Nikdy neodpustit

Autor

Tak nám včera demonstroval Milion chvilek kvůlivá zemanově proruské politice. Tak proruské, že jsme vyhostili osmnáct diplomatů, Rusové nám vyhostili dvacet diplomatů, pak jsme jim dali ultimátum, pak se Pajdáček lekl své odvahy a pak... se udělala vzájemná parita, díky které jsou Rusové v Praze v klidu a my v Moskvě v háji...

Po celou dobu této akce Babiš, Hamáček i Pajdáček zdůrazňovali, že mají podporu prezidenta. 

Zeman ve svém projevu ani u Tománkové ani slovem neřekl, že s postupem zamini nesouhlasí. Neřekl, že to Rusové neudělali. Dokonce řekl, že pokud to Rusové udělali, tak to odnese Rosatom.  Dále si Zeman dal velký pozor, aby z jeho úst nezazněla nějaká pitomost typu "útok na zboží". 

Vlastně zjednodušeně řekl, že vyšetřování stále běží, není dokončené, že si všichni máme odpustit emoce i kecy, počkat na závěr toho vyšetřování a požadovat pak zveřejnění informací. 

Ejhle... typický proruský vlastizrádce.  Takoví vlastizrádci jsme tady skoro všichni... tedy až na berrnarda a Carlose. Chtěli bychom víc informací, než uděláme něco, čím se hodně řízneme až zařízneme a čím se zabetonujeme do hodně hlubokých zákopů. Odmítáme na jedné straně premiérovi povinně nevěřit, kdykoliv promluví o Agrofertu, protože to vždycky lže, což je i na bilbórdech, ale když promluví o ruském útoku, je to jak slovo Boží o kterém se nepochybuje a je třeba k Bociánovi mít elementární důvěru. Takhle nějak to říkal Kocáb ne? 

Zaslechl jsem včera také nějaký rozhovor s Tomášem Klusem, který řekl, že kdyby Babiš vyvrátil to, co o něm napsal Kmenta, tak by na něj skládal klidně ódy. Potíž je samozřejmě v tom, že Babiš může dělat cokoliv a nikdy to nevyvrátí. 

Stejně tak Zeman může klidně nechat vládu vyhošťovat ruské diplomaty, ale stejně bude vždycky proruský vlastizrádce. Může klidně mluvit o tom, že pokud Rusové odpálili Vrbětice, tak nebude Rosatom. Prostě vždycky za všech okolností bude pro milion chlívek ten špatný. 

Doufám, že si Rollův projev na demonstraci poslechl i Babiš. To jen aby věděl, že on je na tom stejně. Ať udělá cokoliv, i kdyby stokrát podpořil CIA, i kdyby stokrát vyhostil Rusáky, i kdyby vlezl do americké, německé a unijní řiti až po paty, stejně vždycky bude oligarcha a zloděj co patří za mříže. Od té chvíle, kdy o něm Kmenta napsal tu úspěšnou knížku, od chvíle co vznikla dobře placená šafrovská fóra, od té doby je Andrejko pro leckoho vždycky a za všech okolností ten špatný. 

Stejně to platí o pro Okamuru, Volného, mladého i starého Klause a mnoho dalších budoucích slibovačů lepších zítřků. 

Nikdy, nikdy, nikdy jim nebude odpuštěno, nikdy nebudou přivinuti na hruď líbodémo, nikdy nebudou dostatečně pravověrní, dostatečně obrácení, dostatečně proameričtí, proliberální, prounijní. Každé jejich užblebtnutí, každá chybička, všechno bude okamžitě rozmazáno jako důkaz jejich kacířství.  

Řekl bych, že tohle z vrcholných politiků chápe jen Zeman. Ten jediný se nesnaží nikomu dokázat, kam patří. Okamura ani Volný ještě nedostali příležitost si zkusit protiněmeckou nebo protiamerickou politiku z premiérské pozice. 

