by přejít do válečného stavu a zapomenout na svou kultivovanost. Jak jsem před dvěma lety napsal v knize Prolomení hradeb, kde jsem předpověděl i to řezání hlav: Pokud Evropané přežijí, zaplatí za to vysokou cenu. Tou cenou bude, že se stanou srovnatelně surovými jako dobyvatelé. A zdá se, že toho Francouzi nejsou schopni:
...
Pozastavení občanských svobod. Masové deportace, a to i lidí s francouzským občanstvím. Razie v mešitách a neziskovkách. Speciální soudy. Vyzbrojení a vojenský výcvik etnických Francouzů. Zdi nebo ostnaté ploty na hranice. Neříkám, že bych měl z něčeho takového radost, ale nic menšího už v této fázi nepomůže."

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Sociolog-pohrozil-Musli…

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)

Při volbách 1981 na československém velvyslanectví v ... budka s plentou byla, sice jsem musel projít kolem celé volební komise abych za ni zašel, ale byla tam, a nikdo nikomu nebránil ji použít. Pak již nevím, pozdeji jsem ani jednou nešel volit.

Průměrný počet slepic: 4 (6 hlasů)

plenta tam byla vždy, zasunutá v rohu, tu neodstranili, ale na Vás se dívaly ty domovní důvěrnice a jiní soudruzi sedící v komisi,
zda jste tam zašel (to jsem nikdy neviděl) nebo ne.
A podle toho psaly posudky, zda můžete na gympl nebo vysokou (o 25 let později zase zda Vaše děti mohou), nebo zda bude pro Vás lepší výuční list.
Mám s tím osobní zkušenosti z naší rodiny.
A teď to podobně funguje na řadě amerických universit, mít "správný názor" je nutností.
A brzo to bude i všude na internetu...

Průměrný počet slepic: 3.9 (10 hlasů)

Nematu, jen uvádím fakta (se kterými btw. souhlasíte). Přesně takhle se dá říkat, že před 1.sv.válkou všichni museli donášet na hostinského Palivce, 1939-45 všichni museli kolaborovat atd. atp., a ti, co o tom ví houby to budou brát jako běrnou minci. Nemuseli tehdá, nemusí i teď, je to dycinky otázka charakteru a osobnostní konsistence.

Průměrný počet slepic: 3.8 (10 hlasů)

In reply to by sh0tek (neověřeno)

Trvalý odkaz

na zahraničním vyslanectví, tedy kvalitní soudruh. Tomu určitě nevyhoduili tátu z práce ("inteligence do výroby"),
brácha ani já nesměl na gympl (stejně jsme si nakonec udělali doktorát) nezažil domovní prohlídku v rodném domě od sklepa po půdu (a táta 2 měsíce ve vazbě)
a teď tady bude kázat o osobní konsistenci.

Průměrný počet slepic: 3 (11 hlasů)

S tímhle tvým přístupem k lidem, o kterých víš houno, se nedivím, že tě život trestá :)

Průměrný počet slepic: 3.6 (14 hlasů)

urny a muselo se jít zadem okolo plenty s pultíkem a propiskou, kterou se mohlo škrtat a kroužkovat úplně stejně, jak je tomu dnes.
Je pravdou, že se tam zastavil málokdo. Ale to byl jejich boj, nikoli boj systému. Každý měl možnost.

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)

větší příležitost k falšování voleb má vždy vládnoucí strana. Flektronizaci voleb se nebude dát vyhnout, přináší ji technika.

Průměrný počet slepic: 2.3 (12 hlasů)

In reply to by rk (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zejména pokud jí hrozí, že by o moc mohla přijít.

S elektronizací voleb to je nesmysl.
NIC nenutí parlamenty a vlády, aby ji zaváděly, protože neexistuje žádný důvod digitalizovat VŠE.
Navíc je "technologizace" voleb báječnou zkratkou k tomu, vyrábět volební výsledky dle potřeby.
Takže zavádění POVINNÉ digitalizace čehokoli je vlastně snahou ODSTRAŇOVÁNÍ demokracie, možnosti lidí se rozhodnout SVOBODNĚ.

Průměrný počet slepic: 5 (19 hlasů)

amerických voleb je ve skutečnosti přípravou, aby se řeklo že je potřeba organizaci voleb
"přizpůsobit technologickému pokroku v 21. století". Výsledky pak budou známy pár vteřin po uzavření volebních místností.
A až se jim to povede, tak už volby budou jen něco jako karneval.
Skutečná demokracie bez přívlastků je jen ve Švýcarsku.

