Bratrstvo plného měšce

Autor

Na úvod se ještě krátce dotknu včerejšího a předvčerejšího zemědělského tématu. Zdá se, že Fiala s Nekulou pochopili, že tentokrát ukrojili příliš tlustý špalík... respektive se ukázalo, že pokud by se dotační politika změnila podle jejich představ, tak už by nebylo dál co krájet. Z našeho produkčního zemědělství by zbyli jen kmotři s "farmami na Šumavě" ... a Agrofert v rukou firmy Bayer.  Což by příliš okatě ukázalo na pětikoalici jako na zhůbce země. 

A tak nám vláda trochu couvla a ukrojila menší a stravitelnější plátek. Dotace zůstanou víceméně stejné, malým (a především těm neproduktivním) se trochu přidá, velkým se jakoby neubere a aby se to dalo prezentovat jako boj proti Agrofertu, budou zastropovány dotace na investiční projekty. Z původního maxima 150 milionů na jeden projekt to klesne na 50 milionů. 

Ano, dokud byl strop vyšší, tak z toho těžili ti největší, protože kdo má půl milardy peněz, aby si mohl požádat o 150 milionů třicetiprocentní  dotace? Jen ti velcí. V této chvíli se ovšem ptám, kdo bude mít 35 mega, aby si od státu mohl vzít dalších 65 mega dotace?  My tu totiž máme neuvěřitelné množství  malých  zemědělců do padesáti hektarů co u nás běžně plánují stomilionové projekty.... 

Politicky je to jednoduché - musí se najít hranice mezi velkým Agrofertem a trochu menšími agrosponzory ODS, KDU a Starostů. Malý zemědělec ostrouhá stejně jako vždycky a ty velké státní dotační peníze si víc nahrabou noví kamarádi nové vlády.   Údajně bude možné dostat dotace do 65% ceny investice.  Takhle vypadá skutečná win-win strategie. Sponzoři sponzorovali Fialu a Fiala teď bude dotovat 65% jejich investic. Ti skutečně produkční zemědělci si mohou dál campat v blátě...  jako ostatně vždycky. Proto je Babiš menší zlo víme? Jemu stát dotoval investice třiceti procenty. Těm novým je bude dotovat víc než dvakrát tolik. To jen tak na okraj... 

Nicméně... tahle sviňárna byla tak velká a tak okatá, že nemohla být z kolaborantské české hlavy. To se muselo zrodit někde výš. Takové věci se učí právě na těch Fulbrajtových stipendiích. Za tímhle stojí o řád větší prachy, než má k dispozici Babiš. Tohle zavánělo opravdu zničením živočišné výroby... hádejte kolik se u nás sežere masa a mlíka...  je to fakt hodně miliard. Ćtyřicet procent z toho je pořád ještě vyrobeno v Česku. To jsou tak obrovské miliardy, že za ně by stálo obětovat nejednu českou vládu i s poslaneckou sněmovnou, senátem a Vystrčilem jako bonus. . Obzvlášť když tam jsou takoví imbecilové jako současná skvadra. Takže očekávám, že se o to pokusí v jiné podobě znovu. Tentokrát už poučeněji. Rozdělí to na menší kousky, zamaskují to do jiných návrhů, ale stoprocentně to zkusí znovu. 

Jo.. abych nezapomněl... vy z ministerstev a úřadu vlády, co mě čtete... Nevíte náhodou, kdo to Fialovi s Nekulou rozmluvil? Kdo jim vysvětlil, co by to doopravdy znamenalo, že raději ustoupili? Rozhodně to nebylo kvůli demonstraci zemědělské komory a už vůbec ne kvůli Babišovi.  Tam na vládě nebo ministerstvu zemědělství sedí nějaký úředník, co tomu rozumí a umí se ozvat.  Ať se ozve i mně. Až dojde na vidláckou diktaturu, bude ministrem. Tolik ke včerejšímu tématu. 

Dneska se chci zabývat tím, co jsme si mohli v posledních dnech přečíst v diskusi...