Mimochodem... když jste si Rolla vyslechli, když jste viděli reklamu na Milošův puding, když jste si přečetli, že je nejvyšší čas aby Zeman umřel, fakt si myslíte, že se tu nenajde nikdo, kdo to s požehnáním z Langley zkusí udělat? Myslíte, že by ti demonstranti jakkoliv pípli, kdyby byl zítra Babiš zatčen a ve vyšetřovací vazbě náhodou uklouzl a srazil si vaz na schodku? Ale samozřejmě fotky žádné nebudou a rakev se nesmí otevřít. Myslíte, že by to Rollovi vadilo? Nebo by jásali jako muslimové, když se Ládinovi podařilo shodit dvojčata? 

Koho z těch demonstrantů zajímá, že nikdo nebyl obviněn, že se pracuje jen s vyšetřovací verzí (klidně jen s tou jednou), že vyšetřování není u konce, že jde o živý spis (jak nám neopomněli sdělit strážci pravdy a morálky), že policie nemá žádný důkaz o Čukovi a Gekovi ve Vrběticích a v této chvíli stojí všechno na tom, že ti dva přijeli do republiky? Koho zajímá, že nebyl vydán žádný mezinárodní zatykač?  Kdo z těch demonstrantů ví, že existuje hasičská fotka publikovaná na hasičských webech, která ukazuje hořící Vrbětický sklad, který nemá vysklená ani okna, ale zato je tam všude bordel - sklad který nejdřív hořel dost dlouho na to, aby tam hasiči stihli dojet, obhlédnout, nafotit i zdrhnout?

Začínám se pomalu děsit, jak snadné to bude, až Roll a jím protežovaní Čižinští začnou vládnout. Jak jednoduché bude stát se třídním nepřítelem, jak se to obejde bez důkazů, bez soudů, postačí jen vhodný tlak řvoucího davu, nebo řvoucí novinářské kamarily. Začínám se děsit toho, že pro naše americké bratry jsme stejný materiál jako Ukrajinci a Bělorusové. Že když to demokratické dobro nepochopíme dobrovolně, tak by nám ho mohli namajdanovat pomoci stejných odstřelovačských propriet jako v Kyjevě. 

Začínám se děsit toho, jak vypadal tlak na Babiše i Hamáčka před tou jejich tiskovkou kterou si definitivně prohráli volby. Já vím, že zdejší většinový názor je jiný, ale  já bych zvolna připustil i tlak výbušný a projektilový. A musím se znovu a opakovaně ptát, zda ten tlak nebyl takový, aby se mu nedokázal postavit nikdo... protože nikdo nechce být mučedník. 

A nic to nemění na tom, že bez Prahy plné turistů vypadala chvilkařská demonstrace celkem chudě...  

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (141 hlas)

Komentáře

In reply to by Strážce majáku (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ta tabulka popisuje vlahé sny Mychajla Samuse, experta agentůry JPP. Hned první řádek je imbecilní - 2500 tanků? Vážně? Německo má cca 330, Polsko (největší počet v EU) asi 500, a Ukrajina za 6 let zbvýšila počty o 1800? A kde je vzala, nákup zvenčí nepřipadá do úvahy (západ i východ), sama není schopna je v takovém množství vyrobit, ani teoreticky, nehledě na jejich zruinovanou ekonomiku. To samé letadla - 275 za pár let? To nedaj ani JewSA. Jasně, jestli do toho započítat drony z Aliexpresu, tak možná jo, ale i to pochybuji.
Nejvíc mě pobavili poslední 2 řádky tabulky, to jsou fantomové bolesti bývalé slávy CCCP jak z učebnice - mohli tam ještě přidat atomové ponorky, pro úplnost

Průměrný počet slepic: 4.9 (10 hlasů)

