Přátelské varování

Autor

Dovedete si představit, jaký vliv na očkovací kampaň by měl Zeman, kdyby i po třetí dávce a aplikaci patřičných léčiv na té nejvyšší úrovní medicíny stejně zemřel na koronavirus? Inu, i tohle se může stát. Ještěr má za sebou poměrně dlouhou hospitalizaci a má přesně všechny ty problémy, které má koronavirus rád a pomáhá mu to k výrobě kvalitního zápalu plic. Ale nechme toho, covid má i smysl pro absurdno a mráz kopřivu nespálí. 

To si tak prezident odejde z nemocnice, přijede do Lán a ausgerechnet tam má rizikový kontakt a proto mu udělají test na koronavirus a... má ho tam. Vyjádřil se i Tomáš Zima z lékařského koncilia (které bylo ustanoveno, aby konstatovalo prezidentovu neschopnost vykonávat práci, ale nějak se to nepovedlo), že Zeman nemá žádné příznaky. Zemanův doktor Zavoral zase řekl našim novinářům, že prezident měl rizikový kontakt s pracovníkem z Lán a proto ho raději otestovali. 

Náš prezident má vskutku nabitý program, protože dopoledne odjede z nemocnice, v poledne má v Lánech rizikový kontakt a odpoledne už má pozitivní test. Sice je inkubační doba průměrně pět dní, ale když jde o prezidenta, tak to jde hned. Nato jede zpátky do nemocnice, dostane patřičnou infůzi... a pak jede zase zpátky do Lán a v neděli jmenuje Fialu premiérem. Samozřejmě za dodržení všech hygienických opatření. Fiala asi dostane dekret vydezinfikovaný slivovicí.  

Prostě si myslím svoje. Netvrdím, že se Zeman nemohl někde covidem nakazit, koneckonců byl v nemocnici, kde se to covidem jen hemží, leckdo ho navštěvoval, ale tohle je tak krásná náhoda, že se mi až nechce věřit, že jí nebylo pomoženo. Koneckonců polovina občanů této země si umí obstarat certifikát o negativním testu, neměl by být problém udělat to i obráceně.

Dokud jsem nevěděl o Zemanově brzkém návratu do Lán, tak jsem si myslel,  že se Fialova nová vláda rozplývá v nedohlednu, protože covid může přece dostat kdokoliv, kontakty jsou rizikové, nedá se nic dělat, musíme počkat, až se prezident vyléčí. A Babišova vláda zůstává, aby si řízení epidemie vyžrala až do hořkého konce. Jak to jen ten Zeman dělá, že dokáže jedním tahem ukázat, že bez něj se tu nepohne ani myš a zároveň potrestat starou i novou vládu zároveň?

Já si prostě myslel, že je to taková typicky zemanovská pomsta za to, že nejenom Fiala a jeho skvadra už Zemana strkali do rakve. Nebyla to jen Džamila, která věděla naprosto přesně, že se prezident už nevzpamatuje. I Andrejko poněkud zbrkle zkoušel hrát svou politickou partii už bez prezidenta. Vondráčka chtěl odepsat a přesně se mu to vyplnilo. Nemá ho v předsednictvu sněmovny. A navíc starý Ještěr nezapomíná. Netrvalo dlouhou a už si v televizním rozhovoru mazal na chleba Korantenga a jistě měl dost času si promyslet další kroky. 

Když Zemana poprvé odváželi do nemocnice, tvrdil jsem, že Zavoral tuto hru hraje s ním. Že si nedovedu představit, že by k sobě Zeman pustil někoho, kdo by zároveň nebyl jeho osobní přítel. V téhle zemi jsou tisíce doktorů, tak proč si brát někoho, kdo je proti prezidentovi že? Vzhledem k tomu, že Zemana už opravdu skoro všichni odepisovali, tak hoši to divadýlko spolu zahráli skvěle. Fakt tomu všichni uvěřili, dodali si odvahy a spustili z řetězu svoje osobní představy o budoucnosti. Aby pak koukali, že Zeman nejenže neumírá, je sice zase o něco opelichanější, ale duševní svěžest si zachoval a sype všem politický písek do soukolí. 

