Rozdíl mezi protivníkem a šmejdem

Autor

Začnu odkazem na jeden zcela majnstrýmový článek: 

https://www.seznamzpravy.cz/…603

Krátce parafrázuji... 

Ten nejmajnstrýmovější komentátor na Seznamu píše o tom, jak to Starostové měli na Piráty od začátku vymyšlené. Jak klidně podepsali koaliční smlouvu ve které stanovili, že nebudou ponoukat své voliče ke kroužkování, ale potom to typicky počesku porušili. Slovo "kroužkování" sice nikdy nepoužili a ve všech svých předvolebních apelech dělali všechno pro to, aby voličům vysvětlili, co se po nich chce. Sice nebyli na předních místech kandidátek, ale postarali se, aby voliči přesně pochopili, jak mají kroužkovat, aby se to povedlo. 

Seznamáčtí pisálci nejsou jediní, kdo si toho všimli. To samé psal před měsícem na fejsbůku kupříkladu i Jaroslav Plesl.  Klasická taktika Starostů. Využít stranu s celostátním přesahem, vetřít se do jejich přízně a po jejich zádech vylézt vzhůru.  Velmi dobrá taktika. Ale mnohem zajímavější mi přijde, že to Piráti neprokoukli. Asi měli moc práce s kampaní a neřešili podružné detaily, že všichni kandidáti starostů nedělají nic jiného než na svých profilech školí voliče, jak vynést své oblíbené politiky do výšin. Došlo jim  to, když už bylo pozdě. 

Představte si teď Bartoše... Poslední rok nedělal nic jiného než že se vymezoval proti Babišovi. Lísal se k Milionu chvilek, zůčastnil se každé progresivistické konference, házel oligarchovi klacky pod nohy, netajil se tím, jaký je Andrejko hajzl, jak musí okamžitě ven z politiky, jak tu bez něj konečně zavládne právo, jak to automaticky zasype příkopy mezi lidmi... prostě celý problém je jen v STBákovi, co si pod sebe hrabe dotace. Přikyvoval všem těm Mikulášům Minářům, kteří ho ponoukali ke koalici fakt to udělal. 

Po celou volební kampaň Bartoš nikdy neopomněl zdůraznit, jak špinavou kampaň proti Pirátům Babiš vede. Jak straší a dezinformuje veřejnost. A vůbec si nevšiml, že ten skutečný nefalšovaný slizký hajzl stojí vedle něj na stejném pódiu. Vůbec ho nenapadlo, že ten usmívající se Vítek Rakušan, co ho plácá po ramenou a hraje si na jeho kamaráda, už to má dávno vymyšlené a připraví Piráty o všechno.  Představte si to prozření... Babiš je drsný politický protivník. Neopomene využít jakoukoliv příležitost. Když se mu to hodí, jde skutečně na hranu.  Ale... je lepší mít německou divizi před sebou než francouzskou za sebou.  Bartoš teď na vlastní kůži zjišťuje, jaký je rozdíl mezi protivníkem a šmejdem. 

A víte co je na tom nejlepší? Že Bartoš musí držet hubu. Že se ani nemůže ozvat, protože by byl k smíchu. Nejen u cizích, ale i u svých. On teď musí zachovat dekórum a tvářit se, že ho úspěch starostů těší. Jo jo, pro svrhnutí Babiše není žádná oběť dost velká. Normální člověk by se teď ozval. Řekl by nahlas, že si hřál na prsou hada. Ale...Bartoš nemůže. Dokonce s ním možná bude sedět ve vládě. 

Mimochodem... s tímto požehnáním vstupují Starostové do koalice. S podrazem, který se odehrál ještě dřív než se zavřely volební místnosti. S krysím úsměvem Rakušana, který se do poslední chvíle udržel a který samozřejmě kdykoliv zcela bez uzardění řekne, že žádnou koaliční dohodu neporušil, že voliči takto rozhodli a tím to hasne. 

