To je spěchu...

Autor

Aniž bych chtěl machrovat, zdá se, že jsem včera měl pravdu. Žádné bombastické prohlášení od Putina či Bidena nepřišlo. Oba jen potvrdili, že se bude pokračovat, protože je ještě dost zbraní i dost lidí ochotných se nechat zabít za henty evropské hodnoty. Válka je zřejmě stabilizovaná a já s dovolením budu předpokládat, že velcí kluci už k sobě mají cestičku díky které vědí, jak to dopadne. Dokud budou ceny na burze klesat a nebo dokud nepřiletí další černá labuť, budu se držet své včerejší myšlenky, že sice ještě umře hodně mladých kluků, ale byznys už zase začíná mít pomalu zase navrch.

Nezapomeňte… ceny komodit klesají. Když klesají ceny komodit, tak se svět dostává do normálu. Když klesají ceny jídla, tak chudé země nemají tendenci se bouřit a roli hrají jiné faktory, než hlad.

Nevylučuju další překvapení, nevylučuju raději vůbec nic, ale myslel bych si, že Rusko nemá důvod dělat něco jiného, než co dělá a tak považuju nějaký vééélký útok za méně pravděpodobný, než další vykousávání ukrajinské fronty, postupné dobytí Bahchmutu a nástup směrem na Kramatorsk. Prostě si musíme počkat na potvrzení realitou, kolik tanků bude na Ukrajinu dodáno a jak moc to pomůže.

Když jsem si vyslechl nejnovější prohlášení Černochové a Řehky, měl jsem pocit, že je jim to skoro líto. Oni se na tu velkou válku tak těšili…

Ve světle této úvahy (která vůbec nemusí být pravdivá) mi začíná dávat logiku počínání naší vlády, která chce nižší valorizaci důchodů protlačit co nejrychleji ve stavu legislativní nouze. Je to tak okaté, že s tím má problém i mefisto české politiky – Kalousek. Zdá se, že existují důvody ke spěchu. Je zapotřebí ještě řádně pustit ovčanovi žilou…. protože pak už bude mír a bylo by to trapné? Nebo pak bude ta velká válka a bude to jedno?

Nebo už vláda splnila svoje úkoly a teď je třeba k tomu pustit někoho dalšího, kdo to začne napravovat, zatímco současní protagonisté si budou užívat odměny za svojí mouřenínskou práci? Ještě rychle rychle něco udělat, protože brzy budeme všichni přemýšlet jinak? Nebo se tak bojí Rajchla a jeho demonstrace?

Nebo vědí něco, co my nevíme, třeba ohledně nápadů s digitální měnou a je zapotřebí ušetřit za každou cenu, protože jinak to bude ještě horší?

Víte, já pořád přemýšlím, proč právě Jurečka tak neúnavně pracuje na zničení své vlastní strany. Loni se s Nekulou postarali, aby je už nikdy nevolili žádní soukromí zemědělci, letos dělají všechno pro to, aby přišli o svojí hlásnou troubu. Na spořádaném venkově jsou to právě kostelní babičky, které dělají Lidovcům preference. Jsou to kostely, kde faráři kážou o skvělém Jurečkovi a zlém Babišovi a nabádají své ovečky, aby volily správně. Tam se dělá těch pár procent hlasů, bez kterých by KDU dávno skončilo na smetišti dějin.

A oni teď neúnavně pracují, aby si to zrušili. Vždyť jsou to právě důchodci, co levně bydlí ve vlastních domcích a mají náklady jen za jídlo a topení, kteří z důchodu živí kasy farností a sborů. Jsou to zbožní venkovští senioři, kdo přispívají na platy farářů. Teď se jim ceny jídla zvedly o 50%. Ceny topení se jim zvedly na minimálně dvojnásobek. Důchody jim reálně klesnou. Všechny ty Jurečkoviny se na prvním místě projeví přesně u těch, co ho volili. A to nemluvím o dani z nemovitosti. Většina důchodců má kromě domečku ještě i nějakou půdu, která se přece neprodává. Teď pěkně zaplatí ty zvýšené náklady z nižšího důchodu a bude hodně zajímavé, kolik ještě v neděli přispějí panu faráři, aby mohl tak pěkně mluvit o tom, že jestli někdo z jeho farnosti volil Babiše, tak jim ublíží.

Od Jurečky bych čekal, že právě tohle bude brzdit. A on ne, on jde v čele. Jako by věděl, že další volby už nebudou jeho starost. Jako by věděl, že má ještě pár bližších úkolů, které je třeba nezbytně splnit a pak už to bude jedno. Dokonce i Kalouskovi se to ekluje…

Svým způsobem teď Jurečka svým voličům říká, že KDU končí a on už s dalším pokračováním vůbec nepočítá. A já zjistil, že i ve Vidlákově kostelní senioři mění preference a místo černoprdelníků volí raději Veľkého Bociana… Zajímavé, není liž pravda?

Spěchají tam na vládě…. strašně spěchají. Měli bychom se pídit, proč.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.6 (237 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

33 let po pádu socialismu
zní v ČR motto pro příští
prezidentskou volbu asi
takto:
„Můj estébák je lepší než
tvůj estébák“

Průměrný počet slepic: 4.5 (63 hlasů)

Pat a mat v akci.