Byla to krásní ukázka, že bez Zemana nemá nikdo politickou budoucnost. Že prezident je sice jen čestná funkce, ale i těch pár pravomocí stačí na vysokou hru. Že má sice spoustu politických protivníků, ale nikdo mu nesahá ani po kotníky. Ani Krysík se svým Taiwanem, ani výherce voleb Fiala, ani Andrej s nekonečnými fondy na kampaň. Zeman prostě ukázal, že má ještě spoustu možností, jak ovlivnit budoucnost.  

Všimněte si, že včera se ještě v diskusi řešilo, že Zeman si jede jen svoje osobní zájmy a pletichy a nějaký národ je mu ukradený. Jak vidno, Zeman myslí i na toto. Posunout jmenování o dva dny... to je jen nepatrné zdržení pro tuto zemi, ale je to velké a zároveň ještě přátelské varování pro Fialu. 

Úplně vidím, jak Vráťa Mynář telefonuje Fialovi: "Pane profesore, pan prezident bude dneska propuštěn z nemocnice a zítra vás očekává a jmenuje vás premiérem. A co ten Lipavský? Už jste našel někoho, kým bude nahrazen? Nebo ujmete se ministerstva zahraničí zatím sám?

 "Ne pane kancléři, "odpoví pevně Fiala, "na všech svých nominacích trvám a nemíním je měnit. Pan prezident je povinen mě jmenovat premiérem, protože disponuji většinou ve sněmovně." "Rozumím," odpoví Mynář, "pan prezident bere vaše vyjádření na vědomí."

Budoucí premiér včera prostě dostal přátelské varování. Že existuje mnoho způsobů, kterými je možné brzdit jeho vládu na které ústava nepamatuje. Těžko může Fiala na jedné straně tvrdit, že prezident je nezpůsobilý a na druhé straně od něj přijímat pověření na premiéra. A covid? To je přece ta hrozně nebezpečná nemoc a je třeba dodržovat opatření a opatrnost. Mohlo by se také stát, že se panu prezidentovi zase přitíží a ani v neděli nikoho nepověří. A pak ani ve středu ani v pátek ani do vánoc. 

Zdá se, že to Fiala pochopil. Že si s Mynářem zatelefonovali ještě jednou, že by se to třeba dalo s tím Lipavským nějak zařídit. Prezident se vrátí do Lán a ty dva dny nikoho nezabijí. Ani národ, který nemá pochopení pro prezidentovy hry.  


Vidlácky bych proto očekával, že si  Fiala při důvěrném rozhovoru vyslechne něco o tom, jaké kroky by následovaly, kdyby se vzpouzel a jak dlouho může trvat, než by se opravdu tím premiérem reálně stal. Možná mu prezident řekne, kdo všechno Lipvského ve vládě nechce a že by se třeba mohlo i stát, že už nebude mít většinu ve sněmovně. Na tiskovce po jmenování premiérem se pak Fiala vyjádří o Lipavském do médií, že se teda ministrem nestane a nebo najednou sám Lipavský pokorně řekne, že už ve vládě být nechce,  nebo najednou přijde Deník N s novým pirátským skandálem a nebo tak něco.

V příštích dnech to uvidíme v přímém přenosu. 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.6 (137 hlasů)

Komentáře

In reply to by pithart (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nezapomínat prosím na jeho sudetoněmecké přátele a krajany.

Průměrný počet slepic: 4.9 (18 hlasů)

Opravuji:
Fiala je sudetoněmecká čivava :-)

Průměrný počet slepic: 4.8 (22 hlasů)

A hlavně nezapomeňte na lithium, které si Fiala nakradl!!

