Příprava na špatnou válku

Autor

Dneska mám narozeniny a nostal jsem k nim milý dárek... home office. Proto se teď budeme potkávat více a častěji, já mohu aktuálněji reagovat a vůbec, když jsme teď všichni zavření doma, alespoň nám nebude smutno. 

Můj tatínek mě včera upozornil, jak jsme se zase připravovali na špatnou válku... To bylo pořád o hybridních hrozbách, Rusko už pomalu dobývalo Pabaltí, bylo nutné dávat peníze na zbrojení především formou nákupu amerických zbraní, bylo zapotřebí uvědomělosti a příslušné nenávisti k Rusku. 

Bylo dovoleno neobsluhovat ruské hosty, pokud nepodepíší pamflet v podobě zrady své vlastní země, bylo dovoleno adorovat Banderu a Vlasovce, demontovat Koněva, plivat na Čínu, rušit s ní smlouvy, odhalovat nitky vedoucí od prezidenta do Kremlu a Císařského paláce, ba dokonce ještě před pár dny vycházely články, že Rusko a Čína jsou nebezpečnější než celý koronavirus. 

A vidíte... Rus nemusel mobilizovat a Číňan nemusel hnout prstem. Přes hranice nepřeletěl jediný granát, ba ani kulka. Nebyli odvoláni velvyslanci, trubkami pořád všechno teče. V šanghajském přístavu se stále nakládají kontejnery, Tibetské vlajky ještě vlají.

A burzovní indexy padají volným pádem...

Nebýt toho koronaviru,  byly by toho plné noviny. Jenže pokud žijete v Uničově nebo Litovli a kvůli chybějícím respirátorům nepřijelo jídlo, tak se boucháte do hlavy a přemýšlíte, proč jste si neudělali zásoby. Ano vy všichni, co jste se vysmívali plným košíkům s moukou... Co nezvládne virus, to spolehlivě dotvoří národní byrokrati... a ty máme na té nejvyšší úrovni. Naše byrokracie je lepší než ta unijní. Každopádně jsem strašně zvědavý, jak se Andrejko s tímhle vypořádá... Uničov je zavřený a náklaďáky tam nedojedou.... 

Jinak jsou vidět také pozitiva. Leckde se šijí roušky - Vidlákov bude zásoben během několika dní slušnými rouškami za 35 Kč/kus. První zájemci už se vybavili. 

Všechno ostatní je už v podstatě válečné zpravodajství.

Před čtrnácti dny bych musel vymýšlet neuvěřitelně komplikované scénáře, pokud bych chtěl napsat povídku o změně režimu v Evropě, o znárodňování a čínském vlivu. Teď už si to dovedu docela dobře představit. Nejenže je Západ ve větší Bruseli než jsme si všichni mysleli a ještě k tomu se za chvilku začnou věšet burziáni. Já si dovedu docela dobře představit, jak vlády přebírají kontrolu nad ekonomikou, jak se tomu říká jinak, ale klíčová odvětví se dostávají do státních rukou a Čína si buduje předmostí pomocí nadbytečných dolarů a roušek. 

Pomalu si nedovedu představit, že by se vše ještě mohlo nakolejit na původní trať a pokračovat dál. Vlastně si teď najednou ani nedovedu představit volby a volební kampaně. Zato mi Hřib pomalu naskakuje jako metař, Jakub Janda jako politický uprchlík a většina novinářů i redaktorů jak lížou čižmy Babišovi, protože jim nic jiného nezbude. Pomalu si dovedu představit čínské spojení komunismu a miliardářů - u nás tedy hlavně Kelnera. 

Víte, docela mě zajímá, jak budou vypadat ty čínské roušky. Svým způsobem je to pro Čínu příležtost splnit si své velmocenské sny v předstihu. Evropské know how  v hi-tech oborech, čínská pracovní síla a ruské suroviny. Akorát si nejsem jistý, jestli se mi v takovém světě bude dobře proletařit a nejsem si moc jistý, jestli budu smět psát stejné kydy jako doteď. 

Víte já nevím, jestli do Číny přinesla ten virus americká armáda nebo CIA. Ale pokud si někdo za Atlantikem mnul rukama, že to těm číňanům hospodářsky zavařil, tak se dost přepočítal. Čína si udělala test připravenosti krizových struktur, ten dopadl uspokojivě, chyby byly napraveny, plány zpřesněny a teď jsou připraveni využít příležitosti. 

Když vidím, jak k tomu přistupují naši sousedi v Dojčlandu, hrdý Albion, či Francie sladká, tak bych si na jejich budoucnost nevsadil zlámanou grešli. 

Ano je možné nechat nakazit populaci, aby se virus zastavil sám. Ale ono to bude generovat podobně srdceryvné obrázky jako z migrační krize. Tentokrát ale to budou britší kloučci, co budou umírat na zápal plic. A každý anglán uvidí, že vláda se angažuje pro každého pakistánského čmouda, ale pro rodilého Jamese neudělá nic. Možná si vzpomenou na epidemie slintavky, kulhavky a BSE... vypadá to, že to budou řešit podobně - vybít celé stádo. 

