Podle sebe soudím tebe

Autor

Občas dávám na svůj fejsbůk krátké glosy. Na aktuální téma, které ale nestojí za velký článek. Ale někdy se stane, že mi z takové glosy nakonec článek vznikne. Včera jsem napsal, že jsme vazaly velmoci, která pouští dvacetiletá ucha k přísně tajným informacím a na únik přijde po půl roce. Že něco takového člověk nevymyslí. Ano, měl jsem na mysli henty utajované materiály o ukrajinské ofenzívě, které vynesl mlaďoučký příslušník národní grady, protože k nim měl bez problémů přístup.

Já vlastně nevím, co je horší. Buď je to jen hra pro mééédia a veřejnost a ve skutečnosti jde úplně o něco jiného a nebo že skutečně dvacetiletí kluci mohou v USA vynášet informace, že Ukrajina ztrácí třikrát až sedmkrát víc vojáků, než Rusko a fakt si toho dlouho nikdo nevšimnul. Každopádně, pokud jsou údaje o poměru ztrát pravdivé, tak víme o ruské (liknavé) strategii úplně všechno. Prostě zapálili řádný válečný oheň, udržují ho a nechají v něm shořet nejdřív celou Ukrajinu a pak všechny další případné zájemce…

Ale tohle jsme tu prokydali už mnohokrát. Neříkal jsem to jen já, ale i Jaroslav Štefec, David Bohbot, Petr Drulák a mnozí další. O tom dneska psát nebudu. Já se chci pozastavit nad jednou příznačnou příhodou.

Když jsem napsal včerejší glosu, takřka okamžitě se tam objevil komentář, který mě pranýřoval za to, že bych raději byl vazalem toho zlého východního Mordoru… To víte, jak nenapíšete, že Rusko je fůůůj, tak jste okamžitě jejich agent. Já na to odpověděl, že bych nejraději nebyl vazalem nikoho. Že bych rád viděl naší republiku samostatnou a skutečně suverénní.

Odpověď byla jednoznačná… jsem hlupák, když si myslím, že by něco takového bylo možné. Jestli si myslím, že je možné být ani tak ani tak, tož jsem ještě větší blbec, než si příslušný libtard myslel.

A vo tom to je, přátelé. Oni jsou v té americké řiti zaraženi tak hluboko, že si nedovedou představit nic jiného. Jsou tak bytostně proameričtí, že si podle svého vzoru myslí, že my musíme být proruští. Podle sebe soudí nás. Samozřejmě s námi nebudou mluvit, protože by je to uráželo, protože to neumějí, protože by je to příliš zraňovalo a znejišťovalo a tak si do nás promítají sami sebe, jen s opačným znaménkem. Můžete být buď proameričtí a když nejste, jste automaticky proruští, protože neexistuje nic jiného, než rektální alpinismus.

Samozřejmě milého libtarda vůbec nenapadlo, že třeba takové Maďarsko dělá mnohem samostatnější politiku a pořád existuje. Že Turecko, ač v NATO, dělá samostatnější politiku. Že Francie dělá samostatnější politiku… Ale my ji dělat nemůžeme, my máme na výběr jen USA nebo Rusko. Jen jednou za čas přehodíme znaménka, podle toho, jak se to otočí. Sebevědomá a suverénní země jsme zřejmě jen tehdy, když Bidenovi odezíráme ze rtů a každé jeho přání je předem vyplněno. Za jakoukoliv cenu.

Bezděky mě tak napadá, že Brežněv byl vlastně docela hloupý. Mohli nás klidně vykořisťovat víc a tehdejší řiťolezci ve straně a vládě by jim to stejně vyplnili. Oni vlastně byli celkem uměření…

Všimněte si, že nikdo z pravdomluvných intervjuků se ani nepokusil přemýšlet, proč je proruská demonstrace plná českých vlajek a organizátor říká, že tam žádné jiné, než české vlajky nechce. Nedokáží si pod tím představit nic jiného, než rafinovanou kamufláž ruských agentů. Moc by chtěli dát Rajchlovi nálepku, ale on (hajzl jeden) se ne a ne profláknout. Všimněte si, že prakticky nikdo z velkých médií vůbec nepracuje s variantou, že by Rajchl mohl svoje slova myslet vážně. Stejné to mají i v Pětikolce. Nedovedou si představit, že by bylo možné dělat něco jiného, než se zanořit pořádně hluboko do rekta a jediná jiná varianta je pro ně jen opak. Nic jiného neexistuje.