Jinak máte pravdu, vše jede přesně podle scénáře národního výprodeje domluveného v Bamberku.

Průměrný počet slepic: 2 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Za mě jde o velmi věrohodný odhad toho, co se dost možná odehrává na pozadí vyjednávání o nové vládě. Zeman hraje šachy. Je to dobrý hráč.

V tomto duchu takový postřeh, trochu mimo dnešní téma: Současný vývoj odhaluje zabedněnost a odtrženost od reality těch, co rozhodují o anti-covid opatřeních. Nemají taktické myšlení, nejsou zvyklí přemýšlet několik tahů dopředu, případně je odhadují špatně. Lidé, kteří se nechtějí očkovat a současně nechtějí být den ze dne sociálně vyloučení, často s nebezpečím, že přijdou o zaměstnání, nemají prakticky jinou možnost, než covid absolvovat. Je to pro ně zoufalá situace, která má jen jedno (zoufalé) řešení. A s touto možností „odborníci“ moc nekalkulovali.

Donucování lidí k očkování mělo předejít zahlcení nemocnic. Výsledkem je ale přesný opak: Neočkovaní lidé raději za každou cenu a bez ohledu na rizika masově absolvují covid, často bez rozmyslu a bez možnosti kvalitní přednemocniční léčby tak, jak ji od samého začátku propaguje prof. Beran. Dopady příčin a následků jsou takové, jaké jsou.

Odhaduji, že v nejbližších týdnech dojde k „nevysvětlitelnému“ strmému pádu počtu nově nakažených, protože se počet lidí toužících prodělat covid rychle vyčerpá. Následně se křivka nárůstu nově nemocných zploští a trend nemocnosti přejde do normálu.

A „odborníci“ zase nebudou chápat. Místo toho budou opět konstatovat, že virus se chová velmi nepředvídatelně a stále překvapuje. Nebo řeknou...“Vidíte, jak dobře zafungovala naše nová opatření“...
Jsem opravdu zvědavý na další vývoj.

Průměrný počet slepic: 4.1 (41 hlas)

In reply to by Janov (neověřeno)

Trvalý odkaz

Janov.
Zeman hraje Izraelskou kartou,nic jiného v tom není,jenom spíš posílit pozice,než ponížit.

Průměrný počet slepic: 4 (15 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nevím, nevidím do zákulisí, ale klidně to tak může být. Já nehodnotím, za jaký tým Zeman hraje, ale prostě konstatuji, že je velmi dobrý politiko-šachový hráč. O tom je podstata článku Vidláka, se kterým souzním.

Jde o to, že bez ohledu na to, co si o Zemanovi kdo chce co chce myslí, lidí jako on je na dnešní politické scéně poskrovnu. Ke škodě nás všech

Průměrný počet slepic: 4.4 (30 hlasů)

In reply to by Janov (neověřeno)

Trvalý odkaz

"...Neočkovaní lidé raději za každou cenu a bez ohledu na rizika masově absolvují covid, často bez rozmyslu.....Odhaduji, že v nejbližších týdnech dojde k „nevysvětlitelnému“ strmému pádu počtu nově nakažených, protože se počet lidí toužících prodělat covid rychle vyčerpá...."

Už jsi s tím někde byl ?
Neváhej, určitě se to dá přehnat přes pojišťovnu, navíc pakoši jin docházejí - masově prchají do civilu, nevysvětlitelně.

Průměrný počet slepic: 2.3 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Nevim co si o tom myslet, dnesni clanek mi prijde uz jako hodne velka sazka na Zemanovo skoro az nadprirozeno.
Cemu ale nemuzu uverit je, ze Zeman ma bezprinakovy prubeh a stejne nemuze predat/podepsat ani papir. Jeste jednou: bezpriznakovy.
To maji jenom v Cechach momentalne tisice lidi, jenom o tom nevedi.
A jenom Zeman neni schopen vubec niceho. Prece tomu "jmenovani premiera" nebude nikdo rikat prace, nebo dokonce zdravi nebezpecna drina. Je to ukon samozrejme, ale ze by to nezvladl, nebo nemohl udelat je naprosty nesmysl. Vsichni jsou tam uz prece ockovani, takze stejne "nikomu nic nehrozi", protoze Tecka.

