Jeden prsten vládne všem

Autor
Štítky

Milí čtenáři

Jistě vám neuniklo, že už několik dnů je připojení na Vidlákovy kydy pomalé a vypadávající. O problému víme a můj bratr Master intenzívně pracuje na jeho nápravě. 

V současné chvíli se zdá, že nám nejen přidělili elfa Sartra, aby napravil naše propagandou zblbnuté mozky, pracoval intenzívně šestnáct hodin denně a (cituji jeho samého) čural nám na naše bábovičky.

Zatímco Sartre přichází jako sličný elf misionář a snaží se ušlechtile pozvedat naše plebejství na vyšší úroveň, ve stejnou chvíli z druhé strany přichází prstenové přízraky a pomocí celkem šikovných neortodoxních metod zpomalují web. Brácha by vám to vysvětlil lépe, já jsem to jeho odborné bla bla bla pochopil tak, že je možné využít naše komentáře - především z doby, kdy tam roboti přidávali informace o viagře a cialisu  a protože jich je velké množství, je možné s tím hackersky pracovat.  

Z jiné strany stojí Vidlákovy kydy někomu za další útoky a to jsem nepochopil už vůbec. 

Zkrátka jeden prsten vládne všem, jeden jim všem káže... 

Brácha už zkouší nějaká řešení, ale v krajním případě se může stát, že přijdeme o staré komentáře. Bylo by mi to upřímně líto, byly plné odkazů, humoru a zajímavých myšlenek. Ale na druhou stranu jste to nejlepší čtenářstvo co jsem si mohl přát, staré komentáře snadno nahradíte novými ještě lepšími. 

Nechci diskusi uzavírat a pokud to jen trochu půjde, zachovám ji. Ale teď za to možná zaplatíme ztrátou toho, co jsme si říkali v posledních dvou letech. Prosím nedivte se tomu, neděláme to schválně. Brácha je šikovný, vzal si to za své, pokud to půjde, komentáře zachrání. 

díky za pochopení

Vaši  Vidlák a Master

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Kulatost Země je podle vás NÁZOR????????

Zatím bez slepic

In reply to by Sartre (neověřeno)

Trvalý odkaz

Možná by bylo dobré nejdříve se ptát zeptat sám sebe, co tím chtěl autor říci. Někdy se i ta odpověď najde.

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Někdy by bylo lepší se zamyslet, jestli mi někdo nedává najevo, že používám hloupé příklady a příměry, i když "jsem byl motivován" to nahnat ad absurdum Ono se to ne vždy úplně hodí :-))))

Zatím bez slepic

In reply to by Sartre (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ale jděte. Napíšu Vám to jin ak. Stran urážení. Znal jsem jednoho diskutére, který začínal opravdu každou svou reakci na někoho tím, že ho něčím urazil. . Vemte si z toho, na co stačíte.

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jestli dovolíte, vezmu si z toho nejen na co stačím, ale právě i a JEN TO, CO JSTE NAPSAL :

Tedy že "Jste znal jednoho diskutére, který začínal opravdu každou svou reakci na někoho tím, že ho něčím urazil". Nic víc si z toho brát nebudu, protože nic víc jste nenapsal a já si nemohu vykládat vaše slova po svém

Já mohu jen podotknout, že některý diskutník by považoval za urážku i to, co jsem vám právě napsal. Takový už je svět .-)

Zatím bez slepic

In reply to by Sartre (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ale Sartře o tom to přece je. Co jste si z toho vzal, bude vidět na tom zda změníte svou vlastní samolibost. Ne Vaše rádobyinteligentní replika. Bože, jak Vy jste úsměvnej ve své nedokonalosti. - usmívající se smajlík

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ono to možná nešlo přečíst, tak vám to napíši znova, snad si to sedne na nějaké čistší místo vašeho monitoru :
Vzal jsme si z toho JEN TO, CO JSTE NAPSAL. Nejsem oprávněn domýšlet se toky vašich myšlenek.
Upřímně řečeno bych to asi ani nesvedl, jak nahlížím .-)))

