Předvolební překvapení

Autor

Úvodník delší než článek: 

Včera během dne jsem zaregistroval tak neuvěřitelné věci, že se s vámi o ně musím podělit. A protože včera byli naši političtí činovníci neuvěřitelně plodní na debilitu, původně krátký úvodník se pořád rozšiřoval a rozšiřoval. Pojďme to vzít od začátku: 

Tak jsem se včera dočetl, že i Bartoš vydává svojí knihu. Jmenuje se to Hurikán Ivan.  Prý obsahuje rozhovory, které s vrchním bukanýrem vedl jakýsi Milan Ohnisko a sice původně nepočítali, že by to bylo součástí kampaně, ale když je teď Babiš tak hladce válcuje, tak se rozhodli, že to teda použijou... Knihu jsem ještě ani neviděl ani nečetl (udělám to), ale rovnou si troufám napsat o čem to bude: 

Zatímco Babišova kniha "Sdílejte než to zakážou" je dobře provedeným marketigovným produktem, který přesně ví, které voličské skupiny je třeba "namotivovat" aby Andreje volily, Bartošova kniha bude snůška blábolů o tom, jak Ivánek lumpačil.  Babiš svojí knihu nenapsal, na to má lidi, kteří to udělali profesionálně a vypočítané na efekt. Kniha nevyšla aby Babišovi pohýčkala ego a vůbec nevypovídá nic o tom, jak Babiš přemýšlí. Je koncipovaná tak, aby vyvolala zájem a nastínila možnosti.  Kniha o Bartošovi naopak odhalí naprosto přesně, jaký Bartoš je, jak přemýšlí, čeho chce doopravdy dosáhnout... a  že je to blbec. Bude to zřejmě na poslední kapka, aby se Piráti znemožnili úplně dokonale. 

Zatímco Babiš si dává záležet, aby ve své knize působil jako pragmaticky založený vlastenecký technokrat s celoevropským přesahem, zkušený manažer a člověk, který ví co chce, Bartoš ve své knize bude vypadat jako čistočistý komouš, antifák a neomarxista, který nevyrostl z puberty. 

Babiš  ve své knize zamakal, aby působil lidově - kouká na stejné pohádky, večeří stejné jídlo jako obyčejní lidé a má rád obyčejné věci. Že je sice "trochu bohatší," ale stále jeden z lidu. 

Bartoš se celkem jistě ukáže jako povýšený  lepšolid, kterému se lopaty hnusí, protože jsou přízemní, xenofobní a žerou levný godhaj z Kosteleckých uzenin. 

Bartoš má vlastně jedinou šanci - že ta kniha bude narozdíl od té Babišovy za peníze a že si ji vlastně nikdo moc nepřečte. Jinak to bude poslední kapka pro jeho sebezničení. 

Druhou neuvěřitelnou infromací pro mě bylo, že Spolukoalice sama ze svého zaplatila bilbórdy a jiné reklamní materiály na kterých není ani Fiala ani Pekarová ani Jurečka. Je na nich Babiš, Filip a Okamura. Prý hrozba, kterou je nutné zastavit. 

Řekněte mi, který marektingový expert mohl panu profesorovi, domině a milému krajanovi doporučit, aby ve vrcholném čase volební kampaně dali na reklamní poutače ksichty svých soupeřů místo svých vlastních a ještě pod to obrovským písmem připsali, že se jich strašně bojí? Tak moc, že by lidi měli volit vlastně jakéhokoliv blba jen ne Babiše Filipa a Okamuru. Vsadím se, že už je zaplaceno a s chutí se projedu příští týden po Brně, kde to uvidím na vlastní oči.  Spolukoalice tím krásně a naplno říká, že volby jsou o někom jiném než o nich. Obrovskými nápisy říkají, že nemají žádný nápad, žádnou vizi, že nemají nic. Jen strach. Co strach, mají plné kalhoty. 

Babiš má nekonečné peníze, jemu to může být celkem jedno, ale Okamura, ten musí být na vrcholu blaha. Kampaň mu platí soupeři.  Vojtu Filipa tenhle tragický nápad nejspíš udrží nad pěti procenty. Tohle není jen přirozená debilita, na něco takového musíte mít talent. Místo aby Fiala s Pekarkou představovali národu ráj a vizi růžové budoucnosti, ke které je stačí jen zvolit, tak tam místo sebe dají obrázek jak z armagedonu. To nevymyslíš... 