Průměrný počet slepic: 4.9 (10 hlasů)

po uzavření volebních místností" - tomu říkáte pokrok?! Pár vteřin (minut, hodin) PŘED uzavřením volebních místností !!!

Průměrný počet slepic: 5 (11 hlasů)

pokrok je, když jsou volební výsledky známy už dávno před volbama!!!

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

In reply to by lujjza (neověřeno)

Trvalý odkaz

u všech těch lotérií

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

In reply to by Tony (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zajímavé jsou akce , kdy s koupím výrobku získáte los, kde hlavní cenou je inzerován osobní automobil. Hádejte, kdo jej vyhraje. Vůbec nikdo, protože výherní losy pro prvních několik cen vůbec nejsou vytištěny! Vyhrát se dají věci až tak od 5. nebo 6. ceny. Takže koupí výrobku s výherním losem vyhráváte drobný upomínkový předmět nepatrné hodnoty. Něco jste přeci vyhráli, ne? Ale hlavní výhru nevyhraje nikdo.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

mi to spíš připadá, že světové židovstvi ztrácí svou moc. A je to logické. To staré tvrdé jádro, které formátovalo v minulém století a kterému všechno prošlo - je už moc staré, i když se snaží .Ale ten globalizovaný svět, který vytvářeli, se jim nějak sype pod rukama. Nynější aféry tam vyplouvající napovrch - to dokazují. Nebo si myslíte, že byli tenkrát jiní, nebyli - akorát si nikdo netroufl na plnou hubu to nepustit ven, natož je postihovat. Mladí/60tníci/, už jsou jiní a ti ještě mladší jsou ještě jinší. |Myslím, že ten globalizovaný svět je taky přeformátoval, ale jinak než chtěli. Jistě, mají ještě peníze, ale to je taky všechno - ukazuje se, že na hodně lidí už to nezabírá, chtějí žít tak, jak doposud žili oni. A že je jich síla - tož prohrávají. Njn - žáden strom neroste do nebe....
Takže si myslím, že ten příklon doníka k nim - byl zcela zbytečný a kdo ví jestli mu nakonec neuškodí.... uvidíme.....
Akorát mne straaší - podle toho - co "dokázali" v minulém století - co by ještě mohli světu provést,,....

Průměrný počet slepic: 3.7 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Asi se nedá ověřit, jestli jsou v grafech úmrtnosti z veřejných zdrojů zaneseni i ti, co zemřeli v různých domovech a ústavech, nebo pouze ti, co zemřeli v nemocnicích.
Pokud nejsou, pak je úmrtnost na korunáče ještě vyšší.

Průměrný počet slepic: 4.1 (11 hlasů)

In reply to by Občan (neověřeno)

Trvalý odkaz

U nás to bude podobné. Když někdo náhle zemře v domově důchodců, test na koronáč mu jistě nedělají, takže se do statistiky nedostane. Statistika úmrtí ČSÚ je založena na matričních údajích, takže se jedná o spolehlivá data.

Průměrný počet slepic: 3.7 (9 hlasů)

Já si také myslím, že se ukáže ještě víc úmrtí "nad stav" než signalizují statistiky úmrtí na koroňáka. My tu v republice máme spoustu LDNek i spoustu seniorů v domácnostech u kterých se pozůstalí jen třesou, aby konečně natáhli bačkory.  Jako úmrtí se dá napsat cokoliv. Zápaly plic jsou na LDNkách nejběžnější příčina smrti. Troufám si tvrdit že v dnešních dnech umírá dvojnásobek průměru denně.  

Průměrný počet slepic: 3.2 (9 hlasů)

To je VELMI důležitá informace.
Jednak to dál zpochybňuje "chřipečkovitost", "druhak" to potvrzuje, že korunáč zabíjí VÍC než kolik dosud evidovaly statistiky a "třeťak" to a) vyvrací, že by se v souvislosti s korunáčem vůbec nepitvalo a b) že pitvat by bylo potřeba mnohem víc, ale z kapacitních důvodů to nelze zajistit.
Což je dost znepokojivé.

Průměrný počet slepic: 3.6 (9 hlasů)

Můj dnešní telefonický hovor s kamarádem (lékařem na jedné LDN) Vaše tvrzení nepotvrzuje, ale statisticky je to jistě nevýznamné.

