Já bych nebyl tak hr...

Autor

Včera ústavní soud řádně rozvířil vody českého politického rybníčku, když svým rozhodnutím zrušil část volebního zákona, který se týkal určitých technikálií přepočtu hlasů na mandáty a zároveň zrušil ustanovení o nutnosti překorčit většíprocentní  kvórum pro volební koalice. Nechci se vytahovat, ale když jsem se dozvěděl, že Zeman poslal ústavním soudcům dopis ve kterém je varoval před důsledky jejich rozhodnutí, bylo mi jasné, že Rychetský a spol. už rozhodli a jen se ještě chystají na okecávačku. Kdyby Ústavní soud nechal všechno při starém, neměl by Zeman důvod jim něco psát. Přece jenom je starý Ještěr z Hradu v politice už dlouho a tak zná svoje Pappenheimské.

Včerejší článek na Kydech byl o něčem úplně jiném, ale přesto se zdejší  komentáře hemžily stanovisky a názory na toto ústavněsoudní rozhodnutí. Tož pojďme si to prokydat pořádně:

Pokusím se krátce shrnout dosavadní události. Před třemi roky podala skupina senátorů příslušný podnět k ústavnímu soudu a argumentovala tam, že uvedené paragrafy volebního zákona jsou v rozporu s ústavou. Rychetský a spol. si dali načas, ale zřejmě už na tom nějakou dobu pracovali, protože Zeman určil termín podzimních voleb nečekaně brzy a já si myslím, že to z jeho strany byl takový pokus zlikvidovat hned v zárodku toto soudní rozhodnutí s tím, že ústavní soud nebude přece riskovat chaos teď před volbami. Rychetský v poslední době zcela jednoznačně dává najevo, že na dávné přátelství s prezidentem v podstatě zapomněl a Zeman není jediný, kdo u nás hraje promyšlené politické hry.

Ústavní soud svým rozhodnutím zrušil zákon na kterém se v devadesátkách shodli Klaus se Zemanem a principem mělo být posílení vítězů voleb na úkor volebních lůzrů. Oba pánové si od toho slibovali nějaké ty mandátky navíc, protože v parlamentu tehdy byla celá řada vocasů, kteří měli blízko k Havlovi, do všeho kecali, měli jen pár poslanců, ale dohromady pod havlovským vedením tvořili přece jenom dost silného protivníka.  Vzpomeňte na Unii Svobody, ODA, ale i KDU-ČSL.. Každá z těchto straniček dostávala polibky smrti Havlovy podpory a postupně se samy vyautovaly ze sněmovny, ale dokud tam byly, dělaly potíže.

ODS a ČSSD tehdy soupeřily o první místo ve volbách, ale v podstatě byly stejně silné. Nový přepočet hlasů na mandáty jim vždycky pár hlasů přihrál a to oběma víceméně stejně a všechny ty malé víceméně stejně obral. Ovšem… doba se změnila. V posledních volbách byl už jen jeden jediný vítěz a tím byl Babiš a pak dlouho nebylo nic a pak teprve někdo další. Byla tu jen jedna silná strana a tak to Babišovi na úkor v podstatě všech ostatních přihrálo tuším patnáct mandátů navíc na úkor všech ostatních trpaslíků.

První věc na kterou chci dnes upozornit je to, abyste si všimli, jak moc byl Babiš na koni a jak velká vládla demoralizace v opozičním táboře, když tenkrát dokázali přijít na jediné řešení jak Babišovi alespoň trochu okopat kotníky a tím byl tento podnět. Tak moc se báli, tak moc měli pocit, že Babiš může jednou vládnout třeba úplně sám, že se domluvili s Rychetským s.r.o., aby jim ještě pár mandátů ukáplo.

Dnes je svým způsobem všechno jinak. Do voleb jdou v podstatě tři velká uskupení a pár opravdu pidistraniček a pokud by to dopadlo podle současných volebních průzkumů, v podstatě by nikdo z těchto tří velkých stran na přepočtech mandátů nevydělal ani neprodělal. Celkem rovnoměrně by se o ně podělili. Asi by to bylo docela dost poslaneckých křesel, protože reálně hrozí odchod ze sněmovny více stranám a tak by bylo o co se dělit. Ale když má ANO 25% a Piráti se STAN 22% a ODS s TOPkou a KDU 20%, tak už v podstatě o nic nejde.  Celý fór byl v tom, když tu byl jeden silný Babiš a spousta slabých ostatních. Ústavní soud v podstatě zrušil důvod, proč dělat nesourodé slepence stran. Ve všech stranických sekretariátech se teď bude řešit, zda je jejich koaliční partner spíše nestahuje ke dnu a to jim rozhodně na klidu nepřidá. 

Další věcí je, že do voleb je daleko a ústavní soud nenapsal žádný nový volební zákon. Jen zrušil ten starý. Stane se totiž přesně to, co Zeman psal ve svém dopise - nastane bordel. Nějak si v českém politickém rybníčku nedovedu představit, že všichni disciplinovaně sednou ke stolu a začnou konstruktivně jednat ve jménu ústavy a voliče.  Do voleb "musí" vzniknout nový volební zákon a musí se pro něj najít podpora. Nikde není napsáno, že když už se bude do voleb sahat, že se nedají novelizovat i části které Rychetský ponechal bez povšimnutí.  

Nebo si snad myslíte, že Babiš mentorovaný Zemanem neudělá nějaký protitah? Že prostě nechá všechno podle Rychetského přání a nepopere se o svojí politickou budoucnost? Že bude útrpně čekat na ztrátu mandátů, které mu v podstatě znemožní sestavit jakoukoliv vládu? Že prostě skončí v opozici aniž by se o něco pokusil? Pokud ano, tak si svůj politický pád plně zaslouží a není důvod kolem toho dělat fóry.

Ve skutečnosti v této chvíli značně vzrostl význam kupříkladu SPD a dalších nezařazených poslanců. Do voleb musí vzniknout nějaký nový zákon, který by mohl přihlížet k jejich zájmům.

Třeba by mohlo dojít na jinak rozdělené volební obvody. Ti, co jsou etablovaní v celé republice, ty to ak moc bolet nemusí, ale zkuste třeba překreslit volební obvody v Praze - panelákové Jižní město hlasuje trochu jinak než Jevany.  V leckterém volebním obvodu vyhrával demoblog jednoduše proto, že vnitřní město přečíslilo jinak volící okraje. Kdyby se to jinak překreslilo, mohla by situace vypadat úplně jinak. 