„2,7 milionu důchodců v přímém přenosu sleduje, jak s nimi zástupci koalice rozehráli pořádně cinknuté skořápky o jejich důchody. Tato špinavá hra skončí u soudu,“ oznámila Schillerová.

Česko čelí jen „nekompetenci a diletantství vlády“. „Stav legislativní nouze byl vyhlášen jenom proto, abyste nám zavřeli ústa,“ prohlásila Schillerová. „Vůbec nemáte naplněné podmínky pro tu krádež za bílého dne,“ zdůraznila.

Vláda navíc podle Schillerové čekala s důchodovou novelou na dobu po prezidentských volbách. Každý penzista přijde podle ní touto změnou valorizace jen letos v průměru o 7 000 korun.
Havlíček pokládá vládní návrh za neetický a za „podraz“.

„Nejde jen o to, že chce vláda brutálně odrbat ty, kteří se nemohou bránit. Jde i o způsob, jakým to pětikoalice chce udělat, a to je nevídaným zneužitím stavu legislativní nouze. Pat a Mat v akci. Pat úřaduje a mat dostávají důchodci. Gratuluju.“
------

„Prasárna, na Stanjuru nadávají“. Zrychlené škrtání důchodů zděsilo i poslance v koalici
Vláda není schopna ušetřit na provozu státu, tak raději oškube důchodce. Taková věta padla v reakci na chystané snížení valorizace penzí o inflaci.
--------------

Pekarová udělala „legislativní nouzi“. Rakušan v ní chce projednat i korespondenční volbu

„Požádal jsem za náš poslanecký klub STAN dopisem Markétu Pekarovou Adamovou, aby zařadila k projednání zákon o korespondenční volbě ze zahraničí.
----------------------
POMALU A JISTĚ PADÁ KLEC.

Průměrný počet slepic: 4.7 (78 hlasů)

...Čína také oznámila, že minulý týden ve středu oznámil americký ministr obrany Lloyd Austin v Bruselu, že evropské země budou muset letos v létě odsouhlasit další zvýšení výdajů na obranu nad loni schválenou kvótu. (Více jak 2%HDP!)

Tím je už jasné, proč se česká fialová vláda v posledních dnech snaží všemi způsoby oškubat důchodce, nemocné, a všechny občany o každou korunu.

Zvýšení zbrojních výdajů od konce vlády Babiše do teď představuje 65 miliard, jenže to americkým zbrojním jestřábům nestačilo, a tak požadují po Česku další desítky miliard ročně! Fiala tak bude muset ždímat lid ještě víc...

Průměrný počet slepic: 4.6 (47 hlasů)

Škoda těch kluků, kteří musí umřít. To každopádně.
Co se týká Černochové (i Řehky) a jejího bojového ducha, tak je škoda, že si tu válku nezkusí na vlastní kůži..., když se tolik těšila.
Třeba by se jí v palici konečně rozsvítilo.

Kostelní babičky by měly Jurečkovi nakopat pr...l.

Průměrný počet slepic: 4.7 (54 hlasů)

soudružku Afročechovou do zákopu.
Já bych měl poněkud elegantnější řešení.
Navlíct soudružku do vojenského oděvu vz. 60 včetně oněch kvalitních kožených bot, zvaných lidově "kanady", ovšem bez fuseklí, a povolit jí zout je až za sedm dní, což je běžný termín rotace v případě bojové činnosti vojenského útvaru.

https://www.obchodnisa.cz/boty-kanady?utm_source=google_nakupy&utm_medi…

Garantuju vám, že po sedmi dnech bez vyzutí by měla úplně jiné starosti.

Průměrný počet slepic: 4.7 (31 hlas)

Zatím se shodnou v PS s několika poslanci, za nějaký čas se všemi (na krajích a obcích už ano), ty dvě systémové strany ODS a ANO.
Až nadšené volyčky a volyči ANO prokouknou že vlastně v dobré víře volbou ANO volí Pětikoalici bude zase pozdě. Jako pokaždé po 1989 (volba ČSSD, VV, KDU...). Jen KSČM a SPD jsou volitelné nesystémové strany.
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-spolupraci-s-vondrakem-si-dokazeme…

Průměrný počet slepic: 2.8 (21 hlas)

přijdu o nejméně 1/3 (spíše 40 %) svých úspor aspoň mě bude hřát vědomí že jsem měl pravdu :-) .

Vezmi ji čert, 2/3 mi budou bohatě stačit, jak vám volyčům pětikolky a babišovců sešikovaných se zde k hodnocení 2,4(1lasů)??

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

Malý americký Černobyl - katastrofa v Ohiu, která unikala médiím!