Zatím bez slepic

Sartře, je to o tom, že každý uvažuje jinak. Proto někoho urazí tohle, jiného zase něco zcela jiného. Ono to nakonec není o urážení, ale o urážení se. Od doby, kdy to beru jako názor, se kterým se po úvaze ztotožním nebo ho odmítnu, s urážením se nemám žádné problémy. Ostatně v diskusíc je to mnohdy spíše výraz rezignace, jak je možný, že ten druhý to nechápe stejně jako já. Ne tedy úmysl urazit.

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

To je ohromující informace a pravda :-)))))
Já si z disputace s tebou vzal to, že nejsi schopen dokládat svá tvrzení. Mně to stačí. Měj se :-))

Zatím bez slepic

Sartře, víte, doufám, že Země NENÍ kulatá? Bez ironie. Tohle je učivo zeměpisu šesté třídy.

Zatím bez slepic

On si to vzal zase po svém. Já mu dokladoval jen různost uvažování. Nic víc nic méně. A ten výrok s placatou zemí byl nějak míněn. On se neptá jak byl míněn a proč. Rovnou střílí.

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jen oprava místo placatosti, kulatost. Jen pro Sartra, považoval by to zase za něco jiného než to je.

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jasně, však já rozuměl. Z mé strany to už byla čirá zlomyslnost.

Zatím bez slepic

stando-e, jistě. Kdybych si nebyl vědom toho, že v jeho věku jsem byl stejnej, asi bych na něho opravdu vůbec nereagoval. Ten vůl sdělí, že ví, že přišel na návštěvu k seniorům a častuje je za jakýkoli výrok blbci. "Lze si představit, jak mluví s vlastní babičkou a dědečkem." Holt mladej pitomec, myslící, že sežral všechnu moudrost světa.

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Však já také býval jinoch, co upřímně (bez ironie) věřil, že každý čeká na jeho velikost - a nečeká-li, je to dáno jen tím, že mu nebylo dosud možno ji nahlédnout. Vyléčila mne z toho základní vojenská služba u stavebního vojska :-D. To bylo panečku rozšíření obzorů!

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nelži, není to hezké. Nadávat jste začali vy, místní posádka, mně. Kdo ví, jestli ne i ty.

Tak jste se opplácali po zádíčkách, kluci? Podepřeli? :-)))

Zatím bez slepic

Tohle patřilo na Alexe. Já fakt nevím, jak se to tu řadí .... vždyť klikám na správné "Odpovědět" ...

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vám opravdu nedošlo, že moje otázka o názoru na kulatost země řečila "názor na faktum" (jaký můžete mít názor na nějaké faktum? než ten, že TO TAK PROSTĚ JE? (a neřeším kulatost ani placatost země ani vaší inteligenci, opravdu ne)
Prostě mluvit o tom, že na "kulatost země", když je JASNĚ DOLOŽENO, JAKÁ JE ZEMĚ, je přeci ..... něco nemožného, pro normálního člověka

Prostě blbější příměr už nemohl být použit, omluva.

Zatím bez slepic

Doplnění
"Prostě mluvit o tom, že na "kulatost země" MŮŽEŠ MÍT NÁZOR, když je JASNĚ DOLOŽENO, JAKÁ JE ZEMĚ, je přeci ..... něco nemožného, pro normálního člověka.Pouze naprosto nevzdělaný ichtyl si "může dělat názor" na to, jestli vlak jezdí za normálních okolností po kolejích nebo ne.

wiki :
Objektivní názor
Pojem názor je většinou považován za synonymum subjektivního mínění. Ovšem názor může být použit také ve smyslu matematického či geometrického jsoucna, věci čistého rozumu nezávislé na smyslovosti (např. "názor kružnice"). Takto pojatý názor je nutně všem stejný. Ostatně nahlédnutí, nazření, se vždy nějak vztahuje k danosti.

