Budu předstírat, že tomu věřím. Ba i jásat budu

Autor
Štítky

Hele, neznáte někdo nějakého toho Ilumináta, který to všechno tady v Evropě řídí? Nebo nějakou tu jejich tajnou radu, Bilderberg, Římský klub, Rotariány, Jezity, Rozenkruciány, Zednáře, židovské či židobolševické spiknutí, Sorose, nebo co já vím ještě.  Jde mi o ty, kteří Lipavskému nařídili, aby dělal šaška na východě Ukrajiny a on tam fakt jel a toho šaška dělal. Jde mi o ty, kteří na post ministryně zahraničí v Británii posadili tu uvědomělou soudružku, která ani netušila, že Voroněž je v Rusku. 

Já si totiž začínám normálně přát, aby nějací ti loutkovodiči existovali. Někdo, kdo je chytrý až superchytrý, kdo třímá v rukou všechny ty nitky. Jestliže někdo umí zorganizovat covidové spiknutí, barevné revoluce, kdo ze zákulisí ovlivňuje politiku na celém Západě, kdo umí Bidenovi ve volbách zařídit dost korespondenčních hlasů, tak pokud někdo takový existuje, tak by také mohl vědět, co to je jaderná válka.

Mohl by vědět, že v postjaderném světě mu nikdo nepostaví luxusní jachtu, nikdo mu nenaservíruje dokonale připravený oběd, ba dokonce mu nejspíš ani nenaleští boty, protože nikdo takový prostě nebude. A žít celý život v bunkru, to se člověku začne brzy zajídat. Nemluvě o tom, že v takovém uzavřeném světě ho nejspíš zabijí jeho osobní strážci a budou si bačovat po svém. 

No a když tohle všechno bude vědět, tak snad napne svoje síly a ukončí včas tyhle provokace, než na tu válku na Ukrajině doopravdy dojde. Protože on přece chce lidi jen ovládat a využívat, pochybuju, že by je chtěl nechat všechny umřít. Putin řekl víckrát, že je mu houby po světě, kdyby v něm nemělo být Rusko.

Já se v posledních dnech vlastně víc bojím toho, že žádný takový Iluminát a Soros není. Že jsme se do téhle situace dostali lumíkovským způsobem. Že tu není žádné centrum, které tohle všechno řídí, ale skutečně je to jen lumíkovská mentalita a zákonitosti velkých struktur, odtrženost od běžného života, faktická nevzdělanost (i když s tituly), bohorovnost a neschopnost strategického myšlení, která naše elity dovedla tam, kde jsou. 

Já se vlastně nejvíc bojím toho, že Lipavský na tu Ukrajinu jel sám, rád a dobrovolně. Že mu to nikdo nenařídil, ani to po něm nikdo nechtěl. Já se vysloveně bojím, že to takhle udělali všichni. Prostě si tak dlouho navzájem odezírali svá přání ze rtů a tak moc se navzájem ujišťovali o bratrství a příslušnosti ke stejné společenské třídě, tak moc museli ukazovat horlivost před svými kolegy, že se vehnali do pasti, ze které vede cesta buď přes strašnou blamáž nebo přes válku. 

Pokud za tímhle vším není nějaká chladnokrevná mysl, která tohle všechno plánovala, tak tedy potěš Pánbůh. Já bych si vlastně strašně přál, aby tohle všechno byl promyšlený tlak na Rusko ze kterého plyne nějaká strategie a všechno směřuje k plánovanému východisku. Ale obávám se, že tohle nikdo neplánoval, že tohle všechno se prostě jen stalo. 

Já bych si hrozně přál, aby Biden teď vystoupil v televizi a řekl, že Rusko odstrašili. Že dodalu Ukrům tolik zbraní, že si Putin na válku už netroufne. Jsem ochoten velmi přesvědčivě předstírat, že tomu věřím, ba i tleskat budu. Jen aby nebyla válka. Moc a moc bych si přál, aby teď přišla ta úlevná zpráva díky které si všechny strany tak nějak zachovají tvář, postupně stáhnou vojska domů a všechna ta munice prostě projde skladovací lhůtou a bude za pár let delaborována. 

Začal jsem si ty ilumináty přát. Vysloveně by mě potěšilo, kdyby teď jejich velmistr zavolal do Bílého domu a řekl Joeovi, že může spustit další krok, jednat s Putinem, ukončit napětí a nechat se oslavovat jako mírotvůrce. Budu tleskat. 