1. Starostové nejprve kritizují ostatní za neprůhledné financování, aby se pak ukázalo, že to dělají také. Že je platí jakýsi šmejd přes Kyperskou společnost. Rakušan řekl, že když se ukáže, že jde skutečně o šmejda, tak peníze vrátí... jako by nevěděl, jak se to dělá. Šmejd zaplatí jinému méněšmejdovi na kterého novináři zatím nepřišli a ten zaplatí Starostům... Takže Vítku... rovnou si ty prachy nechte, stejně se k vám dostanou z jiné strany a stejně budete muset splnit, co jste tomu gaunerovi slíbili. Při trošce štěstí se na to přijde... v poslední době chčijete lidem na hlavy a ani se to nesnažíte vydávat za déšť. 

2. Farský jede do USA na Oregonskou univerzitu. Je to nabídka která se neodmítá. No to má naprostou pravdu, říkám já. Byl vybrán, aby kolaboroval na vyšší úrovni. Hele - víte co by mě zajímalo? Jak bude probíhat ta jeho výuka. Podle mě mu tam budou vymejvat mozek úplně stejně jako to dělají imámové v mešitě. Vysvětlí mu, že je Bohem vyvolený, že je bytostný demokrat a pozitivní člověk, že je předurčen k velkým věcem, vysvětlí mu to vyšší dobro, kvůli kterému stojí za to obětovat naší zemi s průmyslem, zemědělstvím i lidmi... a nakonec ho ujistí, že i na spáleništi si může přihřejvat polívčičku. Možná se tam potká i s nějakými umírněnými hrdlořezy ze středního východu  a Afriky...  a zjistí, že americký kolaborant se má dobře a chodí ve slušivém oblečku i když pochází z Angoly. Už mu samozřejmě neřeknou, že se mu musí dařit. Když nesplní úkoly, skončí jako Miško Sákašvili nebo Naděžda Dýka Savčenko.  

Farský si samozřejmě nechá poslanecký mandát, protože z něčeho se žít musí. Amerika je Amerika, ale prachy jsou prachy. 

3. Fiala má svojí neziskovku na kterou načerpal mnohem víc než Andrej na Čapí hnízdo. Ale v tom je samozřejmě rozdíl. Andrej totiž za ty prachy skandálně postavil středisko, kde se dá najíst, kde jsou ustájení koně a až jednou zvítězíme a zavedeme nový režim, tak z toho bude rekreační středisko pro podnikové zaměstnance nebo byty.

Fiala naproti tomu všechny peníze ušlechtile projedl a v Barmě žádná emancipovaná žena ani nezjistila, že Fiala vůbec existuje. Až ho dostaneme před tribunál, bude to úplně k ničemu, protože ty peníze už dávno budou v pekle. 

4. Lubošek Volný, hned jak zjistil, že se jeho antikovidní boj úplně nepovedl a poslancovat nebude, hned si nechal napsat neschopenku, protože jíst se musí a když chvíli poslancujete, tak si zvyknete na vysoký standart. Jeho gerilový marketing u voličů úspěch neslavil a tak bude ještě chvíli čerpat. A mlaská u toho tak okatě, že se to nelíbí ani to jeho Volnýblok partaji. Připomeňte mi, že Volný bude v našem novém režimu pracovat jako pokusná zátěž výtahů. 

5. Majerová Zahradníková udělala to samé. Hájí se tím, že to udělala až po vypršení mandátu, ale to pro výpočet výše nemocenské není důležité. Důležitý je předchozí příjem a ten byl také solidní. Také čerpá. Sice přišla se srdcervoucí historkou, jak má roztroušenou sklerózu, ale bohužel jí viděli, jak s tou hnusnou sklerózou vesele lyžuje. Fakt nezávidím Ivu Budilovi, jeho budoucí situaci... i kdyby volbu na předsedu Trikolóry vyhrál, tak tohle bude slušná koule na noze. Ale on nevyhraje... I v Trikolóře se totiž příliš přemnožila blbost. Stejně jako u Volnýho i v ČSSD. Nazdááár Šmardo... jaké to je být hrobařem nejstarší české politické strany? Je to o to smutnější, že všude tam jsou lidi, kteří jsou dobří, ale těch blbců je prostě moc. 