Takto pojatý (objektivní) názor máme všichni stejný automaticky a je zbytečné řešit rozdílnost názorů na objektivní skutečnost. Jiný než plně reflektující skutečnost může mít jen člověk rozumu mdlejšího nebo fakt těžký nevzdělanec.

Zatím bez slepic

Drahý brakteát všem dronům o braktické dráty zdrhal? A vám na tom nezáleží?

Zatím bez slepic

In reply to by Sartre (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tak to ctete jeste jednou, pomalu a s vetsim rozmyslem:
---------------------------------------------------------------------------

To je jedno-nazorove jen z vaseho pohledu.

Ony debaty o kulatosti Zeme jsou od urcite doby taky silne jednonazorove a my ty vase nazory uz davno zname z CT.

Tak asi tak.

Zatím bez slepic

To je právě to, že to už není "jednonázorové", nemůýe být. To už je faktum, a tam si nemůžete dělat názor, jak se vám zachce .-)))

Zatím bez slepic

Tedy pokud jste normální. Pokud máte IQ šumící trávy, tak si samozřejěm můžete dělat názor na úplně všechno (jinými slovo "mlít blbosti") :-)))

Zatím bez slepic

In reply to by Sartre (neověřeno)

Trvalý odkaz

Sartre - dristate. Pasujete sa tu na nieco, co nie ste. Zvoseobecnujete podla svojej myslienkovej linie. Ja osobne tu mam xyz tvrdych oponentov, ktori mi nakydali jak na ACZ, keď som tam este pisal, tak na inych forach, tiez mi obcas vadi to proruske tulenie sa poniektorych, vratane domaceho, ale na rozdiel od inych priestorov, kde ma zatrhli, lebo sa im moj otvorene napisany nazor nepacil (a to na facebooku viackrat, ale napr. "na vecne casy" aj dedkovia "vlk" a "bavor"), tak tu a na jednom dalsom priestore sa nic take nestalo. A pise tu viacero nickov, ktore maju mozno mensie porozumenie pre Rusko a Putina, ako Vy. Ale oni aj rozmyslaju, posudia informacie o nejakej udalosti z viacerych zdrojov (vpravo, vlavo, hore, dole...) a potom si urobia nazor. Nemaju ho VOPRED nalinkovany, ako, ako to vyzera, Vy. Len tolko, zatial...☺

Zatím bez slepic

In reply to by JAHA (neověřeno)

Trvalý odkaz

Aby bolo jasne, ze som sa vyjadroval o Vasom hadzani vsetkych do jedneho vreca, nie o vyjadreniach ku Krymu.
O Kryme a okolnostiach "demokratickeho" rozhodnutia "ludu" som pisal na roznych forach davno a nemam dovod na tom nic menit. Putin vojensky a zaskodnicky pomocou specialnych sil napadol a obsadil Krym pomocou svojich "zelenych muzikov", potom zorganizoval pod dohladom vojska "slobodne hlasovanie" o pripojeni sa k Rusku. Toto su fakty, ktore ci chce, ci nechce uzna kazdy sudny clovek, ktory si pred faktami nezakryva oci, ked sa mu to nehodi. Na mna sa nakydalo, ked som o tom pisal a nakoniec rok po obsadeni sam Putin potvrdil, ze to tak bolo a ze to sam osobne nariadil☺. Takze v tomto zmysle je asi jasne, ze pre mna je tiez Krym ukrajinsky. Len ho ako dalsie z uzemi Putinovej politiky "stabilnej nestability" Abchazko, Podnestersko, Juzne Osetsko, Donbas...vojska v Armensku... vojensky obsadil a okupuje, pretoze je to vysledok jeho uvazovania, ako ochranit podbrusok Ruska. No a robi to v pravidelnych intervaloch - teraz vytvara take uzemie z medzinarodneho Azovskeho mora postavenim mosta (co by bolo fajn, ak by to nesluzilo hlavne jeho vojenskym zaujmom) a blokaciou a znemoznovanim volneho prechodu lodi do ukrajinskych pristavov. Pre mna nic nove, taketo vysledky som davno ocakaval, len som, samozrejme nevedel, kto (co) bude na rade.

