Tak už je kocour v troubě

Autor

Andrej Babiš v pátek večer prohlásil, že se Šmardou ve vládě nebude. Zatímco doteď byl Šmarda problém především pana prezidenta, teď už je i problém Babišův. Zkrátka zlatý voči Šmardíku... 

Musím říci, že Babiš konečně vyčistil vzduch a budoucnost se zjevila jasnější přímočařejší. Většinu mých vlastních vidáckých otázek mohu považovat za vyřešenou. 

V Sobotkově vládě to byl Babiš, který byl tím úhlavním koaličním přítelem. Dělal Sobotkovi těžkou hlavu a dařilo se mu hrát na to, že pozitiva jsou jeho zásluhou, kdežto za negativa může Sobotka. Teď se situace víceméně obrátila. Babiš je premiér a Hamáček zkouší to, co dělal Babiš předtím. 

Ovšem když dva dělají totéž, není to totéž. 

Sobotka se Babiše nedokázal ani zbavit, ani to s ním ukončit, vlastně mu nedokázal nijak uškodit a ať udělal cokoliv, vždycky se mu to vrátilo jako bumerang zpátky. Prezident si s ním vytřel řiť a když pak Sobotka Babiše nakonec odvolal, tak místo lpění na funkci si tam Andrej dosadil svojí oblíbenou babu, která je loajální dodnes. 

Naproti tomu Šmarda na funkci trvá a trvá, prezident si s ním opět vytírá řiť, Hamáček není schopen ani zůstat ani odejít a Babiš ovšem trapně nečekal, na celou situaci se důkladně  připravil a má už záložní variantu bez ČSSD. Socani mají dlouhou tradici přeběhlíků, ODSka ze zbavila mladého Klause, dokonce i Tomio Fukušima má své renegáty, to by bylo, aby nebylo. Zřejmě Babiš na dovolené dělal i jiné věci než se koupal v móři.

Vlastně zůstala už jen jedna otázka, kterou nastolila Maneca: 

Odejde ČSSD z vlády, kde má Hamáček Vnitro  a drží tak poslední páčky na Babišovo Čapí hnízdo či jinou kauzu? Odejde ČSSD z vlády, kde má Petříčka a celé zamini naplněné socdemáky, protože jinde už je nešlo upíchnout? Stojí jeden ambiciózní Šmarda za Tomanovo zemědělství, kde jsou vlastně poslední defraudovatelné peníze?  Nebo si řeknou, že je stejně hotovo a každý den je dobrý a tak sice s hanbou, ale zůstanou? 

Já osobně myslím, že zůstanou. A budou brzy čelit dalšímu tlaku od Babiše i prezidenta, protože v této chvíli už jsou v koalici navíc. 

 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Tak ať rovnou jako jediné bezpečné země vyhlásí cílové země imigrantů - USA, Velkou Británii, Německo, Švédsko. Pak je tam můžou neziskovky vozit od břehů Libye rovnou a vykládat v Hamburku nebo Brémách. Nebo leteckou linkou Lampedusa - Frankfurt nad Mohanem.

Zatím bez slepic

Tak se situace vyvíjí. Španělé nabídli svůj přístav (pro jistotu snad nejvzdálenější možný ve středomoří) a kapitán s lítostí oznámil, že na to už je jako pozdě. A tak Španělé, kteří jsou náhle hodní a hezcí mohou mistrovat ty zlé ošklivé Italy... https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/madrid-nabidl-lodi-s-mi…

Zatím bez slepic

starý, hloupý a škaredý. Což jste si doposud nepovšiml, že linkové autobusy a vlaky také nemohou jen tak mýrnyx dýrnyx jet do jiné stanice, než do té, která je v jízdním řádu?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

http://casopisargument.cz/2019/08/16/zeman-vyuziva-gramaticky-mozny-i-k…

Článek stojí za přečtení.
Zásadním problémem současnosti je politováníhodná schopnost prezidentů využít gramaticky možný výklad Ústavy.
Gramaticky možný výklad ovšem může použít pouze gramatiku ovládající, tj. gramotný prezident.

Ústavní soud naproti tomu může stvořit i gramaticky nemožný, leč žádoucí a posléze závazný výklad Ústavy - příkladem budiž příklad hoteliéra lustrujícího před ubytováním jedině přílustné politické smýšlení ruských hostů. , Ten byl závazně podepřen až dvěma kreativními jazykovými komiky v talárech ÚS.

