Etiopie a Vrábel

Autor

Zatímco čtete tento článek, jsem v letadle na cestě do Afriky. Budu učit černochy v Etiopii, jak se zachází s čističkou na obilí. Budu pryč celý následující týden a pokud se nestane žádná katastrofa, vrátím se domů příští neděli. Nemám přístup k internetu, nejspíš ani k poživatelnému jídlu, bo můj předchůdce byl v Adis Abebě půl roku a zhubnul tam čtyřicet kilo. Teď je prý řada na mně, ale jen na týden... 

Po celý týden nevyjdou žádné nové články. 

Abych vás ale neochudil o diskusi, dám do placu jeden odkaz, který vám musí vystačit až do další neděle: 

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/napojeni-zemana-na-kreml-jeho-volici-berou-nase-informace-jako-utok-rika-datovy-analytik-77364?dop-ab-variant=3&seq-no=1&source=hp

 

Světoznámý analytik František Vrábel, na kterého jsme již několikrát v Admirálových odkazech narazili, tam dává rozhovor, který fakt stojí za to. 

Sám pan Vrábel dělá své špiclování internetu z čisté lásky k demokracii a jeho vytěžování milionu článků denně je jen z touhy po pravdě. 

Kdysi se podřekl, že o jeho software mají zájem především tajné služby, což se ani trochu nedivím. 

Takový rozhovor je pro tuzemskou alternativní scénu naprostým požehnáním. I kdybyste chtěli, nikdy nezvládnete odhalit tolik špíny, jako to dokáže jeden rozhovor s člověkem, který si založil byznys na vytváření nepřítele. 

Vrábel má samozřejmě pravdu, že obyčejní lidi (voliči Zemana) jeho zjištění berou jako útok, protože přesně to má v popisu práce. Vedle Evropských hodnot, Peszyňského, serveru Demagog.cz je on jen další způsob, jak vysvětlovat veřejnosti, že černý trojůhleník je modré kolečko. 

Doufám, že jsem jméno Vrábel použil dostkrát, že by si tento pán mohl přečíst tento blog a zařadit ho do škatulky mezi ostatní xenofoby, rusofily a Zemanovy fanoušky. 

A abych dokázal, že jsem opravdu lživý, antidemokratický a propagandistický Vidlák, vybídnu vás čtenáře, abyste si Vrábela bedlivě poslechli, našli si i jeho starší rozhovory a články, pořádně se nad tím zamysleli a napsali výsledek do diskuse. Jako správný putinovec totiž nemám obavy o vaše kritické myšlení a klidně vás vystavím lžím a manipulacím. 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

a snad jste očkovaný.

Zatím bez slepic

ať sem nikoho nepřitáhnete.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

opustil svá prasátka, sklep s vínem a tlačenkou a Andyho silo.
Nechápu a nerozumím.
Sic by byl už tak vypasen, že by chtěl před zabíjačkovou sezónou zhubnout, ale tomu určitě nevěří ani on.

Zatím bez slepic

Pane Targus.
Nenapadá Vás,že Andy podniká v Etiopii?
Co bylo doménou ČSSR,podnikat v zahraničí přes PZO,tak vidíme,že to převzali hoši PZO.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

v Africe, ještě neznamená, že musí každý zaměstnanec šupem mezi lidojedy a řezače hlav.
Zažil jsem práci, kdy nade mnou stál mamlas s kalachem, prý jako aby mě chránil. Dvakrát jsem ho hledal, páč se mi ztratil.
Díky, jsem nasycen.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vidláku,
pozor na amébovou úplavici z kontaminované vody. Kolega, který zhubl těch 40 kg to měl určitě z toho. Prosedí spoustu času uzavřen mezi těsnými stěnami a vše z něj vychází průjmem. Běžně přitom člověk zhubne 25-30 kg. V takovém případě pořádně pít, ale jen zdravotně nezávadnou vodu. Bacha na neporušené uzávěry kanystrů se zdravotně nezávadnou vodou, a v žádném případě nepoužívat led v hotelu do nápojů. Led je obvykle vyroben z kontaminované vody. Tím jsem se při pobytu v tropech řídil a nikdy jsem amébovou úplavici neměl.
Pozor na komáry, přenáší tam malárii. Jsou špatní letci, tak po příchodu do hotelu zapnout větrák naplno, prohlédnout stěny a vymlátit všechny komáry, kteří na nich budou. Nepodcenit, oni si za kořistí klidně dojdou pěšky. Bude-li v hotelu gekon, nerušit, likviduje komáry. Hodně zdraví

