Fuck the EU

Autor

Chtěl bych ještě chvíli pokračovat v úvahách o současném evropském geopolitickém kolbišti, kde se nám potýkají Rusko a USA někde v prostoru Ukrajiny. Mám tam půlku rodiny, tak mi tamní situace fakt není lhostejná. V poslední době se hodně tlačí na pilu, na Ukrajinu se posílají zbraně i zahraniční vojáci a i přes jednání na nejvyšší úrovni není vidět žádný pokrok, který by situaci uklidnil. 

V mých předchozích článcích na toto téma jsem tvrdil, že pro válku jsou letos splněny všechny podmínky. Je zde americký zájem dostat základny blíže k Moskvě, je zde Ukrajinský zájem nějak vyřešit svojí tristní ekonomickou situaci a nebo od ní alespoň odvrátit pozornost, je zde zájem Ruska nepřipustit bezpečnostní hrozbu raketového útoku z příliš velké blízkosti a je zde spousta zájmů různých menších hráčů, kteří rádi foukají do cizího ohně, protože dobře vědí, že i na spáleništi je možné si přihřívat polívčičku. 

Pak jsem se na věc podíval z jiného pohledu. Totiž, aby dneska vůbec bylo možné jednat s Ruskem a nedočkat se ihned nařčení z kolaborace s nepřítelem, musí se nejprve vyvolat zdání velké krize, která je pak důležitě řešena v Ženevě. Zkusil jsem zhodnotit variantu, že USA naopak chtějí Rusko na své straně proti Číně a jsou ochotni za to ledacos zaplatit. Proces to samozřejmě bude pomalý, ale vzhledem k tomu, jak Slováci spěchají s podpisem smlouvy o pronájmu letišť, tak by na tom něco mohlo být.  V tomto ohledu jsme právě my tím americkým platidlem.  Pro tuto variantu mluví především nervozita všech těch Vondrů a Čaputek. 

Dneska se podíváme na třetí variantu -  že nepůjde o omezenou válku někde na Ukrajině, kde se jedni "rusáci" poperou s jinými "rusáky", nebo že nepůjde o žádnou dohodu mezi velmocemi, která by byla zaplacena střední evropou, ale že se jak Amíci tak Rusové rozhodli Fuck the EU, jak řekla Viktorka Nullandová a prostě si to rozdají mnohem víc než rychlou omezenou válkou někde ve stepích u Kyjeva. 

Evropa totiž nikoho nezajímá a její definitivní rozesrání je v americkém zájmu. Anglosaská Británie je za Kanálem.  Američanům by ubylo evropské konkurence, Číňanům by ubyl odbyt právě tam, kde mají pozemní cestu, bo oceány ještě pořád patří dvanácti americkým letadlovým lodím.  Rusové by měli spoustu starostí na hóóódně dlouho a vlastně to přesně odpovídá americké strategii za posledních dvacet let...  Když už něco nemohou udržet, tak to na rozloučenou alespoň řádně rozmlátí. Všimněte si, že je to přesně i taktika našeho přiděleného referenta. Když nemůže ovládnout diskusi, tak alespoň zkouší provokovat. Zřejmě vychází ze stejné směrnice. 

Řeknu vám, co v posledních dnech vidím... Vidím kanadské a britské vojenské jednotky mířící na Ukrajinu. Pravdomluvní novináři samozřejmě tu a tam nějakou reportážičku udělají, ale určitě toho ve skutečnosti jede na Ukrajinu nejméně pětkrát tolik a mnohem zajímavější zboží než přiznávají. 

Vidím britská i americká letadla kterak vezou zbraně na Ukrajinu a to ve velkém. Referují o tom i pravdomluvní novináři a řeší, proč se vyhýbají německému vzdušnému prostoru. Alternativní servery jsou plné fotek vlaků s tanky, kterak míří na východ... 

Řeknu vám, z čeho mám největší starosti...  Vidím totiž Čínu kterak si dělá zásoby potravin. Už polovina světových zásob je tam někde u Žluťáků. V normálních letech se teď teprve začíná s vyprazdňováním zásob obilí na silech. Doteď se mlýny normálně živí ze skladů malých hráčů nebo samostatných zemědělců. Ti nemají tak dobré skladovací prostory a tak je zapotřebí zdělat nejprve jejich pšenici, než se do ní pustí myši a brouci. Oni musejí prodávat o pár korun levněji a zbavit se toho včas. Na velká sila dojde zpravidla až od února. 

Hele - my už máme letos skoro prázdno. Do mlýnů jsme vozili už od září. Malí všechno prodali ven. Mezitím stále rostla cena a roste doteď. Zároveň jsme vykupovali cokoliv co ještě bylo k mání. Letošní podzim se také naplnilo neuvěřitelné množství vlaků. Všichni bez problémů prodali za dobré ceny a kdo vydržel, ten teď prodává za ještě lepší ceny. A všechno jde na západ. Což znamená, že v Rotterdammu se nakládá loď za lodí a všechno jede směr Šanghaj. Nekecám... minimálně moje sila už škrábou na dno a při současném tempu vyskladňování nám zůstanou jen státní hmotné rezervy. A i ty jsou letos nějak nízké. 

A to se bavíme o výjimečném roce, kdy se urodilo na celé severní polokouli. Obilí se urodilo víc než dost a jižní polokoule hlásí také velmi slušné žně. Přesto Čína ve velkém nakupuje za každou cenu.  Já vlastně nedokážu pochopit, kam to obilí všechno dávají. Silo nepostavíte ze dne na den... tedy u nás ne. V Kantonu to jde asi o něco rychleji, ale i tak není snadné vybudovat skladovací kapacity v řádu milionů tun. Nebo jim prostě stačí, aby lodě plné pšenice byly ve Žlutém moři obklopené čínskými základnami a čekaly před přístavem?  I to je možné. 