Jaké to asi bude pro Fialu? Jasně, prachy jsou prachy, funkce jsou funkce a moc se těšili, až začnou bačovat. Ale budou bačovat společně s krysami. To je možná ještě horší než se paktovat s mladými a krásnými neomarxisty se zalíbením v grýndýlu.  Budou sedět vedle lidí, o kterých si nebudou dělat žádné iluze. Bude jim jasné, že Starostové využijí první příležitost vylézt i po zádech ODS.  Možná to teď vůbec neplánují, ale svou důvěryhodnost už ukázali. 

Já to Fialovi vlastně hrozně přeju. Těším se na ty oficiální fotky, kdy vedle pana profesora stojí Víťa a tváří se stejně jako když stál vedle Bartoše. Z toho bude Fialu brzy mrazit v zádech. Gratuluji,  SPOLU  má nezbytného koaličního partnera na kterého je je fakt spolehnutí, který vždy dodrží slovo a nikdy nic neojebe. A aby toho nebylo málo, v bledě modrém to takhle udělali i Jurečkovci. 

Myslím, že se Fiala nemusí bát rozpadu koalice. Nemusí se bát, že by jeho úhlavní přátelé šli koketovat s Babišem. Tak blbí snad nejsou. Jo, budou mít společné zájmy se udržet u lizu. Prachy a moc jsou nejlepší afrodiziakum. Ale to jejich koaliční manželství, to Fialovi přeju. Má se na co těšit. S Rakušanem se budou vídat skoro každý den. Budou spolu často jednat a budou se dohadovat o vážných problémech této země. A každý den, každou hodinu, každou minutu bude Fiala vědět, že Rakušan ho podrazí jen co bude mít navrch. Že mu sice neuteče z koalice, ale přisvojí si všechny zásluhy a udělá cokoliv, aby Starostové vyrostli. 

Nebude trvat dlouho a Fiala si bude rvát vlasy, proč vládu nesložil s Babišem. Babiš byl totiž jen politický soupeř. Tvrdý, buranský, hrající někdy nefér. Ale  nebyl krysa. V této situaci by mu Babiš dal i premiérské křeslo a víc ministrů než bude mít teď.  Místo toho může počítat s tím, že resorty Starostů budou na tři směny připravovat nějakou ojebávačku, aby se Rakušan a spol, dostali nahoru. Přeju panu profesorovi příjemný  a dlouhý pobyt vedle vzorového českého hajzlíka. 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (217 hlasů)

Komentáře

o řešit. Fňuká asi proto, že ač za bolšána byl někdo/ač nesměl/ včil když může - jaxitaxi.... njn to je ta demosgrácia. Lidi co jej brali zastárli, byly protažení demos po česku a tak..... njn...

Průměrný počet slepic: 3.9 (11 hlasů)

Mišíka si vážím, je to tvůrčí člověk, nevzal od Zemana, je to jeho věc. V rozhovoru nezmiňuje spolupráci s Kainarem, asi s naším nevětším moderním básníkem, která je jedním ze sloupů Mišíkovi popularity. Alespoň že nechčije do studánky, ze které pil. Má za to u mně plus.

U velkých tvůrců a to je Mišík, Nohavica, Svěrák, by jsme si měli dovolit ten luxus a oddělit jejich dílo od jejich politických názorů a preferencí.

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

...přechodu uhelných elektráren na plyn. Coby veledůležitý faktor nejen cenový (ale i geopolitický, angažmá USA establishmentu asi netřeba připomínat).
Jiným faktům se vyhnul - jejich rozboru. Zejména vztahu k Rusku.
To je prosím president těch, kteří drží ty trubky, komíny, zásobníky atd. v ruce.
Co dělá ?
Šíří polopravdy a žebrá u daňových poplatníků...

Nesmyslné, zhůvěřilé....

Průměrný počet slepic: 4 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Pár střípků:

(...) Faktický vítěz voleb, hnutí STAN, chce v nové vládě především vnitro a školství. Správná volba, ovládání policie a toho, co a kdo lije do hlav dětem, je vždycky základem úspěchu. (...)

(...) Jejich koaliční partner, Piráti, se ovšem rozšoupl ještě více. Díky mimořádně přitažlivému programu, fenomenálně úspěšné kampani a neodolatelnému charismatu vedení zbyly po volbách Pirátům 4 mandáty. Přesto budou žádat 3 ministerstva. Ano, to je naprosto logické – přece čím méně máte poslanců, tím více chcete ministerstev. (...)