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

nejde do pekla ale len do Etiopie :D

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

K Vrábelovi. Všimli jste si, jak se v poslední době všichni ti bojovníci proti dezinformacím na internetu dostali do stejné pozice, jakou plnila před 1989 StB a její rušičky proti vysílání Svobodné Evropy a Hlasu Ameriky? A s jakou ochotou ti ochránci demokracie přebírají metody StB? Někde při svém boji proti nepřátelům demokracie zabloudili a tak se největším nebezpečím demokracie nestává Putin, Zeman, Číňané, ale především lidé jako Vrábel, Kartouz, Janda, elfové a jiní bojovníci za ideologickou čistotu. Z fleku by mohli pracovat v StB v 50. letech minulého století a stejně by nakládali se svými nepřáteli. Oni jsou ti, kdo nejvíce škodí demokracii, Putin, Zeman a Čína jsou nebezpečím o několik úrovní nižším, i když o čistotě úmyslů Putina a Číny si nemusíme dělat žádné iluze. Také nás chtějí indoktrinovat, ale jejich činnost je podstatně méně nebezpečná než činnost Vrábela s Kartouzem a Jandou, kteří jsou tím největším současným nebezpečím demokracie.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pane Gerd.
Napsal jste to přesně,jenže,je to protlačováno z hora,proto tvrdím,že to vzali do ruky ti správný soudruzi STB
Sice Bureš tvrdí já nic,já muzikant.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jenze rusicky StB rusily vysilani z ciziny, tohle je spis jak smirovani debat v hospode.

1. At Vrabel rekne radsi jestli mame svobodu slova nebo ne.
2. At rekne jake desinformace se na webu siri - Treba kausa Skripal. At name rekne, ktera z tech 50 oficialnich verzi je pravdiva.

Zatím bez slepic

Propagandisty typu Vrábela dostanete na KONKRÉTNÍ případy, ne všeobecná shrnutí.

Např. causa Skripalovi. Desítky verzí, dokázané lži Britů, dokázané lži mainstreamu, třeba, že se látka vyráběla jen v Rusku, coż měl být hlavní "důkaz" ( vyráběl ji v podstatě každý, včetně ČR), zázračné přežití Skripalů, bez následků navíc, podle odborníků nemožné... a poté jejich uklizení.

Proč? Vždyť by byli propagandistická bomba, měli by cenu zlata. Každých 14 dní v rozhlase, tisku, TV, "odborníci na Rusko", vyjadřující se ke všemu, kritizující
zlého Putina a chválící západní "demokracie". Vždyť jim usilovali o život a Západ je zázračně zachránil. Mohli by přednášet o zlém Rusku, psát paměti...
A nic. Odmítli spolupracovat? Pak britské verzi nevěří. V opačném případě by spálili se svou domovinou mosty. Už během léčby dcera nemohla nesměla zavolat ani mobilem do Ruska rodině a říct, co se vlastně stalo.
Aspoň, kdyby je ukázali v krátkém rozhovoru v britské TV, kde by bylo jasné, že není předtočený. Anonymitu by měli zachovanou... Nic.
Dělá to na mne dojem, že to, co se stalo, bylo jinak, než tvrdili Britové. Skripalovi nechtěli spolupracovat nebo spíš byli bezpečnostní riziko, že když budou na svobodě, tak někdy řeknou, jak to bylo. Nebo se podřeknou. A nedejbože svědci u soudu s britskou vládou... Řekl bych, že už nežijí.

Zatím bez slepic

In reply to by dexx (neověřeno)

Trvalý odkaz

Novináři se zeptali vysloužilého člena britské rozvědky MI 6.
Myslíte si že GRU otrávila Skripala Novičokem?
- a žije?
- ano, žije.
- tak nemyslím!

Pozn.: na ruských webech jsem se dočetl, že Julia Skripalová je těhotná, je to nezaručená zpráva.

A pěkný den.

Zatím bez slepic

Tato zpráva proběhla i britským tiskem s tím, že ji do boudy naštěkal agent z její ochranky.