 

A teď už dnešní text: 

Zajisté jste už také zaznamenali, že se nám náš prezident pustil do našeho šéfa BIS. Že prý kontrarozvědka sledovala prezidentovy spolupracovníky. Mluví se o nevybíravém tlaku z Hradu, mluví se o tom, že prezidentovi spolupracovníci nemají bezpečnostní prověrky a tak být sledováni přímo musí. Mluví se zase o vlastizradách a velezradách.  Koudelka včera vypovídal před příslušnou parlamentní komisí, kde řekl, že nikoho nesledovali a že necítil žádný tlak na zastavení sledování a podobně. Prostě všechno je v nejlepším pořádku. 

Víte, já už vlastně ani nevím, kde je pravda. O Koudelkovi si nemyslím nic dobrého od jeho omedailování v USA a od Vrbětic ho pokládám přímo za škůdce národa, který je v cizích službách. Na druhou stranu si o něm nemyslím, že by byl přímo blbej a že by po nějakém sledování prezidenta a jeho lidí zůstala nějaká stopa. Prostě se jen sleduje a čeká se, až Nejedlý udělá chybu. Pak se to nějak zdůvodní či zmedializuje přes Janka Kroupu. 

Mě na celé věci zaujalo něco jiného - jako by Zeman nezbytně potřeboval se Koudelky zbavit. Není to tak dávno, co tlačil na to, aby Koudelkovi neprodloužili mandát a aby vybrali jiného ředitele BIS. To se úplně nepovedlo, Babiš v tomto ohledu Zemanovi nevyhověl a řekl bych, že k tomu teď před volbami měl dost důvodů. Prostě si spočítal plusy a mínusy této akce, možná i ví, co na něj Koudelka ví a usoudil, že teď fakt není vhodná doba napínat strunu. Zřejmě proto Zemanovi řekl, že pokud sestaví vládu, tak Koudelku odvolá... ale až po volbách.

Svým způsobem je to od Babiše i očekávatelný tah - Po volbách se dá Koudelka zobchodovat. Jmenuj mě prezidente a já najdu jiného ředitele BIS. Pokud mě nejmenuješ, bude tam Koudelka škodit dál. To je slušný důvod, aby Zeman Babiše premiérem jmenoval. A zároveň Babišův dluh za tuto službu nebude tak velký. 

Zeman je ovšem lepší šachista a tak se při rozhovoru pro Blesk nechal slyšet, že pokud by Bartoš vyhrál volby, tak by musel splnit svůj slib a Bartoše jmenovat. V médiích tohle úplně zapadlo, nikdo tomu nevěnoval pozornost, ale podle mě to byla Zemanova narážka, že Babiš to nemusí mít úplně jisté a nedivil bych se, kdyby Koudelka byl podtextem tohoto varování. 

Samozřejmě si to Zeman přizpůsobí. Pane Bartoši, vyhrál jste v koalici se Starosty. Já řekl, že premiérem jmenuji lídra vítězné strany, což vy nejste, ale mohl bych to udělat, pokud mě zbavíte Koudelky. Co vy na to? Andreji, ty jsi sice vyhrál volby jako lídr samostatné strany, ale Bartošovi hoši měli hlasů víc. Co mi dáš, když jmenuju tebe? S Bartošem už jsem mluvil, slíbil mi Koudelkovu hlavu, takže to už nepotřebuju, co mi nabídneš ty? 

Zřejmě ale teď Zeman přitvrdil ještě z nějakého jiného důvodu. Tohle obvinění a naznačené vyjednávání  si mohl klidně nechat až po volbách. Přesto s tím přišel teď. V kampani to ale využitelné moc není. Jako by pro Zemana existoval nějaký další důvod, nějaká nezbytnost, proč musí být Koudelka odstraněn za každou cenu. Zeman spěchá, tlačí a dělá to i v situaci, kdy to zdánlivě není nutné. Po volbách by se to řešilo snáze. Ale přesto tlačí. Jako by slyšel trávu růst. Jako by potřeboval něčemu zabránit. 

Nedivil bych se proto, kdybychom tu těsně před volbami měli další Kubicho zprávu, nebo další požár říšského sněmu  skladu. Nebo nějakou jinou krizičku, jinou provokaci, nebo nějaký ruský útok, protože Rusové jak známo útočí vždycky těsně před volbami aby co nejvíce uškodili těm, kteří u nás hájí ruské zájmy. To dá prostě rozum. 