Jenže ono to bude spíš tak, že žádné židovské spiknutí není. Že má pravdu Petr Hampl, protože všichni ti naši potentáti prostě jen dvacet let pracovali na tom, aby mezi sebe nepustili žádný jiný názor. Navzájem se tak dlouho utvrzovali ve správnosti svých postupů. Dvacet let nám ordinovali propagandu, až jí sami uvěřili. A tak moc se odtrhli od reality, že jsou schopní nahlas a v televizi říct, že se bez ruského plynu obejdeme a elektřinu budeme dovážet ze Sahary.

No jestli jsou tam nahoře všichni takoví, tak na tu válku prostě dojde. Protože blbost musí být nakonec potrestána. Protože jejich nevědomost hříchu nečiní. Protože se navzájem utvrdili, že vyhrají i když nemají čím. A také se utvrdili, že konflikt bude omezen, žádná atomovka nebude použita a na konci toho všeho bude Rusko v troskách a Putin před haagským tribunálem. Takhle vypadají jejich příručky. Tohle si přejí tak silně a mocně, že vypnuli mozek. 

Já se teď nejvíc bojím toho, že nesledujeme chladný kalkul, ale prostě hemžení. 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.5 (181 hlas)

Komentáře

Trvalý odkaz

Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko.

Průměrný počet slepic: 2.4 (20 hlasů)

In reply to by Štefan (neověřeno)

Trvalý odkaz

se vyskytoval, taky takový jeden mudrlant, trousil kolem sebe moudra typu "co tě nezabije, to tě posílí". Po jedné takové hlášce se na něho zadíval buddhistický učitel a říká "a co tě má zabít, to tě určitě zabije".

Průměrný počet slepic: 4.8 (52 hlasů)

In reply to by Štefan (neověřeno)

Trvalý odkaz

https://m.youtube.com/watch?time_continue=257&v=8tD71d6wcwY&feature=emb…

Pokud někdo do teď pochyboval, že USA serou Ukrajinu i ostatní svět, záměrně, ať se podívá.

Ony ty US základny v Polsku a Rumunsku, kontingenty v Pobaltí a teď i na Slovensku, kde zvolili Čaputovú jak na zavolanú, násilný fašistický převrat na UK a zpackaný převrat v Bělorusku, causa Navalnyj, Skřípal, všechen ten Drang nach Osten, to není jen tak...

Průměrný počet slepic: 4.8 (28 hlasů)

Ten projev znám, sama jsem mu to podhodila a kvůli tomu mě i car Putin zaukolovat to tady dát do richtiku!

Průměrný počet slepic: 1.6 (7 hlasů)

Tyhle kotrmelce, obcuravani dvorecku delaji vsechny velmoce, media rada napisou o cemkoliv protoze prodavaji reklamu. Kazdy z neceho zijeme. Kolik asi muselo RF stat ne dobyvani krymu, ale treba jen vyplata duchodu obyvatelum Krymu.

Průměrný počet slepic: 4.3 (3 hlasů)

Tyhle kotrmelce, obcuravani dvorecku delaji vsechny velmoce, media rada napisou o cemkoliv protoze prodavaji reklamu. Kazdy z neceho zijeme. Kolik asi muselo RF stat ne dobyvani krymu, ale treba jen vyplata duchodu obyvatelum Krymu.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by Štefan (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vzhledem k tomu,,že pan Sionista SEREŠ už má Slovensko,rada bych ho pozvala obsadit i naši republiku.
Nyni je jasné,že BABIŠ poté co angažoval tu svoji Ďouru a marně se chvastal,že umi řidit republiku jako firmu,tak se domnivam,že teď je nejvyšši ačas,aby se využilo situace UA a pomohlo s Serešovi zmocnit se i Česka!
Plan by mohl být takový!
Ten havarista BABIŠ se bude chtit asi stát presidentem.No dobrá,za sebe bude mit to ANO s heslem
CO JE MOC TO JE MOC!
Pojďme jako jediná organizovaná hmota SOLIDARNICH vidláků dát najevo panu Serešovi,že jsme podplatitelni.
Navrhnu mu tady , aby nám půjčil 3,9 milionu eur x2(všechno drahne) tj 7,8 mile euro.
Stejně mu pracy ukradnou viz co mu chce udělat FED tim,že té znamé firm prý nezbývá než přestat nakupovat dluhy AMERU,coż bude misto 3.sv.války!.
7,8 mile euro je pro něho možné vyndat z kapesky u vesty!