Možná ta čísla nejsou přesná, nicméně shazovat to celé ze stolu jak činíte zdá se mi poněkud krátkozrakým.
Kombinovaný rozpočet Ukr pro "Obranu a bezpečnost" stále roste. Zatím co v letech 2011-2015 byl pod 2 miliardy dolarů, od 2016 stále roste o cca půl až miliardu dolarů ročně, a vloni už byl 5.2 miliard dolarů.
Pokud je tak zapátráte v otevřených zdrojích, doberete se např.
https://www.armadninoviny.cz/v-technika-na-vojenske-prehlidce-ukrajinsk… (2018) nebo
https://www.armadninoviny.cz/klicove-modernizacni-projekty-ukrajiny-pro… (2021)
Že tam US a GB dodávalo a dodává hodně je všeobecně známo, ale ne každý už zaznamenal že Ukrajina např. hodně spolupracuje s Tureckem, za posledních 10 let velké dodávky zbraní oběma směry. Turci potřebovali především výzbroj pro militanty v Sýrii, Ukr pak v poslední době hlavně drony.
Mychajl Samus si jednoznačně přihřívá svoji polívčičku, ale to neznamená že ve všem v hrdlo lže. Mnohé co říká lze doložit z dalších zdrojů. Navíc, zkuste se na věc podívat i v širších souvislostech. Např. co to znamená že rozhovor s tímto pánem, s informacemi které v něm jsou, přednesené tónem a v duchu jak jsou, je na webu ČT24 v této době?

Průměrný počet slepic: 4.5 (4 hlasů)

In reply to by Strážce majáku (neověřeno)

Trvalý odkaz

do toho počítaj i ty Luhanský

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

In reply to by Strážce majáku (neověřeno)

Trvalý odkaz

konečně nakoupili motory do tanků, které měli jako úloženky a ze kterých vykradli vojáci motory, když neměli co žrát.

Dělám si srandu, ale vůbec bych se tomu nedivil. Nevíme, jaké počty zbraní všeobecně zůstaly po SA. Kupříkladu muničáky vypleněné tzv. vatniky (opolčenci) obsahovaly ruční zbraně řádově ve stovkách tisíců.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Ti to mají i s havarijním pojištěním

Zatím bez slepic

In reply to by Strážce majáku (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nu což, každý máme své záliby. Však tank taky vozí zboží, zásoby....občas však jen tam, zpátky občas vůbec nejede, natož aby dojel.

Hlavně aby tyto tanky a spol. nebojovaly jednou proti nám...

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)

mě nějaká Rusajda předběhla v kázně, stojím venku,divnitř pouští jen 2 lidi a ona tam skočila východem,když jsem jí šla sprdnout řekla něponimáju

Průměrný počet slepic: 2.7 (9 hlasů)

Pár střípků z článku:

(...) V NATO dali dost jasně najevo, že se nechystají bojovat s Ruskem kvůli Ukrajině a nebudou posílat vojáky do Donbasu. Západ však nepřestane materiálně a technicky podporovat Kyjev.

(...) Alianční špionážní letadla a drony visí každý den nad Černým mořem a poblíž kontaktní linie a předávají informace ukrajinskému generálnímu štábu. Rozvědka DLR a LLR neustále registruje zahraniční vojenské specialisty v zákopech Ozbrojených sil Ukrajiny. V Kyjevě pravidelně přistávají vojenská dopravní letadla NATO se záhadným nákladem.

A na konci dubna schválil Výbor pro zahraniční vztahy Senátu USA návrh zákona dvou stran O partnerství s Ukrajinou v oblasti bezpečnosti, který zvyšuje vojenskou pomoc Kyjevu na 300 milionů dolarů. Jak sdělila na sociálních sítích ukrajinská velvyslankyně ve Washingtonu Oksana Markarovová, za tyto peníze se budou nakupovat i smrtící zbraně.

Zpočátku se Washington omezil na neletální produkci. V roce 2014 Kyjev obdržel asi dva tisíce neprůstřelných vest, dvě desítky protibateriových stanic AN/TPQ-48A, 35 obrněných vozidel HMMWV a polní nemocnici. V roce 2015 dostal Kyjev 130 Hummerů a pět rychlostních člunů. V roce 2016 to bylo 14 radarových stanic, více než dva tisíce zařízení pro noční vidění, pět obrněných vozidel HMMWV ve verzi pro lékařskou evakuaci, 24 sad lehkých UAV RQ-11B Raven. V roce 2017 - dalších 40 Hummerů a přibližně 700 rozhlasových stanic.

