Bude se přitvrzovat

Autor

Dnes budeme pokračovat v našem evrgrýnu posledních dnů, protože vrbětická akce ne a ne vyčpět. Každý den jsou kolem toho nové tanečky, každý den se přeorává naše politická scéna a už se v tom nevyzná ani prase. Pojmenuju jen ty hlavní rozpory: 

1. Vrbětice vyhodili do povětří Čuk a Gek. Je to jisté. Tak úplně jisté to není, protože zpráva BIS dle prezidenta přímo konstatuje, že nikdo nemá důkazy, že by naši ruští Džejmsové Bondové ve Vrběticích byli. 

2. První výbuch bylo selhání, druhý výbuch už pak byl podle ruského plánu. No, podle plánu... sklad nejprve prokazatelně hořel... Druhý sklad pak byl zkontrolován pyrotechniky ještě před výbuchem. Nikdo ani nenaznačil, že by Čuk a Gek přišli do Vrbětic dvakrát. Teď už se mluví o tom, že první výbuch byl podle plánu a druhý byl selhání. 

3. Existuje jen jedna jediná vyšetřovací verze. Že to odpálili ti agenti. Až na to, že existuje  celá řada podverzí. Jestli měli komplice, jestli to ten komplic neudělal celé sám, jestli se druhým výbuchem nezametaly stopy, jestli se na tom nepodíleli majitelé Imexu... Chyběla ostraha, ba dokonce i ploty chyběly. BISce takový šlendrián celá léta vůbec nevadil. Tři lidé ten výbuch přežili, ale žádný Kroupa ani Kundra ani pravdomluvná ČT, nikdo s nimi neudělal žádný rozhovor. Jakoby neexistovali. Nebo by říkali věci, co se nehodí do krámu. 

4. Když Hamáček říkal, že Vrbětice odpálili Rusové a my měli pochybnosti, tak jsme se od pravdolásky dozvěděli, že ministrovi vnitra/zahraničí se přece musí věřit. Když teď Hamáček říká, že v Moskvě handlovat nechtěl, tak jsme se od pravdolásky dozvěděli, že se mu nesmí věřit vůbec nic.  Pro Babiše to platí stejně. 

5. Informace o Vrběticích je přísně tajná, že se nesmí zveřejnit žádné podrobnosti z vyšetřování. Aby náhodou prostý lid něco nevykecal.  Ale není dost tajná, aby z ní neunikaly zajímavé informace tu ke Kundrovi, tu ke Kroupovi. A nikoho to netrápí. Nikdo nekřičí, že tajné služby mají někde uvnitř krtka, který když může vynášet novinářům, možná vynáší i někam jinam. 

6. Vrbětická munice byla určena pro bulharského obchodníka se zbraněmi, který je chtěl dodat na Ukrajinu. No, na Ukrajinu asi ne, chtěl je dodat do Sýrie. Tedy možná, možná také Islámskému státu. Možná dokonce šlo o nášlapné miny a podobné svinstvo, které podle všech mezinárodních dohod u nás vůbec nemělo být.  

Nesrovnalostí je mnohem víc, ale uvedl jsem jen ty, které se šíří zcela oficiálním majnstrýmem. Které v průběhu posledních tří týdnů pustil sám Kundra, Kroupa a jiní protěžovaní pisálci. Do nějakých konstrukcí, že BISka si u nás vodí vládu, že je za vším CIA, že šlo o americkou objednávku, to ani neuvádím. 

Všimněte si, jak málo platné bylo Hamáčkovi, že se pokusil působit jako rusobijec. Uběhlo čtrnáct dní a místo pochvaly se dozvěděl, že je vlastizrádce. Dokonce tak velký, že kvůli němu probíhá tajné jednání sněmovny ze kterého se nesmí pořizovat záznam. A všimněte si, že Starý Ještěr z Hradu je stále stejný proruský šváb jako byl, ale je mu to úplně jedno, nijak ho to neohrožuje a naopak den ode dne se ukazuje jeho politická velikost, protože rozpoznal, kdy je lepší mlčet, počkat a dobře si rozmyslet, co řekne. 

Výsledkem jsou velmi kalné vody, které smrdí na sto honů, ale nic se v nich nedá pořádně rozpoznat. Vidlácky bych ale dodal, že se také stírají rozdíly. Najednou už není vidět skoro žádný rozdíl mezi koalicí a opozicí. Babiš nebo Bartoš, Hamáček nebo Pekarová - den za dnem jsou všichni stále stejnější pakáž. Jak dlouho bude trvat, než si průměrný volič řekne, že je mu jedno, o co se tam papaláši hryžou, proč si jdou po krku a je jedno, jakými hesly to zakrývají? V zájmu obyčejného českého človíčka to není každopádně. I kdyby byla stokrát pravda co tam všichni hlásají, obyčejný člověk není připuštěn, nesmí se mu nic říct - má volit, ale ne myslet.

Ještě před měsícem bych přísahal, že boj proti Babišovi a proti covidovým opatřením je boj za Bartoše v premiérském křesle, ale teď už bych řekl, že každý další den této politické šarvátky je boj za Okamuru. Protože kromě Zemana je on jediný, kdo stojí tiše a moudře stranou. 

Každopádně, teď už to nemůže přestat. Nedovedu si představit, že by opozice mohla vystoupit a říct, že se spletla, že naletěla Kroupovi a Hamáček je ministr vnitra na svém místě, všichni se omlouváme, je to fér chlap. Oni teď už musejí pokračovat. Za každou cenu i kdyby fakta i svědci říkali opak. 

Stejně tak nemůže přijít Babiš, že celá akce Vrbětice byla jinak, že naletěl Koudelkovi, že si to objednali Amíci nebo Britové a účelem bylo zaútočit z boku na Nord Stream, protože Německo se s Ruskem nesmí spojit na žádnou cenu, i kdyby to mělo znamenat boj do posledního Ukrajince  a šajse čechen by měli mít zimu a středověk. 

Kroupa také nemůže přestat, protože kdyby to bylo všechno, tak si to u soudu pěkně odskáče. 

Boj o moc a předčasné volby proto musí pokračovat. Klatba bude stíhat klatbu a bude to jako v době těsně před Husem, kdy se dva i tři papežové naráz posílali do horoucích pekel a stejně tak proti sobě vystupovali tři římští císařové. A všem dohromady bylo úplně jedno, co se děje dole, protože na to neměli čas a vlastně ani sílu. 

Zřejmě jde o hodně. O víc, než si dovedeme představit či připustit. Je tu velký tlak na to, aby volby byly pokud možno na začátku prázdnin. A nebo aby vůbec nebyly, protože volební zákon jaksi zatím není. Ale ať jde o cokoliv, my dole v tom nefigurujeme. O nás nejde ani náhodou a v našem zájmu to rozhodně není. A bude velmi nebezpečné chodit s pány na led. Brzy to bude vidět. 