To je vážné memento pro budoucnost!
Propříště by měla být povolena kandidatura výhradně prezidentům prokazatelně negramotným. Jinak tu naši demokracii křehkou demokracii neuhájíme!

Nestačí mít v EU ve vrcholných orgánech odborníky, kteří nemají ani maturitu.
Nestačí, aby o globálních otázkách života a smrti rozhodovaly postpubertální šestnáctileté školačky s psychiatrickou diagnózou.
Nestačí, že si budou tyto školačky brát roční, dvouleté či doživotní prázdniny z oprávněné obavy, aby je zhoubně neinfikovalo vzdělání. Já bych z opatrnosti snížil horní hranici pro výkon prezidentské funkce na šest, nikoli šestnáct let!
Neposkytuje to stoprocentní jistotu. (- Třeba bard Ládik!!! se naučil číst ve čtyřech letech, naštěstí v sedmi letech již přestal číst noviny a závadovou beletrii a dnes si krásnou literaturu raději píše z bezpečnostních důvodů sám, aby se ideologicky neinfikoval ).
Ale proti dnešnímu stavu, kdy do funkce prezidenta vetřel inženýr s titulem kandidáta věd, který navíc před nástupem do funkce deset let nedělal nic jiného než že tajně studoval ve své polotvrzi filosofii, historii a politologii, by to byl výrazný bezpečnostní pokrok!

http://casopisargument.cz/2019/08/16/zeman-vyuziva-gramaticky-mozny-i-k…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vlkova nenávist k prezidentovi a Babišovi je již vysloveně patologická. https://vlkovobloguje.wordpress.com/2019/08/18/957410/
Už je tím směšný.

Zatím bez slepic

In reply to by Aldo (neověřeno)

Trvalý odkaz

mne spis zaujal vlkuv vykrik o zdaneni uhliku

https://vlkovobloguje.wordpress.com/2019/08/18/specialne-pro-babisuv-fa…

citace

ANO bude nám líp! S uhlíkvou daní! 3-17miliard do státní kasy! OD těch nejchudších a nejpotřebnějších, zejména! KDepak zavést bankovní daň na v tuzemsku rekordně vydělávající dcery zahraničních bank! Kdepak zdanit speciální sektorovou daní telefonní operátory, kteří zde dosahují vysoce nadprůměrných zisků, ale poskytují skoro nejdražší služby v Evropě! To rozhodně ne! Ale tvrdě zdanit vytápění uhlím a plynem? T ANO! Aby bylo lépe!

Ještě jste spokojeni jak Andrej podvedl Hamáčka? No tak nyní jste na řadě vy! Vy jste si ho zvolili. Takže jistě tu uhlíkovou daň budete platit rádi! Až budete poděkování posílat do Strakovky, pošlete další i na Hrad, protože tam nad Babišem a tudíž také nad uhlíkovou daní -drží ochrannou ruku! Ne Babiš v té uhlíkové dani nejede sám! Bez Zemana by na ni anipomyslet nemohl. Protože by neseděl ve Strakovce.

Ve vlastním zájmu si to s tou uhlíkovou daní pamatujte alespoň do příštích parlamentních voleb! Protože podle stejného zdroje se její zavedení chystá až na DOBU PO VOLBÁCH!

----

Kalousek, nebo ODS by takovou dan take zavedli a vubec by se nebranili.

(jeste si pamatuji heslo "Snizime dane zivnostnikum" a do pul roku po volbach ruzne dane rostly jak houby po desti, protoze koalicni partneri)

Zatím bez slepic

Říši a v Bruselu, je velmi pravděpodobné, že nás uhlíková daň nemine. Dřív nebo později. A silně pochybuji, že bychom měli francouzské koule a navlékli si vesty.
Btw. tento týden jsme měli možnost se pravidelně vzdělávat o půl čtrnácté na Radiožurnálu, jak je výhodné a demokratické pořídit si elektromobil.
Abychom byli akurátní, o této dani již pěl maestro Bursík spolu s Kačenou Jaujau, když ministroval...