Výrokem ústavního soudu vznikla příležitost i pro další taktizování - Na jedné straně máme vyhlášené volby a nezbytnost odevzdat do jisté doby kandidátky. Současné koaliční bloky si rozdělily kandidátky tak, aby v  daném obvodě byl někdo, kdo tam má šanci uspět. Domluvili se, kolik kterých lidí ze které strany kde bude. Teď se jim to může překreslit a nakonec zjistíme, že do voleb nejdou tři velká uskupení, ale opět velký Babiš a mračno malých stran, které se v nejklíčovější době pohádaly mezi sebou. 

Motorem kreativity nad novým volebním zákonem bude Babiš, protože má nejvíc poslanců, má je disciplinované a pokud se domluví s Vojtou Filipem, Okamurou, s lidmi z ČSSD, kteří mají nějaký pud sebezáchovy nebo naopak potřebují lukrativní místa po budoucím volebním debaklu, dále je tu mladý Klaus a ta jeho poslankyně od ODS… v ODS všeobecně bude dost lidí, kteří si dovedou spočítat, že koalici s TOPkou jim voliči asi spočítají a tak mohou myslet na své zájmy a výsledkem klidně může být Babišova ústavní většina, která by mohla při psaní nového volebního zákona třeba rovnou i přepsat kus ústavy. Zkrátka Babiš může mít větší dosah, než si Rychetský dovede teď představit.

Boj o nový volební zákon také upře novinářské zraky někam jinam než jen na koronavirus a tak by breberka nemusela být takřka jediným volebním tématem.

Babišovi jde v podstatě o houby - všichni vědí, že zrušení zákona hraje proti němu, takže na jedné straně může dělat, jak se snaží a na straně druhé bude hlavně zdržovat a zvyšovat nervozitu ostatních. On sám se o kandidátky a hádky nemusí obávat. Svému ANO vládne železnou rukou, což zjistili i rebelové v Brně se kterými vyběhl zcela nemilosrdně i za cenu ztráty ve volbách. Znovu už se nikdo neodváží. Ostatní strany ať se hádají. Ať se bojí o své kandidátky, ať se jejich lídři hádají o pozice. Nemluvě o tom, že Babiš má prachy... může si klidně za kampaň připlatit, počítat s více variantami, kdežto ostatní s ním těžko udrží krok. 

Troufám si tvrdit, že pokud se zákon o volbách včas napíše i schválí, v podstatě se při tom upečou ty skutečné povolební koalice...  a bude to vypadat úplně jinak než teď. 

Ale je klidně možné, že v současném marasmu vězíme ještě hlouběji, než by kdo čekal. Volební zákon se nenapíše ani neschválí... Čím déle o tom přemýšlím, tím spíše mám pocit, že Rychetský možná chtěl dělat politiku a dnešní opozice se teď právě raduje z vítězství, ale za půl roku může být všechno jinak. Mílovými kroky se přiblížíme našemu americkému vzoru – tam také dokázali zařídit, že 70 milionů lidí věří ve velkolepé volební podvody. I u nás se to může podařit stejně dobře, protože nový zákon může být naprostý paskvil, který zase více podlomí důvěru v demokracii a zase více upne zraky k majáku stability a pořádku – Rusku (nevěřil jsem, že v souvislosti s Ruskem někdy použiju slovo pořádek, stabilita, ba ani maják).  V ohni bitev kolem tohoto zákona shoří i celá řada iluzí, které o našem státě a našich představitelích ještě máme. A jsem si téměř jistý, že ztratíme iluze nikoliv výběrově o některých, ale o všech. 

A ještě existuje jedna varianta - bianco šek pro Babiše, aby už nikdy volby nebyly. Není volební zákon, protože poslanecké vyžírky se nedokázaly na ničem dohodnout, je koronavirus, je krize, co bys chtěl cype. Chceš chaos a bordel? Chceš volby jak v Americe?  (také jsem si nemyslel, že to někdy řeknu) Tak nepyskuj a koukej jít pěkně do rachoty jinak drž hubu, my tě zatím zachráníme a dočasně budeme vládnout bez mandátu. A samozřejmě jednotkou dočasnosti je jeden furt. 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.4 (98 hlasů)

Komentáře

pharmacie de garde marseille st barthelemy pharmacie lafayette bailleul medicaments kyste ovarien , act therapy diffusion pharmacie auchan okabe , revue hypnose & therapies breves n32 pharmacie avignon ouverte pharmacie auchan en ligne Doxycycline precio sin receta, Doxycycline barato en la farmacia <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/doxycycline-barato-en-… Doxycycline 100 mg</a> Compra Doxycycline a precios mГЎs bajos Doxycycline precio sin receta. pharmacie lafayette wilson toulouse traitement zona valaciclovir Compra Cipro a precios mГЎs bajos, Comprar Ciprofloxacino 1000 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/ciprofloxacino-precio-… precio Miami, Compra Cipro a precios mГЎs bajos</a> Ciprofloxacino precio Miami Medicamento Ciprofloxacino nombre generico. pharmacie villa aix en provence pharmacie ouverture aix en provence , pharmacie auchan englos pharmacie de garde harhoura aujourd'hui Medicamento Sumycin nombre generico, Compra Sumycin a precios mГЎs bajos <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-sumycin-no… Sumycin 500 mg sin receta</a> Comprar Sumycin 500 mg genГ©rico Sumycin precio sin receta. pharmacie leclerc champigny sur marne pharmacie bailly paris telephone .

Zatím bez slepic

therapies hypnotiques (patrick hygonnet) medicaments femme enceinte pharmacie de garde amiens , therapie de couple lille pharmacie lafayette autour de moi , pharmacie saint jacques beauvais pharmacie de garde aujourd'hui gueret therapie kalash criminel Medicamento Prozac nombre generico, Comprar Fluoxetina 20 mg genГ©rico [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/fluoxetina-precio-guat… barato en la farmacia[/url] Fluoxetina barato en la farmacia Medicamento Fluoxetina nombre generico. act therapy podcast pharmacie en ligne agree Comprar Cetirizina 10 mg sin receta, Zyrtec barato en la farmacia [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/compra-zyrtec-a-precio… Zyrtec a precios mГЎs bajos, Comprar Cetirizina 10 mg sin receta[/url] Zyrtec precio sin receta Zyrtec precio PerГє. pharmacie de garde issy les moulineaux horaire pharmacie autour de moi , medicaments jambes lourdes sans ordonnance pharmacie en ligne clermont ferrand Compra Chloroquina a precios mГЎs bajos, Chloroquina barato en la farmacia [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/compra-chloroquina-a-p… barato en la farmacia[/url] Chloroquina precio Ecuador Medicamento Chloroquina nombre generico. therapie de couple niort pharmacie moulon bourges .