Z toho budeme hned prvnich 3,9 mile eur investovat do zakoupeni asiTŘI naprosto novýsch politických formaci ,které si daji do svých programů už notoricky známý PNZ program zachtany.Navrhuji a KSH,Agerarni stranu a můažeme pozvat i SPD,ti jsou na peanize misto projektu SVOBODY a Demokracie,coż je nyni akdyž odmitaji voliče tim,e nechtěji posilit svůj slaby program typu "dvojka maslo"!
Pak toho Babuše konečně zvolime a dáme se se všemi protagonisty vyfotit! Za 900 tisic tady udělme takovou párty,(pivo,kořalku cigara a ženské z toho obstarám hravě) a protože naš dobrodinec asi umře stanu se vašim cisařskym diktatorem a pak tim dojde na splněni PRVNIHO BOD TOHO PNZ a damy a panové to je a bude vončo

CO JE MOC TO JE TOTIŽ MOC!

Samozřejme,že pokud tomu "paulušek" nebude rozumět tak mu to to čislo ráda vysvětlim znovu a znovu !
Mir s vámi budeme Nová OK republika a hotovo!
co vy na to,mlčeni bude znamenat souhlas!

Průměrný počet slepic: 1.6 (13 hlasů)

Bidet,aby kryl konec nákupu svých dluhů bude muset vyvolat tzv "malou válku.To znamená vylákat medvěda z nory asi.nějakou tou svou provokaci !
SS Division Galicien (zbytky po panu Hitlerovi) ti to prý tam rozfofruji.!
Naše ČNB take přináši pry svou "otýpku"dřivi na zpopelněni tzv česke Středni třidy,která nikdy nesměla vzniknout a jeji zbytky,které se za ni považuji maji být pry friško fiško koalou jimi zvolenou zlikvidovny do mrtě.
Maji stoupnout a možna už stoupáji úrokové sazby CNB s odůvodněnim,že "jako"je ta inflace VELIKÁ.
Tak to právě holenkové způsobi snad pravý opak,nebo ne?!
Firmy,aby mohly splácet půjčky musi zvyašovat ceny tj bude se zdrdažovat o vaše duše ještě většim tempem!
Co je moc to je moc a můžeme se radovat a tleskat hlavně babičky a dědečkové i na Starém bělidle?
Pomáhejte tu ANNU co nejrychleji upalit jako pana mistra HUSA ,pry "tapetuje",řiká jeji dvorni šašek "paulušek"!
A co bude dáL?

Průměrný počet slepic: 2.2 (6 hlasů)

Protož AA TEAM podzemni SV je v podzemi máme zakazano policejnim státem vám řici a napsat vše na rovinu.Našli jsme na Nove republice starši članek NENI PLYN JAKO PLYN pana ing Tichého,a zkusime vám ho dát tady.
Je o tom,že neni problém snižit ceny plynu až 6x,ale nami zvolená vlda to prý "nechce!"
Kdo to tedy chce vědět ten si to bude muset tam vyhledat je to asi třeti dole v pořadi.

🔎🍀🍺🍷🎶🎃💰🌴❤✌🍉🆒
https.//www.novarepublika.cz/page/5 nevime zda se to povede a zda to cenzura pusti,ale zkusime to.

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

... rika "deterministicky chaos" :) Ten je podstatou  Univerza, jak to zdrahave zaciname ohmatavat poslepu pres poznavani kvantove - fyzikalnich fenomenologii, a jak to intuitivne a za zavadeni kazdy toho vlastniho pojmoveho systemu, nazyvala nabozenstvi.  Je vytycen smer - s tim, ze plynuti sipky casu je jen nasi psychologickou iluzi a ve skutecnosti pojmy jako cas (a taky vzdalenost) nedavaji zadny smysl. To neni jen plesknuti se po brise - neprimy, ale velice vymluvny naznak, indice toho, je jev kvantove provazanosti. Cast fyziku zacina zdrahave pripoustet, ze nejde o lokalni jev - jak se to vzilo interpretaci tzv. Kodanske skoly. (kdo ztravi matfyz vyklad, muze si pocist vice zde : https://www.aldebaran.cz/bulletin/2020_19_kva.php) Hinduisticka filosofie rika, ze muzeme ( i to jen nejlepsi z nas) ovlivnit zhruba tretinu nasi svetocary - zbytek je dán. Jen po mne probuh nechtejte vysvetleni toho vseho - a nechtejte ho ani po poznavacim systemu vychazejiciho z teze a antiteze a kauzality - tomu systemu nadavame Veda :)

Průměrný počet slepic: 3.9 (22 hlasů)
Trvalý odkaz

Echo24
Izrael má tajný plán na záchranu Židů v případě ruské invaze na Ukrajinu
2022-02-13

Průměrný počet slepic: 1.7 (17 hlasů)