3. 2. 2023 vykolejil v americkém Ohiu dlouhý vlak, naložený chemikáliemi. Desítky vagónů vykolejily. Mezi vagóny byly i některé naplněné toxickými a vysoce hořlavými látkami. Shrnutí katastrofy od 3. 2.:
Proč média začala mluvit až před pár hodinami? Jaký dopad to má na místní? Jaké jsou dobré a špatné zprávy? A jaká je reakce provozovatele vlaku, či vlády USA? Vše v mimořádném videu!

https://pravdive.eu/page/265/b-maly-americky-cernobyl-katastrofa-v-ohiu…

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

No vykolejil, nejaky patek uz to je no…
Asi si v novinach spocitali ze vice reklamy prodaji u clanku s jinou tematikou.

Průměrný počet slepic: 1.5 (2 hlasů)

Bych si dovolili ponekud nesouhlasit..
Uz tajne plizeni , aby si nekdo nevsim !!!!, vlakem Bidena do Kyjeva , ale s predbeznou uctivou suplikou a schvalenim cesty , vod diktatora..
Po velkym vitezstvi Usa, nad balonem../Medajle budou/.
Do Ohia se nedostavil , ani tajne ,tam prohrava na cely care taky , ted tam vybuchla jeste tovarna.
V Nebrasce dalsi vlak ..
Boucha to uz delsi dobu v jeho demo Usa, vic nez v zemich , ktery sou ve valce..
A maly drobny ukrovi..
Jediny co udelali dobre je, ze si na to vybrali preochotnyho ukra a pocitaji podobne s polakem..
Uz polaka poucujou a cvici../Ale polak se s ukrem tuze nesnasi/..
Britove zase nevedi co , jejich tank Challenger /Vyzyvatel/,obsahuje dulezity tajemstvi a zase pocitaji uz dopredu , ze rusak jim to ukradne i s tankem..
Zvitezit s NATO neni lehky , vyrabi zbrane to jo , ale boji se s nima bojovat proti nepriteli ,ze jim ukradne tajemstvi..
Tak posilaji ty zbrane z muzea..V tezkym boji s diktatorem..
Este ,ze zbyla bubrock ,ktera je s celou evropou ve valce s Ruskem..
/Jak a cim bude valcit je taky dalsi tajemstvi/..
Dalsi informacni bomba , je prohlaseni Bidena , ze Ukrajinu cekaji tezke tydny a roky.
Pro tohle se tam cpat nemusel. Rusove postupujou ,ale jeste se poradne nerozzurili.
Skoda ze tam nepicli na Kyjev nejakou mensi prskavku , aby se svet pobavil reakci kancelarskych heroinistu.
Putin neni znamej ani proslulej nejakejma senzacema,/pred projevama zodpovedne nechlasta ,ani nesnupe/ ani rusenim dulezitych smluv ,ale tentokrat to necekane rozmaz a START 3 dohoda ,kde je ,nechci bejt vulgarni..
/Ocekavam stiznosti ublizovanych demokratu , urcite se s nima neporadil predem , nejen ,ze mluvi ale navic udela co rekne ,a kazdej beda slib splni..Jak si mohli rusove takovyho vybrat a zvolit/.
Na zapade nechapou..My taky ne..
Mimo dalsi veci. Pozornost celyho sveta ma vzdycky zarucenou..
Dodavkami zbrani , jste rozsirili valku na celej svet..Prohlasil a kazdej tomu veri.
Navic nejdulezitejsi cinan jede do Kremlu..
Aby si kazdej vsim..!!!!
To je jasny proc , ukrove to co nevidet zabali..
Zadny penize, ani zbrane z kancelare vam nepomuzou , kdyz rus zacne besnit.
Toje jednoduchy proc. /Takze za diktatora jeste mluvi skutky/..
Neda se to vydrzet..

Průměrný počet slepic: 4.7 (21 hlas)

A velmi jste mě pobavil..., jak už dlouho nikdo, a asi si to uložím. Díky!!
Kam na to chodíte...? :-)

Průměrný počet slepic: 4.6 (7 hlasů)