Jako by tam v Pekingu věděli, že příští rok z Evropy žádné obilí nepřijde a z Ruska ho také nebude nazbyt. Jako by se připravovali na něco víc než jen covid uzávěru. Jako by věděli něco, co my zatím jen tušíme. 

Ne vážně... udělejte mi radost a najděte jiný důvod, proč Čína tak ve velkém kupuje žrádlo. Kterého má teď  takový nadbytek, jak nikdy neměla.

Kdykoli zde na Kydech vyjde nějaký článek o geopolitice, pokaždé v diskusi několikrát zazní názor, že americká taktika je založená na roznesení války, neklidu a bordelu na kterých se pak dobře vydělává dodávkami zbraní nejlépe oběma stranám. Kdykoliv zde obhajuji celkem libovolnou myšlenku o amerických cílech, vždycky zazní argument o rozesírání jako prostředku i cíli. Zpravidla to má vysoké hodnocení a hodně dalších diskutujících tomu přitakává. 

Ale ono se to lépe říká, když jde o nějakou zablešenou Sýrii nebo Afghanistán...  Horší je si uvědomit, že přesně tohle může za pár týdnů nastat hned za hranicemi s potenciálem přerůst až k nám. Co když už za půl roku budou první čeští kluci umírat v jakési válce na Ukrajině proti Rusku? Ve skutečné plnohodnotné válce tankových divizí, leteckých eskader a pěšáků s velmi malou životností?   Pro euroatlantické hodnoty není žádná česká oběť dost velká. 

Co když je cílem vyfakovat kontinentální Evropu a udělat tady brajgl, který neuklidí několik generací? Rusko bude zaměstnané na hodně dlouho, Čína nadlouho bude muset zapomenout na hedvábné stezky, protože nejprve se musí uklidit a pak teprve obchodovat... nemluvě o tom, že obchodovat musejí partneři, kteří něco mají. Co s rozmlácenou Evropou že? Co když je tím pravým cílem nikoliv malá a zbytečná Ukrajina, ale jde o cíl mnohem větší? Aby Hedvábná stezka byla zbytečná a všechny ty devizové rezervy Číny padly na investice úplně od nuly? A Evropa? Fuck the EU. Na tom se teď shodnou Amíci i Rusové. 

Můj bratr si koupil dozimetr... pro srandu... aby měl pár hodin k dobru, kdyby to opravdu špatně dopadlo. Prý mu ho dovezou na konci ledna. Tak snad to ještě stihnou... 

 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.6 (167 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

přeroste v jadernou. 

Průměrný počet slepic: 4.5 (44 hlasů)

Proto také podporujete každou ruskou imperiální expanzi.

Války se vám zachtělo.

Průměrný počet slepic: 1.2 (73 hlasů)

Sekerou? Není tupá?

Průměrný počet slepic: 4.8 (26 hlasů)

Je tupá, ale snažíte se.

Průměrný počet slepic: 1.3 (18 hlasů)

Nejste vy plem,plem?
Jaká imperiálni expanze.Rusko podvedli jako by to byli jejich indiaáni a nacpali se k hranicim své vojsko,porušili slib,že se NATO nebude rozšiřovat a ted dokonce drze poroučeji caru Putinovi,že na svém územi si musi dělat jen to co mu prý dovoli.Tak to jde do nerva!

Teď se zjistilo revizi smluv,že se porušila smlouva o koupi Aljašky z r 1867 v oblasti lidských práv a puvodni obyvatelé poddani ruskému caru a indiáni se nejen nesměli učit rusky,ale deptali tam obyvatele prý metodou dobrý indián mrtvý indián ,jako to udělali dole.
Ted to dá pry Puťka k soudu a rozsudek provedou carské vojska.
A co tady Anonyme na webu Vidláku chcete ,to neumite udělat pod piratisky huculisky stejný dobře navštěvovanyý bezbarierovy web.?
Bojite se ,že za vaše ničeni námi oblibeného EU vám nabiji domorodci mordu a odejdete s monclem pod okem vyprcat svoje voliče?
Fuj,fuj ,fuj to jste ale hnůj.