Němci.... je mi jich skoro líto - přitom se mohli Merkelky zbavit už tak dávno...  a v dnešní době internetu jaksi není možné schovat ty nádherné rozhovory, které v poslední době dala. Kolik Němců začalo šilhat směrem ke kotlince? 

Věříte někdo, že to ty jejich vlády ustojí? Kolik mrtvých kloučků a holčiček bude stačit, aby z Berlína či Londýna nezůstal kámen na kameni? Moc ne, odhadoval bych. 

První článek oslavující čínskou pomoc u nás, vyjde někdy příští týden... na Novinkách. To už budeme jen maličký kosek od Kelnerova vystoupení, že jeho Air Bank a PPF převeznou všechny české banky. Slovy Jiřího Paroubka... kdo z vás na to má? kromě Číny? 

A Putin se chechtá až z Kremlu opadávají cihly. 

Scallope, dneska mám narozeniny. Dodal jsem vám dost klíčových slov, aby vás sem styčný důstojník poslal. Tak si dejte záležet!

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (104 hlasů)

Komentáře

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dia duit, theastaigh uaim do phraghas a fháil.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Guys just made a web-site for me, look at the link:
<a href=https://essaywriting-servicey1.newbigblog.com/23882366/the-essay-a-shor…;
Tell me your recommendations. Thanks.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Hi, I wanted to know your price.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Куплю аккаунты Pinterest с подписчиками от 1000. Просмотры не важны. Звоните: Telegrаm @evg7773

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

<center><img src="https://i.imgur.com/ztB6uCV.jpg"></center&gt;

<b>aRIA Currency - a Super Fast, peer 2 peer Electronic Cash System with a very low transaction fee. Be your own bank with full control of your digital assets. Or just hold for passive income.</b>

<b>SPECIFICATIONS</b>
- Total Supply: 10 Million
- Block Reward: 0.35
- Reward Maturity: 100 blocks
- Consensus Algorithm: SHA-256
- First consensus: <1 second
- Average Block Time: <60 seconds
- Last Block Reward: 27,142,858 (50.5 years)
- Tx Fee: $0.001 average
- Network performance: 10 thousand transactions per second

<a href=https://nextgen.ariacurrency.com/wp-content/uploads/2022/03/aRIA-WhiteP… PAPER</a>

<b>ROADMAP</b>
? Native aRIA blockchain
? Blockchain explorer
? Desktop qt wallet staking included
? Listing on few exchanges, see ECHANGES
? BSC wrapper
? aRIA to wRIA bep20 swap
? ERC wrapper
? wRIA erc20 to RIA swap | RIA to wRIA erc20 swap
? DeFi Farming wRIA BSC token LP staking
? Mobile wallet V1: mobile multiCoin wallet with p2p exchange (<b>almost done, debugging stage</b>)
? Mobile wallet V2: staking option added

<b>?? The development of the aRIA ecosystem, an analogue of the Ethereum network with support for tokens, including NFT and MetaMask compatibility, has begun.</b>

<b>Why RIA the best startup?</b>
- The main roadmap is almost finished
- Community roadmap available
- Coin reserve for venture fund
- Very small premine, shortage of coins already now
- New stages of development started

<b>EXCHANGES</b>
<a href=https://txbit.io/Trade/RIA/USDT>Txbit</a&gt;
<a href=https://bololex.com/trading/sessions/market-view?symbol=RIA-USDT>Bolole…;
<a href=https://cex.bitexblock.com/trading/riausdt>Bitexblock</a&gt; (now on update)
<a href=https://dex-trade.com/spot/trading/RIABTC>Dex-trade</a&gt;
<a href=https://bdexhub.com/exchange/ria-btc>BdexHub</a&gt;
<a href=https://xeggex.com/market/RIA_USDT>XeggeX</a&gt;
<a href=https://pancakeswap.finance/swap>Pancakeswap</a&gt; (for wRIA bep20)
<a href=https://app.uniswap.org/>Uniswap</a&gt; (for wRIA erc20)

<b>OFFICIAL LINKS</b>
<a href=https://ariacurrency.com/>Website</a&gt;
<a href=https://twitter.com/aRIACurrency>Twitter</a&gt;
<a href=https://discord.gg/GtpaREquVv>Discord</a&gt;
<a href=https://www.reddit.com/r/aRIACurrency/>Reddit</a&gt;
<a href=https://t.me/aRIACurrency>Telegram</a&gt;
<a href=http://No>Bitcointalk</a&gt;
<a href=https://www.facebook.com/groups/ariacurrency>Facebook</a&gt;
<a href=https://www.instagram.com/ariacurrency/>Instagram</a&gt;
<a href=https://coinmarketcap.com/currencies/aria-currency/>Coinmarketcap</a&gt;
<a href=https://www.coingecko.com/en/coins/aria-currency>Coingecko</a&gt;