V roce 2018 poslal Pentagon na Ukrajinu již smrtící zbraně - 35 protitankových raketových systémů FGM-148 Javelin a 210 raket k nim. Kyjev prosí Washington o Javeliny od roku 2014 a věří, že tyto protitankové řízené střely jsou schopny přinést rozhodující vítězství. Nicméně na frontu zatím nedošli. Podle podmínek Američanů by tyto komplexy neměly být používány přímo na kontaktní linii konfliktních stran a mohou být vrženy do boje pouze v případě plnohodnotné „ruské agrese“.

Kromě Javelinů poskytl Pentagon v roce 2018 ukrajinským ozbrojeným silám 2,5 tisíce zařízení pro noční vidění, šarži detektorů min, evakuační Hummery, tři systémy k boji proti odstřelovačům, a také 30 terénních vozidel, dva radary a lékařské vybavení v hodnotě devíti milionů dolarů. V roce 2019 byla podpora zhruba stejná, v celkové výši 361 milionů USD. V roce 2020 Washington již utratil 510 milionů. Je známo, že na Ukrajinu byla dopravena další várka Javelinů. Kromě toho v září Ministerstvo zahraničních věcí USA schválilo prodej Kyjevu 16 hlídkových člunů Mark VI v hodnotě 600 milionů dolarů. Ovšem kdy budou čluny předány, zatím nebylo sděleno.

https://cz.sputniknews.com/20210429/to-uz-je-vaznejsi-nez-javeliny-spoj…

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)

"....A na konci dubna schválil Výbor pro zahraniční vztahy Senátu USA návrh zákona dvou stran O partnerství s Ukrajinou v oblasti bezpečnosti, který zvyšuje vojenskou pomoc Kyjevu na 300 milionů dolarů. Jak sdělila na sociálních sítích ukrajinská velvyslankyně ve Washingtonu Oksana Markarovová, za tyto peníze se budou nakupovat i smrtící zbraně...."

Tak to je opravdu velmi vážné - pokud se slovanskému kanonefutru americké oligarchie dostane i smrtících zbraní, díky pilnosti a demokratičnosti amerických dańových poplatníků možná že dokonce zadarmo (coby investice, která se ovšem vyplatí jen někomu).
Takhle kdyby šlo jen o zbraně vzbuzující smích , údiv či maximálně způsobující pouze lehké úrazy...to by šlo.
Ale smrtící zbraně ?
To je už za hranicí....to odporuje tradicím humanistického Západu.

Průměrný počet slepic: 3.5 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

že Agrofert nedostal od státu žádné dotace,
https://www.vidlakovykydy.cz/comment/1982213#comment-1982213

vyvrací Babiš osobně v tomto rozhovoru:

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-penize-pro-agrofert-by-cesko…

Průměrný počet slepic: 3.3 (8 hlasů)

autentické VÝROKY, tak pak začínám mít pochybnosti o Vašich rozišovacích schopnostech.
Babiš v rozhovoru NIC takového neřekl a i redaktor se opravil a správně použil obrat "FIRMY spadající pod Agrofert".

Tak dozvím už se konečně, kolik dotací dostal Agrofert?

Průměrný počet slepic: 4.5 (12 hlasů)

vůči neobratné moderátorce, a tak nepočítám, kolikrát jsem se v té souvislosti zmínil o relaci "⊆". Smysl té relace implicitně obsahuje i odpověď na vaši otázku.
---
V článku se praví:
"běží tady i o nějakých 155 milionů korun, které firmy holdingu Agrofert čerpaly z českého rozpočtu. Měly by je vrátit?
ČR by je naopak měla vymáhat po Evropské unii."

Průměrný počet slepic: 3.7 (9 hlasů)

FIRMY holdingu.
To je to, oč tu běží.
Jedna každá má vlastní právní subjektivitu a žádá o dotace v příslušném oboru činnosti. Pokud splní podmínky dotačního titulu, má na dotaci NÁROK.
Tečka, puntik, finito.

Tak kolik dostal na dotacích AGROFERT?