Zatím bez slepic

zyrtec pharmacie en ligne pharmacie auchan woippy horaire therapies innovantes definition , pharmacie en ligne ussel pharmacie jean coutu Г  proximite , act therapy ottawa pharmacie en ligne top 10 pharmacie auchan pontet Comprar Betadine genГ©rico, Betadine precio Ecuador <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-betadine-gener… Betadine a precios mГЎs bajos</a> Comprar Betadine genГ©rico Compra Betadine a precios mГЎs bajos. act therapy uk training pharmacie pas cher Compra Tamoxifeno a precios mГЎs bajos, Comprar Nolvadex 20 mg genГ©rico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-nolvadex-20-mg… Nolvadex 20 mg sin receta</a> Nolvadex precio sin receta Comprar Nolvadex 20 mg sin receta. act therapy concepts pharmacie equine bordeaux , therapies interpersonnelles medicaments johnson & johnson Medicamento Promethazine nombre generico, Comprar Phenergan 25 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/phenergan-barato-en-la… Phenergan a precios mГЎs bajos</a> Phenergan barato en la farmacia Medicamento Phenergan nombre generico. pharmacie auchan la couronne pharmacie avignon rue de la republique .

Zatím bez slepic

pharmacie de garde marseille pdf pharmacie argenteuil ouvert dimanche pharmacie bultez amiens , medicaments et grossesse pharmacie favier amiens telephone , pharmacie de garde herault pharmacie boulogne billancourt rue michelet pharmacie naturopathe angers Cefixima precio Chile, Comprar Suprax 200 mg sin receta [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-suprax-200-mg-… Cefixima 200 mg[/url] Suprax barato en la farmacia Comprar Suprax 200 mg genГ©rico. therapie comportementale et cognitive nimes pharmacie avignon aubagne Isotretinoin precio sin receta, Accutane precio sin receta [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-accutane-40-mg… Accutane nombre generico[/url] Accutane barato en la farmacia Medicamento Accutane nombre generico. pharmacie de garde ussel aujourd'hui pharmacie lafayette tassin , act therapie acceptation engagement pharmacie rouen Medicamento Paroxetina nombre generico, Medicamento Paroxetina nombre generico [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-paroxetina… Paroxetina nombre generico[/url] Paroxetina precio Argentina Paroxetina barato en la farmacia. pharmacie ouverte tarbes pharmacie caron intermarche beauvais .

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Taky si myslím, že ÚS nedohlédl důsledků svého rozhodnutí. Tohle má potenciál dopadnout úplně jinak, než zamýšleli, pro dolních 10 mio samozřejmě blbě...

Průměrný počet slepic: 5 (23 hlasů)

pharmacie gaillard aix en provence pharmacie trousselle angers pharmacie bordeaux quai , therapie cognitivo comportementale vannes therapies ciblees oncologie , pharmacie yutz pharmacie saint priest therapie comportementale et cognitive bayonne Black Grapes Condoms precio sin receta, Black Grapes Condoms barato en la farmacia <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-black-grapes-c… Black Grapes Condoms nombre generico</a> Comprar Black Grapes Condoms genГ©rico Comprar Black Grapes Condoms sin receta. pharmacie nicolas brest horaire pharmacie autour de moi Comprar Accutane 40 mg genГ©rico, Accutane precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-accutane-40-mg… barato en la farmacia</a> Accutane barato en la farmacia Medicamento Accutane nombre generico. pharmacie hubert beaulieu traitement urticaire chronique , pharmacie carrefour nimes ouest pharmacie furt bordeaux Compra Bonnisan a precios mГЎs bajos, Compra Bonnisan a precios mГЎs bajos <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/bonnisan-barato-en-la-… Bonnisan a precios mГЎs bajos</a> Comprar Bonnisan genГ©rico Bonnisan precio PerГє. therapie comportementale et cognitive narbonne traitement endodontique .

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

No, do budoucích voleb by mělo být na Ústavní soud vyhlášeno stanné právo. Ještě jeden takový aktivistický zvrat a nebude mít kdo politikařit.
Z druhé strany to dopadlo tak, jak nejlépe mohlo. Nebude zákon, nebudou již vyhlášené volby. Babiš nenuceně udrží trvalou vládu a to bude ta správná demokracie.

Průměrný počet slepic: 4.1 (18 hlasů)
Trvalý odkaz

To už fakt není Praha. Ale uznávám, že mně z té dálky celkem splývá Bohumín, Havířov, Karviná jako "někde hned u Ostravy". (Jej, to zas dostanu stran věku a vizuálního vzhledu. A Těšín s Třincem taky, abyste věděli.)
K načasování měl pravdu Zeman, ústavní soud udělal díru a není nikde psáno, že se do voleb stihne zalátovat. K faktickému dopadu hlasování je to ale asi dobře. Když poměrný, tak poměrný - nejdemokratičtěji to chtěli před lety udělat komunisti (to sou paradoxy) - celá ČR jeden volební obvod. A kdybysme si to mohli dovolit, tak bych k tomu přidal volební klauzuli 0,5% = 1 křeslo poslance.
A v podstatě mi dává logiku i stejná hranice pro koalice, když si dokážou domluvit jednu kandidátku. Jen to načasování je krajně podezřelý.

Průměrný počet slepic: 5 (21 hlas)

To fakt nejsou ostravské městské části? Něco jako v našem statutárním městysi třeba Doubravka?
Už mě to nebaví, pořád nějaké novinky.....

Průměrný počet slepic: 4.7 (14 hlasů)

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

městské části Ostravy.
Ova má 214 km2 a cca 288 tis. ob,
Pha má 496 km2 a cca 1 300 tis. ob.

Z toho je vidět, že Ostráva, cype, je fajne mjesto uplně ganc. A fajne budě, dokud se nezastavějí volné plochy po zrušených fabrikách. Pak tu budou dopravní zácpy, jako všude jinde.
Jinak Ostrava má okolo 30 městských částí, jejichž jména jsou podle bývalých vesnic.

Průměrný počet slepic: 4.3 (7 hlasů)

Větší fór než Doubravka je Újezd nebo Bukovec. :-)

Zatím bez slepic

Jel jsem po Ostravě a zklamu tě, nevidím rozdíl mezi Brnem, Budějicema nebo Prahou z hlediska rychlosti průjezdu...

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

neumíš zvolit čas a správnou komunikaci. Já zcela běžně prolítnu v dopravní špičce asi 23 km z Bartovic na konec Poruby za 20 minut. Jistě, je možno zvolit trasu, kterou se budeš kodrcat hodinu.

Průměrný počet slepic: 3.9 (7 hlasů)

Ale toto platí o Brně, který znám taky, takže to dokazuje, pouze, že ty máš znalost Ostravy a já Brna, ale nikoliv, že v Ostravě je nižší provoz jak v Brně.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

tranzitní trasy, které jsou použitelné pro auta nad 3,5 t. Prosím, abyste ze mne nedělal většího pitomce, než jsem.
A netvrdil jsem, že v Ostravě je menší provoz. Ostrava má všeobecně více čtyřpruhů s minimem světelných křižovatek, z nichž dva jdou přes centrum. Brno nic podobného nemá. A navíc tam žije na skoro stejné ploše dvojnásobek obyvatel, z toho se nevykecáte.