Proč to všechno píšu... Hele podezíráte někdo Volného z toho, že také podkuřuje Iluminátům? Nebo že by přisluhoval EU a soudruhům USákům? Nebo že by se nechal koupit vakcinačním byznysem? Myslíte si někdo, že Majerová Zahradníková je totéž co Fiala? Že má stejné politické zájmy jako náš slušný premiér, co teď hravě skončí s Babišovou drahotou?

A vidíte... jak šlo o prachy, tak jsou všichni stejné víry. Liší se jen to, že Jovovi je dovoleno víc než volovi. Nepotřebujete žádné spiknutí, stačí vám trocha peněz v měšci a Volný klidně popře všechno to, s čím chtěl vyhrát volby. To samé ta zrzka z Trikolóry. 

Takhle snadné to je. Zacinkej penězi a všechno ostatní se stane samo. Volný a Fiala nemohou být většími politickými rivaly, ale jak jde o prachy, jsou jako bratři. Zahradníková nemůže být odlišnější než Farský, ale vidíte, jak jde o prachy, jsou oba úplně stejní. Tam kde jiní vidí spiknutí a loutkovodiče v pozadí, tam já vidím prachy. Zlato totiž působí na všechny stejně a musíte prokázat hodně charakteru a sebeovládání, abyste se nezařadili mezi tu politickou sebranku. Dobrá hospodyňka pro pírko přes plot skočí. Všichni čerpají jak se dá, jen někteří to dělají legálně a jiní se u toho nechají hloupě přistihnout. Někteří svoje čerpání maskují a hodují potichu daleko od zvědavých očí a někteří mlaskají, že je to slyšet za devátou stěnou. 

Upřímně... já nikdy velké peníze neměl, já vlastně nevím, co by to se mnou udělalo, kdybych měl možnost si takhle bezpracně sáhnout na mamon. Rozhodně by to ale byl pořádný nápor na můj charakter a zřejmě bych si dokázal vyrobit spoustu důvodů, proč by právě moje čerpání bylo bezúhonné a spravedlivé. Musel bych být obklopen dobrými přáteli, moje manželka by musela zůstat skromná a děti bez požadavků, abych měl šanci něčemu takovému odolat. Svým způsobem je to pouze Miloš Zeman o kterém mohu spolehlivě říct, že mu o prachy nikdy nešlo. Že si vystačil s tlačenkou s cibulí a politika pro něj byla hra a afrodiziakem moc a ne peníze. V tomto bych chtěl umět být jako on. 

Tohle podplácení nemá žádný vrchol. Jen využité příležitosti. Jakmile bude možné se jednoduše dostat k prachům, tak se to bude dělat. A čím víc peněz, tím víc kolaborantů, co se rádi přidají. A dolar je pořád ještě rezervní měna světa a ani rubl ani juan mu zatím nesahají ani po kotníky. Ne, Volný se nenechal koupit od iluminátů... ale prachy potřeboval... Jít do práce, proč by to dělal, že? Jiní zase pojedou do USA, další se budou pokoutně domlouvat s různými šmejdy s kyperskými firmami a všichni dohromady nám to budou krájet na tenká kolečka, aby se to dalo strávit. 

Já už vlastně poslouchám jen ty, co to dělají zadarmo ve svém volném čase. Proto mám pořád rád Vlka i když s ním nesouhlasím a proto už nemám rád Čulíka. Proto si vážím pana Bavora, vážím si Jana Červenky, vážím si svého bratra  a vážím si vás, co pro mě zdarma píšete. Vážím si malých blogerů, vážím si všech, kteří se angažují a které to neživí. V všichni mi prosím buďte po boku, až začnu z nově nabyté diktátorské moci blbnout. 

 

 

 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (188 hlasů)

Komentáře

Chtračení?

Promtdala.

Tak to bude.

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)

Chytrácký - Chytrý - Správný - Moudrý.
Chybí Ubohý.
Jel na stráž do SSA.

Sem si myslel že odhlasovali vypovězení smlouvy o NATO, pokud by nás chtělo zavléct do nějaké vojny, po kerej nám nic není.
A zatím taková blbost. Dětská hračka....