Všichni aktéři - koalice i opozice se zabejčili na nepřekonatelných pozicích. Teď proti sobě musejí naplno a ze všech sil vystoupit. Protože jakýkoliv ústup by znamenal veřejně ukázat, že lhali, podváděli a hráli si nějaké svoje hry. Sázky jsou ale zatraceně vysoké. Tak vysoké, že jsou úplně bez limitu. Tak vysoké, že je možné úplně všechno a za úplně jakoukoliv cenu. 

Očekávám, že Kroupa vytáhne z klobouku další "důkazy". Možná se najde i nějaký blbec, který to Kroupovi dosvědčí a může být tím prvním, kdo si na ledě zláme nohy. Hamáček hraje o všechno. Pokud by mu černý petr zůstal, nezbude ani z něj ani z ČSSD nic. A i když je ČSSD marginální stranička, při svém potápění může vzít sebou i svého velkého koaličního partnera. 

Všichni strašně spěchají. Něco je ve vzduchu. 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (153 hlasů)

Komentáře

Тор: Любовь и гром http://clck.ru/rbT4C Тор Любовь и гром фильм посмотреть онлайн

Zatím bez slepic

therapie comportementale et cognitive namur traitement poux traitement furoncle , pharmacie bailly click and collect pharmacie bordeaux test pcr , pharmacie auchan amiens pharmacie progres bourges pharmacie costa bourges Compra Microsoft Excel 2021 a precios mГЎs bajos, Microsoft Excel 2021 barato <a href=https://publiclab.org/notes/print/34623#>Microsoft Excel 2021 precio Venezuela</a> Microsoft Excel 2021 precio Venezuela Compra Microsoft Excel 2021 a precios mГЎs bajos. pharmacie univers pharmacie rue beaulieu 42170 ZoneAlarm Internet Security Suite 8 barato, ZoneAlarm Internet Security Suite 8 por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34300#>ZoneAlarm Internet Security Suite 8 por internet</a> Compra ZoneAlarm Internet Security Suite 8 a precios mГЎs bajos ZoneAlarm Internet Security Suite 8 venta Guatemala. pharmacie leclerc fagnieres pharmacie evry , rife therapies pharmacie de garde zarzis Comprar Adobe Acrobat DC Pro, Adobe Acrobat DC Pro venta Colombia <a href=https://publiclab.org/notes/print/34509#>Adobe Acrobat DC Pro barato</a> Comprar Adobe Acrobat DC Pro Adobe Acrobat DC Pro por internet. medicaments zona produit pharmaceutique medicamenteux .

Zatím bez slepic

pharmacie champagne argenteuil pharmacie beaulieu brive-la-gaillarde pharmacie place wilson brest , therapie de couple haute garonne medicaments veinotoniques , pharmacie beauvais argentine pharmacie esplanade auchan pharmacie leclerc douarnenez Adobe Audition CC por internet, Adobe Audition CC donde comprar en EspaГ±a <a href=https://publiclab.org/notes/print/34497#>Compra Adobe Audition CC a precios mГЎs bajos</a> Adobe Audition CC por internet Comprar Adobe Audition CC. therapies breves angers pharmacie fabre aix en provence Advance Steel 2023 venta Colombia, Comprar Advance Steel 2023 <a href=https://publiclab.org/notes/print/34746#>Advance Steel 2023 por internet</a> Advance Steel 2023 por internet Advance Steel 2023 venta Colombia. pharmacie amiens ouvert dimanche pharmacie de garde marseille valentine , pharmacie homeo annecy pharmacie st quentin beauvais Autodesk Alias AutoStudio 2018 barato, Autodesk Alias AutoStudio 2018 donde comprar en PerГє <a href=https://publiclab.org/notes/print/34580#>Autodesk Alias AutoStudio 2018 donde comprar en PerГє</a> Autodesk Alias AutoStudio 2018 barato Autodesk Alias AutoStudio 2018 por internet. pharmacie de garde aujourd'hui nimes pharmacie grand annecy seynod .

Zatím bez slepic

therapie de couple granby pharmacie donjon bourges pharmacie discount annecy , pharmacie de garde marseille 13 octobre 2019 therapies comportementales , pharmacie de garde strasbourg pharmacie auchan noyon les pharmacies autour de moi Compra Adobe Audition CC a precios mГЎs bajos, Adobe Audition CC venta EspaГ±a [url=https://publiclab.org/notes/print/34497#]Adobe Audition CC [/url] Compra Adobe Audition CC a precios mГЎs bajos Comprar Adobe Audition CC. pharmacie triage argenteuil pharmacie de garde marseille 6eme Adobe Acrobat Pro DC precio Ecuador, Adobe Acrobat Pro DC donde comprar en Ecuador [url=https://publiclab.org/notes/print/34256#]Adobe Acrobat Pro DC venta Ecuador[/url] Compra Adobe Acrobat Pro DC a precios mГЎs bajos Comprar Adobe Acrobat Pro DC. pharmacie a proximite nantes xcyte therapies inc , psychologue therapie de couple uccle pharmacie polygone CorelDRAW Technical Suite 2022 venta Ecuador, Compra CorelDRAW Technical Suite 2022 a precios mГЎs bajos [url=https://publiclab.org/notes/print/34233#]Comprar CorelDRAW Technical Suite 2022[/url] CorelDRAW Technical Suite 2022 precio Ecuador CorelDRAW Technical Suite 2022 donde comprar en Ecuador. pharmacie torcy traitement orgelet .

Zatím bez slepic

therapie comportementale et cognitive eure therapies comportementales et cognitives en 37 notions pharmacie metro boulogne billancourt , pharmacie de garde aujourd hui a uzes pharmacie annecy rue carnot , pharmacie de garde aujourd'hui pezenas pharmacie argenteuil la dalle therapies de couple GraphiSoft ArchiCAD 18 donde comprar en PerГє, GraphiSoft ArchiCAD 18 precio PerГє [url=https://publiclab.org/notes/print/34649#]GraphiSoft ArchiCAD 18 donde comprar en PerГє[/url] Compra GraphiSoft ArchiCAD 18 a precios mГЎs bajos GraphiSoft ArchiCAD 18 venta PerГє. pharmacie montpellier pharmacie boulogne billancourt avenue jean jaures Autodesk AutoCAD 2018 venta Venezuela, Autodesk AutoCAD 2018 donde comprar en Venezuela [url=https://publiclab.org/notes/print/34240#]Autodesk AutoCAD 2018 [/url] Autodesk AutoCAD 2018 barato Autodesk AutoCAD 2018 precio Venezuela. traitement anti poux pharmacie monge aix-en-provence rotonde , pharmacie brunet bourges pharmacie forum boulogne billancourt Transoft AutoTURN Pro 3D 9 donde comprar en PerГє, Transoft AutoTURN Pro 3D 9 barato [url=https://publiclab.org/notes/print/34293#]Transoft AutoTURN Pro 3D 9 precio PerГє[/url] Comprar Transoft AutoTURN Pro 3D 9 Transoft AutoTURN Pro 3D 9 por internet. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio Ecuador pharmacie leclerc st isidore traitement apnee du sommeil .