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

Metodický postup při hodnocení ozáření kritické skupiny obyvatelstva
Obecný metodický postup musí v zásadě vycházet z následujících podkladů:
1. z inventury zdrojů přírodní radioaktivity, možných způsobů jejího uvolňování včetně
kvantifikace (analýza zdroje),
2. z analýzy transportu radioaktivity (tj. analýzy předpokládaných cest šíření radionuklidů) a
stanovení koncentrace radionuklidů ve složkách životního prostředí včetně potravních
řetězců,
3. z inventury jednotlivých expozičních cest a vymezení skupin obyvatelstva, které
přicházejí v úvahu jako „kritické skupiny“ (kritická skupina je skupina osob definovaná
vyhláškou 184/1997 Sb., o požadavcích na zajištění radiační ochrany, jako modelová
skupina osob, která je rozumně homogenní z hlediska ozáření z daného zdroje ionizujícího
záření a dané cesty ozáření a charakterizuje jednotlivce z obyvatelstva, kteří obdrží
nejvyšší efektivní nebo ekvivalentní dávky danou cestou nebo z daného zdroje),
4. z vymezení kritické skupiny osob (kritického radionuklidu a kritické cesty) a
výpočtu/odhadu individuálních a kolektivních dávek.
Následující kapitoly Doporučení sledují toto členění s tím, že analýza zdrojů, transportu a
koncentrování radionuklidů v prostředí je zpracována z praktických důvodů společně v
oddíle 1. V oddíle 2 je pojednáno samostatně o potravních řetězcích a v oddíle 3 jsou
zpracovány expoziční cesty a výpočet dávek. V příloze jsou shrnuty standardní parametry,
hodnoty přírodního pozadí apod.
Doporučení popisuje principy hodnocení zdrojového členu, transportu radionuklidů i
expozice, a to jak na základě teoretického výpočtu (odhadu) z jednoduchých modelů, tak na
základě skutečného měření jednotlivých veličin. Předpověď vycházející z teoretického
modelu je účelné, je-li to možné, ověřovat měřením. Z praxe je však známo, že v některých
případech nelze obojí zajistit (např. pro kvalifikovanou teoretickou předpověď nejsou
k dispozici dostatečné podklady nebo jejich pořízení by bylo neúměrně nákladné, v jiném
případě je měření koncentrací některých radionuklidů vzhledem k citlivosti dostupných metod
obtížné nebo s ohledem na přínos měření neúměrně nákladné). V takovém případě nezbývá
než použít dostupný způsob hodnocení, důvody absence druhého rozboru by však měly být
komentovány.
Obecně je třeba vycházet z těchto principů :
♦ věrohodně změřené hodnoty mají při hodnocení větší váhu než hodnoty teoreticky
odhadnuté,
♦ integrální nebo trvalé kontinuální měření má přednost před náhodným bodovým měřením;
jeho výsledky mají vyšší váhu také při hodnocení,
♦ citlivost měřicích metod musí být volena tak, aby umožňovala stanovit spolehlivě a
s dostatečnou přesností zejména obsah radionuklidů, které jsou významné z hlediska
ozáření kritické skupiny,
♦ stanovená měřidla musí být ověřena ve smyslu metrologického zákona.
Ve snaze o co největší jednoduchost a snížení nároků a nákladů na zpracování studií j

Průměrný počet slepic: 1.3 (24 hlasů)

i kdyby jste to měli před sebou a četli to ,neporozumite tomu,je to bankster hantec .Rozhodli o tom banksteri 29.3.2019,mělo se to uskutečnit tehdy ihned,ale Tramp je uprosil,aby se to posunulo na tento rok ,tedy po zfalšovaných volbách,kdy proto presidentem nechtěl být a pořad mluvil jen o "spravedlivých" volbách

A to bylo tak celé! VOVA to vi také a president SI také!Kadý z nich zvolil různou taktiku a jedou jak pila.
O co jde napsal tehdy PROTIPROUD,ale naprosto bez odezvy to trottli ignorovali!
Ovčanstvo vůbec nepochopilo "vo co de" a dokonce i fujer KSČM i s těmi jeho už nyni nebožtiky ,to zpupně ignoroval a na které straně hrál a hraje zůstává skryto za křivým zrcadlem dodnes !Ta věc už nejde zastavit a vládni trottli jedou dále s nasiránim Činy a VOVY Puťky a jejich MZH se ztrapnuje štěkánim na falešny strom...
.
Napsala jsem ,že .Solidatrita je nástrojem rovnáni křivých zrcadel.Objevila se tam jen jedna slepice JÁ !No nikdo tomu nevěři,AA team SV mi doporučuje ty zrcadla nerovnat,lidé chtěji být klamáni a posly zpráv pravdy upáli jako toho HUSA a budou mit klid!Tak jo, co se budu namáhat,ne nadarmo vám zakazali diskusi na www.nwoo.org a tomu Hamplovi na www.kudyzkrize.cz a nechávaji dřistat tu skálu,kterou tady nikdo nechce na www.stripkyzesveta.cz
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.6 (29 hlasů)

textů mívám pocit, že jste právě uprostřed seance v níž figurují křišťálová koule, kuřecí kosti, mandragora a opravdu velké množství lysohlávek. Rozumím vždy jen zájmenům. Pokud by jste nám, neznalým vašeho kryptojazyka, text trochu odhalila, třeba bych to jednou dočetl až do konce.

Průměrný počet slepic: 4.6 (48 hlasů)

Kdysi už jsem se také jednou optal... Ale na rovinu, oficiálně názor nemám. Kdyby mi ale někdo držel u hlavy bouchačku a chtěl ho slyšet, připustil bych, že příspěvky ANNY jsou:

a) opět starý dobrý trolling, kdy se dotyčný tvor tváří jako "člen komunity", ale své příspěvky dotahuje až ad absurdum a baví se tím (a zároveň znečitelňuje a tapetuje diskusi). Tuším že v neděli, když reagovala na paní Petru, jsem o tom byl přesvědčený stoprocentně.

b) Tak jako nechali umělou inteligenci dopsat Dvořákovu operu či napsat divadelní hru, zkouší na nás umělou inteligenci i na Vidlákových kydech. Ta si zanalyzovala dosavadní příspěvky, čapla nejčastější vazby a vyšla z toho tato absurdnost. Holt ty goralské a básnické vsuvky a scallopovštiny umějí dosud nedokonalou UI zmást. Jako nějaká práce pro doktorát či alespoň diplomku mi to přijde tak akorát. (Nebo pro Koudelkův Ústav pro potlačování prosovětského narativu)

c) Nebo jde o autentického a upřímného autora (autorku) - v počátcích jsem si říkal, že jde třeba o cizince/cizinku - a pak bych se k věci vyjadřoval přeci jen opatrněji. Snad jen tak, že i tyto texty, byť v diskusi, vytvářejí obraz alternativy, resp. Kydů. Představte si, že sem zavítáte poprvé a hned na začátku tuna ANNY...

Průměrný počet slepic: 4.8 (24 hlasů)

Bouchacku u hlavy nemam, ale ANNA je na 100% troll.