Diky Majo. /Jen pro vas/.
Pokousim se uz dlouho o neco , co je ted prave na zapade objevili /sprizneny duse/,a je ted velmi modni a nazyva se ,"connecting dots".
Vybrat a spojit nejake informace /dots/do nejakeho smyslu. /V zaplavach nesmyslu/.
A najit ,odhalit nejakou novou /netizivou/,skutecnost..
Potiz a drina , znamena treba pouzivat neco, co je v hlave..
Ale neni to zdaleka vse..
Na druhou stranu mam vzdy pocit , ze si vasi chvalu nezaslouzim.
Malokdy se mi psani povede, jak bych si predstavoval..I kdyz pisu z "voleje"..
Vec musi obsahovat bezprostredni sdeleni..Spad aby se ctenar nenudil..
Nejdriv je nejaka myslenka a nechce pryc /jako stimulace z okoli ,co vidim ,nebo prectu/ a zapricini trochu prechodne aktivity a musi bejt vyjadreny zpracovany ty stimulace , aby ctenar si pocet, neco zformovanyho trochu do pribehu ,atd.
/Co se nepovede , jde pryc/.
Aby ctenar si udrzel pozornost , s trochou literarniho osvezeni z kazdodenni vsednosti a nemel potize, spadem vypraveni..
/Bez vyjmenovani suchych faktu a skutecnosti/.
Vyber presnych vyrazu a slov nasi neuveritelny cestiny je zde podminkou a pohled je vzdy zdola nahoru . /Nebo zvenku dovnitr/. Bez diskuse..
Gramatika prijde az na konec. Kdy spoleham na ctenare ze se pobavi a chybicky prejde ,tim ze sleduje smysl vypraveni az do konce..
V neposledni rade je ve mne porad neco co mi nepatri , casto to nemam rad , je to nepohodlany a zapne se to,kdykoliv se probudim nebo nespim..
Se to nazyva tvurci schopnosti , komunisti tohle honorovali stedre a spolu s levnym pivem ,vzdy bylo co slavit s kamaradama..
/Na opilecky stezce a potom v noci na ceste domu, krasnou magickou Prahou, se casto zrodil zakladni napad ,bez kteryho nic nejde ,
Prahou secesni , ktera vzdycky inspiruje a doslova a neuveritelne caruje/.
A pomaha v nouzi ,kdyz se nedostava neco ,co je absolutni a originalni zaklad , /rossetta stone/, , , ktery potrebujete jako zaklad cele stavby .
Zalezitost velmi blazniva ,abstraktni a absurdni , vite , ze neco dulezityho potrebujete a vubec nevite co to je a kde to hledat, najit a objevit. To umi Praha. A perfektne.
Inspirace a zvysena citlivost a reakce na okoli , je co se pocita, aby se prihodilo /objevilo se / neco co zatim neni, ale co muze bejt...
Linej sepisovat , venoval jsem se zalezitostem ,ktery se pak realizovaly jako visualni obrazky.
/Tahle zalezitost ,ze se to ve vas zapne a nechce to pryc ,potom ma nasledek, ze se mnozi musi vozrat jako dobytek, aby z toho meli voraz a lidi pak rikaji , podivejte se jak se zase vozral jako prase/..
Cili je to jejich obrana proti sebevrazde z toho a mnozi se neubrani../Ja s tim problem nemam/.
Driv jsem psal prispevky a lepsi /tvorivejsi/,na Zvedavce, potom neco na Pokec, Literate, nedavno ,vzdycky mne vystrnadili a tak jdu jinam..
Napriklad Stvora namital ze v diskusi reaguju a diskutuju na podnety jinych.
Nemusim nic, si rikam ,ale zase nekde neco sepisu..
Za kazdym slovem je znacna namaha..Kterou jini, NA ROZDIL OD VAS VCELKO, /a jen jeste nekteri /,nedokazou ocenit..
/So long. Take care. Pavel/.

Rozciluje mne caste pomlouvani naseho naroda . Pochazi od poucek akademiku z hloupych posetilosti, ze jsme nejaky supermani..
Vidim , co demokracie a politickej system vlady a uradu, jaky doslova prevratny zmeny , udelaly s nami, behem kratkych let..
Je tezky pochopit ,jak se stalo ,ze jsme byli dusevne a psychicky na vysi ,za komunistu.
Napr. to ticho mladych , primo krici na nas..Kde jsou?.
Ale casy a veci nas lidi s nimi ,se vzdycky meni..

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

Gramatiku neřeším, pokud tam převládá chytrý humor. Smysl pro humor každý nemá, nejspíš je to vrozené.
A já se u toho vašeho článku náramně bavila, tož palec nahoru :-).

Průměrný počet slepic: 4 (7 hlasů)

Na MaP jak uvádíte jsou velmi zajímavé informace ze zahraničních zdrojů, srozumitelně interpretované. Chodím tam pravidelně.

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)

„Prasárna, na Stanjuru nadávají“. Zrychlené škrtání důchodů zděsilo i poslance v koalici
Vláda není schopna ušetřit na provozu státu, tak raději oškube důchodce. Taková věta padla v reakci na chystané snížení valorizace penzí o inflaci."

Co je to všechno platné, když si prohlasují cokoli.

Se divím těm konzervativnějším v ODS, že se jim z toho všeho nedělá špatně. Z toho mi vyplývá, že je jich tam jednak méně a že je pro ně pořád důležitější koryto. Nehlasovat teď - by byli za hrdiny, pak možná skončí v propadlišti dějin. Ale ještě jim to nasype.

A nebo že by se počítalo, že už další volby nebudou? Tedy ty svobodné..

Přeji slunečné ráno.

Průměrný počet slepic: 4.4 (23 hlasů)

Podle těch šašků ani není daleko doba, kdy se budou volit sami
a volby pro nás čumily zruší...
V podstatě už si tak jako tak s námi rok a půl dělají, co chtějí.

Průměrný počet slepic: 4 (6 hlasů)

jsou minimální, skončí to u Rychetského. Jediná naděje, a to nejen u důchodů ale všech prasáren pétikolky, jsou úspěšné obstrukce podpořené 11.3. demonstrací.