Zatím bez slepic

Dobrý vtip ☺

Zkusil jsem hledat a Tereza Spencerová se o tom také zmiňuje a také, že je to nezaručené. Prostě Julku od té události nikdo nezávislý neviděl...

Kdyby to byla pravda, proč ne, a Julka v poho porodila krásné zdravé dítě (musel by být vyloučen podvrh), podle mého by to jen dokázalo (po otravě, kterou stejně nelze bez okamžitého podání antidota přežít, by prostě musela mít navždy rozhozený endokrinní systém), že k žádné otravě nedošlo.
Tož pěkný den!

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Svoboda slova, jeden z požadavků roku 89, dostává zabrat. Další požadavek byl přímá demokracie...

Vrábel, Kartouz, teplý Džanda a další, jsou jen placení zaměstnanci. Stejně jako herecký komparz na demonstracích... Tyhle typy lidí na špinavou práci za peníze, se najdou všude. Nebezpečím jsou ti, kteří je platí.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

https://translate.google.com/translate?hl=cs&sl=en&u=https://semantic-v…

V překladači "vpravo nahoře" stojí

"Big Data vystavuje velké podvody"

Prostě Franta je grand, co dostal grant! Ví koho chleba jí a tak i zpívá.....

Co mne zaujalo nyní více, je jak se tu objeví (snad žena) pod "Frantou" poprvé a hned rozdává urážky, což zde nebylo až tak zvykem....Ládík si takové označení fakt ale fakt nezaslouží...

Tak bacha všichni zde (bez legrace) na klíčová slova a cokoliv špatného k tomu ("černoch" se neříká), jsou to maximálně budoucí Evropani afrického původu.

Svoboda slova ještě je, ale je za to i různá sazba......Poslanci od kanimůry by mohli vyprávět....

No tak snad není i Vidlák hen ten onen prefíkaný provokatér....

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

císař, ještě žije? Nebo už proběhl majdan? Aby pod záminkou čištění zrna v habešském silu tam nejel Vidlák vyvážet burešův imperialismus. Bureš má něco za lubem nebo plní úkol sí aj ej. Jsem zvědav, co z mise vyleze. Čisté obilí určitě ne.

Zatím bez slepic

Babiš se chová jako podnikatel. Využívá toho, co nastavili jiní. Pěstování řepky u nás a její přidávání do benošu prosadili Zelení, ne Babiš. Na koncernový imperialismus je malý pán. O Afriku se tahají Usáci s Kitajcama. Ti druzí momentálně vyhrávají. Babiš je v ČR pán, že světového hlediska nikdo. Vsadím se, že třeba v takovém Monsantu ( skoupili přes politiku za babku ukrajinskou černozem) ani nevědí, že existuje ;)

Zatím bez slepic

Ale dobrá.
1. Když přimíchávání biopaliv do pohonných hmot ( mimochodem UNIJNÍ ZÁVAZEK!) projednávali v parlamentu a schválili, Babiš u toho nebyl. Váš odkaz uvádí, že loboval. S Agrární komorou. Tak konkrétně. KDY, KDE, JAK U KOHO A ZA KOLIK? Svědci atd. To odkaz neuvádí. Bez toho jsou to jen pouhá propagandistická tvrzení. Na současnou politickou objednávku. Ale víra je víc než fakta, že.
Bohuzel, hlídací pes je jenom pes, hlídá, co se mu poručí 😉

Zatím bez slepic

To, že to chtěla i Agrární komora, je jasné, řepka totiž jako jedna z mála drží naše zemědělství nad vodou.
Jestli Babiš ( nebyl předsedou vlády ani ve vládě!!) rozeslal dopisy, s někým mluvil, atd. je to podnikatel. Chtěl vydělat jako jiní. Ale vše v mezích zákona, na co má v demokracii právo, odkaz neuvádí, že došlo k nezákonným lobingovým praktikám, viz má předchozí reakce. Navíc, jak už bylo uvedeno, přišlo to z EU a museli jsme poslechnout. Zdržení o rok by nic neznamenalo.
V minulosti se tvrdě lobovalo, např. za fotovoltaické elektrárny, za privatizaci vody, nerostného bohatství, za privatizaci zdravotnictví (to naštěstí neprošlo). Co na tyhle causy Váš odkaz? Není politická objednávka? 😀