Průměrný počet slepic: 3.2 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

ctrlc/ctrlv:
- Covidové dotace: čtvrt miliardy šlo do hazardu
(...)

Polský arzenál je prozrazen. Armádě unikl seznam vybavení včetně stíhaček
14. ledna 2022 14:38

Seznam vybavení a techniky, kterou používá polská armáda, unikl na internet. Databáze obsahuje bezmála dva miliony položek od šroubů a kancelářských potřeb až po izraelské protitankové střely Spike, tanky Leopard nebo stíhačky F-16. Informace už si podle nejmenovaného odborníka na kybernetickou kriminalitu stáhli uživatelé z více než deseti zemí, kromě jiných z Ruska i Číny.

Stíhačky F-16 polské armády | foto: Lockheed Martin

Informace, které se dostaly na internet, se týkají výzbroje polské armády, munice, náhradních dílů k bojové technice nebo specializovaných počítačových programů. „Podrobně ukazují, co vlastní polská armáda a co jí chybí. Ze seznamu se dá zjistit, která technika nefunguje dobře,“ uvádí portál onet.pl, který na rozsáhlý únik dat jako první upozornil. Také z nich lze poznat, jaké vybavení mají různé jednotky a co si objednávají.
(Vojáci, odevzdejte trenky. Norská armáda má krizi, přiděluje použité prádlo)

„Jde o strategická data, která se snaží získat ruská rozvědka. Poslouží k přesnému odhadu, jak je naše země schopná se bránit,“ řekl Piotr Pytel, bývalý šéf vojenské kontrarozvědky.

Podle informátora portálu onet.pl data unikla zřejmě z instituce, která má na starosti armádní nákupy, uskladnění její výstroje a výzbroje i potřebných náhradních dílů.

„Uniklé informace nepředstavují žádné nebezpečí pro bezpečnost státu ani pro fungování polských ozbrojených sil,“ uvedlo polské ministerstvo obrany ve svém prohlášení. Opozice přesto vyzvala šéfa resortu obrany Mariusze Blaszczaka z národně-konzervativní strany Právo a spravedlnost (PiS) k demisi.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/polsko-armada-unik-seznam-intern…
--------------------------------
(Mě osobně vyděsilo, že kromě několika set tisíc zvědavců z minimálně deseti zemí ví nyní i čínská a ruská rozvědka, kolik má hrdinná polská armáda stíhaček F-16 !)

Průměrný počet slepic: 4.8 (10 hlasů)

...jak je tomu nyní, v době digitální.
Takže : 1. Existovalo skutečně toto zvláštní číslo ? 2. Jestli ano, tak proč není na seznamu v archivu https://www.pritomnost.cz/archiv-vsech-cisel-od-roku-1924/ 3. Pokud existuje nějaký důvod, proč by takovéto eventualní číslo nebylo v archivu uvedeno, jaký je to důvod ? 4. Je možné do takovéhoto čísla nahlédnout jinde ? 5. Je k dispozici i ve fyzické podobě ?

Pokud jde o falzum, tak jsou tři možnosti : Buď jsou šiřitelé naivní, nebo jsou blbci, nebo grázli (to znamená i podplacení).

Průměrný počet slepic: 3.4 (8 hlasů)

nechtějí těch 100 tisíc,co Zeman slíbil nalezci...

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)

In reply to by Sibyla (neověřeno)

Trvalý odkaz

Od Zemanových nepřátel, například.
Uniformy polských vojáků na sobě při přepadu Čapkovy vily neměli ?

Debata skorem jak kolem Hanky a spol.
Se táhne.

Průměrný počet slepic: 3.4 (8 hlasů)

článku Hitler je gentleman. Nachytal starostku.

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/novinar-podstrcil-do-capkovy-vily-…

Průměrný počet slepic: 2.5 (8 hlasů)

Ale to se již profláklo, hned po tom co se to tzv. našlo ... jistý "umělec" se přihlásil, že to byl on, kdo "dokument" vyrobil a do knihovny nechal vložit.
Použil i "písmo" které v době nebylo používané. A "smál" se naivitě nálezců ...
bohužel již nemám odkaz na tuto "hru" umělců ...
No a teď to opět "koluje" v mailech .... asi potřebují znovu vzbudit tu "Pravdu&Lásku" - že by kavárna potřebovala zviditelnit ?!.