Jsem zvědavý, jestli se tlak z Hradu bude dál stupňovat a dovedu si představit, že volby nakonec budou o něčem bezprecedentním, co se stane těsně před nimi. Nějaké předvolební překvapení s potenciálem politické bomby. V hlavní roli ruští agenti a jejich jasné a zřetelné spojení na Zemana. Režie - Michal Koudelka. 

 

 

 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (112 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Už podruhé se tady vyskytla myšlenka koalování ANO + SPD. Vysvětlete mi, velmi prosím, na čem a v čem by se ty dvě strany mohly shodnou? Programy obou stran jsou docela protichůdné. Nebo ne?

Průměrný počet slepic: 3.3 (7 hlasů)

chtít vládnout s vlasteneckými stranami a sáhne po zaprodancích jako dosud. Máte pravdu, žádné vysvětlení nemůže existovat, jen výmluvy.

Průměrný počet slepic: 2.8 (13 hlasů)

Na dělbě moci se můžou docela dobře shodnout.
Jeden pro tebe, dva pro mě, tři pro tebe, osm pro mě...atd apod.
O to tu v tkzv. volbách jde , o získání moci, nebo co si myslíš ty ? Že snad jde o program a o voliče (tedy i o tebe ? ). Možná, někdy, aby se neřeklo, aby se davy nesrocovaly a dítka nebečela hlady...

Kloakování ANO + SPD klidně může nastat, .
A dyť to stejně je jedno.

Hezké Name : Vlastimil Čech. Skutečné...anebo nick ?

Hezký den.

Průměrný počet slepic: 4.7 (6 hlasů)

určitě starej a blbej poctivec, vychovanej v duchu vznešených myšlenek páně Foglarových Rychlých šípů, kterej si myslí, že zvolení soudruzi poslanci se zabývají něčím tak stupidním a zbytečným, jako je volební program.
Mezi programem a následným konáním soudruhů poslanců je asi takový rozdíl, jako je bublina vyfouknutá z buble gum-u a Bublina od zmíněných Rychlých šípů.
Pošlete mi na účet jeden tisíc korun českých (to je dnes pakatel i pro důchodce) a já vás pak za tuto částku poučím, jak rychle a bezbolestně zchytřet, omládnout a zkrásnět.

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

Jo, ano.. je to tak. Deptáte mne, pane Targusi... V rodině to máme tak: manželka bude volit ANO, my s nejmladším synem SPD, a prostřední syn s manželkou KSČM... No, je to guláš v rodině, že? Ale řekl bych, že to trochu vystihuje postoj politický... všechno lepší než než Piráti a TOP, nebo nechat propadnout hlas. Vím ovšem, že si moc nepomůžeme, ale nechat to být a nehlasovat se nám protiví.

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)

Vláda ANO+SPD je vlhký sen některých voličů SPD. nikdy se neuskuteční, Babiše to jeho politickým zaměřením tíhne k ODS, a s ČSSD se spojil jen z nutnosti. Kdyby v ODS po prohraných volbách sesadili Fialu a spol, zbytek ODS s ANO koalici uplácá. Na Piráty, STAN a KDU-ČSL se všichni vykašlou, ti se mohou dostat do vlády jen v krajní nouzi.

Průměrný počet slepic: 4 (7 hlasů)

Nejde o to na čem by se tyto strany mohly shodnout, ale na čem se budou muset shodnout.

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)

zkuste vzpomenout : před čtyřmi roky byla situace navlas stejná. Mohly se shodnout strany ANO, SPD a KSČM, neshodly - protože Babiš o tom ani neuvažoval (stejně tak teď) .
Babiš se "musel" shodnout s ČSSD. Musel, protože...chytrý ví, hloupému zbytečně napovídat.

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)

z nouze Franta dobrej

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Skotská vláda říká, že školáci ve věku čtyř let si mohou změnit pohlaví

Skotsko umožní žákům změnit pohlaví ve věku ČTYŘ let bez souhlasu rodičů - a nařizuje učitelům, aby nezpochybňovali žádost dítěte zvolit si nové jméno nebo používat jiný záchod.
Podle doporučení skotské vlády každý žák, který se rozhodne změnit pohlaví, musí být ve škole podpořen a vyslechnut.
Pokyny se vztahují na základní školy, kde jsou nejmladší děti ve věku čtyř nebo pěti let, protože "k rozpoznání a rozvoji pohlavní identity může dojít již v raném věku"...