2. Poslanci, celých 40! ;), v březnu 2019 chtěli, (v rozporu s EU!) zrušit přimíchávání biopaliv do pohonných hmot. Tedy až poté, kdy se úspěšně rozběhl původně studentský projekt, vypsaný politickou neziskovkou a jehož tváří je pan Minář. Účelovost z toho kouká jako sláma z bot. Je jasné, že jít proti EU a zrušit zaběhnutý systém biopaliv nejde zrušit jen tak naráz. Nikde v EU.
Bylo předem jasné, že to bude odmítnuto. Babišovou vládou. A o to šlo;). Že se v tom Babiš angažoval osobně, se odkaz nezmiňuje. Ani nemůže. Ale to pravověrným nevadí ;).
Politický boj vedený přes emoce a ne rozum, všude v "demokraciích" zaběhnutý.

Shrnutí:
Z článku, účelově napsaného až v létě 2019 ( ne třeba o rok dříve) se čtenář nic nedozví o něčem nezákonném, o něčem, co by bylo za hranou. To, že premiér podniká, mu nemůžeme dávat za vinu. Všechna rozhodnutí o biopalivech padla dříve, než byl premiérem nebo vůbec v politice. A přišlo to primárně z EU...

Jiné causy, třeba masivní vyvádění peněz ze státního rozpočtu jako solární elektrárny, tunel Blanka, dálniční brány, letouny Casa, padáky pro armádu od neexistující firmy, na nichž se zabil člověk, pistole pro Policii, pouzdra na pistole, nefunkční Pandury, vše totálně předražené, Vondrovo ozvučení PromoPro, většinu našich, tehdy nákladně modernizovaných tanků (desítky miliard Kč), raketomety Grad a vagóny střeliva za 1 Kč!!!!!!!!! do Gruzie diktátorů Saakashvilimu na zpackanou invazi do Osetie, kde ostřeloval Grady civilní sídliště a mírové sbory OSBE, atd atd, mohl bych pokračovat..... to byla éra knízepána a Kalouska, mainstreamem od nástupu do funkce titulovaného jako "nejlepší ministr financí", co rekordně kradl a rekordně ČR zadlužil. Ještě, že mu nevyšlo privatizovat školství, důchodový systém a zdravotnictví. To podle US vzoru. Angažovala se US pojišťovna Cygna. To sakra nebylo troškaření. Hned tak to někdo nepřekoná.
Co na to Hlídací pes? 😁😁
Zaplaťpánbůh za Babiše.

A ten Váš odkaz nesdělil nic, co by se veřejně nevědělo. Je o ničem, je mi líto. 😎

Zatím bez slepic

Babiš se chová jako podnikatel. Využívá toho, co nastavili jiní. Pěstování řepky u nás a její přidávání do benošu prosadili Zelení, ne Babiš. Na koncernový imperialismus je malý pán. O Afriku se tahají Usáci s Kitajcama. Ti druzí momentálně vyhrávají. Babiš je v ČR pán, že světového hlediska nikdo. Vsadím se, že třeba v takovém Monsantu ( skoupili přes politiku za babku ukrajinskou černozem) ani nevědí, že existuje ;)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

půl roku a černochy to nenaučil a po Vidlákovi se chce, aby je to naučil za týden. Podle mě tam všechna zrna snědli a čekali na novou úrodu. Podle obrázků z ČT tam mají pěkně kulatá bříška, hladem se tam netrpí. Jediné nářadí, které bylo k vidění, byly oštěpy. Možná těmi bojují o zrno, nejspíš se somálskými piráty ze Sokotry. Nebo jel vidlák čistit zrno z obrazovky, nebo ječná zrna. Jeho legenda má díry.

Zatím bez slepic

Ládik!!!
Vy jste to trefil,Vidlákova legenda má díry.
Na Severní polokouli jsou žně a čistí se zrno.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jejky, v Etiopii nejsou žně? 🙄

Zatím bez slepic

In reply to by dexx (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ale ani Vidlák ničehož nic o žních neříkal, je docela možné, že i to obilí veze už s sebou, ještě tu někteří nepochopili....
Musíme přece pomáhat, i kdyby na...(doplň si každý sám) nebylo......
Protože jednak, tak je to správné a tak to musí byt a pak prý se "vykupujeme" pomáháním v místě od kvót, co neexistují, ale za jejich neplnění nás EU žaluje.....a tak dále a tak dále.....

