Přemýšlím, jak mám postupovat...

Autor

Tak se stalo, co jsme všichni čekali. Včera byl u pražského městského soudu potvrzen rozsudek nad Michalem Walterem Kraftem za podněcování k nenávisti. U soudního jednání byl přitomen i Petr Hampl, který to na svém fejsbůku komentoval takto: 

Městský soud v Praze dnes potvrdil rozsudek nad Walterem Kraftem. Je tak otevřena cesta k trestnímu stíhání, Hampla, Kurase, Tomského, Kechlibara, Kovářové, Samkové, Vondrušky a desítek dalších.

Nepředstavujte si žádné emotivní soudní jednání. Walterovi prostě přečetli připravený rozsudek. Moje shrnutí:

1) Předsedkyně senátu se odvolávala na rozsudky Evropského soudu pro lidská práva. Je pravda, že tam už dávno neztrácejí s lidskými právy původních obyvatel Evropy čas.

2) Dále bylo konstatováno, že pokud prokurátor nabyde subjektivního pocitu, že nějaký projev je nenávistný, je to dostatečný základ pro odsouzení.

3) Dokazování je v takovém případě nadbytečné. Dokazovat se může, zda to obžalovaný opravdu napsal. Ale ohledně nenávistnosti či nebezpečnosti textu není co řešit. Pocit prokurátora stačí.

4) Přítomný státní zástupce vyjádřil názor, že požadovat, aby armáda při ochraně hranic používala vojenské zbraně, takový požadavek má být sám o sobě trestán.

5) Walterův obhájce Petr Holý správně poznamenal, že od této chvíle může být odsouzen kdokoliv kdykoliv za jakýkoliv text. Stačí, aby se našel aspoň jeden státní zástupce, který prohlásí, že mu to připadá nenávistné.

Opět jedno téma, které by měla pojmout okamžitě celá blogosféra, měla by ho značně rozmazat, psát o něm horem dolem a ve stejný čas a doufat, že majstrýmu nezbude, než ho zvednout. Já s tím hned začnu a určitě to nebude naposledy. 

Když jsem se to dozvěděl, první co mě napadlo bylo,  co vlastně udělám, až si přijdou pro mě... Já tu mám celou řadu textů, téměř každý den mi někdo napíše mail, že to co jsem napsal je žalovatelné, dřív nebo později někdo to trestní oznámení podá...  a pak bude jen záležet na příslušném státním zastupiteli, jestli se dobře najedl, jestli mu nějací chuligáni neposprejovali auto, jestli mu milenka dala... a podle nálady se rozhodne, jestli to bylo podněcování k nenávisti...

Kurňa, já mám pět dětí. Já nechci aby moje kariéra na prezidenta začínala tím, že budu sedět, chudinky děti nebudou moct na školu, ale lidi mě budou mít rádi. Pak se zaprodám nějaké tajné službě, ti mi dají prachy a až se stanu tím prezidentem, tak jim budu muset republiku předat na stříbrném podnose.  

Jak se to vlastně dělá, když vás vyslýchají? Mám jim hrdě říct, že všechno co říkám si také myslím? Mám být geroj, který se nebojí ani policie ani vězení? 

Nebo jim mám dokazovat, že to není podněcování a dopracovat se k tomu stejnému, co udělali Kraftovi?

Nebo je mám hned obvinit z rasismu more, mám jim vysvětlit že jsem nebinární transžena a jejich jednání by se dalo vykládat jako znásilnění?

Nebo mám moudře mlčet, neříkat nic, k ničemu se nevyjadřovat a spíš šetřit na právníka? 

Tohle bychom si teď asi měli probrat ne? Teď mají precedens, aby po nás mohli jít a mohli si obvinit a odsoudit koho budou potřebovat. Vždycky se najde nějaký Soros nebo Bakala, který zaplatí bonzáky i právníky. Tož milí čtenáři právníci... napsal jsem spoustu závadných textů a svoboda projevu je v prdeli... jak mám postupovat až mi přijde obálka s modrým pruhem? 

Soudkyně tam Kraftovi řekla, že svoboda myslet si co chceme, je dále zachována... jako by to někdy v dějinách bylo jinak. Myslet jsme si mohli co chtěli vždycky, protože myšlenky nám zatím ještě číst neumějí.  Ale říkat si co chceme už nesmíme.  