Průměrný počet slepic: 3.5 (4 hlasů)

Důvod zpoždění při cestě do práce je jasný, u Těšína se čepuje pivo a grilují steaky. https://cnn.iprima.cz/u-tesina-se-cepuje-pivo-a-griluji-steaky-mam-na-t…

Zatím bez slepic

Tak nejdřív fakta ke tvrzeni "A navíc tam žije na skoro stejné ploše dvojnásobek obyvatel"
Brno: 1700/km2
Ostrava: 1300/km2
Tedy skoro dvojnásobek je u tebe 1,3? kdyby to bylo 1,7, tak bych se omluvil, ale takto říkám, že co se čísel týče máme jiný pohled...

Průjezd ostravou vs Brnem, tak Brno projíždíš, když budeme brát "transit" buď jihem nebo jenom od Svitav "na prahu" nebo "na ostravu", jihem není prakticky žádný semafor, od Svitav "naprahu" 1ks ;) a pouze jedno uzké hrdlo po výjezdu s tunelu, ale průjezd i ve špičce co jezdím 20 minut v tom hrdle ;)
Takže pokud je špička, tak můžeš i na ostravu tudy, pokud není jedeš cez druhej tunel, tam je samaforů více, ale jedeš celou dobu po 4 proudovce.
Prakticky "průjezd brnem" není 4 pruhy jenom ono hrdlo...
Takže co se týká počtu pruhů u průjezdů, tak jsme na tom prakticky stejně, kromě onoho hrdla, taky máím jinou představu "všeobecně více".

Z jihu máš 2 přivaděče 4 pruhy do centra, ze severu až k teplárně praktikcy taky, nebo když to dáš přes tunel, tak 4 pruhy máš k rondu nebo až ke Zvonařce co už je cetrum určitě...

Nějak nemám pocit, že by Ostrava měla něco jiného než Brno, co jsi vyjmenoval máme taky ;)

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

act therapy wikipedia pharmacie auchan perols pharmacie etampes , pharmacie des weppes auchan englos act therapy with trauma , pharmacie a proximite nantes therapies comportementales et cognitives (tcc) pharmacie lafayette le puy Compra Autodesk Alias Concept 2023 a precios mГЎs bajos, Autodesk Alias Concept 2023 donde comprar en PerГє <a href=https://publiclab.org/notes/print/34686#>Autodesk Alias Concept 2023 donde comprar en PerГє</a> Autodesk Alias Concept 2023 barato Comprar Autodesk Alias Concept 2023. pharmacie halles avignon pharmacie filio avignon Equivalent Zyrtec sans ordonnance, Acheter Zyrtec en Belgique <a href=https://faithlife.com/equivalentzyrtecsansordonnance#>Equivalent Zyrtec sans ordonnance, Cherche Zyrtec moins cher</a> Zyrtec pharmacie Belgique Equivalent Zyrtec sans ordonnance. traitement avc therapie cognitivo comportementale douleur chronique , pharmacie schwoob angers pharmacie come amiens Microsoft Office Visio Professional 2010 venta Miami, Microsoft Office Visio Professional 2010 barato <a href=https://publiclab.org/notes/print/34609#>Microsoft Office Visio Professional 2010 barato</a> Microsoft Office Visio Professional 2010 por internet Microsoft Office Visio Professional 2010 venta Miami. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio sin receta pharmacie tronche beaulieu sur dordogne therapie quantique avis .

Zatím bez slepic

therapie de couple boulogne billancourt pharmacie lafayette nimes therapies systemiques familiales , therapie de couple week-end therapie viceland , act therapy for ocd pharmacie de garde marseille la rose pharmacie boulogne billancourt silly Comprar Flagyl sin receta, Comprar Flagyl sin receta <a href=https://publiclab.org/notes/print/34159#>Comprar Flagyl sin receta</a> Flagyl barato en la farmacia Flagyl precio sin receta. pharmacie veterinaire boulogne billancourt pharmacie beaulieu sur dordogne Dreamweaver CS6 barato, Dreamweaver CS6 venta Ecuador <a href=https://publiclab.org/notes/print/34503#>Dreamweaver CS6 </a> Compra Dreamweaver CS6 a precios mГЎs bajos Dreamweaver CS6 precio Ecuador. pharmacie de garde antibes therapie de couple cholet , therapie louise guay federation therapie comportementale et cognitive Nero 10 Burning ROM donde comprar en Chile, Nero 10 Burning ROM venta Chile <a href=https://publiclab.org/notes/print/34375#>Nero 10 Burning ROM venta Chile, Nero 10 Burning ROM donde comprar en Chile</a> Comprar Nero 10 Burning ROM Nero 10 Burning ROM donde comprar en Chile. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio Ecuador pharmacie de garde aujourd'hui arras medicaments weleda .

Zatím bez slepic

pharmacie boticinal avignon pharmacien angers disparu pharmacie auchan trinite , pharmacie en ligne nevers therapies comportementales et cognitives exercices , pharmacie borderie bourges pharmacie de garde xertigny pharmacie en ligne tadalafil Autodesk AutoCAD Electrical 2018 por internet, Autodesk AutoCAD Electrical 2018 por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34409#>Compra Autodesk AutoCAD Electrical 2018 a precios mГЎs bajos, Autodesk AutoCAD Electrical 2018 por internet</a> Compra Autodesk AutoCAD Electrical 2018 a precios mГЎs bajos Autodesk AutoCAD Electrical 2018 barato. pharmacie lafayette xxl pharmacie autour de chez moi Parallels Desktop 9 donde comprar en PerГє, Parallels Desktop 9 donde comprar en PerГє <a href=https://publiclab.org/notes/print/34374#>Parallels Desktop 9 precio PerГє</a> Parallels Desktop 9 por internet Parallels Desktop 9 precio PerГє. pharmacie de garde oullins pharmacie homeopathie bordeaux , pharmacie le havre pharmacie des precheurs aix en provence horaires VRED Professional 2022 venta Colombia, VRED Professional 2022 barato <a href=https://publiclab.org/notes/print/34755#>VRED Professional 2022 </a> VRED Professional 2022 venta Colombia VRED Professional 2022 por internet. pharmacie pau pharmacie de garde wimereux .
Naproxeno barato en la farmacia, Naproxeno barato en la farmacia. Medicamento Naproxeno nombre generico Naproxeno precio sin receta <a href=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… precio Venezuela</a> medicaments mal de gorge pharmacie moquet beauvais .
Medicamento Paxil nombre generico, Paroxetina precio sin receta. Medicamento Paroxetina nombre generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… Paroxetina pastillas generico</a> pharmacie nuit annecy pharmacie avignon recrutement .
Comprar Suprax 100 mg sin receta, Medicamento Cefixima nombre generico. Cefixima precio sin receta Comprar Cefixima 100 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… Suprax 100 mg</a> medicaments yeux fatigues act therapy weight loss .
Compra Cefixima a precios mas bajos, Suprax barato en la farmacia. Compra Suprax a precios mas bajos Suprax precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… Suprax nombre generico</a> pharmacie de garde aujourd'hui ixelles pharmacie leclerc ifs .