(...) Dalšími nevinnými za jejichž volební Stalingrad může někdo jiný a rozhodně ne jejich slova a skutky, jsou i Piráti. V jejich případě Babiš a dezinformační kampaň. Jejich voliči si totiž po přečtení řetězového emailu s pomluvou od premiéra, že Piráti jsou v podstatě digitální bolševici říznutý Zelenýma asi řekli: „Proboha, to jsme vůbec netušili, pojďme volit někoho jinýho. Třeba ty Starosti.“ À propos, při pohledu na Bartoše na tiskovce po ohlášení výsledků, jsem se hanbou propadal za něj. Místo aby jako chlap řekl, že to prostě posral, rezignoval a ukázal tak, že má koule jak plemenný býk, tak úplně scvrklej blábolí o dezinformacích a vnitrostranickém fóru v lednu. A o tom, že 4 mandáty místo 22 je vlastně ohromné vítězství demokracie. Bože můj, a tohle bude teď i přesto řídit můj život. (...)

(...) Může ho utěšit, že Piráti vyhráli alespoň u Čechů v zahraničí. Což mne, když si vybavím průměrného Čecha žijícího v zahraničí jak ho prezentují média, vůbec nepřekvapilo. V této souvislosti se nelze než velice netěšit na institut korespondenčního hlasování, který nám nová vláda v rámci Změny nepochybně konečně nadělí. Mají ho přece všechny vyspělé západní země. (...)

(...) Asi nejzajímavějším a také rozhodně nejveselejším momentem těchto voleb bylo zmasakrování jednoho koaličního partnera (Pirátů) druhým koaličním partnerem (STAN) pomocí kroužkování. Přičemž nebohá oběť navíc onen masakr skoro celý zaplatila. Účelová koalice očekáváním závratného úspěchu těhotných naivů s dosud marginální skupinkou vychcaných politických poťouchlíků ostřílených léty bojů o zrno v komunální žumpě, se Pirátům opravdu vyplatila. STAN ze 6 mandátů nakynul na 33, Pirátům zbyly 4 z 22. Budu se smát až do Vánoc. (...)

(...) Famózním tahem Pirátů pak byla i kandidatura Bartoše proti Babišovi v Ústeckém kraji. Babiš ho tu přejel v preferenčních hlasech v poměru 38 tisíc ku 14 tisícům. Rád bych věděl, kterého velkého stratéga to napadlo. Postavit městského intoše podivného vzhledu a ještě podivnějších názorů, který hlásá likvidaci těžby uhlí, uhelných elektráren a těžkého průmyslu obecně v kraji, kde nic jiného než uhlí, elektrárny a těžký průmysl není proti králi populistů a štědrému taťkovi všech pracujících, bylo prostě geniální.(...)

(...) Předsedkyně TOP09 Pekarová Adamová, jejímiž asi nejvýraznějšími pozorovatelnými rysy jsou vzhled a inteligence makové panenky, získala druhý největší počet preferenčních hlasů. Nevím proč, ale jako první mi po přečtení této zprávy naskočil jeden slavný citát slavného politika: „Nejpádnějším argumentem proti demokracii je pětiminutový rozhovor s průměrným voličem.“ (...)

http://nonserviam.cz/medialni-hovinka-special-volby/

Průměrný počet slepic: 4.1 (13 hlasů)

Lujjzo, vy jste tady psala, že se britská média omluvila za tvrzení o krádeži Astry zeneky.
Ale třeba Sun nic takového nepíše.

Průměrný počet slepic: 2.9 (12 hlasů)

In reply to by Čtenář (neověřeno)

Trvalý odkaz

Čtenáři.
Ale to Vy víte, viďte.

Průměrný počet slepic: 3.5 (11 hlasů)

To by mne zajímalo.
Vy jste napsala post, v kterém jste také odkazovala na web hlavnespravy, který o tom píše.
Ale ten web nepublikoval žádný odkaz na ty britská média.

Takže jsem se jen slušně zeptal, ktwré média konkrétně to jsou.
Tak proč se tak rozčilujete?