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Sveiki, es gribēju zināt savu cenu.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Центр биржевых технологий ЦБТ
Обзор - Центр биржевых технологий ЦБТ
81
244
Комментарии (0)
Центр биржевых технологий – полный обзор и реальные отзывы
ЦБТ представляет себя как международная группа компаний, занимающаяся консалтинговыми услугами и обучением на международных финансовых рынках. Центр биржевых технологий будет всячески приучать вас к выгодному инвестированию в зарубежные проекты. Как заверяет нас ЦБТ, он использует весь опыт самых крупных и финансово успешных фондов, а также эксклюзивную информацию от инсайдеров, чтобы сделать ваше инвестирование более прибыльным.

И хотя ЦБТ придумал красивый текст, а также легенду про 20 лет опыта и 500 000 инвесторов в Европе и Украине, опытный пользователь сети интернет поймет – перед ним классические мошенники, которые не имеют никакого отношения к бирже. Центр заверяет, что работает с инвесторами из СНГ, но по факту, - это не инвесторы, а обычные жертвы и целевая аудитория для развода.

Анализ сайта и главной страницы cbt.center: коротко, о главном
Когда мы посетили сайт, мы сразу предположили, что перед нами лохотрон. Мы уже разоблачили сотни из них, и этот ресурс оказался все таким же бестолковым, как и все остальные. Попытаемся аргументировать свое мнение, чтобы вы поняли, о чем речь.

Во первых, у cbt.center просто ужасный и крайне примитивный дизайн. Никакого вкуса, и даже удобного функционала. Оформление сделано как попало, глаз постоянно цепляется за слишком угловатые элементы сайта. Если ЦБР – это качество, то почему у них такой убогий сайт? Подумайте сами. Фотографии с первых позиций гугла, кривые слайды с видео, разделы расположены как попало и совершенно нерационально.

Первое впечатление от сайта – крайне негативное. Уже на этом этапе, доверие к проекту улетучивается.

Контакты ЦБТ
Первое, что следует разобрать – это контакты. Центр Биржевых Технологий – компания из Украины. Но мы не уверены, что клиентам из нашей страны стоит пользоваться сомнительными услугами украинской компании, слишком рискованно. Нет никакой гарантии того, что эти ребята вас не обманут и не обчистят карманы. Никто не знает.

В контактах указаны адреса украинских городов: Черновцы, Киев, Львов, Одесса. Казалось бы, крупные города – значит, у компании есть амбиции. Но не тут-то было. Мы проверили данные. Точных адресных данных нет! Во Львове (город в Украине) маркер стоит на «Оперном театре», а в этом строении офисов нет, и быть не может. Нас вводят в заблуждение, указывая общее маркеры городов, без конкретного местоположения. Где номер офиса? Где адрес дома? Дешевый трюк от разводил, которые не учили, что не все начинающие инвесторы безмозглые идиоты!

SmartGuide рекомендует: всегда внимательно проверяйте адресные данные, которые указаны на сайте. Особенно, если он сомнительный. Правильная проверка вам однозначно поможет ответить на вопрос – а существует ли брокер или инвестиционная компания вообще? Учтите, что офис также может быть придуман от фонаря. Кабинета в бизнес-центре может и вовсе не существовать, или он будет принадлежать другой фирме.

Другие контакты:

Телефон: 0800 500 222

Есть страницы в Фейсбуке, на Ютубе и в Инстаграм. В ФБ у консалтингового агенства 13 тысяч подписчиков. Существует большая вероятность того, что это обычные боты, ведь лайков под постами – кот наплакал.

Что предлагают cbt.center? Инвестиции
ЦБТ предлагает пассивный заработок на МФР, инвестируя в современные проекты. Это и портфельное инвестирование, и акции всяческих крупных компаний, и прочие инструменты. Ко всему этому мусору еще предлагают роботизированную торговлю.

Торговые роботы – это худшее, что вы можете встретить среди трейдинговых услуг в интернете. Мы рекомендуем обходить всех этих шарлатанов, которые продают роботов или другие автоматизированные системы. Рабочих алгоритмов почти не существует. А если они и есть, то стоят они огромные деньги. Создание необходимого ПО – процесс дорогой и не такой быстрый, как многие думают.