Asi se budu muset přejmenovat na Pesimistu :-(

Průměrný počet slepic: 3.6 (8 hlasů)

včelko, posílám odkaz na dnešního Hájka na protiproudu, VÝŽIVNÉ!!! a na vynikajícího Lu Lina na Non serviam, taktéž dnešní. Obé je více k věci, než ty všeobecné plky, s omluvou k píšícím, zde

Zatím bez slepic

A doslova pavlačovym způsobem dámy,namísto výzvy k řešení ve formě postulátů PNZ(+)na klíčovém místě hořekuje nad tím čím nás častuji trottli tj škrtiči z námi zvolene vlády k jejich ďabelskemu potěšení!
Zda se,že neví co je to náboženství SATANIZMU vlády zejména KDU ČSL kteréžto naboženstvi zla povoluje svým "věřícím"krást,ohlupovat a zabíjet ve válkách své syny a dcery ,aby měli co nejvíce peněz což je cílem jejich zvrácenosti , přičemž ONI věří,že je to příkaz jejich boha!
No možná ano,ale pozor tzv NEVERICI tj my to nesmí za žadnych okolností poznat a tak budou na těm hnůj jenom bezmocně zírat v tzv demokracii čumilú a Vcelka se dokonce stane i nechtene jejich doslova hlásnou troubou a nepozná to abnedej bože dá tu dokonce řešení!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.1 (14 hlasů)

Tím,že dál požadavky své strany najevo je jen další pára nad přetopený hrncem a nezapomeňte všichni jak dopadla iniciativy ODBORNIKU s jejich 20 požadavky na vládu,která se jim doslova vysmála a nyní to tito odborníci poznali a dodali na www.stripkyze světa.cz komentář že 17.2.2023 v i jasnem članeku KAPRI SI SAMI SVUJ RYBNIK NEVYPUSTI a v něm dokonce odhadují,kdy konečně dojdou "bohatým" voličům tzv BIDNIKUM úspory,aby si uvědomili,že s pocitem typu NEVERICI TOMASOVCI nepomohou žádné demonstrace ,kde RETOR nebude mít ve svém programu svaté postuláty lidu nic vyhrát ,neboť slovo lidu je holenkove slovo boží!!!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1.7 (15 hlasů)

Dobrá dobrá,ale nezdá se nikomu ze zdejších lidových komentatorů,že namísto,aby tady probíral postuláty PNZ(+)dnes jediného programu SV ,kde je i on sám členem tady nerozbije na padrť v diskusi!?
To tam bude podoben stojáčkem hodinam jen jako "pozorovatel" do počtu a nechce využít této příležitosti sdělit svým spolucčlenum z SV tj , Společnosti Voličů pod pódiem Program Národních Zájmů a potřeb PNZ?Nikomu z vás ten zdejsi bobrik mlčeni nic nepřipomíná?
Pokud tady nezavede diskusi nad jednotlivými postuláty PNZ (+) pak může psát svoji skvelou pismackou tvorbu až do doby,kdy mu před dveřmi přistane POLICEJNI STAT a bude mít po vtakach úplně stejně jako ostatní!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.3 (9 hlasů)

Tak poslouchejte válečníci alternativy a vznikajícího SV,které neexistuje!
Navrhují,aby jsme to byli poprvé v historii my že Společnosti Voličů SV,kteří podpoříme našeho Šefa tím,že mu sami sestavíme návrhy jeho případné řeči za SV tj Společnost Voličů,kdy to už 34 let neumí nikdo z našich prý "zástupců" zformulovat a tak tu trpime gangsterismem Nemehel z verchušky!
Vidíte vsichni jak mi komolí komenty a napsali mi tam místo STOJACI hodiny stojáčkem hodinam!Ti vnitraci jsou určitě studenti na první prioritě řizeni ohlupenych mas,kterých je jen 6 kusů a 6 je valka a teď k nim přibyla priorita č.7 tj
Za peníze a vašim vydiráim ROZBIJEME republiku na sračku!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.2 (6 hlasů)

To by znamenalo,že by se mohl dostat do Sněmovny,ale co vlastně chtějí voliči tedy jejich prý neexistujici SV to je Společnost voličů?
Jak se to dozví když mu pan Vidlák raději nic neřekne!
Proč tedy nechce prodiskutovat již známe postuláty PNZ to jest
Změna režimu na takový,který by nekradl dvě třetiny přijmú tj platů a penzí,proč nechce systém kontroly námi zvolených zástupcú ,který by byl v cinnosti dnem i noci s možností,aby ho využili VSICHNI voliči,34 let trvá embargo na Zákon o referendu a i když už existují možnosti jak ho obejít a učinit ho nepotřebným,tak se nikdo nechce dozvědět princip,existuje možnost jak se zbavit funkce GŘ televize,který si udělá z veřejnoprávní TV svoji soukromou s monopolem na informace,které jsou stejně lživé atd!
Blíží se hodina 00 a pokud bude další článek okamžitě se spustí nářek jak jsou poslušni voliči ničeni a brzy i pobíjení válkou a lidoví komentátoři si myslí,že jejich křik někdo slyší !

KDEŽE TIM REVEM SE BAVI JEN MAJITELE NAM VOLICUM UKRADENE MOCI!

No ni?