Zatím bez slepic

Targus Vám odpověděl na jednu věc. Vy jste i napsal "Ještě jste spokojeni jak Andrej podvedl Hamáčka?" No když jeden chce napálit druhého a vydíráním a chce ho dokonce dostat do pozice, aby hájil někoho koho nechce a dával kvůli tomu ještě kompetenční žalobu, a ono se muto podaří odvrátit ve smyslu kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá, tak to jste holt spadl zřejmě z višně. Zřejmě na základě vlastních preferencí - mám rád, nemám rád. Máte-li takovou představu, že premiér bude skákat jak jeho trpasličí koaliční partner píská, máte dost divné představy o politice a nejen o ní. No Váš způsob uvažování je Váš. Je to Vaše věc.

Zatím bez slepic

In reply to by Aldo (neověřeno)

Trvalý odkaz

Já jsem jen zvědavej, jestli - až se ČSSD nedostane po příštích volbách do parlamentu - se Vlk přizná, že se vzteky posral ... :-D

Zatím bez slepic

Vlk prohlásil, že je už volit nebude.

Vlk nepodporuje ČSSD jako takovou (ono už nic takového neexistuje, existují pouze budovy, název, logo, , posty a razítka a konta).

Vlk je idealista, který ve své exaltované kvazináboženské víře podporuje pouze Sobotku a jeho kliku.
Prostš JIM neochvějně věří.
Stejně jako milióny Američanů, mezi nimi i univerzitní profesoři s nadprůměrným IQ věří, že stvořený Vesmír existuje pouze několik tisíc let. Je to tak napsáno v Knize. Žádné důkazy o opaku prostě nemohou existovat. Pokud je na vlastní oči spatříme, máme vlčí mlhu. Howgh.

Zatím bez slepic

In reply to by Aldo (neověřeno)

Trvalý odkaz

Na tento článek Vlka musím reagovat. Již delší dobu nechodím na Kosu, právě z důvodu,
které byl uveden v příspěvku. Souhlasím s tím, že jeho zášť k osobám prezidenta a premiéra
se jeví jako patologická nenávist. Myslím si, že to je projev jeho sebestřednosti a rigidní
osobnosti. Prostě musí mít pravdu, svou pravdu. Jemu nestačí okomentovat situaci jako
v minulosti. Dnes musí pozurážet kdekoho, kdo s nim nesouhlasí. Nestačí mu jednou.
Musí to jako ohraná gramodeska opakovat vícekrát. Jako by si vtom liboval. Premiéra, který
plní svou funkci v nelehké situaci označuje za zbabělce a slabingera. Kdyby byl slaboch,
tak by tam již dávno nebyl. Vlk často vzpomíná na pravdy a moudrost jeho babičky. Tak
by si měl vzpomenout na to, že jistě říkávala : " PODLE SEBE SOUDÍŠ TEBE"
V závěru píše: "...…Čím déle se kauza povleče, tím více bude zřejmější, že vůbec není velký
tvrdý borec nýbrž jen fňukající kašpárek a mluvící bláto."
Podle mne pokud autor bude čím déle pokračovat v tomto trendu, tím více bude zřejmější,
že není velký tvrdý borec a bloger nýbrž jen fňukající kašpárek plšíci bláto. Možná mu
křivdím a není to projev osobnosti a dobře ví proč tak koná.

Zatím bez slepic

Obávám se, že takto fandovsky se chováme, třeba ne vždy, ale občas každý z nás.
A to, co popisujete, je fandovství "naruby", ale to samé-vášně-zatemní mysl.
Prostě "přání otcem myšlenky".
Ale někdy se to může bohužel změnit až v patologické chováni.
Neschopnost myšlenku opustit s věkem má tendenci jen se zhoršovat.
Já bych byla tolerantní, na "svém vykolíkovaném území", si může a měl by mít možnost každý člověk hlásat, co jen libo.
I nenávidět politky, horší to už je v případě urážení voličů kohokoliv, to moc demokratické není....
Tam by zpětná vazba bíti měla. (Nedělej druhým, co sám nemáš rád)
Čtenáře to číst snad nijak nenutí a pro jistotu a svoji pohodu ani nedává takový bloger většinou možnost na komentáře.
Prostě to lze shrnout, jen nechme každého, ať si virtuálně sám nenávidí koho chce, pokud nenavádí k nenávisti a neuráží druhé, je to třeba jeho možná terapie, jak se nestát fyzicky "teroristou".