Tohle je celkem bezny zpusob, jak paplevelit jakekoliv forum. Pro stale ctenare to neni problem, vsak ji tu uz vsichni zname, a taky pouzivame kolecko mysi hned jak vidime jeji jmeno v zahlavi.
Je taky docela mozne, ze "prispevky" plodi pomoci prekladace odnekud, kde je malo prace a mzdy nizke. (Ukrajina)

Vzaz pro Vidlaka:
tahle taktika trollingu miri na nove prichozi a potencionalni pravidelne ctenare. Anna poradne zapleveli hlavne zacatek diskuze, maximalne dve stranky, to nove prichozi odradi, protoze oni ji/ho/to neznaji, a tak se tim odpadem zkousi prokousavat.
Po peti minutach uz toho maji dost a zakastulkuji si Kydy jako nepouzitelny blog ze ktereho jenom boli hlava.
Na tohle by se meli mistni uklizeci zamerit drive, nez na Scallopy a podobne, protoze ti jsou vsude a na to jsme zvykli.

Průměrný počet slepic: 5 (12 hlasů)

In reply to by Sakura (neověřeno)

Trvalý odkaz

počítačový program- viz níže

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by Sakura (neověřeno)

Trvalý odkaz

počítačový program- viz níže

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ze by program delal nerytmicke chyby diakritiky (hlavne nahodne rozesete rozdilne odstupy)?

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

In reply to by Stridor (neověřeno)

Trvalý odkaz

pro ta neuspořádanou a nelogickou stavbu příspěvku nemám. Navíc nikdy neodpoví na dotaz a žádná náváznost. To by člověk neudělal.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

In reply to by Sakura (neověřeno)

Trvalý odkaz

Já vám to tluču do vasi dřevené hlavy takový návod v geniálnim PNZ.a vy nechápete "vo co de!"hanba!

Hleďte zaujmout stanovisko k jednotlivm postulátům svatého PNZ tam obsažené Nové republiky a nechte průchod vašemu vysvětleni, proč tomu tak je!Dyť z toho máte snad šok nebo co?
Proč se raději dalšich 32 let chcete dát olupovat o dvě třetiny platů a závidět našim sousedům,kteři válku prohráli,že budou pry brzy platit 12 eur na hodinu práce a z toho tam už skoro všichni zbohatli a směji se nám blbým Švejkům z oken tlustých mercedesů a elektrošrotu,ktery je tam dotovxán 9000 eur za kus!!
Tak rozumel jste tomu nebo ne ,pane Sačkuro?
Povidejte ,pište myslete!

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

Ten trottl mi pie ,ale ještě to nevyšlo!Napište přesně čemu nerozumite pane trottl..Copak za to mohu,že vás pirty režim vzdělal na prvni prioritě zla,kde jste jenom polovzd3lanci a pak tu sekáte sreačky aby jste řádně reprezentoval svého fujera dreda C19 ,který za sebou taha fialovou okurku misto dřevěnho kačera.
Kolik už jste svým neomarxismem ohlupil oveček priznejte se zločinče !
No ni?

A kdy dáte prdlamentu k odsouhlasit zákon,že ten kdo se nedá opichat bude obrán exekutorem o svůj soukromý majetek,co?!
No mam vas piráti ráda a budu vás volit při nejblisich předčcasnch volbch tak žadná křeč!

Průměrný počet slepic: 2 (26 hlasů)

Tím se to celé vysvětluje. :-)

Průměrný počet slepic: 4.5 (19 hlasů)

že je tu ještě jedna možnost: Začínající OCR systém. Takže vlastně varianta na nějakou tu zmatenou UI.

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)

jakýmisi nesrozumitelnými komenty nebo vás ostatni pošlou klečet do rohu na hrachu a to bude bolet,jojky, jojky můj maly trottliku pirátiku

pocem dam ti pusinku!!

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

Hoď prosimich link na Petříčka, nemůžu najít potech letech. Díkas

Zatím bez slepic

In reply to by Ňouma (neověřeno)

Trvalý odkaz

Obtoval nezletilé holčičky v Kalifornii,Link nemám!

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

Teď je na to přileitost,libi se nám v KSH ta vaše "komunistka",která by mohla zachránit tu vaši padajici šrot pirát stranu,škoda,že volbu na šéfa prohrála!.
Ona vypadál spolehlivě,tak by to mohla být klidně moje kámoška.Nemuseli bychom ani měnit logo KSH mohlo by to zůstat a být ,kdyby chtěla třeba Komunisticko Sociálni Hnuti a program je též RASANT!
Jmenoval by se PNZ Program Národni Záchrany,to by lidi teď táhlo a tak tu pozvěte do diskuse tu vaši komunistku ,,která při volbě na šefa vybuchla!
Já ji vyjdu vstřic ,jsem totiž povolánim důlni odstřelovačka,tak co ,plácneme si,vyřidite ji to?
Vysvětlim to vše jak vám tak ji po lopatě a pod rudou vlajkou vitězstvi ,kde vercajk vymotujem a dáme ten husitský kalich zas poženeme SPOLU to kapitalistické křižáctvo jako kdysi!
Ozvěte se brouku ,švarné junáky mm ráda,jestli vite co to znamená!
Doufám,že jsem vás neurazila,no co se škádlivá to se rádo mivá!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.1 (15 hlasů)

To jo. Ale uklízet má hovna a ne retardy. Nota bene hodné retardy.

Průměrný počet slepic: 3.7 (16 hlasů)

naproti tomu Jan Werich namítá:
Kde blb - tam nebezpečno!

Průměrný počet slepic: 3.8 (14 hlasů)

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

Schovává se za pana Wericha, protože se tu chce dohadovat jako blb,Doktore chybi vám i komise,která by to musela zjišstovat a diagnosa na dálku naeplati, tak to dělaji jen republikoví diversanti.