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)

dotací dostal Agrofert?
Je mi líto, ale Občan má pravdu přinejmenším částečně. Holding nemá jedno IČ ani náhodou. A co IČ, to možnost čerpání tzv. nárokových dotací.
Případná eventualita, že Andy může kafrat do řízení podniku, s tím nemá vůbec nic společného.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Elf Kartous má po Vrběticích radost: Všichni populisté a dezinformátoři na jedné hromadě. Hlavní finta byl „nedostatek důkazů“.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Elf-Kartous-ma-po-Vrbetic…

Mimochodem, taky jste to už slyšeli nebo četli? Kartous je prý pedofil! Mohla by to být sice dezinformace, ale není to jisté - taky by to mohla být pravda, a kdoví, třeba není ještě ani celá! Neměli by ho pro jistotu zavřít? Známe to přece: hlavní finta je nedostatek důkazů... kde jsem to jen četl?

Průměrný počet slepic: 4.8 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

...jak např. kdysi v Chile. Nemusí ani vystrčit nos z kanclu - a už to jede, takřka samo. A ještě možná budou později povýšeni na maršály šuplíků, to ale až co bude prezidentem další leštič klik v suterénu vajthauzu.....

Banderovce (banderkyně a banderčata prominou) hysterky z ČTV od celkové účasti odečetly také ?
No proto !

Douška.
Vojna jen tak brzy nebude, to by ti bachráči a holky s dvojitými faldami už dávno dleli někde v odtučňovacím lágru. V tomto su klidný.
To bude ta jasná incidence, slovy dalšího koumáka - co vymyslel statut veřejného činitele a současně i Bretschneidera už i holičům, následovat zřejmě by měli taxikář, pak už jen přeprodat ty údaje různým dalším mafiím a odvodovým komisím ...a je to.
Ještě technická :
Bataliony Milionu chvilek už se formují ? Kdo je vede , ženská ? Jaká ? Brejlatá ?
Tu já mám nejradši.

Průměrný počet slepic: 4.3 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

k vojenskému cvičišti ženistů z Bechyně a koukám jako vorel, 3/4 cvičiště včetně desítek tater, složených soulodí a člunů naloženo vedle na sáhodlouhý nákladní vlak. Vlak se kolem 18,00 hodiny dal do pohybu a hádejte kterým směrem, na západ směr Ústí nad Labem, nebo na východ, směr Lysá nad Labem.
Za posledních 20 let, co odstěhoval Kalous ženisty z Pod Radobýlu do Bechyně to bylo poprvé, co naložili hardware na vagóny a kamsi odjeli. Před tím chvíli cvičili na Labi v blembácích a stany, ve kterých spali, měli poprvé přikryté maskovacími sítěmi.
Dějou se to vjeci, profesionalizace armády nabírá tempo.

První, kdo uhádne správný směr odjezdu vagónů si může dát ze svých zásob dnes jedno pívo navíc. Kolem 16té hodiny po šlovíku zveřejním vítěze.

Průměrný počet slepic: 4.8 (11 hlasů)

Táhly na západní hranici!!!! Cheb!!! Mám 3 piva!

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Důkazy o Vrběticích jsou jednoznačné. Zeman lhal, říká Černochová
Je Černochová dementní nebo geniální?
Jestli má Černochová bezpečnostní prověrku a má veškeré důkazy k dispozici, dokáže odhalit vyrobené padělky a upravené materiály (napříč různými obory) a navíc dokáže důkazy vyhodnotit, tak, že neexistuje jiné vysvětlení, no prostě je geniální. To skoro nikdo neumí a musí se spoléhat na odborníky.
Ale já ji nevěřím. Nevěřím v Boha. Nevěřím ani jí.
Dokud mi nepředloží důkazy a přesto očekává, že jí budu věřit, tak je nejspíš dementní. A jsme zase na začátku.

Průměrný počet slepic: 4.5 (16 hlasů)

Co když zítra oznámí Okamura, že viděl důkazy, že je Černochová čarodějnice. Dokonce prý má její foto ze sabatu na Petrových kamenech z dnešní noci.
Musíme mu věřit.
A upalovalo se tady kousek, ve Velkých Losinách.

Průměrný počet slepic: 4.8 (17 hlasů)

"...Důkazy o Vrběticích jsou jednoznačné. Zeman lhal, říká Černochov..."

Čepuga Avramovič Černochov ?
Tak to jo, to mušíme přijmouti za své. Jinak by nás taky mohli jednoho dne vykopnout z baráku a vyházet z okna kufry. Takoví se neserou....ani s plukovníky...