Zatím bez slepic

pharmacie lafayette gambetta les therapies comportementales et cognitives pharmacie nuit argenteuil , comprime arrow generique pharmacie lafayette weleda , pharmacie rue georges martin annecy pharmacie lafayette dans les yvelines pharmacie de garde aujourd'hui vendee Medicamento Fusiderm B nombre generico, Fusiderm B precio Argentina <a href=https://publiclab.org/notes/print/34200#>Fusiderm B barato en la farmacia</a> Comprar Fusiderm B genГ©rico Fusiderm B precio sin receta. therapie cognitivo-comportementale schizophrenie pharmacie de garde autour de moi aujourd'hui Comprar Techsmith Snagit 2021, Techsmith Snagit 2021 precio EspaГ±a <a href=https://publiclab.org/notes/print/34288#>Compra Techsmith Snagit 2021 a precios mГЎs bajos, Comprar Techsmith Snagit 2021</a> Compra Techsmith Snagit 2021 a precios mГЎs bajos Comprar Techsmith Snagit 2021. pharmacie ouverte dimanche lyon medicaments immunosuppresseurs , hypnose & therapies breves - guignard s. troyes therapie de couple rive sud ArchiCAD 14 barato, ArchiCAD 14 venta EspaГ±a <a href=https://publiclab.org/notes/print/34502#>ArchiCAD 14 por internet</a> ArchiCAD 14 por internet ArchiCAD 14 donde comprar en EspaГ±a. medicaments et allaitement therapie de couple alger .
Medicamento Naprosyn nombre generico, Compra Naproxeno a precios mas bajos. Naproxeno precio Venezuela Naproxeno precio sin receta <a href=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… precio sin receta</a> xeracalm pharmacie lafayette therapies eating disorders .
Medicamento Paxil nombre generico, Paroxetina barato en la farmacia. Comprar Paroxetina pastillas generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… barato en la farmacia</a> therapie comportementale et cognitive toulouse pharmacie annecy ouverte .
Medicamento Cefixima nombre generico, Cefixima barato en la farmacia. Cefixima precio sin receta Comprar Cefixima 100 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… Suprax 100 mg</a> pharmacie ouverte meaux pharmacie cap 3000 .
Suprax barato en la farmacia, Suprax precio Venezuela. Medicamento Suprax nombre generico Suprax precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… Suprax a precios mas bajos</a> pharmacie gambetta pharmacie esplanade auchan .

Zatím bez slepic

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

pharmacie ouverte etampes pharmacie argenteuil rue du perreux pharmacie ouverte autour de moi , pharmacie en ligne caen pharmacie boulogne billancourt rue jean jaures , pharmacie beaulieu tondreau therapies de groupe pharmacie auchan dieppe Acheter Florinef en Canada, Florinef livraison Canada <a href=https://faithlife.com/4e97c862042d43c0908ef0e3928ee9c1#>Florinef en pharmacie Canada</a> Equivalent Florinef sans ordonnance Florinef livraison rapide. pharmacie de garde wavre aujourd'hui pharmacie auchan lac VRED Professional 2022 venta Colombia, VRED Professional 2022 donde comprar en Colombia <a href=https://publiclab.org/notes/print/34755#>VRED Professional 2022 donde comprar en Colombia</a> VRED Professional 2022 venta Colombia VRED Professional 2022 por internet. pharmacie en ligne rennes therapie cognitivo-comportementale (tcc) pdf , pharmacie du thil beauvais medicaments non rembourses Adobe InCopy CS4 donde comprar en Argentina, Comprar Adobe InCopy CS4 <a href=https://publiclab.org/notes/print/34535#>Adobe InCopy CS4 barato</a> Adobe InCopy CS4 barato Compra Adobe InCopy CS4 a precios mГЎs bajos. pharmacie carrefour nimes ouest pharmacie quiberon .
Naproxeno barato en la farmacia, Compra Naproxeno a precios mas bajos. Medicamento Naproxeno nombre generico Naproxeno precio sin receta <a href=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… barato en la farmacia, Medicamento Naprosyn nombre generico</a> medicaments ballonnements traitement naturel poux .
Medicamento Paxil nombre generico, Paroxetina precio sin receta. Comprar Paroxetina pastillas generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… barato en la farmacia</a> pharmacie ermont therapies breves tournai .
Medicamento Cefixima nombre generico, Medicamento Cefixima nombre generico. Cefixima precio Ecuador Comprar Cefixima 100 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… Suprax 100 mg</a> pharmacie brest rue jean jaures pharmacie en ligne nevers .
Compra Cefixima a precios mas bajos, Suprax precio Venezuela. Medicamento Suprax nombre generico Suprax precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… Suprax nombre generico</a> therapies energetiques pharmacie caron beauvais horaires .

Zatím bez slepic

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

pharmacie ouverte guadeloupe medicaments hypertension grande pharmacie aix en provence , pharmacie lafayette albi pharmacie brest , traitement impetigo pharmacie bailly saint lazare orthopedie pharmacie auchan ouverte dimanche Corel Painter 2022 venta EspaГ±a, Corel Painter 2022 por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34232#>Corel Painter 2022 venta EspaГ±a, Corel Painter 2022 donde comprar en EspaГ±a</a> Comprar Corel Painter 2022 Corel Painter 2022 venta EspaГ±a. traitement johnson pharmacie auchan lobau Autodesk Alias AutoStudio 2020 precio PerГє, Autodesk Alias AutoStudio 2020 donde comprar en PerГє <a href=https://publiclab.org/notes/print/34536#>Autodesk Alias AutoStudio 2020 precio PerГє</a> Autodesk Alias AutoStudio 2020 barato Autodesk Alias AutoStudio 2020 precio PerГє. pharmacie lafayette jeanne d'arc toulouse pharmacie bordeaux depistage , pharmacie gare avignon pharmacie de garde aujourd'hui calais Autodesk AutoCAD Electrical 2018 por internet, Comprar Autodesk AutoCAD Electrical 2018 <a href=https://publiclab.org/notes/print/34409#>Autodesk AutoCAD Electrical 2018 por internet</a> Compra Autodesk AutoCAD Electrical 2018 a precios mГЎs bajos Autodesk AutoCAD Electrical 2018 barato. therapie cognitivo comportementale mons pharmacie ouverte rouen .
Medicamento Naprosyn nombre generico, Naproxeno barato en la farmacia. Naproxeno precio Venezuela Naproxeno precio sin receta <a href=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… precio Venezuela</a> therapies analytiques therapie de couple apres infidelite .
Medicamento Paxil nombre generico, Paroxetina precio sin receta. Medicamento Paroxetina nombre generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… precio Espana, Medicamento Paxil nombre generico</a> pharmacie henri barbusse argenteuil act therapy benefits .
Comprar Suprax 100 mg sin receta, Cefixima barato en la farmacia. Cefixima precio sin receta Comprar Cefixima 100 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… Cefixima 100 mg sin receta</a> traitement alzheimer therapies comportementales et cognitives poitiers .
Suprax barato en la farmacia, Suprax barato en la farmacia. Compra Suprax a precios mas bajos Suprax precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… Suprax nombre generico</a> pharmacie ouverte uzes pharmacie lafayette wilson .