Průměrný počet slepic: 4.3 (3 hlasů)

In reply to by Hejtman (neověřeno)

Trvalý odkaz

Šmucler - Peková - Ludvík - Flégr
IGNORANCE......................HRŮZA
Jak vidno, na obou protipólech jsou šarlatáni, jde o to kam se vytratil rozum, možná metamorfuje ve strach. Strašidelné filmy jsou čím dál blbější, tak jsme si stvořili reálnou hrůzu....konečně splněná filmová vize!
https://www.czechfreepress.cz/dalsi-blogy/koronavirus-a-sireni-poplasne…
Kdo neumřel na/s Covidem, léčil se s depresivními stavy. A pokud neumřeli, žijí a chodí k volbám dodnes......
P.S.: Nedej "Bůh"(jestli existuje, musí to být pěkná svině a to i podle klasiků)aby v budoucnu někdo vylepšil kmen Candida nebo E.Coli.....

Průměrný počet slepic: 4.1 (8 hlasů)

V tomto odkazu se píše, že ony často zmiňované mrazírenské vozy v ulicích New Yorku byly součástí protitumpovského volebního boje a byly prázdné, s účelem vyděsit. Ví o tom prosím někdo něco více?
Děkuji

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Sám v systému, který přesahuje mnohonásobně všechny naše schopnosti, který jakoukoli realitu překryje neproniknutenou mlhou dokonale propletených lží, polopravd i pravd, aby mohla být aspoň na chvíli ukojena nenasytnost, chamtivost a touha po moci a po všem.

A lidi? Těch je dost, tak ať se v tom plácaj a ať se třeba porvou, když jim to udělá dobře!

Průměrný počet slepic: 4.5 (23 hlasů)

Váš emoční výlev mi maličko připomíná ty hrůzy, kdy jsme úpěli pod Rakouskem :) Tehdejší hurávlastenci se vyjadřovali obdobně květnatě a bylo na tom rovněž jen málo pravdy.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Poznají se podle roušky. Nechcete vypadat jako my? Odložte roušky, protože jinak budete považování taky za Babišovy ovce. Máte obavy z postihu? Tak na roušku aspoň napište: "Já nejsem Babišova ovce!" A pak to bude úplně přesné:
DĚLÍME SE NA BABIŠOVY OVCE A OVCE, KTERÉ JEHO NEJSOU.
Jsme všichni ovce, že jsme se tak krásně nechali rozdělit.

PS: do teď jsem si myslel, že tzv. elity jsou inteligenční bahno společnosti, ale nejsou. To, co se jim daří, to je fakt majstrštyk, kam se na ně hrabem. Vždyť si už nerozumím ani s kámošem.
PROSTĚ JSEM OVCE A JE ÚPLNĚ JEDNO ČÍ!

Průměrný počet slepic: 4.6 (20 hlasů)

BABIŠ: NEŘEŠTE COVID. RADŠI SCHVALTE ZAHRÁDKÁŘSKÝ ZÁKON
PAVEL VRABEC KRÁTCE KE DNI, POLITIKA 17.9.2020

Průměrný počet slepic: 2.7 (7 hlasů)

je čistě otázka osobního rozhodnutí.

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)

nick

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Tak jako já nemůžu za to, že když lidem kolem sebe řeknu, co si myslím a proč, tak se příšerně naserou a rozzuří. To není moje chyba, že lidi kolem mě zblbli. Já si nepřipadám jako ovce, spíš jako beran :)

Průměrný počet slepic: 4 (18 hlasů)

rozlišovat podle nošení roušek kdo je pro Babiše a kdo není u nás nelze. Dnes vyzývá k dodržování pravidel celá opozice, piráti ve sněmovně nosili roušky i když ostatní na ně kašlali. Asi jste se inspiroval Amerikou kde prý příznivci Trampa roušky neuznávají. Co je inteligenční bahno, souvisí to s IQ? A co se jim vlastně daří?

Průměrný počet slepic: 3.8 (10 hlasů)

In reply to by rk (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jasně, dnes ne, ale ještě nedávno to tak bylo. Pak i ti nejnatvrdlejší zjistili, že ani je virus nevynechá. Právě piráti začali rouškařům říkat Babišovy ovce a pak si protestně nechávali psát na roušky jména jako "Ivan" apod. Úplně zapomněli, že symbolem poddanství pro ně byla rouška. Oni, stejně jako všichni antirouškaři se zachovali jako zbabělci - když zjistili, že bez roušek to nepůjde, tak je začali nosit a dnes práskají ty, kdo je nenosí. S Amerikou to u nás nemá co dělat.

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)