Pojďme na nějaký vtip.

- Kohn, musíme koupit naší holce záclony. Každej večer, když se převlíká, stojí za protějším oknem Laube a šmíruje!
- Žádný výdaje, Sara! Uděláme to jinak - s holkou si vyměníte pokoje a záclony si koupí Laube!

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)

In reply to by pithart (neověřeno)

Trvalý odkaz

"...nejméně jeden pracovník Ústřední zpravodajské služby (CIA) například musel předčasně odejít do důchodu kvůli trvalému poranění mozku...."

Poranění = poškození.
To je daň riziku, s čím kdo zachází - tím také schází.
Má sedět hezky v teplíčku kanclu, tam prohrabávat sedm roků staré lejstra a na základě nich nařizovat pořádání převratů a bezpečnostních rizik ....a měl by klid, možná i mozek by tolik netrpěl, kdyby si sjednal dostatečně velký tým poskoků.
Se cpe na Kubu, kde asi na Kubě sežene koks ?!?
Neskaj de všecko organizovat přes emaily. Na co jim jsou ti břicháči s poškozenými mozky na Kubě ? A pak že nemají být tak zadluženi....

Průměrný počet slepic: 4 (6 hlasů)

aluminiovou čepičku dle Kotena.

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

In reply to by pithart (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pokud se problémy (či útok či test odolnosti) nebyly jednorázové a byly způsobeny elektromagnetickým zářením (mikrovlnami), pak si měli zaplatit nějakého staršího radioamatéra, který by jim sestavil detektor.
Při takhle extrémní intenzitě by to nebyl nejmenší problém.
No a protože se (prý, možná )jednalo o exrémně krátké vlnové délky, pak by nebyl ani problém přesně lokalizovat směr, odkud zářič zářil. :-)

Čuk a Gek nejspíš ale vyfasovali zářič temné energie. Průšvih bude, až začnou střílet temnou hmotu.
Zbývá jen doufat, že se jednalo jen o klasickou bojovou technologii austrálských šamanů - ukázání kostí. Chtělo by to sledovat, jestli si Čuk a Gek nenechali udělat pár selfíček v Austrálii.

Průměrný počet slepic: 4.6 (11 hlasů)

Bermudský trojúhelník č. 2.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Lavrov: Rusko už má analog systému SWIFT
30.4.2021 VSa Zprávy

Ruský šéfdiplomat reagoval na nápad poslanců EP odpojit Rusko od systému mezinárodních plateb SWIFT.

Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov mluvil v rozhovoru s novináři o možnosti vzniku ruského analogu pro mezinárodní platby SWIFT. Podle Lavrova má Rusko už dnes odpovídající základnu pro mezinárodní platby.

„Jsem si jist, že vláda a centrální banka musí udělat všechno proto, aby základna byla spolehlivá a garantovala plnou nezávislost a záruky proti škodám, které by se nám mohl kdokoli pokusit dodatečně způsobit,“ řekl Lavrov.

Ruský ministr zahraničí tak reagoval na návrhy největší frakce Evropského parlamentu, Evropskou lidovou stranu (EPP), která v úterý navrhla vyloučit Rusko z mezinárodního systému plateb SWIFT. EPP tak dala najevo svůj nesouhlas s tím, že ministři zahraničí členských zemí odmítli zavedení dalších sankcí proti Rusku v souvislosti s kauzou ve Vrběticích a také v souvislosti s Fondem boje proti korupci Alexeje Navalného, jehož činnost omezil ruský soud v souvislosti s možností, že bude prohlášen za extremistickou organizaci a bude zakázán.

Průměrný počet slepic: 4.6 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Druhá světová - okupované Bělorusko. Rabinovič zdrhne k partyzánům. Ti mu pochopitelně moc nevěří, tak mu na zkoušku dají sto letáků a pošlou ho do městečka. Uplyne noc, den, znovu noc a Rabinovič stále nikde.
Tak ten to zabalil nebo ho čapli, panuje všeobecné mínění.
Jaké je ale překvapení, když se za týden Rabinovič objeví. A hned do velitelské zemljanky :
- Tak takhle by to dál nešlo, pane veliteli, s tím aušusem co mi dali. Člověk aby byl rád, když to prodá po tři kopějky za kus.