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Hlavním zájmem vidlákovým bylo a je na pódiu býti. I postupně, dle vlastních představ v kariéře postupovati a svůj sen realizovati. A ti ostatní pod pódiem jsou mu takzvaně u ( ano, přesně tam Anno). Dovoluji si tvrdit, že zde (na pódiu) uvidíte a uslyšíte budoucího poslance nebo třeba ministra zemědělství. Takhle přece vstávají ti noví bojovníci. A nějaký ten prapor nad nimi vždy zavlaje. Pokračování nese název "JAK CHUTNÁ MOC". Autor Ladislav MŇAČKO.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

To je hotentoština? Nebo nejsi od nás? Ale požívání čárek ve větě je myslím mezinárodní pravidlo, napřed čárka, pak mezera. Spíš to vypadá na dysgrafii.

Průměrný počet slepic: 4.7 (13 hlasů)

že je třeba,aby jste zkusil dodat aspoň jeden bod do PNZ!Vnitraci první pochopili co tam stojí a začali mi motat komenty,ktere od samého začátku byly právě jim MOC a MOC srozumitelně a tak máte 2 možností

A.Opiste správné můj koment a tak dejte najevo ,že to umíte daleko líp než JA!

B.Za všechny chyby sepište stížnost na vnitraky a nádejte jim,!Za jakoukoli chybu jsou ONI zodpovědní mění mi texty na hotentotštinu,aby jste mohl zpět na strom!
Obsah PNZ je totiž nejen NIKDE u politiků nevídaný tím pádem podle nich je demolice hodný bo mimořádny explozivní dynamit a to pod jejich zadkem ,když VY náhodou pochopíte co tam stojí tak ONI z toho mají pojem jako první a tak mi topí pod zadnici,co vy na to?
Napište jak se vám líbí hned první postulát PNZ,kde se vynucuje změna režimu na takový,který by nekkradl dvě třetiny přijmú tj mezd a penzí!
Rozumíme si brouku,že?Tak do toho a bude klid!
Nebo ni?

Průměrný počet slepic: 2.3 (6 hlasů)

... a dost! Koluje vtipná montáž jak Havel z Melantrichu hrdě oznamuje jak se vše povedlo a jak si lidé budou moci za třicet let svobodně zvolit bolševického rozvědčíka za prezidenta.

Průměrný počet slepic: 4.3 (16 hlasů)

In reply to by Zdeněk (neověřeno)

Trvalý odkaz

to zorganizovali autoři nám vnuceneho režimu kapitalismu bez přivlastkú vycházejícího z gangsterismu,aby předvedli svoji moc ve formě jejich náboženství tj SATANIZMU a ukázali všem jak dovedou celou společností voličů SV střelit o zeď,kdy na OHLUPOVANI nebohých Bidniku to angažovali monopol GR televize,jehož funkci zrušit nehodlají a rozdělit jeho LUP našich koncesionářských poplatků fifty fifty,aby jsme si místo veřejnoprávního monopolu na informace nemohli financovat NASI daleko levnější internetovou televizi,kde by PRAVDU mohl mit zas ten HAVEL náš slavný nebožtík!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)

a bere si ho banda parních dymamitniku zas jako prý fujera za pravdu,když tu vidíme z republiky teď jen ruiny a dokonce i SPD žada v bodě programu 10 RRRsantni změnu režimu tak to asi nebude jen jejich 10 procent,který by na ústavní většinu nestačily!
No vemte si případ,že by se podařilo přesvědčit pana doktora Reichla a síly alternativních stran ANO, aby si to dali do programu,dyt ti saláti se pak nemuseli ani spojovat bo by tahali za stejný provaz a pri hlasování by chtěli pak unisono vybulit ten vyděračský režim a začalo by JARO a bylo teplo!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Zatímco Pávek hrdě prohlašuje, že jeho študování na agenta bylo "plazení se v blátě" :-D,
Babiš se do roztrhání těla brání, že estébák nebyl.

A takový rozdíl se vyplatí ! :-D

Průměrný počet slepic: 3.4 (7 hlasů)

Házíte poměrně zásadními výrazy jako vidlemi hnojem. :-)

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

...a tak jsem hledal nějaký komentář k výše sesmolenému článku. No, přestalo mě to bavit. Domnívám se totiž, že nepotřebuji nikoho, natož pak vidláka k tomu aby mi vysvětlil Putinův projev, stejně jako nemusím další obskurní anallytiky či televizní komentátory. Stačí umět číst a používat mozek. A všimnout si i zapamatovat vzácný vidláku, že prezident ruské federace nikdy nekydá, není posedlý chamtivostí, je srozumitelný a konzistentní. Tedy za všech okolností bombastický. Jeho ambicí je ochrínit vlast, nikoli chrlit kraviny ve vlastním zájmu. Tečka.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Na domácí scéně asi dnes hodně "zabodovala" legislativní nouze! Proč je jí třeba?
Pár nápadů (a další postřehy) v článku pana Kulhavého...

TO UŽ NENÍ DRZOST, TO JE TOTÁLNÍ AROGANCE

Předsedkyně Parlamentu ČR Pekarová Adamová vyhlásila měsíční stav legislativní nouze. Ptáte li se, jaký k tomu má důvod, tak kdo nevidí do zákulisních machinací na naší politické scéně, těžko ho bude hledat.