Jestli je to Zemanova hra, tak tedy pekne hloupa.
A jestli to v Cechach takhle pedantsky doopravdy funguje, navic v dobe schuzi a sluzebnich cest pres internet, elektronicke komunikace atd. tak se tam uz vsichni uplne zblaznili.

Průměrný počet slepic: 3.3 (26 hlasů)

In reply to by Sakura (neověřeno)

Trvalý odkaz

Viditelnou překážkou je Švrčinová a její parta, která striktně trvá na karanténě typu hlídaná samotka.
Kdo stojí za ní a co tím sleduje se můžeme jen domýšlet, pravděpodobně jen obyčejná lidská blbost.

Průměrný počet slepic: 4.4 (17 hlasů)

In reply to by pragmatik (neověřeno)

Trvalý odkaz

O nejake Švrčinová jsem nikdy neslysel a zdraham se uverit, ze by mela takovou moc a vliv.
Od takovych lidi spis cekam usluznou poslusnost, za kterou jsou odmenei bezpracnou funkc, ci korytem.

Průměrný počet slepic: 3.6 (17 hlasů)

In reply to by Sakura (neověřeno)

Trvalý odkaz

MUDr. Pavla Svrčinová, Ph.D. – hlavní hygienička ČR

Průměrný počet slepic: 3.4 (8 hlasů)

:-)))

Průměrný počet slepic: 4 (3 hlasů)

In reply to by Sakura (neověřeno)

Trvalý odkaz

Hlavní hygienička Pavla Svrčinová...
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vyjimky-zadne-nejsou-Svrc…
-------------------------------------------------------------------
... a reakce:
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prepiste-Ustavu-hygienick…

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

In reply to by pragmatik (neověřeno)

Trvalý odkaz

Švrčinová takhle machruje, bude muset - naprosto logicky - nařídit karanténu Zuzičce Čaputové :-)

Průměrný počet slepic: 4.6 (14 hlasů)

In reply to by Sakura (neověřeno)

Trvalý odkaz

pokud si dovolí tohleto prohlásit nějaká z horní dolní/vzpomeňte na ta pro a proti, když byla jmenována do funkce a kdo všechno tam nechtěl, hmm., tak v tom má prsty někdo úplně jiný a ani Bába s tím nic nenadělá. Protože můj názor na včerejší prapodivné vandrování jsem tu už psala. A že si chtěl promluvit s kandidáty a s jedním už avizoval že má výhrady ... mnó..Teď ještě přijít na to kdo. Já bych , že partička okolo ODS a spol. protože se bojí brát odpovědnost. Modroftáci se nezměnili, a pamatuji-li jejich akce v devadesátkách a jejich vylepšení následníci, asi se moc nemýlím. No uvidíme.

Průměrný počet slepic: 4.4 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

I kdyby Velký Ještěr zemřel, tak to bude naschvál a v tu nejméně vhodnou dobu. Takoví už jsou naši novináři. Odposlechnuto z NETU: V každé zemi jsou debilové, tak proč musí mít centrálu zrovna u nás.

Průměrný počet slepic: 4.5 (34 hlasů)

"V každé zemi jsou debilové, tak proč musí mít centrálu zrovna u nás."

Průměrný počet slepic: 4.7 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Co se to tam nahoře děje?