Mimochodem - ta soudkyně to je taková normální mamina. Žádný Urválek, žádná Borožová Polednonová a monstrporces. Pěkně potichu, v klidu, technicky, byrokraticky... alespoň vidíte, že pokrok existuje. 

Ale zpátky k věci... mám si dát do záhlaví blogu, že všechno co jsem napsal je ironie a nadsázka a každou větu mám uvádět slovem: "Patrně"? 

Protože jak vidno, klacky si nikdo nevzal, nikdo si nevzal ani megafon, nikdo nedupal nekřičel a tak tam pan Kraft vlastně zůstal úplně sám a totéž se zřejmě stane i ostatním blogerům. Až na to přijde, budou tam se svým právníkem a poslední, kdo se bude angažovat bude Petr Hampl... ale ten nejspíš bude příští na řadě.  Já to vlastně chápu, je mnohem bezpečnější bojovat za národ při lízátkové revoluci a domoci mu svobodu tím, že se odmítne očkování. A mezitím bude krásně zákonně ošetřeno, abychom byli totéž co Čína. Ba možná budeme brzy i dál. Jestli už nejsme...

Tož předpokládám milí čtenáři, že mi do kriminálu budete posílat pravidelně balíčky... A nebo raději ne, oni napíšou nějaký další zákon a ještě z toho budete mít nepříjemnosti. 

Nebo myslíte, že by pomohla účinná lítost? Rozbrečet se před uniformovanými muži i soudcem, že jsem to tak nikdy nemyslel, že jsem v jádru spořádaný ovčan, že jsem to pochopil... myslíte že dávají podobné šance jako Lukašenko Pratasevičovi? Myslíte že by se dalo kolaborovat a dělat hrdinu až na stará kolena, kdy budu psát paměti? Když si vezmu, jak to funguje s exekutory, tohle je podobná sorta lidí ne? Ti budou železnější než Putin i Sitting Ping dohromady. Jen v naší skvělé západní civilizaci vás potopí nejen když máte špatné smýšlení, ale stačí když uděláte chybu... Leckterý oddaný a prorežimní novinář či komentátor by mohl vyprávět, jak jednou nevhodně zformuloval větu a už letěl...

Nebo by pomohlo tvrdit, že jsem jen malý nepodstatný blog bez jakéhokoliv dosahu, který skoro nikdo nečte? Koneckonců žádnou registraci tu nemám... 

Ano, za svobodu projevu je třeba bojovat. to vám řekne každý soudce, právník i politik.  Ale jen v Rusku, ne tady. Republiku si rozvracet nedáme. 

Chtěl jsem ještě napsat, že po takovém rozsudku se vlastně těším, až z té naší slavné demokracie nezbude ani kůlnička na dříví. Ale vsadím se, že to je také trestné. Poníženě děkuji paní soudkyni, že mi dovolila svobodně myslet. Přeji jí stejně dlouhý život jako Brožové Polednové a doufám, že také zažije, jaké to je, když se dějiny otočí. 

Hluboko do paměti si ukládám ten prokurátorův postoj, že by se mělo trestat za názor, že při obraně hranic mohou vojáci používat zbraně... a vzpomenu si na to, až někdo přijde s tím, že musíme zase bojovat u Kábulu za Prahu. Nebo u Moskvy... 

 

 

 

 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (200 hlasů)

Komentáře

Dostal by tradiční staročeskou stravu - čerstvá jablka, křížaly z jablek a hrušek, sušené švestky, sušené brusinky, rozvar ze sušeného ovoce, rozinky. A furt kolem dokola.
Myslím, že po 14ti dnech by si ještě rád řekl o vepřoknedlozélo :o))

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)

In reply to by Občan (neověřeno)

Trvalý odkaz

drahé. Nahradil bych je sušenými hovny. Totiž sušenými králičími bobky. Ty jsou také čistě rostlinného původu.

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)

In reply to by Občan (neověřeno)

Trvalý odkaz

Záměrně jsem psal "ortodoxního", tudíž by vyžadoval doklad, že jste při sběru hroznů na rozinky je neškubal z keře, ale jsou čistě ze spadaných.