Průměrný počet slepic: 2.3 (9 hlasů)

In reply to by Čtenář (neověřeno)

Trvalý odkaz

Milý "čtenáři" (nyní již nikoliv nenáročný),

a)V citované zprávě odkazované na Hlavné správy NENÍ uvedeno, že se omlouval The Sun, ale že tuto zprávu otiskl a že později svůj článek doplnil o vyjádření stuské strany.. Což učinil:
10.10.: https://www.thesun.co.uk/news/16381674/russia-stole-formula-oxfords-cov… (11.10.17:58 byl update článku a to vyjádření ruské strany na konci naleznete)
11.10.: https://www.thesun.co.uk/news/16384630/british-spies-cyber-espionage-ru…

b) Odkazovaný text na Hlavních správách uvedl, že Express následně ve své zprávě uveřejnil opravu. Jak patrno, skutečně ji tam nalezneme:
https://www.express.co.uk/news/uk/1504646/correction-russia-copied-Astr…

Nad uvedeným článkem z Hlavních zpráv by se dalo skutečně debatovat. Ale buďte té lásky, zkuste míň machrovat a víc přemýšlet.

Průměrný počet slepic: 4 (12 hlasů)

a) ten článek jsem četl, ale jak sám píšete, není tam žádní omluva.
proto jsem se zeptal lujjzy, která ale na to neumí odpovědět

b) máte pracdu, Daily Expres omluvu zveřejnil, to mi uniklo.

Vidíte, stačilo jen aby Lujjza napsala, že omluva byla v Daily Expres a bylo by to.

Hezký večer

Průměrný počet slepic: 2.3 (9 hlasů)

Ne. Solidnější debata by byla, kdybyste toto danému řečníkovi sdělil sám. Takové to "Kuba! Anče! Hajnej!" debata není.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

https://www.thesun.co.uk/news/16381674/russia-stole-formula-oxfords-cov…
Ale to byste si dokázal taky najít, kdybyste nechtěl jen prudit, že?
Vy jste, myslím, chodíval k Bavorovi, tam jste také referentil.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

108 : 92

Průměrný počet slepic: 3.8 (10 hlasů)

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

(34 + 33 + 23 + 14 + 4) : (72 + 20) přesný součet v tomto okamžiku :-) ještě že to není vo dva či jednoho poslance, teď bude prozření pomýlených zvolených těžší (dražší) než v r. 2007 :-)

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

108/92?

Deset malejch černoušků mělo rádo med,
jeden z nich se ulízal, zbylo jich devět.Devět malejch černoušků mělo rádo rum,
jeden z nich se uchlastal, zbylo jich osum.Osum malejch černoušků stavělo si dům.
jeden spadnul do malty, zbylo jich sedum
Sedum malejch černoušků šlo na medvěda,
medvěd jich pět roztrhal, zbyli jenom dva.Dva malí černoušci pajdají světem,
jeden z nich se upajdal, zbyl jenom jeden.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Údajně dočasně.
I MND mají její majitelé bezpečně zaparkovanou v daňově výhodném státě - pro změnu ve Švýcarsku:
MND Group AG
6004 Lucern, Kapellgasse 21, Švýcarská konfederace
Registrační číslo: CHE-488.401.517
https://www.dnb.com/business-directory/company-profiles.mnd_group_ag.02…

Průměrný počet slepic: 4.7 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Víte Pse, Vy jen šíříte ničím nedoložené tvrzení, interpretaci někoho jiného, které(á) Vám imponuje a jeví se Vám pravdivé(á). Assově ostrosti v reakci se nedivím.
Hloupost výroků původního autora spočívá především v tom, že nemá ponětí, jak EU funguje. Vy také ne. Proto také ani původní autor, ani Vy nejste sto nic z těch tvrzení doložit. Jinak byste oba doložili den a předmět jednání, kdy tedy měl možnost Babiš něco vetovat a dokonce 3x. Konkrétně a nějakým dokumentem, jenž by něco takového potvrdil.
Poslanci, byť za ANO nejsou Babiš. Vy i původní autor předpokládáte, že oni poslanci jsou klony Babiše nebo otroci Babiše, kteří fungují na proncipu vlkova ANOšéfe a mimo konkrétní frakci (zkuste si nastudovat základy fungování parlamentních stran).
Takovýchto drbů a interpretačních dezinformací je plný internet. Mimochodem jukněte se na to, co to je tzv, skupinové chování.
https://www.vidlakovykydy.cz/clanky/skupinove-chovani-lidi-prezidentske…