Zatím bez slepic

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

therapies for ptsd pharmacie beaulieu tondreau therapie cognitivo comportementale haute loire , a therapie cognitivo-comportementale therapie de couple nancy , pharmacie grand annecy seynod pharmacie nuit amiens therapies kidney Comprar CorelCAD 2021, CorelCAD 2021 donde comprar en Venezuela [url=https://publiclab.org/notes/print/34764#]CorelCAD 2021 por internet[/url] Compra CorelCAD 2021 a precios mГЎs bajos CorelCAD 2021 precio Venezuela. pharmacie proche beauvais pharmacie beaulieu sur layon Compra Fluoxetina a precios mГЎs bajos, Medicamento Fluoxetina nombre generico [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/compra-fluoxetina-a-pr… precio Colombia[/url] Fluoxetina precio Colombia Fluoxetina precio sin receta. pharmacie bailly orthopedie therapies innovantes definition , therapies cognitivo-comportementales oms pharmacie reine boulogne billancourt Medicamento Pregabalina nombre generico, Comprar Pregabalina 150 mg genГ©rico [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-pregabalin… Pregabalina 150 mg genГ©rico[/url] Comprar Pregabalina 150 mg sin receta Pregabalina precio sin receta. pharmacie angers bichon pharmacie huyghe amiens .

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

…. jsem o tom diskutoval s okresním hejtmanem.
Vidláku, beru to sportovně, a tak ohledně té zhůvěřilosti Ústavního soudu a Rychetského obzvláště nemám žádných připomínek k vašemu dnešnímu textu.
Jen vzpomínám (proto ten Dub), jak jsem vás před pár dny upozorňoval. že tipovat v dnešní nestabilní situaci výsledek podzimních voleb je bláhové.
Možností budoucího vývoje je tolik, že to spočítat nedokážu. A orientovat se v nich už vůbec. Může se to změnit, ale ten můj osamocený volební hlas se čím dál tím víc tlačí k Japonci. Hajzlík jeden (ten hlas), dělá si co chce (zatím).

P.S.: Kurnik, kdyby mi někdo před převratem vykládal jaké "legrace" se dožiju, nikdy bych tomu nevěřil.

Průměrný počet slepic: 5 (30 hlasů)

Godote, od převratu mám jaksi sny o Francii po pádu Napoleona - teda s tím že současnost je vyloženě burleskní fraška. Když vemu i to co mají za velkou louží .... rok bude opravdu ještě o hodně zajímavější - na zdejším políčku vidím hlavně hemžení špatně vyvoraných myší, jako za perestrojky, ale jaksi hodně umocněné.

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)

a když si vzpomenu na ty plány co jsem měla až budu v důchodě, kam všude ... jo kulový, moc jxssem toho nestihla takže alespoň dík za net, i když ... co ty mladé čeká a myslej si že nee... uff

Průměrný počet slepic: 4.3 (4 hlasů)

pharmacie angers rue chateaugontier pharmacie leclerc herbignac medicaments weleda , numero de telephone pharmacie auchan illkirch pharmacie de garde aujourd'hui 974 , pharmacie de garde troyes pharmacie lafayette one nation jean cottraux les therapies comportementales et cognitives Comprar Lumion 12.0 Pro, Lumion 12.0 Pro por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34668#>Lumion 12.0 Pro donde comprar en Venezuela, Comprar Lumion 12.0 Pro</a> Comprar Lumion 12.0 Pro Lumion 12.0 Pro venta Venezuela. therapie cognitivo comportementale haute loire therapies comportementales et cognitives oise GRAHL PDF Annotator 3 venta Venezuela, Comprar GRAHL PDF Annotator 3 <a href=https://publiclab.org/notes/print/34296#>GRAHL PDF Annotator 3 venta Venezuela</a> GRAHL PDF Annotator 3 venta Venezuela GRAHL PDF Annotator 3 donde comprar en Venezuela. therapie magnetique pharmacie simeon beauvais , pharmacie angers centre ville pharmacie lafayette paris Compra Autodesk Revit LT 2016 a precios mГЎs bajos, Autodesk Revit LT 2016 donde comprar en Guatemala <a href=https://publiclab.org/notes/print/34269#>Autodesk Revit LT 2016 donde comprar en Guatemala</a> Autodesk Revit LT 2016 por internet Autodesk Revit LT 2016 venta Guatemala. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio Ecuador pharmacie brest ouverte entre 12h et 14h pharmacie de garde aujourd'hui en creuse .

Zatím bez slepic

a když si vzpomenu na ty plány co jsem měla až budu v důchodě, kam všude ... jo kulový, moc jxssem toho nestihla takže alespoň dík za net, i když ... co ty mladé čeká a myslej si že nee... uff

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)

pharmacie lafayette dans les yvelines pharmacie bultez amiens medicaments dangereux , pharmacie agroparc avignon therapie act nantes , pharmacie lafayette brest horaires pharmacie leclerc querqueville pharmacie st victor amiens DAZ Carrara 8 Pro venta Miami, Compra DAZ Carrara 8 Pro a precios mГЎs bajos [url=https://publiclab.org/notes/print/34413#]DAZ Carrara 8 Pro barato[/url] DAZ Carrara 8 Pro barato Comprar DAZ Carrara 8 Pro. pharmacie brest ouvert dimanche pharmacie de garde aujourd'hui maubeuge Adobe Photoshop Lightroom 5 venta PerГє, Adobe Photoshop Lightroom 5 donde comprar en PerГє [url=https://publiclab.org/notes/print/34287#]Adobe Photoshop Lightroom 5 precio PerГє[/url] Adobe Photoshop Lightroom 5 precio PerГє Comprar Adobe Photoshop Lightroom 5. pharmacie auchan bures sur yvette pharmacie beaulieu auderghem , pharmacie bordeaux aeroport therapies comportementales et cognitives application Comprar Adobe Dreamweaver CC, Adobe Dreamweaver CC precio EspaГ±a [url=https://publiclab.org/notes/print/34458#]Adobe Dreamweaver CC donde comprar en EspaГ±a[/url] Adobe Dreamweaver CC donde comprar en EspaГ±a Adobe Dreamweaver CC venta EspaГ±a. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio Ecuador therapies unite pharmacie bordeaux test antigenique .