Ale to je ta dnešní rozmazlená doba. Proč by si někdo nezadržkoval, když má dnes každý svoje jakákoli práva.
Pamatujete v "Motýlkovi", jak žral v cele hmyz, aby do sebe dostal nějaké bílkoviny? Se vsadim, že kdyby ho nezavřeli do fešáckého kriminálu, ale tam, že vegan nevegan, žral by ty pavouky taky. Jj, moje babička říkala - hlad je nejlepší kuchař.

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

Spíš si nadiktujte jídelníček na bázi pečených soudců, prokurátorek a bachařů.

Kdo by proti takovému přesvědčení a svobodě svědomí mohl něco namítat.

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Pan Kraft udelal zasadni chybu. Horoval proti muslimum, mel horovat proti islamu. Muslimove jsou lidi nejruznejsi, nac jim nadavat? Nikam to nevede. Islam je totalitni ideologie strachu a nasili. Tam se mel zaprit.

A co se tady lidi divi, ze ho skripli? Vy Cesi domaci jste nebyli pro opravdovou svobodu slova. Vzali jste po sametu nemecky model, podle ktereho se nesmelo mluvit o nacismu, jenom podle sablony, a Mein Kampf byl na indexu. Seli jste vitr, sklizite bouri.

Průměrný počet slepic: 3.1 (16 hlasů)

In reply to by vevca (neověřeno)

Trvalý odkaz

melete hovna?
Jestli ne, tak se hrdě stavím do první linie.
A jestli nejste Češka, tak vám zcela nedemokraticky sdělím, že my Češi vás posíláme do čí chcete prdele. Serte se do někoho jiného, ne do nás.

Průměrný počet slepic: 3.5 (17 hlasů)

Ja normalne trolly nekrmim, ale ted udelam vyjimku.
Ceska a vlastenka jsem. A priste se postavte k veci, misto abyste tloukl do cloveka. Poucte se z nejake sbirky logickych klamu. Preju pekny den.

Průměrný počet slepic: 2.7 (15 hlasů)

hovno, ale ne Češka.
S pánem Bohem, paní kravková.

Průměrný počet slepic: 2.6 (9 hlasů)

Vyhrála, Targusi.
Psal jste jí, že mele hovna, ale váš druhý post byl pouze nasraná snůška vulgarismů, bez jakékoli informační hodnoty.
A já vím, kdo v tomto sporu mlel hovna.

Průměrný počet slepic: 3.8 (10 hlasů)

In reply to by berrnard (neověřeno)

Trvalý odkaz

poznávat písmenka v českém jazyce.
Sdělil jsem soudružce, že není Češkou, jak vyplývá z jejího původního textu. Takže obsah tam dozajista byl.
Že jsem na ni zároveň vylil kýbl sraček, to je pravda.
Dnes (ne)mám svůj den...
Spáchal jsem dobrý skutek a nějak jsem to prozatím nerozchodil...

Průměrný počet slepic: 3.3 (7 hlasů)

prozatím smysl kratšího textu pochopit dokážu.
Na rozdíl od jiných.

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)

ale to mi neproslo... :-)

Průměrný počet slepic: 3.7 (9 hlasů)

najednou vylíhla další veverka. Píše dost jiným stylem i jazykem než já. Vidlák i já jsme ji vyzvali ke změně nicku, z toho zřejmě vznikla "vevča"/"vevca".

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)

tak velké hovno přišel?
Já jsem křtěný Vltavou, jestli víte, čo také je hen tá oná poonďatá Vltava. A jestli nevěříte, optejte se eR Káčka. Má skeny mých vysvědčení.

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)

Tak omluva.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

(Ale co je dnes OT.)
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Facka-Fischerovi-a-dalsim…
Po jednání senátní komise pro Ústavu České republiky prohlásil její předseda Zdeněk Hraba (STAN), že komise bude požadovat názor ústavních právníků a expertů na ústavu v případu možné ústavní žaloby na prezidenta Miloše Zemana. „Podle mě osobně nejsou naplněny důvody čl. 66 a nejsou dány závažné důvody, pro které by prezident nemohl vykonávat svou funkci,“ řekl Hraba, proč komise zatím projednávání na plénu Senátu nedoporučila.
Zatím nedoporučila, řeká se na vyjádření expertů.
2021
https://www.youtube.com/watch?v=_XolU_TEPqQ
Dr. Stránský, Dr. Hnízdil Proč je Zeman psychopat, mentálně postižený,.....,vožralej hulvát,....
2011
https://www.euportal.cz/Articles/7706-kompletni-rekonstrukce-toho-jak-c…
Stejné osoby a obsazení (Stránský, Hnízdil) Kompletní rekonstrukce toho, jak chtěli psychiatři odstranit Klause