Zatím bez slepic

Pěkně řečeno. Prostě kolečko. Nebo spíše spirála. 😓

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Je to blb.

Zatím bez slepic

Moc na tom nezáleží, ale není.

Zatím bez slepic

ano, není. dokáže to zbásnit Již se na to těším

Zatím bez slepic

To je lež jak brno,
že v habeši je zrno.
Tam je každý levý
pěstují jen plevy
nebo dojí buvoly,
neví, co jsou mozoly.
Žádný chleba v potu tváře
zajímá je Slunce záře
víno ženy hujajá
svrab lepra a mamája.

Zatím bez slepic

In reply to by Ládik!!! (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ač leprou nakaženi,
"Cestou osamělých" (kniha)
nekráčí,
tančí klidně dál
i když se na nich maso rozpadá.
Občas je evropský muž
z lepry yyléčí
chlebem nakrmí
neb z krve dobytka
se příliš nenají.

Zatím bez slepic

takového toho sklíčka s napařenou stříbrnou vrstvičkou, jak občas nosí baby v kabelce. Tam je jeden excelentní.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Kdo se má vyznat v těchto dezinformacích, že ano. Ovšem jsou i horší věci, nu snad jen básník dokáže zbásnit, co královna neumí.

Zatím bez slepic

v Roskilde?

Zatím bez slepic

Nevím přesně, ale tato spočinula v Ringstedu...

Zatím bez slepic

už se mi to plete.

Zatím bez slepic

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

Norsko bere děti demokraticky, Francie rube žluté vesty a 10 z nich odkráglovala také demokraticky. Katalánská vláda byla rozehnána demokraticky a Katalánci sedí v lochu ve Španělsku demokraticky.
Islámští migranti v západní Evropě kradou, loupí znásilňují, vraždí, taky tak nějak demokraticky. A dostávají děngy na živobytí.
V Británii např. pronásledování Tommyho Robinsona.
V USA lidi, co se zapletli s famiglií Clintonojc a něco vědí, taky nějak divně natahují brka, ale demokraticky.
Saudi rozřezali v Stambulu novináře motorovou pilou, jako v blbém US hororu. Ale demokraticky. Takže žádné sankce. A holky odtama, co se pokusily utéct a jsou dnes nezvěstné... Demokracii si rozvracet nedáme!

----------------
Kdežto Rusko... Nepovolilo demonstraci a přesto všichni západní novináři věděli že se to bude konat a byli na místě i s technikou. A výtržníkům, kteří půjčili cizímu člověku své roční nebo tak nějak dítě, aby se jím před policajty kryl, hrozí jeho odebráním, protože dítě prokazatelně ohrozili!

Jenže, jak všichni předem víme a Vrábel, Kartouz, Džanda a další, včetně každého Sorosjugenda z neziskovek to potvrdí, Rusko není demokratická země. Takže je nutný jiný "úhel pohledu". Ten, co zohledňuje "evropské hodnoty".

Evropské hodnoty tedy jsou o úhlu pohledu:
když se někde na světě stane nějaká událost, NEZÁLEŽÍ, CO SE STANE, ALE KDE SE TO STANE, A KDO TO UDĚLÁ A PROTI KOMU. Od toho se odvíjí náš pohled na věc. 😊

Např. vražda politické opozice je někde trestný čin, jinde správný a záslužný.
Pohrůžka odebrání rodiči ohroženého dítěte je strašný přečin, rutinní státní odebírání dětí po tisících za naprosté malichernosti nebo že se úředník špatně vyspal, věc záslužná a hodná následování.

Najdou se lidé malověrní, že se jedná o účelový dvojí metr, prostě jde o prasárnu, která má námi manipulovat a mainstreamu nevěří, tvrdí, že lže a hledají alternativní zpravodajství. Že za komunistů to bylo stejné...