Ten je fakt poslední :

Kohn a Mankewitz se procházejí po vídeňském korze. "Mankewitz, dobře se podívaj, tamhle proti nám jdou dcery hraběte Pissena. Z těch budou nejbohatší nevěsty v celém Rakousko-Uhersku".
Mankewitz si nasadí brýle a odvětí: "Bůh je spravedlivý..."

Průměrný počet slepic: 4.4 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

Byl jsem tam zmíněn, tak bych se rád vyjádřil.
Všimněte si, že ohledně Vrbětic jsem nikdy zde neřekl pevný názor, že je jasné, že za to mohou rusáci. Vím o tom stejnou prdlačku, jako všichni ostatní.
Taky se mě na těchto stránkách před pár dny ptal pithart, jestli hodlám zahájit válku proti Rusku. To jsem nikdy nechtěl a nejsem zatvrzelý odpůrce Ruska.
Pak zde taky před několika dny jeden nový nick, přesně si nevybavuji jméno, takový motoristický název to byl, tuším AUTO, nebo něco kolem toho a nebo taky uplně jinak, páč už si hovno pamatuju. Ten psal, že víc než Rusko ho dnes točí západ. A já s ním souhlasím.
Mě se též nelíbí zelené úděly, díky kterým v brzku budeme padat ekonomicky na držku, nelíbí se mi, že když mám pinďoura a bílou barvu kůže, měl bych cítit vinu, je fůra věci, které mě točí a jdou hlavně ze západu. Ale to nutně neznamená, že Rusko je Old Shatterhand. Voni to jsou taky pěkný zmrdi.
Mě hlavně zde vadí ta místní servilita vůči Číně a Rusku.
Když si něco myslím, tak to řeknu, i když mi to mnohdy uškodí a podle toho se chovám.
Když Vystrčil jel na Taiwan, zde propuklo všeobecné zděšení. Já být politik, tak tam jedu taky a ještě bych číňanům poslal pohled.
Nemám problém nesouhlasit s Ruskem, nemám problém nesouhlasit se západem.
Jak to bylo v té pohádce? Nad nikým se nepovyšuj, před nikým se neponižuj.
A mě přijde, že vy se zde ponižujete dost často.

Asi tak. A omlouvám se, ale na případné reakce už asi moc dnes neodpovím, jelikož kámoš pořádá čarodějnice, tak si jdeme krapet provětrat játra a zaskotačit.

Průměrný počet slepic: 2.5 (15 hlasů)

In reply to by berrnard (neověřeno)

Trvalý odkaz

byl jsem to já. A zapomněl jsem to nejdůležitější. Dovoz tmavých vrahounů z celého světa v režii Německa. Mimochodem na RT (je v angličtině) byly v r.2015 reportáže z vývozu ukradené syrské ropy ISIS do Turecka přímo ze satelitů. Pak taky (to už si nejsem jistý, která že štvavá vysílačka to byla), kdy ruská reportérka (nebo dvojice ON + ONA ?) ze Sýrie si platili tranzit do Turecka až k oněm slavným člunům. K tomu spousta záběrů převlékajících se bradáčů z maskáčů do nějakých hadrů. Ale to znáte i z našeho internetu, že...A že by německá masová vražedkyně neměla tyto informace ??? To jako fakt ?

Nejlepší byl článek (tipnu Mladou Frontu), kdy byl na slovinské hranici prohledáván nějaký ten chudák uprchlík a ve svém iPhonu fotky jak stojí s několika uřízlými hlavami, které držel za vlasy. A řešilo se, co s ním. Vezměte si naše zákony. Fotka z telefonu - co je to za důkaz ? A kdeže se to stalo ? Někde v Sýrii ? A požádala země o vydání ? Že ne ? A byly to vůbec hlavy lidské ? Třeba jen figurín z vyrabovaného obchodu, že, ehmm. A i když byly lidské, trest za zohavení mrtvých těl. Nikdo ho řezajícího u toho neviděl, že by je před tím zabil (anebo horší varianta, NEZABIL). Co s takovou lidskou zrůdou je dnes, kde je ? Co, Kmento, nechytíš se toho ?