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Sudetoněmecké krajanské sdružení (SL) na červencovém sjezdu v Mnichově udělí bývalému českému ministrovi kultury Danielu Hermanovi nejvyšší vyznamenání, kterým je Evropská cena Karla IV. Oznámilo to krajanské sdružení, které zastupuje zájmy sudetských Němců odsunutých po druhé světové válce z Československa a jejich potomků.
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/sudetsti-nemci-cena-ministr-kult…
----
Karel IV. by je hnal!

Průměrný počet slepic: 3.5 (8 hlasů)

ocenění Jednotka SS (strážci svobody! - Na stráž) z jednotky scallop ptal, kde prej se budou hledat ti sudeťáci. Tak je evidentní, že se hledat nemusí (kromě zjevné skutečnosti, že náčelník vepřová hlava je k nepřehlédnutí).

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

Volby bez sudeťáků a migrantů jsou zcela neplatné.

Průměrný počet slepic: 2.2 (6 hlasů)

opyjáti a TOP09.

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

Nový průzkum: Volby by vyhráli Piráti. ANO a Spolu soupeří o druhé místo
ČTK, SEZNAM ZPRÁVY

Průměrný počet slepic: 3 (6 hlasů)

hodilo do flašky se špyrytusem?
Kolik máš promile? Dvacet nebo třicet?

Průměrný počet slepic: 3.5 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

....týkající se po krvi bažících neomarxistů (ach, opět další kolektivní viník !!!) a že atheisté jsou vlastně křesťany...
Předtím jsem se dočetl, že hodlá krom potápění lodí a tak i hromadného vraždění lidí , také lidi deportovat - na základě náboženského vyznání (jak ho bude zjišťovat ?).....

Jenže ČR nemá moře, co teď , slovutný soude , slovutní potápěči mužů, žen i dětí ?
------------------------------------------------------
Milé Vidlákovo, znáte nějaké " po krvi bažící neomarxisty " ? Koho tak označíte , přehánějte . Kdo rozesírá svět, za kým jdou mrtvoly a běženci ?

Průměrný počet slepic: 3.4 (8 hlasů)

Robustni svoboda slova ma par vyjimek. No, v podstate ctyri hlavni. Jedna z nich je podnecovani k nasili. Ale pozor! Musi to byt nebezpeci byt verohodne a pritomne.
Napriklad, nejaky pubertak vykrikujic na twitteru nadavky a hrozby se nepocita. Taky se nepocita Madonna, ktera pred nekolika lety rvala na davy lidi pred sebou a na televizi, ze fantaziruje o hozeni bomby do Bileho domu. Protoze vyhruzky ani jednoho, ani druheho nejsou verohodne, a nebezpeci neni pritomne/realne, ale vagni.

Myslim, ze co rikal pan Kraft nevytvari pritomne nebezpeci. V podstate intelektualne zhodnocoval situaci, a radil navratit se k jistym praktikam, ktere byly driv bezne u vsech zemi. Jakmile se ale prikroci k obvinovani z "hate speech" vsecky justicni zabrany padaji, but dnes, nebo zitra. Hate speech muze byt cokoliv, co se komusi nelibi.

Jak se branit, pane Vidlaku? Myslim, ze jedina moznost je mit kolem sebe odvazne lidi, kteri vas nedaji. A kteri nejen ze budou bojovat slovem, ale prijdou, kdyz je zavolate pres Telegram, a postavi se proti zneuziti moci.

Průměrný počet slepic: 3.9 (10 hlasů)

Izrael k rodinám teroristů.
Zbourat baráky pomocí buldozerů, zastavit VEŠKERÉ platby a ekonomická zvýhodnění státu směrem k takovéto famílii, její příslušníky vypoklonkovat z místa trvalého bydliště.
A problém je vyřešen.
Je něco jiného vyslat na smrt za dobré prachy jednoho z početných synů, než se následně stát bezdomovcem bez jakéhokoli nároku na cokoli.