Также нам предлагают:

Страхование инвестиций. Ваша торговля теперь станет более безопасной. Вот, какие условия нам предлагают: возврат до 10% застрахованной суммы, выплата возмещения в течении 15 дней, срок страхования – 1 месяц, стоимость – от 1% от суммы страхования, страхование даже самых рисковых активов и так далее. Условия хорошие, вот только страхования инвестиций от ЦБТ скорее всего, в природе не существует.
В проекте «Синхронная торговля» есть уникальный робот-трейдер FXTRoboprime — прибыльный торговый алгоритм, разработанный на принципах безопасной торговли. Этот робот трейдер нарисован только у вас на экране. Вот что про него пишут сами мошенники: «В основе алгоритма торговли находятся такие методики, как: отслеживание зарождающихся новых трендовых движений, система раннего оповещения о завершении тенденций, кластерный анализ уровня волатильности, консервативный MONEY-менеджмент (защита от риска), они обеспечивают безопасность и стабильную работу алгоритма.» Но как вы уже догадались, это все сказки для недалеких инвесторов.
ASProfiway – это якобы еще один торговый робот с уникальным алгоритмом. Безопасный, удобный, эффективный. Не робот, а сказка. Позволяет получать стабильный доход до 40-60% в месяц, без вашего участия в торговле. В добавок ко всему этому, нам расписали все преимущества помощника, которых, естественно, на самом деле и нет вовсе!
Формирование портфеля Клеревант. Тут вам формируют инвестиционный портфель, который будет работать на вас. Или против вас? Как вам такой вариант.Тут опять нам вешают лапшу про уникальные рабочие стратегии, про фундаментальный анализ и бла бла бла.
Уникальная модель обслуживания премиум аккаунтов. Банальная попытка завести лоха на премиум, обещая ему золотые горы.
Итак друзья, вывод по услугам cbt.center крайне негативный – это кидалово. Услуги прописаны как раз по дурачков, которые не знают куда деть свои деньги и в инвестициях не разбираются. Вот так вас пытаются нагреть и развести! Не верьте этому лохотрону.

Другие разделы сайта
Истории успеха. Забавный раздел, в котором непонятные ноунеймы рассказывают свою историю «успеха». Проплаченные аналитики, бизнесмены, эксперты. Селфтрейдинг – а стоит ли вообще? С ЦБТ, точно нет!
Обучение. Тут нам предлагают 2 вида обучения: получить готовую модель для бизнеса обучаясь с единомышленниками и обучиться самостоятельно. Беластиум ЦБИ и Беластум ВИП соответственно. Не обучение, а инфоциганство в лучшем случае.
Экономический календарь – забагованный раздел сайта. Оно и не удивительно, ведь ресурс сделан и без того криво.
Рискованное пользовательское соглашение. Особенно, рекомендуем обратить внимание на пункты:
Центр Биржевых Технологий может передать данные агентам и третьим лицам, действующим на основании договора, если требуется исполнение перед клиентом обязательств, которые выполняются партнерами.
Центр Биржевых Технологий может воспользоваться технологией «cookies», которая не содержит конфиденциальную информацию и не передается третьим лицам.
Информация об IP-адресе клиента не используется для установления личности, но может быть получена и сохранена Центром Биржевых Технологий.
Если сведения были предоставлены клиентом на веб-сайте Центра Биржевых Технологий в общедоступной форме, то Центр Биржевых Технологий не несет за них ответственности.
В случае добровольной передачи клиентом своих контактных данных, логина или пароля третьим лицам Центр Биржевых Технологий ответственности не несет.
Мнение SmartGuide о cbt.center ЦБТ центр: отзывы, жалобы, итог
Время сказать пару слов об отзывах. Отзывы о ЦБТ есть на сайте. Вот только верить им не стоит ни капли. Инфоцигане очень постарались, и сделали все по фэншую: видео с благодарностями, сюжеты от продажных сми, отзывы от благодарных клиентов. Но все это – мишура, которая существует для того, чтобы задурманить рассудок инвесторов новичков.

В сети очень часто пишут о том, что ЦБТ – мошенники. Например, упоминают тот факт, что Национальная комиссия уже давно признала Центр Биржевых Технологий абсолютным лохотроном. Компании также приписывают партнерство с очень неоднозначным брокером – Телетрейд, так что ниточки ведут нас по темным углам, постепенно открывая правду об инфоциганах из cbt.center.

Структура ЦБР глобальная. Ее размах впечатляет. Но абсолютно точно стоит помнить: это развод, который растет вширь, благодаря наивным новичкам в сфере инвестиций. Онлайн курсы от ЦБР, также, как и инвестиционные услуги – пустая трата времени и денег.

81
244
Получить помощь
"Я потерял(а) деньги в интернете, возможно ли вернуть?"

ПОЛУЧИТЬ ПОМОЩЬ
Часто задаваемые вопросы
?? Как мне проверить компанию Центр биржевых технологий ЦБТ и другие компании?
Ознакомится с рейтингами можно в разделах: рейтинги брокеров, бинарных опционов, тотализаторов, крипто бирж, финансовых организаций, сетевых компаний, крипто обменов, ICO и другое.

?? Я потерял(а) деньги в интернете, возможно ли вернуть?
Каждый случай потери средств по вине мошенников в интернете, является абсолютно уникальным, иногда деньги можно вернуть легко, иногда нет. Подробнее можно разобраться перейдя в раздел помощи.