Tož to zítra zkusíme znovu. Demonstrace proti morální bídě a za české zájmy.

Co se demonstrováním změní? Pokud nás bude málo, tak nic. Pokud nás bude opravdu hodně, tak všechno. Budu tam taky, protože prostě nelze jinak. Od dvanácti hodin budu u pódia. Nejprve vpředu a až to tam zhoustne, tak na jedné straně. Rád si s vámi podám ruku. Zítra nový článek nevyjde a pondělní možná bude se zpožděním… když budu s vámi u Strakovky, bude obtížnější něco napsat.

Pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Každý, kdo Institut podpoří částkou alespoň 350,- Kč, bude si moci nechat zaslat moji knihu o zemědělství. 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (193 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Článek je zjevně napsán na půlnoc, v pohodě.
Mám otázku. Nikde nemohu najít text tech petic, které se budou na demonstraci podepisovat. Lze si je někde přečíst ?

Průměrný počet slepic: 4.5 (22 hlasů)

Vstávej, národe, holala,
než tě zničí Fiala!

Průměrný počet slepic: 4.8 (18 hlasů)

In reply to by jura (neověřeno)

Trvalý odkaz

klidně lež! A ty Fialo do (prd...)na Ukrajinu běž!

Průměrný počet slepic: 4.9 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

Vidláku, zřejmě ses spletl. Vždyť ta demoška je až v neděli. Nebo se něco změnilo?

Průměrný počet slepic: 3.9 (8 hlasů)

In reply to by sebr (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nic se nezměnilo, samozřejmě demoška je v neděli... Ještě 2x se vyspinkáme.

Průměrný počet slepic: 4.4 (9 hlasů)

Podívejte se na nejbližší batole, nechce nic jinýho než štěrchátko, nebo kuličku. Igdyž se bude válet ve sračkách a zrovna bude dobrá nálada, bude se řechtat a máchat pacičkama.

Průměrný počet slepic: 2.9 (14 hlasů)

To bylo úmyslně pro ty, co se nechali splést. Chtěla jsem napsat "vychrápeme", ale mluvit jako s dětmi bylo výstižnější...

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Bude vás málo. Nebo aspoň míň, než by bylo možné. Když je pan Rajchl takový fajnovka a "s někým ne", tak zbytečně zmenšuje počet lidí, kteří by dali najevo svou nespokojenost. Ti "s někým ne" by tam klidně přišli bez svých vnějších atributů. Prostě by jen přišli podpořit protest proti té hrůze co tu vládne. Jenže, když je někdo urážen a je na něj nahlíženo jako na malomocného, tak moc nadšení pro podporu urážejícího nemá. Tož tak.

Průměrný počet slepic: 3 (31 hlas)

Čmeláku, jou zváni VŠICHNI!!! Jen na tribuně, budou lidé, co maají asi vše zmapované a bude to bez vášní a fanglí, všeho druhu. Je to v dnešní době asi jediné, co dělat s provokatéry a zbytečnýma kecama ,co nejsou k věci. Tak, zkuste to a neodsuzujte dopředu akci, která, by mohla pomoci, pokud síla hlasu, bude velká.

Průměrný počet slepic: 4.3 (22 hlasů)

Jenže ti uražení a malomocníní,jak je označujete,to oni opravdu jsou.Aby cíleně,či nevědomě poškozovaly smysl demonstrace mává ím vlajkami RF,Tibetu,Číny a Brusele a nášivek Wagner, Cizinecké legie,Ukrajinskými vlajkami zabalení magoři,ti ať straší u Vrabela,Skály a Konečné.My je rádi oželíme.