Zatím bez slepic

In reply to by JAHA (neověřeno)

Trvalý odkaz

Já se omlouvám. Pokud si nemám myslet, že to byla zase jen ublíženecká reakce někoho, kdo má svůj názor už dávno nalinkovaný a můj jiný se mu nelíbí, tak místo mnoha slov napíšu jediné :
Krymské referendum bylo nezákonné, protiústavní, tedy neplatné
Připojení Krymu k Rusku bylo v rozporu s mezinárodním právem

Víc fakt není k uvedené tematice třeba, obě tvrzení jsou FAKTA, nezávislá na přáních kohokoli. DOloženo milionkrát, sankce njsou reakcí (na víc svět nemá, zatím)

Zatím bez slepic

In reply to by JAHA (neověřeno)

Trvalý odkaz

Také jsem si na naše debaty vzpomněl ;) To berte v dobrém.

Zatím bez slepic

Stando, pochopil! A právě proto tu byl, je a bude. (byli, jsou a budou)
Furt jde o to stejné, chaos a rozvrat a jak napsal, když to nejde jinak alespoň "rozbíjet bábovičky".
Ale kouzlo nechtěného, díky jeho vstupu jsem si šla já třeba dobrovolně nastudovat kde co z historie, a v rodině a s kamarády jsme mimo internet zavedli dost široký diskusní kroužek na nové téma napříč generacemi, takže u mne dobrý!

Zatím bez slepic

In reply to by MAJKA (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nebudu, neboj.
Dokonce kdybyste mne tady teď "nevyvolávali", max bych poslal fakta o "Chruščovovo daru Ukrajině" a dál už nic. Já už ke Krymu řekl vše :-))))

Možná někdy, až tu budete mít babiše, a když si ještě uvědomím, že to tu existuje, tak nakouknu a pohodím svou trošku :-))))

Zatím bez slepic

In reply to by Sartre (neověřeno)

Trvalý odkaz

Že Vás sem přivolal Babiš, ani se nedivím.
S ním si ještě všichni užijeme, a tedy možná i s Vámi a Vašimi troškami.
A to Vaše neboj, nebojte, je fakt dost dobrý.:-)
Tak někdy papapa.

Zatím bez slepic

In reply to by MAJKA (neověřeno)

Trvalý odkaz

????
Mne sem nepřivolal Babiš. Mne sem "přivolal" Krym
A tady jsme psal jen to, že sem MOŽNÁ ještě někdy nakouknu, pokud tady natrefím na téma Babiš nebo Zeman :-))))

Ale slibuju, žeto tu nebudu sledovat 16 hodin denně, jestli se tu takový článek neobjevil .-))

Zatím bez slepic

In reply to by Sartre (neověřeno)

Trvalý odkaz

Teď zareaguju ve Vašem stylu, jak vnímáte texty druhých. Tak Krym Vás sem přivolal. Tak to je leccos zřejmější.
Já se na Vaše vstupy stran Zemana a Babiše beze srandy těším.

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Snad jen poznámečku pro jistotu - Krym mne sem "přivolal". Nepřivolal.

Zatím bez slepic

In reply to by Sartre (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nepovídejte, jinde jste jinak, že jste sem do služby byl povolán pravdou o Krymu. Člověče víte Vy co vlastně kde tvrdíte? Kristepane, jak Vy jste konzistentní.
Ještě Vám Váš způsob diskuse voní? Až Vám dojde, řekněte. A berte to jako test Vaší vlastní inteligence a tedy koneckonců validity všeho, co jste tu kde tvrdil. Znovu Werich a ta vlastní blbost. Pořád nic?