Průměrný počet slepic: 2.7 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

(...) Dne 16. června 1963 se k obloze vznesl Vostok 6 řízený Valentinou Těreškovovou. Start byl odložen kvůli technickým potížím i zvýšené sluneční aktivitě. Její let trval tři dny, Těreškovová se díky němu stala desátým člověkem a první ženou ve vesmíru. Vostok 6 startoval z kosmodromu Bajkonur v Kazachstánu, který byl tehdy součástí Sovětského svazu. Během letu obletěla Valentina 48krát naši planetu. Přesná doba jejího letu je 70 hodin a 50 minut. (...)
https://cs.wikipedia.org/wiki/Valentina_T%C4%9Bre%C5%A1kovov%C3%A1
-------------------
Je to už 58 let...

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)

První těleso vyslané člověkem do vesmíru ?

Průměrný počet slepic: 1 (6 hlasů)

Určitě bych si to 4.10. připomněl rád. 3.10. byla prý poprve odpálena V-2 a poprvé odstartoval raketoplán Atlantis.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

pošahaný náckokokot, který vyzývá ke vraždění skupiny obyvatel.
Kdyby se narodil ve Výmarské republice, tak by se přihlásil do Einsatzgruppen, narodil se tady, tak píše na internet.
Svoboda slova je pěkná věc, ale Goebbelsové potřebují pár přes tlamu a ne breky o cenzuře.

Průměrný počet slepic: 2.4 (7 hlasů)

troll

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

je nenásilný mechanismus, který umožňuje identifikovat neodpovídající směřování a dysfunkční jedince a podle toho k nim také později přistupovat. Je to mechanismus, který udržuje naši společnost fungující, pokud ho odeberete, zaděláváte na celou řadu negativních jevů. Radši ať podobný blbec mluví a píše co si myslí než aby to šířil někde vskrytu a vytvářel podhoubí pro radikály.

Zatím bez slepic

In reply to by PzKpfw (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pokud takoveho cloveka jsou lide ochotni a schopni ignorovat, jde to fajn.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

(...) My máme nyní ovšem drobný filozofický problém. Zatímco Faltová, radikální vítačka, dál usilovně a hlavně beztrestně oplodňuje společnost svými extrémně nebezpečnými myšlenkami, Kraft, radikální nevítač, za ty svoje dostal včera podruhé potvrzený flastr. Prý podněcoval nenávist nebo tak něco. Čímž společnost údajně ohrozil. Kdyby to nebylo tragické, bylo by to zábavné.

To, co dělá Faltová, tedy futrování Evropy muslimy a Afričany, je přitom pro evropskou společnost prokazatelně nebezpečné a podněcuje to nenávist, přesto ji k soudu nikdo za šíření nenávisti nežene. Naopak je zato adorována. Zatímco když Kraft toto futrování kritizuje, zpochybňuje jeho přínos a navrhne jako jedinou příčetnou alternativu vítání ilegálních migrantů chlebem a solí užití násilí, je střelhbitě obviněn, obžalován a odsouzen.

Asi se jako já ptáte, kdo je sakra Kraft a proč o jeho případu nic nevíme? Česká televize nic nevysílala. Svoboda slova před soudem je přece vždycky mediálně výživné téma a mediálnímu pokrytí procesů na toto téma se prostě nedá uniknout.

No, svoboda slova je sice našim novinářům svatá, ale jak čí, a jak kde. Pokud někoho soudí v „nedemokratické“ cizině, víme vždycky všechno a perou to do nás horem dolem: „Ha, potlačují svobodu slova!“ Pokud někoho popotahují za nežádoucí názory v cizině „demokratické,“ odbyde se to zpravidla dvěma řádky někde na třetí straně: „Pravicový extrémista odsouzen za šíření nenávisti.“

No, a když se něco takového děje u nás? Hrobové ticho. Čtenáře ani diváky by přece stav svobody slova u nich doma nezajímal. U nás je naprosto v bezpečí. Protože jsme součástí Západu. Tam jí nic nehrozí. Jejich pozornostní kapacitu přece cele vyplňuje starost o svobodu slova na Východě. V Rusku, Bělorusku, Číně nebo Maďarsku. Není důvod odvracet jejich pozornost k procesu s jejich vlastní svobodou, že. (...)