Průměrný počet slepic: 1.5 (6 hlasů)

Včelko Pravdivě,Jana Marková "Vládne, nám šílený premier", dobré...

Průměrný počet slepic: 4.9 (8 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

JANA MARKOVÁ
Poslední mediální výstupy mě v tom utvrzují. Když se dívám na to, jak ta statická figura odevzdaně opakuje naučené texty s naučenými gesty, která sice ztrácí na razanci, ale pořád tam jsou, jak je zcela mimo realitu a žije si svůj jednoduchý svět, začínám mít regulérní pocit, že tohle už je nebezpečné.

Někdo kolem našeho současného premiéra vytvořil bublinu paralelního světa a úspěšně ho v ní drží. Není to nic neobvyklého, děje se to dost často a většinou to špatně končí. Loutka odchází, je odejita a nebo přímo obětována. Ale o tom psát nechci, v podstatě to mi na tom nevadí a je mi to celkem fuk. Vadí mi ale to, že nás všechny hodlají obětovat s ním.

Před pár lety to byl víceméně rozumný člověk, s rozumnými názory. Na EU, na migraci, na Green deal na spoustu dalších věcí. A pak se stalo něco, co tohoto člověka obrátilo naruby jako hadrovou panenku.
Navlékli mu brýle, nastřelili vlasy (moje spekulace, ale samo sebou ta patka nebude) a řekli mu, že z něho může být evropský lídr. Ne český, ne náš, ale celoevropský.
Že to bude on, kdo spojí tu správnou část Evropy a dosadí do vedení ty správné lidi a správné názory. Dali mu vládní speciál, salutujícího pilota, poskoky tvářící se, jak to všechno funguje, dramatické výstupy intelektuálního guru, které se mu budou líbit doplněné dramatickou hudbou. Petr Fiala se zřejmě do této polohy dostal rychle a snadno. A uvěřil všem těm nesmyslům a blábolům, které nám prostřednictvím svého týmu omladiny a servilních na stát a jeho peníze přisátých poskoků denně sděluje.

Tento „slušný“ nejlepší premiér nás dovedl do katastrofálního stavu veřejných financí, k cílené likvidaci lidí s jinými názory, k likvidaci střední třídy, postavil proti sobě generaci seniorů a mladých, ze kterých pomocí propagandy, zničeného školství a státem podporované neziskovkové masírky udělal téměř nenávistné Rudé gardy. Netají se tím. Podporuje to.

Chaoticky krok po kroku ničí naši zemi, za pomoci státní moci, silových ministerstev, soudnictví, mainstreamových médií a všech těch svých přitakávačů umlčuje jeden nepohodlný názor za druhým. Jednou se to ukáže.

Jak dlouho to bude trvat je zřejmě i na nás. Na každém z nás. Jak moc si necháme vládnout šíleným premiérem, jak moc jsme ochotni se podrobit strachu a rezignaci, jak moc a jak dlouho se budeme tvářit, že je to ještě dobré. Že může být hůř. Může. Šílení lidé dělají totiž šílené věci. Ale to už je potom většinou velký průšvih, který neodnese jen ten premiér. To už se většinou počítá na statisíce.
Jana Marková, fb

Průměrný počet slepic: 4.7 (32 hlasů)

tak se vlastně zítra bude demonstrovat i za "osvobození" našeho v bublině uvězněného premiéra! Neřekla bych, že je v bublině. Asi takový byl odjakživa, akorát dokáže dobře hrát divadlo. Kdo dnes odhadne, která jeho tvář je ta pravdivá - ta před několika lety, nebo ta dnešní?! Podle mně ta dnešní! Tak STRAŠNĚ chtěl se stát premiérem, že byl ochoten i vyslovovat názory, které mu nebyly vlastní. Takže premiérem se už stal, teď už z jeho přání a záměrů zbývá jediné - ZA KAŽDOU CENU ZNIČIT BABIŠE. Že s tím zničí i celý stát? No a co?! HLAVNĚ, že NEBUDE BABIŠ a on bude moci vládnout až do aleluja!