Dnes na mne ze zpráv jukli dva Babišové. Zde https://www.ac24.cz/…is/ a zde: https://www.ac24.cz/…av/

Ten druhý s ofinkou, je evidentně mladší. Jeho vlasy budí dojem příčesku, ale fotka není ostrá. Těžko říct. Po zvětšení na 500% jsem zjistil že pigmentová znaménka staršího Babiše nejsou u juniora vidět. Pokud tam je, je jedno pod vlasy, druhé na levém spánku a další pod rouškou.

Že na fotkách jsou dvě různé osoby, lze jednoznačně prohlásit podle těchto znaků:

1) Pravé obočí seniora se směrem od nosu zužuje, u juniora se rozšiřuje.
2) Pravé horní obočí seniora má tvar stříšky, u juniora je oválné.
3) Netopýří uši se liší v lalůčku. Senior ho vůbec nemá, boltec směřuje od krku šikmo vzhůru. Junior má sice malý lalůček, ale zcela evidentně je znatelný Na rozdíl od seniora směrem od krku mírně klesá. Jen tento znak stačí k bezpečné identifikaci rozdílných osob.

Průměrný počet slepic: 1.9 (19 hlasů)

Jasná diagnóza. Vaše.

Průměrný počet slepic: 3.2 (16 hlasů)

In reply to by Zapadlo (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nečekal jsem že se někdo pochlubí vlastní slepostí a ještě se podepíše.

Průměrný počet slepic: 2.5 (13 hlasů)

Slepostí, nebo slepotou?
Ty kokote, dyť ty neumíš ani česky a chceš tu agitovat?
Vypadáš jak nějaký nadržený šulda se školní angličtinou, co se pokouší amíkům kázat pod sochou svobody...

Průměrný počet slepic: 2 (6 hlasů)

Průměrný počet slepic: 3.3 (6 hlasů)

In reply to by Mudrland Wenca (neověřeno)

Trvalý odkaz

Mudrland Wenca.
Já Vás mám v oblibě,ale mne to připadá,že mezi těmi snímky je věkový rozdíl,snad 5 let.
Dostali se mě i podobné snímky Zemana,také nápadné rozdíly.Jestli to dělají redakce schválně,nebo už jsou tak mimo,že si nepamatuji co dělaly včera.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

In reply to by Mudrland Wenca (neověřeno)

Trvalý odkaz

když jsem se dal ten druhý odkaz(https://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/mimoradna-zprava-vlada-od-pulnoci-v…)
do webového serveru, který každou internetovou stránku uloží ve formátu PDF (pro moje pozdější hrabání v různých historiích), zobrazil mi úvodní fotku místo Babiše fotku "Doktora smrti" - Fauci.
možná se to teď projeví jinak:
https://www.printfriendly.com/p/g/qURisA
ale pro jistotu printscreen:
https://www.imgup.cz/image/kC1H
Na původním odkazu AC24 se to zobrazuje správně, jen když si to dám uložit jako PDF na "printfriedly.com", tak se tam místo Babiše objevuje Fauci