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9888899/Scotland-let-pupils-ag…

Průměrný počet slepic: 4.9 (10 hlasů)

...to je už prostě tradice. Pevná, zdá se, i velkých obětí jsou Skoti ochotní kvůli tomu podstoupit.

Freud na scénu sexuálních trhů uvedl kdysi kastrační komplex.....tady půjde zřejmě o komplex sukniční.

Jak se to bude dít ? To jako přinde do školky nějaký hodný plešatý pán v baloňáku, vytáhne bonbony a řekne : " Vem si, chlapečku (holčičko), nestyď se . Máš hezké šatečky, číst a psát ti ještě nejde... mluvit už ale umíš, že ? .....Tak co mám tady do té kolonky napsat...počkej, počkej...tady máš ještě jeden bonbonek. Tak já tam napíšu " Boy", ano ? No a co ty, Jozífku...chceš taky ještě jeden bonbonek....Tak, tobě tam napíšu " Girl". Ještě mi tady, děti, udělejte prstíčkem takovou čmouhu....a je to ! Už jen prověříme data o řádné platbě pojištění vašimi rodiči a můžete přijít k nám, do ústavu, tam máme plné sklady takových bonbonků, i hračky tam máme, i kašpárka, i Harryho Pottera - no a ten udělá hůlkou čáry máry fuk...., my uděláme skalpelem fiky fiky fik nebo jehlou s nití šití, šití , šik....a rodiče si odvezou zbrusu novou holčičku či takřka nového chlapečka.
Paní učitelko, kdy má hodinu pohlavní osvěty vedlejší třída ?

Problémem však může být ona pověstná skotská šetřivost. Ba snad až lakomství.

Průměrný počet slepic: 3.8 (9 hlasů)

A to si člověk říká, že blbost kvete jenom u nás...

Tomu se říká revoluce, tomu se říká bolševický přístup k problému, Trocký by zářil.

Průměrný počet slepic: 4.6 (13 hlasů)

No nevím.... pro bolševiky byl důležitější stát než jednotlivec, výroba oceli a cementu než pocity jednotlivce. Za pár desítek let dokázali z ničeho vybudovat průmysl a nyní za pár desítek let z průmyslu nic, ale duhové.
Asi to nebude přistup bolševický, i když se to dnes takto traduje.

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)

Balšinstvó není nic špatného, to je nadpoloviční výhra v demokratických volbách (asi jako Orbán v Maďarsku). Úspěch většiny.
To co dnes musíme sledovat u nás i v tzv. demokratickéms světě je spíš úspěšný pokus o diktaturu menšiny.

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/kdo-zaplati-po-volbach-rozpoctovy-…
Stojí za přečtení. Sice máme před sebou patrně období hyperinflace, která toho hodně vyřeší sama, ale i tak z hlediska "bližší košile než kabát" je první bod programu ČSSD "Kdo zaplatí covidové dluhy" velmi atraktivní.

Průměrný počet slepic: 3.2 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Včera jsem narazil na video z happeningu dvou studentek DAMU, které se rozhodly protepat nešvary panující na této havloidní "vysoké škole".
https://www.youtube.com/watch?v=3VNs5rftMf0&t=1722s
Je to sice dlouhé, občas i v angličtině, ale perfektně ilustruje myšlení současné generace 20 - 30, zejména té intelektuální a ještě zejména té z Práglu. Varování, trvá to až 45 minut, ale stojí to za poslech.
Koho asi tak tito budou volit, říkám si? Asi TOP 09, nebo Piráty. Tedy, pokud vůbec půjdou k volbám.
Největším nešvarem, který, zatím anonymně děvenky odhalily, bylo sexuální pronásledování jedné kolegyně, také studentky, jejím vyučujícím. Jenže takové, že jak plyne z přednesu, ten vyučující se děvenku nepokusil ani přefiknout. Jenom se jí občas dotknul a pořád loudil setkání.
Kam jsme to dospěli?
Za našeho věku čtyřicátníků by se jejich idol Havel řádně ožral a potom, sice dosud ženat s umírající manželkou, by děvenku přefiknul na doby a kdyby jí udělal dítě, ještě by jí teroristicky přinutil, aby si to dítě nechala vzít.
Co to je dneska za měkoty kantory? Co to je za změklou mládež?