Oslíku

Průměrný počet slepic: 2.4 (9 hlasů)

Je to tak, Izraelci mají supertajný plán o kterém nikdo, vůbec nikdo neví, protože je tak tajný.
Na vašem místě bych se začal bát. המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים na zrádce nikdy nezapomíná.
וואָס האָט איר טראַכטן פון ציען אַ קאַץ ביי די עק

Průměrný počet slepic: 4.6 (18 hlasů)

Tady je jak to všechno vidí izraelská Debka:

https://www.debka.com/

PS:
DEBKAfile je izraelská webová stránka v angličtině, která se zabývá vojenským zpravodajstvím, terorismem a politikou na Blízkém východě. Název pochází od arabského lidového tance. Stránka byla založena v létě roku 2000 a působí z Jeruzaléma. Forbes ji ocenil zařazením do kategorie „nejlepší z webu“. Wikipedie

Průměrný počet slepic: 3.5 (12 hlasů)

In reply to by nepřihlášená Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

Já bych proto tomu jejich zařazování raději moc nevěřil.
Třeba si je příště koupí nějaká výrobna slepeckých holí a budou do nejlepších kategorií zařazovat distributory pančovaného špiritusu.

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)

Tak to není.

Debka byla nejsledovanější a také uznávaná jako nejobjektivnější web už v době pádu NY dvojčat.

Průměrný počet slepic: 3.3 (10 hlasů)

To je všechno možný, že byla. Jenže jak se zdá už asi nebude, neb toto je jak se zdá pěknej blábol. To totiž vypadá, jako by to převzali z ČT.

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)

In reply to by nepřihlášená Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

Hmm, škoda, že články jednou 130tisíc vojáků, další v ten samí den 150, pak, že zaútočí z Běloruska do 200km vzdáleného KYjeva, který je 80km od hranic Běloruska.
Pak má CIA zprávy o vydání rozkazu útoku ve středu včetně obsahu rozkazů jak má invaze probíhat v situaci, kdy u Krymu ani nevěděli, že probíhá?

Pokud mají dobré zprávy/zdroje pak jsou Američani neschopní nebo mají stejně špatné informace jako novináři v ČR, tedy jim někdo říká co mají psát, aby tvořili propagandu, tedy další zbytečný portál.

Průměrný počet slepic: 4.4 (27 hlasů)

Bojova pohotovost letectva zap.voj.okruhu je zhruba na urovni 08 a 14 roku - seriozne ale bez paniky. Odhad realneho voj.zasahu - fifty fifty

Průměrný počet slepic: 4.4 (8 hlasů)

Protože v roce 2008 nebyli Rusové na blbnutí Saakašviliho vůbec připraveni. Improvizovali a přišli při tom jeden strategický bombardér TU_22M3.

Průměrný počet slepic: 4 (9 hlasů)

důvodu parkovali v Rokském tunelu. Mrkněte se na gůgl, kde ten tunel je, jak je dlouhý a kam vede.

Rusové měli hodně velký problém s gruzínskou PVO, dokud nezjistili, že tuto složku řídí čtyři soudruzi s americkými pasy ve dvou Hummerech. Ty byly vybaveny technikou komunikující s US satelity na takové úrovni, že připojené počítače byly schopny vypočíst přesné koordináty pro poměrně efektivní vedení palby gruzínské PVO. Takže se, tuším, dva nebo tři dny nelítalo, než byli humroví soudruzi eliminováni.  

Průměrný počet slepic: 4.9 (12 hlasů)

To sice máte pravdu Targusi ohledně toho tunelu, ale armáda jako taková na tom byla v té době poměrně bídně. A o to jde, dnes je prostě Rus o několik světelných let vpředu od tehdejší výbavy a přípravy.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by Hnidopich (neověřeno)

Trvalý odkaz

Gruzínce z Osetie fakticky během desítek hodin.

Mám-li být upřímný, chtěl bych být hrdý na aspoň tak špatnou armádu, jakou tehdy byla RA.

Ale samozřejmě máte pravdu. Byly tam nasekány dost těžké chyby jak v součinnosti jednotek, tak v logistice. Bezchybně fungovaly pouze jednotky Specnaz, OMON a brigáda Čečenců.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Protože v roce 2008 nebyli Rusové na blbnutí Saakašviliho vůbec připraveni. Improvizovali a přišli při tom jeden strategický bombardér TU_22M3.

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

In reply to by nepřihlášená Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zajímavé stránky, děkuji za odkaz.