Nebylo!!! Dnes máme demokracii. Je to logické a zapadá to do sebe. A na ty, co nechápou, máme placené cenz/kruciš, vykonavatele dobra, Vrábela, Kartouze, Džandu a další. A s těmi, kdo melou o Sorosovi a deep state, čtou alternativu a zachovali si ve všech genderech zdravý rozum a kvůli kterým prohráváme hybrid propagandu, těm alternativu demokraticky zrušíme a s nimi osobně zatočíme po fašist/ee, komunist/eee, islámsk/eeee, demokraticku !!! 😷👹😝

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Je mi proti srsti sledovat celý to video s tím ksindlem Vrábelem tak se jen zeptám vás ostatních, kteří jste ten žaludek na shlédnutí snad měli:
Mluvil tam taky o tom, že by ten jeho zázračnej "softwér" vyhledal nějaký lži (jak on říká, narativy) z tý druhý strany, nebo všechno jenom Zeman, Putin a Čína?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vynikající článek má dnes na Kose Leo K.
Shodou okolností se do značné míry překrývá s tématem, který ním pro dny příští navrhl Vidlák..

Všechno pěkně ve vzájemných souvislostech...

https://vlkovobloguje.wordpress.com/2019/08/19/velky-podvod/#more-957396

Zatím bez slepic

In reply to by Asfaltový holub (neověřeno)

Trvalý odkaz

Mně dneska ten text připomíná (jako často jindy) našeho Čmouda na tumících lécích. Myšlenky se přelévají jedna od druhé, sem, tam, sem, tam, sem, tam a zpět... Jen místo bouře naléhavosti zpěněné vrcholky kultivovaně se zdvihajících vln...

To není kritika. Jen konstatování. Dnes to bylo na tři články...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vzpomínáte na tu hysterii stran úniku právní expertizy od právníků Bruselu po udání pirátů a Ondračky z IT, po zaslání předběžné zprávy EK stran střetu zájmů AB a onen audit stran zemědělských dotací a humbuku kolem zastavení vyplácení dotací EU pro Agrofert?
Vzpomínáte co říkal Jurečka ze svých zkušeností v Sobotkově vládě stran stovek takových předběžných zpráv s výhradami ke konkrétním dotačním titulům a s jakým úspěchem či o tom, že už tehdy se na popud EU řešil střet zájmů se Sobotkou zpracovanou právní analýzou českou?
Vzpomínáte, kterak tehdy Babiš v parlamentu tvrdil, že od té doby, co je ANO ve vládě se do EU nevracela ani koruna, ale předchozí vlády vracely 35 melounů?
A co už na úplném začátku říkala Válková u Emy Smetany stran úniku právní analýzy z EU ohledně střetu zájmů na to udání pirátů cože bude následovat a jak to dopadne?

Tak čtěte velice pozorně. ČR se začíná bránit.
https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/dotace-fond-evropska-komise-agrofe…

A čtěte pozorně zejména tu část stran Babišova střetu zájmů jako důvodu zastavení dotací Agrofertu s tím, že úspěšná argumentace bude použita i v odpovědi na předběžnou zprávu EK (právní analýzu) Babišova střetu zájmů. Jen proto nechtějí prozradit způsob argumentace. Tipněte si proč.

Jako nápovědu si pusťte tu Válkovou a pozorně sledujte Emu Smetanu jako novinářku, jako nápovědu si znovu pročtěte vlka. Jako nápovědu vemte v potaz chování pirátů a Ondračky a toho dnes člena pirátů, který se jako ekonom na té předběžné zprávě podílel a který někdejší únik od právníků z EU zařídil. Zejména rk. A máte k dispozici i plné znění oné právní analýzy, kterou si vlk uložil do archivu.

Válková 4.12. 2018 při úniku právní analýzy Babišova střetu zájmů
https://video.aktualne.cz/dvtv/babisovo-stihani-bude-velmi-pravdepodobn…

audit o střetu zájmů 3.6.2019
https://vlkovobloguje.wordpress.com/2019/06/03/vseci-kradnu-len-ja-cerp…

13.6.2019 plné znění předběžné zprávy EK s právní analýzou stran střetu zájmů Babiše
https://vlkovobloguje.wordpress.com/2019/06/13/auditni-zprava-eu-ohledn…

Nebyly tehdy vypouštěny dezinformace? A ze všech stran?