Zatím bez slepic

traitement hormonal pharmacie obernai medicaments wellbutrin , traitement keratite therapies breves et outils pratiques , pharmacie amiens maison de la culture pharmacie de garde yaounde pharmacie de garde marseille grand littoral Microsoft Office Professional Plus donde comprar en Argentina, Compra Microsoft Office Professional Plus a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34247#>Microsoft Office Professional Plus barato, Microsoft Office Professional Plus donde comprar en Argentina</a> Microsoft Office Professional Plus barato Comprar Microsoft Office Professional Plus. pharmacie bel orme bordeaux therapie cognitivo comportementale c'est quoi Logiciel ARTS PDF Aerialist Professional Г  vendre, Vente ARTS PDF Aerialist Professional sur internet <a href=https://faithlife.com/68ed4015a3234d579ffac8a67fbb82ad#>Logiciel ARTS PDF Aerialist Professional Г  vendre, Prix des licences ARTS PDF Aerialist Professional</a> Ou acheter du ARTS PDF Aerialist Professional Recherche ARTS PDF Aerialist Professional moins cher. therapies breves lausanne pharmacie nantes , therapie de couple montreal pharmacie herboristerie beauvais Compra MS Office 2010 Home and Student a precios mГЎs bajos, MS Office 2010 Home and Student por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34268#>Comprar MS Office 2010 Home and Student</a> MS Office 2010 Home and Student venta Miami MS Office 2010 Home and Student precio Miami. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio sin receta pharmacie humanitaire avignon traitement fonctionnaire .

Zatím bez slepic

pharmacie bourges nord therapies comportementales et cognitives adolescent pharmacie leclerc nancy , therapies esseniennes et egyptiennes medicaments hepatotoxiques , pharmacie gay bourges pharmacie espace forbin aix en provence pharmacie beauvais horaire Autodesk AutoCAD Electrical 2018 por internet, Comprar Autodesk AutoCAD Electrical 2018 <a href=https://publiclab.org/notes/print/34409#>Comprar Autodesk AutoCAD Electrical 2018</a> Autodesk AutoCAD Electrical 2018 donde comprar en Ecuador Autodesk AutoCAD Electrical 2018 barato. pharmacie Г  proximite de chez moi pharmacie hotel de ville boulogne billancourt Achetez la Autodesk AutoCAD Architecture 2018 moins chГЁre, Vente Autodesk AutoCAD Architecture 2018 sur internet <a href=https://faithlife.com/c19a374cdc1949bda8e69a4cde7038dd#>Autodesk AutoCAD Architecture 2018 </a> Autodesk AutoCAD Architecture 2018 bon marchГ© Recherche Autodesk AutoCAD Architecture 2018 moins cher. pharmacie de garde roanne therapie cognitivo comportementale hypocondrie , medicaments pour la tension therapie comportementale et cognitive sommeil Microsoft Office Home Business donde comprar en Chile, Compra Microsoft Office Home Business a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34460#>Microsoft Office Home Business donde comprar en Chile</a> Microsoft Office Home Business por internet Microsoft Office Home Business venta Chile. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio sin receta therapies geniques traitement waxoyl .

Zatím bez slepic

pharmacie de l'olivier avignon pharmacie en ligne qui vend des masques pharmacie de garde aujourd'hui tarn , therapie comportementale et cognitive beauvais pharmacie de garde dax , therapie de couple draguignan therapie zen widex pharmacie de garde marseille nuit 13010 VmWare ThinApp 5 Enterprise donde comprar en Chile, Compra VmWare ThinApp 5 Enterprise a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34596#>VmWare ThinApp 5 Enterprise por internet</a> VmWare ThinApp 5 Enterprise precio Chile VmWare ThinApp 5 Enterprise donde comprar en Chile. pharmacie de garde zellik traitement lyme Autodesk AutoCAD Electrical 2019 precio Colombia, Compra Autodesk AutoCAD Electrical 2019 a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34521#>Autodesk AutoCAD Electrical 2019 </a> Autodesk AutoCAD Electrical 2019 por internet Autodesk AutoCAD Electrical 2019 donde comprar en Colombia. pharmacie de garde marseille dimanche 16 fevrier pharmacie fayon bordeaux , therapie jeux video pharmacie auchan illkirch Comprar Escitalopram 10 mg genГ©rico, Lexapro precio Guatemala <a href=https://form.jotform.com/222084003688151#>Comprar Lexapro 10 mg sin receta</a> Comprar Lexapro 10 mg genГ©rico Comprar Lexapro 10 mg sin receta. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio Ecuador pharmacie bailly site internet medicaments arthrose .

Zatím bez slepic

pharmacie rue filaterie annecy pharmacie universite brest pharmacie wasselonne , pharmacie avenue argenteuil medicaments en psychiatrie , pharmacie talence pharmacie ouverte fleurance pharmacie beaulieu puilboreau horaires Compra Windows 11 Enterprise a precios mГЎs bajos, Windows 11 Enterprise barato <a href=https://publiclab.org/notes/print/34716#>Windows 11 Enterprise por internet</a> Compra Windows 11 Enterprise a precios mГЎs bajos Windows 11 Enterprise precio Ecuador. therapies non conventionnelles pharmacie de garde dijon Roxio Creator 2011 Pro precio Venezuela, Roxio Creator 2011 Pro venta Venezuela <a href=https://publiclab.org/notes/print/34488#>Roxio Creator 2011 Pro precio Venezuela</a> Roxio Creator 2011 Pro donde comprar en Venezuela Roxio Creator 2011 Pro precio Venezuela. pharmacie angers bressigny therapie de couple infidelite , pharmacie en ligne wandre therapie de couple exercices Logiciel Macpaw CleanMyMac X 4 Г  vendre, Acheter Macpaw CleanMyMac X 4 en ligne <a href=https://faithlife.com/achetermacpawcleanmymacx4enligne#>Macpaw CleanMyMac X 4 bon marchГ©</a> Vente Macpaw CleanMyMac X 4 sur internet Macpaw CleanMyMac X 4 bon marchГ©. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio sin receta pharmacie en ligne veau pharmacie nautilus amiens .

Zatím bez slepic

pharmacie fleur d'eau angers pharmacie de garde marseille tel wild therapies , etude pharmacie brest therapie cognitivo comportementale isere , pharmacie ouverte dimanche paris therapies spa pharmacie xavier MS Visual Studio 2010 Professional precio Colombia, Compra MS Visual Studio 2010 Professional a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34572#>MS Visual Studio 2010 Professional precio Colombia, Compra MS Visual Studio 2010 Professional a precios mГЎs bajos</a> MS Visual Studio 2010 Professional venta Colombia MS Visual Studio 2010 Professional donde comprar en Colombia. pharmacie auchan nice pharmacie argenteuil champioux Comprar Microsoft Visual Studio Enterprise 2017, Microsoft Visual Studio Enterprise 2017 por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34562#>Microsoft Visual Studio Enterprise 2017 donde comprar en Argentina</a> Microsoft Visual Studio Enterprise 2017 venta Argentina Microsoft Visual Studio Enterprise 2017 barato. traitement kyste pharmacie roland garros boulogne billancourt , pharmacie de garde paris therapie cognitivo-comportementale obesite Adobe Acrobat Pro DC por internet, Adobe Acrobat Pro DC precio Ecuador <a href=https://publiclab.org/notes/print/34256#>Adobe Acrobat Pro DC venta Ecuador</a> Adobe Acrobat Pro DC venta Ecuador Comprar Adobe Acrobat Pro DC. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio Ecuador pharmacie de garde marseille telephone pharmacie charre annecy .