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Fakt jsem se celý den držel, a píši až teď, protože tohle je jednoznačně téma pro mě, na rozdíl covidu, kterému se (tedy diskusím o něm) zde vyhýbám. Velmi rychle před spánkem a uvidíme zítra:
1, musím vzpomínat na slova mého profesora z fakulty, pozdějšího ctihodného soudce ÚS, který mi po jednom semináři ohledně problematiky bytů (resp. údržby bytového fondu), kterého se zúčastnil Rychetský, jako právník bytového družstva Pokrok (snad jsem se nespletl) a kde plácal (Rychetský) neuvěřitelné bláboly o vedoucí úloze strany v zajišťování bydlení obyvatelstva: "Von byl vždycky neuvěřitelně blbej a ještě to vždycky byla vychcaná kurva. Věřte mi to, studente (říkal mi studente, i když jsem dávno nebyl), znám ho odmalička. A ta jeho blbost a touha po moci nás ještě bude stát spoustu problémů." O jejich nepřátelství na ÚS, kde se krátce potkali, se vyprávějí legendy.
2, všichni (!) se shodli na tom, že načasování je chybou. I ti, komu pomáhá. Je na ně totiž vidět.
3, AB a hnutí ANO tohle rozhodnutí velmi pomohlo, a být jím, tak bych dnes pil Crystal. Jestli jsem moc předtím nevěřil na připravované koalice, tak teď na ně nevěřím vůbec.
4, Také se těším na účast jiných koalic, které vzniknou z trpaslíků.

A teď vážně. Spolu s Okamurou se fakt bojím Senátu. Touha některých senátních politiků chopit se vlády je nekonečná, a dovedu si představit, že už si to se Skopčáky a Aspenem domlouvají. Scénář jednoduchý:

a, nedomluví se PS se Senátem. Z nedohody je všemi médii i zahraničními obviňován AB
b, volby se nemohou konat
c, PS končí, vláda nemá komu podat demisi, takž vládne dál
d, vládne Senát pomocí zákonných opatření, vláda i prezident se sice budou vzpouzet, ale "lidový hněv" zajistí, že budou postupně z vlády podávat demisi jednotlivý ministři a každého, koho prezident do vlády jmenuje nebude přijímán v zahraničí
e, teprve po určité době Senát dovolí volby do PS, ale přizpůsobí je potřebám zájmových skupin. Jestli si někdo myslí, že jsem se zbláznil, ať se podívá do USA nebo na Ukrajinu a nebo jenom na Slovensko........

Je to tak úplně hloupá představa?

No nic, zítra se pokusím rozebrat, co bude preferovanou variantou v PS, místo dosavadního zákona, alespoň podle toho, co mi řekly moje zdroje...

Hezkou dobrou noc, IK

Průměrný počet slepic: 4.7 (62 hlasů)

In reply to by Immanuel Kant (neověřeno)

Trvalý odkaz

aby si to v poslanecké přečetli a porozuměli tomu

Průměrný počet slepic: 4.6 (14 hlasů)

In reply to by Immanuel Kant (neověřeno)

Trvalý odkaz

Skutečně se jednalo o největší české bytové družstvo Pokrok v Praze (stále přes 20 tisíc bytů). Rychetský byl právník, Ota Karen předsedou. Karen se pak stal (spolu)zakladatelem pojišťovny Kooperativa. Už je po smrti.

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)

In reply to by Immanuel Kant (neověřeno)

Trvalý odkaz

Kdybyste poslouchal fialovýho modroptáka za jednu partičku, tak byste se dozvěděl, že už to mají vymyšlený.
Fláknou pro koalice 7/9/11, trošku přepočítaj, přerozdělej posrance a je vymalováno
Protože jak zdůraznil, soud nezmínil absolutní rovnost hlasů, tedy správně, protože to je stejně dosažitelné jako komunismus, tedy idea a co se týká koalic tuším, že je tam požitá termín - nespravedlivý -.
Pirátská sekta a spol s tím je taky srozuměna.
No a kdo zbejvá, Okamura, tomu je to jedno ten si bude mlejt svoje. Ale pokud budou potřeba jeho hlasy dá je. Pak je na řadě Hamajda, tomu nic jinýho nezbejvá, než s tím ve finále, ale až ve finále , to podtrhuji, taky souhlasit, jinak ho jeho genossepartaj uškrtěj. Kdo by jinak platil ty dluhy, když se tady nabízí sice drobnej, ale přesto přivýdělek? Tedy se musí pokračovat ve žvanírně. A navíc na tom vydělá jak je státotvornej.
No a komunisti s tím taky musej souhlasit, protože jinak by popřeli sami sebe.
Takže, zbyde jen protestní hlas Andrejka.
Tedy! pokud Andrejko nesáhne do kešeně a nezacáluje za socany tu sekeru a to on neudělá, protože hrozně rád rozdává z cizího. Jeho majno je jen a jen jeho majno.

Průměrný počet slepic: 3.6 (15 hlasů)

In reply to by Immanuel Kant (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pane IK Váš pohled je pro mě velmi inspirativní, díky za něj a ještě oceňuji znovu a znovu schopnost Vidláka otevřít a popsat téma, toto téma je (a ještě si asi neuvědomujeme jak moc) mimořádné...
No a k tomu Rycheckému, poznal jsem mnoho lidí, kteří měli dar uspět v diskuzích, jedni své oponenty uřvali, jiní je upozadili barvou svého hlasu, pan Rychecký své posluchače doslova a do písmene "užvanil".

Průměrný počet slepic: 5 (15 hlasů)

In reply to by MNOP (neověřeno)

Trvalý odkaz

Spíše bych řekl, že Rychetský své posluchače unudil.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by Immanuel Kant (neověřeno)

Trvalý odkaz

Je zde ještě varianta. Před termínem ukončení PS nebo hned po nějakém neúspěšném hlasování o ústavě podá vláda demisi a hrad jmenuje úřednickou vládu v čele s např. AB . Je to reálné?