Zatím bez slepic

In reply to by MAJKA (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nepovažuji uvádění doložitelných faktů za patalogické chování Stává se, že některé gaunery (Babiš, Zeman) si část společnosti oblíbí a tejným gaunerům (Kalousek, Topolánek atd) nemůže přijít na jméno. Proč? To nedovede nikdo vysvětlit.
Pokud jde o komentáře, pokud Vlk využívá hodně pramenů nemá čas zabývat se většinou slabomyslnými komentáři znichž jen malá část je k věci.
Koho by zpětná vazba měla Bít ?

Zatím bez slepic

Hrubka se vloudila, či podvědomí, inu kdo ví....

Zatím bez slepic

Napsal jste v reakci na Váhy "Nepovažuji uvádění doložitelných faktů za patalogické chování". Docela by mne zajímalo co je podle Vás doložitelný fakt u vlka stran Babiše a Zemana. Zkuste uvést pár příkladů či článků stran těch dvou, kde tomu tak podle Vás je. Fakt by mne to zajímalo.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Dlouhodobě zde tvrdím, že jestli někdo nebo něco zlomí Andreji Babišovi vaz v politice, nebude to kauza Čapí hnízdo, ale Alena Schillerová a její návrhy daní. I když tu poslední navrhlo MŽP, nevěřím, že v ní nebylo MF namočeno. Jde o daň na uhlík, tedy daň za vytápění uhlím a plynem. https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/emise-dane-co2-oxid-uhlicity-brus…
Fajn, optimální bytová teplota tedy bude 15°C, jen kousíček nad rosným bodem 14,37°C pro Rh vzduchu 70%. Nevytápět a při vaření intenzivně větrat. V domech bude zima jako na Sibiři.
Doporučuji nákup mnoha teplých dek.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pane Gerd.
Ten dojem mám také,že Schillerová v tom zdaňování všeho jede také.
Mne sice napadá,že daně u nás navrhuje Angela,všechno jde z nařízení EU.
Právě u elektřiny je to jasné,že v tom má prsty Německo.
Vůbec netušíme,jakou lavinu zdražování přinese tato uhlíková daň,všem vzniknout vyšší náklady

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pane zemědělče,

v 50. letech vysílali komunisté agitující svazáky na venkov, aby přemlouvali lidi ke vstupu do družstev. Teď budou posílat Piráti a jim podobní, Gréta a její studenti, a celý tábor PAL party hipsterů z neziskovek, co nás budou učit, jak správně udělat sójové latté, avokádový toust a vysvětlovat, jak je nezbytné, abychom dobrovolně skočili do penálu nebo oni trpí enviromentální úzkostí a klimatickou nouzí. Alena Schillerová nám zvýší daně a vybrané peníze pošle těmto novým správně uvažujícím lidem.
O žádnou daň na boj proti produkci CO2 nejde a nikdy nešlo. Jde jen o způsob, jak zdanit lidem, i že dýchají. Je jen divné, že tolik lidí na tu hru přistupuje. Dlouhodobě dojde k jedinému, v některé zemi si řeknou, že je lidí moc a vymyslí způsob, jak jejich počty snížit. Máme se zglobalizovat za každou cenu. Je to podobné šíření křesťanství ohněm a mečem.
A protože je nadprodukce metanu, asi nám zakážou se z těch nových daní i pos..t.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Či kopat "zemljanky" na zimy tuhé, kdo má kde, tam bude teplota snad nad bodem mrazu.........
A protože uhlím topí zejména starší občané, na nové technologie ani zásoby uhlí nemající, tak kvůli dani budou topit i tito minimálně méně a méně, možná nebozí umřou zimou, ale klima bude ochráněno i tak a to se vyplatí! (ironie?...)

Vidláci si nakoupí uhlí do zásoby na roky za cenu nyní nižší a místo peněz v bance se záporným úrokem co přijde, přesunou úspory rozumněji do sklepa....
Ale i na ně v době nové, době NEO pokrokové jako na nás všechny nakonec (i vynucená) změna chování přijde, jak uhlí ve sklepě dojde......