Zatím bez slepic

therapie de couple jalousie pharmacie amiens livraison therapie cognitivo comportementale wikipedia , therapies breves val-d'oise traitement de texte gratuit , pharmacie lafayette albi pharmacie en ligne viata pharmacie jacou Comprar CorelDRAW Graphics Suite 2020, CorelDRAW Graphics Suite 2020 por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34339#>CorelDRAW Graphics Suite 2020 por internet</a> Compra CorelDRAW Graphics Suite 2020 a precios mГЎs bajos Comprar CorelDRAW Graphics Suite 2020. pharmacie de garde khouribga aujourd'hui pharmacie auchan istres Reaktor 6 venta PerГє, Reaktor 6 barato <a href=https://publiclab.org/notes/print/34603#>Comprar Reaktor 6</a> Reaktor 6 donde comprar en PerГє Comprar Reaktor 6. pharmacie de garde quillan ecole pharmacie amiens , pharmacie ouverte evry therapies breves orientees solutions MS Office Standard 2021 donde comprar en Argentina, MS Office Standard 2021 por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34581#>MS Office Standard 2021 por internet</a> MS Office Standard 2021 barato MS Office Standard 2021 donde comprar en Argentina. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio sin receta pharmacie ouverte paris 15 therapie synonyme .

Zatím bez slepic

pharmacie beauvais voisinlieu pharmacie ouverte le dimanche Г  proximite pharmacie ouverte tard , pharmacie mersier boulogne billancourt pharmacie auchan valdoly , pharmacie lafayette klorane pharmacie homeopathie argenteuil therapie de couple comment Г§a se passe Lumion 8.5 Pro barato, Comprar Lumion 8.5 Pro <a href=https://publiclab.org/notes/print/34553#>Lumion 8.5 Pro barato, Compra Lumion 8.5 Pro a precios mГЎs bajos</a> Lumion 8.5 Pro precio Chile Lumion 8.5 Pro barato. pharmacie de l'iroise brest fax therapies for ptsd Achat Sony CD Architect 5.2 pas cher, Vente Sony CD Architect 5.2 sur internet <a href=https://faithlife.com/f5d7346eaef243da840ca68b50d91527#>Ou acheter du Sony CD Architect 5.2</a> Ou acheter du Sony CD Architect 5.2 Acheter Sony CD Architect 5.2 en Suisse. pharmacie verte colline aix en provence pharmacie auchan avignon nord , therapies analytiques pharmacie ouverte nanterre Hydroxychloroquine 400 mg pas cher, Cherche Hydroxychloroquine moins cher <a href=https://faithlife.com/hydroxychloroquinesansordonnancecanada#>Ou acheter du Hydroxychloroquine 400 mg</a> Hydroxychloroquine bon marchГ© Ou acheter du Hydroxychloroquine 400 mg. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio sin receta pharmacie in avignon therapies epilepsy .

Zatím bez slepic

pharmacie en ligne sans ordonnance pas cher jean cottraux les therapies comportementales et cognitives therapies breves nantes - stephane robin rue de la marne nantes , pharmacie gallieni 92100 boulogne-billancourt pharmacie en ligne lyon , therapie cognitivo comportementale sherbrooke pharmacie rennes pharmacies in aix en provence Adobe Flash Professional venta Miami, Adobe Flash Professional por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34544#>Adobe Flash Professional por internet</a> Adobe Flash Professional precio Miami Comprar Adobe Flash Professional. pharmacie leclerc ranguin pharmacie la plus proche autour de moi Compra MS Office Home Student 2013 a precios mГЎs bajos, MS Office Home Student 2013 donde comprar en Argentina <a href=https://publiclab.org/notes/print/34486#>MS Office Home Student 2013 barato</a> Compra MS Office Home Student 2013 a precios mГЎs bajos MS Office Home Student 2013 barato. pharmacie avenue stalingrad argenteuil pharmacie de la gare , produits non medicamenteux therapie de couple saint etienne MS Office Professional 2019 por internet, MS Office Professional 2019 donde comprar en Ecuador <a href=https://publiclab.org/notes/print/34615#>Comprar MS Office Professional 2019, MS Office Professional 2019 por internet</a> Comprar MS Office Professional 2019 MS Office Professional 2019 venta Ecuador. pharmacie aeroport bordeaux merignac pharmacie brest rive droite .
Medicamento Naprosyn nombre generico, Naproxeno barato en la farmacia. Naproxeno precio Venezuela Naproxeno precio sin receta <a href=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… Naprosyn 250 mg</a> pharmacie lafayette charleville pharmacie beaulieu redon .
Medicamento Paxil nombre generico, Paroxetina precio sin receta. Medicamento Paroxetina nombre generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… precio Espana, Medicamento Paxil nombre generico</a> pharmacie lafayette rouen pharmacie zimmermann munster .
Comprar Suprax 100 mg sin receta, Cefixima barato en la farmacia. Cefixima precio Ecuador Comprar Cefixima 100 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… Suprax 100 mg</a> pharmacie thiault bourges pharmacie route de nevers bourges .
Suprax barato en la farmacia, Suprax precio Venezuela. Compra Suprax a precios mas bajos Suprax precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… Cefixima 200 mg</a> pharmacie leclerc les herbiers therapies comportementales et cognitives vannes .

Zatím bez slepic

pharmacie lafayette saint quentin horaires pharmacie hayem brest telephone pharmacie de garde marseille ce jour , therapy word alternatives pharmacie angers visitation , therapies comportementales et cognitives toulon pharmacie de garde grasse medicaments grossesse Acheter Lasilix en Belgique, Acheter Lasilix en pharmacie Belgique <a href=https://faithlife.com/acheterlasilixenbelgique#>Lasilix achat en ligne Belgique</a> Cherche Lasilix moins cher Vente Lasilix sans ordonnance. pharmacie beauvais intermarche pharmacie beaulieu wattrelos horaire Macpaw CleanMyMac X 4 precio Miami, Compra Macpaw CleanMyMac X 4 a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34345#>Macpaw CleanMyMac X 4 barato, Macpaw CleanMyMac X 4 precio Miami</a> Macpaw CleanMyMac X 4 donde comprar en Miami Comprar Macpaw CleanMyMac X 4. medicaments yeux fatigues therapie de couple streaming vf , ouverture pharmacie argenteuil pharmacie en ligne nl Compra Windows 7 Professional a precios mГЎs bajos, Windows 7 Professional barato <a href=https://publiclab.org/notes/print/34263#>Comprar Windows 7 Professional</a> Windows 7 Professional donde comprar en Venezuela Windows 7 Professional venta Venezuela. pharmacie de garde mulhouse pharmacie wasquehal .
Naproxeno barato en la farmacia, Compra Naproxeno a precios mas bajos. Medicamento Naproxeno nombre generico Naproxeno precio sin receta <a href=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… precio sin receta</a> pharmacie querqueville therapie de couple a quoi ca sert .
Medicamento Paxil nombre generico, Paroxetina precio sin receta. Medicamento Paroxetina nombre generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… Paroxetina nombre generico</a> pharmacie espace saint quentin beauvais medicaments hyperkaliemiants .
Medicamento Cefixima nombre generico, Cefixima barato en la farmacia. Cefixima precio Ecuador Comprar Cefixima 100 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… precio sin receta</a> virginie rettel - therapies breves - hypnose pnl eft nancy pharmacie fachon amiens societe.com .
Suprax barato en la farmacia, Suprax barato en la farmacia. Medicamento Suprax nombre generico Suprax precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… Suprax a precios mas bajos</a> pharmacie bourges malus pharmacie auchan perpignan .