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jistě mi předložíš kopii toho mého příspěvku, kde píši, že mne sem do služby přivolal Krym

Tvé zoufalství není mým stylem diskuse, ale myslet si to můžete, vytváří to legrační situace :-)))

Zatím bez slepic

Bože můj a proč jste sem přišel, ne-li zvěstovat svatou pravdu o Krymu a Rusku. - ergo kladívko ….

Člověče musí být všechno pro Vás opravdu až tak polopatě?

Chlapče zoufalej tu někdo být začíná, ale já to opravdu nejsem. -usmívající se smajlík

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vy jste vážně retardovaný

Na tu první debatu jsme někde zahlédl link, který nebyl určen /jen) mně. Otevřel jsem ho a četl. Vidláka. A jen jsem napsal, že mne by pro změnu zajímalo, vzhledem k jeho bodu myslím 2, kdo dal Rusům právo ty lodě zadržet. Krym a debata s (nejen) vámi, plná vašich nesmyslů (vy tomu říkáte názor), byla vyvolána až následně.
Vzpamatujte se !! :-))))))))))

Zatím bez slepic

In reply to by Sartre (neověřeno)

Trvalý odkaz

Sartre.
Napište to,fakta o Chuščovovu daru Krymu Ukrajině.
Už o tom někdo psal,možná je to tak dva roky,že to bylo za půjčky Leninovi a jeho revoluci v roce 1918.
Takže to můžete dopsat,komu měl Krym patřit.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

https://garassy.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=405942

A "Jak, komu měl Krym patřit"?
Do roku 2014 de iure i de facto patřil Krym Ukrajině. Od února nebo lépe května 2014 patří de facto Rusku, ale de iure stále Ukrajině,.

Zatím bez slepic

In reply to by MAJKA (neověřeno)

Trvalý odkaz

JJ, už to vím také. Já holt chci v každém vidět to lepší ;) Každopádně, jak jsem napsal už kddysi dávno (sice předevčírem, ale jako by to bylo před měsíci) - nikdy není na škodu se střetnout s odlišnými vzorci uvažování a chování. (Jen občas, stejně jako s léky, ve větším množství to umí zabíjet).

Zatím bez slepic

No a já na NÁZOROVÉ forum posílal SVÉ NÁZORY a podládal jsem je, aby bylo zřejmé, proč ten názor mám :-)))

Je hezké, jak umíš mluvit za jiní :-))
Také to zkusím . Vám vůbec nevadí to, že jsem sem psal, ale to, že něco jiného, než vy a že jsme to měl a mám podloženější než vy své emoční a dojmů plné názory :-)))))

Zatím bez slepic

In reply to by Sartre (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vážně myslíte, že Vy víte, co a proč ten druhý? Nezlobte se, ale to byste musel být telepat. Jste?

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Já to, ohlášeně, JEN ZKUSIL.
Vy to děláte pořád spontánně :-)))

Zatím bez slepic

In reply to by Sartre (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zase ty limity inteligence. Vy tu doslova tapetujete, aby druhý něco doložil. Co dokládat vaše vlastní tvrzení? Werich, vlastní blbost. Pořád nic?

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jaká má tvrzení mám dokládat?
Budete schopen odpovědět alespoň na to, místo bezduchého plácání? .-)))

Wericha jsme dávno pochopil, že se s vámi musí bojovat :-))) Mám to správně, že? :-)))

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Já to, co TVRDÍM, dokládám hned. Jaké mé tvrzení chcete doložit?
A to vás ani nijak zvláště neosočuji z ničeho .-)))
Narozdíl od vás
Co se tapetování týče, zatím jen reaguji na vás :-))

Takže doložit nezvládnete. Jestli jsme si to nemyslel .-)

Zatím bez slepic

In reply to by Sartre (neověřeno)

Trvalý odkaz

No a?

Zatím bez slepic