Jinak Green Deal je inicitivou Evropské komise, kterou si nechala schválit Evropským parlamentem. Tento návrh byl pak předložen Evropské radě Evropskou komisí.

A v takovém případě platí toto:
Rada musí dále hlasovat jednomyslně, aby se mohla odchýlit od návrhu Komise, pokud Komise nesouhlasí se změnami provedenými v návrhu, který předložila. Toto pravidlo se nepoužije u aktů, které musí Rada přijmout na doporučení Komise, například u aktů v oblasti koordinace hospodářských politik.

Snad mi Vy či Váš spřízněný autor vysvětlíte, jak si představujete to Babišovo veto.
Přičemž Babiš pronesl větu, že místo, aby Evropská rada řídila Evropskou komisi, je tomu naopak.
On tu myšlenku Vašeho autora stran Babišovy "neschopnosti" opakuje i mainstream pražské kavárny. No, on už Goebells věděl, že 100x opakovaná lež (novinářskou neinformovanou žumpou) se stává pravdou
Mimochodem spamuji to tu už poněkolikáté. Chápu, že číst, co Vám vyhovuje, je jednodušší.

Takže odpověď na Vaši otázku - Co vás, pravicové konzervy, přesvědčí, že Babiš je zrádce národa? – zní jednoduše fakta Pse ne drby a pomluvy.

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

...."Brusel řeší drahé energie. Zváží společný nákup plynu, zrušit DPH na elektřinu, jak chce Babiš, ale nepodporuje".
Z obsahu článku by možná Švejk usoudil, že se komise usazená ve Brusellaises a jejich familia mírně odzblázňují.

Proč ale až teď se uvažuje o společném nákupu plynu ?
K čemu teda EU je (a dlouhé roky byla) ? K tomu, aby měla společné normy ohledně zakřivení okurek či ohledně společného sankcionování Ruska kvůli něčemu, co USA kdysi provedly Texasu či Havaji, potažmo půlce celého Severoamerického kontinentu ?
Energie je přece velmi důležitá, důležitější jak křivost okurek.

Průměrný počet slepic: 4.7 (16 hlasů)

"Rychle uvařit menáž a pochodem na Sokal." K tomu bylo připojeno: "Vozatajstvo začíslit do východní skupiny. Vyzvědná služba se zrušuje. 13. pochodový prapor staví mos tpřes řeku Bug. Bližší v novinách.

Tak to asi vypadá tou dobou v Bruseli.

Paralýza.

Průměrný počet slepic: 4.7 (16 hlasů)

... pochody jsem měl 😁

Průměrný počet slepic: 4.4 (8 hlasů)

Brusel řeší drahé energie, které sám zavinil neustálým a nesmyslným zdražováním povolenek. Schizofrenie jako z učebnice?

Průměrný počet slepic: 4.7 (12 hlasů)

In reply to by Václav Semerád (neověřeno)

Trvalý odkaz

vy nevíte, že nejdříve je problém třeba vytvořit abyste jej mohl řešit? :-)

Průměrný počet slepic: 4.7 (12 hlasů)

ono není kouře bez ohně,
nechtějme snad raději příliš "společného", ani nakupování,
protože "ďábel se skrývá v detailu" - to radši ať řeší ty okurky.

Protože ono by se taky mohlo stát,
že zatímco bude lid volat po společném levnějším nákupu (přes EU) kde čeho,
než se probereme,
bude mít EU všechny doposud ještě "národní" kompetence,
hlasování prostou většinou (žádné veto) a hotové....

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Před pár dny byly 2 Vidlákovy články zveřejněné na Nové Republice a teď už je i v

Parlamentních listech!!!!