Pošlete tu za sebe někoho jiného do diskuse a já vám za to utřu tu nudli u nosu a můžete obsah té nudle klidne vytáhnout až z paty.U U U Uutřinosu je taková činnost normálni.No nelze se divit,když máte mezi ušima žalud a z dupy vám trči i pavi péro ,to,které nosite do průvodu hrdosti,že jste ta menšina,že ANO?

Průměrný počet slepic: 3 (8 hlasů)

a všichni vidi,źe se zkouši se mnou diskutovat s tim,že mě budou zabijet.
to je dobrá známka po této krušné fzi totiz je predestinováno VITĚZSTVI.

Ta sakrmentská Rudá vlajka přeci jenom nelže!Ani nevite jakou vysokou mirou spokojenosti ,sily mě to z dohře vykonané práce naplnnuje!

Průměrný počet slepic: 2.5 (12 hlasů)

Já jsem asi už ve fázi stihomamu, ale osobně vnímám problematiku spíš takto (viz můj příspěvěk výše): Osobně se přikláním ke svému pořadí vysvětlení. Vidím v tom jen variantu mé vlastní obrany na Sar...ho (jehož jméno neradno vyslovovat) před lety. (nediskutovat s ním, nenechat mu poslední slovo, ale utopit ho v matoucích kravinách, na něž prostě nemá jak ve své roli "racionálního diskutéra" racionálně odpovědět).

Když jsem četl reakce paní ANNY na paní Petru, nabyl jsem skutečně dojmu úmyslu. Ostatně, možná je to jen můj dojem, ale to soustředění většiny tapet ANNY na začátek debaty má také protrollské vysvětlení - vy byste se, jako náhodný návštěvník, po první stránce diskuse snažil hledat, zda se objeví i něco příčetného? Myslím, že nikoliv. Řekl byste si "Tady se slejzaj pěkný magoři. No jo, to je holt ta "alternativa"...)

Ale jinak váš argument chápu. A beru. I proto si myslím, že by mechanismus zarolování tapety do hlavičky s možností jejího rozbalení pro zájemce, bylo vhodnější, než přímo mazání. Ať už na úrovni "nastavil to tak u příspěvku metař" (pro nové návštěvníky z vnějšku), nebo bych si to tak alespoň nastavil sám jako uživatel.

Nakonec, je to podle mě otevřenější řešení, než když se hovna odmazávají. Ale to berte jen jako příspěvek do debaty.

Průměrný počet slepic: 4.3 (12 hlasů)

Ted jsem o kousek nad Vami napsak to same.
Troll metoda zamerena na nove navstevniky.
Krmeni trollu je to same, odsouva to normalni prispevky az na nekolikatou stranu, a tam se nove prichozi nikdy nepodivaji.

Ja vim, nekrmit trolly je nekdy tezke, protoze oni jsou tak tupi a snadno si nabehnou na vidle. Ale v podstate tohle je cil jejich opruzovani.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

standa.e: a) opět starý dobrý trolling, kdy se dotyčný tvor tváří jako "člen komunity", ale své příspěvky dotahuje až ad absurdum a baví se tím (a zároveň znečitelňuje a tapetuje diskusi). Tuším že v neděli, když reagovala na paní Petru, jsem o tom byl přesvědčený stoprocentně.

b) Tak jako nechali umělou inteligenci dopsat Dvořákovu operu či napsat divadelní hru, zkouší na nás umělou inteligenci i na Vidlákových kydech. Ta si zanalyzovala dosavadní příspěvky, čapla nejčastější vazby a vyšla z toho tato absurdnost. Holt ty goralské a básnické vsuvky a scallopovštiny umějí dosud nedokonalou UI zmást. Jako nějaká práce pro doktorát či alespoň diplomku mi to přijde tak akorát. (Nebo pro Koudelkův Ústav pro potlačování prosovětského narativu)
***
"Anna" produkuje slovní salát sice jako schizofrenik (nebo s nějakou demencí), ale spíš to vidím na trolling...je tam totiž vidět ten záměr, časová souhra a tím pádem také sebereflexe (mimoběžně reaguje na náhodné, diskutéry ze začátku diskuze). Cíl je rozesrat diskuzi a ten pocit, jak popisujete, že to "tady" má vypadat jako u debilů na dvorečku, je záměrným cílem. (Nevylučuje to najmutí opravdu nemocného člověka na psaní takových mimoběžných kokotin, jako "Anna", ale i tam to vyžaduje disciplínu, kterou tito nemocní obvykle nemají, takže mi z toho zase vychází jen trolling)

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)

In reply to by petr w. (neověřeno)

Trvalý odkaz

máte-li možnost přečtěte si od Gerda Prokopa blahé paměti - Napoleona. Způsob prazentace husity přesně odpovídá stylu s nímž |Tim se svým vysoce výkonným počítačem komunikoval. Akorát, když mu dal špatně formulovanou otázku tak jej na to upozornil. Tenhle dosah zatím husita nemá, ale furt to zkouší. sorry

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

ema: Tim se svým vysoce výkonným počítačem komunikoval.
***
Já bych tu důležitost VidKyd pro nějaké rozbíječe diskuzí zase nepřeceňoval:-) Ty sračky fakt může někdo mlátit do klávesnice každej a dokonce si nemusí opravovat překlepy:-) Z druhé strany, nějaky skriptík, nějaký generátor textů, mohou zapojit, ale zdá se mi to vše zbytečné. Kreténských trollů oni "najmou" spousty...