Průměrný počet slepic: 4.2 (11 hlasů)

Podle toho, jak píše Pavel Juráček ve svých denících, byl Havel hódně nesmělý. Např. říká o jedné sešlosti: "... ve vedlejší místnosti se už holky kácely na zem, ale Havel povídá: "... a mohl bych vám, slečno, šáhnout na kolínko?" "

Průměrný počet slepic: 2.9 (8 hlasů)

když byl ožralý, přefikával i chlapy.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

když byl ožralý, přefikával i chlapy.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tak to vypadá, že USA nemohou rozchodit rozumné a umírněné přebírání moci Talibanem, tak jim do toho hodily vidle pomocí svojí proxy armády IS. A budou mít zase důvod bombardovat a dělat bordel a chaos. Jenom je zvláštní kolik lidí jim to ještě žere.

Průměrný počet slepic: 4.8 (18 hlasů)

In reply to by josefka (neověřeno)

Trvalý odkaz

Docela pravděpodobné..

Průměrný počet slepic: 4.3 (7 hlasů)

"Protivníci Tálibánu požádali Západ o zbraně"

(...) Podle Masúda mladšího USA a jejich spojenci „opustily pole bitvy“, ale Amerika stále může být „velkým arsenálem demokracie“. (...)

https://cz.sputniknews.com/20210819/protivnici-talibanu-pozadali-zapad-…

Průměrný počet slepic: 4.3 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Zítra má v Praze sraz Volný blok.
Ve stejnou dobu se zároveň v Praze koná pochod za zvířata.(práva zvířat)

Příznivci Volného bloku se chovají jako zvířata, takže se obě akce hezky propojí.

Průměrný počet slepic: 2.9 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

Hned první den, kdy ji zveřejnil Bocian na Facebooku, jsem si ji stáhl v pdf a přečetl na www.sdilejteneztozakazou.cz . Ne proto, že bych potřeboval být přemlouván, abych Babiše volil. Že budu, to tu o mně všichni vědí 4 roky. Jistou dobu jsem se živil marketingem a čistě z profesionálních důvodů jsem si hodlal dílko přečíst a posoudit, zda Mára Prchal nezlenivěl.
NE Nezlenivěl,
je pořád jednička v ČR.
Po návštěvě setkání s Bocianem u nás v Litoměřicích, mám i vytištěný exemplář s Bocianovo podpisem a malůvkou.
Prý těch knížek nechal Babiš vytisknout asi 300.000 a rozdává a rozdává. Samozřejmě, že jen malá část obdarovaných si ji přečte a úplně jen minimum si ji stáhne z netu v pdf. To ale nebylo záměrem Máry. Zámyslem samozřejmě bylo, mít záminku formou autogramiády dělat osobní propagaci ANO (a to včetně finty darování zmrzliny ve vedlejším stánku).
Možná pár skalních si z knížky přečte obsah rozdělený do tří částí. v té první možná zaujmou kapitoly, ČTYŘI RÁNO, MÉ ŽENY A JÁ, VE VLÁDĚ, CO JSME UDĚLALI PRO LIDI. V druhé části, REVOLUCE V ČESKÉM ZDRAVOTNICTVÍ, NOVÉ VĚCI A JAK JE UDĚLÁME. A ve třetí části třeba, JSEM VENKOVAN, STÁT NA KTERÝ JE SPOLEH, CO ZNAMENÁ BÝT ČECHEM. To vše na cca 400 stranách biblického formátu.
Samozřejmě, že to Andy nepsal. On tak maximálně píše SMSky. Ale nepochybuji, že to četl, korigoval a finálně odsouhlasil. Tak to dělá špičkový manažer a politik. A přidá na první stranu vlastnoruční podpis (300.000 krát) "Babiš Andrej", doplněný usmívajícím se ksichtíkem.

Záměr skvělý (co vymyslela opozice, kromě harmoniky dredaře? Což je nápad sice originální, ale v zásadě nefunkční, protože časově náročný a neproduktivní?). Márův nápad funguje. osobně jsem viděl v místní baště ODS (místostarosta je jedničkou v Ústeckém kraji za ODS) řady lidí stojících, aby knížku dostali.

Fakt platí Bocianovo, postavili jste v životě alespoň psí boudu? A podařilo se vám něco v životě prodat?
Odpověď je, opozice ani nevymyslela, co by měla postavit, natož prodat.