Urychlení přijetí změn některých podstatných zákonů je pro Pětikoalici natolik prioritní, že je ochotna zneužít i takové lumpárny, jakým je vyhlášení legislativní nouze v situaci, kdy k tomu neexistuje objektivní příčina. Jsme tak svědky doslova zvěrstva, kterého je parta zločinců kolem Fialy schopná. V plánu jsou navyšování daní, dálničních poplatků, snižování důchodů, pozvání americké armády na naše území, zkrácení doby nástupu do vojenské služby v případě mobilizace, možná jsou ve vládním šuplíku ještě další zrůdnosti. Je neuvěřitelné, kolik si tito bezcharakterní lidé beztrestně dovolí.

oučasná vláda je skutečně tím nejhorším, co nás mohlo dosud potkat. Arogance komunistů z padesátých let minulého století, nenasytnost kapitalistických elit, beztrestnost nacistických pohlavárů, neschopnost logického myšlení a mentální příslušnost k bohnické komunitě (myšlen místní blázinec), to vše se sešlo v jedné generaci vládních úředníků

Nenávist k Putinovi, Babišovi a SPD časem přejde i na Rajchlem vedené PRO. I proto je důležité se zúčastnit 11.3.2023 demonstrace na Václavském náměstí. Přestože dosud jsme podobné akce vnímali sice pozitivně, ale jejich efektivita se jaksi příliš na změně chování vlády neprojevovala, ostatně se to ukázalo i v prezidentských volbách, tentokrát jde asi o poslední příležitost projevit Fialovi, Pekarové, Rakušanovi, Stanjurovi a všeobecně Pirátům nedůvěru. Pokračuje sebedestrukce ODS. Pokud se Václavské náměstí neotřese, jsme ztraceni. Je třeba se sjednotit.
pokračování
https://pravyprostor.net/?p=156583

Průměrný počet slepic: 4.7 (29 hlasů)

Ještě na stejné téma, ale s bonusem ušana navíc!

Trochu převrátím staré dobré „nemusí pršet, stačí když kape“
Spíš se tu hodí „nemusí jen kapat, jen ať hodně prší!

Včera předsedkyně Sněmovny Markéta Pekarová Adamová ohlásila, že až do 22. března bude trvat stav legislativní nouze. Všeobecně se soudí, že důvodem je snaha protlačit snížení valorizace důchodů. Ovšem tento stav má být vyhlášen jen při mimořádných okolnostech. A poslanci ANO silně protestují proti tomu, aby ho vláda použila na snížení důchodů.

Ozval se však také ministr vnitra Vít Rakušan (STAN). S něčím jiným.
Nyní se však na sociální síti objevila také žádost ministra vnitra Víta Rakušana (STAN). „Požádal jsem za náš poslanecký klub STAN dopisem Markétu Pekarovou Adamovou, aby zařadila k projednání zákon o korespondenční volbě ze zahraničí. Máme ho v programovém prohlášení vlády a je ostuda, že stále nebyl přijat. Ze Senátu jej přitom máme připraven,“ napsal Rakušan na twitteru.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/A-hele-Pekarova-udelala-l…

Průměrný počet slepic: 4.1 (15 hlasů)

Myslíte,že to pomůže opakovat dokola co dávno všichni vidíme a nechcete sama tomu věřit a jsme doslova myši před jedovatým hadem,který si dá svačinu z NEVERICICH tj jeho voličů a ti budou horekovanim dávat najevo,aby je "někdo"zachránil,ale takový 34 let jako jejich "zástupce"NEEXISTUJE a existovat ani nebude,když se sami nepstaraji
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.3 (10 hlasů)

Ta korespondenční volba se dá zneužít z obou stran. To si ta naše vládnoucí "elita" zapomněla uvědomit.

Jediný rozdíl je v tom, že co se bude dělat na jedné straně za cizí peníze, to se bude dělat na té druhé s nadšením..

Mějte slunečné ráno.

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)

In reply to by LaCasita (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dlouhodobě ( minimálně 20 let ) různé průzkumy a statistiky ukazují, že lidé v zahraničí ohromným rozdílem preferují směry jako je pétikolka. Kdysi ODA, potom TOP09 a tak dále. Zda je to tím jací lidé jsou dlouhodobě v zahraničí nebo že tam sledují pouze mainstream netuším, ale po korespondenční volbě neustále volají strany, presentující se jako pravicové a intelektuální bez ohledu na skutečný obsah jejich konání.

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)

S tím naprosto souhlasím. Oni moc dobře vědí, kdo je dlouhodobě volí a čím jsou tam venku "načichlí".
To s životem těch obyčejných lidí se zdravým selským rozumem u nás nemá vůbec srovnání.
Je to podobné jako u zblblé mládeže, která se nechala ovlivnit Nerudkou (a to žijí tady).