Průměrný počet slepic: 3.5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

The Times: Anglická (britská) armáda se vrací do Německa pro případ války s Ruskem. Bude vytvořena nová základna vybavená modernizovanými tanky, obrněnými vozy a drony. Techniku bude možné zapojit do operací kdekoli v Evropě včetně Estonska nebo Polska.
Velvyslankyně Velké Británie odmítla informaci o vyslání vojsk na Ukrajinu. Nedávno list The Mirror s odvoláním na své zdroje oznámil, že Velká Británie je připravena vyslat na Ukrajinu až 600 vojáků kvůli hrozícímu vpádu ze strany Ruska.
Zelenskij promluvil o chystaném státním převratu na Ukrajině a dodal, že k tomu budou použity miliardy dolarů.
Lukašenko zveřejnil výdaje na péči o migranty. Dosud bylo utraceno 12,6 milionu dolarů. Evropská unie poslala Červenému kříží v Minsku pouhých 260 tisíc dolarů.
Na Ukrajině bude zlikvidováno 400 tisíc prošlých dávek vakcíny AstraZeneca. Použitelnost vakcín skončila 31. října.
Ve Státní dumě vysvětlili význam zavádění QR kódů. Jde o odvrácení nových vln koronaviru.
Téměř 8 milionů Rusů může zůstat bez zahraniční dovolené. Dluhy ze spotřebitelských úvěrů mohou vyvolat komplikace při pokusu vyjet do zahraničí.
Šéf NATO vyzval EU, aby společně čelila „hybridnímu útoku“ Běloruska na hranici s Polskem.
V Rusku nebyl do těchto chvil zjištěn výskyt nového kmene COVID-19.
Bavorský premiér Markus Söder předpověděl Německu zimní koronavirovou depresi stejnou jako vloni kvůli vysoké úrovni nemocnosti.
Ruské ministerstvo zemědělství navrhlo zřídit celostátní svátek vinařů.
Rusko omezí vstup občanů Hongkongu a také řady afrických zemí na své území v souvislosti s šířením koronavirové infekce.
Biden prohlásil, že pandemie skončí, až bude zrušeno právo na intelektuální vlastnictví vakcín.
Budeme vás podporovat, ale chránit nikoli. Generální tajemník NATO Jens Stoltenberg se vyjádřil k situaci na Ukrajině.
Nemůžeme přece přijít o celou naši armádu... Zelenskij prozradil, proč nelze vrátit Donbas vojenskou silou.
Zakladatel vyšetřovací společnosti Bellingcat (spojené s britskými tajnými službami) prohlásil, že je mu za Zelenského stydno.
Zelenskij prohlásil, že čeká od Vladimir Putina ujištění, že se nechystá vtrhnout na Ukrajinu.
Na americkém černém trhu je na prodej ruský Pancir-1. Nyní se zjišťuje, zdali to odpovídá skutečnosti nebo zdali se jedná o „fake“.
Zavírejte hranice, než bude pozdě... OSN vyzývá země světa, aby uzavřely hranice. Nový kmen koronaviru B.1.1.529 už pronikl do Evropy.
V Kyjevě chtějí změnit pohlaví gigantické sochy „Vlast matka“. Má z ní být Archanděl Michael, patron Kyjeva. Obličej sochy prý má dostatečně mužské rysy.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3109642412602722&id=1…

Průměrný počet slepic: 4.1 (34 hlasů)
Trvalý odkaz

Dnešní článek se vymyká z běžného stavu. Oslava ponurého pleticháře, alkoholika se začínající senilitou dává nový rozměr pojmu politik. Škodit kde to jen trošku jde. Probůh, oslavovat házení písku do již tak dost opotřebovaného soukolí mi přijde dost nešťastné, nebo spíš, sice méně uhlazené, ale pitomé.
S tím starcem z hradu si ještě pěkně užijeme, k naší škodě.
Všimněte si, že jsem ani jednou nenapsal, aby si ho čert vzal!!!!

Průměrný počet slepic: 2.5 (42 hlasů)

nemůže nadělat tolik nenapravitelných škod, jako squadra, která se chystá obsadit Strakovku.
Jak to čerstvě navolení soudruzi mysleli, to jsme slyšeli před volbami. Slušnost, korektnost, zasypávání příkopů, BLA-BLA-BLA!!!!!
Jak se budou chovat, jen co se dostanou ke korytům, to jsme zažili při volbě místopředsedů sněmovny.

Průměrný počet slepic: 4.6 (37 hlasů)

jsme daleko horší,posametovylý evergreen

Průměrný počet slepic: 4.4 (23 hlasů)

Takto u nás ,,demokracie" funguje od 89. Je jak klacek na opozici. Nic víc. Demokracie se používá jen když se hodí. Je to děvka prodejná.