Průměrný počet slepic: 4.2 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

Zhoršení politické situace v Afghanistánu, což je třetí největší světový producent kašmíru, způsobilo zdražení této suroviny. Převzetí moci Talibanem, bude mít důsledky pro světový modní průmysl. Při chovu koz a zpracování kašmíru byly zaměstnány především ženy, takže je nejisté, zda a kdy se kvůli náboženským restrikcím budou moci vrátit do práce.
Kromě toho, MMF pozastavil financování Afghánistánu, což pomáhalo také rozvíjet afghanský agrosektor.
(zpráva převzata)

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)

Nějaký Kocian, Člověk v tísni, specialista na Blízký Východ ale tvrdí, že je třeba dál posílat peníze do Afghánistánu. Sice nefunguje bankovní spojení, ale asi dolary budou vozit v kufrech a tam je rozdávat potřebným.

Průměrný počet slepic: 4.9 (11 hlasů)

...ty peníze z bombarderů - místo bomb, tak by ušetřil nejen Kocián. Troufám si tvrdit, že by ušetřili možná i 1 000 000 000 000 USD, tj. celý náš jeden roční státní rozpočet i s dluhama od všeckých našich moudrých "lide navrátí", přes celé spektrum, od vitrážovaného okna Strakovky až po zamřížované okno Heřmanic. Možná i tři, nebo pět.

Na ja, ale těch pár rodin by si nepřišlo takhle k pěkným penězům, i pouhých 20 % ze 2 000 000 000 000 USD jsou dobrá na zasmání.
I Kocián by takhle mohl utřít hubu, pokud teda by neshazoval nebo nepilotil.

Je to těžké, prostě je zde střet zájmů, říkejme jim " různé zájmy". No a kdo tahá za konec pevnější, tak ten vyhrává, vesničané to rozhodne nejsou, to nás tenkrát Toširo Mifune i tuším že Yul Brynner pěkně obelhali, to nám nastražili pěknou past ! Pevná železa , ta se nás jen tak nepustí !!
Afghanští vesničané zřejmě také nevyhráli. To se ale ještě uvidí.
--------------
Kdo to ale kdy viděl - shazovat místo bomb peníze.
Takové mrd...eh, mrhání !!! Řeklo by každých 20 plešatých politologů z 20.

Průměrný počet slepic: 4.5 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

je jasné, že Koudelka je vlastizrádce.
V dobách začínajícího novověku, rozdával tehdejší španělský král, vládce tehdejšího světa, Řád zlatého rouna. U nás jej fasovali špičky šlechty (mohly se po něm utlouct) za zradu české národní věci. To víme dnes jasně. Například první český kníže (po svatém Václavu), Zdeněk Vojtěch Popel z Lobkovicz, za odsouhlasení Obnoveného zřízení zemského v roce 1627, který ze Zemí Koruny české pomohl udělat na 300 let pohůnky Habsburků. Mimochodem, ne tak dávnou tento metál dostal i kníže, co má k lidu blíže.

Zcela odporným se Koudelka pro mne stal tím, že BIS prohlásila, že se v Česku špatně učí dějepis a také, že zamezil Rosatomu stavět v Dukovanech 5. blok, i když všichni, co se vyznají v jaderné energetice vědí, že Rosatom má nejlepší technologie a BISácké rozhodnutí bude stát tento stát desítky miliard Kč.
Korunu všemu nasadil primitivním vyhnáním ruských diplomatů z Česka a zdevastováním Česko - Ruských vztahů.

Já vím, že to hnízdo zmijí půjde jen těžkou předělat i po výměně Koudelky, ale bez jeho výměny se nezmění zcela jistě nic.

Průměrný počet slepic: 3.6 (20 hlasů)

haníte (právem) Koudelku, a přitom prosazujete stále Babiše který jej drží celou dobu. Ne pod krkem, jak by měl podle vás, ale ve funkci. Nechává se s ním řídit z CIA.
Jste jistě dobrý člověk, ale jaksi pomýlený.