Průměrný počet slepic: 3.2 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Zřejmě ale (knihu jsme nečetl ) jen, jak už bývá při těchto příležitostech zvykem, o již mrtvých zednářích.
O Bilderbergu vyšla nějaká kniha taky v češtině, ha, mám to - Estulin : "Bilderberg", je tam prý mnoho jmen uvedených, nakolik relevantních a nakolik jde jen o dohady, to nevím, knihu jsem zatím nečetl.

Určitě jde o společný zájem, který z něčeho vychází, možná i z nějaké společně sdílené tradice, historie....to spíše - než by šlo o nějaké solitery (ty chtějí právě že nadělat z lidu). Asi fungujících v nějakých organizacích, bez organizace by nemohlo dospět se k takové moci nad světy (tento svět je složen z mnoha světů - světa privátního, světa ekonomického, finančního, politického, mediálního, geopolitického....). V centru toho všeho jsou zřejmě peníze - respektive dříve zlato, nyní fiat měny zatížené úrokem (úrok je mocnější jak zlato, zlato nejde namnožit , je příliš zjevné - na to, aby se s ním daly provádět ty operace, které lze provádět s tkzv. penězi). Zejména z moci nad penězi (měnou) vyplývá ta moc nad světy.
Ne nadarmo si říkají někteří z nich , a to i v údajně to demokratických zemích " guvernéři". Tedy i svým titulem nám oznamují, dávají dnes a denně najevo, že jsou něčím víc, než obyčejní lidé (to víte, že u ČNB může mít fyzická osoba účet pouze když je zaměstnancem ČNB ? - jde o naprosto nedemokratickou výsadu z ranku těch tyranských, demokracie ale byla zřízena kvůli tomu aby tyranii zabránila.../no a opět jsme u filosofie, kterou ale máte vesměs i tady u prdele, že...na tu přece sere Pankrác, pokud ji zrovna nepálí v Petrech.../)

Každopádně se vládci světů asi nesetkávají jen proto, aby si na nějakém dvorku zabili prase, nebo více prasat , aby si zrobili někde na dvorku zabíjačku. A při ní se opili a pak spolu si zazpívali.
Leda byste považovali za jejich dvorek například nějaký stát...... a jeho obyvatele za prasata....

Průměrný počet slepic: 3.9 (15 hlasů)

„Ať už se ti to líbí nebo ne, vydrž, má krasavice. Je třeba to plnit.“

Průměrný počet slepic: 2.8 (12 hlasů)

Putin je zlatej :-)

Průměrný počet slepic: 4.9 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

Ne, Lipavského žádný iluminát navádět a řídit nemusí. Ten už se takhle narodil.

Všimněte si, že nejenom, že nevědomost hříchu nečiní, ale také čím větší nevědomost, tím větší nesoudnost, troufalost a drzost.
Je to podobné, jako když se do Superstar přihlásí jedinci, kteří mají absolutní hluch, ale jsou upřímně skálopevně jistí, že mají na to být superstar.

Dnes už je zcela jasné, že z českého zamini se po nástupu boubelatého Jasánka stala provinční aktivistická ziskovka zaměřená na vybraná lická práva, která působí dostatečně havlovsky.

Takže následující roky budeme vybavovat vojenskou technikou ukronácky, budeme se pravidelně halit do tibetských vlajek (mimochodem, myslíte si, že v Tibetu někdo ví, že tady bojujeme za něco, co oni ani netuší, že za to bojují?..)... pak bude zamini bojovat za tajwance, urgujce a maynmary a to je tak asi všechno.

Představte si, že bychom teď měli ve vedení zamini například takového Baštu, jehož osobní zkušenosti ve funkcích velvyslance v Rusku a na Ukrajině jsou téměř nekonečné a který i přes dlouhé působení v politice neztratil obyčejný zdravý rozum a stojí nohama pevně na zemi.

Průměrný počet slepic: 4.8 (42 hlasů)

...ten úkol, který momentálně plní.
To je jednoduché vysvětlení, to se bude lidem líbit.

Každopádně si ho platíme aktaulně my všichni, i ti, kteří ho nevolili (což byla zdrcující většina všech voličů a voliček).

Průměrný počet slepic: 3.9 (16 hlasů)
Trvalý odkaz

Vcera porad CT 168 hodin - zde https://www.ceskatelevize.cz/porady/10117034229-168-hodin/222452801100213/ Druha reportaz v poradu.  Kral exekutoru Podkonicky, neznajici slitovani a ohledy, vyhodnotil ze bude lepsi se verejne branit narceni z podvodu, nez se zasit.  Neodhadl to spravne. Evidentne ma strach.  Od dob Janouska je to loterie kdo z papalasu ma dost silne kryti aby ho vytahli z bryndy, kdyz se neco provalilo tak,  ze to smrdi az do nebe. Podkonicky si neni jist, zda ho ma...