?? Что нужно для того, что бы начать зарабатывать в интернете?
Оформив заявку, вы получите бесплатную консультацию ведущих специалистов, которые помогут определить ваши цели и подобрать наиболее подходящий для вас вариант.

?? Я хочу сам обучится заработку в интернете, с чего мне начать?
Начните с изучения информации для новичков. На нашем портале собрана информация про бинарные опционы, форекс, тотализаторы, криптовалюту, сетевые компании, хайпы и пирамиды. Тут вы найдете ответы на свои вопросы!

Zatím bez slepic

In reply to by Immanuel Kant (neověřeno)

Trvalý odkaz

takový problém říct a třeba v parlamentu odhlasovat zákon, že za určitých podmínek (které si stanovíme na míru dané situaci) není nutno žádné ISO? Vláda může nepochybně nějakým výnosem pojišťovnám proplacení nařídit a nařízení vynutit.

Připadá mně to stejně stupidní jako bránit hasičům, právě spěchajícím k požáru, ve vjezdu do města, protože jejich auto nesplňuje emisní normu. Jsou tady zákony pro lidi, nebo lidi pro zákony?

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Po právní stránce stát stále ještě není v ohrožení. Sice byl vyhlášen "stav nouze", ale to je EXEKUTIVNÍ krok, mající legislativní podklad v ústavním zákonu 110/1998 Sb. (proveden zákonem o krizovém řízení č. 240/2000 Sb.).
A to NESTAČÍ pro Vámi zmíněné (oprávněné, správné a logické) kroky.
Pravomoci vlády jsou dle "stodesítky" silně omezeny jak co rozsahu, tak časově.

Uvedená opatření by MUSELA schválit Poslanecká sněmovna.
Jenže ta smí dle "stodesítky" jednat ve zkráceném řízení AŽ při stupni "ohrožení státu". Ten však NESMÍ být vyhlášen kvůli pandemii.

Připadá Vám to jako "Hlava XXII."? Pokud ano, pochopil jste, jak moc jsme v prdeli.

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

na jedno brdo, ať se obrátíte kamkoli. Tady pomůže - domnívám se - jen jedno: puč, prohlásit se za Syna nebes, a místo amnestií, které se dlouhodobě neosvědčují, začít popravami.
Ostatně, seznam si píšu už několik let.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by Immanuel Kant (neověřeno)

Trvalý odkaz

No, já nevím nakolik to je skutečně tak jak píšete, ale předpokládám, že jste v tomto směru rozhodně lépe informován. Ovšem zachytila jsem jakýsi náznak na dnešní vládní TK, že jednají s ČAV tom, že by vypomohla s testováním. Mohlo by to být ono?
K tomu obcházení různých předpisů v současné době dochází. V jiné souvislosti, myslím, že se jednalo o jednání o dopravě materiálu z Číny (Ukrajinský vojenský Antonov tuším) podotkl Hamáček, že má od policejního nejvyššího slíbeno, že až ho budou zavírat, tak na něj budou hodní.
Vypadá to, že jsou hoši už tak psychicky vyčerpaní, že na řadu přichází černý humor.

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

anna2

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

Je to ono. Problém je ale stále stejný, a já těm lidem rozumím, protože jsme řadu z nich zastupovali. První obecní policajt, který si chce udělat čárku si najde příležitost a začne Vás stíhat a nic s tím nikdo neudělá. Takže se každý chrání. I dnes.
Proto je důležité vysílat signály pomoci. Rychlé otestování by hodně pomohlo, to všichni vědí. IK

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

In reply to by Immanuel Kant (neověřeno)