Zatím bez slepic

pharmacie angers ouverte dimanche pharmacie de garde marseille hopital nord medicaments omeprazole , therapie act exercices therapie act valeurs , pharmacie annecy lafayette therapies alternatives generique du spasfon comprime CorelDRAW Graphics Suite X8 venta Ecuador, CorelDRAW Graphics Suite X8 barato <a href=https://publiclab.org/notes/print/34499#>Comprar CorelDRAW Graphics Suite X8</a> CorelDRAW Graphics Suite X8 donde comprar en Ecuador CorelDRAW Graphics Suite X8 precio Ecuador. pharmacie de bourges therapie sexofonctionnelle Cherche Meloxicam moins cher, Meloxicam livraison Canada <a href=https://faithlife.com/cherchemeloxicammoinscher#>Cherche Meloxicam moins cher, Ou acheter du Meloxicam 15mg</a> Meloxicam bon marchГ© Meloxicam sans ordonnance Canada. therapie keen'v pharmacie autour de moi ouverte , pharmacie allonneau angers pharmacie soussan beaulieu sur mer Comprar Autodesk Building Design Suite Premium 2017, Autodesk Building Design Suite Premium 2017 por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34550#>Autodesk Building Design Suite Premium 2017 venta Argentina</a> Autodesk Building Design Suite Premium 2017 precio Argentina Autodesk Building Design Suite Premium 2017 venta Argentina. therapie cognitive et comportementale quimper therapies comportementales et cognitives troubles anxieux .
Naproxeno barato en la farmacia, Naproxeno barato en la farmacia. Naproxeno precio Venezuela Naproxeno precio sin receta <a href=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… precio Venezuela</a> pharmacie lafayette foch pharmacie lafayette occitane .
Medicamento Paxil nombre generico, Paroxetina precio sin receta. Medicamento Paroxetina nombre generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… Paroxetina nombre generico</a> pharmacie boticinal boulogne billancourt pharmacie brest st marc .
Comprar Suprax 100 mg sin receta, Cefixima barato en la farmacia. Cefixima precio Ecuador Comprar Cefixima 100 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… Cefixima nombre generico</a> traitement glaucome therapie comportementale et cognitive vendee .
Compra Cefixima a precios mas bajos, Suprax precio Venezuela. Compra Suprax a precios mas bajos Suprax precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… Cefixima 200 mg</a> pharmacie hamiot avignon pharmacie de garde marseille canebiere .

Zatím bez slepic

act therapy utah therapie de couple film streaming traitement naturel pour ne plus uriner la nuit , pharmacie de garde zone 4 therapies skin , pharmacie urgence brest therapies quantiques aix en provence pharmacie intermarche Gabapentine vente libre, Vente Gabapentine sans ordonnance [url=https://faithlife.com/gabapentineventelibre#]Gabapentine vente libre, Gabapentine livraison rapide[/url] Gabapentine achat en ligne France Equivalent Gabapentine sans ordonnance. pharmacie lafayette perigueux therapies e Medicamento HydroxyChloroquina nombre generico, Plaquenil precio Ecuador [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/plaquenil-precio-ecuad… precio Ecuador[/url] Plaquenil precio sin receta Plaquenil barato en la farmacia. medicaments utilises en reanimation pharmacie ouverte un dimanche , therapies for autism univers pharmacie beauvais Xenical prix France, Xenical 120mg pas cher [url=https://faithlife.com/xenicalprixfrance#]Xenical bon marchГ©[/url] Acheter Xenical en France Xenical livraison rapide. pharmacie dauboin annecy pharmacie bultez amiens .

Zatím bez slepic

therapie de couple reims pharmacie ouverte 11 novembre annecy therapie cognitivo-comportementale brabant wallon , therapies to cancer pharmacie de garde marseille 30 mai , medicaments zinc pharmacie dufournet annecy pharmacie lafayette beauvais Gabapentine livraison rapide, Gabapentine sans ordonnance prix <a href=https://faithlife.com/gabapentineventelibre#>Vente Gabapentine sans ordonnance</a> Gabapentine vente libre Equivalent Gabapentine sans ordonnance. therapie de couple haute savoie pharmacie leclerc gueret Gabapentine livraison rapide, Vente Gabapentine sans ordonnance <a href=https://faithlife.com/gabapentineventelibre#>Gabapentine Neurontin 400mg</a> Gabapentine achat en ligne France Equivalent Gabapentine sans ordonnance. pharmacie ouverte xertigny pharmacie avignon ouverte , pharmacie de garde marseille dimanche 13 septembre 2020 pharmacie ouverte le mans Gabapentine vente libre, Gabapentine sans ordonnance prix <a href=https://faithlife.com/gabapentineventelibre#>Gabapentine sans ordonnance prix</a> Gabapentine vente libre Equivalent Gabapentine sans ordonnance. pharmacie ouverte vannes pharmacie becker a monteux .

Zatím bez slepic

therapie de couple valenciennes pharmacie quetigny pharmacie en ligne toulon , pharmacie de garde paris 16 pharmacie filio avignon , pharmacie bordeaux rocade medicaments migraine pharmacie de garde joigny Comprar Augmentin 500 mg genГ©rico, Amoxicillina precio PerГє <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-amoxicillina-5… Amoxicillina a precios mГЎs bajos</a> Comprar Amoxicillina 500 mg sin receta Medicamento Amoxicillina nombre generico. traitement rhume pharmacie grottes et beaulieu Compra ESRI ArcGIS for Desktop 10.7 a precios mГЎs bajos, ESRI ArcGIS for Desktop 10.7 donde comprar en Ecuador <a href=https://publiclab.org/notes/print/34770#>ESRI ArcGIS for Desktop 10.7 donde comprar en Ecuador</a> ESRI ArcGIS for Desktop 10.7 precio Ecuador ESRI ArcGIS for Desktop 10.7 venta Ecuador. therapies of adhd pharmacie talence , pharmacie auchan ouverte dimanche traitement bipolaire Comprar Augmentin 500 mg genГ©rico, Amoxicillina precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-amoxicillina-5… Amoxicillina nombre generico</a> Comprar Amoxicillina 500 mg sin receta Medicamento Amoxicillina nombre generico. therapies psychocorporelles pharmacie inter nord beauvais .