Průměrný počet slepic: 3.9 (15 hlasů)

Jak se seje (zasivá) Podkonický ? /"...nez se zasit..."/.
Vcelku..anebo po částech ? Jak asi hluboko ? Na jaře, po Velikonocích ?
Hnojit je třeba, anebo roste jak plevel ?
Sklizeň asi na konci léta, předpokládám. Srpem, nebo motykou. Pak asi pověsit a usušit na půdě , ne ?
No a kolik asi tak je výnos z jednoho záhonku , stačí na desítky korun ?

Průměrný počet slepic: 2.6 (10 hlasů)

Povesit ho, to zas ne, jsme v moderni humanni dobe. Staci ho prijmout na 10 let a zabavit majetek.huj

Průměrný počet slepic: 4.1 (11 hlasů)

"Kral exekutoru Podkonicky, neznajici slitovani a ohledy"
Je placen věřitelem za vymožení dluhu. To by jako měl rozhodovat kterému zoufalci dluh odpustí (tím podrazit věřitele), nebo to zacálovat věřiteli ze svého? takový soucitný exekutor.

Pokud jde o kauzu kde si "účtoval 2x", tak upozorňuji že se jednalo o částku 908 + 242 korun (paušál + náklady na poštovné). To si účtuje vodař za příjezd. Ale chápu, že zde bude exekutor či revizor vždy hovado.

Průměrný počet slepic: 2.6 (19 hlasů)

účtovat dvakrát jednu položku, ztratil tím morální kredit, i kdyby naúčtoval částku v řádu jednotek korun.

Průměrný počet slepic: 4.8 (11 hlasů)

A k čemu je exekutorovi morální kredit? To má mít jaksi ze zákona či jak?

(Ovšem souhlasím s případným tvrzením, že zrovna podkonický je hovado)

Průměrný počet slepic: 4.6 (7 hlasů)

starý a hnusný debil, který ještě kdysi dávno slýchával taková  podivná slova, jako je čest a morálka.

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Mohu se mýlit,
ale co když je situace náznakem
řešení Fermiho paradoxu ?

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

To by byl spise Schrodingeruv paradox - az by se dostal mezi basmany, nebylo by mozne rozhodnout zda je zivy nebo mrtvy bez otevreni cely :D

Průměrný počet slepic: 4.8 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Nejpochmurnější na celém vývoji situace je fakt že všem těmhle snaživým hyperaktivním blbečkům umetl cestu nahoru prostý lid, to je těch 10 mio voličských hlasů které měly být onou kýženou pojistkou demokracie která tyhle hyperaktivní blbečky v určité fázi jejich cesty nahoru zadrží a odfiltruje ze systému. Nicméně nestalo se tak. Proč? Sdílím obavu že už je lid tak zblblej mediální masírkou která tyhle hyperaktivní blbečky donekonečna prezentuje jako stranické experty, že si ve finále řeknou ono to už nějak dopadne, hlavně když nebude Babiš, a teď už jen zíráme kam až může dospět podcenění voleb. Piráti už dlouho před nimi avízovali že s tímhle žolíkem v rukávu ve vší vážnosti počítají na zahraničí do těch míst nejvyšších. Taková míra nesoudnosti měla varovat a udělat tomu hned v začátku přítrž, nicméně neudělala. Voliči sice nakonec piráty odmítli ale díky tomu že ty hlasy stejně skončily u jejich koaličních kámošů a díky tomu že tu máme zdeformovaný systém demokracie, nakonec ten jejich žolík na nebezpečném postu skončil, a obdobně to bude probíhat ve všech okolních státech kde už řadu let také řádí liberální demokracie.
Oni v tom ty Sorosové a ilumináti nakonec prsty mají ale tím že už dlouho a ze všech stran vytrvale navrtávají a oslabují systém a tím jen uvolňují ruce těmhle hyperaktivním blbečkům k seberealizaci aniž by je zavčas eliminovaly nějaké obranné mechanismy. Ono jen stačí pozakládat všechny ty liberální thinktanky, nadace a instituty a protlačit do zákonů věci jako korespondenční volby a jede to už samospádem. Výsledky na sebe nenechají dlouho čekat a máme tady ve finále plno různých Lipavských na těch nejdůležitějších pozicích, kteří rozhodují třeba o tom jestli bude nebo nebude jaderná válka s Rusem nebo jestli si doma ještě rozsvítíme.