Zatím bez slepic

Tak jsem si to přečetl, a fakt je mi líto, že takový mimoň za takové kecy dostal takový prachy. proč keci, dám jen několik postřehů.
V Rusku byla kampaň ohledně Krymu a Donbasu připravována již dva roky dopředu. To zjistil na základě množství článků, které o Ukrajině byly v Rusku ve zvýšené míře publikovány. No samozřejmě, že se více psalo a mluvilo o Ukrajině, když ta chtěla podepsat asociační doložku s EU a tím se defacto odtrhnout od SNS.
Vrábel říká " Je několik desítek lidí placených ruskou stranou " Redaktor, "to víte , nebo si to jen myslíte" Odpověď, " O tom se v bezpečnostní komunitě tak nějak ví"
Tak nějak se taky ví, že Vrábel kecá až se mu od huby práší.

Zatím bez slepic

In reply to by Hnidopich (neověřeno)

Trvalý odkaz

On nepotřebuje nic dokazovat, on VÍ.
Kdyby měl něco dokázat, nedokáže nic. Protože nemůže dokázat něco, co není.

Tihle propagandisté se uvnitř neliší od fašistických nebo třeba islámských propagandistů.
Fakta je nezajímají. Oni mají ideologii, někde nazývanou víra, a fakta jí přizpůsobují. Jaký máme ít na svět a události kolem sebe "úhel pohledu". A hrozí těm, co jim nevěří.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tak na Vrábela máme celý týden a tudíž nám zbývá spousta času,aby jsme rozkryli kauzu ježiŠmarda. Tak ten Babišák nám toho Šmardu nechce protože ho tak trošku sere, ale alHamajda si myslí, že by jej prezident jmenovat měl, měl by se držet se ústavy a Babiš by měl Šmardu pěkně vzít do týmu(i když jej nechce a to je fakt) protože je to v koaličních dohodách. Jasně, taky Vás už to přestalo bavit? Mě tedy ano, větší trapnost jsem snad v životě neviděl a nevím jak je možné, že alHamajda může dělat ministra(co je to za debila), že vůbec mohla dodnes existovat strana jako je Sociální demokracie(jak jsem ji vůbec mohl někdy , byť jen jednou, jedinkrát volit, nejspíš jsem byl taky debil). Co se to s námi děje?. Mě už je jedno jak to dopadne, já bych chtěl jen žít v normálním světě a ne v blázinci. A do toho Holubová, že je na čase aby jsme my (starší generace ) konečně vychcípali protože jsme debilové a uvolnili místo těm mladým ,chytrým a krásným(to zřejmě myslela Targuse ) Pak Vlk s uhlíkovou daní, za kterou může Zeman s Babišem, tuhle rusofob Dvořák, který komentoval výbuch v Rusku, při kterém zahynulo pět lidí( odborníků) s tím, že Putinovi na nějakejch lidech vůbec nezáleží a na závěr kůrovec s hrabošema. No lidi, to je průser, kdybych neabstinoval, tak se fakt jdu vožrat.

Zatím bez slepic

In reply to by Hnidopich (neověřeno)

Trvalý odkaz

Kdo přeje druhým aby vychcípali není člověkem. herci jsou holt šíleně afektovaní a hérečky obzvláště...
Navíc ona taky holka už nemá dvacet......ale kádrováci z kaváren by ty "starší" jistě nějak ideologicky přebrali.......

Doporučuji slabším povahám či momentálně rozčíleným se jít projít, podrbat psa, či se věnovat něčemu, kde je spíše pozitivní energie. Kdo nepije svoje vlastní, tak na ten blázinec stejně ještě dost přispívá navíc od abstinentů...

Tady je svět ještě normální, a ani nakupovat zde nemusíte (je to z nějaké reklamy.....).

Zde je těch zaťatých se mi zdá menšina............(v podstatě sem chodí lepšolidi nejspíš jen plnit elfí či trollí zadání, či kavárník si zaběhne hnout si žlučí...... )

Ano i já kroutím na fraškou ve vládě hlavou, a nyní už dokonce zase i nad Babišem, protože argumentuje nyní dle mne už zase ON blbě tím, co věděl či vědět měl a mohl před tím, než ten návrh prezidentovi vůbec dal (jazyky...).
Proč se proboha nedržel jen toho žvanění kandidáta proti vládě až poté.....
*******************
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-nedokazu-si-predstavit-ze-by…
Odtud:
"Je to specifický resort, na který je potřeba umět jazyky, reprezentovat, být vzdělaný, mít znalosti a být respektovaný odbornou veřejností."
*****************

Zatím bez slepic