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

nežijí, nemají mít právo volit naši vládu a PS - protože si důsledky své volby nenesou, když tu nežijí. Je to absurdní, když politické nastavení v nějaké zemi se všemi důsledky pro danou zemi a její občany mají ve volbách spoluurčovat lidé, kteří v dané zemi nežijí .

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

Navíc korespondenční volba nezajistí ústavou vyžadovanou tajnost hlasování.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

In reply to by Tymákovan (neověřeno)

Trvalý odkaz

Kdyby to nebylo zneužitelné, tak by to nechtěli a tak úporně by se nesnažili...

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Jsem stejného názoru. Je to chytračení TOPnuly a STANu, kteří si to přejí nejvíc.
To nemá s našimi životy zde vůbec co dělat.
Když někdo žije venku, nemá do toho co pindat, dokud nebude žít tady.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

In reply to by LaCasita (neověřeno)

Trvalý odkaz

Korespondenční volba je špatná celá!
To nikde nic dobrého nepřineslo! Je to takový "legalizovaný manipulační nástroj"?
A pokud nás to potká díky stavu současné "legislativní nouze" ve zrychleném řízení, tak pánbůh s námi. Bohužel je to jejich úsilí, "jak škodit" hodně obsáhlé...

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

část komentáře p. Kulhavého
Bohužel to vypadá dost jednoznačně? Snad se mýlím...
článek:
Máme za sebou první den naprosto neopodstatněného vyhlášení stavu legislativní nouze ve sněmovně a už se ukazuje, proč k němu došlo. Rakušan prosazuje jednání o změně zákona, jejímž důsledkem bude možnost voleb korespondenčním způsobem. O tom, komu to může přinášet výhody a jak ho lze zneužít, to nám ukázalo prezidentské klání v USA. Bidenova křivka se stala pojmem. Skokový nárůst počtu hlasů posunujících Bidena do Bílého domu je smutnou legendou. A teď si chce stejným způsobem zajistit budoucnost i současná vládnoucí koalice. Stav legislativní nouze umožňuje schvalovat zákony ve zrychleném řízení a znemožňujícím dlouhé diskuse.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Situace ve světě se po roce 1945 samozřejmě změnila. Vznikla nová centra rozvoje a vlivu, která se rychle rozvíjejí. Jde o přirozený, objektivní proces, který nelze ignorovat. Je ale nepřijatelné, aby Spojené státy začaly přetvářet světový řád jen pro sebe, výhradně ve svých vlastních, sobeckých zájmech.

Nyní prostřednictvím zástupců NATO dávají signály a vlastně předkládají ultimátum: Vy, Rusko, bez pochyby splňte vše, na čem jste se dohodli, včetně smlouvy START, a my se budeme chovat, jak se nám zlíbí. Stejně jako neexistuje žádná spojitost mezi tématem START a řekněme konfliktem na Ukrajině, dalšími nepřátelskými akcemi Západu proti naší zemi, stejně jako neexistují žádná hlasitá prohlášení, že nám chtějí uštědřit strategickou porážku. To je buď vrchol pokrytectví a cynismu, nebo vrchol hlouposti, ale nemůžete je nazývat idioty – stále to nejsou hloupí lidé. Chtějí nám způsobit strategickou porážku a vyšplhat se na naše jaderná zařízení.

V tomto ohledu jsem nucen dnes oznámit, že Rusko pozastavuje svou účast na Smlouvě o strategických útočných zbraních. Opakuji, neodstupujeme od Smlouvy, ne, pozastavujeme jen svou účast. Než se však vrátíme k diskusi o této otázce, musíme sami pochopit, co si takové země Severoatlantické aliance jako Francie a Velká Británie stále nárokují a jak budeme brát v úvahu jejich strategické arzenály, tedy kombinovaný úderný potenciál aliance. .

Průměrný počet slepic: 4.3 (12 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ani naše socialistické školy neučily, kdo vyvolal 1. světovou válku?
Přece naši milí současní spojenci jmenování na konci příspěvku. Británie, Francie, Německo pro tahanici o suroviny Carského Ruska!
A protože šlo o obrovské množství peněz, přidali se šiřitelé těch západních hodnot Unie Sionistů Ameriky USA.
Druhá světová válka byla obdobou té první války. Drang Osten!
Třetí je na cestě?

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Podle mého názoru, rusové už pochopili, že igdyž přestanou zápaďáci házet na Rusy bomby prostřednictvím zastupitelů zla na Ukrajině a začnou tajtrdlíkovat a dělat že tam nejsou, že míček je na jejich straně. Vědí, že každej blboň chce mít doma ameriku, chce chodit jako kauboj, drahý fáro, džíny, levný hambáče, křoupat každej večer u televize popkorny a lemtat redbuly s kokajnem. Každej den si zastřelit levně nějakou trofej, na dluh si koupit celej svět a gdákat kolem "viváát demosgráca".. Muheeeee

Průměrný počet slepic: 4.5 (24 hlasů)

v USA průměrně 120 soukromě držených zbraní, v ČR 12, na Slovensku 6. Máme co dohánět!

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

Ta statistika je samozřejmě na 100 lidí, ne na jednoho občana.

To Vám nepřišlo divné než jste příspěvek poslal?

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)