Průměrný počet slepic: 4.6 (36 hlasů)

Tohohle ministra na důležité ministerstvo vynesla nová volební úprava pár týdnů před volbami.
Bez téhle úpravy volebního zákona by na takovém místě nebyl.
Mimochodem, lid v současné době zažívá tvrdou reakci ve Francii. V Kanadě jen díky policie, která toho už má také dost, nezažívá lid to samé.
Zajímavé je, že lid v podobě opálených mladíků ve Francii na Silvestra nic takového nezažíval a to hořelo co hořet mohlo.

Průměrný počet slepic: 3.8 (16 hlasů)
Trvalý odkaz

Všechno je iluze. I ten Matrix, do kterého se musím po krátké rekonvalescenci vrátit a jako prduchovi se mi nijak zvlášť nechce pro ty udržované zmatky, které jsem na vlastní kůži mohl zažít. Protože si vyčítám nedostatek osobní statečnosti a nechci ho nahrazovat iluzorní anonymní statečností kdesi na virtuální scéně. Podepsal jsem sice internetovou "zdravici" Putinovi , ale s vědomím, že úmysl nebude mít dopad na tom správném místě. ČR ani Slovensko už totiž nejsou ruské satelity, ale satelity Brusele! Na místě bylo vyjádřit vládě a Senátu občanskou nespokojenost s jejich mezinárodní politikou. A tak mohl vzniknout mmj. produkt "Opancéřovaný Jasánek" řízený rádiem ze Slovenska, ekologicky vybavený lukem a šípy, v první linii, jeho hlavní zbraň ale zase bude politická poezie v próze...
Tady už taky podle článku vládne iluze, že moc peněz je iluzorní a 5% populace, které přes ně disponuje nekontrolovanou mocí jsou jen blábol některých pojašených starců. Dokonce neexistuje ani Sóros, to je jen převlečený Zelenský ve dvojroli! A my na to pěkně naletěli...

Kampak tedy tekly všechny ty peníze za vynucovanou vakcinaci Evropy? A proč us "farmafirma spol. sro" vystavovala jednostranné smlouvy bez možnosti se odvolat s penalizací pro ty státy, které by se chtěly ze smlouvy vyvázat? Vojtěch na kameru vyplácl, že ČR platí měsíčně 900 mio. Holt pro stát a za lidi a zasraný náledí.  Sputniku to určitě nešlo, jak je známo. Protest šesti poslanců EU parlamentu z nichž kupodivu byla polovina ze států bývalého SSSR, byl téměř bez zájmu a bez odezvy. Od EU "parlamentu" jen obyčejná názorná ukázka arogance moci na pozadí. Někteří holt nezapomněli! Stejně jako Chorvati a Srbové, kteří se od případného konfliktu NATO vs. RF důrazně distancovali. Prostě funguje historická paměť a ne přizdisráčství. A vlezdoprdelizmus už vůbec ne po tom, jak se tehdy zachovalo nefungující OSN, které mlčí i nadále a mlčet bude, protože je to iluzorní orgán. Asi došly gumičky....
Jen tady je i po Mnichovské zradě pořád snaha strkat hlavu do největší prdele, která je k dispozici. A po skupinkách, některým stačí prdel Za Rohem, těm bohatším Za Mořem, aby byli trendy... Ale co to povídám, vždyť všechno je jen iluze. I to, že Nullandová (po tom, co se jim zčervotočila marioneta Jelcin) ječela na Putina, že je ošklivý Vladimírek, protože se s nimi nechce podělit o své zdroje na Sibiři. Jako, že by se oni někdy chtěli dělit o kradenou naftu, kterou použili na podložení měny, ptz jí bylo daleko víc než zlata a vždy se dala nějaká ukrást jako válečná kořist? A díky tomu je kolébka demokracie ještě naživu.