Kr*sa a šm*jd, dobře vám tak, Fialo. Ošklivá věc ohledně opozice. Teď bude potřeba najít dohodu. Nebude to lehké ani hezké?
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Kr-sa-a-sm-jd-dobre-vam-t…

Gratulace, Vidláku. Tím ti začíná nelehký život. Ale my tě nedáme, máme nachystané vidle a jsme připraveni střílet hnojné koule.

Průměrný počet slepic: 4.8 (20 hlasů)

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pan domácí je jistě už nachystaný na zimu, v zimě tolik práce na hospodářství není, tak může psát, jak o dušu i pro jiné, za licenční poplatek. Copyright mu přitom zůstane, protože napodobit styl pana domácího prostě nelze :D
To ostatně uvidíme brzo i tady.
Pan domácí, spolu s Masterem, budou muset dát hlavy dohromady a zásadně vylepšit engine fóra. Protože ta hejna trolů, co tu budou exhibovat, bude potřeba tvrdě eliminovat, jinak tenhle výborný blog nebude ke čtení.

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)

In reply to by Leoš (neověřeno)

Trvalý odkaz

Problém s cenzurou jsem na svém Fóru vyřešil IMHO skvěle, takže nabízím návod:
Když někdo prudí, vulgarizuje a především lže jako když kdysi Rudé Právo tisklo a ČT dnes vysílá, nesmažu ani jeho, ani text jeho příspěvku. Jen je zhustím na jméno, předmět a datum-čas do jediného řádku malými písmenky, takže přestane překážet a není třeba huntovat kolečko myši při jeho přeskakování.
Na tom řádku je ale možnost kliknutím na fialové políčko "OBNOV" příspěvek obnovit v plné kráse. Není tedy smazán ani jinak cenzurován, masochisté (a autor zmenšeného příspěvku) si ho mohou kdykoliv zvětšit, obnovit a přečíst co hrdlo ráčí! (Ale jen ne svém monitoru, že?).
Ohromně se to osvědčuje a přitom vlastně necenzuruji!

Průměrný počet slepic: 5 (17 hlasů)

Ke každému příspěvku typu scallop přidělit viditelný štítek "troll" nebo "trotl" (to podle předchozího chování), který by automaticky naskočil ke každému příspěvku, který přijde pod takovým nickem či ze stejné adresy. A to i zpětně ke všemu, co kdy napsal.

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

V tom jednoduchém řádku malými písmenky je položka "Důvod", tam by se to "Troll" asi taky hodilo. U mě se tam nejčastěji vyskytuje "Off topic", "Vyřešeno" a "Již neaktuální". Zmenšuji totiž i příspěvky, které se mezitím podařilo vyřešit a některé dokonce sami uživatelé označují jako dočasné ("smazat za 1-9 dnů"), které se pak zmenší automaticky s důvodem "Dočasné". Funguje to a nejsou problémy. Nebyl by problém zmenšovat některé automaticky podle nicku, ale zatím to nebylo potřeba.

Zatím bez slepic

Dneska nám asi spadne server. Od 14.00 je to úplná záplava nakukujících čtenářů. Budu na to muset zareagovat novým článkem... 

Průměrný počet slepic: 4.8 (16 hlasů)

Taky gratuluji Vidláku. Mám radost :-)

Průměrný počet slepic: 4.6 (19 hlasů)
Trvalý odkaz

že ta elektroauta a teď u nás ta Bohemia jsou takový hezký začátek konce Green Dealu.
Ještě v zimě jeden pěkný lockdowníček a Greta bude zase muset chodit do školy

Průměrný počet slepic: 4.8 (18 hlasů)

... bylo by to fakt k smíchu. Bohužel to odskáče dost lidí. A to, co nám chce vládnout, neuhájí v Bruselu ani jinde ani prd. Mentalita těchto mocí posedlých idiotů je neuvěřitelná. Nejdříve nás všemi svými kroky nevyhnutelně a zcela předpokládatelně zatáhli do sr..., viz rozprodej vody a jiných základních zdrojů do rukou zahraničních vlastníků, téměř položení zemědělství, průmyslu atd., přičemž nás ve svatém nadšení přesvědčovali, že je to to nejlepší, co nás mohlo potkat, že škodováci, no a teď už v těch ...ačkách jsme, tak nás budou ti samí přesvědčovat, že se s tím nedá nic dělat. Jediným viníkem je jejich neskutečná blbost, neschopnost (a zároveň všehoschopnost) a současně neutuchající lačnost po mamonu a moci.