Zatím bez slepic

pharmacie lafayette lievin pharmacie lafayette nimes therapie cognitivo comportementale bourgoin jallieu , pharmacie lafayette hyeres pharmacie brest kergaradec , medicaments xanax 0.25 pharmacie ouverte maintenant pharmacie de garde marseille janvier 2020 Comprar Sertralina 25 mg genГ©rico, Medicamento Zoloft nombre generico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/zoloft-barato-en-la-fa… barato en la farmacia, Comprar Sertralina 25 mg genГ©rico</a> Compra Zoloft a precios mГЎs bajos Zoloft precio PerГє. pharmacie intermarche amiens sud pharmacie de garde uzes Comprar Omnicef 300 mg genГ©rico, Compra Omnicef a precios mГЎs bajos <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-omnicef-300-mg… barato en la farmacia</a> Omnicef barato en la farmacia Comprar Omnicef 300 mg genГ©rico. pharmacie bailly troyes pharmacie conan brest telephone , pharmacie lafayette wiki therapies non conventionnelles Omeprazol barato en la farmacia, Comprar Omeprazol 20 mg genГ©rico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/omeprazol-barato-en-la… precio sin receta</a> Omeprazol barato en la farmacia Omeprazol precio sin receta. pharmacie de garde aujourd'hui bourgoin jallieu therapie cognitivo comportementale bruxelles .

Zatím bez slepic

therapie realite virtuelle pharmacie ouverte tours pharmacie en ligne oscillococcinum , therapie realite virtuelle pharmacie beauvais garde , pharmacie roubaix traitement endometriose pharmacie beauvais gambetta Compra Misoprostol a precios mГЎs bajos, Comprar Cytotec 200 mcg genГ©rico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/cytotec-barato-en-la-f… Cytotec nombre generico</a> Comprar Cytotec 200 mcg sin receta Medicamento Cytotec nombre generico. pharmacie amiens delpech therapies biologiques Fluoxetina precio Guatemala, Fluoxetina precio Guatemala <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/fluoxetina-precio-guat… Fluoxetina 20 mg genГ©rico</a> Fluoxetina barato en la farmacia Medicamento Fluoxetina nombre generico. pharmacie beaulieu louviers medicaments anxiete , therapie act toulouse pharmacie becker monteux 84 Compra Cipro a precios mГЎs bajos, Comprar Ciprofloxacino 1000 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/ciprofloxacino-precio-… Cipro 1000 mg</a> Compra Ciprofloxacino a precios mГЎs bajos Medicamento Ciprofloxacino nombre generico. pharmacie de garde saint quentin aujourd'hui pharmacie d'argenteuil .

Zatím bez slepic

therapie gestion de la colere pharmacie de garde lyon therapie de couple youtube , traitement naturel hemorroide therapy couples kaiser , pharmacie lafayette jean jaures toulouse therapies comportementales et cognitives adolescent pharmacie auchan ouverte dimanche Trimox precio Ecuador, Amoxicillin precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-amoxicillin-pa… Amoxicillin a precios mГЎs bajos</a> Comprar Amoxicillin pastillas genГ©rico Amoxicillin barato en la farmacia. pharmacie en ligne zamst king's college therapies Comprar Furosemida pastillas genГ©rico, Lasix barato en la farmacia <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/lasix-precio-ecuador-c… barato en la farmacia</a> Comprar Lasix pastillas sin receta Comprar Lasix pastillas genГ©rico. pharmacie bailli louise medicaments dangereux pour le pancreas , pharmacie argenteuil coteaux pharmacie brest masques Medicamento Mobic nombre generico, Compra Mobic a precios mГЎs bajos <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-mobic-nomb… precio Guatemala</a> Comprar Mobic 15 mg genГ©rico Mobic precio Guatemala. pharmacie de garde aujourd'hui orchies pharmacie bibaud amiens .

Zatím bez slepic

pharmacie carrefour nanteuil les meaux pharmacie furt bordeaux pharmacie angers carrefour saint serge , pharmacie petit auchan woippy pharmacie lafayette charleville , pharmacie angers bressigny pharmacie veterinaire boulogne billancourt pharmacie ouverte guadeloupe Lyrica precio sin receta, PrГ©gabalina precio Guatemala [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-pregabalina-15…©gabalina Lyrica 150 mg[/url] Comprar PrГ©gabalina 150 mg sin receta Comprar PrГ©gabalina 150 mg genГ©rico. pharmacie de garde saint quentin aujourd'hui horaire pharmacie trigona bourges Paroxetina precio Guatemala, Medicamento Paroxetina nombre generico [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-guat… Paroxetina pastillas sin receta[/url] Comprar Paroxetina pastillas sin receta Comprar Paroxetina pastillas genГ©rico. pharmacie ouverte yvelines traitement verrue , pharmacie amiens gambetta pharmacie en ligne rouen Medicamento Buscopan nombre generico, Buscopan precio Colombia [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/compra-buscopan-a-prec… Buscopan genГ©rico[/url] Medicamento Buscopan nombre generico Buscopan barato en la farmacia. pharmacie de garde aujourd'hui rodez hypnose & therapies breves - guignard s. troyes .

Zatím bez slepic

pharmacie ouverte franconville pharmacie universite brest medicaments thyroide , pharmacie beauvais gambetta pharmacie bourges test covid , traitement ongle incarne pharmacie leclerc bois d'arcy pharmacie des facs aix en provence Compra Avodart a precios mГЎs bajos, Avodart precio Ecuador [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/compra-avodart-a-preci… Avodart a precios mГЎs bajos[/url] Compra Avodart a precios mГЎs bajos Comprar Avodart 0.5 mg sin receta. therapies comportementales et cognitives paris pharmacie lafayette vesoul Comprar Boswellia Vegie genГ©rico, Medicamento Boswellia Vegie nombre generico [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/boswellia-vegie-barato… Vegie precio Miami[/url] Compra Boswellia Vegie a precios mГЎs bajos Comprar Boswellia Vegie sin receta. therapie comportementale et cognitive montreal pharmacie angers foch , therapie cognitivo comportementale tours pharmacie royale annecy Monurol precio sin receta, Comprar Fosfomycin 3 g genГ©rico [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/fosfomycin-precio-chil… Fosfomycin 3 g sin receta[/url] Fosfomycin precio Chile Fosfomycin precio sin receta. pharmacie saint etienne traitement termites .

Zatím bez slepic

du therapies breves lyon pharmacie kaysersberg pharmacie angers la madeleine , pharmacie ouverte poitiers traitement uv piscine , pharmacie de garde aujourd'hui landes produits medicamenteux pharmacie de garde aujourd'hui pezenas Atomoxetine precio sin receta, Strattera precio Ecuador <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-strattera-60-m… Atomoxetine 60 mg</a> Strattera precio sin receta Strattera barato en la farmacia. pharmacie amiens gambetta pharmacie cbd beauvais Medicamento Buscopan nombre generico, Buscopan precio Colombia <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/compra-buscopan-a-prec… precio sin receta</a> Medicamento Buscopan nombre generico Buscopan barato en la farmacia. these pharmacie angers act therapy group , pharmacie de garde aujourd'hui ixelles pharmacie argenteuil val Fosfomycin precio Chile, Comprar Fosfomycin 3 g sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/fosfomycin-precio-chil… Fosfomycin nombre generico</a> Fosfomycin precio sin receta Medicamento Fosfomycin nombre generico. pharmacie hopital avignon therapies louise guay .