Trvalý odkaz

https://www.echo24.cz/a/SusBb/laboratore-by-za-par-dni-mohly-otestovat-…
***********************
Z odkazu:
"Spolupráci potvrdil i Prymula. „Kapacita testování je v současné omezena, ale skutečně chceme navázat spolupráci.
Už jsem jednal s panem rektorem Tomášem Zimou a panem docentem Janem Konvalinkou z Akademie věd. Jejich instituce mají mnohonásobně větší kapacitu, než máme my a mohou zanalyzovat čtyři tisíce vzorků za den,“ uvedl náměstek ministra zdravotnictví na tiskové konferenci po jednání vlády.
Testovat vzorky na nákazu novým typem koronaviru mohlo do pondělí dni 30 laboratoří. Nejvíc jich je v Praze (9) a Moravskoslezském kraji (5). Z krajů chybí jen na Vysočině, vyplývá z informací na webu Státního zdravotního ústavu. Vzorky od lidí, u kterých lékaři vyjádření podezření na nákazu, odebírají infekční oddělení nemocnic, pevná odběrová místa v některých z nich a sanitky, které jezdí k pacientům domů. Laboratoře většinou vzorky neodebírají, jen testují.
Zařízení Tilia Laboratories, které odhalilo jeden z prvních pozitivních případů v Praze, na seznamu zatím není. Lidé na jeho zařazení podepisují na internetu petici, v pondělí večer na ní bylo přes 22 000 podpisů.
„Pustí-li do testování instituce, které nemají ISO, už nás z toho snad vynechat nemohou. Každý den stále odmítáme stovky lidí, přestože se všude píše, že nesmíme a máme to na webu. Volají, píšou, prosí. Pro mě osobně je tohle strašně těžké, říkat ne. Ale jak už jsme předesílali, jsme připraveni. Hned jak nám to dovolí,“ vysvětlila Soňa Peková.
„Jakmile budeme mít oficiální kladné stanovisko z MZ ČR, okamžitě Vás o dostupnosti diagnostiky viru SARS-CoV-2 v naší laboratoři, i o všech detailech, týkajících se řádného odběru a řádného zasílání vzorků do laboratoře TILIA obeznámíme,“ dodala na Facebooku Peková.
Nemocnice VYZÝVAJÍ veřejnost, aby k odběru vzorků NECHODILA bez příznaků jako je zvýšená teplota nad 38 stupňů Celsia, suchý kašel nebo bolesti kloubů a svalů. Výsledky lidí bez příznaků mohou být takzvaně FALEŠNÉ NEGATIVNÍ, protože v prvních dnech nemoci bez potíží testování virus v těle neodhalí. Lidé už v té době ale mohou nakazit okolí, PROTO odborníci doporučují nosit alespoň roušku. V lékárnách jednorázové nejsou, lidé tak nosí aspoň látkové doma ušité, šátky či šály."
***************

Už se také řeší, zda lze v ČR zkusit ten nový Remdesivir..,ale tam si vybírá výrobce sám, komu dát lék otestovat.

https://www.lidovky.cz/domov/prymula-by-mel-schvalit-pouziti-leku-na-ko…
*********************
Odtud podstatné:
"Lékaři tak nakaženým podávají pouze přípravky, které ZMÍRŇUJÍ symptomy nemoci, mezi něž patří horečka, kašel a dušnost. V těžkých případech pomáhají pacientům s dýcháním či okysličováním krve přístroje, aby se zmírnila námaha plic a srdce........
*********************

Zatím bez slepic

Je to jednoduché.
Současně užívané testy prokazují přítomnost protilátek v těle, nikoliv vlastního viru.
A zde háček.
Než se vytvoří protilátky, nějakej čásek trvá.

Zatím bez slepic

"Tilia Laboratories" je JEDNA VETERINÁRNÍ laboratoř v rodinném baráku manželů Pekových ve Pcherech. NIC VÍC.
Celý "tým" laboratoře tvoří manželé Pekovi a JEDNA laborantka, která zároveň funguje jako kurýr.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

In reply to by Občan (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ono by to chtělo se seznámit s podmínkami opravdu špičkových vědců např na Oxfordu.
Sklepy, nebo půdní prostory.
A hlavně Pekovi mají i minulost, i když v Janouškově firmě. A z té si zaručeně něco odnesli.
Všechno špatné je k něčemu i dobré a naopak.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

No právě jestli nejde o tu minulost.
https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/kauza-chambon-roman-janousek-narod
a
https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3032240-policiste-navrhli-obzalova

(omylem jsem to dala na špatnou stránku, tak že se to objeví ještě jednou)

Zatím bez slepic

je, že stránka nebyla nalezena

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by Immanuel Kant (neověřeno)

Trvalý odkaz

pár nápadů bych možná (asi jako řada lidí zde) měl.

Problém vidím v tom, že než se někdo s politickým vlivem rozhodne v této věci jakkoli intervenovat, bude chtít konkrétnější informace - s odkazem na toho, kdo se za pravost těchto informacíVEŘEJNĚ zaručí.

V našich podmínkách je, jak víte lépe než já, neobyčejně snadné naběhnout na vidle.
Ani jeden z nás dvou není odborník.
Znáte někoho s dostatečnou odbornou reputací, kdo by byl ochoten jít s kůží na trh a veřejně sdělil, že popisované stroje jsou skutečně použitelné k rozsáhlému RYCHLÉMU plošnému zjišťování nakažených?

Zkuste se jej zeptat, zda by nebyl ochoten zaštítit malou nátlakovou akcičku, ačkoli možná připraví zahraniční farmaceutické firmy a pohřební průmysl o těžké stamilióny.
Pokud ochoten bude, požádejte jej o sepsání stručného dobrozdání na dva odstavce. Včetně podpisu a titulů.
Vidlák to jistě otiskne, několik blogů či novin paralelně s ním, poté by MOŽNÁ šlo pokračovat razantněji.
Dík za snahu, ať už dopadne jakkoliv.
A.H.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

In reply to by Immanuel Kant (neověřeno)

Trvalý odkaz

zdarma (samozřejmě nějaká odměna navíc pro ty co to budou dělat ve dne v noci), bez proplacení VZP. Tak se to v akademii většinou dělalo.
Myslím, že si uvědomí jak obrovsky by to pomohlo prestiži Akademie věd mezi občany.
Použitý materiál musí ovšem proplatit ministerstvo zdravotnictví resp Babiš může o to navýšit samostatný rozpočet AV.