Průměrný počet slepic: 4.9 (15 hlasů)

In reply to by Anna (ne z KHS) (neověřeno)

Trvalý odkaz

ta odpovídala ODS, jinak by byl Pirát.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

In reply to by Anna (ne z KHS) (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pravá tvář Fialy? Podle mě ta dnešní, v duchu "udělám cokoliv, hlavně když tím docílím svého".
Ta "včerejší tvář", kdy kritizoval Babiše, EU a všechno, co se mu hodilo do krámu, byla za účelem zalíbit se jak nevoličům Babiše, tak i ostatním nerozhodnutým, o které v našich končinách nikdy není nouze, protože....
Dokonale to vystihují ty jeho pokrytecké fantasmagorie a otočky v podobě dnes všem dobře známého "Můžete se spolehnout, že..."
Už když to tehdy říkal, nevěřila jsem mu ani slovo a cítila z něj faleš.
Dokázal (a prozradil tak sám na sebe), že za každou cenu (i za cenu vlastního zesměšnění) prahnul po tom, co mu chutná nejvíc a kvůli čemu udělá cokoliv - koryto a moc.

Průměrný počet slepic: 5 (12 hlasů)

Můžete se spolehnout, že Fiala je největší polistopadový hochštapler, padouch, vlastizrádce a lhář! Jen těžko lze v historii naší země nalézt většího lháře, než je tento asociální kolaborant 🤮 to jste jim to sežrali tupé ovce!

https://m.facebook.com/614434815422565/videos/456409702566579/

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)

když vidím toho nepřirozeného Fialu, ostatně i s tou jeho tlupou diletantů, tak se mně bezděčně vybaví Petr Hapka a jeho Šaškové počmáraní. Já bych si dovolil trošku si zaparodovat: ...Koukněte na toho blbečka, na klopě ukrajinská vlaječka. Je to neschopný tlučhuba a tečka. I když ekonomika země padá mu, tak on sám nikdy nepadne na tlamu. Mele jen to co hodí se mu do krámu a z Česka udělá republiku banánů...

Průměrný počet slepic: 4.8 (17 hlasů)

Vzájemné zalibení se Uršuly a Péti je nepřehlédnutelné a není nijak zpochybňováno.Zkrátka,chtějí být blízko pospolu v Bruselu.Fiala,nadto,v ČR těžko najde úkryt před
jeho vinou,dezoláty,kteří by si to vyříkali z očí do očí.Jeho šance a příležitost dožít,je jen ukrýt se v bruselské chobotnici mezi desetitisícovým chumlem střežených úředníků EU.

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)

Konečně se Apoštol Panevropa dočkal své slávy a zbožnění!
Pečlivě s Posseltem a Římským klubem pracují desítky let na porážce Panslovanství v Evropě a vítězství Germánů, Románů, Gallánů, Sassánů, Británů....
Vraždí se dva velké národy Slovanů !!!
Kdo to krmí zbraněmi za daně poddaných? No přece odvěký jejich nepřítel a uzuptátor!
A Papoštol Panevropa Fyjalskyj je na samém předku rozmýchávačů konfliktu!
To je radosti, když získáte půl milionů nových otroků, které vám navíc živí otroci a poddaní současní!
Fyjaskyl Papoštol se musí cítit jako Áda na Norimbergském sněmu.

Průměrný počet slepic: 4.8 (10 hlasů)

Tleskám....

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)

Dost dobrý tex, hlubokosklon za schopností vyjádřit i mé pocity!

Zatím bez slepic

LADISLAV VĚTVIČKA

Tady na ostrově Hispaňole panuje klid. Lidi su spokojeni, bo tu praktycky nikdo nečumi na televizu a praktycky nikde neni Dominykanska pošta. Tym je zaručene, že lid jest šťasten.