Průměrný počet slepic: 4.5 (6 hlasů)

In reply to by Immanuel Kant (neověřeno)

Trvalý odkaz

Naprosto přesná dedukce možnosti, co se může reálně stát. Už na to myslím kdosi v diskusi upozornil.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Sníš rohlík, zaplatíš daň. Vykadíš rohlík zaplatíš daň. Čemu furt blboni nerozumí?

Průměrný počet slepic: 3.7 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

Když přiznal, že ten jeho zákon, co tu téměř třicet let nějak fungoval je ŠPATNÝ, JAKOU MÁME JISTOU/ NEBO JAKÁ MŮŽE BÝT JISTOTA, ŽE TA NYNĚJŠÍ tzv- OPRAVA JE SPRÁVNÁ?
No a ještě .... neměl by být z toho následujícího jednání ZCELA VYLOUČENÝ?

Průměrný počet slepic: 3.8 (15 hlasů)

Protože Rychetský a spol. tím výrokem nemají pravdu, pokud rovnost hlasů, tak musí být absolutní, tedy nesmí přebírat hodnotu hlasu člověka co nešel k volbám/volil stranu co se tam nedostala, strany/strana co se tam dostala, to už je přepočet, kdy dostává váhu na úkor druhého...
Když bude relativní, tak nelze obhájit, že "přepočet větší straně" není košér, ale předání/přepočítání hlasů stran co se tam nedostali, těm co se dostali je košér... Platí buď předání hlasů nebo nepředání, ne předání co se zrovna líbí, protože jsem dneska vstal a opařil se čejem...

Průměrný počet slepic: 4.6 (22 hlasů)

Naprosto přesný postřeh.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

kdyby Bureš volby prostě zrušil ...

Vítězný únor taky většině Čechů nějak extra nevadil. Demokracie není vhodná pro každý národ a vyvážet ji do kotlinky je velký experiment. Češi si to dobře promyslí .... a klidně se vrátí k normalizaci.

Průměrný počet slepic: 2.1 (27 hlasů)

Jestli někdo volby zrušil, tak je to Senát a Ústavní soud. A Bureš jsi leda tak ty.

Do Senátu se beztak nevolí, ty kašpary už chodí volit jen Geislerová s Holubovou a nějaké jiné škeble.

Průměrný počet slepic: 5 (34 hlasů)

No tedy Scallope - z Vás ještě bude normálně politolog komentátor. Sice to říkáte jako obvykle velmi expresívně, aby nikdo nebyl na pochybách, co si o mě a nás ostatních vlastně myslíte a jak jste nad věcí, ale jinak jste to trefil dokonale.  
Ano, dnes už si dovedu představit spoustu situací, kdy by zrušené volby byly lepší varianta než chaos v ulicích. 

Dovedu si představit spoustu situací, kdy by Babiš jako trvale dočasnýá premiér byl lepší než nějaký nový Hitler vzešlý z lidového hněvu

Dovedu si představit, že se obyvatelstvo vrátí k normalizaci a ještě bude každý den děkovat Bohu/přírodě, že to takhle dobře dopadlo.

Události nabírají tak raketový spád a jsou takovým tempem vpřed, že si už dovedu představit úplně všechno. Jestli to takhle půjde dál, odhaduju životnost Kydů tak ještě na rok až dva. Pak už mě někdo z moci úřední (nebo samozvané) prostě vypne. A za rok budeme vzpomínat na tuto dobu s nostalgií, jak bylo všechno ještě krásné a jednoduché.   

Průměrný počet slepic: 4.4 (38 hlasů)

moc mě sereš, a to jsem v opozici k naprosto všem a všemu, co se v Čechistánu děje.
:-)))
Dost srandy. Pravdou je, že cenzura je nyní velice blízko bodu, v němž si za socíku drzý mluvčí koledoval o basu natvrdo.
Ostatně je pravdou, že pár trestů za verbální a psané projevy už zde padlo.

Průměrný počet slepic: 4.5 (25 hlasů)

Tradiční strany by dokázaly volební zákon změnit - on v podstatě stačí návrat před oposmluvní dobu. Právě Babiš postavil svou politiku na nenávisti k ostatním politickým názorům, vždyť VŠICI KRADNŮ. Trump podobně hulákal JAIL HILLARY. Ale demokracie je založena na střídání u moci a tedy je potřeba se s opozicí domluvit ... jenže tím Babiš nutně popře Babiše.

Ze strany Babiše to není nic osobního, on sám vyrostl z divokých devadesátek a raketový nárůst jeho bohatství přišel díky spolupráci s tradičním Grossem. On nemá žádný problém s tradiční politikou, jakožto ryze bezhodnotový jedinec se domluví i s mafií, v tom problém není. Jeho boj proti tradičním stranám není dán jeho presvedc ním, ale čistě proto, že mu to vyšlo ve výzkumech - přesně toto po něm totiž chtějí voliči typu vaší party. Právě v tom je problém: když se začne domlouvat s opozicí na zbraně volebního zákona, ztratí více voličů, kteří chtějí tradičním a prozápadním partajim akorát nakopat prdel. Andrejko nemá problém se domluvit s kýmkoliv, ale koblihy mu to kazí :-)

Lidi byste do ulic nehnal, kdyby hrozilo, že volby nebudou. Rušit Vás tedy nikdo nebude - vždyť byste nám vysvětlil, že ta návrat normalizátorů může nadnárodní kapitál - Češi přeci nikdy za nic nemůžou!

Průměrný počet slepic: 1.9 (18 hlasů)

ta neni pro každýho, neni. To je abych tak řekl věc, v který se ne každej dost dobře vyzná. To se nezkouší na lidech, ale na prasatech. Na těch rudejch a hnědejch, co jich bylo 55%, ale jak řikám, prostě to neni pro každýho. Nebo podivejte se, Schwarzenberg, že jo. Takovej hodnej kluk, chytrej, všechno, ukotvenej, a najednou bác ho, prej urovnat vztahy s Ruskem. No podivejte se, to je potom těžký tohle. Prostě tu demogracii je potřeba tak nějak dávkovat po kouskách, že jo, a než bude pro všechny, tak je potřeba se dívat, že jo, dívat se učit se od někoho, a nebojim se říct klidně to i svěřit někomu, že jo, kdo má z toudlenctou demogracií vopravdu bohatý, bohatý zkušenosti. A taky ví, jak poradit, ano poradit těm, kteří vyloženě tápou a taky samozřejmě a nutně jak se vypořádat s těma, který tu demogracii jenom využívají a nechápou, vůbec nechápou širší souvislosti a tyhlenty kontexty všechny! Prostě situace je vážná, velmi vážná, a my už prostě nesmíme, nesmíme dovolit, aby to na podzim dopadlo jako za posledních osm roků už tolikrát.

Průměrný počet slepic: 4.8 (19 hlasů)