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

"Uvedení do provozu jedné z největších světových pobřežních větrných farem má přijít v prvním čtvrtletí roku 2022, uvedla německá energetická společnost RWE. Offshore Wind Farm Triton Knoll o výkonu 857 MW se nachází ve vodách u východního pobřeží Anglie a využívá 90 větrných turbín od dánské firmy Vestas (CNBC)!

Milan V by nám mohl popsat, jak u nás vybudovat táhlé pobřeží moře.
Pokud by se to totiž povedlo, museli bychom se mu všichni omluvit, všichni ti z nás, kteří si z něj dělali srandu.
Ještě maličkost - větry na našem mořském , například na našem slezském mořském pobřeží, by ani nemusely být bouřlivé, stačily by přiměřené. Ale měly by být stálé, prostě vydatné větry.

Průměrný počet slepic: 4.1 (10 hlasů)

In reply to by Jožinek Chlorků (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pardon, nějaké větry by se dali splašit. Ale jen krátkodobě. Ale to by bylo zase proti gríndýlu.

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

In reply to by Jožinek Chlorků (neověřeno)

Trvalý odkaz

zvýšení povolené výměry pro pěstování hrachu.

Průměrný počet slepic: 4.3 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

kategorie “ostatní” a to je škoda. Jenom muži a ženy - to je málo a ISU by se měla zamyslet.

Průměrný počet slepic: 4.1 (16 hlasů)

nechtěl jsem Vás rozhněvat poté, co jste sem lípl fotku té Vaší šikulky na bruslích, ale chtěl jsem se už tehdy optat, jestli si při tom bruslení dcerka něčeho zvláštního nevšimla, nebo dokonce nešáhla ... ale pak jsem dotaz vyhodnotil jako genderově nesprávný a ... a podívejme se, Vy sám s tím začínáte.

Průměrný počet slepic: 2.5 (4 hlasů)

In reply to by blbíš (neověřeno)

Trvalý odkaz

Holiday před měsícem rozpustili na rok, tak nevím. Bruslí se jinde, ve stabilních zařízeních a na lodích.

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

"Covid jako chřipka. Válek chystá systém pravidelného očkování"
***
(...) V březnu či dubnu chce ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09) představit systém, který by nastavil pravidelné očkování proti covidu podobné každoroční vakcinaci proti chřipce. (...)

(...) A zdůraznil důležitost očkování. „Je to ochrana proti závažnému průběhu nemoci,“ doplnil.

Nikdo se podle Válka nemusí bát sankcí z vyhlášky kvůli povinnému očkování proti covidu-19. Její platnost vláda zruší, bude upravena. (...)

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/covid-jako-chripka-valek-chysta-sy…
---------------------------------------
Zdá se, že očkování nebude povinné, nýbrž pravidelné. A důležité.
Uvidíme.

Průměrný počet slepic: 3.3 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Jana Peterková šířila na sociálních sítích nepravdivou zprávu, že v domově pro seniory v Měšicích u Prahy zemřelo po očkování proti koronaviru několik seniorů.
Podle zjištění Aktuálně.cz Městský soud v Praze ve čtvrtek nepravomocně vyhověl žalobě organizace, která se o seniory stará.
Peterková se za lež musí omluvit, zaplatit náhradu škody čtvrt milionu a videa smazat.

Vedle Patrika Tušla či Pavla Zítka je Jana Peterková součástí skupiny lidí, kteří šíří dezinformace o covidu a očkování nebo útočí na zdravotníky.
Stejně jako oni je v exekucích a na své akce požaduje finanční dary od desítek tisíc lidí, kteří sledují její videa na internetu.
Fanouškům se také pokouší prodávat trička a čepice.
Natáčela se mimo jiné při tom, když olizovala kliky v areálu pražské nemocnice Bulovka, aby dokázala, že covid neexistuje.
Je jedním z nejhlasitějších účastníků demonstrací proti covidovým opatřením.