Prachy dostava prostřednictvim bank, a to je asi tak všecko, co jest třeba. Pohlednice tu neegzystuju a poštu nikdo neposila, bo za prve neni odkud, za druhe neni kam dopisy posilat. Pokud potřebujete poslat balik, předate ho řidičovi autobusa, date mu par kaček, a v cilove stanici si ho kdosik převezme.
Je to nadherny system, kery zaručuje, že se lid nebuři, bo nemože dostat dopis od egzekutora, dopis od vlady, že se odklada odchod do duchoda, nebo dopis od Pavla, že zakonna vularizace se ruši.

No a do teho všeho mi přišla zprava, že Česka pošta zruši stovky poboček , ale manažeři zustanu, zdraži služby Čechum, ale posilani baliku Rusum žijicim na Ukrajině je zadarmo a propusti se tisice lidi.

Tuž, myslim, že to je cesta spravnym směrem do bananove republiky. Bo kaj neni pošta, tam nemožete dostavat blbe zpravy. Veselte se.

Co ste si zvolili, to mate. Narod, kery si necha viset na vlastnim narodnim muzeu cizi hadr, si zasluži otroctvi. Dobře mu tak. Vsjo budět Ukrajina.

Ladislav Větvička
first appeared on Pravý prostor .

Průměrný počet slepic: 4.8 (12 hlasů)

Už jen jednou vyspinkáme:-).
Tak zítra! A doufám, že nás bude hodně!
I navzdory ne zrovna ideální předpovědi počasí. Ale hrozí nám mnohem horší věci než jen špatné počasí!
Tak pojďme prosím všichni co nám na naši zemi záleží, neboť i v množství je síla (a vůle)!!!

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Akorát nevím, kde bude stát to pódium, Vidlák říkal na Můstku, ale přítel dnes přišel s tím, že mu jedna známá (advokátka, která něco taky dělá pro Rajchla) říkala, že normálně pod koněm....
Já vždycky podle toho vylezu u metra, abych nemusela do davu, davy nesnáším (pro mě je to vždycky vlastně trochu "oběť" :-))

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Také nějak nevím, kde bude dole a kde nahoře:-).
Ale kloním se spíš ke "klasice".
Včera jsem někde v nějakém komentáři Rajchla zaznamenala, "pod koněm". Tak jsem usoudila, že asi "normálka":-).
Přijíždím do Vodičkové tram, tak to mám tak napůl...
A české vlaječky mám v oknech trvale:-), krom jiného se tím snažím trochu vyrovnávat poměr...

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

O "hrůze" z davu jsme si psaly:-). Musím být vždy na okraji, ale nevím jak se to bude slučovat s pochodem...
Když jsme šli ten pochod míru, tam nás bylo málo, to bylo prostoru dost:-)

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Já to mám stejně - někde při okraji, nebo kolem sebe aspoň trochu místa a možnost "úniku" :-(

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tak zítra a ať je nám nebe ve všech směrech milostivo!
A ať my nezklameme! Nemůžeme čekat, že to za nás někdo udělá:-), musíme to udělat MY!

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Milý vidláku! Zkus nalistovat můj příspěvek k úrovni diskuse k tématům na kydech, je v předešlém tématu (venkov sobě) úplně na konci. A skus mi prosím odpovědět je to zásadní, pokud veb má sloužit ke tříbení názorů a představ o našem světě.
Díky za vstřícnost a odpověd!!

valašský staříček Ďuro Trulo alias Somárik Sprostučký

Průměrný počet slepic: 3.4 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

My budeme zase až ti poslední, kterým něco dojde.
Až i amíkům polezeme naší servilností krkem a vyhodí nás za dveře kvůli až rušivému štěkotu ratlíka. Ani oni se už nebudou chtít koukat na to, jak daleko jsme jim do toho otvoru zalezli.

Průměrný počet slepic: 4.9 (25 hlasů)

ČSSD se připravuje na to být novou řízenou levicovou opozicí!