Takže, kolego berrnarde, až takových budeme mít u nás také dostatek, tak už ani nebudeme řešit nějaké Zelené úděly, nebo že Škodovka v klidu vyrábí v Rusku automobily s 1.6 atmosferickým motorem, který už je v Euroněmecku dávno zakázán. (sakra, vždyť jde o ekologickou záchranu celé planety nebo Rusko je na Venuši ?)

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Věcný a podrobný rozbor.
Pro mne dost zajímavých a neznámých údajů.
Doporučuji dočíst do konce.
----------------------------------------
http://casopisargument.cz/?p=35672

Průměrný počet slepic: 4.3 (7 hlasů)

dobře pochopil, tak nás nesejmou uzavřením kohoutů ropy, nebo plynu, nebo uranových tyčí, ale nedostatkem turistů.
Doprčic, to abych začal jezdit častějš do Varů, dát si ňáký bublinky, abych vyrovnal deficit.

Průměrný počet slepic: 2.9 (10 hlasů)

Vary, to je průšvih. Před lety se místní snažili Rusů zbavit, inu Češi. Nelíbila se jim azbuka. Proto dokonce připláceli na letecké linky z Düsseldorfu a Tel Avivu. Nijak to nepomohlo, Ani Němci, ani Židé nejsou blbí. Vary dávno nejsou IN.
Loni se radovali, že se vrátila Pobeda. Létá(la) někde ze Sibiře. Letos asi létat nebude. Ruku na srdce, co je lepší Krym nebo Vary?

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

Rychle do roští pro chroští.

Průměrný počet slepic: 2.7 (7 hlasů)

In reply to by Jarda efko (neověřeno)

Trvalý odkaz

(Chce to jen sociální kapitál!)

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Že Dourová a další exponenti EU máji zákaz vstupu do RF

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)

Pourová z ANO?
No to je neštěstí

Průměrný počet slepic: 3.5 (11 hlasů)

PROFYLAXE!

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Nový ministr zdravotnictví Petr Arenberger se ještě ani neohřál v křesle a už vymýšlí nesmysly ohledně kadeřnictví https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ke-kadernikovi-nakonec-i-se-samotest… V práci se sice testujeme pravidelně, ale samostatný certifikát nikdo nemá, ten se prostě nevydává.
Začínám oceňovat, že už mám méně vlasů, ale když si na posledních chlupech na mé hlavě tolik zakládám! Každý z nich hýčkám jak Rákosníček svých 7 vlasů! :-)

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

už mám vlasy po lopatky a v podstatě to nesnáším

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)

In reply to by Gaia (neověřeno)

Trvalý odkaz

Asi se vrátím ke stylu mánička, i když s pár vlasy to asi nebude ono. :-)

Průměrný počet slepic: 4 (2 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

chlap,tak koupím strojek,nastavím na půl cm a jedu jedu. I když operní pěvkyně Pecková ježka kdysi taky nosila,na to nemám odvahu. Tak nosím ohon jak odvážná školačka.Ten román nám četli v první třídě,tak si můžete udělat představu kolik mně je.

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

In reply to by Gaia (neověřeno)

Trvalý odkaz

Neživá Gaia má za sebou miliardu let.A ta živá má věk přesně, aby byla považována za krásnou.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

A docela víc i když byl starší,než tomu samo kandidátovi na sesli nejvyšší.
Kruciš to by byla repre sestava.. jeden dredař, druhej semtam culíkář s nahoře šlindou :-)

Průměrný počet slepic: 3.5 (2 hlasů)

In reply to by Gaia (neověřeno)

Trvalý odkaz

vydolovala jsem prastarou sponu , vlasy do ní zapnu a mám perfektní drdol, když konce zpevním sponkou. :-)

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)

In reply to by Gaia (neověřeno)

Trvalý odkaz

Já jsem si začala stahovat vlasy něco mezi účesem japonských bojovníků sumo a samurajským drdolem. Je to rychlé a pohodlné.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)