Zatím bez slepic

medicaments les plus utilises pharmacie en ligne keto pharmacie intermarche nord beauvais , therapy couples kaiser therapies used by clinical psychologists , pharmacie auchan trinite pharmacie avignon pierre semard pharmacie lafayette orvault Sertralina precio sin receta, Sertralina precio sin receta [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/sertralina-precio-sin-… precio sin receta, Medicamento Zoloft nombre generico[/url] Comprar Sertralina 50 mg genГ©rico Compra Sertralina a precios mГЎs bajos. pharmacie de garde marseille 19 mai 2019 pharmacie lafayette gironde Comprar PrГ©gabalina 150 mg genГ©rico, PrГ©gabalina precio Guatemala [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-pregabalina-15…©gabalina precio sin receta[/url] Comprar PrГ©gabalina 150 mg sin receta Comprar PrГ©gabalina 150 mg genГ©rico. therapies breves bordeaux therapie de couple luxembourg , therapie comportementale et cognitive c'est quoi traitement puce chat Medicamento Levothyroxine nombre generico, Medicamento Synthroid nombre generico [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/synthroid-barato-en-la… barato en la farmacia, Medicamento Levothyroxine nombre generico[/url] Synthroid precio Miami Comprar Synthroid 100 mcg genГ©rico. pharmacie de garde nimes pharmacie ouverte beaulieu sur mer .

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Ať se na článek podíváme z jakékoli strany, tak je to katastrofa. Česká katastrofa při které se v plné nahotě ukázalo jak prohnilý stát jsme. Kdo to nepochopil v době Paroubkem przněných nezletilých slečen, tak to snad pochopil dnes. Slova jsou jen výrazy bez významu a politici jsou jen mluvící hlavy, které slova používají ale vůbec je nezajímá co jimi říkají. Na jednu stranu Hamáček tvrdí, že jeho cesta do Ruska byl jen trik na ošálení Rusů a na druhou jeho nepřátelé se dušují, že chtěl republiku prodat.
Pravda nebude něco mezi tím, jak to za starých dobrých časů bývalo, ale někde úplně jinde. Tak jinde, že si nikdo ani netroufne na to pomyslet.
A my občané máme jásat a bubnovat do boje. Na Bělehrad! nebo Do Strakovky?

Průměrný počet slepic: 4.8 (41 hlas)

In reply to by strejda (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tady se také ohýbají slova.

Jaký byste chtěli stát. když je tak těžké nazývat věci pravdivými jmény a dožadujete se líbivých lží.

Jste jak slečna, co chce věřit na pohádky. Zákonitě se dočká řady zklamání.

Průměrný počet slepic: 2.7 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

totiž dreďák Bartoš, couvá. Jinak by nemohl navrhnout 120, protože ty nemůže sehnat a také 101 se nenajde. Je spousta těch, pro které každý den na poslanecké sesly dobrý. Navíc Bartoš, ačkoliv chytrá hlava, kolem sebe má jen nýmandy.
V rozhovoru s Vondrou na XTV, Promopro pravil, že Babiš je obklopen profesory, docenty a doktory, kteří jej na slovo poslouchají.
Asi si srovnali, co je pro ně výhodnější, jestli smažka, nebo Babišák.
Takže očkování i potlačení breberky se už povede Babišákovi a tak Babišák volby v řádném termínu vyhraje.
Jenže díky smečce ústavního soudu na tom po volbách budeme jako v Izraeli, nikdo nedá dohromady pořádnou vládu.

Průměrný počet slepic: 4.5 (57 hlasů)

vašim popisům situace dávám vždy pět slepic, ať už jde o kovid či vládnutí u nás. Vašim preferovaným řešením zase jednu. To jsou paradoxy pane Vaněk...
Nemusíte se namáhat s reakcí, věřím že to máte se mnou stejně :-) . Dva směšní dědkové.

Průměrný počet slepic: 3.6 (18 hlasů)

Babiš neoslovil mladé lidi. Přitom jejich hlasy leží na ulici, jen se shýbnout. Piráti je oslovili. Někdy dredy nebo fetujicí poslankyně EU, více udělají, než léta práce.
Takže, asi znova nevyhraje.

Průměrný počet slepic: 3.5 (21 hlas)

In reply to by quetzal (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jenže mladí chtějí slyšet líbivé nesmysly. Babič umí makat, ne fantazírovat mimo realitu.

Průměrný počet slepic: 3.8 (30 hlasů)

In reply to by quetzal (neověřeno)

Trvalý odkaz

jejich žebříček hodnot je posunutý. Každý má universitu a ne všichni najdou uplatnění svého humanitního "vzdělání". Automobilový průmysl může zaměstnávat mnohem méně lidí, těžký průmysl zmizel docela. Zelený průmysl směřuje k samozáhubě. Vize mladých je neveselá, truchlivá. Čím je oslovit, co slíbit? Dostupné drogy? Koláče bez práce?

Průměrný počet slepic: 4.8 (50 hlasů)

Je to přesně tak, díky tomu, že nejsou vedeni k práci, že mají mizerné vzdělání, se v soukromých firmách a obecně v průmyslu nechytají a jsou v těžké deziluzi. A tak je téměř u všech sen, dostat se do státní správy a tam tiše přebývat na nějakém úřednickém , v zásadě nepotřebném místě. A proto udělají, hlavně jejich rodiče vše.

Průměrný počet slepic: 4.9 (25 hlasů)

In reply to by pragmatik (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jsme společnost, kde každý lempl má právo na spokojený život. To je ten problém od kterého se vše odvíjí.
I Vidlák zde zastával názor, že nasekané dluhy se mají odpouštět. Ten kdo je nasekal a nechal nabobtnat, má přeci právo je nezaplatit.
"Vystudovaný" lempl má právo na dobře placené místo. A když není ve výrobě, tak stát taková místa vygeneruje.
Svobodná matka má právo na plný komfort, protože chudáci děti. Otec/přítel jen na návštěvě. Státe postarej se.

Co tak si položit otázku, co by stalo, kdyby lempli bez uplatnění, lempli v dluzích, lempli s naakumulovanými špatnými rozhodnutími jednoduše živořili na okraji společnosti a dále nerozšiřovali svoje geny? Moc sobecké, neempatické, nekřesťanské, neevropské.

Průměrný počet slepic: 4.3 (27 hlasů)

No ale milostivá léta fungovala už ve starověku.
Systém soutěže o fiat měnu zatíženou úrokem je systémově disproporční (barbarizující) , nutně musí vytvářet nejen velké majetkové rozdíly, i bankroty. Také vyžaduje si svou kultivaci, respektive sanaci respektive pacifikaci systémy sociálními, ty slouží nejen těm, kteří jsou systémem barbarizováni, ale i barbarům a zdánlivě nezúčastněným (na sociálním systému), jde v podstatě o procivilizační nutnost, jak systém lichvy aspoň trochu zkrotit v rámci celospolečenského zájmu. Levné to není, ale kdoví jak by bylo drahé, kdyby se na toto rezignovalo.