Ani na vteřinu se nechci zglajšaltrované EU soudružky ministryně Schillerové zastávat, ale vítr zde fouká celosvětově (klimatická nouze) z OSN a jak jinak i EU. A Ála směrnice EU má i dobrovolně (úřednická duše) za slovo boží.
Ono to jde i fakt (s účastí v EU) těžko se vzepřít, víme také proč se ANO proti EU nijak moc vzpírat nebude....DOTACE. Navíc jsme se přidali k Pařížské dohodě...a už to fičí....

Greténi všeho světa už jsou dávno spojení....(ta holka je jen vhodně vybraný maskot, co nikdy nemůže přijít na to, že je jen "užitečný idiot"..).

Na "uhlíkovou daň" dle směrnice EU bylo možné využít tzv přechodné období, ale to končí 1. ledna 2021, kdy by měla být uhlíková daň implementována i do našeho daňového systému, a tak také bude.

Ale "buďte klidní", tato daň postupně postihne všechny energetické zdroje, elektřinu, pevná i tekutá paliva a zemní plyn...., jen sazby budou různé dle aktuálních preferencí a škodlivosti pro klima....Samozřejmě se to zase prodá jako nejvyšší dobro, když ne pro občany, tak pro planetu a klima jistě.

Uhlí a PHM.... budou first, ale další zdaněné FUJ komodity pro jiná dobra budou následovat, podle aktuálně globálně určeného "společenského nebezpečí" a vlivu na "klima"....To vše jede už roky, OSN to jistí, ale lidé si všimnou až to na ně konkrétně dopadne....
Příkladmo pro představu budoucnosti text z 2017:
https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/dan-z-masa-zdravi-vegetarian-…

Zatím bez slepic

jedná se o zcela logickou úvahu. Na rostlinných poživatinách lze zbytky střední třídy lépe ojebat o peníze. To je v kostce celý problém.

Zatím bez slepic

Majko,
přečetl jsme si ten odkaz o dani z masa, cukru, uhlíku, atd. a začal jsem trpět postenviromentální úzkostí. To je nový termín, na který uděluji copyright zdejšímu osazenstvu, a značí úzkost z konání těch, kdo trpí enviromentální úzkostí.

Zatím bez slepic

Nu, úzkost.....?
Což takhle spíš postenvironmentální nasranost ?!
S podobným logickým vznikem, jako ta Vaše úzkost.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Andrej Babiš
17 min ·
Z dnešního hlášení (18. 8. 19) Andreje Babiše. Tenhle týden se v médiích objevila šílená kachna, že prý chystáme uhlíkovou daň pro všechny, kdo topí uhlím nebo plynem. Ten titulek doslova zněl: „Za Česko zelenější. Vláda připravuje zdanění uhlí a plynu“. COŽE? Už dávno jsem řekl, že nic takového nebude a české domácnosti nebudeme ničím takovým zatěžovat. Tyhle lži šířil na jaře jeden poslanec za ODS, tak mi ve sněmovně už docela ujely nervy a trochu jsem ho sjel.
A stejně lže zapšklý, žlučí prolezlý a ve světě se již neorientující stařec Vlk.

Zatím bez slepic

Tak ona nám to jednou EU stejně nařídí. Zároveň bych byl i u Babiše opatrnější, už se také stalo, že říkal Čechům to hezké a jeho lidé schvalovali v podstatě pravý opak...

Zatím bez slepic

Uhlíková daň.
Původní směrnice nebyla nakonec schválena jednomyslně.
A proto dosud opravdu neplatí...dohledala jsem si to (energetikou a klimatem se nezabývám, tak jsem to podrobně nesledovala, jako musím sledovat směrnice jiné), ale soudruzi se poučili a aktuálně se řeší změna hlasování na prostou většinu....