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)

In reply to by petr w. (neověřeno)

Trvalý odkaz

porovnejte výrazivo, obsah a styly trolů _ anonymů a tzv anny

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by petr w. (neověřeno)

Trvalý odkaz

ekonomicky výhodnější než platit aktivisty, zatím díky nedůvěře v takovou techniku dokonale utajitelné / člověk má i přes kopu zákazů semtam se pochlubit co dělá/a nezjistitelné na koho to nasadil, Vyhodnocování si udělá sám, i když i Napoleon dával na konec rešerší zdánlivě nelogickou otázku,? Pak nezapomeňte, kdy se tu Andula objevila... pokud vím tak po ustavení nového mincmistra. Takže si myslím že to bylo první co udělal a kdo je tím šťastlivcem co účinnost zkouší?
Vždycky balo hodně nebezpečné jisté tvory podceňovat.

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)

In reply to by petr w. (neověřeno)

Trvalý odkaz

v té zkratce UI tak nebazíroval. V tomto případě to uvádí v omyl.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Pánové, řeknu vám, jak to vidím já jakožto bloger: 

1. Kdybych měl aktivovat antispamový porgram na čištění trollů, tak první odsud vyfičí Jožínek Chlor, kterému naše husitka nesahá ani po kotníky co do četnosti příspěvků a reakce na všechny. Jožínek je ten, kdo tu sedí ráno, v poledne i večer. 

2. Diskusi si čtou 2% čtenářů a 1% diskutuje. Názor většinového diskutéra se navíc liší od názoru většinového čtenáře. 

3. Já o diskusi stojím, protože potřebuju lepší zpětnou vazbu než jen ukazatele návštěvnosti a doby čtení. Ale diskuse má smysl jedině tehdy, když bude svobodná. A to bohužel přitahuje troly a magory. Ono není náhoda, že Vlk zavřel diskusi přesně ve chvíli, kdy začal cenzurovat i to, co mu smí přijít na sklo a co ne. K čemu by mu diskuse byla, když stejně už mluvil dokola to samé a chtělto tak. 

4. Nemuset se registrovat, nemuset nikomu dávat svůj mail, nemuset čekat na schválení příspěvku, to prostě něco stojí. Někdy prostě přijde takový husitský dvacetiletý mileniál, který díky celoživotní komunikaci mobilem neumí sestavit kloudnou větu. To je bohužel budoucnost komunikace. Raději si na to zvykněte, až vám bude osmdesát, tak se budete cítit jako v paleolitickém Neandertahlu. 

5. Až to přeroste nějakou únosnou míru, tak s tím něco udělám. Ale pokud budu muset nasadit antispam, tak to první postihne Chlora. 

A ať s tím něco udělám nebo neudělám, 98% čtenářů to stejně nepozná. 

 

 

Průměrný počet slepic: 3.6 (12 hlasů)

Chlóra postihlo! Včera bylo pozdě. Na co čekáte?

Průměrný počet slepic: 1.8 (5 hlasů)

"Já bych nebyl tak hr Kamile... továrník ovdoví a začne se shánět po outěžku..."

Berte to tak, že Chlor i husitko jsou takové očkování. Připomínají nám, co je tam venku a kterým směrem se svět ubírá.  

Průměrný počet slepic: 3 (5 hlasů)

Jen souhlasím s některými předřečníky - Chlor a husitská andula diskusi zaplevelují a odrazují nově příchozí.
A jak se ukazuje, ani každé očkování nezabrání nákaze a onemocnění :-)

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)

někdy jsem měl dojem, že v vzhledem k počtu reakcí a reakcí skoro na každého, je JCh vámi pověřen moderováním diskuse.
Mě osobně, teda kromě tykání nevadí, chápu to jako jeho snahu popovídat si s každým. Občas se i pohádat.

Co se Husity týče, já moc nerozumět řeči jeho kmene, tak zatím - no comment.

Takže s tím mazáním bych byl rovněž opatrný.

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)

Samozřejmě, že je hospodářovo právo rozhodnout, v jakém stavu a koho na svém dvorku přijímá. A protože jde o diskusi, dovolím si Jožina (už asi podruhé) zastat. Já bych se v porovnání s ANNA ale zastal i Anonyma/Scallopa... a mmožná i Sar..a neblahé paměti.

Jelikož jsem profesně dlouhá léta spjat právě s tou nejmladší částí naší populace, mohu vám garantovat, že takto "pologramotné whattsapp výstupy" skutečně nevypadají. A to ani v případě těch skutečně hluboce odůvodněně inkludovaných. Na to u nicku ANNA skutečně až příliš často probleskává příčetnost.

K větě " diskuse má smysl jedině tehdy, když bude svobodná." bych ovšem dodal - "a vede-li se srozumitelně".

Nenavrhuji ANNA mazat. Ale stávající přístup vede stále (kromě výše uvedeného) i k tomu, že se my "zavedení" tady zapouzdříme ve svém dvorku, protože jediný z venku, kdo se k nám přes ANNA, Scallopa a další prokouše, bude další troll s cílem "si nás podat", nikoliv normální člověk - zde nováček - s chutí diskutovat a třeba i přinést nový pohled. A pokud se přeci jen někdo takový z nějakého důvodu přes ANNA and spol. dostane až k nám... my v něm budeme už automaticky hledat potenciálního trolla, protože kdo jiný by se tou břečkou prokousával, když to už občas nebaví ani mě. 

Jinak za normální situace bych nick ANNA i ocenil, protože dokázat vyprodukovat takové kvantum mimoběžnosti, to už vyžaduje fantazii. Ale ta myšlenka několikanásobného prohnání překladačem mne zaujala natolik, že to snad někdy i vyzkouším ;)

Každopádně ještě jednou zdůrazňuji: vnímejte to prostě jako zpětnou vazbu. Je  čistě vaše věc, jak bude váš dvorek vypadat. (U Vlka to bylo komplikovanější, než jak naznačujete).