Ne, myslím že ne sobecké - naopak, takový systém by se brzy mohl proměnit v takové konání, že byste byla např. zamordována kvůli skývě chleba, tedy nelze hovořit o sobectví.
Neempatické ? Tomu nerozumím, jako že jste nikdy nechodila v botách chudého člověka, který je v dluzích ? Třeba k tomu jednou dojde....
Nekřesťanské ? Asi ano, pokud jste věřící, asi byste propadla věčným mukám - kdybyste začla uskutečňovat své nápady i v praxi (předtím by ale předcházel kriminál). .
Neevropské ? To nevím, neznám nějakou zemi ani v Evropě ani nikde jinde, že by nařídila sterilizaci a vyobcování lidí na okraj společnosti proto, že nějaká navztekaná a nafoukaná matrona tvrdí, že jde o lemply , kteří akumulují svá "špatná" (co když jste špatnou Vy ?) rozhodnutí.

Kdyby se odpustily včas některé dluhy Deutsches Reich verze Weimar, tak možná nemusilo být povražděno snad až na 50 000 000 lidí....
Záleží hodně na parametrech a okolnostech. Tedy soudit in concreto, samozřejmě i ve vztahu k danému systému (fiat peníze zatížené úrokem) , nejen jedinci.

Hezký den.

Průměrný počet slepic: 3 (11 hlasů)

Dobroserové, jako Vy, dostali společnost přesně tam kde jsme.
- Milostivá léta v dnešní době, kdy se informace šíří okamžitě a dluhy lze vyrábět v rámci minut, by měla za následek to, že ti informovaní by si účelově nasekali dluhy vždy těsně před. Tedy společnost by se rozdělila na ty, co by věděli, kdy se odpouští a na ty, kteří by toto platili.
- Tomu se říká výpalné. A buď to přijmete nebo ne. A platit vyděrači nebývá dobré rozhodnutí.
- Empatie = vcítit se do myšlení a pocitů jiného. Mohu je litovat, poskytnout dar či jinak pomoci, ale mělo by to být na dobrovolnosti. Ne si to přes stát vynucovat. Navíc to dnes nefunguje. Výhody čerpají jedni a platí to ti druzí, mnohdy mnohem chudší (EU- dotace, sociální dávky, ...).
- EU je v tom namočená stejně jako ČR. Dotace. Migranti. Vynucená solidarita. A na nich se napakují ti nejbohatší. O žádné sterilizaci jsem nikde nepsal. S ní bych nikdy nesouhlasil. Jen místo plošných dávek bych podpořil odečty z daní. Nepřizpůsobiví by se přizpůsobili sami a dobrovolně.
- Odpuštění válečných reparací Německu? Ano, byly přemrštěné, ale Německo platit jistě mělo. Vaše vyšší dobro by také mohlo vést k tomu, že by Německo vybudovalo ještě silnější armádu a mohli jsme žít ve Třetí říši mnohem dříve.

Každopádně dobroserové, jako Vy, rádi trousí dobro (téměř vždy za cizí peníze) a ženou svět do sraček. Ti chytřejší na tom jen parazitují.
-

Průměrný počet slepic: 4.5 (13 hlasů)

nic netrvá věčně... ale ty konce

Průměrný počet slepic: 4 (3 hlasů)

Amen. Naprostý souhlas.

Průměrný počet slepic: 4 (2 hlasů)

Trvá jim dva roky než spáchají 40 stran slohu, za který dostanou VŠ diplom. My ale víme,
že vysokoškolský diplom z blba inteligenta neudělá. Nerovnost je problém neřešitelný a schopnost
aspoň kupeckých počtů je velmi malá a náročná

Zatím bez slepic

In reply to by quetzal (neověřeno)

Trvalý odkaz

Mladí rebelují, ty nikdy nevolí strany co jsou na trhu delší čas v pozici "vládnutí", stačí 1-2 období ve vládě, a mladí najednou nejsou 18, ale 26, takže zestárli, budou už pro 18 leté staříci.
Ano je pravda, viz ta blbost co jede před protřeno, že 20-25 let staří "mladí" se chovají jako moje generace, když jí bylo 15-17let, ale v reálu je to ve stejném duchu, jako, když "30fosil, přijde na pařbu 18letých"...
TAkže Piráti neoslovili, ale mladí si je dali jako revoltu, kdyby nebyli oni, byla by jiná strana...

Průměrný počet slepic: 4.6 (18 hlasů)

% mlíčňáků, kteří nakonec přijdou k volbám je menší, než procento těch, co bukanýry a smažky nevolí.
Zeman řekl, že sestavením vlády pověří předsedu vítězné STRANY, NEBO HNUTÍ. Ani jedno z toho není spolek feťáci + Rakušan, stejně jako tzv. Spolu.
Takže nějaký Kantar mě zajímá, pouze pokud uvede, kolik mají preferenci samotní Piráti. SAMOTNÍ. Ostatní jsou buď zanedbatelní, nebo přímo mikroskopičtí.
Ale na další házení klacků vítězi to bude bohatě stačit.
Prostě Netanjahu II..

Průměrný počet slepic: 4.3 (11 hlasů)

In reply to by Laco G. Mlynář (neověřeno)

Trvalý odkaz

to si myslím také. Sestavením vlády pověří Ještěr tu stranu nebo hnutí, která bude mít v parlamentu nejvíc poslanců. Tu podmínku nesplní ani strana Pirátů, ani strana Starostů. Takže zřejmě pověří opět Babiše. Jak se Babišovi podaří dát dohromady většinu pro vládu, to už je jiná otázka.

Průměrný počet slepic: 4.9 (7 hlasů)

v osmdesátkách mladí volili (a kandidovali) celkem jednoznačně za KSČ která vládla 40 let. Revoltu v tom nevidím.

Průměrný počet slepic: 3.2 (5 hlasů)

In reply to by Zapadlo (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ale kecy, u nás i za lidovce a jako nestranici, proč lžeš? Lidi co ví co bylo ještě nevychcípali, takže musíš s tou lží počkat ještě pár let ;)

Zatím bez slepic

In reply to by Zapadlo (neověřeno)

Trvalý odkaz

Mládež v totalitě věřila médiím a škole, nebo rodičům, kteří řekli, hoď to tam, at nemáš problémy. Životní zkušenosti žádné. Dnes je na výběr hafo náboženství.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

je znejistit budoucnost starší (početné) populace a vyvolat strach. Potom nabídnout řešení a nechat se zmateným davem zvolit. Vše za účelem germanizace - to se historicky nemění.

Průměrný počet slepic: 4.3 (43 hlasů)

R

Průměrný počet slepic: 2.2 (17 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

je největší kokot- rozčvachtaná hlavonoha - skutečný odborník

Průměrný počet slepic: 3.8 (14 hlasů)