Přečtěte si černé na bílem viz odkaz ze 4/2019 . "Efektivnější a demokratičtější" a je to!
Kdo to nechce číst podrobně, tak se mrkněte jen na straně 7 na článek 2.4. a pochopíte, že tlak na to z EU je a bude a když ne tato vláda do konce mandátu 2021, tak ta příští to řešit už asi bude muset.
Ani ta to samozřejmě nebude SAMA navrhovat, ale bude JEN povinna implementovat nařízení EU....
Takže Babiš jen zatím ví, že tato vláda nemusí, ale už zkoumají a zjišťují dopady zavedení uhlíkové daně na ČR a proč asi tak, že?
Ale možná se stane zázrak a rovněž prostá většina řekne této dani nakonec NE, jen Babiš stačit nebude.
Po Brexitu se ale začnou hledat prachy všude.....

https://ec.europa.eu/transparency/regdoc/rep/1/2019/CS/COM-2019-177-F1-…

************
odtud:
"Členské státy uznaly, že když je v konkrétní politické oblasti zapotřebí určité úrovně ambicí, dochází k tomu, že pravidlo jednomyslnosti zpomaluje pokrok a brání EU přizpůsobit se měnící se realitě a poskytnout Evropanům nejvhodnější prostředky k ochraně jejich zájmů."

************

Zatím bez slepic

Ale tím netvrdím, že jde právě o tento případ a nijak nekomentuju Vlka.

Zatím bez slepic

No, zrovna u těch produktů Mafry jsem nabyl dojmu, že jsou dlouhodobě vůči svému chlebodárci ostřejší, než listy Economie vůči panu Bakalovi. Jak dlouhé prsty a jak často uplatňuje do redakce nebo ne, ví jen on a redakce. Faktem je, že i kdyby iDnes svolával proti Babišovi demonstrace, tak jim to nikdo neuvěří, protože Babiš. Je to trochu jako s učitelským dítětem ve třídě. Rodič na něj může být fakticky x krát přísnější a náročnější než na ostatní, ale stejně bude mít zbytek třídy pocit, že mu taťka/mamka nadržuje a má nějaké výhody...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

dan jsou jen penize, dulezitejsi je to ze nemuzete nove postavit novy dum tak aby se v nem dalo pritapet/topit treba krbem atd. proste vam neprojde kolaudaci - nesplnite podminku tesnosti obalky

jen pasivne bez vetrani (zavislost na dodavce elektriny, bez ni v tomto dome umrete)

https://www.novinky.cz/finance/clanek/nove-rodinne-domy-budou-muset-byt…
https://www.ireceptar.cz/domov-a-bydleni/rok-2020-prinese-velke-zmeny-v…

Zatím bez slepic

Něco mi říká, že při současném směřování není daleko doba peter postavených do kuchyně paneláku s komýnem vyvedeným někdejším oknem a menší bitkou o poslední strom v místním parku...

Zatím bez slepic

velmi dobře z Rumunska. S tím rozdílem, že na sídliště před zimou a během ní pravidelně zajíždějí místní gazdové s koňskými povozy plnými štípaného buku. Tam mají vyhráno, jsou ještě zvyklí.

Zatím bez slepic

ihned po kolaudaci ten krb (jakože bych ho nikdy nechtěl) postavit?

Zatím bez slepic

Těch bude..........už dnes lze chodit kontrolovat spalinové cesty....to je jen jedna vlaštovka z budoucnosti....

Targusi, NEO vesnice, města a ulice budou přece plné klimatických mladých, do školy nechodících, Jasánků a udavačů a přijde nezisková komise či moderněji průlet dronů to zjistí, zaměří, odešle na úřad a pak pokuta....
A neuvědomělým občanům bude příbytek zdaněn (postaru vyvlastněn, či rovnou zbořen, jako objekt nevyhovující kolaudaci a klimatu).
Bude Vám třeba za trest, pro neuvědomělost, odebrán příděl EO (emisních odpustků) a budete pro Vaše dobro a hlavně dobro planety přidělen s celou myšlenkově a vůbec ideově závadnou rodinou na převýchovu, třeba sázet stromy na ledovec, či co já vím.....
Takové myšlení, a konání vůbec, neloajální s planetou a klimatem nebude v budoucím "ráji DOBRA" jistě tolerováno....

Zatím bez slepic

žiti, páč jsem naštěstí stár a vážně nemocen. A umím si představit, že bych bydlel v něčem, co by zvenku budilo dojem, že se jedná o stan. Takový větší, třeba dvacet metrů, to by šlo.
A pokud se jedná o drony, zajisté se dosti brzy rozvine disciplína rovnající se odvrácené straně Měsíce - pardon - špehování pomocí dronů.
Totiž nabourávání jejich komunikace s řídícím centrem.

Zatím bez slepic

bude honit roztoče ve vzduchovodech, humusáci je budou desinfikovat a čuchat čikuli.