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

K narozkam at vydrzej zatluceny dvere a dovnitr neproklouzne ani mys ani koronak.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Mimochodem, pane Vidláku, tak mě napadá, nebudete mít teď někdy narozeniny? Já abych něco neprošvihnul, to by byl trapas....

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Vážený, ctěný a milovaný pane Domácí, vše nejnejnej k narozkám, hlavně zdraví, štěstí ( viz Titanik ) a životní vitality k udržení tohoto dvorku pro všechny lidi dobré vůle.
Pro Škebu dobrou radu: za takové keci v takové době jaká dnes je se na vojně dávala "deka" jako kolektivní vyjádření postoje k mluvci. Bohužel zde budiš tou "dekou" absolutní nezájem o tvoje keci i osobu. Pokud budeš i nadále ve svém životě takto pokračovat, tak se té "deky" jednou dočkáš, protože moje životní zkušenost je že Boží mlýny melou sice pomalu ale zatraceně spravedlivě.
A pro všechny poctivé "kydače" pak také přání aby jsme se i nadále zde scházeli v plné sestavě.
Old Rebel

Průměrný počet slepic: 4.5 (4 hlasů)

nemůže scallop, ale voliči, kteří si diletanta zvolili. Eto vaše dělo. A dokud scallopovi nezavřete hubu, budeme mu lhaní premiéra této země vadit

Když šlo během epidemie vyhodit hlavní hygieničku, tak není jediný důvod odkládat výměnu superstar Vojtěcha za kohokoliv jiného. Primula by si třeba zopakoval kšeftíky typu "malá domů", ale kromě toho je i odborník.

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

Vazeny kolego, byl by jste tak laskav, a rekl mi, ve kterych volbach, mohli obcane CR nebo SK volil ministry ???

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

„Dělník je smrtelný, práce je živá, Antonín umírá, žárovka zpívá.“

Ustává pohyb, zastavuje se život. Hemží se poslední složky života, ty, které zajistí přežití. Ostatní je nabalený balast

Průměrný počet slepic: 3.6 (5 hlasů)

Děkuji za připomenutí Jiřího Wolkra, vyhledam v domácí knihovně a mám vystaráno, co budu večer dělat.

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Z tiskové konference žvanila Andreje:

"My jsme jeden tým. Voláme si, komunikujeme spolu. Řekněte mi, která jiná vláda to dělá?"

Máme fakt tu nejlepší vládu v galaxii!

Průměrný počet slepic: 1.7 (6 hlasů)

3,14ča, a je vychcaný jak díra do sněhu (nikdy jsem netvrdil nic jiného), ale ty jsi 3,1415982ča marinovaná, pucovaná, a certifikovaná v systému ISO.

Takže když imaginárně postavím vedle sebe Andreje a tebe, mám strašně jednoduchou volbu, a mimochodem - není to Andrejova zásluha.
Zmetku jeden lobotomizovaný.

Průměrný počet slepic: 5 (14 hlasů)

In reply to by Alef Nula (neověřeno)

Trvalý odkaz

za to, že jste (i) za mne vyslovil tuto soupravu slov. Napadají mne ještě další rozličné výrazy, ale Vy jste to podal uceleně a není k tomu co dodat.

Průměrný počet slepic: 5 (11 hlasů)

Já sám jsem ale svatouškovský prudérní slušňák a tudíž verbálně hřeším a nespisovně laji pouze v myšlénkách.
Navíc na mě škebla většinou působí jen dvěma způsoby:
1) neodolatelně komicky
2) odolatelně komicky

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

sakra, nevím kdo ze zdejšího "bublinového" teamu to nedávno napsal, když se Scallop dlouho neobjevoval:
"Kde je ten Scallop?! Já už mám přichystaný citrón!"

No a od té doby, když se Skallop objeví, tak si ho představuju na talíři pokapaného citrónem a nemůžu se soustředit na čtení a pochopit tak význam jeho sdělení

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

Asi cekal na PC pro home office

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)

...ten španělský(?) slimák, co ho nežerou ani slepice :)

Zatím bez slepic

In reply to by Alef Nula (neověřeno)