(...) P.S. Zrovna jsem to smolil, když Vidlák zveřejnil svojí výzvu. A protože to vidím podobně, tak se k ní tímto připojuju. Je suis Walter Kraft. (...)

http://nonserviam.cz/svoboda-je-faltova-i-kraft/

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

"Protože mám čerstvé zkušenosti s naší justicí,
a také protože jsem dbalý rad svého advokáta, musím každé své tvrzení, pokud se tedy nějakého vůbec dopustím, uvést slovy jako: „zřejmě“, „patrně“, „údajně“, „snad“, „možná“ a podobně."
*****
MAJKY ukázka aplikace:

Za sebe k rozsudku, který jsem nečetla, nemohu snad ani NIC dodat.

Ale ten údajně "gumový" paragraf zřejmě "spáchali" FIRST možná zvolení zástupci voličů (zákonodárci) a ti zase patrně vzhlížejí k právu EU ....

*****
"Trestní zákoník (zákon č. 40/2009 Sb.)

§ 356
Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod

(1) Kdo veřejně podněcuje k nenávisti k některému národu, rase, etnické skupině, náboženství, třídě nebo jiné skupině osob nebo k omezování práv a svobod jejich příslušníků, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.

(2) Stejně bude potrestán, kdo se spolčí nebo srotí k spáchání činu uvedeného v odstavci 1.

(3) Odnětím svobody na šest měsíců až tři léta bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem, nebo

b) účastní-li se aktivně takovým činem činnosti skupiny, organizace nebo sdružení, které hlásá diskriminaci, násilí nebo rasovou, etnickou, třídní, náboženskou nebo jinou nenávist."
******
A je to!

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Myslím si, že Vidlák je náš Kosmas. Akorát že nechodí po kotárech, neptá se našinců a nesbírá pohádky ani básničky a všechno to za něj dělá korporace registrovaná něgde na měsíci. Za sto let z těch sebranejch spisů nezůstane normálního nic, nebo ano. Zase že sme z opice, že sme zlořinci, keré musí kvůlivá dobru vrchnost držet pod pažerákem a takovým do mocenství nepatří podíl na půdě po předcích ani jejich podíl na rozpočtu země a už vůbec nemaj právo kecat do obecných věcí, že na to sou volby dunivých lebek. Proto musí platí daně i z rohlíku. Tak asi tak. Heh

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

A dementi, co to nechápou a jedou s něma, nejsou naši. Sou to kurwy, mordechujci a křivé huby. Takové nepotřebuje žádnej národ. Ti ať se opíchají mordechujštinou a do deseti let zmiznou ze světa. Hotové

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

Vidlák jednou říkal, že to čtou kokoti v parlamentní kantýně, nevím esli to čte malej Benda, ale ať. Čaučesku na ně. Miheeeeee

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Máš moji podporu vidlaku, za sociku se o mně zajímali stbaci a před důchodem to nevzdám. Takže tě moc rád podpořím, i když tu občas lubujes za Babiše co socdem, ale máš právo na svůj názor a většinou s ním sousnizim, bT jsem spíše pravičák. Moc si cením těchto "normálních" stránek a děkuji za ně. Já ti buchty s pilníkem donesu....

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Omluva za emoce a chytrý hloupý telefon...

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Tedy za chyby....

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)
Trvalý odkaz

<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 26</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 43</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 20</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 43 price</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 23</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 4</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 22</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 40</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 9mm</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 21</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17 gen 4</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 27</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 30</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 45</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock gen 5</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 18</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 3</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 42</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">9mm glock</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 price</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 23 gen 4</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 34</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 4</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 3</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 price</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17 vs 19</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 for sale</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 magazine</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 5</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17l slide</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">buy glock 17l</a>

<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">demerol clasificacion</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">captagon pills for sale</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">fenethylline erowid</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">captagon buy</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/"rel="dofollow">hi tech green cough syrup</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">pint of qualitest</a>