Průměrný počet slepic: 2.9 (14 hlasů)

podporou všech aspeňáků z ČSSD

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

"Korunu všemu nasadil primitivním vyhnáním ruských diplomatů z Česka"
Česko v dubnu rozhodlo o vyhoštění 18 pracovníků ambasády, které označilo za důstojníky ruských tajných služeb. Moskva reagovala vyhoštěním 20 diplomatů či zaměstnanců české ambasády v ruské metropoli. Poté rozhodla ČR o vyhoštění dalších pracovníků, na jejichž odjezd dostalo Rusko čas do konce května.31. 5. 2021
,,,,Prezident Miloš Zeman podpořil krok české vlády, která rozhodla o vyhoštění 18 ruských diplomatů, které tuzemské zpravodajské služby označily za ruské agenty. Zeman to řekl v rozhovoru pro televizi Prima, který následoval bezprostředně po jeho mimořádném projevu,,,

Průměrný počet slepic: 3.1 (16 hlasů)

příspěvkem.
Rozumně se chovající tajné služby a politici dělající zahraniční politiku v podobně malých zemích, jako je Česko, budiž nám příkladem. Maďarsko, Finsko, Švédsko, Řecko.
Nemají potřebu manifestovat nenávist hloupými kroky. Věci řeší diplomacii v diplomatických kuloárech.
To jen primitivové s nedostatkem IQ potřebují metály cizích mocností a manifestovat nahlas, jak myš zatočila s medvědem.

Průměrný počet slepic: 4.8 (11 hlasů)

podívat
kam pojede Lavrov po Evropě

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Bartošova kniha: Ono ani nejde o její prodání či čtení, ale o její vystavení v knihkupectvích (levnější než platit reklamní banner), výlohách a že se o ní bude psát.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

bude něco stát. Víc, než cena papíru.

Průměrný počet slepic: 3.2 (5 hlasů)

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

"Japonci stáhli z oběhu 1,6 milionu dávek mRNA vakcíny Moderna, byly v nich podivné milimetrové částice!" - tak jo, čtěte a sdílejte, než to smažou! :)

P.S. nejsem zastánce současné kampaně pro očkování za každou cenu, ale zase až takové kraviny opravdu číst nehodlám

Průměrný počet slepic: 2.6 (5 hlasů)

že v tomto případě byla moje reakce pouze na základě perexu ukvapená a předpojatá.Škoda, že komentář nejde smazat.

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Zprávy
Hraje Babiš podle pravidel? Jeho kniha přitáhla pozornost úřadu
Hraje Babiš podle pravidel? Jeho kniha přitáhla pozornost úřadu
ONDŘEJ KOUTNÍK

Průměrný počet slepic: 1.8 (10 hlasů)

Zemanovo úsměvné běsnění kvůli BIS potvrzuje důležitost kontrarozvědky.

Průměrný počet slepic: 2.1 (15 hlasů)

BIS spoluvytváří virtuální realitu .
Jistě:
Není schopná předvídat vývoj u nás ani tak "úspěšněšně" jako nyní její mateřská americká organizace vývoj v Afganistánu - ale k tomu ani není řízena!

Není přece zpravoDAJskou organizací (zprávy českým politikům nedává), nýbrž výrobce "zpráv" typu Kubiceho zprávy.

Průměrný počet slepic: 4.9 (11 hlasů)

toho lháře?

Průměrný počet slepic: 4.1 (10 hlasů)

je povinen uvádět věci na pravou (sluníčkářskou) míru.
A hned se odmění pěti slepicemi, jak typické.
Znovu dávám odkaz na Vlka na NP:
https://neviditelnypes.lidovky.cz/politika/politika-merkelova-v-moskve-…
"...BIS může jednat pouze v oblastech vymezenými zákonem o zpravodajských službách (č. 153/1994 Sb.). Je zřízena a podřízena předsedovi vlády a prezidentovi a má plnit jejich úkoly. A ne to, co si sama vymyslí anebo jí to někdo „poradí“. Jak řekl významný právník Zdeněk Koudelka: „Tajné služby mají sloužit vládě a její předseda musí ve vztahu ke zpravodajcům vždy být ten silnější. Jinak jsme vytunelovanou demokracií a v podstatě můžeme zrušit volby, protože stejně o všem rozhodují zpravodajci.“ ..."

Průměrný počet slepic: 4 (12 hlasů)

Mupy mup! :-)

Průměrný počet slepic: 3.8 (10 hlasů)

In reply to by Alena Z. (neověřeno)

Trvalý odkaz

jste si jistá, že víte, co jste napsala?

Ptám se, protože mi to - jako odpověď - nedává smysl (chyba je nepochybně ve mně).

Průměrný počet slepic: 3 (6 hlasů)