Nu, pro někoho je to jen chaotické hemžení a v tom případě se lidské bytosti z toho pokroku naprosto zbláznily! Jenže díky zákonu kauzality i ten chaos někomu k něčemu slouží. To jen k té iluzi a Matrixu, což je stejně jako kauzalita nesmysl, stejně jako tohle. Pak nechápu, proč tamti ve videu nesměrují svojí osobní statečnost např. k nákupům v obchoďáku, prosazování greendealu a ekoterorismu. Vždyť by za to dostali zaplaceno a ještě by byli v iluzorní anonymitě!
https://otevrisvoumysl.cz/velka-porota-lidovy-soud-verejneho-mineni-skutecny-pribeh-o-covidu-19-1-den/
Proč odkaz o Kovidu? Protože, zákon kauzality stejně jako zákon gravitace stále platí! Stejně jako společenské zákony i když se v poslední době na ně pěkně sere. Komu je to dlouhé, má holt smůlu.
Apropo, neexistující (rozuměj iluzorní) publikace Great Reset byla viděna v knihovně jednoho z našich politikářů, ale už si nepamatuju kterého(možná kdysi někdo z KDÚ nebo TOP09) . A obrázek loga GR jsem taky díky své všetečnosti a nenechavosti mohl vidět i s vysvětlivkami. Ale to stejně může být jen iluzorní dojem, protože nejjednosušší vysvětlení je reálný chaos jako spirální ukončení části vývoje nebo začátek přirozené anarchie  :D
Proč ze sebe dělám kašpara? Inu, baví mě to!

 

Průměrný počet slepic: 3.5 (22 hlasů)

politika nikoli KDU nebo TOP 09, ale Havlíčka z ANO.

Kašpara Sasine děláte z těch druhých, jenomže oni o tom ve své samolibosti neví.

Průměrný počet slepic: 2.3 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Na to se zrovna hodí todle. Ale zkusím to vylepšit.

V břiše těhotné ženy sou dvě děti. Jedno z nich je blboň, druhé malý mordechujec.

Malý mordechujec se zeptal: "Věříš, blboňu vlastně v život po porodu?"

Malý blboň: "Ano, samozřejmě, je přece jasný, že život existuje. Náš život tady je jenom proto, abychom rostli a připravili se na život po porodu, abychom byly dost silní na robotu, co nás čeká."

Malý mordechujec: "To je blbost, bez matky se žít nedá a na robotu seru už tady. No a jak by měl vlastně takový život vůbec vypadat?"

Malý blboň: "Ani já to nevím přesně. Ale určitě tam bude mnohem více radosti než tady. A možná, že dokonce budeme jíst ústy a pracovat a..."

Malý mordechujec na to: "To je úplný nesmysl. Běhat, to přece nejde. A jíst ústy, to je úplně směšná představa. Máme přece pupeční šnůru a fed, který nás živí, protože pupeční šňůra je krátká už teď a esli je nás víc, tak na všechny určitě nezbyde."

Malý blboň: "Určitě bude dostatek pro všechny.

Malý mordechujec, jj, máš pravdu, ale všechno bude jinak, než co tady povídáš."

Malý blboň: "Připouštím, že přesně nevím, jak život vypadá, ale v každém případě pak uvidíme složenky a daně a ty se o nás postarají."

Malý mordechujec: "Máma?!? Ty věříš na mámu? A kde má jako být?"

Malý blboň: "Vždyť je tu všude kolem nás. Jsme a žijeme v ní, prostřednictvím ní. Bez ní vůbec nemůžeme existovat."Někdy, když jsme úplně zticha, můžeš zaslechnout, jak nadává že je málo peněz. Nebo cítit, co měla k obědu. Pevně věřím tomu, že náš skutečný život začne až potom!" Muheeeeee

Průměrný počet slepic: 3.6 (20 hlasů)

Všichni ale víme, že v břiše matky rostou hodňoučká miminka a proto je ten rozhovor neplatný.

Průměrný počet slepic: 3.2 (19 hlasů)

Jedno ubírá živiny druhému a často se musí vyvolat porod aby to druhé přežilo. A dokud to nezažije někdo ze známých, nevíte že něco takového existuje. Kolegyně má dvě takové vnučky. Její snacha byla ke konci těhotenství víc ve špitále než doma.

Průměrný počet slepic: 4.1 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Oproštěno od mnoha slov, řešíte, Vidláku, dilema, zda tím "jediným bohem", který řídí naše kroky je nevyzpytatelná náhoda, či zda je ona náhoda námi dosud nerozpoznanou zákonitostí.

Já nevím, ale přikláním se spíše k první možnosti, proto ateista. Netrpím ovšem iluzí, že by tato moje tradiční úvaha měla nějaký význam, to opravdu ne.

Průměrný počet slepic: 4.3 (10 hlasů)

In reply to by Godot

Trvalý odkaz

Spíše jde o to jestli k nějaké konkrétní situaci vede jedná a nebo tisíce nitek. Pokud je těch nitek mnoho a my je nejsme schopni všechny vysledovat, mylně to označujeme za náhodu. Pořád, ale platí zákonitost příčiny a následku. Jestli se nám to líbí, nebo jestli tomu věříme, má na to nulový vliv.

Průměrný počet slepic: 3.4 (10 hlasů)