Průměrný počet slepic: 4.4 (19 hlasů)

A taky souhlasím, že to bude dost lidí bolet.

Ale myslím si, že pokud by se ty šrouby utahovaly pomaloučku, tak člověk je tvor přizpůsobivý, tak by se taky pomaličku přizpůsoboval, až by byl nakonec v hajzlu.
A že je teda lepší nějaký pořádný průser, který je vyloženě nezabije, ale dost s nima zacvičí, tak si pak, třeba, řeknou: a dost!

Průměrný počet slepic: 3.8 (8 hlasů)

... taky mi už není zrovna dvacet, takže si nedělám už dlouhou dobu iluze. To bylo spíš konstatování. A že si lidi řeknou dost? To bychom asi museli žít v nějaké jiné zemi než tady.

Průměrný počet slepic: 4.3 (11 hlasů)

jsem pochopitelně neměl na mysli, že si tady lidé příště zvolí dokonalou vládu a pak tady budeme žít jak v zemi krále Miroslava.

Měl jsem na mysli, že konečně prozřou a naserou se na takový kraviny, jako je ten Zelený Úděl.
Protože názor člověka s plným špajzem, ten mávne rukou, ať si blbnou, ale zužující se jeho šrajtofle, to už je jinačí kafčo.

Průměrný počet slepic: 3.9 (11 hlasů)

In reply to by berrnard (neověřeno)

Trvalý odkaz

Bohužel si ale myslím, že ti, co to všechno spískali, se ulijou včas na bezpečná místa někde v teplých krajích, a "tekutý hněv" vykrystalizuje v brutální násilí na nevinných.

Průměrný počet slepic: 4.1 (12 hlasů)

In reply to by tdx (neověřeno)

Trvalý odkaz

budou pochopitelně zajištění a budou se nám smát někde z teplých krajin. Ale o ty mi zase až tak nejde a nechce se mi je honit s bambitkou támhle někde po Bahamách.
Mě jde o mojí rodinu, mé okolí a i tahle země se mi líbí.

A když se podíváte třeba na ten uragán, nebo na Moravě a pak v Čechách na povodně, tak jsem přesvědčen, že Češi nejsou tak závistivý a sobecký národ, jak se traduje, ale že se v těchto chvílích dokáží semknout, jeden druhému pomáhat a makat.

Já jsem celkem optimista v tomto.

A taky mám radši, když vidím, jak se blíží fest bouřka, ale furt se to převaluje a furt nic a já nevím, co z toho bude, tak ať už to konečně práskne a spustí se to a já pak budu vědět, jak se tomu pokusím bránit a když to přejde, tak moci ty škody začít opravovat.

Průměrný počet slepic: 3.4 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

KYDY

Průměrný počet slepic: 2 (19 hlasů)

Jestli nemáte schopnost vyjádřit alespoň nějaký názor, budete ignorována. Pokud začnete trollit, budete vymazána. Takže znovu a zkuste být alespoň trochu konkrétní. Nědělejte Fialu (dříve Zagorku).

Průměrný počet slepic: 4.7 (20 hlasů)

Taky je to nahoře napsaný.

Ale je to místo, kde ve většinovém levicovém prostředí může kovaný pravičák vyjádřit svůj názor a když se zde vážně baví o volbách, tak jim nahodí přisprostlý vtip a oni toho lumpa nevymažou. Radano, mě se tady líbí.