Průměrný počet slepic: 4.6 (15 hlasů)

Poslanci zvolili místopředsedy sněmovny, Fiala neuspěl ani v druhém kole. Hlavatý se vzdal mandátu
ČTKČTK, bbb
24. 11. 2017 ▪ 15:07

Průměrný počet slepic: 2 (12 hlasů)

"Ten stařec z hradu rozhodně nemůže nadělat tolik nenapravitelných škod, jako squadra, která se chystá obsadit Strakovku"

Drahý Targusi,
jako vždy, jste mimo mísu. To, zdali "nadělat tolik nenapravitelných škod" zatím nevíme. Možná nadělají, a možná taky ne. Věřme v to lepší.
Zato víme docela jistě, že Stařec není schopen dodržet principy na kterých společnost stojí a pořád dětinsky proces předání moci oddaluje, k naší škodě. Nevím proč by měl s budoucími ministry diskutovat, natož čtrnáct dní. Čemu tím prospěje!!! Ministr je politická funkce, nikoli odborná. Ministr by měl mít především "čuch" kam směřovat svěřené ministerstvo a v tom směru dát prostor odborníkům, aby jeho čuch naplnili.
Stařec bohužel upadá do dětinskosti a trucovitosti, což nás bohužel bude stát čas a to jak jistě víte v vy, jsou peníze.
Ve svém duševním stavu by nejlépe udělal, kdyby bez svých poťouchlostí podepsal jmenovací dekrety a oddal se léčbě. A konečně přestal házet vidle do běžného života nás občanů.
Pokud je jeho účast při jmenování potřeba, současná technika umožňuje dát dva monitory do dvou místností, propojit je i zvukem a může úřadovat, když je přece bez těch příznaků. Za půl hoďky může být ceremoniál jmenování celé vlády vyřízen.

Průměrný počet slepic: 1.9 (22 hlasů)

Ještě bych snad dodal, že ta půlhoďka s tou Vaší současnou technikou, napáchá na prezidentském úřadu škody na desetiletí dopředu.
Pak se totiž, s tou vší moderní technikou, může snadno stát to, co známe zatím jen ze scifi filmů:
Že někde vládne někdo, kdo už je dávno po smrti, nebo vůbec neexistoval a jde o umělou entitu. Tomu pokušení nepůjde nepodlehnout.
Vidím to v nejnovějších filmech a ostatní to uvidí také - na klipech znovuobnovené Abby, co technika už dneska dokáže.
Nebýt toho faktu, že avatar se z principu nedokáže podívat do jednoho konkrétního místa - konkrétně do Vašich očí, představovanými jedním jediným objektivem (je to snímáno mnoha kamerami naráz), tak byste klidně uvěřili, že jsou skuteční a snad si na ně půjde i sáhnout.

Do ústavy by se měl doplnit paragraf o tom, že prezident země musí být schopen osobně a vlastními silami vykonat přehlídku hradní stráže.
Zabránilo by to tomu nechutnému divadlu, které jsme si nezaplatili a na které se musíme proti své vůli koukat.

Průměrný počet slepic: 2.1 (15 hlasů)

In reply to by Leoš (neověřeno)

Trvalý odkaz

"Do ústavy by se měl doplnit paragraf"
S tím se dá vcelku souhlasit až na ten kondicionál. Zatím ten paragraf tam není, tudíž musíme vařit z toho co je.

"půlhoďka s tou Vaší současnou technikou, napáchá na prezidentském úřadu škody na desetiletí dopředu"
Nesdílím vaši konspirační teorii. Půjdu ještě dál. Nebudou monitory, ale prosklená zeď v jedné místnosti s průzvučnou stěnou. Stařec bude muset alespoň mluvit alespoň v nějaké úrovni. Pro vaši jistotu, aby nebyly napáchány ty škody na úřadu, vše bude snímáno 37 kamerami s přímý přenosem k vaším zrakům.

Chlape vy musíte mít těžkej život!!!