V době nouzového stavu, kdy se stát pokoušel naočkovat proti covidu nejzranitelnější skupinu, tedy seniory, ale přišla ještě s další dezinformací.
Na základě údajného svědectví zaměstnankyně domova pro seniory v Měšicích na Facebooku odvysílala, že v zařízení kvůli očkování senioři zemřeli.

"Šířením dezinformací byla poškozena především naše pověst u klientů-seniorů, o které pečujeme. Senioři jsou bohužel náchylnější k důvěře v dezinformace, neboť je pro ně obtížnější rozlišovat skutečně podložené informace od nepravdivých tvrzení," uvedla vedoucí pečovatelské služby Katarzyna Anna Porubská pro Aktuálně.cz.
Dodala, že se setkávali s dotazy od seniorů, kteří se o nepravdivých informací dos
Zveřejněná videa podle ní vyvolala mnoho nenávistných reakcí.

Bývalá televizní reportérka o práci v televizi Nova před lety přišla kvůli vztahu s podnikatelem Tomášem Pitrem, který v minulosti prchal před zákonem a byl odsouzen za podvod.
Při pandemii covidu ale začala natáčet nové reportáže. Tentokrát je však vysílá na sociálních sítích.
Na Facebooku Peterkovou sleduje téměř 42 tisíc lidí. Její videa mají v součtu stovky tisíc zhlédnutí.
Loni v únoru ji policie začala prověřovat kvůli šíření poplašné zprávy i v další věci. Za to jí hrozí vězení.

Na videích tvrdila, že nemocnice jsou prázdné a o zdravotnících dokonce uvedla, že "nemají do čeho píchnout a pokuřují na pracovišti".
"Už víceméně jde teď o všechno, o životy našich dětí, které brzo začne odvážet z karanténních uzavřených bytů armáda a bude jim násilím nutit vakcínu," deklamovala také ve videu.

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/lhala-o-umrti-senioru-po-ockovani-mus…

Průměrný počet slepic: 3.2 (9 hlasů)

Osobně by mě zajímalo to dokazování, že se jednalo nepravdivé zprávy.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

originalitou přetékající Petr Nováček...
Poté, co dostatečně vychválil vystupování Fialy, Stanjury a dalších koaličníků ve sněmovní rozpravě před hlasováním o důvěře vládě, spojené s diskuzí o problematických sponzorských darech STANu, zakončil obhajobu vládní koalice, odvážnou úvahou, že ty podezřelé prachy z Kypru, na konto STAN, kompromitující koalici, mohl přece klidně poslat někdo od Babiše, že...?

Zdroj: https://josefhavranek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=781734

Průměrný počet slepic: 4.3 (11 hlasů)

In reply to by Tony (neověřeno)

Trvalý odkaz

:-) -) -)

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Občanská neposlušnost vůči zákonům, které jsou objektivně nemorální a hanebné, je něco, co nás může zachránit před katastrofou. Náš národ si koneckonců takových katastrof užil až až. Zároveň je nutné, aby každý, kdo se odmítá prokazovat očkovacím certifikátem, očkovat svoje děti, zkrátka kdo odmítá skákat, jak vláda píská, věděl, že v tom není sám. Že svůj statečný občanský postoj sdílí s tisícovkami dalších lidí. Přeji vám do nového roku mnoho sil. Buďte neposlušní.
Zdroj: https://zalom.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=781813

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

u Holce
========
asdfjklu12345
před 1 dnem
Pekarová si myslí, že je nejmocnější muž světa. Fakt neuvěřitelný chlap.

Průměrný počet slepic: 3.7 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

byl toho večera poněkud neklidný.

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)

proč je tak nervozní....

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nebo si ho omylem dal do knedlíků.

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)

tu uvřískanou z "Máte slovo" a tam bude mít problém s diskutujícíma, protože nebude mít hlavní slovo a občas se tam objevují i lidi co si servítky neberou. No a to by asi na tu jeho nadřaszenost nebylo to pravé ořechové... TOž uvidíme/ pardon uvidíte. Já jen když to bude na netu.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

Podívejte se, kdo dostal nejvíc covidových dotací
JOSEF MAČÍ, RADEK NOHL
Seznam.cz

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)