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)
Trvalý odkaz

<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">benelli m2</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">tec 9</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">benelli m2 price</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">tec 9 price</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">Lee Enfield</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">glock 19</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">glock 30</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">glock 42</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">buy glock</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/&quot; rel="dofollow">cookies maywood</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/&quot; rel="dofollow">cereal milk strain</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/"rel="dofollow">cookies dispensary las vegas</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/"rel="dofollow">friendly farms carts</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/"rel="dofollow">collins ave cookies</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/"rel="dofollow">nova farm</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/"rel="dofollow">nova carts</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/&quot; rel="dofollow">koko nuggz</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/&quot; rel="dofollow">orangeade strain review</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/"rel="dofollow">georgia pie strain cookies</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/&quot; rel="dofollow">vanilla berry pie strain</a>
<a href="https://akcfrenchbulldogsforsale.com/&quot; rel="dofollow">french bulldogs</a>
<a href="https://akcfrenchbulldogsforsale.com/&quot; rel="dofollow">frenchie for sale near me</a>
<a href="https://akcfrenchbulldogsforsale.com/&quot; rel="dofollow">frenchies for sale near me</a>
<a href="https://akcfrenchbulldogsforsale.com/&quot; rel="dofollow">frenchie puppies for sale near me</a>
<a href="https://akcfrenchbulldogsforsale.com/&quot; rel="dofollow">french bulldog puppies near me</a>
<a href="https://akcfrenchbulldogsforsale.com/&quot; rel="dofollow">frenchie puppies for sale</a>
<a href="https://akcfrenchbulldogsforsale.com/&quot; rel="dofollow">baby bulldog price</a>
<a href="https://akcfrenchbulldogsforsale.com/&quot; rel="dofollow">buy french bulldog near me</a>
<a href="https://akcfrenchbulldogsforsale.com/&quot; rel="dofollow">blue french bulldog puppies for sale near me</a>
<a href="https://akcfrenchbulldogsforsale.com/&quot; rel="dofollow">mini frenchies for sale near me</a>
<a href="https://xanaxbarspharm.com/&quot; rel="dofollow">xanax</a>
<a href="https://xanaxbarspharm.com/&quot; rel="dofollow">xanax bars</a>
<a href="https://xanaxbarspharm.com/&quot; rel="dofollow">yellow xanax bars</a>
<a href="https://xanaxbarspharm.com/&quot; rel="dofollow">white xanax bars</a>
<a href="https://xanaxbarspharm.com/&quot; rel="dofollow">green xanax bars</a>
<a href="https://xanaxbarspharm.com/&quot; rel="dofollow">blue xanaxa bars</a>
<a href="https://canasylmar.store/&quot; rel="dofollow">purple og strain</a>
<a href="https://canasylmar.store/&quot; rel="dofollow">wifi og</a>
<a href="https://canasylmar.store/&quot; rel="dofollow">lemon og kush</a>
<a href="https://canasylmar.store/&quot; rel="dofollow">banana og strain</a>
<a href="https://canasylmar.store/&quot; rel="dofollow">true og strain</a
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 17</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 26</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 43</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 20</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 26</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 43</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 20</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 43 price</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 23</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 4</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 22</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 40</a>
a><a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">captagon erowid</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">demerol clasificacion</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">captagon pills for sale</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">fenethylline erowid</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">captagon buy</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/"rel="dofollow">hi tech green cough syrup</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">pint of qualitest</a>
<a href="https://420ganjashoppe.com/&quot; rel="dofollow">feminized cannabis seeds</a>
<a href="https://420ganjashoppe.com/&quot; rel="dofollow">buy og kush online</a>
<a href="https://https://420ganjashoppe.com/&quot; rel="dofollow">golden ticket marijuana strain</a>
<a href="https://420ganjashoppe.com/"rel="dofollow">champagne strain</a>
<a href="https://420ganjashoppe.com/&quot; rel="dofollow">obama runtz</a>
<a href="https://420ganjashoppe.com/&quot; rel="dofollow">blueberry cookies pre-roll</a>
<a href="https://420ganjashoppe.com/&quot; rel="dofollow">mac strain</a>
<a href="https://420ganjashoppe.com/&quot; rel="dofollow">runtz carts</a>
<a href="https://420ganjashoppe.com/&quot; rel="dofollow">thc syrup</a>
<a href="https://420ganjashoppe.com/&quot; rel="dofollow">trix cereal carts</a>
<a href="https://420ganjashoppe.com/&quot; rel="dofollow">chill milk chocolate 100mg</a>
<a href="https://420ganjashoppe.com/&quot; rel="dofollow">lemon mint live resin sauce 1g</a>
<a href="https://420ganjashoppe.com/&quot; rel="dofollow">lifeline carts</a>

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)