Průměrný počet slepic: 4.4 (25 hlasů)
Trvalý odkaz

„Z výpovědi postižené očkované paní Olgy:
Rozbolela mě ruka, bolest postupovala do ramene přes krční páteř až do ucha. V noci jsem kvůli tomu nemohla spát. I přes veškeré náznaky jsem tomu nevěnovala velkou pozornost. Domnívala jsem se totiž, že se jedná o běžné nežádoucí účinky po očkování. Můj stav se ale velmi rychle zhoršoval a přidala se silná bolest půlky hlavy, která nešla ničím utlumit.
Šestý den po očkování se mi zdálo, že mám něco s pusou, jako by se mi kroutila. Když jsem se ráno vzbudila, měla jsem ochrnutou půlku obličeje. Nemohla jsem zavřít oko, pořádně se napít nebo najíst.

Ministerstvo zdravotnictví se však rozhodlo, že dotyčná na odškodnění nemá nárok. Nepomohlo ani to, že paní Olga při snaze získat odškodné doložila všechny lékařské zprávy. Jako odpovědi se jí dostalo (jak laskavá slova byla použita, až by člověk plakal dojetím):
Velice litujeme vašich prodělaných obtíží, které mohly vzniknout v souvislosti s očkováním proti covidu. Podle názoru ministerstva se nejedná o zvlášť závažné ublížení na zdraví. Je nám líto, že pro vás nemáme příznivější zprávu.“

https://www.nasrestart.cz/z-cerne-kroniky/4154-cesi-zadaji-stovky-milio…

Průměrný počet slepic: 4.2 (17 hlasů)

In reply to by Petrpavel (neověřeno)

Trvalý odkaz

Soused - po první dávce vakcíny zánět srdečního svalu, operace, bypass
Paní o pár domů dál - po první dávce vakcíny trvale bolí všechny klouby, velké (kyčle, kolena, ramena...) i malé (prsty na rukou i na nohou). Předtím zcela bez potíží.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Vy Vidláku nakonec v té politice skončíte. Vlastně jste svým článkem zahájil palbu na nejslabší místo 5-koalice a to až tak kvalitně, že je i na Parlamentních listech. Nezahájil jste spuštěním svého blogu svou politickou kariéru vědomě? -smějící se smajlík

Průměrný počet slepic: 4.5 (21 hlas)

O politické kariéře jsem nikdy neuvažoval... Ale neuvažoval jsem nikdy ani o kariéře blogera. Za všechno mže Vlk, když mě jednou pobídl, abych pro něj napsal článek. A jak říká Pipi dlouhá punčocha - to jsem nikdy nedělal, to mi půjde... :-) 

Průměrný počet slepic: 4.6 (23 hlasů)

Jak jste tady nedávno psal, že až všichni začnou topit dřevem a já budu tudíž za vodou a vy chcete za tuto radu nějaké procentíčko, taky mám nápad.

Až se tam někde nahoře uchytíte na ministerstvu , což takhle někdo, kdo není nenažraný, nebude potřebovat plat 120 tisíc, ale klíďo přežije se stovkou, nebude chtít Audinu, ale skromě se naskládá do Passatu, co? Nehodil by se vám pak takový náměstek z lidu?

Průměrný počet slepic: 4.1 (9 hlasů)

In reply to by berrnard (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jsem zapomněl na to nejdůležitější.
O jednom bych věděl a máte na něj mail, tak...

Průměrný počet slepic: 3.9 (9 hlasů)

Tak to má být berrnarde...  ještě jsme ani nekandidovali a už rozdělujeme prebendy a upevňujeme moc. Ta politika nám fakt půjde. 

Ale dobře... až se tam uprdelím na nějakém ministersvu, budu potřebovat někoho, kdo se nechá slovně otloukat od médií. Koho budu moci posílat do ztracených slovních konfliktů, kdo se neposere z nějaké Witovské a kdo v přímém přenosu odvede řeč od mého odklánění veřejných prostředků do soukromých kapes třeba tím, že znenadání se jí třeba zeptá na barvu kalhotek a jak to má nejraději. Myslím že na tohle byste se ohromně hodil. Co vy na to? Pokud to budete dělat, dostanete i těch 120 klacků a Audinu. 

Průměrný počet slepic: 4.4 (15 hlasů)

Myslím, že tohle s přehledem dám.

Průměrný počet slepic: 4.2 (10 hlasů)

Ja bych si s dovolenim vzal misto ministra pro narovnani vztahu s Ruskou Federaci, klidne za par rublu :-D

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)