Kandidátce na předsedkyni ČSSD právničce Janě Turoňové hrozí vyloučení ze strany, protože se prý stýká se závadnými lidmi z jiného politického spektra.
Vypadá to, že po vstupu „investora“ Jana Bárty do ČSSD, bude současné vedení v čele s Michalem Šmardou skákat jak jejich loutkovodič píská a navíc s lidmi z Aspen Institutu v zádech.

Je dobré vědět, že ČSSD aspiruje na to být budoucí řízenou levicovou opozicí. Prodej Lannova paláce pod cenou navíc rozvířil domény o vyvádění majetku z této již mimoparlamentní strany v úpadku. Možná že se ČSSD stihne dříve rozprodat, než se zaprodá.

Průměrný počet slepic: 4.8 (29 hlasů)

k České poště
….Ruší se pouze výtěžné a lukrativní velké pošty v největších městech, kde jsou obrovská kvanta obyvatel a zákazníků.

A na sociálních sítích v ČR se v posledních hodinách začala lavinovitě šířit třeskutá informace, že prý toto zavírání 300 poboček České pošty má za úkol “vyklidit prostor na trhu” pro nově přicházející Ukro-poštu, tedy pro ukrajinskou firmu Nova Pošta.

Lidé na Facebooku volají po vyšetřování, aby se tím zabývala tajná služba, útvary na vyšetřování korupce, protože nedává smysl, proč by Nova Pošta chtěla v ČR zahajovat podnikání, když podle ministra vnitra není o poštovní služby už takový zájem, a tudíž je potřeba některé pobočky České pošty zavřít. Takže, zatímco ukrajinská pošta chce ve velkých českých městech pobočky otevírat, Česká pošta je na příkaz ministra vnitra bude zavírat. No řekněte sami, není to zvláštní?

Jaká je matematická pravděpodobnost, že státní pošta v ČR uzavře 300 poboček v největších městech zrovna a právě ve chvíli, kdy do těchto velkých měst míří konkurenční kolos z Ukrajiny?

Panečku, to je síla! Taková náhoda, že? Zrovna, když chceme ve velkých městech ČR otevřít pobočky ukrajinské pošty, tak shodou náhod ministr vnitra nám ve všech těch velkých městech uzavře na 300 poboček našeho největšího konkurenta, tedy pobočky České pošty! Mazel tov!

Pochybuji ovšem, že by se něco vyšetřovalo, politici prohlásí, že to spolu nesouvisí, že vstup firmy Nova Pošta do velkých měst v ČR nemá se zavíráním poboček České pošty ve velkých městech nic společného, že je to prostě náhoda atd.

Nelze se lidem divit, že jsou v šoku, protože takové náhody jsou až příliš podezřelé, až příliš okatě náhodné. Takto vypadá pobočka Nova Pošta v Moldávii

Co je však neoddiskutovatelné, to je fakt, že poptávka po pobočkách pošty zůstane v těch místech, kde budou zrušeny, a pokud tam přijde konkurent České pošty, třeba ukrajinská Nova Pošta, tak to lidé iuvítají. Jenom už ty ceny nebudou stejné, ale budou vyšší. A zisky už nebudou zůstávat v ČR, ale budou proudit na Ukrajinu. Taková je prostě realita.

Česko je země divů a zázraků, kde Česká pošta naříká, že o poštovní služby není zájem a je třeba pobočky zavřít, zatímco Ukrajinci chtějí z válkou rozvrácené Ukrajiny expandovat právě do velkých českých měst.

Fialova země se tak postupně mění v nejzápadnější část Ukrajiny, kam za ukrajinskými uprchlíky už přichází i ukrajinská pošta a lidé na Facebooku a Telegramu mají neodbytný pocit, že Česká pošta této ukrajinské poště prostě vyklízí prostor. Je to jenom mylný pocit lidí na sociálních sítích, anebo je to tušení děsivé reality?
-VK-
Šéfredaktor AE News

Průměrný počet slepic: 4.7 (33 hlasů)