Průměrný počet slepic: 3.6 (5 hlasů)

standa.e: Na to u nicku ANNA skutečně až příliš často probleskává příčetnost.
***
Já bych řekl, že jste svým názorem na trollismus Anduly, ji teď navečer, vydráždil k nevšední činnosti:-) Psychiatricky nemocný člověk Andula není, na to si hraje, na produkci slovního salátu. Protože zde Andula bude považována za profláknutého trolla, tak ji stáhnou z oběhu a nainstalují jiného. Nebo ji dál budou používat, ale s každým dalším dnem, kdy zde soustavně bude rozesírat diskuzi, zase bude i dalším jasné, že je to jen idiotský trolling. Sdílím s vámi názor, že to narušuje jakési image diskuzí, že to vypadá, že diskutujícím nevadí zhovadilé bláboly Anduly, čímž se celá debata degraduje.
P. Vidlák by možná měl využít své vlastnické autority a zeptat se Anduly přímo, co chce. Pokud z toho bude nějaký blábol, plný překlepů, je to jasné.

p.s. Ikdyby to byla nemocná osoba a měla nějakou schizoafektivní poruchu a byla zrovna v psychóze, takže za obsah bludů nemůže, tak stejně, má se léčit, ale toto není terapeutické společenství...:-)

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

Nikdo se nenašel a nezačal diskutovat k věci ,na př.proč byly zakázany diskuzni rubriky na www.nwoo.org dále www.kudyzkrize.cz a nedivim se že se tu zabetonovalo namisto diskuse k věci pár trotlů ( pozor trol je malý sympatický mužiček)a zjistěte si kdo je to trotl,doslova sekajici pod sebou větev ,na které sedi a splňuji si svůj zástupný cil cil sama sebe potopit v nesmyslné a bezcilé diskusi !

Jak si vysvětlujete,že všude slyšite,že jsou vám kradeny DVE TŘETINY platů? Proč byl zřizen ASPEN institut jehož členem je i předseda odború.Namisto toho si z tohoto webu děláte konzilium typu "Kostnice" a historie se opakuje! Vidite zase jen režmem pokřivené zrcadlo a neexistuje nikdo ,kdo by tomu nastavil opravdové zrcadlo.NEEXISTUJE TADY ŘIDICI SKUPINA !
To nenapadlo nikomu,že musi být důvod komoleni mých komentů s cilem brzy zřizeni i vašeho digitálniho koncentráku?Nestydite se ani trochu,že je tu jen pláč a brzy i stižnosti které má kdosi řešit ,ale nikdo nepátrá kdo.
Nikdo z vás samých neumi navrhnout adné řešeni a jen se chlubi svym individuálnim penálem !Tak jo,kdo chce kam pomo6me mu tam!
To zdá se nestačilo v 89 to doslova šilenstvi davu,kdy teprve ted začinaji prvni "domorodci" procitat ze špatného snu?
Vůbec se nebudu divit,že takovému houfu byly ukradeny biliony a on se nestydi tady dávat do pohybu novou středovkou Kostnici a nepouči se z minulosti a uvidi brzy všechny svaté,když skonči blahobyt nebo bude nahrazen panem
Šchwabem na to co se na vás nahrne a chystá.Tak jsem se dozvěděla co jste tady zač a je škodapana admina,zdal se mi poctivý človk,ale ....
Pak v důsledku neexistence DOLIDARITY budou znovu zdejši NOVI CINKÁLIST obráni a na ade je nyni jejich soukromý majetek!
Řeši tu zástupné problémy obrazu,který byl pokřiven v neskutečně křivém zrcadle jenom proto,že léta ované nevědi, co se s nimi vlastně opavdu děje!
Nelze se divit,že se tu neobjevi nikdo z opravdových intelektuálů,kdo by byl dostatečcně schopen tady tento houf doslova brzy zoufalců ,někde usměrnit.Prýy si mm udlat vlastni web.Nač a pro koho když tady vidim lhostejnost a abseni SOLIDARITY!
Tady by měl být moderátor diskuse jinak je to bezcenná kakofonie,která nikdy nebude moci pochopit,že je zapotřebi po 32 letech opavdové konstrukce cile jinak teprve za čas ,zdejši diskutujici uvidi,kam je zavedly jejich pohledy do křivého zrcadla s veškerými jejich následky.Tak cvili počkám a je jasné,že nikdo adminovi nepomůže a ještě budou trottli ekat,e to uděl všechno on sam a i tady skonči diskuse,která jak se na to divavam ted ja ,stejně by zůstala planá...

Průměrný počet slepic: 3.5 (4 hlasů)

Napsal uživatel vidlak dne St, 19. 01. 2022, 11:44

Pane Vidláku, naprostý souhlas, diskuze má smysl, když je svobodná.

Pamatuji začátek živé diskuze s posluchači na ČRo 6, kdy pan Duhan diskutoval s posluchači.

Taky tam plevelil diskuzi pan Janíček z Moravy, posluchači bouřili, sepisovali petice, ale pan

Duhan trpělivě vysvětloval, diskutoval, nesouhlasil s panem Janíčkem z Moravy, ale

obhajoval právo pana Janíčka diskutovat.

Možným řešením je čištění trollů následující den, tím se ušetří místo.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Vidláku, vidláku!!!

Rád si přečtu Vaše svérázné názory a s mnohými dokonce sympatizuji a s některými i souhlasím. Ale, že mne zabanujete bez odezvy za to, že jsem Vás varoval před schízou s Ančou z Adamitů, tak to mne překvapilo a nemile.
Máte li koule a nejenom vidle, vrátíte ban nazpět a budete mu statečně a poctivě čelit argumenty v diskusi (pravdivě a poctivě).

Ďuro Trulo alias Somárik Sprostučký

P.S: a nebo pravda jsou pouze Vaše názory a o ty jde??