Trvalý odkaz

Milý Alefe (promiňte že vykám a Milá Nulo by bylo blbě). Já osobně jsem rád, že tady škeble je. Připomíná mi tak konec roku 89, kdy jsem viděl, že bolševik odchází do paďous a fakt jsem si to užíval. Hlavně to převlékání kabátů. Přítomnost škeble zde mi připomíná, každý den, že svět jejich představ umírá, a umírá beznadějně. Už žádné Zelené úděly, už žádná pravda a láska, už žádné nesmyslné kopání do zemí, od kterých zítra potřebujeme pomoc. Umírají a proto kopají. Oni nás totiž, milý Alefe nemají rádi. Oni nás nenávidí. Nenávidí nás za to, jak volíme (všimněte si té poznámky o voličích AB od škeble). Mohu mít jaké chci názory, ale pokud si nevážím voličů kohokoli, chci je ve skutečnosti vyřadit ze systému. Věru demokrati. A proto je dobře, že tu je. Až tady nebude, budeme si ho muset vymyslet, aby nám někdo připomínal, co nesmíme udělat. Jak se říká v Parkinsonových zákonech (resp. v té knize). Najděte v podniku člověka, který říká ty největší hlouposti a pak vždy udělejte opak. A proto zde máme škebli a já ji mám rad. IK

Průměrný počet slepic: 4.9 (14 hlasů)

In reply to by Imannuel Kant (neověřeno)

Trvalý odkaz

Co nadělám.
Ještě bych dodal, že Scallop tmelí zdejší kolektiv.

V mnohém zde máme opačné názory (např. na Ježibabiše, Zemana, Rusy, Doníčka a implementaci Švejka do tuzemského ústavnictví), ale názor na Scallopa nás smeluje (nebo alespoň stlemuje).

Jsem si jistý, že až se o škeblovi Babiš doslechne, postaví na jeho výrocích svou předvolební kampaň - a ústavní většinu bude mít v kabeli!

(Mimochodem - domnívám se, že i za Vlkův dnešní obrat k Babišově podpoře může to, že nějaký dobrák zkopíroval Vlkovi pár Scallopových perel).

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

Mě by zajímalo, jestli ta naše milovaná škeble je nejaká vyšší forma elfího organizmu, nebo nám sem řídící důstojník přiděluje nejakého vejškrabka se kterým nechce nikdo nic mít. Ani ten řídící důstojník ne ...

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

Homere,
škeblička je sem nasazen záměrně, aby jeho tupostí a nebývalou ignorancí otrávil zdejší diskuzi. Nevadí, že neumí diskutovat a že nepřekročí limit jeho inteligence. Je to záměr, chytřejšího elfa nám nenasadí, mohli bychom jej vyargumentovat. Proto nasadili scallopa, ten je ideologicky pevný a argumenty se jej nedotknou, protože je nepochopí. Podle hesla vůl je nebezpečný zepředu, kůň zezadu a scallop ze všech stran.

Průměrný počet slepic: 4.6 (11 hlasů)

ale Kartous. Copak jste na školení nedával pozor?

Samozřejmě je to zrádce. Má totiž raději pravdu než lež - lež skutečně nemá rád. A je to navíc demokrat, který uznává právo většiny zvolit si lež - jen neumí držet zobák a lež nazývat pravdou. Prostě elf se stovkou IP adresa placený sorosem, že?

Průměrný počet slepic: 1 (3 hlasů)

1 jablíčko + 1 jablíčko = 2 jablíčka. - Tož to je sice pravda, ale ve dvojkové soustavě je to trošičku jinak.
A pak co je pravda a co je lež, že ano.

Průměrný počet slepic: 4.9 (7 hlasů)

Odpovědí je "Dvojka a jablíčka"!

(Opsáno ze života ;))

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

zbytečně košatá definice sebe sama.
Stačí napsat, že hlavonoha je otravný infantilní debílek

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Bohužel myslím, že jejich svět neumírá, to náš svět mizí a už se neobjeví, není nic co by mohlo lidi spojit a ani nic co by jim dalo nějaké ideály, které by obsáhly nějakou větší skupinu a za které by byli ochotni umírat.
Jejich boj proti Babišovi je v podstatě pokus o vlámání se do otevřených dveří. On je jen poslušný správce kolonie, který svým pánům odporuje jen naoko. Co ho odlišuje od Nečase, Sobotky, Topola je jeho pracovitost a inteligence, možná to jim vadí.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

z naší brigády?
Vás typuju na generál poručíka (sedíte na poradách za předsednickým stolem), protože jste z nás tří nejškaredší, nejhloupší a nejstarší - viz. Targus, což se projevuje odvahou, s jakou bouráte i sebemenší projev optimizmu zdejší zatuchlé a nepohyblivé bubliny, já jsem rotmistr a sedím na jednání štábu až vzadu v předposlední řadě a pokaždé se na váš povel tady snažím vyrazit na podporu vaší rozvratné akce, no a poslední z nás - jakýsi Scallop, který po schůzi štábu zametá sál a vysypává popelníky, tak ten tady prostě jen tak blbne.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

U nás je pořád dost lidí, kteří čtou jen ty jediné správné informace - kvůli tomu jste si přeci vybudovali svou informační bublinu.

Zatím bez slepic