Ve své podstatě je Pošta nástrojem moci, pošlou ti nějakej blbej dopis a gdo nezabere, neudá se a neběží pro dopis, tak je šikanovaný. To už věděli ve starým římě, gdy zaváděli AD-resty. Vím, taky sem čekal pohled na vánoce, na velikonoce nebo sem si nechával, šmarjá pano, posílat výpisy ze sypa.
Chápu, že si lidi za ta leta zvykli, že to je jejich pošta, maminka poslala buchty synkovi na vojnu poštou, páč rodina byla taky na dálku, ale lidi si zvykli i na tu lež, že rodina sou ti tři, nebo čtyři trosečníci, co musej znova zakládat hnízda a nigdo je tam nezná. A gdyž už sou bez sebe, tak se zadlužej nebo makaj na korporát, bárs socialistickej nebo kapitalistickej , je to fučík.

Průměrný počet slepic: 2.9 (10 hlasů)

Já nevidím duvod abych chodil na úkáčskou poštu ani kdyby iná nebyla !
Potřebují totální blokádu aby zkrachovali!
A ostatně který debil by byl tak velkej debil aby si přes úkáčskou poštu např. nechal poslat důchod??
Rohodně nemám zájem aby skončil v Kievě!

Průměrný počet slepic: 4.8 (18 hlasů)

In reply to by jerry (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vyvěste naše vlajky!
Po minulé demonstraci 11.3. Pan lžiministr Rakušan odvedl pozornost od toho, co se dělo pod koněm na střet s policií u Národního muzea.

Tehdy jsem zaslechl názor, který mě opravdu oslovil. Jeden moudrý muž, kterého si velmi vážím, řekl:
“Já bych místo toho, že tady máme moc vlajek ukrajinských, spíš řešil, že máme vyvěšených strašně málo vlajek českých.”
A tak žádám všechny, kteří podporují naši věc, ať už mohou či nemohou přijet v neděli na Václavák:
Vyvěste české vlajky!

Na svých domech, na svých zahradách, kdekoliv to jde. Zaplavme naši zem alespoň na týden těmi nekrásnějšími barvami a ukažme všem, že jsme hrdí na naše tradice, naši kulturu, naši historii. Že milujeme Českou republiku.

Je to mnohem silnější gesto, než se někde přetahovat o vlajku cizí země, byť je vyvěšena na místě, kam zcela jistě nepatří.
Pozitivní emoce vždy nad tou negativní zvítězí, tím jsem si jist.

P.S. Stále je v provozu naše telefonní číslo 775 177 479, na které prosím posílejte sms se vzkazy podpory, pokud nemůžete v neděli dorazit osobně. Děkuji vám!

Průměrný počet slepic: 4 (6 hlasů)

>Je to jenom mylný pocit lidí na sociálních sítích, anebo je to tušení děsivé reality?

Je to jenom mylný pocit lidí na sociálních sítích. Za odpověď nemusíte děkovat.

Průměrný počet slepic: 3.9 (7 hlasů)

se stavíte zcela mimo akceptovatelnou komunikaci pro normální lidi ? Že vás potom každý oprávněne bere jako totálního zmetka ?

Průměrný počet slepic: 2.5 (8 hlasů)

Pokud mě člověk, který běžně oponenty hrubě vulgárně uráží řekne, že odpověď na otázku z článku je "do nebe volající arogance", tak se tomu spíše zasměji.

Průměrný počet slepic: 3.6 (7 hlasů)

Reaguji na vás podle zásluh, samozřejmě subjektivně, nedělám si nároky na absolutní pravdu. Měl jsem pocit že se dnes chováte slušněji a vzpomněl si na proklamace, že chcete dávat názor druhé strany, tak jsem se zeptal.

Ale je hodně velký eufemismus považovat něco za odpověd na otázku, pokud je zjevně řečnická, autor článku sem nechodí a hlavně ten megaarogantní dovětek.

Průměrný počet slepic: 3 (8 hlasů)

Je to debil, NEKOMUNIKOVAT!

Průměrný počet slepic: 3.2 (9 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pro jednou s Vámi musím souhlasit :)

Zatím bez slepic

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

všichni pochopili, jak jste to myslela. Konec konců žádné překvapení.