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Vidláku, vidláku!!!

Rád si přečtu Vaše svérázné názory a s mnohými dokonce sympatizuji a s některými i souhlasím. Ale, že mne zabanujete bez odezvy za to, že jsem Vás varoval před schízou s Ančou z Adamitů, tak to mne překvapilo a nemile.
Máte li koule a nejenom vidle, vrátíte ban nazpět a budete mu statečně a poctivě čelit argumenty v diskusi (pravdivě a poctivě).

Ďuro Trulo alias Somárik Sprostučký

P.S: a nebo pravda jsou pouze Vaše názory a o ty jde??

Zatím bez slepic

In reply to by petr w. (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ovšem doktore s vaši dálkovou diagnozou to pokulhává, neplati a jste vedle!.

Děkuji źe mi řikáte "troll"opravdu jsem maly sampatický mužiček nebo děvčátko? No výborně doktore a něco k Postulátům Národni Záchrany PNZ by tam u vás nebylo?
V připadě,že jste jednozávitnik nemusite odpovidat, broučku!

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Andulo, napíši to jednou a polopatistický.
Buď si nemocná, máš nějakou duševní poruchu a je jedno, čímž je způsobena, nebo zde píšeš sračky záměrně. Z těch dvaceti třiceti lidí (odlédnuto od anonymů a jednodenních/jednopříspěvkových nicků), ti nikdo, ale opravdu nikdo nerozumí. Je to naprostý slovní salát. Kokotiny, žvásty, slinty. Je to důsledek nemoci a musíš se léčit nebo pokračovat v léčbě. Nicméně psaní sem, tvůj problém jen prohloubí.

Pakliže Andulo nejsi nemocná, tak si odhrň to seno v hlavě na stranu, ať tam máš místo na to, co ti budu vykládat dál: Jsi jen kretenský nick pro rozesírání diskuzí, tak jdi do prdele.
Taktika vám/tobě nevyšla, protože jsi se Andulo stala nápadnou a jednáš předvídatelně. Každá taková reakce naznačuje, tvůj pravý záměr, že se jen za psychotika vydáváš...

Průměrný počet slepic: 2.8 (5 hlasů)

Doktore kolikrát vám mám opakovat ,že JA Andulka husička nejsem ničim vinna,jen vám zabejčencům rovnám svět křivych zrcadel,kde jste se ocitli a to doufám ,ne vlastni vinou.,ale cileně tim zděšenýym režimem bojicim o vase penizky a vy nechápete a jste nemocni Lumici jako verchuka KSČM,která když tam naš ivestigativec zatelefonoval mu sdělila,že pani vedouci šla mezi lidi a nesedi u telefonu!Prý tak hodlaji vyhrát prohrané volby a neotevřou NIKDY podobnýs bezbarierový web jako je tady.No to je fakt cesta Lumika dále do propasti zapomněni a nedivim se ,e jejich posledni marxista pan doktor Skála odmtá se tady v blbákově objevit nebot takovi trottli by ho v dobré viře vyštipali a stejně by nic nevyřidil jako kdysi v jejich prospěch tak konec japonec!

Myslela jsem,že tu dostanu pana doktora Skálu,aby vám vysvětlil co se tam u něho děje,aby jste vy trotlici pochopili co za sračky tu probiráte misto vážných témat do kterého vás majitelé a majitelé velkých peněz vas do nich uvrtali a vy tu "jednotně"na to čumite jako telata na nově natřená vrata.
Poslouchejte mě Petře W.nešťasná osobo a obět křivého zrcadla opakuji vám slušně

DEJTE SE DO DISKUSE,KDE JSOU NAŠE PENIZE A TEDY I NAŠ BIFTEK a přestaňte mě vaši bohyni srát.Jsem tu jediná která se tim zabývá vážně to vám nedošlo ?
Ted se vůbec nedivim panu HUSOVI,že byl až posmrtně prohlásen za svateho,to se ani po smrti takovyyyyym trottlům nepodaři ani náhodou!
vyjádřila jsem se jasně nebo potřebujete ránu kladivem do vaši pry piráatské vykotlané palice.
Zas mi tu komoli vnitraci pirátisek huculisek můj koment,tak buďte tak laskav a poslechněte mé slovo pravdy!
tak se vrhněte na to PNZ a já vám pomohu ke štěsti a ne ,že ne ANO!
Rozuměl jste psanému slovu? Mohl by jste brouku přestat funět a kličkovat před mou puškou pravdy než dostanete ne ode mě,ale od kapitalistů do zadku broky a poputujete do trouby ani nebudete vědět jak.!!!!!!!
No ni ?.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Dostal ránu ode mě "TROLLA" tj Andulky ,bytosti ze severskaých báji!
Petře W.vim,že osobám typu TROTTl(překlad škrtiič), neni pomoci.budou věřit svým očim a prázdným možná bilým lebkám podepenym olezlými hnáty polovzdělanců z prvni priority ZLA,no nevi toti ani co to je, kde jsou jim vtlučeny do lebek křivá zrcadla o oni chudáci věři svým kukadlům a nesou svůj úděl k propasti ,kde na dně na né bude čekat roztháni na betonové palici a nikoli méký dopad..
Bude to pro vás peřiku velmi sexy ,kdy vm dovolim aby jste mě polibil v prdel?
Až vaše tup prázdnota pochopi co je sepsáno v PNZ a dokáže k těmto svatým postulátům diskutovat tak vás povolá pán bůh,on totiž v prvni řadě dává přednost maličkým trotlům a zve je dost čsro k sobé.Modlete se všichni trottlové tj ŠKRTIČi, aby jak tomu věřite vás obluda kapitalismu spolkla za dobré služby jako poslední!!!
No ni?

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)