Zatím bez slepic

Alepro, píšete naprosté kraviny. Když netušíte nic o tepelných ztrátách otevřeným krbem a netušíte co a k čemu je těsná obálka, nutně ty kraviny budete plácat. Buďte tý lásky zkuste se nejprve o něčem informovat. Jen blbec dnes bude chtít otevřený krb, bude-li vědět, co to znamená pro ty tepelné ztráty. Dnes se počítá do vytápění i teplo lidského těla, tepelné zisky ze slunečního záření - to by Vám alespoň trochu mohlo něco napovědět. Dceři jsem navrhl krb s rozvody jako sekundární vytápění, primární má elektrické podlahové. A samozřejmě nejde o otevřený krb, ale o krbovou vložku s velkoplošným prosklením a dvojím spalováním. Vyhovuje i novým požadavkům.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Když nad tím tak přemýšlím, tak si říkám, že vysvětlení Babišova výroku je možná v tom, aby donutil Socany odejít z vlády kvůli Šmardovi, a ne "kvůli rozpočtovým sporům", kteroužto pozici si socani připravují.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

třeba vlastní produkce. V létě prdět do bombičky a obsah přepouštět přes kompresorek (solární nebo ruční pohon) do hlavní tlakové nádoby. Stačí přetryskovat kotel a jede se. Budou prdy měřit a danit?

Zatím bez slepic

i obchodovat. Strach bych měl jen ze zavedení povolenek na prdy.

Zatím bez slepic

In reply to by Ládik!!! (neověřeno)

Trvalý odkaz

Spencerová před nedávnem prohlásila, že zvítězila v boji proti vypouštění skleníkových plynů tím, že přestala jíst hrách a luštěniny.

Problém je, že soja (a jiné luštěniny) jsou významnou náhradou za kravské bílkoviny.
Celá kampaň neustále zvyšuje mé podezření, že zde jde o nucený přechod na konzumaci zdravého, chutného a dostatkového kůrovce pro českých dolních devět miliónů.

Otázkou je, zda kůrovec také prdí. V tom případě bych zavedení povolenek na prdy podpořil.
(Na výrobu kůrovcového tataráku bych Ládikovi!!! a ostatním kandidátům na prezidenty čehokoliv prosadil výjimku ze zákona)

Zatím bez slepic

Nebo na prdele... Dámi a jemnocitní prominou...

Zatím bez slepic

Dámy prominou, dámi nemusí... :( Chjo, jsem to ale vůl...

Jinak si vzpomínám, že jsme si kdysi dělali srandu, že se jednou bude zdaňovat i vzduch (kyslík). Ani ve snu mne nenapadlo, jak kreativně to EU pojme...

Zatím bez slepic

Na balíku slámi
seděly dvě dámi

Biovíno v biosklence
přikusují utopence...

Která asi dá my?

Zatím bez slepic

Tato otázka je již vyřešena. V Praze byl otevřen první robobordel, 1900 Kč/1 hodina.
https://www.flowee.cz/civilizace/5775-jak-jsem-se-dotykala-umele-panny-…

Zatím bez slepic

Stando,
existovala a nejspíš v některých zemích existuje Daň z hlavy. V dobách, kdy halva byla nezaměnitelná za prdel.
Dneska máte venkoncem jedno, který konec zdaníte, kus jako kus.

Zatím bez slepic

To ještě není daním konec. Brzy dostaneme něco jako dálniční známku za to, že opotřebováváme ulice chůzí. A k tomu parkovací místo, že můžete pobývat ve svém vlastním bydlení. Když můžeme platit daň z nemovitostí pořízených ze zdaněného příjmu a postavených nebo opravených ze zdaněného materiálu, je možné platit parkovací poplatek za bydlení ve vlastním bydlišti.
Další daní bude daň za trvale zabírané místo na hřbitově. Sice už existuje jako nájem hrobového místa, ale vzhledem k nadbytku lidí a nedostatku místa taková daň vznikne.
Vracíme se do feudalismu nebo rovnou otrokářského systému.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pane Gerd.
Pořád mě napadá,že Schillerová chápe jak vypadají státní finance,kam to spěje,ale nedochází jí,co může způsobit.
Jinak bych ji považoval za křížence Kalouska s Drábkem.

Zatím bez slepic