Zatím bez slepic

Co si představujete pod takovým slovem eufemismus? Mám pocit, že tak trochu nesprávně požíváte termity.

Zatím bez slepic

A hlupák se pozná tak, že místo aby napadl názor, napadne jeho autora. A to splňujete...
Já jsem se zeptal na 5 příkladů. A na to není odpověď "najdi si to sám". Sorry jako...
Já od Vás taky ještě nečetl žádný argument. Ale snad se to někdy změní...
Co Vy jste za hlupáka?
Tak proč mě místo argumentace urážíte? Aha, už jste to smazala...

Autor : Jakub Dufka -Anonym

Tenhle kovaný svazák provokuje všude v debatách

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

Skvělá detektivní práce.

Nicméně se pletete. Moje jméno není Jakub Dufka.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

Je to zase ta Konspirace! Národní úřad proti konspiracím zajisté zasáhne dřív, než se tato konspirace zase stane skutečností.
Až se ty pobočky zelenkygo podniku PočtaUkrSslava za podpory české vlády rozjedou, budou obsazeny spolehlivým personálem magister a bakalářů z Kyjevské Rusy. Znalost ukrajinštiny bude podmínkou, což pro české pošťačky není žádná diskriminace.
Jelikož každý poštovní podnik je schopen pracovat lépe než státní nestátní česká pošta, i čestí zákazníci se k PočtaUkraSlava pohrnou a kolínský řezník může vesele zaříznout i ten zbytek pošt ČP. S podporou expertů a poradců pentazlounů PočtaUkraSlava spolkne i ty malé dopravce a nastolí mafiánský vyzkoušený systém z devadesátých let minulého století.Několik skutečně schopných pracovníků ředitelství ČP se čistě náhodou zahnízdí i na PUS ředitelství. Ale tenhle podnik na buben nepovedou. To by totiž i s rodinou dopadli nevesele.

Zatím bez slepic

moc lidí, ještě nepochopilo, že lezení do zadku, je kontraproduktivní, ten v čím zadku se lopotíte se smradem, Vámi zalezenýma, hrubě pohrdá a pokud, mu v konečníku moc zvedáte hlavinku, dostanete po ní, abyste nepůsobil potíže.

Průměrný počet slepic: 3.6 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

Citace z článku:
"Já vlastně nevím, co je horší. Buď je to jen hra pro mééédia a veřejnost a ve skutečnosti jde úplně o něco jiného a nebo že skutečně dvacetiletí kluci mohou v USA vynášet informace, že Ukrajina ztrácí třikrát až sedmkrát víc vojáků, než Rusko a fakt si toho dlouho nikdo nevšimnul. "

Je to ještě o něco horší. Oni totiž ti dvacetiletí kluci, zdá se, mohou vynášet informace o tom, že Rusko ztrácí dvakrát víc vojáků než Ukrajina.

V uniklém dokumentu nazvaném "Russia/Ukraine – Assessed Combat Sustainability and Attrition" se uvádí, že rusové utrpěli ztráty 189 500 až 223 000 vojáků, z toho až 43 000 mrtvých, Ukrajina ztratila 124 500 až 131 000 vojáků, z toho až 17 500 mrtvých.

https://www.aljazeera.com/news/2023/4/12/ukraine-war-likely-to-stretch-…
https://www.businessinsider.com/russians-ukrainians-killed-putins-war-l…
https://www.nytimes.com/2023/04/08/us/politics/leaked-documents-russia-…

Průměrný počet slepic: 3 (28 hlasů)

Kyjev: Ukrajinci nacházejí čínské součástky v ruských zbraních - a oni je ve svých nemají?
https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/kyjev-ukrajinci-nachazeji-cinske-souc…
Čína je celosvětový dodavatel - všechna elektronika i čipy v autech jsou z číny jen se podívejte do mobilů to jsme teda taky nepřátelé

Průměrný počet slepic: 3.8 (16 hlasů)