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

In reply to by Leoš (neověřeno)

Trvalý odkaz

https://cs.wikipedia.org/wiki/Franklin_Delano_Roosevelt
Za první odstavec bych vám dal 15 upečených martinských hus,
za druhý odstavec tak leda pečené hovno.
Co Havel, věčně v nemocnicích?

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Není třeba dělat z nemohoucího starce démona. Nebyl jím, není a nebude.
Kdyby měl jen třetinu schopností, co mu připisujete, neprojel by svůj první pokus o prezidentskou volbu. A jako politik by neobdržel takovou porci nehynoucí ostudy. Démon-politik se doprdele přece nespřáhne s někým, jako byla špína Šlouf..

Průměrný počet slepic: 1.8 (11 hlasů)

In reply to by Leoš (neověřeno)

Trvalý odkaz

Leoš.
S první volbou to bylo jinak,to musel vyhrát Klaus,měl větší zásluhy u ODS mafiánů.
Jinak,Ovčáček Minář,Nejedlý,to jsou dvorní šašci,poradci Zamana vůbec neznáme.
Šlouf byl mezičlánek,mezi poradci a Zemanem.

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

potřeba všechny ty zlodějny z privatizace nějak zabezpečit, aby se nedaly řešit a udělat nápravy. Na zmapování celé privatizace byl potřeba čas a privatizátoři museli být beztrestní, alespoň podle zákonů vypracovaných nejvyšším zÚS.
To by Zeman nikdy neudělal, takže proto Klauzík. Bohužel. I když to ÚS včil vlstně zpochybňuje , je to prd platný, protože majítelé jsou už úplně jiní, původní z dosahu a tohle rozmotat se nedá. Leda po velkém třesku něco podobného jako v 50tkách. A to se nestane protože lidi jsou zatím /hlavně mladí/ přeformátováni. Sorry

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ovčáček, Mlynář, Nejedlý - Zeman udělal dobrý výběr a ti lidé mu dobře slouží - důkazem toho je, jak po nich bakalonoviny, ČT a všechny ostatní údy demogratů. Stejně tak Šlouf. Schopný hnětač zákulisí. Co měl za sebou, na to sere pes. A nic se na tomhle principu, pokud vím, nezměnilo.

Průměrný počet slepic: 4.7 (7 hlasů)

"Všimněte si, že jsem ani jednou nenapsal, aby si ho čert vzal!!!!"
Protože čerti nejsou.
Peklo začíná i končí na zemi.

Průměrný počet slepic: 4.3 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

Průměrný počet slepic: 4.3 (17 hlasů)

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Ja byt Fialou, tak neprestavam 25;hodin denne doufat, ze me nejmenuje driv nezbna jare.

Průměrný počet slepic: 4.7 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

to jsem věděl. Ale míru zhnusení jsem měl jinde.

Průměrný počet slepic: 4.1 (20 hlasů)
Trvalý odkaz

jen myšlenku o tom, že ještě včera jsme přemýšleli o tom, že Hradní Kašpar to všechno dělá jen pro své ego, bych rozvedl- myslím si to stále. Myslím si to o všech politicích, jen u někoho je to destruktivnější, u jiného se shodou okolností mohou jeho vlastní zájmy na nějakou dobu protnout s našimi zájmy. Pak to nazýváme menším zlem. Zeman je geniální ve svých nepředvídatelných tazích, ale žádný velký užitek v tom nevidím. Ano umí zesměšnit protivníka, vzpomínáte, jak tam Sobotka stál úplně sám, s tím mikrofonem? A co jako? Fiala stejně vládu nakonec sestaví. Bude snad Rosatom stavět Dukovany? Budou naši vojáci chránit státní hranice, místo toho, aby si hráli na demografii v Quaraquambě? Budeme snad vyvlastňovat Škodovku, ČEZ, Banky...ze spárů korporátních fašistů? Nějaký Lipavský je mi celkem u zádele.

Průměrný počet slepic: 3.3 (22 hlasů)